Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir'e gidiyoruz (Selçuk Üni Yiğidolar)
GokhanTurna 05.04.2013, 14:38 http://b1304.hizliresim.com/18/5/lt1up.jpg
Selçuk Üni Yiğidolar olarak bu hafta sonu oynanacak olan Eskişehir maçında takımımıza destek olma adına Eskişehir'e gidiyoruz. Bir kaç haftadır bu maça gitmek için koştuk durduk sonunda karara vardık pazar günü bir minibüs Eskişehir deplasmanına gidiyoruz. Talep fazlalaşırsa bir minibüs daha kaldırma veya daha büyük bir otobüs tutma durumumuz var. Akhisar maçına da gidecektik ama seyircisiz olduğu için gidemedik. Maça gelen veya gelemeyip destek çıkan herkese teşekkür ederiz.
İrtibat Tel: 0507 475 04 41
Bu da el emeği pankartımız
http://b1304.hizliresim.com/18/5/lt2jz.jpg
FALÇATA 58 05.04.2013, 14:40 Helal olsun sizlere yolunuz açık olsun
favori58 05.04.2013, 14:46 Siz gurbette babanızın verdiği harçıklarla deplasmana gidin takıma destek olun Sivas'daki utanmaz sıkılmaz adamlar fenerin galatasarayın kıçına dolansın
Yolunuz açık olsun sahip çıkılması gereken bir oluşumsunuz
en çok böyle konular yazılar görünce mutlu oluyorum. bu taraftar siteleri varsa tek faydalı amacı budur bence. konyadaki yiğidolar bu arkadaşlara ulaşın ve yalnız bırakmayın.. irtibat numarası verirseniz siteye üye olmayı bilmeyen insanlar da telefon yoluyla ulaşabilirler. çoğu kişinin buraları yazmadan takip ettiğinden eminim. yolunuz açık olsun puanlarla dönün..
burak58as553 05.04.2013, 20:29 Yolunuz açık olsun.Umarım galibiyetin keyfiyle geri dönersiniz Konya'ya :)
Casanova Rasit 05.04.2013, 20:47 Hepsini döveriz insallah...
sahada yani :D
ROMANTİK KATİL 05.04.2013, 20:59 Organizasyon için YİGİDOLARIMIZA tesekkürler bol sanslar. Sizler sayesinde puan yada puanlarla dönebiliriz insallah.
Abdullah DuMaN 06.04.2013, 08:32 Yolunuz açık olsun ne mutlu kendi imkanları ile deplasmana giden taraftarlara
Siz gurbette babanızın verdiği harçıklarla deplasmana gidin takıma destek olun Sivas'daki utanmaz sıkılmaz adamlar fenerin galatasarayın kıçına dolansın
aynen katılıyorum. facede millet profillerinde coşmuş. gs-fb kavgası yapıyor sivaslılar.size helal olsun çocuklar. bizde gençler maçına şimdiden sabırsızlıkla hazırlanıyoruz. konfeti yapmaya başladık bile :)
Yolunuz acık olsun.Allaha emanet olun.
inşallah sizinde desteginizle kazanacagız?
GokhanTurna 06.04.2013, 11:32 Maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ederiz. Konya'da çok güzel bir ortam var ve büyüklerimiz sağolsunlar desteklerini esirgemiyorlar. Dernek ve taraftar bütünlüğünü entegre olarak en iyi şekilde Konya'da yürütüyoruz. Diğer şehirlerde de böyle olursa birlik beraberlik daha kolay sağlanır.
Birileri taşın altına eline koyup ön ayak olmalı ki gerisi gelsin. Bizlerde 2 3 kişi taşın altına elimize soktuk, çabaladık ve meyvelerini alıyoruz bu işin. Bilinçli taraftar profilini en şekilde oluşturmaya çalışıyoruz.
Serdar63972 06.04.2013, 12:02 Sivasspor bu sene düşme tehlikesini atlatmıştır. Benim kanaatimce yapılacak en doğru müdahale, yönetimin mevcut teknik ekibi değiştirmesi için baskı yapmak olacaktır. Bağırmakla olmadı. Ben bunu şahsi olarak maçlara gitmemekle devam ettireceğim. Önümüzdeki hafta içi Lig Tv aboneliğimi de iptal ettireceğim. Dilekçeyede aynen şu ifadeyi yazacağım. Takımımızın başındaki Teknik Direktörün taraftara ve Şehre saygısızlığından dolayı, bu adam gidene kadar üyeliğimi iptal ettiriyorum olacak. Ben Sivassporluyum. Bu sene zor bela geçmiştir. Takım 2.Lige hatta 3.Lige de düşebilir. Orda da arkasında dururuz. Ama Türkiyenin gözü önünde bir adamın şehrime bu saygısızlığı yapmasını kabul edemem.
ben eskişehirdeyim maça geleceğim tribünde görşürüz
inşallah kazanacağız :)
58fatihcan 06.04.2013, 21:13 Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen bu vefalı gruba ve bütün destekleyen Sivas taraftarına teşekkürler ederiz
yigidolar06 06.04.2013, 23:46 Bugün sizle beraber olmayı çok istemiştim kısmet değilmiş sağsağlim gidip gelesinizyolunuz açık olsun
eroldeger 07.04.2013, 07:55 bende ist buldan gelmekistiyorumama yanıma bir arkadaşbulamadım şuan saat 9 itibarıile halen bekliyorum
Konya'dan maça gidecek arkadaşları şu an güzel bir uğurlamayla yolcu etmişler.
Yolunuz açık dönüşünüz üç puan olsun.
58fatihcan 07.04.2013, 17:02 İnşallah çektiğiniz yorgunluğa ve cefaya değecektir. Gerçi maçı kaybetsek bile Sivasspor aşkınız bunu fazlasıyla unutturur
GokhanTurna 08.04.2013, 13:16 Bir kaç foto koyuyorum buraya diğerleri facebook profilimizde mevcut.
http://b1304.hizliresim.com/18/8/lw7x4.jpg
http://f1304.hizliresim.com/18/8/lw7y3.jpg
http://f1304.hizliresim.com/18/8/lw7z5.jpg
Sayı az herhalde Konya da olmazsa tribün boş kalacak,güzel işler yapıyor konya Üni tebrikler
58fatihcan 08.04.2013, 13:57 Desteklerinizi esirgemeyin bu.takimdan. Tebrikler
Serdar63972 08.04.2013, 14:00 Sivasspor bu sene düşme tehlikesini atlatmıştır. Benim kanaatimce yapılacak en doğru müdahale, yönetimin mevcut teknik ekibi değiştirmesi için baskı yapmak olacaktır. Bağırmakla olmadı. Ben bunu şahsi olarak maçlara gitmemekle devam ettireceğim. Önümüzdeki hafta içi Lig Tv aboneliğimi de iptal ettireceğim. Dilekçeyede aynen şu ifadeyi yazacağım. Takımımızın başındaki Teknik Direktörün taraftara ve Şehre saygısızlığından dolayı, bu adam gidene kadar üyeliğimi iptal ettiriyorum olacak. Ben Sivassporluyum. Bu sene zor bela geçmiştir. Takım 2.Lige hatta 3.Lige de düşebilir. Orda da arkasında dururuz. Ama Türkiyenin gözü önünde bir adamın şehrime bu saygısızlığı yapmasını kabul edemem.
Eskişehirde Rıza Hocaya tezahürat yapıp karşılık alamayan zümreyi SİVAS adına kınıyorum.
67_dernek_YUSUF 08.04.2013, 15:02 ayaginiza saglik yigodolar
|