rguler
22.11.2005, 12:24
Türkiye - İsviçre maçı sonrası çıkan olayları başlatan kişi olmakla suçlanan A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Mehmet Özdilek, istifa etti
gençtürk haber
gençtürk haber
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce şifonun yerine kim gelmeli rguler 22.11.2005, 12:24 Türkiye - İsviçre maçı sonrası çıkan olayları başlatan kişi olmakla suçlanan A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Mehmet Özdilek, istifa etti gençtürk haber rguler 22.11.2005, 12:28 http://www.cnnturk.com/images/spor/ozdilek2211hi.jpg Çelme istifa getirdi Mehmet Özdilek, FIFA'ya ifade verecek Türkiye - İsviçre maçı sonrası çıkan olayları başlatan kişi olmakla suçlanan A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Mehmet Özdilek, istifa etti. Futbol Federasyonu, bugün itibariyle görevinden istifa eden Özdilek'in basın toplantısının da kendi talebi üzerine ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Özdilek, 16 kasımda yapılan Türkiye-İsviçre maçı sonrası soyunma odasına giden İsviçreli futbolcu Valon Behrami'ye ilk çelmeyi takmış, İsviçreli futbolcu Benjamin Huggel de bu hareketin ardından Özdilek'e tekme atmıştı. Özdilek ve Huggel'in hareketleri kameralar tarafından da tespit edilmişti. Türkiye, 18'inci Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde baraj rövanş maçında İsviçre'yi 4-2 yenmesine rağmen, İsviçre'deki ilk maçı 2-0 kaybettiği için Almanya vizesini alamamıştı. Maç öncesi İsviçre milli marşı çalınırken yapılan protestolar, maç sırasında sahaya atılan nesneler ve maç sonrasında soyunma odalarında çıkan arbede dünya futbolunun patronu FIFA'da da yankı bulmuş ve 17 kasımda bir açıklama yapan FIFA Başkanı Sepp Blatter, "Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanan bir takım sahada sevinmek yerine, hırsızlar gibi sahadan kaçmayı tercih ediyorsa bunun araştırılması gerekir" demişti. Bunun üzerine FIFA Disiplin Kurulu, 18 kasımda maçla ilgili disiplin soruşturması başlatmış, bir gün sonra da FIFA Disiplin Komitesi Mehmet Özdilek ile oyunculardan Alpay ve Emre, İsviçre milli takımı oyuncularından Benjamin Huggel ve Stephan Meyer'in savunmalarını istemişti. Türkiye Futbol Federasyonu'na yazı gönderen Disiplin Komitesi, Özdilek'in tünele giderken Valon Behrami ve Benjamin Huggel'e tekme attığı, Alpay'ın Marco Streller'i tekmelemeye çalıştığı ve tüneldeki olaylara karıştığı, Emre'nin ise tüneldeki olayların içerisinde yer aldığı için savunma vermeleri gerektiğini belirtti. Soruşturma Liepzig'de 9 aralıkta yapılacak 2006 Dünya Kupası grup kuralarına kadar tamamlanacak. Konu Caglayan tarafindan Düzenlenmistir. shadow3458 22.11.2005, 12:28 GELMESİ HATAYDI BENCE İSABETLİ BİR KARAR VERMİŞ MEHMET ÖZDİLEK. ŞİMDİ BİRAZ ONURU VE HASSİYETİ VARSA OĞUZ ÇETİNDE İSTİFA EDER. BU İKİ ŞAHSİYET ÇOK İYİ FUTBOLCU OLABİLİRLER AMA ANTRENÖR OLAMAZLAR ÇÜNKÜ BAŞARISIZLIKLARI ORTADA ÇALIŞTIRDIKLARI TAKIMLARDAN BELLİYDİ.HAYDİ OĞUZ SENDE İSTİFA ET shadow3458 22.11.2005, 12:32 RIDVAN DİLMEN UYGUN OLUR. AMA OĞUZ ÇETİNİNDE İSTAFA ETMESİ GEREK BANA GÖRE rguler 22.11.2005, 12:33 RIDVAN DİLMEN UYGUN OLUR. AMA OĞUZ ÇETİNİNDE İSTAFA ETMESİ GEREK BANA GÖRE sana katılıyorum bencede eren1 22.11.2005, 12:37 BENCE MEHMET ÖZDİLEKTEN ÖNCE İSVİÇREDE Kİ İLK MACTA MİLLİ TAKIMI YANLIZ BIRAKAN OLAYLARA SEYIRCI KALAN VE TEKNIK HEYETİ MEDYANIN ÖNÜNE ATAN LEVENT BICAKCI İSTİFA ETMELİ...... EĞER OLAYLAR ÇÖZÜLECEKSE İMPARATORUMUZDA İSTİFA EDER AMA BU İŞ MEHMET ÖZDİLEĞİN O TEKMEYİ ATMASINA KADAR VARAN ZAMAN DAKİ OLAYLARIN SUÇLULARININ GİTMESIYLE DUZELİR...... FENERASYON BAŞKANISIN AZİZENİN UŞAGISIN...... İKİ YIL OLDU SENİN SÜREN DOLDU YETER ARTIK KUKLA ARTIK İSTİFA..... eren1 22.11.2005, 12:44 ALİ YAVAŞ BENİM ADAYIM....... RIDVAN DİLMEN ANCA OTURDUGU YERDEN KONUŞUR FENERDE GORDUK KARSIYAKADA GORDUK NE KADAR TEKNIK ADAM OLDUGUNU OTURDUGU YERDEN KONUSMAK KOLAYDIR HER ZAMAN BU SAATTEN SONRA KABUL ETMEZ ZATEN.. DJMuRaT 22.11.2005, 12:46 Bence Bülent Korkmaz iyi olur..Aama bu saatten sonrada kümün olacağı pek önmli değil açıkcası.. Odam Kireç Tutmuyor Kumunu Karmayınca.... Sevda Baştan Gitmiyor Şampiyon olmayıca... Seninleyiz heryerde Ankarada İzmirde... Hazırız Senin için Sivasımız Ölmeye... Cem-Can 22.11.2005, 12:48 BENCE MEHMET ÖZDİLEKTEN ÖNCE İSVİÇREDE Kİ İLK MACTA MİLLİ TAKIMI YANLIZ BIRAKAN OLAYLARA SEYIRCI KALAN VE TEKNIK HEYETİ MEDYANIN ÖNÜNE ATAN LEVENT BICAKCI İSTİFA ETMELİ...... EĞER OLAYLAR ÇÖZÜLECEKSE İMPARATORUMUZDA İSTİFA EDER AMA BU İŞ MEHMET ÖZDİLEĞİN O TEKMEYİ ATMASINA KADAR VARAN ZAMAN DAKİ OLAYLARIN SUÇLULARININ GİTMESIYLE DUZELİR...... FENERASYON BAŞKANISIN AZİZENİN UŞAGISIN...... İKİ YIL OLDU SENİN SÜREN DOLDU YETER ARTIK KUKLA ARTIK İSTİFA..... İÇİNDEKİ FENER DÜŞMANLIĞINI HER FIRSATTA ORTAYA KOYSANDA VE HER OLAYI FENERE BAĞLASANDA FENER SENİ DAHA ÇOK ÜZMEYE DEVAM EDECEK...ZORUNA GİTMESİN DİYE SÖYLÜYORUM DAHA ÇOK ÜZÜLECEKSİN.... MEHMET OLAYINA GELİNCEDE,OLAYLARDAKİ BELKİDE EN MASUM KİŞİNİN ÜZERİNE FAZLASIYLA GİTTİK,AMA İSTİFASI HAYIRLI OLMUŞ ÇÜNKÜ MEHMET İNSAN OLARAK ÇOK İYİ AMA ANTRÖNÖRLÜĞÜ AYNI DERECEDE BAŞARILI DEĞİL. Cem-Can 22.11.2005, 13:06 BENCE ERTUĞRUL SAĞLAM OLMALIDIR.HEM KİŞİLİĞİYLE HEMDE KAYSERİDE YAPTIKLARIYLA BUNU FAZLASIYLA HAKEDİYOR.İLERDEDE ONU MİLLİ TAKIMIN BAŞINDA GÖRMEYİ ÇOK İSTERİM.ÇÜNKÜ ARTIK ADAM GİBİ ADAMLARIN,KİŞİLİK SAHİBİ GÖRGÜLÜ BİLGİLİ İNSANLARIN BURDA OTURMASI LAZIM! SivasLady 22.11.2005, 13:42 fazla kisi kalmadi zaten gelen iyi olmali birde uzun süreli kalmali anlasamamazliklari varsa baska zamana ertelesinler önemli olan takim takim icinde her fedakarligi yapmalilar bu senede ne varsa sürekli degisiklik oluyor her takimda GuNaY 22.11.2005, 14:06 Terim bu konuda gayet bilinçli bir hoca eminim çok daha iyi birisini getirecektir!!!! gercek58li 22.11.2005, 14:12 Arkadaslar,her iyi futbol oynayan iyi antrenör olur diye bir kaide yoktur! Sifo zaten Fatih hoca söylemeden yerinden bile kalkmiyordu,seyirci gibiydi. Fatih hoca kendine uyacak birini kendisi tespit etmeli diyorum!.. GeCeVeMaVi58pRf 22.11.2005, 14:14 BENCE ERTUĞRUL SAĞLAM OLMALIDIR.HEM KİŞİLİĞİYLE HEMDE KAYSERİDE YAPTIKLARIYLA BUNU FAZLASIYLA HAKEDİYOR.İLERDEDE ONU MİLLİ TAKIMIN BAŞINDA GÖRMEYİ ÇOK İSTERİM.ÇÜNKÜ ARTIK ADAM GİBİ ADAMLARIN,KİŞİLİK SAHİBİ GÖRGÜLÜ BİLGİLİ İNSANLARIN BURDA OTURMASI LAZIM! tamamıyla katılıyorum gercekten ertugrul su türkieyede en sevdiğim futbolcudur bu arada fenerbahçelilerde belli olmaya basladı :) rguler 22.11.2005, 14:21 tamamıyla katılıyorum gercekten ertugrul su türkieyede en sevdiğim futbolcudur bu arada fenerbahçelilerde belli olmaya basladı :) banamı dedin gardaşım eğer beni kasteditorsan ben feneri hiç tutmadım salihle karıştırma beni:) :) :) GeCeVeMaVi58pRf 22.11.2005, 14:24 banamı dedin gardaşım eğer beni kasteditorsan ben feneri hiç tutmadım salihle karıştırma beni:) :) :) yok kardes be saka yaptım burası sivasspor.com feneri cimbomu bizi ilgilendirmiyor sadece saka ama yinede kusura bakma .. rguler 22.11.2005, 14:28 yok kardes be saka yaptım burası sivasspor.com feneri cimbomu bizi ilgilendirmiyor sadece saka ama yinede kusura bakma .. beni tanımadınmı ankaradan rıfat güler bayramda görüşmüştük :) :) GeCeVeMaVi58pRf 22.11.2005, 14:32 ha şimdi tanıdım seni formlara yazmaya devam kardes... Cem-Can 22.11.2005, 14:32 tamamıyla katılıyorum gercekten ertugrul su türkieyede en sevdiğim futbolcudur bu arada fenerbahçelilerde belli olmaya basladı :) YA TABİKİ SİVASIMIZ BİZİM KALBİMİZDE BAŞTACI AMA YILLARCA PEŞİNDEN KOŞTUĞUN TAKIMIDA KOLAY KOLAY BIRAKAMIYORSUN..BİR GÜNDE SEVMEDİKKİ BİR GÜNDE BIRAKALIM... rguler 22.11.2005, 14:47 istifa etmesi bizi haklılığımızı desteklermi acaba:? GuNaY 22.11.2005, 14:48 olan oldu bundan sonrası için bir kaç kişi gidecek umarım doğru insanlar gidenlerden olur!!! GeCeVeMaVi58pRf 22.11.2005, 14:52 İÇİNDEKİ FENER DÜŞMANLIĞINI HER FIRSATTA ORTAYA KOYSANDA VE HER OLAYI FENERE BAĞLASANDA FENER SENİ DAHA ÇOK ÜZMEYE DEVAM EDECEK...ZORUNA GİTMESİN DİYE SÖYLÜYORUM DAHA ÇOK ÜZÜLECEKSİN.... MEHMET OLAYINA GELİNCEDE,OLAYLARDAKİ BELKİDE EN MASUM KİŞİNİN ÜZERİNE FAZLASIYLA GİTTİK,AMA İSTİFASI HAYIRLI OLMUŞ ÇÜNKÜ MEHMET İNSAN OLARAK ÇOK İYİ AMA ANTRÖNÖRLÜĞÜ AYNI DERECEDE BAŞARILI DEĞİL. seninde fenerli oldugun baya belli oluyor bu sitede böle fener cimbom propagandası yapmayın heralde sivas-fener macındada fener seni baya mutlu etmiştir... federasyonun aziz yıldırımın emrinde oldugunuda herkes biliyor... BEN SİVASSPORLUYUMMMMMM 1967_DERNEK_10UR 22.11.2005, 15:04 HEPSİ İSTİFA ETSİN FEDERASYON BAŞKANI BİLE.. Sarkdakikisla58 22.11.2005, 15:36 Beklenen bir seydi ama yinede üzüldüm hayirlisi neyse olur 58_KARTAL 22.11.2005, 16:08 HEPSİ İSTİFA ETSİN FEDERASYON BAŞKANI BİLE.. EGER TÜRK MILLI TAKIMINA FAYDALI OLMAK VE 2010 DÜNYA ELEMELERINE GIRMESINI ISTIYORLARSA FEDERASYON BASKANIDA ISTIFA ETMELI. GuNaY 22.11.2005, 16:23 EGER TÜRK MILLI TAKIMINA FAYDALI OLMAK VE 2010 DÜNYA ELEMELERINE GIRMESINI ISTIYORLARSA FEDERASYON BASKANIDA ISTIFA ETMELI. bu saatten sonra kalmaları hata!!! rguler 22.11.2005, 16:25 kalsalarda kalmasalarda farketmez artık.birde yerine kim gelecek. extrasivas 22.11.2005, 16:37 seninde fenerli oldugun baya belli oluyor bu sitede böle fener cimbom propagandası yapmayın heralde sivas-fener macındada fener seni baya mutlu etmiştir... federasyonun aziz yıldırımın emrinde oldugunuda herkes biliyor... BEN SİVASSPORLUYUMMMMMM helal olsun .... Arif Coşkun 22.11.2005, 21:59 Mehmet Özdilek istifa etti Türkiye ile İsviçre arasında İstanbul’da oynanan 2006 Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off baraj rövanş maçında olaylara karışan (A) Milli Futbol Takımı Antrenörü Mehmet Özdilek görevinden istifa etti. Güncelleme: 15:17 22 Kasım 2005 SalıİSTANBUL - Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Mehmet Özdilek’in görevinden istifa ettiği bildirildi. Açıklamada Özdilek’in bugün düzenleyeceği duyurulan basın toplantısının, kendi talebi üzerine ileri bir tarihe ertelendiği kaydedildi. Özdilek, NTV’ye verdiği özel demeçte basın toplantısını Perşembe günü yapacağını ve o güne kadar kafasını dinleyeceğini söyledi. Bu arada basın mensupları toplantı nedeniyle Futbol Federasyonu’nun Beylerbeyi’ndeki tesislerine gelerek, hazırlıklarını yaptı. Canlı yayın araçları da tesislere gelerek, toplantıyı canlı yayınlamak üzere hazırlandı. Toplantı saati olan 11.30’u geçmesine rağmen, federasyon yetkilileri tarafından önce toplantının gecikeceği bildirildi. Ancak daha sonra ise toplantının ileri bir tarihe ertelendiği belirtilerek, yazılı bir basın açıklaması dağıtıldı. ofgurleyuk78 22.11.2005, 22:14 Sifo efendi bir topçu idi yazik oldu. Yasaminda basarilar. drummer 22.11.2005, 22:24 Sifo efendi bir topçu idi yazik oldu. Yasaminda basarilar. ilahlara bir kurban gerekiyordu. ilk kurban şifo. sanki bütün sorumlu sadece ve sadece şifo. bizim ülkemizde işler böyle yürüyor. 5841 22.11.2005, 22:32 ilahlara bir kurban gerekiyordu. ilk kurban şifo. sanki bütün sorumlu sadece ve sadece şifo. bizim ülkemizde işler böyle yürüyor. AMA GENELDE HEP BÖYLE OLUYOR. YAZIK OLDU. shadow3458 23.11.2005, 09:58 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Levent Bıçakcı, TFF Genel Kurulu'na karşı her zaman hesap vermeye hazır olduklarını belirterek, "Görevimizi layıkıyla yerine getiremiyorsak TFF Genel Kurulu'na karşı bu hesabı her zaman vermeye hazırız ve her zamanda görevi teslim etmeye hazırız" dedi. Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde gerçekleştirilen Futbol Federasyonu Olağanüstü Yönetim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Levent Bıçakcı, İsviçre maçı sonrasında yaşanan gelişmelerin herkesi derinden yaraladığını belirterek, "Sizlerin ve kamuoyunun hassasiyetinin, futbolumuzun değerlerinin korunması adına olduğunu biliyoruz. Zaten bizim de öncelikli ve önemli gündemimiz bu. Ancak, FIFA Disiplin Komitesi'nin başlattığı soruşturma ve ardından gelecek yargı süreci sonuçlanıncaya kadar, Türk futbolunun çıkarlarının korunması adına hepinizden ılımlı, sağduyulu davranışlar sergilemenizi rica ediyoruz. Sizlerin de çok iyi bildiğiniz gibi, FIFA, Türk medyasında yer alan haber, yorum ve görüntüleri de bu soruşturma evresinde hazırlanan dosyaya delil olarak koyuyor. Medyada yer alan yapıcı ve yol gösterici eleştirileri saygıyla karşılıyor, doğal olarak bunları dikkate alıyoruz. Ancak tamamen ülkemizin aleyhine olan bazı asılsız varsayımlar ise, çok kritik bir soruşturma döneminde elimizi ve tezimizi zayıflatmanın ötesinde bir işe yaramıyor" dedi. Var olan sorunların tartışılmasının doğru yolun bulunması ve Türk futbolunun daha sağlıklı bir yapıya ulaşması adına yararlı olduğunu belirten Bıçakcı, "Bunda biz de yarar görüyoruz. Ama bu tartışmaların, bu kritik aşama geride bırakıldıktan sonra yapıldığında futbolumuza daha büyük faydalar getireceğinin de altını önemle çizmek istiyoruz" diye konuştu. "İSVİÇRE MAÇI SONRASI YAŞANAN GELİŞMELERİ ONAYLAMAK MÜMKÜN DEĞİL" 2006 Dünya Kupası finallerine katılabilmek için büyük bir efor sarf edildiğini belirten Levent Bıçakcı, "Eleme maçlarından başlanılarak, play-off karşılaşmasının bitimine kadar olan süreçte, Milli Takım Sorumlusu Davut Dişli ve Teknik Sorumlu Fatih Terim ve arkadaşlarıyla birlikte oyuncularımız büyük bir özveriyle görevlerini yaptılar. Bazı oyuncularımız, maçın gergin atmosferinden etkilenerek sportmenlikle bağdaşmayan ve bizim de onaylamadığımız davranış yanlışları içerisine de düştüler. Bu hareketlerinin karşılığında bazıları ceza da alacak. Ancak biz, TFF olarak Disiplin Komitesi tarafından soruşturma kapsamına alınan tüm arkadaşlarımızın savunmalarını da en iyi şekilde yapmaları için kendilerine gereken tüm desteği sağlayacağız" şeklinde konuştu. İsviçre maçının ardından yaşanan ve fair-play ile bağdaşmayan gelişmeleri onaylamanın mümkün olmadığını söyleyen Bıçakcı, "Yönetim Kurulumuz, zaten bu konuyla ilgili değerlendirmelerini yapıyor. Aramızda herhangi bir görüş ayrılığı yok. Uyum içerisinde ve her zamankinden daha fazla birbirine kenetlenerek, belirlenen sorunların ve bu aşamada ortaya çıkan sıkıntıların üstesinden gelineceğini biliyoruz. Önümüzdeki günlerde FIFA Disiplin Komitesi'nin soruşturmaları tamamlanacak. Ardından yargı süreci başlayacak. Bu süreç sadece Disiplin Komitesi'nin kararlarıyla sınırlı değil. Komitenin vereceği kararın ardından FIFA'nın Tahkim Kurulu'na, ardından da CAS'a başvurma haklarımız var. Ülkemizin savunmasını en iyi şekilde yapacağımıza emin olmanızı istiyoruz. Daha önce yaşanan emsal olaylarda verilen cezaları da dikkate aldığımızda, bazı çevrelerin ifade ettiği gibi, büyük bir cezayla karşılaşacağımızı sanmıyoruz. Var olduğu iddia edilen olaylar, böyle bir cezayı getirecek büyüklükte değil. Kaldı ki ortada bir güvenlik sorunu yok. Seyircinin karıştığı bir olay da yok. Futbolcular ve bazı kenar yönetim görevlilerinin dahil olduğu bu olaylara, maalesef böylesine kritik çoğu karşılaşmada da rastlanabiliyor" dedi. "TFF GENEL KURULU'NA HER ZAMAN HESAP VERMEYE HAZIRIZ" Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in yaptığı açıklamalardaki görüşlere kendilerinin de katıldığını belirten Levent Bıçakcı, "Başbakanlık Teftiş Kurulu'nun son olayları incelemesinden en ufak bir rahatsızlık duymuyoruz. Çünkü Futbol Federasyonu olarak, olayla ilgili tüm aşamalarda gerekli adımları attığımızı biliyoruz. Sayın Bakan, yasa gereği 'Gözetim ve Denetim' yetkisine sahip. Bunu gerekli gördüğünde kullanması da son derece doğal. Ancak Futbol Federasyonu ile ilgili kararların verildiği platformun Futbol Genel Kurulu olduğunu da değerli kamuoyumuza hatırlatmakta yarar görüyoruz" diye konuştu. Bu aşamada herkesten ılımlı, sağduyulu ve Disiplin Komitesi'ne sunulacak savunmaların etkisini azaltmayacak yaklaşımlar göstermelerini rica eden Levent Bıçakcı, elbirliğiyle önce bu sıkıntıyı, sonra da diğer sorunları aşacaklarına inandıklarını belirtti. Basın açıklamasının ardından medya mensuplarının sorularını da cevaplayan Levent Bıçakcı, A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Mehmet Özdilek'in istifası ile ilgili olarak, "TFF olarak, Mehmet Özdilek'in bu kararını saygıyla karşılıyoruz. Mehmet Özdilek, FIFA'nın soruşturma açtığı kişilerden bir tanesi. Tabiki hepsi değil. Biz de, kendisiyle her zaman beraberiz. Kendisine yardımcı olacağız. Bundan sonraki gelişmeleri kendileriyle birlikte yaşayacağız. Kendisiyle görüştük. Kendisi bunun daha sağlıklı olacağı görüşünü savundu. Biz de kabul ettik" şeklinde konuştu. FIFA Disiplin Komitesi'nden gelebilecek cezalarla ilgili önceden bir değerlendirme yapmayı uygun görmediklerini söyleyen Levent Bıçakcı, "Önce bu soruşturma bitsin ondan sonra biz de önümüze bakacağız" dedi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in yaptığı açıklamalarla ilgili soruya da Levent Bıçakcı, "Bakanımız yaptığı açıklamada genel konuştu. Biz de, daha sonra kendisiyle konuştuk. Genel ifadeler kullandığını söyledi. Tüm federasyonlar için, başarısız olan federasyonlar için, görevini yapmayan federasyonlar için olduğunu söyledi. Biz de bunu kesinlikle kabul ediyoruz. Eğer biz de, görevimizi layıkıyla yerine getiremiyorsak TFF Genel Kurulu'na karşı bu hesabı her zaman vermeye hazırız ve her zamanda görevi teslim etmeye hazırız" açıklamasını yaptı. 1967_DERNEK_10UR 23.11.2005, 10:21 HAYIRLISIYLA BİR İSTİFA ETSELER...TABİ PASTADA PAY BÜYÜM KİM İSTİFA EDİP BU PAYDAN MAHRUM KALSIN..KİMİN UMRUNDA MİLLİ TAKIM GİTMİŞ GİTMEMİŞ... eren1 23.11.2005, 10:29 HER ŞEY ESKİ TAS ESKİ HAMAM SUÇLUYU BULDUK YAŞASIN SUÇLU MEHMET ÖZDİLEK ..O DA İSTİFA ETTİĞİNE GÖRE HER ŞEY TOZ PEMBE..... LEVENT BIÇAKÇI SEN TÜRK FUTBOLUNUN DİBİNE KOYULMUŞ BİR DİNAMİTSİN İSTİFADA BİR HİZMETTİR GİT VE TÜRK FUTBOLUNA BÖYLE BİR HİZMETTE BULUN HİÇ OLMASSA.... AMA GÖREVE SEN KENDİN BİLGİ VE TECRÜBENLE GELMEDİĞİN İÇİN ANCA EMİRLE GELİR EMİRLE GİDERSİN İKİ YIL OLDU SENİN SÜREN DOLDU YETER ARTIK KUKLA LÜTFENNNNNNN İSTİFA BekirBayrak 23.11.2005, 10:31 BENCE ERTUĞRUL SAĞLAM OLMALIDIR.HEM KİŞİLİĞİYLE HEMDE KAYSERİDE YAPTIKLARIYLA BUNU FAZLASIYLA HAKEDİYOR.İLERDEDE ONU MİLLİ TAKIMIN BAŞINDA GÖRMEYİ ÇOK İSTERİM.ÇÜNKÜ ARTIK ADAM GİBİ ADAMLARIN,KİŞİLİK SAHİBİ GÖRGÜLÜ BİLGİLİ İNSANLARIN BURDA OTURMASI LAZIM! the_cem kardesım senın goruslerıne katılıyorum cok dogru bı gorus belırrtın bencede ERTUGRUL SAGLAM olmalı extrasivas 24.11.2005, 13:01 sifo futbol hayati boyunca efendiligi ile gundeme gelmesi jubilesinide elde ettigi parayi bagislamasinin ardindan bu hareketi yapmasi cok uzucu eminimki kendide bunun farkindadir ve pismandir herseye ragmen SIFO SENI SEVIYORUZ ... serrkann58 24.11.2005, 13:53 OOOOOO ARAP İSMAİL TABİKİ ESKİ HOCAMIZ İSMAİL KARTAL bbptek58 24.11.2005, 15:35 İSMAİL KARTAL İYİ FİKİR...HOCAMA YAKIŞIR...SİVASLI ONU UNUTMADI...UNUTMAYACAK... yaraliasker58 24.11.2005, 15:39 bence ikinci ligden iyi bir teknik direktör gelmesi lazim. --------------------------------------------------- imparator fatih terim puar 25.11.2005, 06:06 şahsen ben o görüntüleri görmeden once bu hareketleri yapacağına ınanmamıştım gerçekten şok etti liglerde en centilemn ornek futbolculardan biri olarak görünene şifo çok yanlış yaptı gec bile alınmış karar.. GeCeVeMaVi58pRf 25.11.2005, 06:30 şahsen ben o görüntüleri görmeden once bu hareketleri yapacağına ınanmamıştım gerçekten şok etti liglerde en centilemn ornek futbolculardan biri olarak görünene şifo çok yanlış yaptı gec bile alınmış karar.. bencede hiç yakısmayan hareketlerdi mehmetin yüzünden türkiyenin prestijide düştü eren1 25.11.2005, 09:17 BİZDE OLSAK MEHMET GIBI YAPARDIK DÜŞÜNÜN 4 GOL ATIYORSUNUZ HAKKINIZ OLAN BİR PENALTI VERILMIYOR SIZI ILK MACTA ISTIKLAL MARSINIZA HAKARET EDECEK KADAR ASSALIYORLAR VE BURDAKI MACTA HAKEMIN BITIS DUDUGUYLE BERABER ORTADA HIC BIR SEY YOKKEN SPORCU CIKIS TÜNELİNE KOSARAK SIZI TAHRIK EDIYORLAR HER SEY ONLARIN ISTEDIGI GIBI OLMUSKEN MEHMETTE BU KADAR KOLAY OLMAMALI DERCESINE TUNELE KOSAN BI FUTBOLCUYA CELME TAKMAYA CALISMISTIR VE ISTIFADA ETMISTIR SIFO MEHMET BIR TURK GIBI DAVRANIP DUYGULARINI ACIGA VURDU HEPSİ BU karakule58 25.11.2005, 10:17 RIDVAN DİLMEN UYGUN OLUR. AMA OĞUZ ÇETİNİNDE İSTAFA ETMESİ GEREK BANA GÖRE kardeş mehmet özdilek ve oguz çetin in milli takıma gelmesini yanlış buluyorsun çalıştırdıkları takımlarda başarısız oldugunu söyluyorsun ...sence rıdvan dilman kimdir angi takımı çalıştırmıştır ..daha önceki başarıları nelerdir .. ki onun gelmesini istiyorsun..???? agca58 25.11.2005, 10:51 ASLINDA 2 ADAY GÖRÜYORUM BEN. 1.İSMAİL KARTAL 2.RIDVAN DİLMEN.. AMA RIDVAN DİLMEN FUTBOLU OKUMASINI BİLİYOR İCRAATA GELİNCE İŞ YAPAMIYOR...GERÇİ TEKNİK KADRO İYİ OLUNCA ODA BİRŞEYLER KAPAR VE FUTBOL OKUMASINI TAKTİĞEDE YANSITIR DİYEREK BU 2 ADAY UYGUN.. agca58 25.11.2005, 10:56 bence ikinci ligden iyi bir teknik direktör gelmesi lazim. --------------------------------------------------- imparator fatih terim ALO YARALIASKER İMPARATOR FATİH TERİM DEVRİ BİTTİ CANIM..GELİRSEM SENİ ŞEHİT EDERİM YARALI ASKER OLMAKTAN ÇIKAR ŞEHİTASKER OLURSUN :) .........................İMPAR ATOR AGCA.............(BUNU SENDE BİLİYOSUN ) |