Orijinalini görmek için tıklayınız : Ziya İsyan Etti

SivasSpor.Com
13.04.2013, 08:01
http://resimzade.com/Show.html?i=39933&token=40789

Kırmızı-Beyazlılar'ın genç oyuncusu Ziya Erdal, 90 dakikanın ardından isyan etti.

Hakem Süleyman Abay'ın kararlarına tepki gösteren başarılı solbek, ''Her maçta aynı şeyleri yaşıyoruz. Yeter artık demekten bıktık. Bir takımın üzerine bu kadar oynanmaz. Önceki maçlarda olduğu gibi bugün de yine hatalı kararlar yüzünden mağdurolan taraftık. Canımızı yakmaya hakları yok'' açıklamasını yaptı.

Salim58
13.04.2013, 08:08
Bu sezon bize yapılan hakem hatalarına Hoca isyan eder Futbolcular isyan eder Yönetimden nedense hiç isyan sesi çıkmaz..Bizlerde taraftar olarak oturur kuzu kuzu hakem hatalarını izleriz kimseye birşey olmaz olan Sivasspora olur...

58sinan58
13.04.2013, 08:51
Bu sezon bize yapılan hakem hatalarına Hoca isyan eder Futbolcular isyan eder Yönetimden nedense hiç isyan sesi çıkmaz..Bizlerde taraftar olarak oturur kuzu kuzu hakem hatalarını izleriz kimseye birşey olmaz olan Sivasspora olur...

çok doğru söylüyorsun abi hoca isyan eder yanında kimse yok futbolcu isyan eder hemen kartı yer artık hakemlerde çözdü bizi nabıza göre şerbet veriyorlar nede olsa sivasspor diyorlar bu sene bu ligde bizden çok hakem kurbanı olan takım var mı

izmirliyigido
13.04.2013, 09:57
Aslında Ziya Erdal çok güzel konuştu. Hatta;

- "Anadolu takımıyız diye, Sivasspor'uz diye hakemlerin bu kadar haksızlık yapması, kimsenin buna ses çıkartmaması doğru değil" dedi.

Artık daha ne kadar hakkımız yenecek, daha ne kadar sus pus kalacağız? Hani nerede yönetim, nerede hukukçularımız? Bu kan emici ş.refsizlere KİM DUR DİYECEK? Göz göre göre takım ateşe atılıyor.

Bence TÜRKİYE Liglerinin en büyük takımı SİVASSPOR'dur. NEDEN? Çünkü, taraftarı yeteri kadar ilgi göstermez, hocası takımı oynatmaz, oynayan oyuncuyu oyundan alarak adeta sabote eder, hakemler takımı yakar, yöneticisi sesini çıkartmaz, ama yine de ligde 11. sırada yer aldığı için. Helal olsun Sivasspor'um !..

.

5858SS5858
13.04.2013, 11:17
Ziya kardesimiz cok hakli. Eskiden maclarimiza Cüneyt Cakir verildiginde seviniyorduk. Simdi ise hangi hakem oldugu farketmeksizin katletilmekden korkuyoruz. Allah sonumuzu hayir etsin.

Mete209
13.04.2013, 12:07
Sesimiz çıkmadığı sürece ezilmeye mahkumuz. Biz de Bursa, Beşiktaş vs. takımlar gibi dişimizi birazcık olsun göstermeliyiz!

sivaslıadem
13.04.2013, 12:11
ah keşke şu açıklamayı yönetimden biri yapsaydı ziya gardaş la
Ö...ün trene baktığı gibi izliyorlar
Korkum o ki bu açıklamandan dolayı sana ceza gelmesi
Yönetim uyuma takımına ve şehrine sahip çık
Bütün sıkıntılara rağmen iki yıldır ayaktayız

B.DUMANLI
13.04.2013, 12:35
Haksizliklara karsi koymak yönetimin isi,futbolcu haykirmis kim takar....

KaanK
13.04.2013, 12:42
Yönetim ne işe yarar ?????

Sivassporun haklarını savunma görevi futbolculara kaldıysa vay halimize ....

58 SiVaSıM 58
13.04.2013, 16:32
rıza hocamız ve oğlumuz ziya haricinde takımı savunan yok neden çünkü başkan çok kötü

58sinan58
13.04.2013, 17:19
Yönetim ne işe yarar ?????

Sivassporun haklarını savunma görevi futbolculara kaldıysa vay halimize ....

doğru söylüyorsun futbolcu maç içinde haksızlığa tahammül edemiyor hakkını aramak için hakeme itiraz ediyor hakemde senmisin itiraz eden al sana sarı kart hoop haftaya cezalı bu durum böyle devam ederse her hafta bir kart cezalısı futbolcumuz olur heralde

DOGU_BEY
13.04.2013, 19:43
•Zamanında bağırıp çağırdığınız ve ara ara benim de çok eleştirdiğim eski basın sözcüsü Fikret Ünsal'ı arar olduk...

MaXiMuM
13.04.2013, 21:24
[B]Yönetim ne işe yarar ?????
.........................B]

Pardon.

Başkan hariç yönetim mi var ki, işe yarasın.

58fatihcan
13.04.2013, 21:38
Ne zaman bitecek yapılan şer...sizlikler ne zaman bitecek haram para kazanmalar. Öyle bir şey ki adamlar galibiyete 900 bin alıyor. Futbolcu o haram parayı da evine götürüyor. İşler basit değil önemli

sivaslıadem
13.04.2013, 21:46
yönetimden şu haklarımızı savunacak tek bir adam dahi bulmak bu kadar zor mu
Fikret ünsal zamanında saçma sapan konuşurdu ama gündemde kalırdık sürekli
Ağzı güzel laf yapan birisi çıksa ne rıza hocaya ne de futbolculara açıklama yapma gereği kalır
Korktuğum ziyanın bu açıklamalarından sonra ona bir ceza daha gelmesi

58Sivaslilar
14.04.2013, 01:05
Yeri gelince sukadar sivasli var bu kadar sivasli var peki okadar sivaslinin dernekleri hukukculari yönetimi hicmi bu milletin yani sivaslilarin hakkini koruyan yada savunan kimse neden yok nerde bunlar hakkimizi zaten gelen yiyor giden yiyor simdide hakemler takmis kafayi nerde bu millet nerde bu devlet yeter artik demeli????????????

kadirakin58
14.04.2013, 12:19

Yönetim zaten bazıları tarafından mimlenmiş durumda. Çamuru attılar ama izi kalır. Yönetim antipatik olmamak için fazla yüklenemez, yüklenme göre taraftara düşer.

tekdoktiri
14.04.2013, 13:58
ya yönetim ne yaparsınız sesiniz çıkmaz kuzu oldunuz hayırdır sıkıntımı var

FORZA SİVAS 58
14.04.2013, 20:01
bende her maç yaptığın kademe hatalarına isyan ediyorum penaltı olmayan pozisyonda boşuna sarı yedin boşuna itiraz ettin kayseri maçında yoksun kendine gel

58fatihcan
14.04.2013, 22:59
Her sivaslı ziya kadar takıma sahip çıksa bunları konuşmuyor olurduk bence