Orijinalini görmek için tıklayınız : A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı!

Abdullah DuMaN
15.03.2013, 18:06
A Milli Takım'ın Andorra ve Macaristan maçlarının aday kadrosu açıklandı.

http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/03/15/a-milli-takim-in-aday-kadrosu-aciklandi--3114479.Jpeg

Kaleciler: Volkan Demirel, Onur Kıvrak, Tolga Zengin

Defans: Serdar Aziz, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Sedar Kurtuluş, Ömer Toprak, Semih Kaya

Orta Saha: Olcay Şahan, Alper Potuk, Caner Erkin, Ermre Belözoğlu, Selçuk İnan, Arda Turan, Nuri Şahin, Serdar Sararer, Kerim Frei, Hamit Altıntop, Mehmet Ekici

Forvet: Burak Yılmaz, Umut Bulut, Mevlüt Erdinç

Abdullah DuMaN
15.03.2013, 18:07
Orta sahaya Erman'ı koymayan adamın aklına yanarım.

münihliyigido58
15.03.2013, 18:19
Sercan Sararer, Mehmet Ekici ve Kerim Frei'yi bu takima yerlestiren adamin aklina yanarim.

Frei'nin 2013 senesinde Fulham A takimi icin tam BIR tane maca cikabilmis.
Sercan bir aydir maca cikmiyor, performansi milli takimi getirecek seviyede degil, ikinci ligi bile hak ettirmez.
Mehmet Ekici'nin de bu sezon sirf SEKIZ maca cikabilmis, Stuttgart maci disinda cöpe atilacak performans gösteriyor.

Bu üc oyuncuyu milli takima cagiran, ayni anda Hursut, Erman gibi oyunculari pas gecen hocaya bu kadar sabir gösterilmesi inanilmaz... Milli formanin degeri yok demektir. Ismin varsa, yabanci ülkede tribünde oturuyorsan, milli takima yakinsin demektir. Cok berbat.

sivaslıadem
15.03.2013, 18:51
ziya ile ilgili haberi okuduktan sonra bir ümit çağrıldı mi acaba diye baktım
Ulusal medyada bu tarz haberler çıkınca o ismin milli takıma yakın olduğunu düşündürüyor ve kısa bi zaman sonra o ismi milli takımda görüyorduk
Ziya çağrıldı mi diye düşündüm ama sonuç yine hüsran oldu biz yiğidolar için yine
Abdullah avcı kendine ve milli takıma yazık ediyor

KaanK
15.03.2013, 19:53
Bu takımda hala sol beke ZİYA ERDAL dururken 3 maçta bir oynayan,son dönemdeki kapasitesi ve performansı herkesçe malum olan hasan ali çağırılıyorsa kimse formanın adaletli dağıtıldığından abdullah efendinin tarafsızlığından söz etmesin

Hakan baltayı hatta gökhan zan ı alsa kadroya şaşırmazdım

Sana yazıklar olsun abdullah efendi aldığın paralarda hakkım varsa kendi adıma haram zıkkım olsun

DOGU_BEY
15.03.2013, 22:20
•Abdullah Avcı sen de hayal kırıklığı oldun çıktın vesselam..Oysa çoğumuz seni adaletli forma dağıtacak, genç ve hırslı biri sanmıştık...

Rallim58
15.03.2013, 22:26
Avcı, "Sivas'ın yollarını" biliyor mu? bakalım ki, Ziya'yı görsün, takip etsin, izlesin...

migroArmis
15.03.2013, 23:00
•Abdullah Avcı sen de hayal kırıklığı oldun çıktın vesselam..Oysa çoğumuz seni adaletli forma dağıtacak, genç ve hırslı biri sanmıştık...

Söylenebilecek tek cümle bu cümledir...Altına imzamı attım...

Ferhat06
15.03.2013, 23:07
Avcı, "Sivas'ın yollarını" biliyor mu? bakalım ki, Ziya'yı görsün, takip etsin, izlesin...

Sivasın Yolları'nı biliyor emme söylemiyor.Erman ve Kadir bu adamların hepsinden üstün.

DoomsDay58
15.03.2013, 23:21

Editörün notu : Yorumunuz, büyük harflerle yazılı olduğu için silinmiştir.

cılgınsivas58
16.03.2013, 00:10
milli takımdan hiç bişey olmaz güzelim milli takımı bu hale getirenler utansın !

58fatihcan
16.03.2013, 07:11
Ne zaman formalar adaletli dagitilir o zaman Turkiye milli takimi iyi yerlere gelir. Bu sekilde devam ettikce biz sadece kupalarda elemeler oynariz

Serdar63972
16.03.2013, 09:02
Sercan Sararer, Mehmet Ekici ve Kerim Frei'yi bu takima yerlestiren adamin aklina yanarim.

Frei'nin 2013 senesinde Fulham A takimi icin tam BIR tane maca cikabilmis.
Sercan bir aydir maca cikmiyor, performansi milli takimi getirecek seviyede degil, ikinci ligi bile hak ettirmez.
Mehmet Ekici'nin de bu sezon sirf SEKIZ maca cikabilmis, Stuttgart maci disinda cöpe atilacak performans gösteriyor.

Bu üc oyuncuyu milli takima cagiran, ayni anda Hursut, Erman gibi oyunculari pas gecen hocaya bu kadar sabir gösterilmesi inanilmaz... Milli formanin degeri yok demektir. Ismin varsa, yabanci ülkede tribünde oturuyorsan, milli takima yakinsin demektir. Cok berbat.

neyin Ermanı kardeşim... Adam dört maçta bir gol atı bir asisistten başka bişey yapmayacak. Sonra da milli mi olacak. Bence bu söylemlerle Ermanıda havaya sokup zarar veriyorsunuz. Bizim takımda milli takımı hakeden tek adam Ziyadır. Belki ilerde Ümit olabilir. Ama Erman ne şimdi nede daha önce hiç o seviyeye gelmedi...

arkia
16.03.2013, 11:04
isterseniz açtığınız konu ile yayınlanacak yorum ve mesajlarida alta bir yerlere ekleyin biz sadece secelim. Bu yorumi seciyorum begeniyorum ve tesekkur ediyorum.
migrosarmis gecengun demistim size sivasspor benim icin milli takimin ustunde diye.iste bu yuzden. Artik milli takimi milliyetinden soyutladilar. Kime hizmet ettigin onemli siyasi rant araci oldu artik turkiyede futbol.tabi butun kurumlar oylede. Kirletmedigimiz sadece futbol kalmisti ona da attilar ellerini.butun tetikciler goreve geldi. Istedigi gibi yon vermeye basladilar futbola basari esas alinmiyor artik. Onemli olan kime bagli oldugun. Su anki durumda hangi teknik heyet olsa istifa etmeliydi ama kurum tamamen istila altinda. Paylasimlar onemli hangi adamimiz seciliyor onemli.ONUN ICINKI bizim icinde sivasspor onemli.umarim ne dedigim anlasilmistir.

arkia
16.03.2013, 11:26
Söylenebilecek tek cümle bu cümledir...Altına imzamı attım...

Siz baştan beri adalet beklerken zaten adaletsiz dusunmussunuz. Egerki adil bir gorev dagilimi olsaydi sayin ertugrul saglam orada olmaliydi.basaridan pay biciliyorsa saglamin basarisi col daha saglam referansti.ama maalesef guzel ulkemi bu hale getirdiler.menfaatler rantlar konusuyor.cemaatler karar veriyor.milliler milli suurdan arinmis.tribundeki ay yildiz sevdalisi gardaslarin cabasi beyhude. dogacaktir sana vaad ettigim gunler hakkim.belki yarin belki yarindanda yakin. Birgun elbet yine milli takimi milliyeti olan ay yildiz sevdalilari terletecektir.

58MUAMMER58
16.03.2013, 12:31
hocalar değişsede zihniyetler hep aynı abdullah avcı göreve gelirken azda olsa umutlanmıştım başka yabancı hocalar gibi tek derdi para olmayan ülke futbolcusunu bilen ,kendi kulüp teknik direktörlüğünde, milli takımın formalarının adaletsiz daıtıldığından dem vuruyordu ,şimdi tersini yapıyor hasan ali kim yaw sivasspordan erman kadir ziya bu milli takımda oynar enazından adamlar kendilerini izleyen birilerinin olduğunu farkededip daha dikkatli oynar buda sivasspora ve milli takıma olumlu yansırdı .şöyle düşünmek lazım birşirket düşünün çalışanların performansını yükseltmek için siz heddef koymuyorsanız kariyerinde yükselme fırsatı vermiyorsanız hırsızda olsa tembelde olsa beceriksizde olsa yönetici konumdaki kişilerin koltuğu değişmiyorsa alt birimlerde çalışan ,çalışkan becerikli dürüst yönetici adaylarının şevki kırılır sadece parayı düşünür şirketi düşünmez milli takımda böyle oynuyamıyan sakat yada büyük takım oyuncusu diye nekadar kazma varsa kadroya alınıyor anadolunun has çocukları üvey evlat muamelesi görüyor BECeREMEDİN abdullah avcı ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRDIN MİLLİ TAKIM HOCALIĞINI NESENDEN NEDE MİLLİ TAKIMDAN CACIK OLMAZ

slasher//z
16.03.2013, 12:44
bu mevlüt erdinç kimin torpillisi abi yaa.

Serdar63972
16.03.2013, 14:09
Kurumların cemaatleşmesinden rahatsız olanlar olduğu gibi kurumların siyasallaşmasından da rahatsız olanlar olabilir. Ama cemaatçi olanda- siyasi olanda kişisel vasıfları itibarıyle yeterliyse istediği yerde çalışabilir. Kaldı ki birileri cemaate sallamaya çalışrıken Ertuğrul Sağlamı örnek vermiş. Suçsa cemaatçi olmak Ertuğrul Sağlam da cemaatçidir. Doğacaktır sana vaadettiği günler HAKK'IN.. Kim bilir belki yarın belki yarından da yakın. İstiklal Marşının gölgesinde siyaset yapıp anlamını bozacak kadar ona hakim olamamak zayıflıktır, acizliktir, slogancılıktır...

infial§
16.03.2013, 14:23
Abdullah avcı,git arkadaş bu millet istemiyor artık seni başarılı falan değilsin, değildin de zaten senelerdir aynı takımdaydın kaç kere avrupa potasına girebildin? kontra oyna oyna gel burada milli takımı yönet yok öyle yapma git artık. sana bu ülke büyük geldi belediye yönet.

infial§
16.03.2013, 14:29
http://galeri2.uludagsozluk.com/318/abdullah-avci-istifa-etmiyor_335687.jpg
milli takım kaybetmiş kime ne! bizde maçta ağlıyor diyorduk, maç sonu açıklamalarındaki gülümsemesi herşeyi anlatıyor, parası yatıyor avcının.:mad::mad:

emrecan90
16.03.2013, 20:09
Milli Takimda olmamasi gereken futbolcular: Volkan Demirel, Egemen, Caner Erkin, Sercan Sararer, Mevlüt Erdinc

sol bekte Hasan alinin yerine Ziya rahatlikla oynar. eger sakat degilse Sinan Bolat da bence milli takimda olmali.

Casanova Rasit
16.03.2013, 23:55
http://galeri2.uludagsozluk.com/318/abdullah-avci-istifa-etmiyor_335687.jpg
milli takım kaybetmiş kime ne! bizde maçta ağlıyor diyorduk, maç sonu açıklamalarındaki gülümsemesi herşeyi anlatıyor, parası yatıyor avcının.:mad::mad:

Bu adam Milli Takimi Suratina benzeti!!!

Defol birdaha da gelme buraya!

Biz Riza Hocaya kiziyoruz ama Adam bunun yaninda Melek kaliR....

bu nasil bir aday kadro:

Kaleciler: Volkan Demirel, Onur Kıvrak, Tolga Zengin

Defans: Serdar Aziz, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Sedar Kurtuluş, Ömer Toprak, Semih Kaya

Orta Saha: Olcay Şahan, Alper Potuk, Caner Erkin, Ermre Belözoğlu, Selçuk İnan, Arda Turan, Nuri Şahin, Serdar Sararer, Kerim Frei, Hamit Altıntop, Mehmet Ekici

Forvet: Burak Yılmaz, Umut Bulut, Mevlüt Erdinç

Mevlüt kim ya????
Mehmet Ekici???
Kerim???
Serdar Sararer????
Serdar Kurtulmuş

Bun lari nasil mlli takima cagrilsin, hic mi utanma yok sizde?!

Nerde Erman KiliC
Nerde Ziya ?

Bu Mevlüt tü kim niye cagriyor????

Allah sizi bildi gibi yapsin....

Hakkmiz varsa Haram ola!

...

migroArmis
17.03.2013, 00:01
isterseniz açtığınız konu ile yayınlanacak yorum ve mesajlarida alta bir yerlere ekleyin biz sadece secelim. Bu yorumi seciyorum begeniyorum ve tesekkur ediyorum.
migrosarmis gecengun demistim size sivasspor benim icin milli takimin ustunde diye.iste bu yuzden. Artik milli takimi milliyetinden soyutladilar. Kime hizmet ettigin onemli siyasi rant araci oldu artik turkiyede futbol.tabi butun kurumlar oylede. Kirletmedigimiz sadece futbol kalmisti ona da attilar ellerini.butun tetikciler goreve geldi. Istedigi gibi yon vermeye basladilar futbola basari esas alinmiyor artik. Onemli olan kime bagli oldugun. Su anki durumda hangi teknik heyet olsa istifa etmeliydi ama kurum tamamen istila altinda. Paylasimlar onemli hangi adamimiz seciliyor onemli.ONUN ICINKI bizim icinde sivasspor onemli.umarim ne dedigim anlasilmistir.

Yorumunuzda benden bahsetmişsiniz...Biraz karışık olsada sanırım ne anlatmak istediğinizi anımsadım..'' Eski nickinizide'' anımsadım:)Bana Sivassporun bizim için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışmışsınız da buna gerek yokki Sivasspor Sivas dışında olan ''Benim'' bile bu kadar umurumdaysa buradaki insanlar için ne kadar değerli olduğu önemli olduğu gün gibi ortada zaten..

migroArmis
17.03.2013, 00:04
Siz baştan beri adalet beklerken zaten adaletsiz dusunmussunuz. Egerki adil bir gorev dagilimi olsaydi sayin ertugrul saglam orada olmaliydi.basaridan pay biciliyorsa saglamin basarisi col daha saglam referansti.ama maalesef guzel ulkemi bu hale getirdiler.menfaatler rantlar konusuyor.cemaatler karar veriyor.milliler milli suurdan arinmis.tribundeki ay yildiz sevdalisi gardaslarin cabasi beyhude. dogacaktir sana vaad ettigim gunler hakkim.belki yarin belki yarindanda yakin. Birgun elbet yine milli takimi milliyeti olan ay yildiz sevdalilari terletecektir.

Yapmış olduğunuz üstteki yorumla benim fikrim arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz..İnanın söylediklerinizden tek kelime anlamadım..Ne yi nasıl neden adaletsiz düşünmüşüm...Anlayan beri gelsin ?

migroArmis
17.03.2013, 00:48
Milli Takimda olmamasi gereken futbolcular: Volkan Demirel, Egemen, Caner Erkin, Sercan Sararer, Mevlüt Erdinc

sol bekte Hasan alinin yerine Ziya rahatlikla oynar. eger sakat degilse Sinan Bolat da bence milli takimda olmali.

Sinan Bolat kesinlikle ve kesinlikle Yeni jenerasyon Türk Milli Takım kalecisidir..Oynamaması kadroda olmaması çok büyük eksiklik ve ayıptır...

67_dernek_YUSUF
17.03.2013, 01:22
Yaziklar olsun avci ziya gibi futbolcuyu gormiyorsun

67_dernek_YUSUF
17.03.2013, 01:28
Sanki lig de 4 takim var diger takimlarin futbol cusu adam yerine konulmiyor

58fatihcan
17.03.2013, 01:37
Anadolu takimlarinin yildizlarini almaz. Sonra yok efendimniye anadolu takimlari gelismiyor. Arkadas sen almayinca adamlarda byuk takima gitmek istiyor

migroArmis
17.03.2013, 02:02
Mustafa Sarp Bursada yıldız oldu Bursaspordayken Milli Takımın kapısını bile göremedi..Ne zamanki gs ye transfer oldu 1 hafta sonra davet edildi..Maalesef bu işler böyle...

şarkışla 58
17.03.2013, 07:22
Bir kez daha görüldü ki Milli takım İstanbuldan oluşuyor.İzleme komiteleri varmış,bütün takımlar takip ediliyormuş muş olmuş yani

FALÇATA 58
21.03.2013, 08:39
Ziya, Erman, Ümit milli takım hakeden futbolcular ben avcınında başarılı olacağını düşünmüyorum zaten andeorayı yenemezsek oynamaya hiç gerek yok :mad:

DOGU_BEY
26.03.2013, 22:50
Macar kaleci Kiraly'nin eşofmanıyla dalga geç, Andoralı oyuncunun garson olmasına gül, milli takıma sırf büyütülmüş takımlarda oynuyorlar diye haketmeyin bir sürü kazmayı doldur veee SONUUUÇ: Dünya kupasını işte böyle rüyanda görürsün..hedef şimdi 2018!!! ölme eşşeğim ölme..Sana da yazıklar olsun Abdullah Avcı..Genç ve dinamik demiştik, adaletli forma dağıtacağını sanmıştık ama sen de foss çıktın! Bugün şu takımda semihler hasan aliler, umut gibi kazmalar ne diye oynar çık açıkla!

Metal Gear
26.03.2013, 23:04
Semih üst düzey maçalrı çıkarabilecek kadar olgunlaşmadı daha..Buna rağmen oynatılması hata.Schalke maçında da Draxler'den yediği bindirme hareketbunu gayet iyi gün yüzünü çıakrmıştı..Abdullah Avcı devam etsin bence..Bundan sonra gelen kupaya mı götürcek sanki bizi

DOGU_BEY
26.03.2013, 23:10
Semih üst düzey maçalrı çıkarabilecek kadar olgunlaşmadı daha..Buna rağmen oynatılması hata.Schalke maçında da Draxler'den yediği bindirme hareketbunu gayet iyi gün yüzünü çıakrmıştı..Abdullah Avcı devam etsin bence..Bundan sonra gelen kupaya mı götürcek sanki bizi

semih bir savunmacının yapması gereken en temel şeyleri yapmıyor: taç atışında topa giden rakibiyle birlikte gitse hem topu öyle rahat aldırmaz hem de sektirmezdi..bir de bire bir kalınca ilk hamleyi hemen yapıp çok kolay çalım yiyor..schalke maçında da bunu gördük.. tabi ki tek suçlu semih değil..o formayı haketmeyen en az 5 oyuncu var orda..benim avcıya kızma nedenim de bu...geleceği planlayıp kendine has bir sistem oluşturur diye umutluydum ama hayal kırıklığı yarattı...

Besyo_cu
27.03.2013, 00:21
Maçı maalesef stadyumda canlı olarak izledim, şu takımda oynayacak milli formayı hak eden Onur, Bekir, Alper ve özellikle Arda var bunlar harici tüm oyuncular tamamen ruhsuzlardan oluşuyor. Kazanmak için ne hırs var nede bir azim.

Burak çok lakayıt bir oyuncu ofsayta hiç dikkat etmiyor, kendi başına salak salak dolaşıyor bu yüzden de çok güzel pasları heba etti. Nuri nasıl Real Madrid, Liverpool ve borussia dortmund'da forma giymiş hayret.

Semih herhangi bir Anadolu takımında olsa iddia ediyorum Milli olacak en son oyuncu. Abdullah Avcı'nın çapsız bir hoca olduğunu kabul etmek için daha kaç puan daha kaybetmemiz lazım. Durum 1 - 1 ve 88 de oyuna Kerim Frei alınca Avcının çok rahat duyduğu bir kaç kelime söyleyip stattan ayrılıp yaklaşık 2 saatlik yoldan sonra evime gelebildim.

Yazıklar olsun böyle ruhsuzlara...

Maçın bizim için güzel yanı ise tribünlerde Sivasspor atkı ve forması ile 20 - 25 arası taraftar gördüm, İnşallah bu sayı artarak devam eder.

sivastatlıbelam
27.03.2013, 00:40
macaristanı yensek bile romanya deplasmanında paket yapıp gönderirlerdi,romanyayı da yenip hollandadan beraberlik bile çıkarsak play off'u geçemezdik.biz bu futbolla ancak andorrayı zar zor yeneriz.

çözüm şu olmalı:
paraya doymuş futbolculardan değil genç ve dinamik oyunculardan yeniden bir kadro kurulmalı başınada alman veya yugoslav bir teknik adam gelmeli.

58fatihcan
27.03.2013, 01:09
Bu takimda adaletsizlik oldu mu ne kupalar ne elemeler bizim icin hayal olur. Alperi almasa anadolu da oynuyor diye takim felc olurdu bugun

Abdullah DuMaN
27.03.2013, 08:50
bizim gruptaki rakibimiz bir andora bir estonya galiba