Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftarsız olmaz…

Rallim58
08.03.2013, 10:09
http://f1303.hizliresim.com/17/8/kuxg0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Taraftarsız olmaz…

Nedendir bilinmez Stadyumlar, dolmaz…
Bilesinki yiğidom, Sivasspor sensiz olmaz…
Kimseye kalmadı ki Dünya, sana da kalmaz…
4 Eylülde Sivassporum taraftarsız olmaz…

Dörtlükle başlamak geldi içimden…
Futbol; taraftarı ile birlikte, görsel bir eğlence sanatıdır…
Futbol; taraftarı ile bütünleşen, birbirini tamamlayan bir görselliktir…
Ligde, inişli çıkışlı bir grafik çizen Sivassporumuz, hafta sonu çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyor…
Hava şartları, futbol oynamaya da, taraftar için stadyumda destek olmaya da müsait…
Biletler mi? 2 Lira. Gerçek anlamda “sudan ucuz”…
Yönetim, bilet fiyatları ile mesajını verdi, “Bana, seni gerek seni” diye…

4 Eylül’ü öksüz, futbolcuyu yetim bırakmamak adına,
Gözbebeğimiz, Sivassporumuzun düzlüğe çıkarılması adına,
Sivas’ımın, Sivas’lımın sesi olan Sivassporumun, süperlige devamı adına,
Bacasız fabrikamın bacasındaki dumanın tütmesi adına,
Futbolcu olmak istiyorum diyen evladının geleceği adına,
Pazar günü saat 16.00’da yapılacak karşılaşmada Sivassporumuzu destek için;
Koşarak ve severek gidelim, 4 Eylül Stadyumuna…
Bu stadyum sen olmazsan dolmaz…
Futbol taraftarsız olmaz…

Salim58
08.03.2013, 10:20
Bu hafta doldurun stadı sizler,
Gurbette gurur duyalım bizler,
Sivasım kazanır bırakır izler,
Yiğidosuz maçın tadımı olur.

infial§
08.03.2013, 11:04
skorboard a bakmadan takımının peşini bırakmayan , takımının sadece armasını ve renklerini seven kişileri bekliyoruz,stadyumlar,içi boş çoşkusunu yitirmiş tîplerin hafta sonu geçirme yeri olmamalı,

poolat58
08.03.2013, 14:39
sivasta olsam gelmezsem namertim...sivasta olup gelmeyenler de namerttir...

Ferhat06
08.03.2013, 15:13
Bu hafta doldurun stadı sizler,
Gurbette gurur duyalım bizler,
Sivasım kazanır bırakır izler,
Yiğidosuz maçın tadımı olur.

Büyük halk şairi Aşık Ruhsati, Deliktaş-Kangallıdır.Size de ondan biraz şairlik miras kalmıştır mutlaka.Devamını bekleriz.

58sinan58
08.03.2013, 16:52
Bacasız fabrikamın bacasındaki dumanın tütmesi adına,

evet sivasspor gerçekten sivasımızın bacasız fabrikasıdır bu fabrikayı hep beraber daha ilerilere taşımak adına

lütfen taraftar olarak takımımızdan desteğimizi esirgemiyelim

holiganlady
08.03.2013, 17:10
bilet fiyatlarını bahane edenler bu maça da gelmezlerse artık yuh !

58MUAMMER58
08.03.2013, 17:15
yönetim taraftara gerekli kolaylığı göstermiş 10 tlye 5 kişi maç izliyecek 1 kişilik yer boş kalırsa çok ayıp olur bu maçlar diğer maçlara benzemiyor antalyayı yenersek deplasmanda seyircisiz akhisarıda yeneriz rahat nefes alırızz bakalım kaçkişi sivassporun süper ligde kalmasını istiyor göreceğiz bazı oyuncularımız hocamız düşme korkumuz yok diyorda ben korkuyorum şahsen ligin sonlarıı yaklaştıkça üstümüze oyunlar oynanacak buna adım gibi eminim antepte hakem bursayı hacemat ediyor manisada akhisar resmen kıyma makinesine atılıyor elazığ kazanıyor sivasda bjk maçında 2 penaltımız verilmiyor bursada olmayan penaltı çalınıyor rakibe verilmesi gereken kırmızı verilmiyor bunlar tesadüfi değil yoksa sivassporuma güveniyorum tff ve mhk hakemlere aslaaaaa güvenmiyorum önümüzdeki 2 maçı alırsak ligde kalmayı büyük ölçüde sağlarız rakiplerimizin hakem yardımıyla kazanması bizimde hakemler tarafından doğranmamız tesadüfi değil stadı doldurunki herkesi baskı altına alalım deplasman olduğumuz belli olsun

58fatihcan
08.03.2013, 19:51
Gurbetteyiz. Yakın deplasman kovalıyoruz. Sivasta olsak her maçta orda oluruz inşallah. Bu adamlar niye gitmiyor arkadaş? Bu adamların kimliğinde Sivas yazmıyor mu? Yoksa bunlar BUKALEMUN mu? Dolsun artık şu stad

tekdoktiri
08.03.2013, 19:56
biraz daha sıvas halkı duyarlı olmalı takıma sahip çıkmalı kaçan balık büyük olur sonu belli sıvaslılara duy rulur çakmalar hariç,

Sivasli010
08.03.2013, 23:28
stad dolu olmak yetmiyor... tezahurat lazim tezahurat agabeyler

MaXiMuM
08.03.2013, 23:32
Dörtlükler peş peşe gelmiş :D
Eeeeee bir arkadaşın da dediği gibi, ne de olsa Aşık Ruhsati'nin köylüleri :D

punisher58
08.03.2013, 23:39
sivasa göçesim geldi be

migroArmis
08.03.2013, 23:52
Sivassporda en öncelikli halledilmesi gereken konu tribün bütünlüğünün sağlanmasıdır...Takımı ateşleyen en önemli faktörlerin en başında geliyor..

Rallim58
09.03.2013, 00:10
Dörtlükler peş peşe gelmiş :D
Eeeeee bir arkadaşın da dediği gibi, ne de olsa Aşık Ruhsati'nin köylüleri :D

Afedersin ama, senin dayı tarafın neresi? :D Dayı cezayı hak ediyor şahit ol?

MaXiMuM
09.03.2013, 01:37
Afedersin ama, senin dayı tarafın neresi? :D Dayı cezayı hak ediyor şahit ol?

Onun bana vereceği ceza başım gözüm üstüne :D:D:D

etlidöktürek
09.03.2013, 03:55
inş pazar günü sıladayım...

B.DUMANLI
09.03.2013, 04:29
Taraftarsiz olmazda ,taraftarin sesine kulak veren varmi?
Taraftar Ugur´u istemiyor mesela hele kaptanligin verilmesini asla.Takimda biri kaptan olarak cikacaksa o Navratil olmalidir.

Bu Riza hocamizin yanlislarindan biridir bence....
Aslinda taraftar su anda cok gergin,sabirla Antalya macini bekliyor.....
Olasi bir yenilgide,Elazig´in kazanmasi halinde bu taraftar yeterince konusacaktir....

Rallim58
09.03.2013, 23:25
Taraftarsiz olmazda ,taraftarin sesine kulak veren varmi?
Taraftar Ugur´u istemiyor mesela hele kaptanligin verilmesini asla.Takimda biri kaptan olarak cikacaksa o Navratil olmalidir.

Bu Riza hocamizin yanlislarindan biridir bence....
Aslinda taraftar su anda cok gergin,sabirla Antalya macini bekliyor.....
Olasi bir yenilgide,Elazig´in kazanmasi halinde bu taraftar yeterince konusacaktir....

Taraftar gereğini yaparak stadyumda yerini alacağını düşünüyorum.

Biletlerin tamamına yakının satıldığı bilgisi doğru ise yarın stadyum kale arkalarındaki boşluklar dışında her yer dolu olacaktır diye düşünüyorum.

B.DUMANLI
09.03.2013, 23:35
Taraftar gereğini yaparak stadyumda yerini alacağını düşünüyorum.

Biletlerin tamamına yakının satıldığı bilgisi doğru ise yarın stadyum kale arkalarındaki boşluklar dışında her yer dolu olacaktır diye düşünüyorum.

Taraftarin gec olmadan Sivasspor´u desteklemeye gelmeleri ve türübünleri dolduracak olmalari cok güzel bir haber.
Sivas´li Sivasspor´un kendileri icin ne demek oldugunu cok iyi biliyor.Sivasspor Sivas icin cok önemli.Bu takim süperligde kalmali ve yerini korumalidir...

A.Turan Korkmaz
09.03.2013, 23:39
Yarın maçtayım,güzel bir netice,fotoğraflar ve izlenimlerle inşallah...

uzman5801
10.03.2013, 00:12
atıf şeyşu çok pis gol atacak..demedi demeyin.. :)

doktor38
10.03.2013, 11:44
taraftar dernegi biraz baskı yapında hayrettini birkaç maç kesin.yoksa işimiz zor.resmen 10 kişi oynuyoruz ve birde rakip takıma bursa maçında olduğu gibi yardım ediyor.bundan sonraki hayrettin evresi kendi kalesine gol atmak.bunun için enazından riskli bölgeden uzaklaşana kadar hayrettin kadroya alınmasın.bunun için uğraşın biraz.hayrettinin sivaslı olmasından başka hiçbir özelliği yoktur artık.futbolculuğunu herkes görüyor 2.liğde anca oynayabilir bu kapasiteyle.