Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidoların Aydınus İsyanı...
Rallim58 18.03.2013, 08:47 http://resimzade.com/Show.html?i=39692&token=16864 (http://resimzade.com/Show.html?i=39692&token=16864)http://resimzade.com/Show.html?i=39693&token=6250 (http://resimzade.com/Show.html?i=39693&token=6250)
Akhisar Belediyespor-Sivasspor karşılaşmasının hakemi Fırat Aydınus’a tepki…
Fırat Aydınus, sonuca direkt etki edecek kararlara imza atmıştır, diyen yiğidolar "karşılaşma içerisinde verdiği yanlış kararlar ve veremediği kartlar nedeniyle müsabakaya damgasını vuran Fırat Aydınus ve yardımcısı Alex Taşçıoğlu oldu. Evsahibi ekibin sağ kanat oyuncusu Emrah’ın, Sivassporun sol kanat oyuncusu Ziya Erdal’ın dizine direk taban temasına kırmızı kart verilmesi ile evsahibi ekip 10 kişi kalması gerektiği tüm spor yorumcularının ortak görüşüdür. Ziya’ya yapılan bu harekette kırmızı kartla oyun dışında kalması gereken aynı futbolcu ne yazık ki karşılaşmanın 52. dakikasında neticeye etki eden karar veriliyor. Bu dakikada sol kanattan gelen topu sağ kolu ile önüne indirdiğini görmeyen Alex Taşçıoğlu ve Fırat Aydınus’un kör gözleri, faul mü oldu, kendini mi attı tartışmasına bile meydan bırakmadan direk kırmızı kartını ve penaltı noktasını göstermede tereddüt bile etmedi" dediler.
Enteresanlıklar birbirini kovalarken, oyun dışı olması gerekirken oyunda tutulan Emrah, müsabakaya damgasını vuran adam olduğuna dikkat çeken yiğidolar, "Müsabakanın 89. Dakikasında Gekas’a galibiyet golünün pasını veren yine aynı adam Emrah olmuştur. Fırat Aydınus; talimatlı mıdır?, önyargılı mıdır?, artniyetli midir? bilmiyoruz ama, 3 puanın bir takımdan diğer takıma hediye edilmesinin bariz örneğidir. TFF ve MHK’nin anlı şanlı adalet dağıtıcıları, o meşhur koltuklarına yaslanıp, Akhisarspor-Sivasspor karşılaşmasını bir kez daha izleyip “Sivassporun hakkı yenilmiştir, bu karşılaşma tekrarlanmalıdır” denilerek her türlü gereği de yapılmalıdır" şeklinde isyanlarını dile getirdiler.
Müsabakanın, gözlemcisi Halit Gerçeker’in, bu müsabaka için düşeceği notlar ise bir başka merak konusu oldu.
Yönetimin sessizliğine ve Çalımbay'a da tepkili olan yiğidolar, "Yaşanılan bütün bu olumsuzlukların yaşanmasına destek verir nitelikte hatalı değişiklikler yapan teknik heyete ve sessiz kalan yönetime de söyleyecek sözümüz yok" denildi…
Bu konunun, uğradığımız haksızlığın üzerine gidecek, “hakkımızın yenildiğini” sözlü de olsa söylettirecek bir “yürek” aranıyor diyen taraftralar, "Bu yürek, kulüp yöneticisi mi? olur, vekil mi? olur, bakan mı? olur..
Yoksa olaylara uzaktan bakan mı olur, bekleyip, bakıp göreceğiz" şeklinde konuştular.
adam açık açık talimatlı..lafı eveleyip gevelemeye gerek yok..yönetim harekete geçerek tff ye başvurmalı hemen ivedilikle..
ince ince nasıl doğranır bir takım görün. arkadaşlar lafı eveleyip gevelemeye gerek yok. ordu maçına müthiş bir taraftar desteği ile çıkmamız lazım. görüyorsunuz ortamı. o stat dolsun 90 dakika destek verelim takıma. unutmayın hiç bir şey bitmedi. içerdeki maçları alır trabzon maçlarını kazasız geçersek seneye avrupa kupalarına gidiyoruz. moral bozmak yok. eleştiri zamanı değil. destek zamanı.
Yiqidoların isyanı derken neyi kast etmişler anlmadım Sivasspor taraftarlarından başka hiç isyan edeni ben bir Sivaslı olarak görmedim.
Hangi yönetici çıkmışta hakaret etmiş o hakem bozuntusuna.
Ya da hangi yerel basın Sivas görsel basın dikkat çekici hakemi protosta etmiş.
Yoksa ben adı Sivas olan başka şehirde mi yaşıyorum. Sadece ve sadece biraz sivasspor taraftarları böyle buldukları köşe yazılarına yada makelelere yorum yaparak isyan ediyorlar hepsi bu kadar.
Yarın Sivaslılar bunuda unuturlar merak etmeyin.
Champion_58 18.03.2013, 09:28 arkadaşlar şu haberleri haksız kararlar çıkan pozisyonların caps resimlerini koyarak habere ekleyin artık.
bursa maçında serdar aziz piech pozisyonu yapılmıştı mesela
Rallim58 18.03.2013, 09:31 Orduspor ile yapılacak karşılaşmada stadyum tıklım tıklım doldurulmalıdır.
Sivassporun hakkını savunan, taraftardan başka kimsesi yoktur. Bu böyle bilinmelidir.
PETKOVİC 18.03.2013, 09:32 Dün beğenmediğiniz ŞANSAL BÜYÜKA gecenin bi yarısı hakkımız yendiği için çılgına döndü. hakan şükür markus merk ve tümer hakemin kararlarına güldüler resmen ya!!!!
Satılmış hakemler!!!
Hakkımız zehir zıkkım olsun!!! Ziya'ya gösterilen tabanı görmedin değil mi??? O penaltıyı verirken hiç mi vicdanın sızlamadı!!!
Bile bile hakkımızı yediysen Allah bunu bir yerlerden çıkarır Fırat Bey bunu unutma!!!
alaattin 5858 18.03.2013, 09:40 Allah rızası için burdan bağıracağımıza burdan organize olalım federasyon binasına yürüyelim siyah çelenk koyalım sesimizi duyuralım.
Yoksa siz yazarsınız ben okurum, ben yazarım siz okursunuz.
Başkada bi halt olmaz burdan yazmayla tepki verdiğimizi zanneder kendi kendimizi avuturuz.
Champion_58 18.03.2013, 09:51 görsün mhk bunları giden puan nasıl gitmiş
Champion_58 18.03.2013, 10:12 sivasspora olunca normal değilmi bu fubol katliamı!
58sinan58 18.03.2013, 10:22 adam açık açık talimatlı..lafı eveleyip gevelemeye gerek yok..yönetim harekete geçerek tff ye başvurmalı hemen ivedilikle..
tff ye başvurunca ne oluyorki ne değişiyor gardaşım aynı tas aynı hamam tff olmuş iff yani istanbul futbol federasyonu istanbul takımlarına yapsınlar ya bu hareketleri sıkar biraz ama iş anadolu takımlarına gelince hepsi aslan kesiliyor ş....sizler dün bize karşı haksız penaltı çalan fırat pen o penaltının aynısını fb ye çalsaydı aziz yıldırım bu gün o düdüğü fıratpen in biyerlerine monte ederdi
58fatihcan 18.03.2013, 11:17 Biz sahipsiz sivasin sahipleriyiz. Onun icin bizden baska kimsenin sesi cikmiyor. Onun icin bizi kimse takmiyor
yigidolar06 18.03.2013, 11:30 görsün mhk bunları giden puan nasıl gitmiş
Resim her şeyi anlatıyor hakemler görmemiş elle aldığını. Burda Ziya adamını kaçırmıyacaktı arkaya atılan toplarda defans yol geçen hanı gibi bunu sorguluyacaksın hakemi değil
tanerbaykal58 18.03.2013, 11:47 TUHAF BİR MEMLEKETİN ÇOCUKLARIYIZ.
Bu kaçıncı haksızlıklar,sadece Sivasspora değil Sivasımıza,Sivas ekonomisine sanayisine ama konuşması gerekenler nerede?Malesef bizim konuşanşarımız ya genleri değişmiş Sivaslı yada yadece salon konuşmacıları.Yazık bu şehre yazık.Tarihine kültürüne yazık.Hergün eriyor ve bizimkilerden tık yok.Bol bos facelerde resimler twitlerde beyanatlar ama Sivas eriyor ey konuşacak kişiler eyyy.Her vilayet büyük şehir olurken Sivas nereye gidiyor?neden gidiyor? Ne işimiz var gurbet ellerde sizlere sesleniyorum konuşması gerekenler nerelerdesiniz.Açılış konuşmacılarımısınız.Çok şeyler yazacağım ama isyanımdan yazmıyorum artık.Elimizden bir şey gelmiyor çünkü.Kahır kahır kahır
B.DUMANLI 18.03.2013, 12:10 Yigidolarin Aydinus´a israri neyi geri getirebilirki?Biz sevilmiyoruz,bu tüm Yigidolar tarafindan bilinen birseyken her mac sonrasi hakemlerden yakinmak neyin nesi.
Önce lobi olusturulmali,bunu gerceklestiremedigimiz sürece , biz havanda su döveriz sadece...
PETKOVİC 18.03.2013, 13:17 *****************
Editörün notu : Yorumlarınız büyük harflerle olduğu için silinmiştir. Liütfen küçük harfler kullanınız.
58MUAMMER58 18.03.2013, 13:33 hangi bir hakemi eleştirelimki ?hakkımızı yemeyen maçımızı katletmeyen hakemmi kaldıki ?rakibin kastii faullerine sarı bile göstermeyen hem ofsayt hemde elle topu düzelten oyuncuyu 4 hakemde göremiyorsa [görmek istemiyorsa]diyecek söz bulamıyorum ,azılı sivas düşmanı şansalbile çileden çıkıyorsa sivaslıların daha büyük tepki göstermesi lazım ,ligin son haftaları yaklaştıkça ligde ali cengiz oyunları şimdiden başladı ,hakem 2.yarıya biyerlerden sanki talimat almış gibi maç yönetti rıza hocanın hatalarıda üstüne tuz biber ekti bir takımın yenen hakkını başka takımı katlederek ödeyemezsiniz
DoomsDay58 18.03.2013, 13:43 Art niyetli degillerse gozleri bozuk o zaman hakemligi biraksinlar bizim puanlarimizin gunahi ne?
sivasfutbol 18.03.2013, 13:44 atı alan üsküdarı geçmiş bu saatten sonra hakemi eleştirmenin hiç bir yararı yok rıza doğru dürüst transfer yapılmazsa ( ara transferde) takımın sıkıntı cekecegini söylemişti yapılan transferler ortada bunda en azından rıza gibi yönetimde suçludur.
Rallim58 18.03.2013, 14:15 atı alan üsküdarı geçmiş bu saatten sonra hakemi eleştirmenin hiç bir yararı yok rıza doğru dürüst transfer yapılmazsa ( ara transferde) takımın sıkıntı cekecegini söylemişti yapılan transferler ortada bunda en azından rıza gibi yönetimde suçludur.
Atı alanın Üsküdarı geçmemesi için taraftarın isyanı başlamıştır.
Resmen sonuca tesir eden kararların hükmü talimatnamede belirtiliyor. Müsabaka tekaren izlenip, incelenip gereği yap(tır)ılmalıdır. Bunu yaptıracak resmi ve yetkili organlarımız derhal devreye girmelidir.
Ne zaman hak aramaya başlayacaz sezon başından beri aynı olaylar lig bitti anasını satıyım,bir Bursa veya ts gibi ortalığı niye ayağa kaldıramıyoruz gündem yapamıyoruz,tamam basın sözcümüz yok bari yönetimden birileri çıksın infial yaratsın,pısırık olursak daha çok üstümüze gelîrler
PETKOVİC 18.03.2013, 14:46 *****************
Editörün notu : Yorumlarınız büyük harflerle olduğu için silinmiştir. Liütfen küçük harfler kullanınız.
caps açık kalmış :D
Adamın eliyle aldığını ne hakem ne futbolcular nede ekrandan izleyen bizler bariz görebildik helal olsun mu diyin sahtekarmı diyim rakip topçu maçı aldı götürdü kendi takımına unutmadan Hayrettin güle güle git kardeş yolun açık olsun.
58fatihcan 18.03.2013, 15:00 Tekrar yaz da görelim bizde :D
nightmare58 18.03.2013, 15:19 Pozisyonların tamamında 7 numaralı Kenan Özer vardı yanlış bilgilendirme olmasın, Ziya'ya taban ile giren, uzun topta topu eliyle kontrol eden, Ziya'nın kırmızı görmesine neden olan, penaltı yaptıran ve gol atan Kenan Özer'di, Allah aldığı parayı yedirmesin, helal değil çünkü. Bir takımın emekleri işte böyle çalındı. Basit bir senaryo yazıyorum, Ziya'ya tabanla geldiğinde sarı kart görse hakkı kırmızı zaten de, 52. dakikada da topu eliyle kontrol ettiği için sarı görse 2. sarıdan kırmızı dakika 52 Akhisar 0-1 Sivasspor, Rakip 10 kişi. Soruyorum size maç 2-1 biter miydi?
58 SiVaSıM 58 18.03.2013, 15:36 o pozisyonda yan hakem suçlu fırat napacak orda verdiği faullerin hepside doğruydu boşuna hakeme yüklenmeyin tek suçlu o ruhsuz futbolculardır aatıf ve borjan hariç tabi. ve oyunu okuyamayan ruhsuz kanı çekilmiş rızadır
kaptann58 18.03.2013, 16:28 saldırın durmadan bu taraftatar arkanızda her zamn sivas rahat yok 4 eylülde orduyada koymadan ooooooooooo
kaptann58 18.03.2013, 16:29 sivası sevmek SİVASSPOR LA BAŞLAR
poolat58 18.03.2013, 17:24 Şansal Büyükağa yı taktir ettim adam dün resmen deliye döndü ''ey mhk bir takımı diğerine nasıl yendirdiğine iyibak SİVASSPOR un emeği nerde, yazık günah değilmi'' gibi birçok eleştiri ile resmen rezil etti aydunus ve mhk yi...helal olsun...
PETKOVİC 18.03.2013, 18:15 Tekrar yaz da görelim bizde :D
trabzonu kurtarmak için kümeye oynayanları yıpratmaya çalışıyorlar biz bu oyunlara gelmeyelim diyorum ;)
Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus iyi hakemler olsa ne yazarlar ikisininde ne mal olduklarını gördük
58fatihcan 19.03.2013, 08:50 Bu adamlar avrupada aslan burada kedi anlayamadim ben bu isi
MEVLUTHOCAOGLU 19.03.2013, 09:14 Bu yönetim ne tff gider nede başka bir merciye başvurur boşuna ümitlenmeyelim varsayalım ki gittiler ne değişecek aynı tas aynı hamam değişmez tff 2 klübün himayesi altına girmiş kim takar anadolu klüplerini ama şu olabilir bütün anadolu klüpleri toplanır ve tff ye giderek ya bu işleri düzeltin yada bizler ligden çekiliyoruz gibi rest çekerler ise o zaman anadolunun sesi yanki yapar diye düşünüyorum ama o yürekte klübler ne yazık ki yok
Su spor yorumculari hep kendilerine göre yorumlar yapiyorlar ama hic bir macin kaderini de ceviremiyorlar madem sözünüz gecmiyor niye saatlerce borazan kusu gibi ötüyorsunuz eger yigit seniz haksizliga karsi durabiliyorsaniz o haksizligi yapan hakemin düdügünü niye astirmiyorsunuz ben simdiye kadar sizden böyle islerin zuhur ettigini sizden hic görmedim bundan sonrada olacagini zannetmiyorum sizinkisi gelene agam gecene pasam eger gercekte samimi iseniz söylediginiz o hatalari düzeltme yolunda biraz emek biraz gayret sarf edersiniz ve bizde inaniriz yoksa öyle esib yagmakla kimseyi o konuya inandiramazsiniz.
cemahmety 19.03.2013, 14:42 Fırat Aydınus bizim düşmanımız gibi davranıyor her maçta
Cok affedersiniz bu bir misal ögretmenin biri sinifta talebelerine ders verirken aklina talebelrinin tecrübelerini denemek ister talebenin birisine derki farz edelim kirgezisine gittik gezerken o an bir yaban domuzu cikti sana saldirdi ne yaparsin der ögrenci kacarim saklanmaya calisirim der ama ögretmenin hosuna gitmez bu defa ögrenci hocasina ayni soruyu sorar hocam siz olsaniz benimyerimde ne yaparsiniz hoca derki hemen domuza karsi kosarim talebe tamam hocam tamam sende domuz tarafina gectin der bizdeki avrupada mac yöneten hakemlerin ne tarafa gectigi zaten belli degilmi.
TÜRK FUTBOLU MECNUN ODYAKMAZLAR, AZİZ YILDIRIMLAR HAPSE ATILARAK TEMİZLENEMEZ. ASIL TÜRK HAKEMLERİNİ HAPSE ATARAK TEMİZLENİR TÜRK FUTBOLU. AKHİSAR-SİVAS MAÇINDA RESMEN KATLEDİLDİK.
Erman Toroğlunun Sivasspor-Fenerbahçe müsabakası sonucunda (Şu malum maç) Ermanın 2 metrenin üzerinde ofsayt olmadığı pozisyonda ısrarla ofsayt bayrağını çektikden sonraki konuşmasını unutmuyorum...
-Seni unutmayacağım süt oğlan...
sivasfutbol 19.03.2013, 18:34 bu hakemi sivasın maçlarına bir daha vermesinler .
isyan olsa ne olur. 3 puan gittikten sonra. ha bu arada sadece bizi değil bir çok takımın kaderiyle oynadı bu maçta hakem. yazık.
yener_sahin 19.03.2013, 21:22 isyan olsa ne olur. 3 puan gittikten sonra. ha bu arada sadece bizi değil bir çok takımın kaderiyle oynadı bu maçta hakem. yazık.
Bir daha tekarı yaşanmasın diye bu tepkiler.Bunu idrak etmek bu kadar mı zor ?
aozdemir 19.03.2013, 22:04 onun yönettiği hangi maçta iyi yönetti diyebildik ki. Trabzon maçında sylla'ya çok gereksiz bir kızrmızı kart vermişti hiç unutmuyorum.
58fatihcan 20.03.2013, 01:03 bu hakemi sivasın maçlarına bir daha vermesinler .
Maci basariyla katletti ya inadina verirler arkadas
|