Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Avrupa da Başarılar

58akif34
15.03.2013, 08:45
Sivasspor taraftarı olarak Şampiyonlar ligi çeyrek finaline kalan Galatasaray'a ve UEFA Avrupa liginde çeyrek finale kalan Fenerbahçe'ye başarılar diler ülkemize yaşattığı sevinç ve başarıdan dolayı kutlarız

Rallim58
15.03.2013, 09:32
Şampiyonlar ligi ve UEFA liginde, Türkiyeyi temsilen başarı elde eden takım ismi önemli değil, tüm takımlarımızı (Geçmişte ve gelecekte) can-ı gönülden tebrik ediyorum...

Başarılarının devamını, kupayla taçlandırmalarını istiyor, diliyor ve dua ediyorum...

Bugün, A takım olur yarın B takım veya Sivassporum olur, Türkiye'yi başarı ile temsil eden "iç dünyamızda rakibimiz de olsa" başarılar dilerim...

Konuyu açan Akif kardeşime de teşekkür ederim...

Türkiye'de rakibimizdir ama, Yurt dışında temsilcim olduğunu unutmamamız gerektiğini düşünüyorum....

EneS ElmaS
15.03.2013, 09:56
Avrupa'da gs fb veya bjk demiyorlar Türkiye diyorlar. Avrupa'da yaşadığım için buna bizzat şahit oluyorum. Hal böyleyken bizede bizi temsil eden takımları desteklemek düşer.

Allah yardımcınız olsun Galatasaray ve Fenerbahçe.

noname87
15.03.2013, 10:19
Kusura bakmayın ama bunlar biz Braga'ya Anderlecht'e yenilince kafa bulmuşlardı.Barca Chelsea gelsin de o zaman bakalım ne yapıyorlar.

sivaslıadem
15.03.2013, 10:20
tüm temsilcilerimizi tebrik ediyor ve bugün çekilecek kurada bol şans diliyorum

infial§
15.03.2013, 12:04
şahsen benim yapmayacağım durumdur. hayır yani insan nefret ediyorsa bir takımdan sırf avrupada maçı var diye destekleyecek değil herhalde. neymiş efenim avrupaymış.ülkemin takımı avrupada başarı gösterirse gelip havasını bana atacak? o zaman ne yapacağız?gs li fb li gelecek havasını atacak herkesin bir sabrı var

58fatihcan
15.03.2013, 12:25
İnşallah hayırlı sonuçlar alırlar

Rallim58
15.03.2013, 12:31
Ben başaramıyorsam sen de başar(a)ma düşüncelerini, "yiğido" olarak kafamızdan silelim...

Ancak o zaman farkımız farkedilir...

58fatihcan
15.03.2013, 12:34
Kötülemeyi bırakın. Bu takımların aldığı puanlarla ülke puanı yükselecek ve bir takım daha fazladan gidebilecek. Belki o fazla takım biz oluruz. O zaman teşekkür etmek geç olacaktır

Salim58
15.03.2013, 12:37
Şampiyonlar Ligin'de Galatasaray'ın çeyrek finaldeki rakibi İspanya temsilcisi Real Madrid oldu.

Aslana Real Madrid karşısında başarılar dilerim.

58fatihcan
15.03.2013, 12:47
R.Madrid. Neden olmasın. İyi futbol herşeyi getirebilir

ankastre
15.03.2013, 12:49
Ben başaramıyorsam sen de başar(a)ma düşüncelerini, "yiğido" olarak kafamızdan silelim...

Ancak o zaman farkımız farkedilir...

hay ağzına sağlık gardaşım sivasımızın gelişmemesinin temelindede bu yohmu işte bak hepimiz çil cücüğü gibi gurbete dağaldık
komşumuz aldığımız eşyada gözü kalır benim yoksa onunda olmasın bırakın bu kafaları
avrupada türkiyemi gururla temsil edenlere başarı gösterenlere başarı dilerim kıskaçlık çekemezlik dedikodular hepimizi yıhıyor yıhmayada devam ediyor

eskiden ne derlerdi eyi dileki komşuna eyilik gelsin başına. şimdiki nesil ah gardaşım ahhh

Salim58
15.03.2013, 12:56
Şampiyonlar Ligin'de Galatasaray'ın çeyrek finaldeki rakibi İspanya temsilcisi Real Madrid oldu.

Aslana Real Madrid karşısında başarılar dilerim.

UEFA Avrupa Liginde Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakibi İtalyan temsilcisi Lazio oldu.

Kanarya'ya Lazio karşısında başarılar dilerim.

Rallim58
15.03.2013, 13:04
Şampiyonlar liginde Real Madrid karşısında Galatasaray'a,
UEFA liginde ise Lazio karşısında Fenerbahçe'ye başarılar dilerim.

58hsn58
15.03.2013, 13:27
Kusura bakmayın ama bunlar biz Braga'ya Anderlecht'e yenilince kafa bulmuşlardı.Barca Chelsea gelsin de o zaman bakalım ne yapıyorlar.

Vallah kusura bakmada, anderlechtin sahasinda oynarken, taraftarlar arasinda gs, fener, besiktas, trabzon formalari gordum hepsi Sivassporumuzu desteklemek icin gelmislerdi, 5-0 dan sonra bizim Sivaslilar sustu fener gs formali arkadaslar desteklemeye devam ettiler, o yuzden avrupada oynayan tum takimlarimiza basarilar diliyorum...

Ferhat06
15.03.2013, 13:32
İstanbul takımlarına başarı dilemek bindiğimiz dalı kesmek gibi.Onlar kazandıkça içimizdeki İrlandalı sayısı artıyor ne yazıkki.

BOUN
15.03.2013, 13:38
Gönlümüz tabii ki Real Madrid'ten yana. Real'in tur atladığı gün biz de forumlarda tur atacağız inşallah. Biz Avrupa'da oynarken İstanbul takımları taraftarları bizimle dalga geçtiler, kimse Türk takımı gözüyle bakmadı. Yemişim Türk takımı yalanını. Benim için tek Türk takımı da Milli Takım da Sivasspor'dur. İstanbul takımlarını ve sözde Milli takımı hiçbir zaman desteklemedim, bugün de desteklemiyorum!

legolass
15.03.2013, 13:39
Galatasaray ve Fenerbahçe'ye avrupada başarılar dilerim.Zamanında Galatasaray UEFA kupasını kaldırdığı zaman fenerliside beşiktaşlısıda destekledi.Sonuçta bizi Türkiye'yi AY YILDIZlı bayrağımızı temsil ediyorlar. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz.zaman birlik olma zamanı zamanıdır.birbirimizin kuyusunu kazarak düşmanı kendimize güldürmeyelim.Biz herşeyden önce Türk'üz.Ben yapamıyorsam hiç kimse yapmasın benim yoksa kimsenin olmasın gibi saçma sapan,kin nefret çekememezlik dolu düşünceleri hangi ruh haliyle söylüyorlar.Nasıl Müslümanlıktır Nasıl Türklüktür bu ne cahil bir tutumdur?

İnşallah Türk takımlarımız bir gün Avrupa Süper Kupasında karşılaşırlar.İnşallah SİVASSPOR'umuzuda er ya da geç Avrupa'da başarıdan başarıya koşarken adından söz ettirirken görürüz AMİN.

Ferhat06
15.03.2013, 13:48
Gönlümüz tabii ki Real Madrid'ten yana. Real'in tur atladığı gün biz de forumlarda tur atacağız inşallah. Biz Avrupa'da oynarken İstanbul takımları taraftarları bizimle dalga geçtiler, kimse Türk takımı gözüyle bakmadı. Yemişim Türk takımı yalanını. Benim için tek Türk takımı da Milli Takım da Sivasspor'dur. İstanbul takımlarını ve sözde Milli takımı hiçbir zaman desteklemedim, bugün de desteklemiyorum!

Süper.Eyvallah.Ama milli takım hepimizin.

Abdullah DuMaN
15.03.2013, 13:51
Yurt dışında yapılan maçlar milli maç gibidir ülke olarak desteklenmeli onların aldığı her başarı ülkemizi sıralamada yükseltiyor. Böylelikle avrupaya daha çok takım gönderebiliriz

Casanova Rasit
15.03.2013, 14:27
Galatasaray'ın rakibi Real Madrid
Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray'ın çeyrek finaldeki rakibi Real Madrid oldu. Aslan, ilk maçı deplasmanda oynayacak.

İşte Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmeleri:

Malaga - B. Dortmund

Real Madrid - Galatasaray

P.S.G. - Barcelona

Bayern Münih - Juventus

Fenerbahçe'nin rakibi Lazio
UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek finalde İtalya'nın köklü ekiplerinden Lazio ile eşleşti. Sarı-Lacivertliler ilk maçı 4 Nisan 2013'te Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, rövanşı ise 11 Nisan 2013'te deplasmanda ve Lazio'nun cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak.

İşte UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmeleri:

Chelsea - Rubin Kazan

Tottenham - Basel

Fenerbahçe - Lazio

Benfica - Newcastle United

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde İspanyol devi Real Madrid'le eşleşen Galatasaray sizce YiGidolar rakibini eleyip adını yarı finale yazdırabilir mi?

Bence Real Madrid macinda Gsnin Sansi yüzde 12,5.

Fenerbahcenin Sansi 52%.

Seneye Sivas Uefa da ;)

Metal Gear
15.03.2013, 16:59
Sivas 5 yeyince dalga geçenlere özel konu mu!Pes!

Besyo_cu
15.03.2013, 17:46
Konuyu Galatasaray veya Fenerbahçe diye irdelemek yanlış, Ülke puanı için hizmet eden her takıma başarılar dilerim.

Bu sene Şampiyonlar Liginde enteresan işler oluyor, yayın geliri ve reklamı üst seviyede tutmak için büyük takımları inanılmaz kolluyorlar. Bugün yapılan Çeyrek Final kura çekiminin adil olduğuna inanmıyorum, 4 tane favori takım daha basit takımlarla eşleşti, büyük takımlar birbirleriyle eşleşmedi (sadece Bayern - Juventus biraz aynı gibi görünsede diğer 3 takım Galarasaray, Malaga ve PSG den sonra gelen zayıf halka mutlak Juventus) aynı ülke takımları birbirlerine denk gelmedi.

sivaslıadem
15.03.2013, 17:57
çakma ronaldo gerçeğine karşı :-)

hatzivrettas
15.03.2013, 20:33
Umarım dahada ilerisine giderler.Hem kendileri hem de ülke puanı için başarılar
dilerim.

DOGU_BEY
15.03.2013, 22:21
sadece ülke puanı adına düşünüyorum ve bu yüzden de başarılar dilerim..inşallah bu sene kupada oynayacağımız final ile uefa kupasına biz de katılırız...

58MUAMMER58
15.03.2013, 22:43
geçen akşam tvde sivas meydanında gsliler çılgınlargibi seviniyor egleniyordu ondan sonrada fb liler sevinç gösterisi yapmış hiç bir maçımızda öyle coşkulu seyirci topluluğu olmadı o meydanda naralar atıp sevinenlerin yüzde 70 oranı sivaslıysa hermaçta 30 dak öyle destek olsa şampiyon oluruz yaw