Orijinalini görmek için tıklayınız : Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!

sivasfutbol
17.03.2013, 18:52
Forumda yorumları okurken bazı arkadaşlardan gördüm ve güzel bir tabirdi hoşuma gitti kullanmak istiyorum.

Takımımızda çok büyük bir aRIZA var ve bunun bir an önce giderilmesi ya da geçici bir yöntem bulunması gerekir. Ki ben daha önceki tepkilere bakınca da Rıza Hocanın kendi bildiğinden şaşmadığını gördüm. Eğer şimdi bir şeyler yapılmazsa daha bu takımdan bir şey olmaz. İki hafta sonra Ordu maçı var sonra Es Es, sonra Gençler sonra Kayseri, sonra Belediye, sonra GS, sonra Karabük ve son olarak ikinci yarının flaş takımı Elazığ var. Sizce bu fikstürün altından Rıza hoca ve yardımcıları kalkabilir mi? Ben kalkabileceğini düşünmüyorum.

Emin olun ki bu takım ligden düşerse Rıza hocanın dediği gibi ilk Hayrettin, Ziya, Yönetim ve Kendisi üzülür ve en başta takımı bırakan da Rıza Çalımbay olacaktır. Duygularla hareket etmeye devam edilirse, Çalımbayın kaprisleri bu takımı ligden düşürecek. Bir şey yapılmalı artık.

Rıza hoca'ya tavsiyeleriniz varsa yazın burdan elbette birileri iletir ona. Değişebilecek bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de herkesin görüşlerini bir başlıkta toplamak gerek diye düşünüyorum.

DAHA NEREYE KADAR KONUŞMAYACAĞIZ! TAKIM LİGDEN DÜŞÜYOR BEYLER!

GokhanTurna
17.03.2013, 19:09
Ordu ve Akhisar düşer, Mersinle beraber merak etmeyin. Diğer takımların kötü olması sayesinde yine ligde kalırız.

Sezon sonuna kesin gidicek zaten Rıza Çalımbay. Yerine büyük ihtimalle Ümit Özat gelecek hatta ben kesin gözüyle bakıyorum. Yıllar öncesinden başkanın "Ümit Özat için, ilerde takımın başında olacak" sözü hala aklımda bu söz bu sefer gerçekleşecek gibi. Benim gönlüm Ertuğrul Sağlam'dan yana eğer büyük takım olmak istiyorsak bu şekilde olmalı zaten.

engin2609
17.03.2013, 19:14
Cok kotu olmamizin nedenlerinin basinda riza hocanin hamleleri var ki hayrettn ne kadar sivasli olsa bile oynuyabilecek gunleri gecti hayrettn oyundysa ister istemez ya o kanattan yada onun sayesinde gol yiyorz tamam bu macta orada oynatacak oyuncu yok diyebilirsin ama bence hayrettinin gecmisine saygimiz var ama bu saaten sonra umidim hic yok hayrettndn !

Bu takim ligden dusucekse riza ,hayrettin,ziya uzulurmus ya bizzz ?

ROMANTİK KATİL
17.03.2013, 19:25
Bir an önce kan degişikligine ihtiyac var. Takımda forma dagılımı adaletli olmuyor. Hocayla futbolcular arasında kopukluk var. Zaten taraftarı hiç dile getirmiyormuyum bile. Tarftar kendi işine baksın diyen, karsılamalarda bile taraftarın yüzüne bakmayan, uzatılan cicegin üstüne basıp gecen, trübünden gelen Rıza hoca tezahuratlarına karsılık vermeyen, kısacası kendini herseyin üstünde gören Rıza hoca bir an önce istifa etmelidir.

favori58
17.03.2013, 19:25
Rıza hocaya güven kalmadı. Bu takım tabiki düşmeyecek akıl var mantık var ama rızanın sayesinde bize can çekiştiriyor. Hayrettin'i oynatacağına 10 kişi oyna daha iyi,yenilen iki goldede onun imzası var. Rıza hoca bir uğur iki hayrettin saplantısı var,buda sivasspora pahalıya mal oluyor.
Yeter artık Rıza çalımbay,yeter artık Hayrettin edebinizle çekin gidin yeter

Külhan
17.03.2013, 19:31
Muhteremler riza hoca hep bildiklerini oynuyor sivas küme gidiyor umurunda degil ben hayatimda böyle inatci hoca hic görmedim kimi ne zaman oynatacak kim oyunun akisini daha kötü yapar onu oyuna aliyor Allah askina su son haftalardaki oyuncu degisikliklerine bir göz atin eminimki sizde beni hakli cikaracaksiniz oyun tam akisinda iken hic yoktan degisiklige gidiyor ikincisi degistirdigi oyuncu degisenden daha iyi oynamiyor yani acikcasi oyunun kaderini kendi eliyle katlediyor bu hicde hayira alamet degil gelin buna bircare bulalim yoksa Allah korusun iki üc haftaya kalmaz onaltinci siraya inerizki artik kurtulus yok denecek kadar az olur hemen simdiden bu konu üzerine fikirlerimizi acik acik beyan edelim cok yazik olacak sivasa.

Kasim58
17.03.2013, 19:33
Bundan sonraki maclara yardimci antrönör ile çıksan bundan daha iyi olacağı kanatindayim.
Rıza hoca gönderilmesi gerek artık en kötü ihtimal ile sezon sonu yollar ayrılmalıdır.
Sezon bitmeden iyi bir hoca ile anlaşılması gerek mesala benim aklımdan gecen Ertugrul Saglam olabilir Ligde kim hoca değiştirdi ise yokarlara tırmandı her nedense bizimkinin dokunulmazlığı var sanki!

58fatihcan
17.03.2013, 19:40
Riza hocam seninle cok derdimiz yok. Bize gercek sivasli lazim. Ve gercek sivasli takim sikintida oldugunda gerekni yapandir. Civi cakip kalmak degildir. Benim de gonlum ertugrul hocadan yana ama sivasa gelecegini pek zannetmiyorum. Gelirse ama elimizdeki yemek malzemesiyle iyle yemekler yapar ki ascilar parmaklatini bile yer

Külhan
17.03.2013, 19:42
Riza hoca o eranamo denen adami al basina cal nedir bu forvet rezilligi hemi sakat diyon hemde her mac ilk onbirde görev veriyon adam bütün toplari öldürüyor bu nasil forvet sivasin kaderiyle oynuyor sende bunu seve seve seyirediyorsun ondan sonrada surdan talihsiz gol yedik surda iyi vuramadik son vuruslarimiz iyi degildi eften püfden sebebler ileri sür bu olacak is degil Vallahi bu sivasin kaderiyle bir oynayan varsa siz bir eranamo iki ben baska bilmiyorum.

savaş2
17.03.2013, 19:50
***rıza hoca sen süpersin

*enaramo,hayrettin,kamil ,uğur ve sercanı oyuncu diye oynattığın ve bunlara sabrettiğin için. bu günkü macta sahanın en iyileri erman,şeşo,ve petrieli alarak ortasağı boşaltıp üstünlüğü rakibe verdiğin için ,9 kişiyle mah. takımı gibi defans yaptırdığın için ,geldiğin ilk günden beri hic bir oyunu okuyamadığın için.takıma hic bir genc oyuncu kazandırmadiğin için ,ve en önemlisi inatcı olduğun için kısacası sen bu takımı düşürmeden gitmeyeceksin durum böyle gözüküyor,eskişehir zor kurtuldular sende bize Allah yardım etsin diyorum,bu kadar olumsuzluklarına rağmen sende halen beklentisi olan taraftar ve yönetim vardır. bende buna şaşırıyorm.

Dua
17.03.2013, 19:52
İki senedir top oynamayan Sercan hazir...

Sivasa gelmeden önce 40 Mac yapmis, her macına cikmis, yılın futbolcusu seçilmiş, Piech hazir degil...

Bu nasil bir anlayis hoca ya!!!

KaRiZmA YiĞiDo
17.03.2013, 20:21
Bu Sitede Rıza Çalımbay'a Toz Kondurmayan Beyler Ne Oldu Şimdi Gitsin Diye Bağırıyorsunuzki? Hayır Kalsın Daha Küme Düşürmedi,Adam Görevini Tamamlasın Ondan Sonra Zaten Gidecek Kal Deseniz de Kalmaz Merak Etmeyin

savaş2
17.03.2013, 20:22
Ordu ve Akhisar düşer, Mersinle beraber merak etmeyin. Diğer takımların kötü olması sayesinde yine ligde kalırız.

Sezon sonuna kesin gidicek zaten Rıza Çalımbay. Yerine büyük ihtimalle Ümit Özat gelecek hatta ben kesin gözüyle bakıyorum. Yıllar öncesinden başkanın "Ümit Özat için, ilerde takımın başında olacak" sözü hala aklımda bu söz bu sefer gerçekleşecek gibi. Benim gönlüm Ertuğrul Sağlam'dan yana eğer büyük takım olmak istiyorsak bu şekilde olmalı zaten.

***sezon sonuna kadar teknik adam alınmasın sezon sonu ismail kartal veya yücel idiz olsun derim

Respect58
17.03.2013, 20:27
Çooook önceden söyledik.Şakşakcılarla bir oldunuz Rıza da Rıza dediniz.Bu saatten sonra ah vah çekmenin anlamı yok.Önceden kestirmeniz lazımdı bugün olacakları.Siz kestirenlere karşı mücadele verdiniz :)

KaRiZmA YiĞiDo
17.03.2013, 20:35
Haydi Sivas'lıyım Diyen,Sivas Sporluyum Diyen Yiğidolar Hep Bir Ağızdan Haykıralım Kalan 8 Maça Sivas Spor Paf Takımıyla Çıkalım,Rıza Hoca takımın Başında Durmasın Yardımcı Antronörler Bize Yeter Size Garanti Ederimki Bu Ruhsuzlar Ordusundan İyi Oynarlar

67_dernek_YUSUF
17.03.2013, 20:36
riza hoca cok sabirli hayrettin enaramo pedriyel gibi adamlardan hala verim bekliyor

poolat58
17.03.2013, 20:42
her hafta rıza(artık hoca kelimesini kullanmayacağım) aynı şey yapmaktan bıkmadı biz bırak git şu takımı Allah rızası için demekten...bakalım ne zamana kadar devam edecek...bugün orduspor hector cuper gibi bir adama istifa diye bağırırabiliyorsa bu rızanın vazgeçilemezliği nedir anlamıyorum...KEŞKE ERTUĞRUL SAĞLAM'ı getirebilseler nerde o günleeeerrr...

sebobaba
17.03.2013, 21:03
Benimde bir çif sözüm sayın başkana...

Başkanım rıza çalımbay bazı oyuncuları sadece egosu yüzünden oynatmıyor
takım tepe taklak olmuş gidiyor siz ve yönetim rızaya tahamül gösderiyorsunuz
insanın aklına gelmiyorda deyil takımın düşmesinde sakınca görmüyorsunuz gibi bir durum var ortada bunu artık anlayın oyuncularda hocayı isdemiyorlar

Çünkü hoca hiç bir oyuncusuna adaletlli davranmıyor formayı hak edene vermiyor bu

Gurbette tek tesellimiz sivasspordu sağolun onuda elbirliğiyle çıkardığınız gibi elbirliğiyle düşüreceksiniz şu an çok doluyum bişey demekte isdemiyorum herkese selamlar saygılar

58MUAMMER58
17.03.2013, 22:36
Rıza hoca geldiğinde ciddi ciddi düşüyorduk, aratransferde aldığımız adamlar bizi ligde tuttu ,geçen sezon hakem hataları yüzünden avrupaya gidemedik ,busezonda geçen sezonki kadroyla devam ettik üstüne iyi transfer yapamadık ,geçen sezonki performansı birçok futbolcu gösteremedi .grosecki ,erman eneramo,navrratil,pedriel,uğur , kadir hepsii geçen sezon iyiydi busene hangisinden verim alabildik ?kazandığımız maçlarda erman, atıf ,borjan iyioynarsa kazandık, hakem hatalarıda aleyhimize artarak devam etti halaada ediyor, şu maçta kötü oynadık eyvallah 10 kişi kalmasak akhisar yenebilirmiydi ?adam elle topu alıyor elide geçtik bariz ofsayt ,bjk maçında 2 penaltı verilmedi diğer maçlardaki hataları saymıyorumbile :mad:gelelim rıza hocamıza sezona başlarken BJK'yle olan dirsek teması transfere yeteri kadar agırlık veremememiz ,kampa geç başlamamız yönetimin cimriliğle birlikte istediğimiz oyuncuları alamamamız ,rıza hocanın özellikle hatalarıyla yenildiğimiz ,uğur da ısrar etmesi ortasahada topla iyi oynayan ademden yararlanmaması ,pedrielde eneramoda inat etmesi ara transferde gerekli oyuncuları almaması ,taraftarla polemiğe girmesi oyuncuları yerli yersiz eleştirmesi formayı adaletli daıtmaması oyunu okuyamaması oyun oynanırken saha içinde müdehale yapmaması abuk subuk oyuncu değişiklikleri vs vs kendisinin kredisini tüketmiştir uğuru oynatma dedikçe adamı oynattı bjk maçını resmen kaybettik hayrettini birazda mecburiyetten aldı o bölgeden 2 gol yedik...

Elinde piech gibi adam var ilk 18 de adı yok

Sorun bakalım burdaki üyelere sivastaki taraftarlara

Sercan mı? Piech mi?

Şu ortamda istifa etmesinin sivasa yararından çok zararı olur neticede yardımcılarıda gider gelen hoca takımı tanıyana kadar lig biter, ben kalan 8 maçta 4 galibiyet alacağımıza inanıyorum takımın bu gücü var sezon sonunda artık efendice yollarımızı ayıralım diyorum kalan maçlarda inatlarından egolarından vazgeçip tüm oyuncularla toplantı yapıp durumun ciddiyetini anlatmasını adam gibi oynatmasını temenni ediyorum

yiğido58sinan
17.03.2013, 22:57
Niye gelmesinki Ertuğrul Sağlam? Daha iyi nereye gidecek? Ama işte başkasına kaptırmadan keseyi birazcık açıp getirmek lazım o yetenek de bizde yok...

DoomsDay58
17.03.2013, 23:04
sezon biter bitmez istifasini vermeli ama suan olmaz

Mete209
17.03.2013, 23:07
Bir inat uğruna Piech'i harcadın Rıza Hoca!

Yazıklar olsun sana!!!

DOGU_BEY
17.03.2013, 23:21
Aslında Çalımbay istikrarsız bir takım oluşturdu diyordum ya şimdi düşünüyorum da aslında baya istikrarlı; çünkü ilk geldiğinde küme düşme hattında olan takım şu an yine aynı durumda..Helal olsun sana Çalımbay, helal olsun sana ve çağ dışı futbol anlayışına!!

Takımda baya bir a-RIZA olduğu belli fakat gerçekçi ve kötü durumu şu an daha da kötüye çevirmeme adına bu sezonun Çalım-bye ile bitirilmesi taraftarıyım...Fakat bir şartla: Uğur, hayrettin gibi lüzumsuzlar kadro dışı bırakılmalı, ve çalımbaya başkanın çıkıp gerekli fırçayı, uyarıyı basmasından sonra! Şurda 7-8 maç kalası yeni bir hoca asla faydalı olmaz, mersin örneğine döneriz...Ve inşallah düşmeyeceğiz..bunu Çalımbaya rağmen belli bir kadro kalitesi olan Sivasspora güvenerek söylüyorum..Ama eğer Rıza efendi eski tas eski hamam olacaksa bir an önce toplasın valizini ve gitsin sevgili bjksinde çalışssın...Bir an önce radikal kararlar alınmalı..hayrettinler, uğurlar bir an önce kadro dışı bırakılmalı..Başkan gereken hesabı kendini sırf Sivaslı diye sivasspordan önde gören rıza efendiden sormalı, rapor istemeli...Ve inşallah sezon sonu ligde kaldıktan sonra şartsız şurtsuz çalımbay derhal çekip gitmeli, gitmiyorsa KOVULMALI! isterse Türkiye kupasını alsın..takım yokuş aşağı freni boşalmış kamyona döndü rıza efendi! sen hala her maç sonrası çık aynı masallları okumaya devam et!!!

sivaslıadem
17.03.2013, 23:38
antalya maçından sonra rıza hoca kendini şimdilik yine kurtardı demiştim
Tekrar namlunun ucuna geldi
Sonunda öne geçtiğimiz bir maçı mağlup bitirmeyi de başardık (bu sezon ilk golü attığımız maçlarda hiç kaybetmemiştik,akhisara 6 puan hediye eden tek takımız,mersine 5 puan kaptıran bizden başka takım da yoktur araştırılsa çıkar)
Ordu maçını beklemek bence en mantıklısı
Eminim o maçtan galip ayrılacağız
Bunu rıza hoca yine kendini kurtarmak için yapacak
Galip gelirsek kuş gibi olup biten herşeyi unuturuz göreceksiniz

tykinik58
18.03.2013, 07:42
Aklı Beşiktaş'ta iken ve Beşiktaş'a gitti gidecek lafları ayyuka çıktığı zaman istifa etmeliydi. Şu dakikada istifa etmesi takımımıza çok daha fazla zarar verir düşüncesindeyim.

nunni5858
18.03.2013, 07:54
maç aldık demişken,farka gideceğiz derken,rakip üstünlüğümüzü kabullenmişken yaptığın değişikliklerle rakibi üzerimize getirdiğin elindeki maçı verdiğin için teşekkürler rıza hoca......sercanı alıyorsan enaramoyu çıkartman gerekiyordu....

etzel1967
18.03.2013, 08:15
yine darağacını kurmuş bazıları...eleştirmek ile sövmek arasındaki o kalın çizgiyi görmeyen gözler, hissedemeyen vicdanlar işbaşında...söz sizin, bir sonraki maça kadar vandal yüreklerinizle kırın dökün yıkın haneyi, viran eyleyin...ne de olsa kolay burdan sallamak...

SenSetik
18.03.2013, 10:28
kupayıda alsa kalan 7 maçıda kazansa Rıza ile yollar ayrılmalı...kendisi içinde Sivas içinde en hayırlısı bu olacak...

Kokomo
18.03.2013, 10:58
RIZA ÇALIMBAY şakşakçıları olmasaydı, Başkan çoktan gönderirdi bu adamı.

Fakat her yerde olduğu gibi bizde de paralı askerler var, bile bile YANLIŞI destekleyen ...

Bu saatten sonra hoca değiştirmek olmaz artık. Gitti giden ...

Rıza, Uğur ve Hayrettin gönderilsin diye bir taraflarımızı yırttık, duyan olmadı !

Artık dua edelim başka takımlara ve diğer oyuncularımıza, başka çare yok ...

Rıza'dan hiçbir şey olmaz, Eskişehirli dostlar haklı çıktı ...

58fatihcan
18.03.2013, 11:39
Bu adam sivasli olmasa coktan gitmisti veya gonderilmisti. Sivas da hakettigi yere kavusurdi. Su an istifa etmesi sikintili olur. Fitbolculatda seviyor hocayi. Takimin dengesi bozulabilir

yigidolar06
18.03.2013, 11:47
Bu adam sivasli olmasa coktan gitmisti veya gonderilmisti. Sivas da hakettigi yere kavusurdi. Su an istifa etmesi sikintili olur. Fitbolculatda seviyor hocayi. Takimin dengesi bozulabilir
Merak ettim acaba hangi Fitbolculatda seviyor diye, bence seveni yoktur

Abdullah DuMaN
18.03.2013, 11:51
gitsin demiyorum ama kadro düzeninden vazgeçsin artık Sercan, Kamil, Piech bu futbolcuları küstürdü oynayamıyorlar şimdi

58_Buğra_98
18.03.2013, 12:53
Teknik direktör yönünden kan değişikliği bu saatten sonra hiç de akıllı olmaz. Sene sonuna kadar bütün hepsine katlanmalıyız ve düşmemesi için taraftar olarak desteğimizi daha çok göstermeliyiz. Futbolcuya veya Rıza hocaya ters tepki verirsek çok daha kötü sonuçlar doğurur.

TEKOTORİTE58
18.03.2013, 13:36
Riza hoca o eranamo denen adami al basina cal nedir bu forvet rezilligi hemi sakat diyon hemde her mac ilk onbirde görev veriyon adam bütün toplari öldürüyor bu nasil forvet sivasin kaderiyle oynuyor sende bunu seve seve seyirediyorsun ondan sonrada surdan talihsiz gol yedik surda iyi vuramadik son vuruslarimiz iyi degildi eften püfden sebebler ileri sür bu olacak is degil Vallahi bu sivasin kaderiyle bir oynayan varsa siz bir eranamo iki ben baska bilmiyorum.

KARDEŞİM BEN 2 YILDIR BIKTIM USANDIM YORULDUM ENERAMO FORVET DEGİL GOLCÜ HİÇ DEGİL ANLAMIYORLAR ENERAMODAN GOLCÜN OLURSA İŞTE BÖYLE NAH GOLLERİ BOŞ KALEYE BİLE ATAMAZ PENALTI ZATEN ATAMAZ

zaralı19
18.03.2013, 13:44
ben her zaman söyledim yine söylüyorum kan değişikliğine ihtiyaç var.Rıza hoca artık gitmeli

legolass
18.03.2013, 14:03
Rıza hoca takımın ağzına s.... yeter artık bu nasıl bir inatlıktır geldiğinde düşüyrdk geldin kılpayı kurtardık geçen yıl play off denen saçmalık sayesinde ilk 8de bitrdik bence o da bir başarı değildir bu sene takımı temelli batırdın inatlığın yüzünden.Bu takıma en ufak bişey bile kattığından şüpheliyim.yılmaz vural elazğın başına geldiğnde takımn puanı bile yoktu bak şimdi bizi bile geçecekler takımın ne oynadğını çözen varmı acaba? mecnun başkan sırf sen sivaslısın diye tutuyor takımın başında. aslında başkanda biliyor senin ne mal olduğunu ama işte sabrediyor ama bu da takıma çok büyük zarar veriyor.Senin bu takıma bişey verebileceğni düşünmüyorum aksine daha da götürüyon.eğer bu takımı düşürürsen milyonlarca Sivaslının Sivassporlununda bedduasını alacakssın unutma bunları beyninin bi yerlerine kazı. bu sene ne yap et ligde tut takımı sonra da defol git bu kadar durduğun bile hata.Sen gitikten sonra Mecnun odyakmaz başkanımızda saçma sapan adam getirir yine takımn başına.Muhsin ertuğral karol pecze ve sen birer hataydın.Asansör hoca getirir takımın başına hani şu her sene bi takım çalıştıranlar var ya onlardan birini getirir.Ümit özat denen adam Sivaslıymış ama alakası bile yok.daha takımda kimin oynadğını bile bilmiyor sivas televizynnda bir yayına bağlnmıştı utanmasa sivasspor kim diyecek. ben öyle adamları getirmelerini istemiyorum.

Gelecekse ERTUĞRUL SAĞLAM gelsin gerisi yalan

58fatihcan
18.03.2013, 14:33
Merak ettim acaba hangi Fitbolculatda seviyor diye, bence seveni yoktur

Valla bende merak ediyordum ama futbolcular hep röportajlarında sürekli hocadan bahsediyorlar. İsteyerek mi zorlayarak mı bilmem ama herkes çok şey borçlu olduğunu söylüyor

kaptann58
18.03.2013, 15:08
biraz edebiniz varsa çekin gidin hayrettin rıza

sivasfutbol
18.03.2013, 15:11
Kimsenin Sivasspor'un kaderiyle oynamaya hakkı yoktur! Sivasspor Kulübünün tek sahibi var biz destekleyicileri. Çıkıpta kimse Sivasspor taraftarına seyircisine, onlar kendi işini yapsın bize karışmasın demek kimsenin haddine değil. Eğer o adam bu takımın başındaysa biz sesimizi çıkarmadığımız için. Eğer biz o adamı desteklemesek bu güne kadar takımın başında kalamazdı.

Ben bir Sivassporluyum ve Sivasspor maçlarına imkanım oldukça gidiyorum. Ama artık maça gitme isteği kalmadı.Ben taraftarını sevmeyen bir Sivasspor Teknik Direktörünü istemiyorum!

58fatihcan
18.03.2013, 15:15
Sivasspor yenilince haftamız kötü gider, stadda sesimiz kısılırcasına bağırırız, para verip ürünlerini alıp kullanırız bırakın da eleştirmeye hakkımız olsun. Ordu maçında bağırın istifa diye bizde görelim tv den sevinelim. Bazılarda kulak versin artık

babapiton
18.03.2013, 15:25
Göndermek kolay asıl sorun gelecek olandır...
Şenol Güneş veya Ertuğrul Sağlam gelecekse gitsin diğer durumlarda kalması taraftarıyım...
Herkes rıza hocaya suç buluyo bu gayet normal dünya'nın her yerinde böyledir ama bazı durumlarda rıza hoca yapabileceği bişey yok neden çünkü bir çok oyuncu kendini takımdan büyük görüyor,gitmek istiyor dolayısıyla performansları iyi değil rıza hoca nerde yanlış yaptı diyosanız sağ bek ve hayrettin hataları var,futbol hiç bir zaman duygusallığın yeri yoktur şabanı kiralık verip burda misyonunu tamamlamış hayrettinin tutmanın hiç bir mantığı olamaz.sağ bekteki durum ortada zaten yedeğiyle asıyla çok kötü durumda birde rıza hocanın kişiliğinden kaynaklı sorunlar oluyor çok inatçı ve sert mizaçlı durum kontrolu yok ama bence transfer konusunda yüzde olarak cok başarılı bir hoca...

tasde5858
18.03.2013, 15:25
yeter artık yeter bu takım kesin küme düşer bunun sebebide rıza çalımbaydır antalya maçının en iyi adamı adem koçak bu maçta yok pedriyel uğur kavuk hayrettin bunlar futbolcumu ya takımn bu durumda olmasının sebebi rıza hocadır takımı küme düşürmek için elinden geleni yapıyornasıl bir teknik direktörlük bu orduda yener bizi sivas bu sene kümeye mecnun başkan bu konuya el atmalı oda susuyor nedir bu ya takımın düşmesini istiyorlar sanki yazık yaz ık çok yazık

tasde5858
18.03.2013, 15:27
yazıklar olsun rıza hocça sana bu takımın düşmesi için elinden geleni yapıyor hayrettin uğur pedriel bunlar futbolcumu hakanı kendi aldıya antalya maçının en iyi adamı adem koçak sanada yok illi hakan oynayacak enaramo topçumu gülünç oluyor ya ve buna 90 dakika sabrediyor yaezıklar olsunnnnnn

58 SiVaSıM 58
18.03.2013, 15:35
şimdi istifa etmemeli çünkü kupa hedefimiz var sene sonu beklenmeli oturup konuşulmalı aklında ne varsa söylemeli ona göre bi yol haritası çizilmeli ama oyunu okuyamadığı kesin

skep06
18.03.2013, 15:36
Öncelikle konu başlığına değinmek gerekirse kıyas yapılırken ilgili dönemleri ve şartları dikkate almakta fayda var.
Rıza Hocanın emeği çoktur.
Özellikle transfer konusunda oldukça başarılıdır.
Kritik zamanda elini taşın altına sokmaktan geri durmamıştır.
Dürüsttür,
Ahlaklıdır,
Şike sürecinde çok dik durmuştur.
Sivaslıdır,bu bile bizim için yeterlidir.
Ancak;
Takıma oynattığı 1960 model ilerideki iri forvete top şişir dönen topu al karambolden gol at,adam adama marka yap futbolu,
Oyunu okuyamaması nedeniyle yaptığı saçma sapan oyuncu değişiklikleri,
Her röportajında dillendirmekten vazgeçemediği Beşiktaş sevgisi,
Anlamsız kaprisleri ve inadı,
Başarısızlıkta suçu kendinden başka herkeste araması(taraftar,futbolcu,medy a,hakem vs.),
Hedef belirleyecek,hedefe götürecek vizyonunun olmaması,
nedeniyle kredisini tüketmiştir.
TFF nin sitesine baktım istifa etmesine gerek yok sene sonu sözleşmesi bitiyor.
Bence sözleşme yenilemeyi ne kendisi ne de yönetim istiyordur.
Biz hiç istemiyoruz.
Hasılı seneye Rıza Çalımbay olmaz ama yerine kim olacak onu merak ediyorum.

Turan 59
18.03.2013, 17:20
Adını bile söylemek istemediğim bu adam hemen gönderilmeli.Durduğu her dakika Sivasspor'a zarardır.Anlayın bunu artık.

poolat58
18.03.2013, 17:21
ERTUĞRUL BAŞGAAANN SİVASA GEL BİR TARİH DE SİVASSPORLA YAZ YENİ BÜLENT BAŞGAAAANIMIZ OL BE...

cılgınsivas58
18.03.2013, 18:11

ben metin diyadinden yanayım ümit özatın hocalıgı pek iyi degil

poolat58
18.03.2013, 18:30
ben metin diyadinden yanayım ümit özatın hocalıgı pek iyi degil

ümit özatla olmaz kardeşim onun daha çok kendisini geliştirmesi lazım yine duygusal davranmayın...

sivasfutbol
18.03.2013, 21:51
Öncelikle konu başlığına değinmek gerekirse kıyas yapılırken ilgili dönemleri ve şartları dikkate almakta fayda var.
Dürüsttür,
Ahlaklıdır,
Ancak;
Takıma oynattığı 1960 model ilerideki iri forvete top şişir dönen topu al karambolden gol at,adam adama marka yap futbolu,
Başarısızlıkta suçu kendinden başka herkeste araması(taraftar,futbolcu,medy a,hakem vs.),
Biz hiç istemiyoruz.

Herkesin emeği var bu takımda. Hepsi bir yana takımı ligde tutan oyunculardı. Kendilerini iyi motive ettiler. Ama Rıza Hoca artık bu takımda kendini ayrılmaz bir parça sanıyor. Kendi inatları, kaprisleri bu takımı harcayacak.

EsEnTePeLi
18.03.2013, 21:57
Teknik direktörlük bilgisi süper lige yetmeyen bir kaç hocadan birisin Rıza hoca. Bir kadro ancak bu kadar kötü kullanılır. Daha değişiklik yapmayı skor korumayı bilmiyorsun bi an önce git gözünü seveyim ne kendin üzül ne biz üzülelim. Beşiktaşın alsın senide görelim. Türkiyede en çok para alan teknik direktörler listesinde 3. sıradasın yazık ya vallahi o paraya yazık. Ben almadım diye Piech'i oynatmamak nedir ya. Gidip alsaydın o zaman birilerini.
SON OLARAK; Ertuğrul Sağlam bu takımın başında olsaydı şu an Avrupa kesindi, kafaya oynuyorduk.

fark58
18.03.2013, 22:30
Bu sezon böyle geçer geçmesine de seneye için Ertuğrul Sağlamla anlaşılsa harika olur, bu takımın başına gelebilcek en iyi ihtimal bence. Bursasporda iken her oyuncuyu maksimum verimle oynatıyordu.

samihan
19.03.2013, 02:10
Seneye PTT 1.liğde başarılar diliyorum.

samihan
19.03.2013, 02:19
Futbolcular oyun içinde kafalarına göre kendi kurgularını yapıyor.Hoca yokmuş gibi kendi kafalarına göre takılıyorlar.Kenardan kendini hoca zanneden zatı muhteremin biri oyuna müdahale etmek istiyor sahadaki futbolcu el kol hareketi ile hadi lan sende kimsin diyor.Bu kadar zavallı aciz bir hoca görmedim. yazık bu takım bir düşerse Diyarbakır Spor gibi amatörlüğe kadar gider bu böyle biline....

B.DUMANLI
19.03.2013, 05:28
Riza Calimbay basarilimi sorusuna ,önce kaldigi süre icerisinde bu takima hangi genc oyuncuyu katti ona bakilir.Böyle birsey söz konusu olmadigindan basaridanda bahsedilemez.
Göze hos gelen bir futbol oynatiyormu? hayir.Futbolcu degisimleri takima bir güc katiyormu? hayir.
Taraftara kulak vermiyerek hizla takimi ucuruma dogru götürüyormu?evet.Yarin öbür gün oynayacagimiz Türkiye kupasindan bu hocayla bir basari beklentimiz varmi?onada hayir.Peki bu hocaya neden tahammül ediyoruz,hemserimiz oldugu icinmi?Hadi canim sende....

Ümit Özat bu takima care olamaz cünki gecmiste bir basarisi yok bu bir,ikinciside Ertugrul Saglam bizim yönetimle asla calismaz.Cünki transfer sezonunda yönetim transferlerde istenilen oyunculari almakta maddi yönden zorlaniyor.

UYAN MECNUN BASKAN UYAN ,YAPTIKLARINI BIR ANDA YIKMA.
UYAN MECNUN BASKAN UYAN,ORDU GELECEK,YENECEK VE GIDECEK.
UYAN MECNUN BASKAN UYAN,SIVASSPOR ELDEN GIDIYOR...
UYAN MECNUN BASKAN UYAN, SEN HALA SUSMAYI TERCIH EDIYORSUN...
NEZAMANA KADAR SÜRECEK BU SESSIZLIK.

58fatihcan
19.03.2013, 08:58
Dürüsttür,
Ahlaklıdır,
Ancak;
Biz hiç istemiyoruz.
Iste sunulacak en iyi analiz

poyrazer5858
19.03.2013, 13:17
biri bana söyleyebilir mi, açılan bu başlık, düzenlenen bu anket ortalığı bulandırmaktan başka ne işe yarıyor. bu başlığı açanların amacı malum, ya başlığa müsade eden site yönetiminin amacı ne.
Allahtan sivassporun başında nerede ne yapması gerektiğini bilen mecnun odyakmaz var. inanıyorum ki bu kötü gidişe dur diyecektir.
diyeceğim şu sizler istiyorsunuz diye teknik direktörünü gönderecek bir başkan yok sizin karşınızda. sivas ligde kalır. elde edilen başarıya göre de hocayla devam edip etmeme kararı alınır.
daha önce de söyledim, rıza hoca ve futbolcular biraz kendilerine çeki düzen verirse ligi ilk 10 da bitirir, kupada da final oynarız. yeterki gölge etmeyin.

slasher//z
19.03.2013, 15:43
adam sivaslı ilk önce...
bana da bu kadroyu verseler ancak bu kadar oynatırım..
hatalar yokmu; var...
uğur gibi adama bu kadar katlanmak yanlış...
ha eneramonun yerine iyi topçuyu yönetim alabildi de rıza mı oynatmıyor?
ayrıca borjanı raynochu ziyayı atıfı, ümit ve hakanı kim monte etti takıma?
2 galibeyet alsan avrupaya oynarsın zaten..
hem kupada da trabzonu yenip zaten final ve avrupadayız.
ben hocadan memnunum..takdir sizin...

slasher//z
19.03.2013, 15:50
Ankete katılanların yarısı hoca hemen istifa etsin demiş; ligin bitmesine 7 - 8 hafta kala böyle düşünenlere hayret ediyorum... şu vaziyette hangi hoca bir takıma gelip, alışıp, başarı sağlayabilir.gerçekten merak ediyorum.. tolunayın vs.. durumu ortada..

58fatihcan
19.03.2013, 16:04
Sene sonu sozlesmesi bitiyor. O zaman hersey konusulur cozulur. Gidecekse gider

sivasfutbol
19.03.2013, 20:20
biri bana söyleyebilir mi, açılan bu başlık, düzenlenen bu anket ortalığı bulandırmaktan başka ne işe yarıyor. bu başlığı açanların amacı malum, ya başlığa müsade eden site yönetiminin amacı ne.
Allahtan sivassporun başında nerede ne yapması gerektiğini bilen mecnun odyakmaz var. inanıyorum ki bu kötü gidişe dur diyecektir.
diyeceğim şu sizler istiyorsunuz diye teknik direktörünü gönderecek bir başkan yok sizin karşınızda. sivas ligde kalır. elde edilen başarıya göre de hocayla devam edip etmeme kararı alınır.
daha önce de söyledim, rıza hoca ve futbolcular biraz kendilerine çeki düzen verirse ligi ilk 10 da bitirir, kupada da final oynarız. yeterki gölge etmeyin.

Takım ligden düşünce ortalık nasıl bulanacak o zaman gör sen.

poyrazer5858
19.03.2013, 20:48
Takım ligden düşünce ortalık nasıl bulanacak o zaman gör sen.
ortada fol yok yumurta yok. bir tutturmuşsunuz " sivas küme düşecek"". bu takım seyircisiyle bütünleşirse bütün dünya bir araya gelse küme düşüremez. şayet düşerse iç karışıklıklar yüzünden düşer.

üsüyorum042
19.03.2013, 23:03

Yüzde yüz dogru yazmissin, , ama eneroma midir nedir, onun sucu ne ki, oynatan hocasi oldugu müddetce cebini de doldurdugu müddetce. sivas onun umurunda mi,, riza hoca denen kisi varsa cok cok utanmali

arkia
19.03.2013, 23:10

Bu ertugrul adi cok gecmeye basladi.ilk once ona bir bilgi eklemek isterim. E. Saglam kasimpasa ile sezon sonunda kesin anlasmaya vardi.simdi prensipte deniyor ama kesin anlasildi ve imzalar atildi.buradan ilk defa duyuyorum ozat ismini. Yazmis oldugunuz ileride takimin basina gecebilir sozunu muhakkak birebir size soylemis olmali cunki arastirdim hicbir aciklamasinda rastlamadim oyle bir demecine.fakat benim en buyuk hayalim bu takimi sampiyonlar liginde oynatmak ve takimin basinda riza calimbayi gormek en buyuk hayalimdi diye demecini c ok iyi biliyorum. Bence riza hocaya besiktastan resmi bir teklif gelmedigi surece hatta velse bile sayin odyakmaz izin vermedigi surece takimin basinda olacaktir. Birde hocaya buradan mesaj iletmek isteyen arkadaslarin bilgisine. Yilmaz vural fatih terim hikmet karaman tolunay kafkas belki ve bunlar gibi sakraban sovmenler ilgilenir taraftar siteleriyle basinla. Bizim hoca sivassporun resmi web sitesinden bile bir haber.

GokhanTurna
19.03.2013, 23:36
Bu ertugrul adi cok gecmeye basladi.ilk once ona bir bilgi eklemek isterim. E. Saglam kasimpasa ile sezon sonunda kesin anlasmaya vardi.simdi prensipte deniyor ama kesin anlasildi ve imzalar atildi.buradan ilk defa duyuyorum ozat ismini. Yazmis oldugunuz ileride takimin basina gecebilir sozunu muhakkak birebir size soylemis olmali cunki arastirdim hicbir aciklamasinda rastlamadim oyle bir demecine.fakat benim en buyuk hayalim bu takimi sampiyonlar liginde oynatmak ve takimin basinda riza calimbayi gormek en buyuk hayalimdi diye demecini c ok iyi biliyorum. Bence riza hocaya besiktastan resmi bir teklif gelmedigi surece hatta velse bile sayin odyakmaz izin vermedigi surece takimin basinda olacaktir. Birde hocaya buradan mesaj iletmek isteyen arkadaslarin bilgisine. Yilmaz vural fatih terim hikmet karaman tolunay kafkas belki ve bunlar gibi sakraban sovmenler ilgilenir taraftar siteleriyle basinla. Bizim hoca sivassporun resmi web sitesinden bile bir haber.

Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yok tabi ki bu benim isteğim. Ümit Özat işine gelince bu sözü 2 3 yıl önce tvde kendisi söyledi. Kaynak olsaydı paylaşırdım yoksa hava da kalıyor böyle. Sezon sonu bakalım ne olup ne bitecek.

58fatihcan
20.03.2013, 01:15
Kasimpasa sota ile cok iyi. Ertugrulla anlasmalari mantikli olmaz bana gore. E.saglam sne sonuna kdar calimayacagini soyledi. Sivas da takimda antrenor varken baskalariyla gorusecek takim degil

Serdar63972
20.03.2013, 07:46
Kasimpasa sota ile cok iyi. Ertugrulla anlasmalari mantikli olmaz bana gore. E.saglam sne sonuna kdar calimayacagini soyledi. Sivas da takimda antrenor varken baskalariyla gorusecek takim degil

Fakat Antrenörü Sivassporu çalıştırıyorken başka takımla görüşebilecek kalitede bir antrenör.. Sezon sonu için benim teklifim...

1. Metin Diyadin
2. Şota (ertuğrul kasımpaşa'ya giderse)

58fatihcan
20.03.2013, 09:27
Fakat Antrenörü Sivassporu çalıştırıyorken başka takımla görüşebilecek kalitede bir antrenör.. Sezon sonu için benim teklifim...

1. Metin Diyadin
2. Şota (ertuğrul kasımpaşa'ya giderse)

Orasi oyle kaliteli teknik adam. Ama takimin basinsa hoca varken hatta sivAsli hoca bu biraz ayip olabilir. Gorusulecekse de cok gizli gorusulsun. Anlasilsin. Hemen gelsin takimin basina insallah. Verdigin iki teklif de cok iyi. Sivasa da gelebilirler iyi isler de cikarabilirler. Cunku kasro buna musait

arkia
20.03.2013, 12:24
Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yok tabi ki bu benim isteğim. Ümit Özat işine gelince bu sözü 2 3 yıl önce tvde kendisi söyledi. Kaynak olsaydı paylaşırdım yoksa hava da kalıyor böyle. Sezon sonu bakalım ne olup ne bitecek.

Sezona buyuk ihtimalle hocayla devam edilecek.mersin macindan sonra riza hocanin morali cok bozuktu.fakat yeni sezon icin hocaya yeni bir butce sozu verildi aldigim bilgilere gore eger kupa finali olursa ki buyuk ihtimallede olacak. (Bu kadar hakem hatasinin elbetteki bir diyeti var.) Seneye yeni transferler ve riza calimbay ile devam gibi gorunuyor simdilik. Ama nu aradaki genel kuriluda unutmamak lazim tabi.

sivasfutbol
20.03.2013, 15:07
ortada fol yok yumurta yok. bir tutturmuşsunuz " sivas küme düşecek"". bu takım seyircisiyle bütünleşirse bütün dünya bir araya gelse küme düşüremez. şayet düşerse iç karışıklıklar yüzünden düşer.

Fikstüre bakmadın her halde.

Külhan
20.03.2013, 15:12
Mecnun baskan su an tek güvenimiz sensin ne hoca ne yönetim bu isi düzeltir sadece siz agirliginizi koyub bu kötü gidisati sorgulamaniz lazim hocadaki o inadina benim dedigim olacak kaprisi oldukca biz riza hocanin sivasliligindan süphe etmeye basladik kamile ve piech e karsi adeta oynatmamak icin türlü bahaneler üretiyor yok transferi ben yapmadim yok ne zaman oynayacagini bende bilmiyom bunlar akli selim bir hocanin yapacagi isler degil lütfen büyük baskan bu knuyuda sorgularsaniz acikliga kavusur ve bizde bunu ögrenmis oluruz.

Salim58
20.03.2013, 15:18
Ligin bitimine daha sekiz hafta var dördü içerde dördü dışarda sekiz maç oynayacağız çoğu yiğido takımı şimdiden düşürmüş, dekoderlerini teslim etmiş maç TRT de izlenir havasına girmişler.:)

Bu Ta Kım Düş mez.

Serdar63972
20.03.2013, 15:38
Orasi oyle kaliteli teknik adam. Ama takimin basinsa hoca varken hatta sivAsli hoca bu biraz ayip olabilir. Gorusulecekse de cok gizli gorusulsun. Anlasilsin. Hemen gelsin takimin basina insallah. Verdigin iki teklif de cok iyi. Sivasa da gelebilirler iyi isler de cikarabilirler. Cunku kasro buna musait

Kardeş neden anlamıyorsun... Başındaki Sivaslı teknik direktör, Sivassporun başındayken gidip Bjk ile kırıştırıyor ayıp olmuyor da, sen küme düşme hattının sıcaklığını ense kökünde hissediyorken başka teknk adamla görüşmen mi ayıp oluyor. Biz, yani Sivasspor, sizin zannettiğiniz kadar küçük değiliz, ayrıca Rıza Hoca (kimin hocasıysa) zannedildiği kadar büyük değil...

slasher//z
20.03.2013, 15:41
kötü senaryolar çizmeye gerek yok. bu takım ligde kalır.
hatta iki maç kazansa üst üste avrupa kupalarını hedefleyerek ligi bitirir.
rıza hoca ilk geldiğinde bulunan kadrodan daha iyi kadromuz ve oyunumuz var.
rıza hocaya bu kadar eleştiri yapanlar biraz da fırat aydunusa ve diğer maçlardaki hakemlere eleştiri yapsa da bir işe yarasalar.
tek büyük sivas...

slasher//z
20.03.2013, 15:49
STY 27.HAFTA TAHMİNLERİNE BAKIN;
Takıma hiç güvenmeyen yok.
37 kişiden 36 sı sivasspor yenecek demişler..hem de 3-4 atarak. tabi benim gibi yenileceğiz diye oraya skor yazmaya eli gitmeyenler başka..
takıma güvenip hocaya mı güvenmiyorsunuz? peki bu takımı oynatan kim?

skep06
20.03.2013, 16:14
Bizden kadro kalitesi ve oyun olarak kötü onca takım varken kesinlikle küme düşmeyiz.8 maçtan ikisini alsak bile bize yeter.Hele bu hafta Orduyu yenersek puan farkı 6 ya çıkar ki alt taraftan bağımızı tamamen kopartmış oluruz.

Zaten Rıza Çalımbayı eleştirmemizin, seneye anlaşma yenilenmemesini istememizin nedeni takımın puan sıralamasındaki yeri değil.

Bir önceki mesajımda belirttiğim nedenlerle artık bu nikahın sürmesinin hem Hocaya hem de Takımımıza bir fayda sağlamayacağıdır.

Yönetim şimdiden gelecek sezonun planlarını yapmalı ve bize vizyon sahibi,heyecanı yüksek, güzel ve çağdaş futbol oynatan bir teknik direktör arayışına girmelidir.

yiğido gardaş
20.03.2013, 16:29
Evet beyler son akhisar maçını aamtör küme hocaları bile vermezdi,bir hafta önceki antalya maçı hemen hemen aynı takım arada dağlar kadar fark var.Rıza hoca bu işi çok iyi biliyor(!) kimi nerde oynatırsa takım iyi oynar veya kötü oynar çok iyi biliyor,ordu maçı bizim alacaz ama deplasmanlar kimin bilmiyorum,içeride mümkün olduğunca taraftar tepokisini çekmemek için çaba sarfediyor,ama dışarda çok rahat,Takımı tehlike sınırına getirip yine o kurtaracak,bizde takımı rıza hoca düşimekten kurtardı diyecegiz ve kahraman yapacağız(!) Heralde o bi takımla anlaştı gönderilmeyi istiyor,yokssa durup dururken niye ayağına sıksın,akhisar maçındaki müdaheleyi aklı başında hiç kimse bçyle yapmaz,bu yenilgiyi hazırlayan tek sorumlu Rıza çalımbaydır,hayrettine bahane bulmayın sivasın çoçuğu onun istanbula gitmek gibi bi derdi yok,gücü bu kadar,enaramo,pedriel bunların nesi var Allah aşkına vur birini al ötekini,
Korkulu rüyalar ordu maçından sonra. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

cengo64
20.03.2013, 18:02
Devre arasında bir tek Sercan ı o da pavyonlardan uzak durması için kiralayabilen zihniyet küme düşmüştü zaten.Takımın moralini bozan teknik direktör olur muymuş olurmuş dedirten kenar yönetimle yüreğimiz ağzımızda.Kadro kalitesi ne takımın.Bence ve değer olarak da sanırsam en azından ilk beştedir.Parasını tıkır tıkır alan nerdeyse yegane takımdır.Tesis olarak yine önlerdedir.Sorun bence kompleximiz ve biz bu yüzden hep alt sıralardayız.Çoğumuz sanıyor ki Rıza giderse öksüz kalacaz.Bi de herkes onun galiba bedava çalıştığını zannediyor.O kadar çok hava atıyor ki Sivas a ve yönetime hepimiz onun, lütfen takımın başında olduğunu zannediyor.Haa sonuç kötü de futbol oynuyormuyuz.Sırf süper liğin değil nerdeyse bütün liğlerin topu en az ayağında tutabilen takımıyız.O yüzden korkuyorum.Başkan bu 8 haftayı kazasız geçirmek için bence rotayı ele alıp sezon sonu da derin bir neşter vurmalı takıma.Ertuğrul haberi de doğruysa demek ki sırf biz bunları düşünmüyoruz.

Çılgın Türk
20.03.2013, 18:13
Takimin bu sene form grafigi

G-B-B-M-G-G-B-M-M-M-G-B-G-M-M-M-G-B-M-G-G-M-M-M-G-M

Takim bu sene 2 defa iki mac arka arkaya kazanabilmis ama 3 defa üc mac arka arkaya kaybetmis. 3 de üc mac arka arkaya kaybediyorsan bu tesadüf olamaz!!!

58MUAMMER58
20.03.2013, 21:32
rıza hoca sivasspora geldiğinde takım umutsuz vakaydı neredeyse herkes ligden düşmeyi kabullenmişti ertesi sezon sivasspor ligin en güzel oyununu oynuyordu yensekde yenilsekte takım zevk veriyordu,hakemler puanlarımızı gaspetmese avrupaya gidecektik ,busezon istemediğimiz yerde olmamamızın sebebleri çok, bunun enbüyük nedeni hakem hatalarının sivasspora karşı kasıtlı olması ,rıza hocanın bazı oyuncularda ısrar etmesi ,geçensezon iyi performans gösteren uğur ,navratil,kadir,erman,eneramo, groseçki ,pedriel gibi oyuncuların performansının düşük olması ,ara transferde istediğimiz oyuncuları alamamamız,rıza hocanın özel sorunları nedeniyle takımla yeteri kadar ilgilenememesi sakatlıklar vsbunlara rağmen yinede iyi durumda sayılır, okadar ligin en ses getiren takımı diye lanse edilen eskişehir antalya gibi takımlarla aramızda 4 5 puan var eğer hakem hatalarıyla kaybettiğimiz puanlardan 6 puan olsaydı ,6 puanıda rıza hoca sayesinde kurtarsaydık,6 puanıda bazı oyuncular birazdaha dikkatli olup kurtarsa şimdi 50 puanımız olurdu ,enteresan birlig yaşıyoruz

sivasfutbol
21.03.2013, 15:25
Takimin bu sene form grafigi

G-B-B-M-G-G-B-M-M-M-G-B-G-M-M-M-G-B-M-G-G-M-M-M-G-M

Takim bu sene 2 defa iki mac arka arkaya kazanabilmis ama 3 defa üc mac arka arkaya kaybetmis. 3 de üc mac arka arkaya kaybediyorsan bu tesadüf olamaz!!!
Doğru pekte tesadüfe benzemiyor :)

58fatihcan
21.03.2013, 17:29
Vay be geçen sormuştum üst üste en fazla kaç maç kazandık diye. 2 maç kazanmışız. O da sadece 2 kere. Takıma bak