Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Analiz'e Sorularınız 11.03.2013

Rallim58
11.03.2013, 13:22
http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)

Moderatörlüğünü Nail Sertakan'ın yaptığı, Prof. Dr. Mehmet Çimen ve Gazeteci Kaan Karaguş'un yorumladığı, SipasVizyon TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, her hafta olduğu bugün de saat 21.00 de başlayacak.

Bulunduğu her ortamın neşe kaynağı olan Sivassporumuzun 25 yaşındaki genç file bekçisi Milan Borjan canlı yayın konuğu oluyor… Soruların tercümesi Burhan Kılıç tarafından yapılacak...

Sivasspor-Antalyaspor karşılaşmasının değerlendirilmesi, Akhisar Belediyespor deplasmanının stratejisinin tartışılacağı ve özel röportajların yer aldığı proğramda, canlı telefon bağlantıların yanısıra, bağımsız taraftar sitemiz aracılığıyla yiğidoların sorularına da cevap aranacak...

Taraftarlarımızdan gelecek soruların; yiğidoya yakışır üslupta, kısa ve net olmasına dikkat edilmesi, yorum yerine sorulara ağırlık verilmesi, ricasıyla...

Ö N E M L İ N O T :

Site yönetiminden ricamdır. Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi halinde kısa ve net olmayan soruların silinmesidir...

http://resimzade.com/Show.html?i=39621&token=32788 (http://resimzade.com/Show.html?i=39621&token=32788)

Antrenmanların neşesi Borjan, Ajans mikrofonunu alıp Erman Kılıç ile röportaj yaparken..

Salim58
11.03.2013, 13:27
Ankara / Salim.

İyi yayınlar Nail bey.Konuklarımıza'da saygı ve selamlar.

Borjan bu sezon çok başarılı inşaallah bu başarısı artarak devam eder.

Borjan Türkçeyi ilerlettimi birde bazen kaleden çok açılıyor topu genelde iyi kullanıyor fakat bazende attığı toplar adresi bulmuyor bu konularda ne söylemek ister..Teşekkürler.

Rallim58
11.03.2013, 13:34
Sivas'tan Yasin..

Nail bey nezdinizde konuklarınıza iyi akşamlar diliyorum.

Borjan Sivas'ı ve Sivassporu bizlere tarif edebilir mi? Sivas'ta olmasını arzuladıkları nedir?

Teşekkürler...

ankastre
11.03.2013, 14:02
elazığdan muharrem

hepinize iyi akşamlar gardaşlarım.

sivassporum yüzümüzde güller açtırdı. bu güllerin bir yaprağıda kalecimiz borjan onu çok seviyom nail gardaşım sivasa geldiğimde onun formasını almak istiyom gurban olurum size gardaş.

HababamHa
11.03.2013, 14:19
Abdurahman İnce Malatya

İyi akşamlar Nail abi.

Nail abi borjanın bu yürüyüşüne hasta oldum tam bir sivaslı gibi yürüyor,borjan gardaşımla sivasa geldiğimde bu şekilde istasyon caddesinde yürümek isterim desem borjan gardaşım he gardaş olur dermi acaba.?

http://resimzade.com/Show.html?i=39623&token=39532 (http://resimzade.com/Show.html?i=39623&token=39532)

yerliturkuaz
11.03.2013, 14:38
İstanbul'dan Öner ALMAZ

İyi Akşamlar Nail bey

Borjan gibi bir kaleciye sahip olduğumuz için şasnlı bir kulubüz. Gerek enerjisi ile gerekse kazanma arzusu ile takıma birçok olumlu noktası oluyor. Özellikle topu oyuna sokmak da çok başarılı. Geçen sene kiralık gitmek ona epey yaramış anlaşılan. Kenidsinin eksik bulduğu yanlar var mı acaba geçen sene hatalı goller yemesi ile alakalı özeleştiri yapabilir mi acaba?

Ayrıca Türk futbolunu nasıl buluyor ona göre Türk futbolu Dünya üzerindeki yeri neresi?

Teşekkür eder iyi yayınlar dilerim...

kaptann58
11.03.2013, 14:42
Sivas'tan Erkan Çiçek

İyi yayyınlar diliyorum Nail abi.

Rıza Hoca dünkü maçta sol kanata Hayrettin'i koymakla ne yapmaya çalışıyor? Sivas taraftarıyla dalgamı geçiyor?

Sercanla, Piech varken Hayrettini oynaması o bölgede ne kadar doğru?

Bu futbolcuların psikolojisi ne olur kendilerini bundan sonraki maçlara nasıl adapte olurlar

Sercan ve Piech'ten en azından 20-25 dakika faydalanamaz mı?

İyi akşamlar

sero58
11.03.2013, 14:44
iyi akşamlar Diyarbakırdan Şerafettin Çimen

1--Takımımızı küme düşmeden alıp her zaman her kulvarda iddalı bir duruma getiren degerli hemşerimiz ve hocamıza lütfen sahip çıkalım.ligde ikinci hocayı getiren takımlar tekrar hoca arar oldu?
inşallah bu galibiyetle hocamız ve takım üzerindeki stres kalkmıştır?

2--Taraftarın maç boyunca sessiz kalmasının nedeni nedir ?

3-- Erman ve Rajnochun golünden sonra takım olarak gol sevinçi yaşamamız takım bütünlüğümüzün üst düzeyde oldugunu göstermezmi?

4--Stadyumdaki tel örgülerin kaldırılması konusunda herhangi bir adım atılmayacak mı bu sezon?

5--ilk defa hakem konuşmadan bir haftayı geride bıraktık inşallah bundan sonrada hep böyle olur?

6--Sakat futbolcuların durumu nedir?

7--Milli takım hocaları neden Sivas'a gelip maç izlemiyor ZİYA'yı görmüyor?
inşallah haftaya bugün yine böyle neşeli bir programda buluşuruz?

iyi akşamlar buradan sonsuz sevgi saygı...

kaptann58
11.03.2013, 14:53
Sivastan Erkan

Nail ağbi Borjana sormak istiyorum

Dün maçtan sonra tribünlere neden gelmediler.

bahbaba58
11.03.2013, 15:13
BAHADIR SİVAS

Öncelikle iyi yayınlar nail bey

Borjan çok geliştirdi kendi romanya ligine giderek İlk geldiği sene tecrübesizdi fakat şimdi dönüp baktığımızda Petkoviçten sonra en güvenilir kaleci olma yolunda
Ayırca Biraz daha zaman geçirme hareketlerini son dk doğru yapsa daha iyi olur antalya maçında topu almak için hoby tarafına gidiyor çok fark ediliyor biraz daha belli etmeden yapsa hem sarı kart görmez hemde rakiplerde kızmaz :)
Ayrıca bir tane forma verebilir mi bana facebooktanda arkadaş olarak ekli bazen konuşuyoruz borjanla :)

SivassporunSesi
11.03.2013, 15:22
Antalya/Manavgat'tan Burak Çiçek

Öncelikle hayırlı yayınlar...Ben Borjan'ı hırsı ve kişiliğiyle Sivasspor'a çok yakıştırıyorum.Bence ligdeki geleceği en parlak kaleci bu formunu sürdürürse taraftarları memnun eder.Takıma verdiği ateşliyici hırsını kaybetmesin.
Sivas'a selamlar...

favori58
11.03.2013, 15:33
Nail abi iyi yayınlar ben Sivas'tan Faruk

Maç sonrası bütün futbolcuları tribünlere bekledik ama 5-6 futbolcu dışında gelen olmadı.
Özellikle Sivaslı olan Hayrettin ve Mehmet Nas'ın koşarak içeri girmeleri dikkatimizi çekti.
Bizi coşturan Aatifa,kaleci Borjan'a raynofa,Erman'a Navratil ,Kadir ve ziya ya teşekkür ediyorum İçeri girenleri kınıyorum,diğrlerinede helal olsun Yiğidolar diyorum

Kaleci Borjan çok sempatik ve çok iyi bir kaleci bütün Sivaslılar adına teşekkür ediyorm

Çılgın Türk
11.03.2013, 16:07
Almanya'dan Serkan

Iyi aksamlar, ben bu sene kümede kalma baraji 39-40 puan arasinda olacagini düsünüyorum, sizce baraj kac puan olur?

Burak Çimen
11.03.2013, 16:34
Sivas / Burak ÇİMEN

İyi yayınlar... Borjan geldiğinden beri 2 yıldan fazla süren kaleci sıkıntımız bitmişti. Bu performansını sürdürmesi dileklerimle... Harika degajları var gerçekten ligimizin en iyi degaj atan kalecisi olduğunu düşünüyorum. Bu yönden onun sayesinde şanslıyız. Umarım bu performansını sürdürür. Borjan' ın tek sıkıntısı bence ara sıra panik yapması... Bu kucaklayabileceği topları tek-çift yumruk olsun zamansız açılmalar olsun bizi sıkıntıya sokabiliyor. Bu hatalarını telafi ederse harika bir kalecimiz olacak diye düşünüyorum.

Lütfen mesajımı okuyun :)

Metal Gear
11.03.2013, 16:40
Sivas'tan Mehmet,

Borjan'ın zaman geçirme adına yaptığı hareketler çok antipatik geliyor herkese..Bu konuda biraz daha dikkatli davransa keşke..

turan_58
11.03.2013, 16:59
Nail abi ben Yıldızelinden Turan GÜVEN

Nail abi öncelikle herkese hayırlı akşamlar abi Borjanı tebrik ederim.NAil hocam performansı süperlig takımlarını kıskandıracak şekilde yüksek tutuyor kaleci antrenörümüze de tşk ederiz. Millan borjan sivasımıza en iyi kalecilerimizden kendisini yıldızeli halkı olarak tebrik ederiz hocam bu takımımız inşallah bu galibiyetimizle rabbimin izniyle bundan sonra daha mağlubiyet görmek istemiyoruz.Hocam birde Borjanın biz gol atdığımızda arkadaşlarının yanına gitmesi ve arkadaşları ile arsındaki kardeşlik ruhu işlenmiş bizim takıma hocam birde borjan sivasta inşallah uzun süre formamızı terletir ve ileride türk kimliğine sahip olurmu.Bu arada değerli babam halim güveninde selamları var bütün sivaslılar bu takım bu kötü gidişe dur diyecek inşallah

Yusuf Çevik
11.03.2013, 17:19
Mersin`den Suat Çevik.!

-Sayın Nail Bey,Rıza hocamızı eleştirirken lütfen kırıcı olmayalım.

-Birleştirici olalım.

-Başka Rıza Çalımbay yok.Bu Memleketin öz evladı.

-Rıza hocanın olduğu yerde mutlaka başarı vardır.Eleştirirken lütfen buna dikkat edelim.!

-Rıza hocayla beraber daha güzel günler göreceğimize inanıyorum.

poolat58
11.03.2013, 17:52
Kayseri'den Gökhan...

Nail abi Benimki sorudan çok bir yorum... Borjan Kardeşimizin şu hatalı açılmaları olması 10 nurama kaleci...Ve degajları mükemmel... lütfen bu yorumu ona iletir misin... :)

58hayati
11.03.2013, 17:58
herkese iyi akşamlar...NEVŞEHİR den HAYATİ...

BORYANA sorarmısınız kaleden çok açılıyor hiç bir kalecinin olmadığı kadar kendine çokmu güveniyor bu kadar kaleden uzaklaşmak büyük risk degilmi...slmlar...

legolass
11.03.2013, 18:03
Sivas'tan Emre ;

İyi akşamlar. Borjan adamın dibisin seni çok seviyoruz inşallah uzun yıllar Sivasspor'umuzun formasını giyersin Avrupa'da ve ligde birlikte başarılara ulaşırız :) geçen yıl ligi tanımıyordun ve galiba birazda tecrübesizlikten olsa gerek birazcık kusura bakma ama saçma goller yemiştin. sonrasında kiralık olarak gitmek sana bayağı bir yaramış olsa gerek bu sene birçok maçta farkı önledin desek yanılmayız heralde.Çok sempatik bir oyuncusun gerçekten bu takımın neşe kaynağısın :)

ressam58
11.03.2013, 18:37
Sivastan Tolga!

İyi akşamlar Nail bey ve Mehmet hocam...
Hakeme rağmen yendik bence...Mehmet Özdilek tam tersini bizi tutarak yanlış kararlar verdiğini söyledi ama yanlış...asıl bize yapacağını fazlasıyla yaptı...Buna rağmen çok mutlu olduk..Bide şu Grosicki oyundan her çıktığında küsmese daha iyi olacak..Bu sefer sahanın içinde formayı çıkarttı...Bu ona yakışmıyor haberi olsun..Saygılar!!!

A.Turan Korkmaz
11.03.2013, 18:38
Sivas'tan Hakan Can.

Borjan,kendine hangi kaleciyi örnek alıyor,Türkiye'den hangi kalecileri beğeniyor?
Allah neşesini artırsın,onu hep güleryüzlü şakalaşırken görüyoruz,Hayrettinle devre arası sahada ısınırken hangi dilde konuşup şakalaşıyorlar? Yabancı dil sıkıntısı çekiyor mu?
Sivas'a yabancı futbolcu zor gelir, gelmeyi istemez sözüne katılıyor mu?
Özellikle bu sezon kendisini daha geliştirdi. Antrenmanlarda ekstra çalışmalar mı yapıyor? İlerde ne gibi hedefleri var?
Onu çok seviyor,selam ediyorum.

ayhandemir58
11.03.2013, 18:52
Merhabalar,ben emekli öğretmen Ayhan Demir.

Hocama sormak istiyorum.Son 4-5 maçtır gol sıkıntımız var ve bir türlü gol yollarında başarılı olamıyoruz.Benim naçizane görüşüm diğer takımlar Sivassporu çözmüşler ve Eneramo ya yakın markaj uyguluyorlar ve gol atamıyoruz..Rıza hoca da inatla tek forvet oynatmakta ısrar ediyor.Eğer takım 4-3-2-1 değilde 3-5-2 veya 4-4-2 şeklinde yani çift forvet oynarsa daha çok gol atabilir,siz ne düşünüyorsunuz?Selamlar-Saygılar..

58_babacan_58
11.03.2013, 19:15
İsmail Demir / istanbul

Takımın gol atma konusundaki soruna değinmek istiyorum. Ligin 2. yarısı başlayalı 8 hafta oldu, ve bu maçlarda sadece 6 gol atabildik.
Bu gollerin : 2 si fenere 2 side duran toptan attık.
2 tane trabzona attık 1'i duran toptan.
2 tanede antalyaya attık ve bunların 2 side duran toptan.
yani bu 6 golün 5'ini duran toptan attık.Demek istediğim takımımız organize atak geliştirerek gol atamıyor sizce neden ?

noname87
11.03.2013, 19:31
İstanbul'dan Mehmet

Nail Bey programınızı fırsat buldukça izliyorum.Ulusal Basın'daki İstanbul takımlarını baz alarak yapılan programlara göre bize seviyeli ve kaliteli bir program izlettirdiğiniz için teşekkürler.

Borjan'ın attığı degajlar etkileyici.Degajla Xavi gibi 70-80 metre nokta pas atıyor.Genelde Güney Amerikalı kalecilerde olan bir özelliğe sahip kariyerinde Arjantin geçmişi de var.Bir futbolsever olarak böyle degaj atmayı nasıl öğrenmiş merak ediyorum?

hasantuan
11.03.2013, 19:35
Sivas Hasan DOĞAN

Borjanın vakit geçirme hareketleri zaman zaman çok itici geliyor... maçın 15 dakikasından itibaren bunları yapınca milleti iyice çileden çıkarıyor. ben şahsen geldiği günden beri borjanı beğeniyorum.. kendini biraz daha geliştirise gerçekten uzun yıllar kaleci aramayız....
asıl sorum şu...KAMİl konusu kabak tadı vermeye başladı... gerçekten yetenekli ama kanlar uyuşmadı...derhal takımdan uzaklaştırılmalı..bunla ilgili rıza hoca veya yönetim ne düşünüyor...sizler ne düşünüyorsunuz...iyi yauınlar iii çalışmalar...

asabibaba
11.03.2013, 21:18
Tuğrul YAMAN SİVAS

Allah neşeni bozmasın.....Biz seni Petkoviç yerine koymak isteriz şımarıp antipatik olma yeter ki... Sivas hakkındaki düşüncelerini kısaca paylaşırsan (benim gibi kaçıranlar yada geç kalanlar için ) sevinirim.Saygılarımla

ELLİSEKİZ
11.03.2013, 21:46
Osman Çakır /Sivas
Selam iyi yayınlar...

Maraton A-B blok mevkilerinde her maçta kavga çıkaran bir grup var .Ben D blokta olduğum için net mevki veremiyorum.Nedir arkadaş bunların derdi biz böyle taraftar istemiyoruz .Zahmet edip gelmesinler stadyuma .Buna birileri çare bulsunlar ...Kolay gelsin iyi geceler...

SivasLady
11.03.2013, 22:08
sorum yok program yapimcilarina ricam var :)

Almanya - Kader

Nail bey size ve konuklariniza cok selamlar, iyi yayinlar,
ricam programin baslama saatini 1 saat erkene alirsaniz daha rahat izleyebiliriz
hafta ici is ve okul oldugu icin programi yarida birakip uyumak zorunda kaliyoruz :) tekrarinida izleyemiyoruz saat uymuyor

yapimcilardan ricamiz olur

alaattin 5858
11.03.2013, 22:38
istanbuldan ismail hakkı şahin

seneye avrupaya gidersek başarılı olacağımıza inanıyormusunuz