Orijinalini görmek için tıklayınız : Protesto için düdük çalıyoruz!!!!
asabibaba 15.04.2013, 21:50 http://www.sonhaber.com.tr/images/haberler/ilker_meral_duduk_calacak_h277 .jpg
Protesto için düdük çalalım mı?Trabzon maçına hakem hatalarını dile getirmek ve gündem de tutmak için plastik düdükle gelelim ve özellikle 58.dakika da sürekli çaçlım yapalım ne dersiniz ....Özellikle gruplar destek verirse çok şık olur dermisiniz?Olumul yada olumsuz fikirlerinizi bekliyorum .Saygılarımla
asabibaba 15.04.2013, 21:58 Spor Aktif'ten Mustafa Ateş'in fikri ise SARI KART BÜYÜKLÜĞÜNDE SARI BİR KAĞIT GETİRSİNLER hakem sarı kartınıu çıkardığında stad komple çıkarıp sarı kartı göstersin dediler.
elbeylii 15.04.2013, 22:00 bence harika fikir
ama stada nasıl girecegiz
elbeylii 15.04.2013, 22:01 o fikirde harika olur
asabibaba 15.04.2013, 22:04 Plastik düdükk ona bişi demezler ben internetten baktım 50 kuruşluk küçük düdük ama sesi çok çıkıyor..;)
http://www.sonhaber.com.tr/images/haberler/ilker_meral_duduk_calacak_h277 .jpg
Protesto için düdük çalalım mı?Trabzon maçına hakem hatalarını dile getirmek ve gündem de tutmak için plastik düdükle gelelim ve özellikle 58.dakika da sürekli çaçlım yapalım ne dersiniz ....Özellikle gruplar destek verirse çok şık olur dermisiniz?Olumul yada olumsuz fikirlerinizi bekliyorum .Saygılarımla
Bende bir kac sefer bu dudk olayini yorumlarimda yazmistim , elbetteki süper bi olay , simdi ben sivasta olacaktimki stadyumu yerinden oynatirdim , bence 58 . dakikada degil hakemin her hatalarinda düdük cakmaliyiz, ve rakip futbolcularin her türlü ataklarini kesmek icin calmaliyiz , insallah bu duduk olayi basarili biter , tüm yigidolara saygilarimi sunarim
polis5834 15.04.2013, 23:11 güzel bir fikir ama TFF tarafından cezai yaptırımı olur mu acaba. Şu kritik haftalarda saha kapatma cezası alırsak büyük bir kötülük yapmış oluruz... Mevzuata hakim arkadaşlar yazarsa sevinirim
izmirliyigido 15.04.2013, 23:13 Stadda, maç esnasında oyuncuyu yanlış yönlendirecek her türlü hareket, ses ve fiziksel olay hem ceza getirir hemde hakem isterse oyunu durdurup seyirciyi dışarı çıkarttırabilir. Bunu hatırlatayım, yine de bir araştırın, sorun derim.
Ama sarı kart olayı ve maç başlarken, TFF'ye, MHK'ya ve hakemlere KIRMIZI KART gösterilmesi olayı çok anlamlı olur.
.
polis5834 15.04.2013, 23:26 MADDE
5
3
–
SAHA OLAYLARI
(1)
Stadyumlarda düzen ve ya disiplinin ya da müsabakanın olağan akışı içinde oynanmasının
veya güvenliğinin sağlanmasına ilişkin kuralları bireysel veya toplu bir biçimde ihlal eden
kişiler, bir aydan iki yıla kadar müsabakalardan men veya süreli hak mahrumiyeti cezası ile
cezalandırılır.
(2)
Seyircisi, mensupları, futbolcu ları nedeni ile olaylardan sorumlu kulüplere, saha kapatma
cezası ile müsabakayı seyircisiz oynama cezaları verilebilir. Saha kapatma cezası ile müsabakayı seyircisiz oynama cezası ayrı ayrı veya birlikte verilebilir.
cılgınsivas58 15.04.2013, 23:46 stada alırlarmıkı malum bizde herşey yasak oldugu için
asabibaba 16.04.2013, 00:10 Amaç bunda ısrar etmek değil amaç beyin fırtınası başlatmaktı sanırım bu olmayacak ama lütfen fikir verin yazın
bahbaba58 16.04.2013, 01:32 Belli bir dk belirleyelim o dakika gelince herkes maça arkasını dönsün ve kahrolsun federasyon diye bağralım....
ahhguzum 16.04.2013, 08:14 sarı kart olayı süper. düdük hakemdede oldugh icin olmaz kurallara aykırı bellliki.
SenSetik 16.04.2013, 08:20 böyle birşey mümkün değil...bence yapılmamalıda...daha mantıklı birşey düşünülebilir...sarı kart gibi...
düdükmü olur kartmı bilmem ama basına yansıyacak şekilde ve medeni bir şekilde ceza almadan tepki koymak gerek
Stada düdükle girmek yasak. Ama sarı karton olur. Bence iyide olur.
elbeylii 16.04.2013, 11:04 bencede sarı kart olayı güzel takım ceza falanda almasın
elbeylii 16.04.2013, 11:06 Belli bir dk belirleyelim o dakika gelince herkes maça arkasını dönsün ve kahrolsun federasyon diye bağralım....
mantıklı 58. dakika basınada sölenirse iyi olur hep hocaya yüklemeyelim artık
Cengiz?han58 16.04.2013, 11:45 Ayrıca 58.dakıkadakı seyirci coşkusu maçlarımızda takımımızı olumlu yönde etkiliyo ateşleniyo futbolcular bu coşkunun yerine düdük çalınırsa bu maçta çok şey kaybederiz kesinlikle öyle bişey yapılmasın .benim görüşüm bu.
bahbaba58 16.04.2013, 11:58 mantıklı 58. dakika basınada sölenirse iyi olur hep hocaya yüklemeyelim artık
Evet masrafsız ve en uygun olanı söyledim çünkü stada girerken bizim pinti güvenlikciler düdüğü alamayabilir çünkü benim SİVASSPOR atkıma pkk atkısı zanneden kişilerden ne bekliyorsun :)
Güvenlikciye renk körümüsün dedim stad müdürüne şikayet ettim bence bundada bir aksilik çıkarırlar...
mantıklı 58. dakika basınada sölenirse iyi olur hep hocaya yüklemeyelim artık
80. dakika uygun bence. hani verilmeyen sarı kart ve kırmızı kart olyının olduğu zman
HababamHa 16.04.2013, 13:09 düdükmü.? ben bu güne kadar hiçbir statta düdüklü protesto yapıldığını görmedim yapmayın gardaşlarım sarı kart koyun cebinize.
|