Orijinalini görmek için tıklayınız : Küme Düşecek 3. Takım Hangisi Olur?
izmirliyigido 12.03.2013, 12:38 Bunu sormak veya söylemek için çok erken ama Mersin İY ile Akhisar Belediye Spor'un şu son günlerde şansını azaltmasından dolayı ikisini küme düşmeye en yakın takımlar olarak görürsek, düşecek 3. takım hangisi olacak?
Başka bir deyişle küme düşmesini istediğiniz ve düşebilecek takım hangisi olur?
.
düşecek 3. takım orduspor olur diyorum ben
legolass 12.03.2013, 12:41 gönül kayseri ve trabzon ister ama kayserinin oynadığı futbol ve puan açısından bu senede kurtardığını görüyoruz. trabzon her ne kadar düşme hattında olsa da kadro kalitesi taraftarı açısından onların düşmeside düşük ihtimal. düşem hattındaki diğer takımlardan istanbul büyükşehir ve gaziantep benim favorilerim
Trabzon'a tıkladım.;)
Ben Trabzon diyorum.:)
yiğido58sinan 12.03.2013, 12:47 Ağzından bal akıyor Salim abi :) trabzon kümeye!! :)
muspol58 12.03.2013, 12:49 gönül trabzon diyo başkada bişey demiyoooooo
kursad1981 12.03.2013, 12:51 trabzon kümeye düşer İnşallah
izmirliyigido 12.03.2013, 12:51 Gönül Trabzonspor düşsün istiyor ama Trabzonspor'un kadro kalitesi artı el birliği ile küme düşmekten kurtaracakları için o uzak bir ihtimal.
2. derece de nefret ettiğim 2 takım var. İstanbul BŞB ve Gaziantepspor. Gaziantepspor ilk defa bu kadar yaklaşmışken bu sene onlar düşsün (inşallah), seneye de İBB gider zaten :D :D
O yüzden ben tercihimi G.Antepspor'dan yana kullandım.
.
Gönül ferman dinlemiyor, bastım Trabzon'a! ;)
Kizilirmak58 12.03.2013, 12:55 düşecek 3. takım inş trabzonspor olur . en büyük temennim :)
58MUAMMER58 12.03.2013, 13:03 gönlüm trabzonun ibb antepin düşmesini isterim trabzonun kalecileri olmasaydı şimdi ligindibinde olurdu zaten weboyu satarak büyük yanlış yapan ibbde takımı çok daıtan antepde hakediyor ordunun oynadığı topdan bişey anlamadım karabükde fixtürü çok bozuk ben gerek fixtür gerek takımların oynadığı futbola göre karabük ordu antep ibb bu 4.lüden 1nin özelliklede ordunun işinin çok zor olduğuna inanıyorum sivas ve elazığ iyi top oynuyor trabzonuda mhk tff hükümet hakemler herzeman olduğu gibi kurtarır ancak korkudan oyuncular şehri terkeder alltaki takımlarda kazanırsa öyle düşer düşşe bile meclis küme düşmeyi kaldırır ligi 21 takımlı yapaR:mad:
Örükcülü 12.03.2013, 13:03 İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Klübü DÜŞSÜN !.
58sinan58 12.03.2013, 13:04 şampiyonluğa oynadığımız sene bizi şampiyonluktan eden gaziantep veya ibb den biri olsun isterim ama yinede ilk tercihim antep hiç değilse ibb sayesinde istanbul da takımımzın maçına gidiyoruz
PETKOVİC 12.03.2013, 13:06 Allahım nolur trab2-0n düşsün temiz lig istiyorlardı görsünler ebelerini :D
58hayati 12.03.2013, 13:07 ibb..BAŞTA antep.. ve TRABZON.İNŞ DÜŞERLER..
tabi ki temennimiz trabz10spor un küme düşmesi. eğerki bu olmazsa gantep düşer işallah. fazlasıyla hak ediyor.
cemahmety 12.03.2013, 13:12 İBB düşsün şampiyonluğumuzu aldıkları maç hala aklımda
58sinan58 12.03.2013, 13:12 gönlüm trabzonun ibb antepin düşmesini isterim trabzonun kalecileri olmasaydı şimdi ligindibinde olurdu zaten weboyu satarak büyük yanlış yapan ibbde takımı çok daıtan antepde hakediyor ordunun oynadığı topdan bişey anlamadım karabükde fixtürü çok bozuk ben gerek fixtür gerek takımların oynadığı futbola göre karabük ordu antep ibb bu 4.lüden 1nin özelliklede ordunun işinin çok zor olduğuna inanıyorum sivas ve elazığ iyi top oynuyor trabzonuda mhk tff hükümet hakemler herzeman olduğu gibi kurtarır ancak korkudan oyuncular şehri terkeder alltaki takımlarda kazanırsa öyle düşer düşşe bile meclis küme düşmeyi kaldırır ligi 21 takımlı yapaR:mad:
çok doğru bir tespit abi trabzon ne yapar eder bir şekilde kalır gönül tabiki ister trabzonun düşmesini ama çok zor bir ihtimal
HababamHa 12.03.2013, 13:12 benim gönlümde ferman dinlemedi bende trabzona tıhladım.:)
gönlüm trabzondan yana. Ama Karabük bakkalı kapatacak galiba.
legolass 12.03.2013, 13:16 biz böyle trabzon kayseri antep ibb ordu falan düşsün diyoruzda onlarda bizim hakkımızda öyle düşünüyorlardır. ALLAH korusun ya biz düşersek???
yerliturkuaz 12.03.2013, 13:24 Trabzonspor her şıkda olsa hepsindede Trabzonspor'u işaretlerim bu takım bu lige yakışmıyor. Ama gelin görün ki gizli eller onları ne yapar ne eder kümede bırakır...
Bu ligden düşmesini en çok istediğim üç takım var. İstanbulbelediye, Orduspor, Gaziantepspor. Hele hele Gaziantepspor bana göre süper lig misyonunu doldurdu artık düşmesi gerekiyor.
Belediye'ye gelince bu takımı hiçbir zaman süper lige yakıştırmadım bize de zaten ters gelip duruyor:)
Daha önceleri de dediğim gibi biz ligden düşmeyiz bizim daha bu ligde yapacak çok işimiz var...
starkhan 12.03.2013, 13:52 Biz düşmeyelim de kim düşerse düşsün...
Ama gönlümden geçeni sorarsanız Trabzon düşsün:):):)
Abdullah DuMaN 12.03.2013, 14:06 Trabzonun düşmesini çok isterim :D
Rallim58 12.03.2013, 14:31 Arkadaşlar bu kadar kinli bir yaklaşımda bulunmak kim(ler)e ne kazandırır?. Gönülden geçen başkadır, realiteler başkadır. Trabzonsporun düşme ihtimaline inanan kaç kişi var. Sıfıra yakındır. Bırakın şu, takımlar, şehirler arasındaki kırgınlıkları, kindarlıkları... Elimize ne geçer?, kocaman bir hiç... Bu gençleri bu şekilde yönlendirmeye çalışırsak; yazık ederiz diye düşünüyorum...
Akl-ı selim düşünmek varken bu tür yorumların, söylemlerin bizlere, gençlerimize, geleceğimize ne faydası olacak?. Kötülüğü, herkes yapar, yakmayı, yıkmayı herkes yapar. Ama bizler, yapıcı, seven ve sevgiyle yaklaşan olmalıyız ki farkımız farkedilsin... İşte yiğido farkı da bu olmalıdır diyorum...
Düşecek takımlar arasında, son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle, trendi aşağı doğru inen Karabük olursa üzülürüm. Malum takımları dize getiren Bakkal hocamın takımının düşmesini istemem...
Kısa ve net: Sivassporum'un adının dahi anılmasını istemediğim bir olayda; kim düşerse düşsün derim... İyi oynayan kalsın... Bu nedenle oy da kullanmadım...
legolass 12.03.2013, 14:33 biraz önce football manager oyununda ordu ve mersin düştü. şu an ligde de aynı durumdalar bakalım sezon sonunda oyundaki gibi olacakmı :D
sivaslıadem 12.03.2013, 14:39 gönül trabzon diyor
Ama gerçekçi olursak en çok ibb ile antebin düşmesini istiyorum
Ikisi de bize şampiyonluk yolunda en büyük darbeyi vurdu
PETKOVİC 12.03.2013, 14:55 gönül trabzon diyor
Ama gerçekçi olursak en çok ibb ile antebin düşmesini istiyorum
Ikisi de bize şampiyonluk yolunda en büyük darbeyi vurdu
onlar darbe vurmadı naptıysak kendimiz yaptık bülent efendi saolsun
şampiyonluğa oynadığımız sezonda demirörenin memleketi antep sıkıntı çıkardı bize, beşiktaşa çalıştılar. antep düşsün, bilolu antep...
58MUAMMER58 12.03.2013, 15:12 Arkadaşlar bu kadar kinli bir yaklaşımda bulunmak kim(ler)e ne kazandırır. Gönülden geçen başkadır, realiteler başkadır. Trabzonsporun düşme ihtimaline inanan kaç kişi var. Sıfıra yakındır. Bırakın şu takımlar, şehirler arasındaki kırgınlıkları, kindarlıkları... Elimize ne geçer?, kocaman bir hiç... Bu gençleri bu şekilde yönlendirmeye çalışırsak; yazık ederiz diye düşünüyorum...
Akl-ı selim düşünmek varken bu tür yorumların, söylemlerin bizlere, gençlerimize, geleceğimize ne faydası olacak?. Kötülüğü, herkes yapar, yakmayı, yıkmayı herkes yapar. Ama bizler, yapıcı, seven ve sevgiyle yaklaşan olmalıyız ki farkımız farkedilsin... İşte yiğido farkı da bu olmalıdır diyorum...
Bana göre; son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle, trendi aşağı doğru inen Karabük olursa üzülürüm. Malum takımları dize getiren Bakkal hocamın takımının düşmesini istemem...
Kısa ve net Sivassporum'un adının dahi anılmasını istemediğim bir olayda; kim düşerse düşsün derim... İyi oynayan kalsın... Bu nedenle oyda kullanmadım...
Kusura bakmazsanız söylediklerinize katılmıyorum... Kardeşlerimiz kim düşşün sorusuna ilk önce trabzon ibb antep diyorsa bilki birnedeni vardır biraz geçmiş maçları hatırlarsanız niye bunların düşmesini istediğimiz daha iyi anlaşılır ben biraz hatırlatma yapıyımda belki bilmeyenler olur TRABZONSPOR =süperlige çıkmamızı hazmedemeyen sivassporun başarısını hazmedemeyen anadolunun efendisi biziz diye tüm anadolu takımlarına düşmanlık besleyen SİVASSPPORun takım otobüsüne siyen sivasspor başkanına fiiili ve galiz küfürlerle saldıran hepsinden önemlisi sivassporlu oyuncuları trabzonda linç etme terbiyesizliğini gösteren buna rağmen biz mesele yapmadığımız halde bize kin ve nefret besleyen erkekçe mücadele etmemize rağmen her ortamda bizi şikecilikle suçlayan sosyalmedyada sivasa sivaslılara hertürlü küfürü hakareti mübah gören şehirlerine gelen basın adamlarını uzun çarşıya aşşağı dönerbıçağıyla baltayla kovalayan rakip takım otobüslerine farozda taş ingiliz anahtarı ile saldıran havalimanına giderken araçla takip edip silah doğrultup ateş eden sahaya hertürlü don atlet ayakkabı meşale atan rakip oyuncuların başını yaran hocasının beline kafasına tasla yaran kendi oyuncusunu hocasını şehrinmerkezinde linç etmiye kalkan futbolcularının evini soyan futbolcu eşlerinin kalçasına pandik atıpçarşıda laf atıp taciz eden haksız oldukları hallde haklıymış gibi sağa sola saldıran herortamda sivassporun küme düşmesini isteyen takımın düşmesinide bizde isteyelim müsadenizle:mad:İBB =genlerinde nuri albayrağın izi bulunan 2.ligdeyken karadeniz kökenli oyuncu ve teknik heyetleri çok uçuk paralara bu takıma transfer edilen araştırıldığında iski ye rahmet okutacak yolsuzluğun danıskasının yapıldığı başta ts olmak üzere karadeniz takımlarına hertürlü kolaylığı yapıp sivasspora gelince sanki yunan savaşına çıkmış gibi oynayan istanbuldaki forma parası oynıyacak saha bulamayan amatör takımlar kanağlarken oralara akıtılacak paraları uçuk fiyatlarla transfer parasına akıtan trabzonun pilot takımı gibi davranan benim için gereksiz taraftarsız bize uğursuz bu lanet takımında canı cehenneme olsun amatöre kadar yolu var bizim şampiyon olmamızın önündeki en büyük engeldi bu lanettakım :mad:GAZİANTEPSPOR=bu takımın adını duyunca aklıma herzeman şike gelir şike deyincede ilkönce antep gelir celal doğan yönetimi döneminden beri adı herzeman şikeyle anılır bu şikeci takımda sivassporun şampiyonluğunun gitmesine ençok yardım eden bjk ye yalakçılık eden aydına tabataya 15 milyon €vererek şikeyi açık açık belgeleyen taraftarları s..miş sivas olamazsın şampiyon bjk ...ke ...ke şampiyon diye davar gibi bağıran ibrahim kızılla tüpçünün iş ortaklığı arkadaşlığı ortada ayrıca anteplilerin büyükçoğunlunun bjk yaltakçısı olduğu ortadayken adı herzeman yolsuzlukla anılan birinin başkan olduğu tıpkı malatyaspor ve diyarbakırsporda olduğu gibi böyle takımın süperligde işi olmadığına inanıyorum ayrıca antepte ve trabzonda 100 şiddetinde deprem olsa sadeece hayvanlara üzülürüm okadar yani:mad:kinse kin nefretse nefret :mad:ORDUPOR=normalde hemşerimiz sanırdım hiçbir zaman kötülük düşünmezdim fakat gelgörki biz nekadar iyilik düşünsekte onlarında sivasa karşı nedendir bilinmez kini nefreti varmış kendileri zaten şikeyle a kategorisine çıktılar iptal olması gereken maçı eskişehirle 3 aysonra tekrar ettirdiler öyle çıktılar ses etmedik ortaya düşmedik son şike sürecinde gerek başkanlarının eski GS yönetici olması gerekse ts yalakalığı yapmak adına sivassporun küme düşmesini yürekten istediklerini üzülerek gördük ordudaki maçtada sivaslılara nasıl düşmanca davrandıklarını gerek amatör gerekse 3.lig maçlarında sivasa karşı nasıl hasımhane davrandıklarını gördük düşselerde üzülmem :mad:bakıp göreceğiz kim düşecek :mad:
Çılgın Türk 12.03.2013, 15:14 Internette dolasirken ikinci yarinin puan tablosunu gördüm.
Düsecek 3. takimi bulmaniza belki yardimci olabilir.
http://c1303.hizliresim.com/17/d/kzrd4.jpg
legolass 12.03.2013, 15:30 inşallah bize her türlü pisliği yapan takımların ayaklarına dolansın yaptıkları bu ligde böyle davrananların yeri yok.karadeniz ekipleri her zaman birbirine destek verirler ordu trabzon samsun vs. sanki karadeniz Türkiye'den ayrı özerk bir bölge gibi diğer illere her zaman kin nefret besliyorlar şikenin babasını onlar yapıyor.antep ibb trabzon ordu karabük kim düşerse hiç üzülmem düşecek takımlar arasında tek üzüleceğim akhisardır.
kimyamurat58 12.03.2013, 15:36 herkes gibi benimde gönlümden geçen Trabzonspor ama zannetmem gerçekçi olmak lazım ise istanbul büyükşehir düşer gibi ...
Rallim58 12.03.2013, 15:53 kusura bakmazsanız söylediklerinize katılmıyorum ............................
bakıp göreceğiz kim düşecek :mad:
Canım kardeşim, çok haklısın, bunların hepsi de doğru. Benim endişem, sonucu bilinmeyen, bir yola çıkılmasının tehlikesinedir. Gençlerimizi hedefi, belli omayan bir yola itilmesinedir.
Şu soruya cevap bulabilir miyiz?
-Peki sonuç ne olacak?...
-- ???
Hatırlayanlarımız mutlaka vardır, Tokatsporla maçımız var. Yer Gazi Osman Paşa stadyumu, karşılaşma da stadyumun bir tarafına yağmur yağıyor diğer tarafında güneş açıyor, müsabaka sonrası araçlarımız taşlandı. Her toplumda istenmeyen kişiler çıkar, bizde yok mu? Sonra ne oldu? İkili ilişkilerle "yapılan yanlışlıklar" masaya yatırıldı dostluklar kuruldu. O dostlukların sonucu, bugün Tokat'tan Sivas'a hemen her maçımıza gelen Tokat'lı taraftar var.
Yıkıcı olmak değil yapıcı olunmasından yana olduğumu belirtmek istedim. kimsenin burnunun kanamasını istemeyiz.
u2sivasspor 12.03.2013, 15:57 kim olur bilinmez ama gönül isterki trabzon düşsün
Metal Gear 12.03.2013, 16:15 karabük ve İBB'yi güçlü aday olrak görüyorum..
Herkes duygusal davranıp Trabzon demiş ama Trabzon düşmez ve düşürülmez
58_SEMİH_58 12.03.2013, 16:16 Oy kullananlar mantıklı değilde duygusal düşünmüş :) Keşkeeee düşündüğümüz gerçekleşse.
Ferhat06 12.03.2013, 16:24 Antep en yakın aday gibi duruyor.Son maçda seyircileri, yönetim ve futbolcular aleyhine sürekli bağırdı.İBB de olsa daha çok sevinirim.Ordu da iyi değil,dağılmışlar moral motivasyon yönünden.
İnşallaaaaah trabzonun düştüğü günleri görücez
bigacti0n58 12.03.2013, 17:01 Gönül Gayseri,Trabzon ister ama gerçekçi olmak lazım
Bence Elazığ
Casanova Rasit 12.03.2013, 17:32 Trabzonspor
ama düsün bence Gaziantep oluR!
Gönül Trabzonspor düşsün istiyor ama Trabzonspor'un kadro kalitesi artı el birliği ile küme düşmekten kurtaracakları için o uzak bir ihtimal.
2. derece de nefret ettiğim 2 takım var. İstanbul BŞB ve Gaziantepspor. Gaziantepspor ilk defa bu kadar yaklaşmışken bu sene onlar düşsün (inşallah), seneye de İBB gider zaten :D :D
O yüzden ben tercihimi G.Antepspor'dan yana kullandım.
.
al bendende o kadar haftalar önce yazmistim.inşallah ıst.bld. Ve gaziantep dussun üçüncüde
Sivas hariç kim olursa olsun.ama allah bize inşallah dünya gözüyle bu iki yalaka şerefsizleri ikinci lige oradanda cehennemin dibine kadar dustugunu gostersin.başka bişey demen istesem.
Antepin başında bülent kalırsa ki kalamaz 4 hafta vermistim ona bir haftası gitti. Eğer ben yanilirda bülent kalırsa orada.antep e ptt ikinci ligde başarılar dilemem.daha beter olsunlar inşallah. Ahimizi aldiniz siz.
noname87 12.03.2013, 17:53 İşin için de biz de varken böyle bir konu ne kadar doğru bilemedim.İşler o kadar karışıkki Antalya 3-4 maç kazanamazsa onlar da potaya girebilir.
5858SS5858 12.03.2013, 18:19 Gönlüm Trabzon diyor, ama bence düsecek 3 takim mersin,akhisar, antep
DOGU_BEY 12.03.2013, 18:26 İnşallah trabz0n düşer ama bir sürü tezgahın döndüğü bu ligde ve diğer takımlara nazaran kadrosunun daha iyi olması dolayısıyla ts düşmez... ben 3.takımın i.belediye olmasını çok istiyorum çünkü ligin en gereksiz ve Sivassporun başına en çok bela olan takımı belediyedir...oyumu belediyeden yana kullandım..bence Elazığ bu 3.takım olmaz şu anki tabloda belediye ile ordu en muhtemele adaylar...ama inşallah lüzumsuz belediye düşer...
Biz olmayalımda Kim düşerse düşsün acırsan Acınacak duruma düşersin.
hatzivrettas 12.03.2013, 18:33 İstanbul bb diyorum ben.Ah 2009 ah o maçı alacaktık.
Gizemli58 12.03.2013, 18:47 bugünü unutmayın tarihe gececek mersin akhisar ibb küme düşeçek elezıg burdan çıkar
Gönlüm: Trabzonspor
Hislerim :İstanbul B.B
Aklımdan geçen: Gaziantep
Fikstür: Ordu
Performans: K.D.Ç Karabük
Gördüğünüz gibi ne bizim adımızı teleffuz ediyorum, nede Elazığın.. Ama şu bir gerçekki bugünkü performans ile Karabük ve fikstürüne baktığımızda da Ordusporun daha dezavantajlı takımlar olduğunu görüyoruz. Yılmaz Vural'ı iyi bilirsiniz. Her sene yapmış olduğu tahminler ve analizler genelde tutuyor. Ne demişti: Baraj 39... Öyle görünüyorki bu 41 e kadar çıkabilir. Çünkü her sene Süper Ligde haftalardır galibiyet alamayan takımlar üst üste kazanırlar ve çıtayı yükseltirler. Ben bu sene de öyle bir durum yaşanacağını tahmin ediyorum. Bizim özellikle şu 2 haftayı mutlak galibiyetle kapatmamız gerekiyor. Hiç değilse 2 maçtan alacağımız 4 puan bile bizi uçurur. Hem Türkiye Kupasına rahat kafa ile çıkarız hemde Trabzonun puan kaybı ile konsantresini bozarız. Trabzon demişken eğer bu hafta Bursa galip gelirse de seyreyleyin tiyatroyu. Şu anda 2 Yusufla gezen Trabzon 3.cü Yusufuda yanına alarak adeta Yusuf Yusuf Yusuf edecek... :D :D Bunu düşünmek bile haz verici...
Bu arada oyumuda Orduspordan yana kullandım. (Fikstür)
Metal Gear 12.03.2013, 19:02 Bülent'in takımı düşsün..
Bizi şampiyonluktan etmek için yedikleri paralar düzülsün böylece boğazlarında..
tekdoktirin 12.03.2013, 20:32 trabzon kümeye düşer İnşallah
migroArmis 12.03.2013, 21:22 Karabük düşer gibime geliyor...
asabibaba 12.03.2013, 21:38 Biz düşmeyelim de kim düşerse düşsün:D:D
58fatihcan 12.03.2013, 21:57 Gercekci davranmak gerekirse. Antep dussun.
58_Buğra_98 13.03.2013, 07:55 Her ne kadar G.Antep düşer diye oy verdimse de gönlümden geçen ADİİİ İstanbul B.B. inşaallah İ.B.B. düşer de SİVASSPOR'un belalısından kurtuluruz. Çaykur Rize-Akçaabat Sebat'tan sonra bu pisliklerden de kurtuluruz. :D
tykinik58 13.03.2013, 08:26 Ben de Orduspor diye oy kullandım ama isteğim, dileğim İstanbul B.B. nin düşmesinden yana inşaallah düşer de kurtuluruz şu mikroplardan. :mad:
Benim Gönlüm IBB den yana.
Hem seyircileri yok hemde bizi hep yeniyorlar.
GokhanTurna 13.03.2013, 11:36 Gönlüm Gaziantep, Trabzonspor ve İBB'nin düşmesinden yana.
Trabzon ya da Antep düşsün kurtaralım birinden hadi inşaALLAH trabzon düş :D
Bülent'in takımı düşsün..
Bizi şampiyonluktan etmek için yedikleri paralar düzülsün böylece boğazlarında..
Bu nebicim sacma Yorum Kardesim???
Takim Düserse Insallah Bülent Hoca geri döner!!! bunu coook
isterim cünkü bunun gibi Teknik Direktör simdiye kadar gelmedi!!! YOOOKKKK
SÖZ MI --------- SÖZ
anliyan bilir :)
Yusuf Çevik 13.03.2013, 12:28 Hiçbirşey belli değil ama,Karabük diyorum..
SenSetik 13.03.2013, 13:17 antep yada trabzon düşerse çoooooooooooookkkkkkk sevinirim...
sivasli_boy 13.03.2013, 14:08 İnşallah trabzon düşer ''çıldırın çıldırın hamsi kafalılar çıldırınnnnnn'' :)
tabiki gönül ister ki lazyo ya da satılmış antep ya da belalımız belediye düşssün, ama malesef fikstür itibariyle baktığımızda ORDUSPOR gidici gibi.
Bende tercihimi gaziantep den yana kullandim zira gecen sezon bize karsi birhirsla oynuyordu bizi sampionluktan edenlerden biride antep di düserse sevinirim fakat bülent uyguna ne demeli.
tekdoktirin 13.03.2013, 18:05 şu şehir eşkiyaları düşsün t s,,,alayına
DoomsDay58 13.03.2013, 20:50 Trabzonun düşmesini isterim tabii ama onların düşme ihtimali biraz zor o yüzden antep düşer diye düşünüyorum
çeliktepelim 13.03.2013, 21:17 trabzon veya ibb olmasını isterdim
Kusura bakmazsanız söylediklerinize katılmıyorum... Kardeşlerimiz kim düşşün sorusuna ilk önce trabzon ibb antep diyorsa bilki birnedeni vardır biraz geçmiş maçları hatırlarsanız niye bunların düşmesini istediğimiz daha iyi anlaşılır ben biraz hatırlatma yapıyımda belki bilmeyenler olur
TRABZONSPOR =süperlige çıkmamızı hazmedemeyen sivassporun başarısını hazmedemeyen anadolunun efendisi biziz diye tüm anadolu takımlarına düşmanlık besleyen SİVASSPPORun takım otobüsüne işeyen sivasspor başkanına fiiili ve galiz küfürlerle saldıran hepsinden önemlisi sivassporlu oyuncuları trabzonda linç etme terbiyesizliğini gösteren buna rağmen biz mesele yapmadığımız halde bize kin ve nefret besleyen erkekçe mücadele etmemize rağmen her ortamda bizi şikecilikle suçlayan sosyalmedyada sivasa sivaslılara hertürlü küfürü hakareti mübah gören şehirlerine gelen basın adamlarını uzun çarşıya aşşağı dönerbıçağıyla baltayla kovalayan rakip takım otobüslerine farozda taş ingiliz anahtarı ile saldıran havalimanına giderken araçla takip edip silah doğrultup ateş eden sahaya hertürlü don atlet ayakkabı meşale atan rakip oyuncuların başını yaran hocasının beline kafasına tasla yaran kendi oyuncusunu hocasını şehrinmerkezinde linç etmiye kalkan futbolcularının evini soyan futbolcu eşlerinin kalçasına pandik atıpçarşıda laf atıp taciz eden haksız oldukları hallde haklıymış gibi sağa sola saldıran herortamda sivassporun küme düşmesini isteyen takımın düşmesinide bizde isteyelim müsadenizle:mad:
İBB =genlerinde nuri albayrağın izi bulunan 2.ligdeyken karadeniz kökenli oyuncu ve teknik heyetleri çok uçuk paralara bu takıma transfer edilen araştırıldığında iski ye rahmet okutacak yolsuzluğun danıskasının yapıldığı başta ts olmak üzere karadeniz takımlarına hertürlü kolaylığı yapıp sivasspora gelince sanki yunan savaşına çıkmış gibi oynayan istanbuldaki forma parası oynıyacak saha bulamayan amatör takımlar kanağlarken oralara akıtılacak paraları uçuk fiyatlarla transfer parasına akıtan trabzonun pilot takımı gibi davranan benim için gereksiz taraftarsız bize uğursuz bu lanet takımında canı cehenneme olsun amatöre kadar yolu var bizim şampiyon olmamızın önündeki en büyük engeldi bu lanettakım :mad:
GAZİANTEPSPOR=bu takımın adını duyunca aklıma herzeman şike gelir şike deyincede ilkönce antep gelir celal doğan yönetimi döneminden beri adı herzeman şikeyle anılır bu şikeci takımda sivassporun şampiyonluğunun gitmesine ençok yardım eden bjk ye yalakçılık eden aydına tabataya 15 milyon €vererek şikeyi açık açık belgeleyen taraftarları s..miş sivas olamazsın şampiyon bjk ...ke ...ke şampiyon diye davar gibi bağıran ibrahim kızılla tüpçünün iş ortaklığı arkadaşlığı ortada ayrıca anteplilerin büyükçoğunlunun bjk yaltakçısı olduğu ortadayken adı herzeman yolsuzlukla anılan birinin başkan olduğu tıpkı malatyaspor ve diyarbakırsporda olduğu gibi böyle takımın süperligde işi olmadığına inanıyorum ayrıca antepte ve trabzonda 100 şiddetinde deprem olsa sadeece hayvanlara üzülürüm okadar yani:mad:kinse kin nefretse nefret :mad:
ORDUPOR=normalde hemşerimiz sanırdım hiçbir zaman kötülük düşünmezdim fakat gelgörki biz nekadar iyilik düşünsekte onlarında sivasa karşı nedendir bilinmez kini nefreti varmış kendileri zaten şikeyle a kategorisine çıktılar iptal olması gereken maçı eskişehirle 3 aysonra tekrar ettirdiler öyle çıktılar ses etmedik ortaya düşmedik son şike sürecinde gerek başkanlarının eski GS yönetici olması gerekse ts yalakalığı yapmak adına sivassporun küme düşmesini yürekten istediklerini üzülerek gördük ordudaki maçtada sivaslılara nasıl düşmanca davrandıklarını gerek amatör gerekse 3.lig maçlarında sivasa karşı nasıl hasımhane davrandıklarını gördük düşselerde üzülmem :mad:bakıp göreceğiz kim düşecek :mad:
http://sunheyday.com/wp-content/uploads/2011/09/alkis-2-1-2-1.gif
Trabzon düşerse Belediye garip kalacak, Belediye düşerse 2. sınıf İstanbul sevdalısı topçular üzülecek, Gaziantep düşerse tüpçü üzülecek... Eee şimdi bir sürü kumpaslar dönmeye başlamıştır bile... Hadi bakalım sayın savcılar, hadi bakalım sayın emniyet telekulakçıları neredesiniz şimdi... Bakalım o zaman tarlaların başak vermesine ne diyeceksiniz, biraz mamalanmaları gerekenleri içeri alabilecekmisiniz... Bu ligin en kaliteli ve en saman altından su yürüten 3 takımını takip edebilecekmisiniz.
Ne demişler gün ola harman ola devran bir gün bize de döner. Ama hiç zannetmiyorum. Fifalar Uefalar ne diyecek. Göreceksiniz şikenin en kralı yapılacak bu sene. Ama hiiiç kimsenin ruhu duymayacak. Ne zaman birileri!!!! birilerinden 15 milyona oyuncu alırsa işte o zaman dankk!!!! edecek ama atı alan çoktaan aşşa düşecek...
İnşallah Elazığla Akhisar kurtulurda bu sac ayakları temizlenir...
Hele biz kurtaralım tam olarak rahatlayalım da kim düşerse düşsün. Bu süreçte hiç değilse aramızın bozuk olmadığı camialarla bozulmamasını umut ediyorum.
Hele biz kurtaralım tam olarak rahatlayalım da kim düşerse düşsün. Bu süreçte hiç değilse aramızın bozuk olmadığı camialarla bozulmamasını umut ediyorum.
Evet bu sebeple yeni bir düşman kazanmaktansa hazır düşman olarak Trabzon düşsün de kurtulalım. ;)
Bu arada Sivasspor düşer diye oy veren o bir kişinin kaynanası ölsün!
cılgınsivas58 13.03.2013, 22:53 hamsileri kümeye düşermezler onun için işallah antep düşer
cılgınsivas58 13.03.2013, 22:59 biz düşmeyekte kim düşerşe düşşün ama işallah trabzon antep ibb üçlüsüsnden biri olur
sivasığı 14.03.2013, 10:42 trabzon düşmesin gaziantep düşsün inşallah...trabzona her sene 2-3 tane atıyoruz burda onun keyfi başka oluyor yav :))
Sivas halkının Trabzonlulara olan nefreti ankete de yansımış.
Ben de Trabzon'un düşmesini isterim ama bu imkansız.
Takım düşecek olsa bile TFF ve Hükümet buna izin vermez !
G.Antep şu an itibarı ile en zayıf halka konumunda.
Fakat Elazığ'ın çıkışı gösterdi ki KİM İNANIRSA VE MÜCADELE ederse o takım lige kalır !
Bu nedenle Sivasspor'un da bu noktayı hiç unutmaması gerekli !
tekdoktiri 14.03.2013, 17:01 trabzon kümeye düşer İnşallah
burak58as553 14.03.2013, 18:43 İnşallah Trabzon veya Ordu olur
izmirliyigido 15.03.2013, 15:29 Kusura bakmazsanız söylediklerinize katılmıyorum... Kardeşlerimiz kim düşşün sorusuna ilk önce trabzon ibb antep diyorsa bilki birnedeni vardır biraz geçmiş maçları hatırlarsanız niye bunların düşmesini istediğimiz daha iyi anlaşılır ben biraz hatırlatma yapıyımda belki bilmeyenler olur
TRABZONSPOR =süperlige çıkmamızı hazmedemeyen sivassporun başarısını hazmedemeyen anadolunun efendisi biziz diye tüm anadolu takımlarına düşmanlık besleyen SİVASSPPORun takım otobüsüne işeyen sivasspor başkanına fiiili ve galiz küfürlerle saldıran hepsinden önemlisi sivassporlu oyuncuları trabzonda linç etme terbiyesizliğini gösteren buna rağmen biz mesele yapmadığımız halde bize kin ve nefret besleyen erkekçe mücadele etmemize rağmen her ortamda bizi şikecilikle suçlayan sosyalmedyada sivasa sivaslılara hertürlü küfürü hakareti mübah gören şehirlerine gelen basın adamlarını uzun çarşıya aşşağı dönerbıçağıyla baltayla kovalayan rakip takım otobüslerine farozda taş ingiliz anahtarı ile saldıran havalimanına giderken araçla takip edip silah doğrultup ateş eden sahaya hertürlü don atlet ayakkabı meşale atan rakip oyuncuların başını yaran hocasının beline kafasına tasla yaran kendi oyuncusunu hocasını şehrinmerkezinde linç etmiye kalkan futbolcularının evini soyan futbolcu eşlerinin kalçasına pandik atıpçarşıda laf atıp taciz eden haksız oldukları hallde haklıymış gibi sağa sola saldıran herortamda sivassporun küme düşmesini isteyen takımın düşmesinide bizde isteyelim müsadenizle:mad:
İBB =genlerinde nuri albayrağın izi bulunan 2.ligdeyken karadeniz kökenli oyuncu ve teknik heyetleri çok uçuk paralara bu takıma transfer edilen araştırıldığında iski ye rahmet okutacak yolsuzluğun danıskasının yapıldığı başta ts olmak üzere karadeniz takımlarına hertürlü kolaylığı yapıp sivasspora gelince sanki yunan savaşına çıkmış gibi oynayan istanbuldaki forma parası oynıyacak saha bulamayan amatör takımlar kanağlarken oralara akıtılacak paraları uçuk fiyatlarla transfer parasına akıtan trabzonun pilot takımı gibi davranan benim için gereksiz taraftarsız bize uğursuz bu lanet takımında canı cehenneme olsun amatöre kadar yolu var bizim şampiyon olmamızın önündeki en büyük engeldi bu lanettakım :mad:
GAZİANTEPSPOR=bu takımın adını duyunca aklıma herzeman şike gelir şike deyincede ilkönce antep gelir celal doğan yönetimi döneminden beri adı herzeman şikeyle anılır bu şikeci takımda sivassporun şampiyonluğunun gitmesine ençok yardım eden bjk ye yalakçılık eden aydına tabataya 15 milyon €vererek şikeyi açık açık belgeleyen taraftarları s..miş sivas olamazsın şampiyon bjk ...ke ...ke şampiyon diye davar gibi bağıran ibrahim kızılla tüpçünün iş ortaklığı arkadaşlığı ortada ayrıca anteplilerin büyükçoğunlunun bjk yaltakçısı olduğu ortadayken adı herzeman yolsuzlukla anılan birinin başkan olduğu tıpkı malatyaspor ve diyarbakırsporda olduğu gibi böyle takımın süperligde işi olmadığına inanıyorum ayrıca antepte ve trabzonda 100 şiddetinde deprem olsa sadeece hayvanlara üzülürüm okadar yani:mad:kinse kin nefretse nefret :mad:
ORDUPOR=normalde hemşerimiz sanırdım hiçbir zaman kötülük düşünmezdim fakat gelgörki biz nekadar iyilik düşünsekte onlarında sivasa karşı nedendir bilinmez kini nefreti varmış kendileri zaten şikeyle a kategorisine çıktılar iptal olması gereken maçı eskişehirle 3 aysonra tekrar ettirdiler öyle çıktılar ses etmedik ortaya düşmedik son şike sürecinde gerek başkanlarının eski GS yönetici olması gerekse ts yalakalığı yapmak adına sivassporun küme düşmesini yürekten istediklerini üzülerek gördük ordudaki maçtada sivaslılara nasıl düşmanca davrandıklarını gerek amatör gerekse 3.lig maçlarında sivasa karşı nasıl hasımhane davrandıklarını gördük düşselerde üzülmem :mad:bakıp göreceğiz kim düşecek :mad:
Güzel bir analiz olmuş. Çok doğru söylemişsin..
.
DOGU_BEY 15.03.2013, 21:11 Hadi ts yanıltma bizi düş bu ligden ve senden kurtulalım..ya ts ya belediye hadi düşün defolun gidin biriniz!!!
asabibaba 15.03.2013, 21:25 Biri gider diğeri gelir. Trabzon giderse 1461 gelir :mad::mad:Yine diyorum 'BİZ DÜŞMEYELİM DE KİM DÜŞERSE DÜŞSÜN'.........
DOGU_BEY 15.03.2013, 21:32 Biri gider diğeri gelir. Trabzon giderse 1461 gelir :mad::mad:Yine diyorum 'BİZ DÜŞMEYELİM DE KİM DÜŞERSE DÜŞSÜN'.........
doğru usta ts düşerse 1461'i çıkarırlar ve ismini değiştirip yeniden ts yaparlar..belki de 1461 bu kara günler için kuruldu :)) :))
Aman tanrım, maç sonu neler olmuş orada? :D
http://www.ligtv.com.tr/haber/mac-sonu-gergin-anlar
http://www.youtube.com/watch?v=UksA6YMopTo
biz dusmeyelimde kim duserse dussun bu haftaki maci alirsak bizi bir kademe daha yukari ceker ki birazdaha rahatlariz
58akif34 16.03.2013, 10:36 gaziantep çalkantılı bır yonetım sürecinde baskanı hala içerde futbolcular parasını alamıyor muhtemelen düşecek
Çılgın Türk 16.03.2013, 12:24 O düssün bu düssün güzel siralasiyorsunuz da sanki sen kurtuldun?
Yarin senin icinde baska takim taraftarlari Sivas düssün deyince ne diyeceksiniz?
Bursaspor bile dün Trabzon kümeye diye bagirdi. Halbuki o Bursa son hafta Trabzon'un sayesinde sampiyon olmustu. Ligin son haftasinda Istanbul'da Fener'den puan cikartabilecek kac takim var acaba bu ligde????
Benim demek istdigim: Her takimin taraftari ayni, hep kendileri haklidir digerleri sucludur. Biraz fanatizmi birakalim arkadaslar.
IBB küme düssün diyenler var, neymis IBB yüzünden sampiyon olamamism.
Ne alaka yav? IBB o sene zaten can derdinde idi, kümede kalmaya oynuyordu.
Trabzon'u sevmiyorum ve düşmesini istiyorum! Mecburen birkaç takım düşeceğine göre; Trabzon, Antep ve İBB düşsün isterim. Zaten bizim düşmemizi isteyenler de var.
Elazığ'ın düşmesini hiç istemem. Her ne kadar husumetli olsak da Kayseri'nin de düşmesini istemem.
özmen58nadim 16.03.2013, 15:49 inşallah lazanyalar düşer süperlig bir beladan kurtulur ondan sonrasını ptt 1.lig düşünsün :D:D:D:D
legolass 16.03.2013, 15:52 Akhisar ve mersin %80 düştüler diyebiliriz bir aksilik olmazsa.3.takımda son haftaya kadar belli olmaz
MİY maçlarında kaybettiğimiz 4 puana gelde sövme
bizim adimizin olmasi çok uzucu :(
Casanova Rasit 16.03.2013, 23:08 Allahim su Trabzonsporu düsürürde geri cikarmaz insallah!
AMIN
Avrupada yillardir bir basarisi yok...
Bir kez Sampiyon ligine girdi oda yalan dolan la...
ülkeye faydasiz bir takim!
kendi begenmisler....
siz 2010 kupanizi daha cok beklersinz!!
...
YYILDIRIM 17.03.2013, 02:01 herkez duygusal yorum yazmış mantıkla çok az!
şarkışla 58 17.03.2013, 06:17 Orduspor düşer.......................
ROMANTİK KATİL 17.03.2013, 13:33 Trabzon basta olmak üzere istanbul belediye veya gaziantepin düsmesini cok isterim.
iborotti58 17.03.2013, 14:44 bugünkü akhisar karşısındaki ezik oyundan sonra akhisarla bile 6 puan fark kaldı,küme düşme hattındaki orduyla oynayacağımız önümüzdeki maçta 3 puan fark kapanır. ondan sonrası düşme hattından kurtulma mücadelesi ama umutsuz. acı gerçek bugünkü oyunla çekirge zıplamayacak gibi.
noname87 17.03.2013, 15:13 Bu topici kaldırın bence saçma sapan yok kim düşecek biz düşeceğiz bu gidişle:mad:
58fatihcan 25.03.2013, 15:34 Ordu veya antep olabilir. Futbollari hic iyi degil ama cirpiniyorlar. Gerci bizim takim cikis takimi oldugundan ordu bizi yener cikisa gecer karisir sonra. Biz kazanirsak orada kopar olay
35gürün58 25.03.2013, 16:53 Trzbzon hiç düşmez arkadaşlar, kağıt üzerinde düşse bile 1461 in adını Trabzon yaparlar aynen kayseri erciyeste olduğı gibi yine süper ligde kalırlar biz kendimize bakalım altımızdaki olmadık takımlara puanları dağıtıyoruz..
tasde5858 25.03.2013, 18:29 boşuna kendinizi kandırmayın beyler rıza, başkan mecnun takımın düşmesini istiyor herkes b,raz oynarken çaba harcıyor bızımkıler g......t oynatıyor ben bizdden başkası düşmez hepsinin gözü aydın
tasde5858 25.03.2013, 18:31 bizden başkası düşmez rıza bizi düşürür merak etmeyın
Küme düsecek takimlar neden bizi bu kadar ilgilendiriyorki biz kendi isimize bakalim seneye yukari cikacak takimlar cokmu iyi olacak bunlar bizim sorunumuz degil bizim sorunumuz kendi takimimizin iyi yerlerde olmasi ve kupa kaldirmasi biz onun bunun cikacagi inecegi ile mesgul degiliz bizim mesguliyetimiz kendi takimimizin sorunlari olmali diger takimlarda bizim memleketin takimlari o kadar ihtirasa gerek yok futbol dedigin mücadele ve yaris yeridir kim kazanirsa o kupayi hak eder alir müzesine götürür olan bu.
Simdi farz edelim bu sene felan takim düstü felan takim yukari cikti degisen ne yine onsekiz takim mücadele yine ayni eger giden takimin yerine gelen olmasa ve hersene ücer ücer yolcu etsek alti sene sonra kupa bize kalacaksa o zaman sevinelim ama ortada böyle birsey her gidenin yerine yenisi geliyor öyle ise hic sevinmeye gerek yok gecen sene manisayi biz samsunu biz düsürdük peki onlar düstügünden dolayi bize yarari oldumu hayir bilakis zarari degilsede pek hos karsilanmadi ve ben sunuda idrak edeyimki o bölgenin hakemleri bize hicde hos bakmamalarinin sebebi bu olsa gerek saygi ve selamlarimla.
SenSetik 26.03.2013, 08:40 bu hafta Ordu'yu yenersek %90 düşerler...fikstürleri son derece zor...fener, kasımpaşa, trabzon, beşiktaş,bursa, antalya, akhisar....bir tane bile bu maçta favori diyebileceğimiz maçları yok...
Gs- miy maçı;fatih terim'in türkiye'ye gelen en iğrenç teknik direktör olduğunu ispatlayan maç.
"fatih terim neden ergün penbe gibi adamlar dururken, hasan şaş gibilerle çalışıyor sanıyorsunuz? çünkü domuz en çok pisliğin içinde rahat eder."
ben ömrü hayatımda böyle gol görmedim. şikenin allah'ı var maçta. kaleciye mutlaka dikkat edilsin.
u4sivas58 06.04.2013, 20:35 valla inşallah trabzon düşer. Hadi bi dua edek
58fatihcan 06.04.2013, 21:25 Ordu düşecek gibi ama belli olmaz.
FORZA SİVAS 58 06.04.2013, 21:27 şimdi derdimiz bumu şuraya açın türkiye kupasını alabilirmiyiz diye bi konu ne bu kardeşim küme düşecek 3.takım kim olur ne demek FENER DÜŞER SİVAS DÜŞMEZ MERAK ETMEYİN
Murad_Kelleci58 06.04.2013, 21:42 Çok merak ediyorum.. SİVASSPOR düşer diyenler gercekten Sivas'lı mı..? Yedi kisi.. Çok zoruma gitti ya.. Pes doğrusu..
Onemli olan sivas Ama elazıgın ve karabukun dusmesini istemem
Bence Mersin bugünkü hazin Galatasaray mağlubiyetinden sonra düştü. Hala Akhisarın ne kadar zor maçlarıda olsa ben futbol disiplininden dolayı bu potayı zorlayacağını düşünüyorum. Yarınki Fenerbahçe mağlubiyeti ise Ordusporu yüzde60-70 götürür diye düşüncelerim var. Diğer kuvvetle muhtemel adayım ise her ne kadar istemesemde Karabükspor...
Ayrıca bazı arkadaşlarımız buranın bir forum sahası olduğunu unutarak abuk subuk yorumlar yazmış. Şunu söylemek istiyorum. Sivasspor ve futbol adına herşey buradan ''muhabbet'' edilir. Kupasıda Uefasıda Şampiyonlar ligide PTT ligide; Kim Şampiyon olur kim düşer soruları ve anketide buna müdahil...
DOGU_BEY 06.04.2013, 23:45 Gs- miy maçı;fatih terim'in türkiye'ye gelen en iğrenç teknik direktör olduğunu ispatlayan maç.
"fatih terim neden ergün penbe gibi adamlar dururken, hasan şaş gibilerle çalışıyor sanıyorsunuz? çünkü domuz en çok pisliğin içinde rahat eder."
ben ömrü hayatımda böyle gol görmedim. şikenin allah'ı var maçta. kaleciye mutlaka dikkat edilsin.
ağzına sağlık...bunun gibi soytarıların cezası ertelenirken haksız yere kart gören ziyanın cezası anında onaylanır...demek ki bu fatih ev yardımcıları gibi durmadan havlayıp salya akıtmak lazım!
ROMANTİK KATİL 07.04.2013, 01:55 Biz kendimizi kurtaralımda kim düserse düssün. Düstü gözüyle bakılan takımlar bile karsı takımın ismi gücü ne olursa olsun sonuna kadar nasıl mücadele ediyor bir kez daha gördük. Fatih Terim denilen sahsiyet resmen oratamı gererek hakemleri baskı altına aldı. Bu ligde Fatih Terim gibi teknik drektör Burak Yılmaz gibi sahsiyetsiz futbolcu Barıs Şimsek gibi hakemler istemiyoruz artık. Milletin alın terini calanlar elbet bir gün sizde hesap vereceginiz yerler olacaktır.
ahhguzum 07.04.2013, 05:56 trabzon lige renk getiriyor ve tatlı rekabet deyiz istemem de düşmez zaten.bizi sampiyonluktan eden gaziantep ve ibb dir.eden bulur düşmanım bu ikisine
eroldeger 07.04.2013, 08:04 gönlüm antep le ibb i istiyor çünki bunlar bizi şampiyonluktan eti hiç bir idaları olmadığı halde hele o erman ogün kendini parçaladı hiç sivasda öyle bir maçını göreniniz oldumu ogün bugün halen gıcığım bunlara inşallah bunların düşmesi bizim elimizden olur böylece adalet yerini bulur
58MUAMMER58 07.04.2013, 10:25 fixtürünün zorluğu nedeniyle orduspor en büyük aday ,bugün akhisar ts yi yenerse ,ordu fb yi yenerse ortalık yine yangın yeri olur ,2 3 hafta sonra resim daha net görünür ,şu haliyle ordu enbüyük aday
Metal Gear 07.04.2013, 12:09 Bu nebicim sacma Yorum Kardesim???
Takim Düserse Insallah Bülent Hoca geri döner!!! bunu coook
isterim cünkü bunun gibi Teknik Direktör simdiye kadar gelmedi!!! YOOOKKKK
SÖZ MI --------- SÖZ
anliyan bilir :)
Bülent kadar bu takımı itibarsızlaştıran biri var mı daha acaba?
Abdullah DuMaN 07.04.2013, 15:14 Mersin düştü gibi bu saatten sonra işleri çok zor
58fatihcan 07.04.2013, 17:01 Asağıdakiler az daha zorlasa bu ts yi tutuşturacaklar da galip gelemiyorlar işte. ts tutuşursa kupa maçına tam konsantre olamaz
Respect58 07.04.2013, 17:38 Akhisar'ın yenmesine sevinen insanlar var yavv.İki gün sonra gelip bizim üstümüze çıkarlarsa o zaman görürüz sevinmeyi.Geçtiğimiz iki kritik sezonda bile bu sezon ki kadar endişe duymamıştım.Bu sezon çok tehlikeli son hafta kim gider belli olmaz..
Respect58 14.04.2013, 14:01 Son duruma göre
Bence;
-Mersin İ.Y
-Orduspor düştü.
3.takım ise Elazığ,Karabük ve Sivasspor'dan birisi olacak.
Akhisar savaşıyor Elazığ bu gun kazanırsa işler karışır kimin düşeceği halen belli değil,rıza çalımbAy lay lay lom desin Dursun
58fatihcan 14.04.2013, 15:16 Sivasın küme düşmesi bana pek mantıklı gelmiyor ama bu gidişle mantığımıza oturtacağız. Kümeden uzaklaşsak da kupaya iyice yüklensek de güzel şeyler olsun...
58MUAMMER58 14.04.2013, 16:39 mersin düştü diyebiliriz,2.takım akhisar olur diyordum ,kasımpaşa maçını hiç terlemeden kazandılar ligde ilginç olaylar oluyor,kasımpaşa galip gelmemek için gol atmamak için büyük çaba sarfetti,gelecek haftada orduya yatarlar bu kesin:mad:,elazığ ,antep ,ibb,karabük,sivas henüz kurtardı sayılmazlar bana göre 2.takım ordu yada akhisardan 1 i olur,3.takım büyük ihtimalle ibb,elazığ,, antep ,akhisar yada ordu, bu takımlardan biri olur sivassporun kaderinide kendi sahasında oynayacağı ,ibb ve karabük maçlarında alacağı sonuçlar belirleyecek ,bana göre sivassporun 7 puan alması yeterli olacaktır,bekleyip göreceğiz maç almalar ,maç satmalar,yatmalar ,domalmalar,siyasetin karışması,hakem hataları ,ligin dibini bayağı ateş çemberine çevirdi ALLAH sonumuzu hayır etsin
Respect58 14.04.2013, 17:30 İşin ciddiyetini kavradık mı acaba ?
Önümüzde ki hafta Kayserispor ile oynuyoruz.Bizi düşman olarak gören ve buna göre destek verecek taraftarı olan,ilk maçın rövanşını almak isteyen ve form tutmuş bir Kayseri'den puan alabilmemiz ne kadar mümkün ?
Artık tam anlamıyla belalımız durumuna gelmiş bir türlü galip gelemediğimiz,düşme potasının içinde bulunan İBB'ye karşı galip gelebilme şansımız nedir?
Şampiyonluğa oynayan ve kadrosu çok iyi olan Galatasaray karşısında puan beklentisi olan var mı?
Her ne kadar kazanma ihtimalimiz yüksek görünse bile düşme tehlikesi ile Sivas'a gelen ve kontra atağa çok iyi çıkan Karabükspor'u yenebileceğimiz ne malum?
Son hafta Elazığ ile kümede kalma mücadelesi verdiğimizi düşünün Elazığ orada bize maç verir mi?
mühendisburak58 14.04.2013, 18:02 benim içimden bir ses belediye düşecek diyor. belediye düşmezse elazığ ya da sivas. akhisar düşmez.
mühendisburak58 14.04.2013, 18:08 o değil ligin dibindeki takımalrın hepsine yenildik mersin ordu akhisar 2 kere belediye karabük kısacası hepsine yenildik ve ikili averajda hepsinden kötüyüz. ligde hiç bir iddası ve korkusu olmayan takımalrında hepsine yenildik. örnek bursa kasımpaşa eskişehir. kısacası gelene geçen yenildik bu haftaki gençlerbirliği maçını mutlak kazanmalıydık kazanmak için ne yaptık hiç bir şey kalecini sayesinde 1 puanı almış olduk. anlamadığım kimi yeneceğiz Allah'tan fenerbahçe ve trabzon maçlarını kazanmışız yoksa şimdi en haldeydik düşünemiyorum bile. ÇANLAR SİVASSPOR İÇİN ÇALIYOR. Üstelik kalan maçarı düşününce 2 sene önceki halimiz aklıma geliyor hatta daha kötü durumda oluğumuzu düşünüyorum şu an. çünkü o zamanlar 3-4 hafta kala ligde kalmayı garantilemiştik. bu sene kalan maçları düşününce işimizin çok çok zor olduğunu düşünüyorum. ligde kalmamız için tek yol var evmizdeki karabük ve belediye maçlarını mutlaka kazanmalıyız aksi olursa Sivasspor ligden düşer bence.
***akhisar zor gibi ,mersin, antep ve büyükşehir düssün derim
yigidolar06 14.04.2013, 18:54 [QUOTE=mühendisburak58;847535]o değil ligin dibindeki takımalrın hepsine yenildik mersin ordu akhisar 2 kere belediye karabük kısacası hepsine yenildik ve ikili averajda hepsinden kötüyüz. ligde hiç bir iddası ve korkusu olmayan takımalrında hepsine yenildik. örnek bursa kasımpaşa eskişehir. kısacası gelene geçen yenildik bu haftaki gençlerbirliği maçını mutlak kazanmalıydık kazanmak için ne yaptık hiç bir şey kalecini sayesinde 1 puanı almış olduk. anlamadığım kimi yeneceğiz Allah'tan fenerbahçe ve trabzon maçlarını kazanmışız yoksa şimdi en haldeydik düşünemiyorum bile. ÇANLAR SİVASSPOR İÇİN ÇALIYOR. Üstelik kalan maçarı düşününce 2 sene önceki halimiz aklıma geliyor hatta daha kötü durumda oluğumuzu düşünüyorum şu an. çünkü o zamanlar 3-4 hafta kala ligde kalmayı garantilemiştik. bu sene kalan maçları düşününce işimizin çok çok zor olduğunu düşünüyorum. ligde kalmamız için tek yol var evmizdeki karabük ve belediye maçlarını mutlaka kazanmalıyız aksi olursa Sivasspor ligden düşer bence.[/QUOTE
Diyorsun:confused::D:rolleyes: ;):)
FORZA SİVAS 58 14.04.2013, 18:59 durumumuz kritik mersin düştü ikinci her ne kadar dirensede akhisar olur 3.takım ordu-antep-karabük-ibb-sivasdan biri olur herkes bunun bilincinde olmalı düşme potasının sadece 3 puan üstündeyiz
11 Sivasspor 29 10 6 13 33 39 36 -6
12 Gaziantepspor 29 9 9 11 34 45 36 -11
13 Elazığspor 29 8 11 10 26 42 35 -16
14 Kardemir Karabük 29 9 7 13 36 46 34 -10
15 İst.Büyükşehir Bld. 29 8 9 12 35 37 33 -2
16 Akhisar Bld.Genç. 29 8 8 13 25 38 32 -13 Alt Lig
17 Orduspor 29 6 11 12 33 40 29 -7 Alt Lig
18 Mersin İdman Yurdu 29 4 9 16 29 46 21 -17 Alt Lig
Orduyla 7, Akhisarla 4 puan fark var.
Bence mersin, ordu tamam, diğer takım İBB olursa süper olur.
asabibaba 14.04.2013, 20:07 11 Sivasspor 29 10 6 13 33 39 36 -6
12 Gaziantepspor 29 9 9 11 34 45 36 -11
13 Elazığspor 29 8 11 10 26 42 35 -16
14 Kardemir Karabük 29 9 7 13 36 46 34 -10
15 İst.Büyükşehir Bld. 29 8 9 12 35 37 33 -2
16 Akhisar Bld.Genç. 29 8 8 13 25 38 32 -13 Alt Lig
17 Orduspor 29 6 11 12 33 40 29 -7 Alt Lig
18 Mersin İdman Yurdu 29 4 9 16 29 46 21 -17 Alt Lig
Orduyla 7, Akhisarla 4 puan fark var.
Bence mersin, ordu tamam, diğer takım İBB olursa süper olur.
Sivas'ta sen bunları eze eze yen gerisi gelir....Ama önce yen yaa yennnn yen artık deplasmanda yen sahanda yen yen beee kardeşimmm yennnn yaaa:mad::mad::mad::mad::mad:
ROMANTİK KATİL 14.04.2013, 20:09 SİVASSPORA hiç bir sey olmaz. Biz Kayseri macından puan cıkartmaya bakalım.
Sahamızdaki İbb maçı, final gibi bir maç olacak desenize. Her şey elimizde, vur tekmeyi yolla PTT'ye başımızın belalarını :D
kolukisa 14.04.2013, 20:18 bugün ki sonuclardan sonra düsecek ücüncu takim birakin son iki takim bile belli degil,heran cok seyler degisebilir,süprüzler yasana bilir,tek temmenim ve ümidim bu süprüzin icinde olmiyalim,
Çılgın Türk 14.04.2013, 20:24 Takima ve hocaya güven yok, bence taraftardaki panikleme bundan kaynaklaniyor
Icerdeki 2 maclardan ( IBB ve Karabük) bunlardan birisini bile yensen %99 ligde kalirsin cünkü bu takimlar direkt rakipler, 6 puanlik maclar..
Küme düsen 3. takim (artik kim olursa) son hafta belli olur.
Son haftaya kadar yarisin devam edecegini düsünüyorum.
Belki üclü avaraj bile küme düsen 3. takimi belirler.
ROMANTİK KATİL 14.04.2013, 20:35 Kimse endileselemensin bize bişey olmaz. Bugun Elazıgın yenmeside bizi sevindirdi diyebilirim. Son macımızda Elazıgda. Eger son hafta bizim durumumuz kötü Elazıg ligde kalmayı garantilemiş olsa bizi fazla zorluyacaklarını düsünmüyorum. Bizim isyanımız sezon basından belli oynanan kötü futbol ve olmadık maglubiyetler. Bunlara ek olarakta hocanın SİVASSPORLA alakasının olmaması. ALLAHIN izniyle ligde kalırız ve Türkiye kupasında final oynarız.
58fatihcan 14.04.2013, 22:06 Valla ben mersin ordu akhisar dedim ama akhisar iyi gidiyor. İbb sıkıntı da gibi. Aslında ibb nin de düşmesini çok istemiyorum. Zaten ayda yılda bir istanbulda maç oluyor oraya gidiyorduk en azından ama adamlar bizi şampiyonluktan etti onu da unutmadık
58MUAMMER58 14.04.2013, 22:23 mersin,ordu,akhisar
mersin,ordu,akhisar
Şu durumda inşallah tutar dediğim bir tahmin. Ama önce bizim maç kazanabilmemiz lazım.
Kalan Maçlarımız
Kayserispor (D)
İstanbul Bld.
Galatasaray (D)
Karabük
Elazığ (D)
KÜME DÜŞMENİN EN BÜYÜK ADAYIYIZ !
Hangisini yenebiliriz ki ? Belki Karabük ...
Bu durum senin eserin RIZA ÇALIMBAY !!!
58fatihcan 14.04.2013, 22:46 Maçlarımız kolay değil evet zor ama diğerlerinin de zor. Sivas akıllı davranırsa sıkıntı bile kalmaz çünkü kotanın 4 puan üzerindeyiz. Bazen bu yorumları okudukça sivasın son sırada kaldığını ve benim bundan haberim yokmuş gibime geliyor
En kötüsü ise bizim altımızdaki 4 takımın Mersinle maçının olması o takımlara 3 puan daha ilave ederseniz bizim ne halde olduğumuz daha net ortaya çıkar.(Akhisar,Karabük,Antep,E lazığ)
Çılgın Türk 14.04.2013, 23:21 Suan ki görüntü küme düsme barajinin 39-41 puan arasinda olacagini gösteriyor.
Cünkü asagidaki takimlar kendi aralarinda oynayacak. Ya 1'er puan ya da birisi 3 puan alacak + bazi takimlar Mersin ile oynacak. Mersin bu saatten sonra gelen gidene 3 puan dagitir cünkü onlari motive edecek pek birsey kalmadi.
TFF nin verdigi 900 bin TL galibiyet ödülü oyunculari motive etmeye yetmez, takim oyunundan daha cok herkes bireysel oynayip seneye kendine Süper Lig'de bir takim bulma yolunu secer...
Cengiz?han58 14.04.2013, 23:53 mersin gittii,ordu da gider,ibb de giderr gerisi ligdee.
ROMANTİK KATİL 15.04.2013, 00:07 GALATASARAY A.Ş. -SANİCA BORU ELAZIĞSPOR ORDUSPOR - KASIMPAŞA A.Ş.
AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR- BEŞİKTAŞ KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR -MERSİNİDMANYURDU
İSTANBUL BBSK-GAZİANTEPSPOR
KAYSERİSPOR -SİVASSPOR
GENÇLERBİRLİĞİ -FENERBAHÇE A.Ş
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR -BURSASPOR
ESKİŞEHİRSPOR -TRABZONSPOR A.Ş.
30. HAFTA LİSTESİ. Ya bu hafta Elazıgın Galatasarayı, Akhisarın Besiktası İ.B.B nin Antepi, Ordunun Kasımpasayı kolayca yeneceginimi sanıyorsunuz. Sivas bu ligden düsmez kimse korkmasın. 30. Haftanın en karlı takımı Karabük olur Mersini yener. Ordu Kasımpasayı yenemezse zaten oda havlu atar. Artık kötü seneryo cizmeyelim.
yigidolar06 15.04.2013, 07:01 Komşu
Komşu deyip geçmeyin, Komşuda pişer bizede düşer misali, Komşu gibisi varmı,Ev alma komşu al, Başın ağrıdınmı ilk komşuna gidermiş insan. Nede olsa komşumuz.
sivasrehberim 15.04.2013, 07:52 arkadaşlar hiç içinizi karartmayın. biz ligde rahat kalırız. ibb ve karabük maçlarını alırız büyük ihtimalle. gerisini kaybetsek bile önemli değil.
bizim için suan en önemlisi kupa. ts maçını güzel bir skorla geçip finale kalırsak yeter. seneye bu durumda bile avrupaya gidersek çok güzel avantaj olur.
ibb ve Karabük maçlarını mutlaka almamız lazım yoksa çok sıkıntıya girdik takımda futbol anlamında büyük düşüş var deplasmanda maç kazanamıyoruz kayseri gs elazığ bu maçlardan hiç umudum yok içerdeki maçlarımızı mutlaka kazanmalıyız
astaravisa 15.04.2013, 08:34 Trabzonspor düşsün dedikçe önümüze geçtiler.
1 puan gerideyiz :confused:
izmirliyigido 15.04.2013, 10:47 Bu futbol ve mantalite ile, bu moralle, bu hocayla ne biz Trabzonspor'u eleyebiliriz ne de İBB ve Karabükspor'u yenip ligde kalabiliriz.
(Tam tersini söyleyeyim de belki söyledğimin tersi çıkar.) Ben yanılmaya razıyım, yeter ki Sivasspor küme düşmesin. Aklı evvel, Rıza bey severler derneğinin bazı üyeleri ben sezon başında durum çok kötü, küme düşmeyelim yeter dedikçe bizi "felaket tellalığı" ile suçluyorlardı. Senin hocan; "hedef ilk 10'a girebilmek" diye hedefi düşük tutarsa hedef şaşınca böyle aşağılara kayarsın.
Yazık. Çok yazık. Koca bir şehrin talihiyle ve geleceğiyle oynadın Rıza bey. İnşallah küme düşürmeden gidersin sezon sonunda.
.
poyrazer5858 15.04.2013, 13:28 bu seneki düşüşümümüzün asıl nedenini görmek isteyen kamil ile eneramonun geçen sene attığı gol sayısına baksın bir de bu sene attııkları gol sayısına. bitmedi, bir geçen sene aleyhimize çalınan düdüklere bakın bir de bu seneye.
bir tutturmuşsunuz rıza hoca şöyle rıza hoca böyle..rıza hocayı oyuncu tercihleri konusunda eleştirebiliriz ama rıza hoca içimizde bulunduğumuz durumda en az dahli olan insandır.
bu seneki düşüşümümüzün asıl nedenini görmek isteyen kamil ile eneramonun geçen sene attığı gol sayısına baksın bir de bu sene attııkları gol sayısına. bitmedi, bir geçen sene aleyhimize çalınan düdüklere bakın bir de bu seneye.
bir tutturmuşsunuz rıza hoca şöyle rıza hoca böyle..rıza hocayı oyuncu tercihleri konusunda eleştirebiliriz ama rıza hoca içimizde bulunduğumuz durumda en az dahli olan insandır.
***en sonunda belirtmişsin ,zaten takımı bu duruma getirende birinci derece rıza hocanın oyuncu tercihidir,2 derece ise mac esnasın da oyunu okuyamama,oyuna müdalelerde gec kalma gibi
Serdar63972 16.04.2013, 14:00 Bir beraberlikten sonra Rıza yalakaları ortalığa çıkmış gene... Bunlar bu kadar yüzsüzler işte... Erkeklerse Rıza'nın dahiyane taktik hatalarıyla kaybettirdiği maçtan sonra buraya gelirler... Ama yalaka taifesinin özelliği budur. Ortada yalakalık yapacakları kimse yokken ortalıkta görünmezler
poolat58 16.04.2013, 14:06 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/601994_549890461729453_9117382 64_n.png
poolat58 16.04.2013, 14:07 yukarıdaki anket fanatik gazetesinin düzenlemiş olduğu halen devam eden bir ankettir...Sivassporumuza %1 bile ihtimal vermemiş Türkiye..
Çılgın Türk 16.04.2013, 14:47 Kümede kalma savasi veren takimlarin fikstürleri. Mersini listeye almadim
Trabzon (37p): Eskisehir (D), Genclerbirligi, Kayseri (D), I.B.B, Galatasaray (D)
Sivas (36p): Kayseri (D), I.B.B, Galatasaray (D), Karabük, Elazig (D)
Gaziantep (36p) : I.B.B (D), Galatasaray, Karabük (D), Elazig, Mersin (D)
Elazig (35p): Galatasaray (D), Karabük, Mersin (D), Gaziantep (D), Sivas
Karabük (34p): Mersin, Elazig (D), Gaziantep, Sivas (D), Fenerbahce
I.B.B (33p): Gaziantep, Sivas (D), Fenerbahce, Trabzon (D), Kasimpasa
Akhisar (32p): Besiktas, Bursa (D), Antalya (D), Mersin, Ordu (D)
Ordu (29p): Kasimpasa, Besiktas (D), Bursa, Antalya (D), Akhisar
Çılgın Türk 16.04.2013, 14:59 Kümede kalma savasi veren takimlarin fikstürleri. Mersini listeye almadim
Trabzon (37p): Eskisehir (D), Genclerbirligi, Kayseri (D), I.B.B, Galatasaray (D)
Ordu (29p): Kasimpasa, Besiktas (D), Bursa, Antalya (D), Akhisar
Ilk Bakista küme düsmeye en yakin takim IBB ve Akhisar görünüyor AMA
IBB'nin avantaji: Eger Trabzon o haftaya kadar kümede kalmayi garantilerse ve Kasimpasa son haftaya Avrupa hedefi olmadan girerse isleri kolaylasir.
Akhisar: Eger Kasimpasa, Besiktas, Bursa fikstüründen 3 puan cikartirlarsa ligde kalirlar cünkü son iki hafta maclari cok kolay. Küme düsmüs Mersin ve Ordu ile oynamis olacaklar..
Çılgın Türk 16.04.2013, 15:09 Düzeltme
Akhisar: Eger Besiktas, Bursa, Antalya fikstüründen 3 puan cikartirlarsa ligde kalirlar cünkü son iki hafta maclari cok kolay. Küme düsmüs Mersin ve Ordu ile oynamis olacaklar..
DOGU_BEY 16.04.2013, 18:06 Bütün içtenliğimle istediğim belediyenin küme düşmesi dileği yavaş yavaş gerçekleşiyor...mersin ve ordudan sonra 3.takım olmamak için belediye ve akhisar çekişecek..haydi belediye dualarımız seninle inşallah fazlalık olduğun bu ligden düşer gidersin!!!
yiğido şahin 16.04.2013, 18:10 gönüller trabzondan yana ama ordu düşer gibi
58fatihcan 16.04.2013, 18:48 Akhisar gumbur gumbur geliyor vallla dusuncelerimizi alt ust etti
DOGU_BEY 20.04.2013, 21:30 haydi belediye dualarımız seninle...fazlalık olduğun bu ligden defol git...
bugün akhisarın yenmesi belki bizim için de kötü oldu ama eğer belediye bu hafta takılırsa küme düşecek 3.takım için en büyük adaya olur...
Respect58 20.04.2013, 21:36 Akhisar'ın kadrosuna bak puanı 35 bizim kadroya bak puanımız 36 bu bir teknik direktör başarısı !!!
holiganlady 20.04.2013, 21:38 gönül ister itrabzon ama ordu gibi geliyor.
DOGU_BEY 20.04.2013, 21:59 gönül ister itrabzon ama ordu gibi geliyor.
mersin düştü ordu da zaten yüzde 90 düştü..3.takım belediye ve elazığ çekişecek ve inşallah düşen 3.takım belediye olacak...bu konu ilk açıldığında yazdığım senaryo gerçekleşiyor ve belediye fazlalığı yavaş yavaş kümeye doğru gidiyor...
Akhisar bence kümede kaldı bu maçla... Bu bir azmin ve inanmışlığın mükafatıdır. Taraftar, Teknik Direktör ve takım oyununa uyum sağlayan Gekas faktörü... Son 2 maçını düşmeyi garantileyen takımlarla oynaması bu futbolla 6 puan alır ve kalır.
Ama biz şunu rahat alırız diyeceğim maç yok. Sadece rakiplerin puan kayıpları ile rahatlayabiliriz. Belediye desen oldum olası bize ters geliyor. Antep desen ikinci yarı sahalarında özellikle iyi oynuyorlar. Trabzon desen kurtarma operasyonu tüm hızıyla devam ediyor. Akhisar zaten kurtarmış, Karabük deplasmanlarda hızlı oyuncuları ile daha iyi oynuyorlar.
Ya biz; Bizim ise çok önemli maçta 5 bin seyirciyi bile sokamıyoruz tribüne, Yönetim desen yok. İki adamın sırtına binmiş gidiyoruz. Rıza Hoca birazda Mecnun Başkan bir şeyler yapmaya çalışıyor. TFF desen rezalet. Sivas gitsin istiyormuş gibi hakkımızı çalıyorlar. hakemlerde başaktör. İşimiz Akhisarın galibiyetinden sonra yokuşa döndü. Hele hele Karabükünde kazanması ile Mersin sürklase oldu. Bundan sonra gelen vurur giden vurur hesabı umutsuz vaka. Biz ise topu topu 1 puan aldık sonuncu sıradaki takımdan. Lig bitince 1 ay sonra senden benden başka hakkımızın yendiğinden kimse bahsetmez. Akhisara Belediyeye Antepe Mersine puan kaptırmayaydın kardeşim der çıkarlar işin içinden... Hadi bakalım ne yaparsan yap... Yarın Kayseri BJK nın puan kaybı ile Avrupa için umut ışığı yaktı. Asılacaklarda asılacaklar. Bizde ise sakat cezalı bir dünya. Pembe tablo çizmek istiyorum ama kağıt üzerinde çizemiyorum. Sadece iş ''ey ruuuh''a kaldı. Oda gelirse tabii....
poolat58 20.04.2013, 22:08 bugün akhisarın oyununu izledikten sonra bir kez daha emin oldum rıza bey de TD namına hiçbirşey kalmamış...kadro farkına bak oyun farkına bak...
DOGU_BEY 20.04.2013, 22:10 Kısa bir Lig senaryosu:
düşen 2 takımdan mersin kesinleşti, ordu yüzde 90...bugünkü galibiyeti ve 4 haftadır süren serisiyle akhisar artık çukurdan çıktı...
3.takım ise belediye veya elazığ olacak..fakat eğer belediye bu hafta antepe takılır ve haftaya da Sivassporumuz belediyeye iyi bir tokat vurursa düşecek 3.takım (inşallah) belediye olacak...
yalnız benim şampiyonluk konusunda da bir senaryom var, şampiyonu da küme düşme hattında bulunan 2 takım belirleyecek: bunlar Bülent Uygunlu Antep ve Rıza Çalımbaylı Sivas olacak...Ve bence bu iki takım alacakları sürpriz sonuçlarla gsyi şampiyonluktan edecekler...
58MUAMMER58 20.04.2013, 22:12 Trabzon (37p): Eskisehir (D), Genclerbirligi, Kayseri (D), I.B.B, Galatasaray (D)
Ordu (29p): Kasimpasa, Besiktas (D), Bursa, Antalya (D), Akhisar TRABZON kendi evinde gençler ve ibb maçını kazanamazsa deplasmanda puan alamazsa gider,SİVAS kendi evinde karabük ve ibb yi yenemezse deplasmandanda eli boş dönerse gider,ELAZIĞ 2 galibiyet 1 beraberlik alamazsa gider,KARABÜK evinde antepi yenemezse deplasmandanda puan alamazsa gider,AKHİSAR ,normal şartlarda ancak mersini yenebilir,ordunun son hafta nasıl oynıyacağını kestirmek güç,2 galibiyet alırlar sanıyorum,benim tahminim TRABZON=42 SİVAS=43 ELAZIĞ=42 İBB=40 AKHİSAR=41 ORDU=33 ibb, mersin,ordu yolcu olur gibi
Sağolsun yavşak hakemler Akhisara bol keseden penaltı,kırmızı kart,ofsayt gol vere vere kurtardı.Görünen o ki düşen 3. takım son maçta ya elezığ ya sivas olacak
Başlık açılırken Akhisar ve Mersin'in düştüğü varsayılmış ama Akhisar kurtarma yolunda baya adam attı. Şu anda Mersin düştü. Ordu da düştü gibi. Geriye son takım kaldı.
Zaten 4-5 haftadır içimde bir sıkıntı var geçmeyen. Devamlı geriye gittik haftalardır. Çok sıkıntıdayız maalesef.
Mersin ve Ordu düştü.
Akhisar kurtaracak gibi görünüyor. Çünkü son maçları küme düşen Ordu ile olacak. Ayrıca ikili averajda bizden iyiler.
Gaziantep'in de son maçı küme düşen Mersin ile. Onlar da kurtarır gibi.
Elazığ da Gs maçını atlattı. Bizim daha TT Arena'da Gs maçı var.
Bizim takıma bakınca şu maçı mutlaka kazanırız diyemiyorum. İçerdeki Karabük ve İBB maçından 6 puan alacağımıza güvenebilsem rahatlayacağım ama rahatlayamıyorum. O nedenle her hafta rakiplerin maçlarını takip etmek zorunda kalıyoruz. İnşallah Kayseri maçından iyi bir sonuç alırız. Yoksa çok zorlanacağız gerçekten.
Bizim için çok sıkıntılı bir durum yok ama biz kendimiz ateşin kenarında gezinip heyecan yapmayı seviyoruz. Kayseri maçından alınacak bir puan ve İBB'den alınacak üç puan bizim için ligin bittiği anlamına gelir.
Benim düşecek üçüncü takım tahminim %80 ihtimalle İBB!
Rallim58 20.04.2013, 23:09 .............................. .
Bizim takıma bakınca şu maçı mutlaka kazanırız diyemiyorum.
İçerdeki Karabük ve İBB maçından 6 puan alacağımıza güvenebilsem rahatlayacağım ama rahatlayamıyorum.
O nedenle her hafta rakiplerin maçlarını takip etmek zorunda kalıyoruz. İnşallah Kayseri maçından iyi bir sonuç alırız. Yoksa çok zorlanacağız gerçekten.
Kalan 2 iç saha maçlarını TAKIMINA SAHİP ÇIKACAK yiğidolar alacaktır. Aksi halinin düşünülmesi dahi hepimizi toptan üzer.
Başkanında adeta yalvardığı gibi, her şey yiğidoların stadyumu doldurarak, takımına sahip çıkıp, destek vermesi ile olacaktır.
kolukisa 21.04.2013, 00:04 bugünki tabloya göre eger sevgili Sivasspor'lu kardeslerim önünmüzdeki iki macinda en az 4 puan alirsa büyük ihtimale Istanbul BB ve Orduspor'da düser diye düsünüyorum,ama halen beklenmedik süprizlerde olabilir.
58fatihcan 21.04.2013, 08:11 3. Takim hakikaten corba olmus. Yani ist.takiminin pek dusmesini istemem maclara gidiyoruz sonucta. Ama onlar dusecek gibi. Tam cadi kazani yorum yapilmiuor ya
buraks58 21.04.2013, 10:10 bugün belediyenin oynayacağı maç çok önemli. şayet bugün antepe karşı puan kaybederlerse işleri çok zorlaşır. ben yine düşme mücadelesinin belediye ve Akhisar arasında geçeceğini düşünüyorum. Akhisar bu haftaya kadar hep bi beklenti olmaksızın mücadele etti. bu da onları stresten uzak tuttu. düşme potasının üstüne çıkmaları ve burada kalırmıyız düşüncesi onları strese sokacaktır. sivassporumuzda bugün kayseriden puan çıkarmayı başarırsa önümüzdeki hafta ibb maçı final maçımız olur. ve inşallah bu iki maçtan çıkarılacak 4 puan ligi bitirmemizi sağlar.
mersin ve ordudan sonra;
yüzde 50 ibb
yüzde 40 Akhisar
yüzde 10 diğer takımlar.
B.DUMANLI 21.04.2013, 11:05 Bugün oynanacak maclar sonucunda düsen takim sekillenebilir.
Çılgın Türk 21.04.2013, 11:28 I.B.B - Antep maci cok kritik. Eger I.B.B kazanirsa baraji bayagi yukari ceker o zaman 40 puanli bir takim bile küme düsebilir..
alaattin 5858 21.04.2013, 13:51 haftaya oynayacağımız belediye maçı bugünkü kayseri maçından daha önemli belediyeyi yenersek kümeye göndeririz yoksa ya biz yada yılmaz vural klasiğiyle elazığ küme düşer.
Çılgın Türk 06.05.2013, 01:07 Bugünkü sonuclardan sonra Baraj maksimal 42 puan olabiliyor.
43 puani toplayan takim garanti ligde kaliyor.
42 puan ise avarajla ligde birakabilir..
Buraya kadar teorik kisim.
Gercekci olmak gerekirse baraj minim 39 olur. 40-41'e kadar cikabilir. 42 olacagina pek ihtimal vermiyorum.
Daha öncede söylemistim hala ayni fikirdeyim. Küme düsecek 3. takim 34 hafta belli olur!
58MUAMMER58 06.05.2013, 01:29 çanlar karabük için çalıyor ,ibb fb yi yenerek umutlandı ,4 puan daha alacak güçte ,akhisar düşmüş 2 takımla oynayacak onlarda 4 puan çıkaracak güçteler sivasspor işini sağlama almak için galip gelmek için oynayacaktır sonhaftada karabük fb yi yenermi bilinmez fb şampiyonlar ligini tehlikeye atmak istemez karabüğe acımaz biz yenersek karabüğü giderler ,diğer takımların sonuçları önemlide tsnin gücü yok olsa bile ibb yi düşürmek istemezler manisa,samsundan sonra nur topugibi bir düşman şehir daha kazanacağız maalesef bu lig böyle acımasız acırsan acınacak duruma gelmemek için mecburuz fb nin yenilmesi kötü oldu
aşşaa karıştı
Rallim58 06.05.2013, 08:27 İ.b,b Kurtardı paçayı
İBB, Kurtardı mı? FB, Hibe mi? etti, tartışılır.
Kadroya bakıldığında anlaşılması güç olmasa gerek.
iBB, malum İT'ler için deplasman sayılmaz, oysa İBB yerine Akhisar kalırsa hem yol uzun, hemde İBB stadındaki taraftar kitlesini Akhisarda bulması imkansız.
İBB nin kurtuluşu yok düşecek üçüncü takım İBB olur...
İBB yi farklı yenip belediyenin çukuruna atalı çok oldu artık o çukurdan ne FB ne Paşa nede TS nin çabaları çıkarabilir.... Bana göre İBB gitmiştir..
Çılgın Türk 06.05.2013, 08:41 İBB nin kurtuluşu yok düşecek üçüncü takım İBB olur...
İBB yi farklı yenip belediyenin çukuruna atalı çok oldu artık o çukurdan ne FB ne Paşa nede TS nin çabaları çıkarabilir.... Bana göre İBB gitmiştir..
Katilmiyorum.. dünkü sonuclardan sonra IBB'nin ligde kalma ihtimali Karabük'ten daha yüksek..
IBB'nin maclari: Trabzon (disarda) ve Pasa (hic bir iddiasi kalmadi)
Karabük'ün maclari: Sivasspor (disarda) ve Fenerbahce
SenSetik 06.05.2013, 08:41 İBB nin kurtuluşu yok düşecek üçüncü takım İBB olur...
abi fikstüre bakarsan ts ile dışarıda ve sonra kasımpaşa ile oynuyorlar..bence 2 maçıda alabilirler...karabüğe yenilirsek zorlu bir son hafta bizi bekliyoruz....haberimiz ola...
Katilmiyorum.. dünkü sonuclardan sonra IBB'nin ligde kalma ihtimali Karabük'ten daha yüksek..
IBB'nin maclari: Trabzon (disarda) ve Pasa (hic bir iddiasi kalmadi)
Karabük'ün maclari: Sivasspor (disarda) ve Fenerbahce
Bakkal hoca işini bilir biz Karabükten üç puan alırız FB bir yatışta Karabüke yapar lig biter.
Düşecek üçüncü takım İBB olur bu kısmı not al maçlar bitince görüşelim..
Çılgın Türk 06.05.2013, 08:50 Bakkal hoca işini bilir biz Karabükten üç puan alırız FB bir yatışta Karabüke yapar lig biter.
Fener Karabük'e de yatarsa o zaman Sampiyonlar Liginden olur...
Bence düsmeye en yakin takim Karabük (haftaya kazanama sarti ile, kazanirlarsa........)
abi fikstüre bakarsan ts ile dışarıda ve sonra kasımpaşa ile oynuyorlar..bence 2 maçıda alabilirler...karabüğe yenilirsek zorlu bir son hafta bizi bekliyoruz....haberimiz ola...
Trabzondan final biletini alırsak o moralle takım yorgunda olsa müthiş taraftar desteğimizle Karabükü yeneriz. Allah göstermesin final biletini alamazsak işte ozaman çok sıkıntı olur o senaryoyu düşünmek bile istemiyorum..
Fener Karabük'e de yatarsa o zaman Sampiyonlar Liginden olur...
Bence düsmeye en yakin takim Karabük (haftaya kazanama sarti ile, kazanirlarsa........)
BJK GB ve Kayseri maçlarını kesin alırmı orası biraz karışık.
karabüğü yenemezsek biz düşeriz uzaydan gelip akhisarın ligde kalacağını düşünüyorum belediyede en büyük adayken fener galibiuyeti adamları bi anda umutlandırdı sıkıntılı 2maç bizi bekliyor
kalbimden fener geçiyor ama bu senede yırttılar
İBB'yi düşürmeyecekler,Hakan Şükür'ün federasyona teklifi varmış.Açılım sürecinde İbb'nin isminin değiştirilerek Diyarbakırspor olmasını ve Diyarbakır'ın süper liğde temsil edilmesini istiyorlarmış.Anlayacağınız siyaset futbolun içine iyice girmiş olacak.
Çılgın Türk 06.05.2013, 11:18 Bakkal hoca işini bilir biz Karabükten üç puan alırız FB bir yatışta Karabüke yapar lig biter.
Bakkal hoca isini bilir mi? Adami kapinin önüne koydular...
Iste bu da resmi aciklama
http://www.kardemirkarabukspor.org.tr/haber.asp?id=2136
Bakkal hoca isini bilir mi? Adami kapinin önüne koydular...
Iste bu da resmi aciklama
http://www.kardemirkarabukspor.org.tr/haber.asp?id=2136
Ben bişey demedimki işi biliyor dedim, tehlikeyi erken farkeden Mesut hoca gerçekten işi biliyormuş.:)
Çılgın Türk 06.05.2013, 12:07 Ben bişey demedimki işi biliyor dedim, tehlikeyi erken farkeden Mesut hoca gerçekten işi biliyormuş.:)
Bence yönetim isi biliyor cünkü Bakkal gitmedi, gönderildi ;)
Bence yönetim isi biliyor cünkü Bakkal gitmedi, gönderildi ;)
Yönetimmi işi biliyor Bakkalmı işi biliyor bunu Sivastaki maçta göreceğiz.;)
sawyer5892 06.05.2013, 12:25 akhisar ve ibb nin isi karabuke gore daha zor bence eger biz karabuku yenersek son mac fbden puan alamazlar duserler ama bizi yenerlerse isler karisir hersey son haftaya kalir
Serdar63972 06.05.2013, 13:15 Karabüksporun taraftar sitesinden alıntı yaptım;
Posta telgraf telefon kareografisi yapalım mı beyler bu maçta.
atıyorum kocaman bir telgraf gönderilen adres kısmını keseriz bi kaç taraftar elinde ptt 1.lig yazan kartonlarla çıkar.
neticede kareografi yapan takımlar başarılı oluyor diğer faktörler çok önemli değil.
Neyse.
Mesut Bakkalın çok inandığı ve güvendiği futbolcu kadrosunun bu maç en az 3 lük olacaktır diyorum.
2 tane enaramo 1 ya da 2 tane de o çataçathap diye bir adamları var o atar.
Çılgın Türk 06.05.2013, 14:09 Ikinci yari puan tablosu
http://o1305.hizliresim.com/19/6/mtu5u.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
58fatihcan 06.05.2013, 19:03 İkinci yarı puan tablosu için teşekkürler. Aklımda bakmak vardı
58fatihcan 06.05.2013, 19:04 Karabüksporun taraftar sitesinden alıntı yaptım;
Posta telgraf telefon kareografisi yapalım mı beyler bu maçta.
atıyorum kocaman bir telgraf gönderilen adres kısmını keseriz bi kaç taraftar elinde ptt 1.lig yazan kartonlarla çıkar.
neticede kareografi yapan takımlar başarılı oluyor diğer faktörler çok önemli değil.
Neyse.
Mesut Bakkalın çok inandığı ve güvendiği futbolcu kadrosunun bu maç en az 3 lük olacaktır diyorum.
2 tane enaramo 1 ya da 2 tane de o çataçathap diye bir adamları var o atar.
Kardeş bu taraftar sitesinin linkini verir misin
Dünkü İbb-fener maçı da gösterdi ki, ibb düşmeyecek, diyarbakıra peşkeş çekilecek. Geriye tek bir kurban kalıyor, Karabük. Görün bakın, sezon boyu bizi lime lime doğrayan hakemler, Karabük maçında bizim yanımızda olacak.
DOGU_BEY 06.05.2013, 21:54 bence belediye yine de düşecek diyorum..tek bir ihtmalle düşmez, kupada tsyi elersek onlar da ligde zorlanalım, strese girelim diye belediyeye maçı bilerek verir...eğer böyle olursa belediye düşmez...ama bence 3.tekım belediyedir...
58MUAMMER58 06.05.2013, 22:22 maçlar oynanmadan şu takım şu takımı yener bu takım bu takıma yenilir demek sadece tahminden ibarettir tüm görüşler tahmine dayanıyor ,herkes akhisarın 2 maçıda kazanacağını düşünüyor bencede gücü var fakat düşen takımlarda adam gibi oynarsa akhisar 2 maçıda kazanamaz ,ibb 2 maçıda kazanabilir vede kaybedebilirde ,bu trabzonun ve kasımpaşanın tutumuna bağlı,karabük sivassporu yenemezse büyük ihtimalle gidici diyorum ,3 takım arasında en zayıf halka karabük ,kaderi ts ve kasımpaşanın elinde ,2 takımda ibb yi yenecek güçte adam gibi oynarsalar ibb gider ,maalesef bu yılda çok şaibeli geçti
asabibaba 06.05.2013, 22:29 Karabük son maçını Fenerle oynayacak bu Fener derbi merbi anlamam Galatasayı yenemez Bjk da Gençleri yener ve Şampiyonlar ligine katılmaya hak kazanaırsa Karabükü yenmek zorunda yoksa Şampiyonlar ligine gidemez her halükarda acayip ince hesaplar var bu sene ince hesap falan hiçbiri tutmadı heran herşey olabilir buda bizi ürküten tablo
HAMDİ DUMAN 13.05.2013, 07:48 istanbulun düşmesini çok isterim akhisar düşen takımlarla yaptığı için rahat oynar bence
astaravisa 13.05.2013, 08:01 Ankette hamsispor küme düşüyor gçzüküyo ama riskli durumda olan biziz :confused:
58MUAMMER58 13.05.2013, 09:14 berber saçım beyazmı karamı?kesiyim önüne düşşünde görürsün :confused:bizim işimizde buna döndü düşecekmiyiz kalacakmıyız ?akşam belli olur birçok arkadaş çok rahat bize bişey olmaz havasında,ben korkuyorum açıkcası ,sivasspora güvenmediğimden değil ,tff ye güvenmiyorum,hakemlere güvenmiyorum,rakiplere güvenmiyorum,ts ibb ye yatarsa ki taraftarının büyük çoğunluğu böyle istiyor,karabükede hakemle yada bireysel hatalarla yenilirsek ,son hafta kasımpaşa kesin maçı verir bundan yüzde 1000 eminim,akhisar 2 düşmüş takımla oynayacak muhtemelen kazanırlar,fb işini sağlama aldı son hafta karabükü sıkmazlar can havliyle karabük fb yi yenerler,elazığ kurtardı rahat oynayacaklardır mayayı bozup bize cansiperhane oynarlarsa işimiz< gercektn çok zor, buaKŞAMkimsenin ince hesaplarına bakmadan kendi göbeğimizi kesmemiz lazım ,kaderimizi elazığın merhametine bırakmamak lazım ,gönül isterki ,ts ibb yi yensin karabükte bizi yensin son hafta elazığı yenelim karabükte fb yi yensin ,akhisarda 2 takımı yensin ibb düşşün fakat gizli güçler devrede bundan adım gibi eminim hayırlı olsun bu akşam sivasın kader akşamıı maalesef bize bu korkuyu yaşatanlarda zerre kadar utanma varmı acaba ?:mad:
tykinik58 13.05.2013, 13:26 Daha önce de yazmıştım, belki tekrarı olacak ama biz bu akşam Karabükspor'u yendiğimiz takdirde hesap yapmayı diğer takımlara bırakıyoruz. Hiç hesap yapmamıza gerek yok biiirrr....
İkincisi Trabzon'un İ.B.B.'yi yenmesini beklemek ama hiç sanmıyorum aksine Trabzon İ.B.B.'ye yatacak ve maçı 2-1 İ.B.B. alarak ligde kalacak D.Bakır ile birleştirilecek sözüm ona adaletli şekilde seneye lig oluşturulacak Peehhhh... :mad:
Hiç kimse bahane oluşturmasın, herkes ama herkes 4 Eylül Stadyumuna SİVASSPOR'a destek tam destek için gelsin. Bu sezonun son maçında yalnız bırakmayalım ve şimdiye kadar yaptığımız desteklerin 10 mislini 100 mislini yaparak destekleyelim ve lige bizden başka kim havlu atarsa atsın biz bu haftadan itibaren ligde kalışımızı kutlayalım.
Serdar63972 13.05.2013, 13:29 admin... yazdığım mesaj anasayfada görüntülenmiyor. Sorun nedir?
58fatihcan 13.05.2013, 15:04 Bugün bu sorunun cevabı büyük ölçüde verilecektir heralde
bu akşam ibb küme düşecek lig bitecek
Çılgın Türk 13.05.2013, 21:01 Karabük - Fener
IBB - Kasimpasa
Ordu - Akhisar
Bu fükstüre bakinca Ordu Akhisar'dan 1 puani alir ve ligde kalir.
IBB büyük ihtimalle Kasimpasa'yi yener, Fener'de IBB icin calisip Karabük'ü yener ve malesef Karabük küme düser!
astaravisa 13.05.2013, 21:35 Karabük - Fener
IBB - Kasimpasa
Ordu - Akhisar
Bu fükstüre bakinca Ordu Akhisar'dan 1 puani alir ve ligde kalir.
IBB büyük ihtimalle Kasimpasa'yi yener, Fener'de IBB icin calisip Karabük'ü yener ve malesef Karabük küme düser!
ordu akisardan bırak 1 puan almayı 3 puan alsa bile nasıl ligde kalacak hemşerim :)))
Çılgın Türk 13.05.2013, 21:45 ordu akisardan bırak 1 puan almayı 3 puan alsa bile nasıl ligde kalacak hemşerim :)))
yanlis yazmisim, Akhisar Ordu'dan 1 puan alir demek istedim :D
58MySouL 13.05.2013, 21:51 İBB:D İBB :D İBB :D İBB :D
eroldeger 13.05.2013, 21:58 gönlüm antepve ibb diyor çünkü bunlar bizişampiyonluktan etiler hele o erman 3 yıldır bizde bizi şampiyonluktan etiği maçın çeyreğini oynamadı yazıklarolsun bunu rıza hoca ve yönetim göremedi malesef
58fatihcan 13.05.2013, 21:59 Kazandaki takım sayısı azaldı iyi oldu ya. Sivas kurtardı kim düşerse düşsün
58MUAMMER58 13.05.2013, 22:01 şampiyonlar ligini garantilemiş fb maçı çok ciddiye almaz son bir umut taraftarının desteğiyle fb yi zorlada olsa yener,ibb kasımpaşayı rahat geçer,orduspor akhisarı yener sonhafta belli olacak bence hernekadar ibb karabük daha tehlikede olsada akhisarda gidebillir karabük ve ibb yi kazanmış görsek ordunun oynayacağı oyun belli eder
Bence Karabük bu akşam itibariyle düşmüştür.
5858SS5858 13.05.2013, 22:34 İster Karabük düşsün ister İBB, bizim sayemizde düşmüş olacaklar. Bu yüzden cok sevinçliyim.
DOGU_BEY 13.05.2013, 22:55 Bütün içtenliğimle istediğim belediyenin küme düşmesi dileği yavaş yavaş gerçekleşiyor...mersin ve ordudan sonra 3.takım olmamak için belediye ve akhisar çekişecek..haydi belediye dualarımız seninle inşallah fazlalık olduğun bu ligden düşer gidersin!!!
yazdığım senaryonun sonuna geldik..bir İSTANBUL masalı bitiyor, defol git belediye!!!
istanbul takimi çok o bakimdan gitsinler diyorum, ayrica iyi oldu :D allah buyuktur
DOGU_BEY 18.05.2013, 21:04 İnşallah trabz0n düşer ama bir sürü tezgahın döndüğü bu ligde ve diğer takımlara nazaran kadrosunun daha iyi olması dolayısıyla ts düşmez... ben 3.takımın i.belediye olmasını çok istiyorum çünkü ligin en gereksiz ve Sivassporun başına en çok bela olan takımı belediyedir...oyumu belediyeden yana kullandım..bence Elazığ bu 3.takım olmaz şu anki tabloda belediye ile ordu en muhtemele adaylar...ama inşallah lüzumsuz belediye düşer...
konu ilk açıldığında yazdığım ve hayal ettiğim senaryoydu ve şükür ki belediye lüzumsuzu son hafta da olsa gereksiz olduğu bu ligden defolup gitti...
B.DUMANLI 18.05.2013, 21:36 Akhisar´a bu takim düser diyenlerin sayisi ilk yari sona erdiginde o kadar fazlaydiki,birden ne olduysa Gekas tek basina takimi üstlendi ve Akhisar´i düzlüge cikardi.Yani Akhisar Gekas´i aldi güc kazandi,Istanbul belediye´de Webo´yu satarak sonunu hazirlamis oldu.
ayazoğlu 18.05.2013, 23:16 Her şey yerine oturdu İstanbul BBSK
|