Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçın Ardından

SivasSpor.Com
21.04.2013, 20:04
http://img6.mynet.com/spr5/riza-calimbay-rop-61978_501.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise her iki takımın da 90 dakika boyunca iyi futbol oynadığını belirterek, şunları kaydetti:

"İki takım da kazanmak için oynadı. Eksik futbolcularımız olmasına rağmen oyundan hiç kopmadık. Oyunu koparacak pozisyonlarda bulduk ama değerlediremedik. Takımımı mücadelesinden memnunum. Burada kazanılan 1 puan, bu şartlarda çok iyi. Rakibimiz son haftaların en formda ekiplerinden biri. Mükemmel bir kadroya sahip, çok kaliteli futbolcuları var. Ligde bundan sonra telafisi olmayan maçlar başlıyor. İnşallah bu haftaları en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz."

Çalımbay, rahatsızlığı bulunan babası için Kayserispor taraftarlarınca açılan "Geçmiş Olsun Bektaş Çalımbay" pankartının kendisini çok duygulandırdığını belirterek, taraftarlara teşekkür etti.

tavatir
21.04.2013, 20:09
Kayserispor taraftarının jesti güzel olmuş. Umarım diğer tatsızlıklar da olmaz bundan sonra. Hep olumlu şeyler görürüz tribünlerde.

poyrazer5858
21.04.2013, 20:22
kayseri bizim kardeş şehrimizdir. bir avuç kayseri taraftarının yaptığı terbiyesizlikleri bütün bir şehre mal etmemek lazım. böyle çirkef insanlar her şehirde var.
bugünkü maçta kayseri taraftarının bektaş amca konusunda gösterdiği inceliği maalesef bizim taraftar göstermemiştir.

58fatihcan
21.04.2013, 20:45
Kayseri taraftari jesti guzeldi. Spikerde babasini kaybeden hocaya dedi. Ohaa ya adam oldu haberimiz mi yok

Çılgın Türk
21.04.2013, 20:45
http://l1304.hizliresim.com/18/p/m9vb5.jpg

Bu duyarli davranislarindan dolayi Kayserispor taraftarlarini kutluyorum.
Spor'da rekabet olur ama düsmanlik olmaz. Bunu kimsenin unutmamasi lazim.
Sonucta hepimiz ayni topraklarin insanlariyiz!, bir kac kisinin doldurusuna gelmemek lazim...

Mete209
21.04.2013, 20:48
Ezeli rakibimiz olsa da ben Kayseri'yi seviyorum ve ligden düşmesini istemem. Taraftarların yaptığı jest de çok anlamlı olmuş.

İki takım da birer yarı iyi futbol oynadı. İki takım da kazanabilirdi; fakat kısmet beraberlikmiş.

Rıza Hoca, "Kayseri mükemmel bir kadroya sahip" demiş, ama bizim kadronun da onlardan aşağı tarafı yok.

Önümüzdeki hafta İnşallah İBB'yi yeneriz. Böylece hem kendimizi hem de diğer takımları rahatlatmış oluruz.

Ferhat06
21.04.2013, 20:49
Kayserisporun HORANTA grubunun Rıza hocaya yapdığı bu jest çok güzeldi.İnşallah iki komşu şehrin takımları arasında bu yeni bir Kardeşlik Geleneği anlayışının başlangıcı olur.

B.DUMANLI
21.04.2013, 21:17
Kayseri´den alinan bir puan tabiki iyi,ama haftaya oyniyacagimiz belediye macini kazanip bu isi bitirin artik.Bu ligde kalabilmemiz icin 4 puan gerekir gibi görünüyor bu isi bitirinde kupaya konsantire olun artik.Belediye bizim canimizi gecmiste cok yakti dikkatli olmakta yarar var...

ROMANTİK KATİL
21.04.2013, 21:17
Her zaman dedigimiz gibi elestirsekte hocamızın her zaman arkasındayız. Bir kez daha Bektas amcamıza gecmiş olsun der en kısa sürede saglıgına kavusmasını ALLAHTAN niyaz ederiz.

B.DUMANLI
21.04.2013, 21:20
Hocam biz pas yapamiyoruz,Aatif bizde olmiyaydi bizim takimin hali ne olurdu,bunu düsünmek bile istemiyorum.Takima hareket getiren oyuncumuz suan itibariyle Aatif.Sahanin en kötüsü ise Ugur ve Kadir´di bugün.Ziya´yi takim aradi,Erman´in olmayisida bizim icin dezavantajdi.

dedebali58
21.04.2013, 21:25
kayseriden 1 ibb den 3 puan hem ibbyi 2.lige poztalar hemde bizi rahatlatır.kupada 1 galibiyet sonra avrupa garanti İNŞALLAH.....:)

58fatihcan
21.04.2013, 21:28
Belediye maci beraberlik gibi duruyo. Neden bende bilmiyorum sivas kritik maclarda berabrre kaliyor. Hee ama taraftar alir maci

58_babacan_58
21.04.2013, 21:31

Sonucta hepimiz ayni topraklarin insanlariyiz!, bir kac kisinin doldurusuna gelmemek lazim...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p526x296/318762_476013905804416_1046988 595_n.jpg

olaya birde bu taraftar bakalım isterseniz.Böyle insanlar olduğu sürece bu 2 takımın dost olması imkansız.

elbeylii
21.04.2013, 21:34
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p526x296/318762_476013905804416_1046988 595_n.jpg

olaya birde bu taraftar bakalım isterseniz.Böyle insanlar olduğu sürece bu 2 takımın dost olması imkansız.

geçmiş olsun gardas

58Sivaslilar
21.04.2013, 21:40
Bu gün oyun ortadaydi ligi garentilemis bir kayseri spor düsme hattinin cemberinde bir sivasspor birisi yüksek moralle digeri ise stres icinde buna ragmen iyi oynadik devamini daha iyi sekilde dileriz

poolat58
21.04.2013, 21:48
kayseri bizim kardeş şehrimizdir. bir avuç kayseri taraftarının yaptığı terbiyesizlikleri bütün bir şehre mal etmemek lazım. böyle çirkef insanlar her şehirde var.
bugünkü maçta kayseri taraftarının bektaş amca konusunda gösterdiği inceliği maalesef bizim taraftar göstermemiştir.

nasılki yapılan kötü şeyleri tüm kayseriye maal etmiyorsan, yapılan iyi şeyleri de tüm kayseriye maal edemezsin. bilip bilmeden kalvye başından yorum yapma kadirhas dan biraz önce geldim, hersene yaşadıklarımızı bilmiyorsun konuşma...

58Sivaslilar
21.04.2013, 21:48
Kardesim araba resmini gördük gecmis olsun bu tür olaylar türkiyenin cok yerinde dünyanin cok kösesinde malesef oluyor bunlar insanliktan spordan centirmenlikten nasibini almamis insanlr insallah zaman gelir onlarida asariz:confused:

Dua
21.04.2013, 21:50
Hep destek tam Destek.

Durmak yok yola devam.

Çılgın Türk
21.04.2013, 22:15

Öncelikle gecmis olsun. Bunu yapanlar muhtemelen 15-18 yasinda ergen cocuklardir. Böyle manzaralari cogu sehirlerde görebilirsin. Takim otobüsleri bile taslaniyor.
Burada kendini bilmez gencler ne kadar suclu ise bence güvenligi saglayamayan polisinde sucu var.

58MUAMMER58
21.04.2013, 22:15
açık konuşmak gerekirse sivassporun galip gelmesinden hakemlerin ödü koptu,sırf eneramoyu faul yapmadığı halde kesen şahıs 50 metreden nasıl gördü hayret ettim,bi lafımda kayseri dostumuzdur ,kardeşiz,dostuz diyen dallamalara kendi adınıza konuşun , bakın arkadaş şahsım adına konuşuyorum ,o pankartı açan gençlere teşekkür ederim bunu tüm kayseriye mal etmemek lazım,o aracı hurdaya çeviren kahpe çocuklarını hangi kefeye koyacaksınız,:mad:sivasta okadar 38 plaka araba var 1 tekinin camı çiziliyormu ?okadar otobüs gelip gidiyor,tek 1 taş atılıyormu?kimin kardeşiyse kardeşi olsun, benim kardeşim olmadı olmıyacak ,bilip bilmeden zart zurt konuşmayın :mad:eti,kanı,ciğeri,kemiği gavur parasıyla 3 cent etmiyecek ,ermeni çingene ortak mamulü karaktersiz hırsız sahtekar yaratıklarla kardeş olacağıma 4 ayaklı köpeklerle kardeş olurum daha iyi,çünkü daha şerefli haysiyetli yaratıklardır :mad:o beceriksiz kamille eneramo az dikkatli olsalar ,1 tlye bilet satılırken üstünede kek börek daıtıldığı halde gelmeyip bu maçta stadı doldurup sivas kümeye diye ürüyenler s..miş sıpaya dönüp kuyruklarını kıstırıp evlerinin yolunu tutacaklardı yinede bu yavşak millete galibiyet sevinci yaşattırmayan tüm herkese sonsuz teşekkür ederim

Çılgın Türk
21.04.2013, 22:25
açık konuşmak gerekirse sivassporun galip gelmesinden hakemlerin ödü koptu,sırf eneramoyu faul yapmadığı halde kesen şahıs 50 metreden nasıl gördü hayret ettim,bi lafımda kayseri dostumuzdur ,kardeşiz,dostuz diyen dallamalara kendi adınıza konuşun , bakın arkadaş şahsım adına konuşuyorum ,o pankartı açan gençlere teşekkür ederim bunu tüm kayseriye mal etmemek lazım,o aracı hurdaya çeviren kahpe çocuklarını hangi kefeye koyacaksınız,:mad:sivasta okadar 38 plaka araba var 1 tekinin camı çiziliyormu ?okadar otobüs gelip gidiyor,tek 1 taş atılıyormu?kimin kardeşiyse kardeşi olsun, benim kardeşim olmadı olmıyacak ,bilip bilmeden zart zurt konuşmayın :mad:eti,kanı,ciğeri,kemiği gavur parasıyla 3 cent etmiyecek ,ermeni çingene ortak mamulü karaktersiz hırsız sahtekar yaratıklarla kardeş olacağıma 4 ayaklı köpeklerle kardeş olurum daha iyi,çünkü daha şerefli haysiyetli yaratıklardır :mad:o beceriksiz kamille eneramo az dikkatli olsalar ,1 tlye bilet satılırken üstünede kek börek daıtıldığı halde gelmeyip bu maçta stadı doldurup sivas kümeye diye ürüyenler s..miş sıpaya dönüp kuyruklarını kıstırıp evlerinin yolunu tutacaklardı yinede bu yavşak millete galibiyet sevinci yaşattırmayan tüm herkese sonsuz teşekkür ederim

Senin zihniyetindeki insanlar yüzünden dostluk olmuyor zaten.
Kayseri'de 58 plakali arabalar yok mu saniyorsun? Mac olmasa bu abayi bu hala getirirler miydi saniyorsun?
Kayseri'de kac tane Sivas'li yasiyor saniyorsun?
Birakin allah askina sehirlere etiket yapistirmayi.
Bir kac Trabzonsporlu birsey yapar faturayi bütün Trabzon sehrine keserler senin gibiler.
Bir kc Kayserispor'lu birsey yapar faturayi bütün Kayseri halkina keser senin gibiler.

Beyler uyanin, kendinize olmanyan bir düsman yaratmaya calismayin.... Bu sadece bir SPOR
Eger sizin dediginiz gibi bir gercek olsaydi ne Sivas'li biri Trabzon,Bursa,Kayseri vs. yasardi.

burak58as553
21.04.2013, 22:26

Neredeyse bütün 58 plakalı aracların camlarını indirmiş şerefsizler..

Murad_Kelleci58
21.04.2013, 22:34
Öncelikle gecmis olsun. Bunu yapanlar muhtemelen 15-18 yasinda ergen cocuklardir. Böyle manzaralari cogu sehirlerde görebilirsin. Takim otobüsleri bile taslaniyor.
Burada kendini bilmez gencler ne kadar suclu ise bence güvenligi saglayamayan polisinde sucu var.

Pankart açanlar mı..? 58 plakalı aracı hurdaya çevirenler mi..?
Pankart açmak kolay.. 58'e tahammül etmek olay
Ben inanmıyorum samimiyetlerine.. Eskiden gelen husumet bitmeyecek..
Onlarda ki kuyruk acısı.. Bizde ki evlat acısı olduğu müddetçe bu devran böyle sürüp gidecektir..
Ayrıca Kayseri nüfusuna son 10 yılda aldığı göçten dolayı kozmoplitlesmistir..
Adana Mersin İzmir Ankara İstanbul gibi..
Özellikle Güneydoğu'dan cok göç aldılar..
Onun icin SİVAS ve SİVASSPOR düşmanlığı Kayseri'de iyice köksalmıştır..

Murad_Kelleci58
21.04.2013, 22:37
Kayseri'de 58 plakali arabalar yok mu saniyorsun? Mac olmasa bu abayi bu hala getirirler miydi saniyorsun?
Bir kac Trabzonsporlu birsey yapar faturayi bütün Trabzon sehrine keserler senin gibiler.
Bir kc Kayserispor'lu birsey yapar faturayi bütün Kayseri halkina keser senin gibiler.

Beyler uyanin, kendinize olmanyan bir düsman yaratmaya calismayin.... Bu sadece bir SPOR
Eger sizin dediginiz gibi bir gercek olsaydi ne Sivas'li biri Trabzon,Bursa,Kayseri vs. yasardi.

Senin olaylara hep at gözlüğü ile bakmana hiç yabancı değilim.. Yorumların beni şaşırtmıyor..

poyrazer5858
21.04.2013, 22:37
nasılki yapılan kötü şeyleri tüm kayseriye maal etmiyorsan, yapılan iyi şeyleri de tüm kayseriye maal edemezsin. bilip bilmeden kalvye başından yorum yapma kadirhas dan biraz önce geldim, hersene yaşadıklarımızı bilmiyorsun konuşma...
:)emredersin paşam , bi daha konuşmam .
başka bir arzun var mı.:)

Çılgın Türk
21.04.2013, 22:38
Onlarda ki kuyruk acısı.. Bizde ki evlat acısı olduğu müddetçe bu devran böyle sürüp gidecektir..

Sen kendine fantom düsman yarat o beni baglamaz.
Senin yerinde olsam Kayseri'ye, Trabzon'a kimin ne kadar kötü taraftari varsa o sehre gitmem :D

Benim gözümde fanatik, fanatiktir bunun sehri, ülkesi, dini yok.
Sen kendi stadinda x takima kümeye diye bagir sorun yok ama baska statta x takim sana kümeye bagirinca aaa görüyormussunuz sunlar vs. de

58MUAMMER58
21.04.2013, 22:38

bak kardeşim yaşın başın nedir bilmiyorum,bildiğim zeka düzeyin benimle tartışmaya yetersiz birisin,zaten yazılarındada hep olumsuz düşüncelerle boş boş konuşup duruyorsun bişey anlamıyorum ne ayaksın :mad: bana kayseriyi,kayseriliyi,bana trabzonu ,trabzonluyu öğretmeye kalkma kendi adına kimle kardeş olursan ol beni ilgilendirmez oku geç ben bişey yazıyorsam bilmediğimden değil ,bildiğimden yazıyorum,yaşadığımdan yazıyorum,sana şimdi, yasadıklarımı anlatsam özür dilersinde boşverr bidaha bana alıntı malıntı yapma tesekkürde etme ,muatapta olma mümkünse uzak dur senin gibilerle hemşeri olacağıma hakiki köpeklerle hemşeri olmayı yeğlerim burda kes ok

58MySouL
21.04.2013, 22:39
Kayserispor taraftarının jesti güzel olmuş. Umarım diğer tatsızlıklar da olmaz bundan sonra. Hep olumlu şeyler görürüz tribünlerde.

ne jesti gardaş bunların hepsi demesemde bircogu serefsiz.parcalanan camları kırılan kac tane arac vardı.daha yeni evime girdim ve direk siteyi actım.hele bir beyaz toyota corolla vardıkı.içim gitti.araba sanki takla atmıs her tarafı paramparca ne cam kalmıs ne bısey her tarafı darma dagın.yapanın anasının bacısının ......:mad:

poyrazer5858
21.04.2013, 22:39
polemik olsun diye sormuyorum ama kayserinin kozmopolit olmasıyla sivas düşmanlığı arasında bir bağ kuramadım.

Murad_Kelleci58
21.04.2013, 22:40
Altmışlı yıllarda verilen futbol şehitleri bazıları icin hala masal tadında dinleniyorsa, siz devam edebilirsiniz Kayseri'yi dost gözü ile görmeyi..
Kayseri bizim dostumuz olamaz, düşmanımızda.. Ezele kadar sevmek icin cok cabada sarfetmeyecegim..

BOUN
21.04.2013, 22:41
.........
......

Altına imzamı atarım. Zorla düşman olalım demiyorum ama Kayseri'den asla asla bize dost olmaz.

Polyannacılık oynamaya gerek yok.

Birkaç çocuğun yaptığı iş denilmiş. Birkaç piç kurusu sadece Trabzon veya Kayseri'de mi var? Neden Bursa'da, Ankara'da, Mersin'de veya birbaşka yerde Sivassporlulara saldırılmıyor da Kayseri ve Trabzon'da bu olaylar oluyor?

Gerçekler açık! Bu iki şehrin takımıyla aramız hiçbir zaman iyi olmayacak buna inanıyorum.

58MySouL
21.04.2013, 22:43
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
açık konuşmak gerekirse sivassporun galip gelmesinden hakemlerin ödü koptu,sırf eneramoyu faul yapmadığı halde kesen şahıs 50 metreden nasıl gördü hayret ettim,bi lafımda kayseri dostumuzdur ,kardeşiz,dostuz diyen dallamalara kendi adınıza konuşun , bakın arkadaş şahsım adına konuşuyorum ,o pankartı açan gençlere teşekkür ederim bunu tüm kayseriye mal etmemek lazım,o aracı hurdaya çeviren kahpe çocuklarını hangi kefeye koyacaksınız,sivasta okadar 38 plaka araba var 1 tekinin camı çiziliyormu ?okadar otobüs gelip gidiyor,tek 1 taş atılıyormu?kimin kardeşiyse kardeşi olsun, benim kardeşim olmadı olmıyacak ,bilip bilmeden zart zurt konuşmayın eti,kanı,ciğeri,kemiği gavur parasıyla 3 cent etmiyecek ,ermeni çingene ortak mamulü karaktersiz hırsız sahtekar yaratıklarla kardeş olacağıma 4 ayaklı köpeklerle kardeş olurum daha iyi,çünkü daha şerefli haysiyetli yaratıklardır o beceriksiz kamille eneramo az dikkatli olsalar ,1 tlye bilet satılırken üstünede kek börek daıtıldığı halde gelmeyip bu maçta stadı doldurup sivas kümeye diye ürüyenler s..miş sıpaya dönüp kuyruklarını kıstırıp evlerinin yolunu tutacaklardı yinede bu yavşak millete galibiyet sevinci yaşattırmayan tüm herkese sonsuz teşekkür ederim BENİM DÜŞNCEMDE BUNDAN SONRA AYNI.

Murad_Kelleci58
21.04.2013, 22:44
polemik olsun diye sormuyorum ama kayserinin kozmopolit olmasıyla sivas düşmanlığı arasında bir bağ kuramadım.

Kayseri ile yıllar oncesine dayanan husumet ve son on yılda özellikle Diyarbakır ve diğer güneydoğu illerinden aldığı göçün oluşturduğu kontrolsüz nüfusun Sivas'tan ve Sivasspor'dan nefret etmesi..

elbeğli58
21.04.2013, 22:44
Takım trabzon maçında yorulduğu halde helal olsun kayseriye sahayı dar etti ama Kamil Grosicki o golü atsa ligi bitirecektik haftaya belalımız ibb ile çok ama çok önemli bir maça çıkacağız ve artık biz onların belalısı olalım şu takımı kümeye yollayarak bizi şampiyonluktan ettiği ve sıkıntı yaşattığı tüm sezonların intikamını alalım

Çılgın Türk
21.04.2013, 22:45
Altmışlı yıllarda verilen futbol şehitleri bazıları icin hala masal tadında dinleniyorsa, siz devam edebilirsiniz Kayseri'yi dost gözü ile görmeyi..
Kayseri bizim dostumuz olamaz, düşmanımızda.. Ezele kadar sevmek icin cok cabada sarfetmeyecegim..

O senin görüsündür saygi duyarim.
Benim düsmanim falan yok. Almanya'da yasiyorum. Kayseri'den tut Edirneli dostlarim var.
Allahtan herkes senin görüsünde degil. Eger öyle olsaydi ne bir Sivas'li Kayseri'de calisir ne iki sehir arasinda evlilikler olur.

Çılgın Türk
21.04.2013, 22:47
Gerçekler açık! Bu iki şehrin takımıyla aramız hiçbir zaman iyi olmayacak buna inanıyorum.

Bak buna saygi duyarim. cünkü kilit kelime kullaniyorsun iki sehrin takimi diyorsun. sehir demiyorsun! Fener -Gs ile anlasamiyorsa sende kayserispor, trabzonspor takimlari ile aran iyi olmayabilir.
Ama burada bazilari kendilerine fantom düsman yaratiyorlar. Bir kac zbidinin yaptigi seyi bütün sehre malediyorlar.

Murad_Kelleci58
21.04.2013, 22:48
Sen kendine fantom düsman yarat o beni baglamaz.
Senin yerinde olsam Kayseri'ye, Trabzon'a kimin ne kadar kötü taraftari varsa o sehre gitmem :D

Benim gözümde fanatik, fanatiktir bunun sehri, ülkesi, dini yok.
Sen kendi stadinda x takima kümeye diye bagir sorun yok ama baska statta x takim sana kümeye bagirinca aaa görüyormussunuz sunlar vs. de

Kimse düşman yaratmıyor kendine.. Ben Kayseri'den bize dost olmaz diyorum.. Düşmanlık bizde degil onların içindeki hazımsızlıktan.. Senin bakış zaviyen belli kardes.. Hiç bosuna uzmeyelim birbirimizi olur mu..?

poolat58
21.04.2013, 22:50
:)emredersin paşam , bi daha konuşmam .
başka bir arzun var mı.:)

bi de dalga geçer gibi yorum yapma üç kuruşluk aklınla... eviden dışarı çıkmaz kıçım donacak diye kapının önündeki maça gitmezsin...dostundan düşmanından haberin olmaz..gelip birde burda canı pahasına o maça gidenlerle dalga geçmeye kalkarsın. bilgisayar başında tarfatlık yapmaya, her gördüğün sakallıya dede demeye devam et sen...sen bi kayseriye gelde maçtan sonra seni formayla sadece 10 dk bi gezdireryim o zaman görürsün anyayı da konyayıda dostu da ezbere konuşmayın ezbere...

Murad_Kelleci58
21.04.2013, 22:51
Benim düsmanim falan yok. Almanya'da yasiyorum. Kayseri'den tut Edirneli dostlarim var.
Allahtan herkes senin görüsünde degil. Eger öyle olsaydi ne bir Sivas'li Kayseri'de calisir ne iki sehir arasinda evlilikler olur.

Almanya'dan buralar sizlere belli ki toz pembe görünüyor olabilir.. Senin gördüğün iceberg'in görünen yüzü..

ROMANTİK KATİL
21.04.2013, 22:52
Herkes ne diyor bilmem ama daha demin eve gelirken hızlı trende birbirimize girecektik. Emniyet bizi gec bıraktı staddan. Trene binen SİVASSPORLU taraftarları bekliyorlardı. Bizlerle beraber binen kayseri taraftarlarıda vardı. Kos kocaman adama ne iteliyon sen SİVASLIMISIN vs laf attılar. Biz ilk baslarda ses etmedik onlara. Daha sonra bir tane SİVASLI delikanlı vs yokmu dediler. Bütün herkes onların üstüne yürüyünce trende susuverdiler. Sonra sizler bizim büyügümüzsünüz vs dediler. Kayseride olmayan yasamayan adam burda nelerle karsılastıgımızı neler cektigimizi asla bilemezler.

Çılgın Türk
21.04.2013, 22:52
Kimse düşman yaratmıyor kendine.. Ben Kayseri'den bize dost olmaz diyorum.. Düşmanlık bizde degil onların içindeki hazımsızlıktan.. Senin bakış zaviyen belli kardes.. Hiç bosuna uzmeyelim birbirimizi olur mu..?

Bencede burada noktalayalim. Benim görüsüm bu, seninki o.

güneşyurdu
21.04.2013, 22:56

teşekkür ederiz....HORANTA sözcüğü ev halkı,aile üyesi demek bu arada...adam adam der ki horantası çok der kalabalık aileler için...çok eski adamlar bilir...

poolat58
21.04.2013, 22:57

kardeş sen konuyu yanlış anlamışsın. olay kayserili sivaslı olayı değil. olay sivassporlu kayserisporlu olayı. benim de bi sürü kayserili arkadaşım var kayseride okuyorum. ee her gün birbirimizi mi dövüyoruz yani, yooo. ama SİVASSPOR-kayserispor maçları derbidir ve yari ayrıdır...''kayserisporlu taftartarlar'' bizim dostumuz olamaz.(bakın birey olarak söylemiyorum topluluk anlamında söylüyorum)

Çılgın Türk
21.04.2013, 22:57
Almanya'dan buralar sizlere belli ki toz pembe görünüyor olabilir.. Senin gördüğün iceberg'in görünen yüzü..

Ben Almanya dogumlu degilim. 17 yasimda buraya geldim.
Her iki kültürüde gayet iyi biliyorum. Senede olmasada en gec iki senede bir Sivas'a tatile gelirim.
Neyse fazla uzadi bu konu, cikmam lazim.
Kalin saglicakla, hayat kisa ve hayat futboldan ibaret degil. Kimseyi kirmadan sayili günlerinizin zevkini cikartin... biolojik saatin ne zaman duracagi belli degil

DOGU_BEY
21.04.2013, 23:10

sen hala hayal dünyasında yaşamaya devam et..kayserispordan ne dost ne de jest olur...tatsızlık dedğin şeyler maç dışında orada habersiz bekleyen vatandaşın arabasına malına oluyor..burdaki taraftar sataşıyorsa da laf atıyorsa da herşey stad içinde olup biityor..ama sen ve senin gibi dostluk masalı uydurmaya çalışan birkaç kişi bunlarla dışarıda yapılan karaktersizliklerin ayrımını göremiyorsunuz...

poolat58
21.04.2013, 23:16
Herkes ne diyor bilmem ama daha demin eve gelirken hızlı trende birbirimize girecektik. Emniyet bizi gec bıraktı staddan. Trene binen SİVASSPORLU taraftarları bekliyorlardı. Bizlerle beraber binen kayseri taraftarlarıda vardı. Kos kocaman adama ne iteliyon sen SİVASLIMISIN vs laf attılar. Biz ilk baslarda ses etmedik onlara. Daha sonra bir tane SİVASLI delikanlı vs yokmu dediler. Bütün herkes onların üstüne yürüyünce trende susuverdiler. Sonra sizler bizim büyügümüzsünüz vs dediler. Kayseride olmayan yasamayan adam burda nelerle karsılastıgımızı neler cektigimizi asla bilemezler.

aynen öyle kardeşim kayseride yaşamayanlar bilmezler....hatta taraftar gruplarımız da bilmez, onlar bağıracağını bağırır, söveceğini söver otobüslerine biner gider...bu eşşekcilerle uğraşmak daha sonra bize kalır...geçen sene de tramvay durağında biribirimize girdik. 10 yaşındaki çocuklara bile tekme tokat girdi o.ç ları...ondan sonra dostluk hadi lan ordan...:mad:

karakocyakup58
21.04.2013, 23:22
sen hala hayal dünyasında yaşamaya devam et..kayserispordan ne dost ne de jest olur...tatsızlık dedğin şeyler maç dışında orada habersiz bekleyen vatandaşın arabasına malına oluyor..burdaki taraftar sataşıyorsa da laf atıyorsa da herşey stad içinde olup biityor..ama sen ve senin gibi dostluk masalı uydurmaya çalışan birkaç kişi bunlarla dışarıda yapılan karaktersizliklerin ayrımını göremiyorsunuz...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=476013905804416&set=a.476013889137751.10737418 95.153927168013093&type=1&theater.

arabanın haline bakın ya yazıkkkk

ROMANTİK KATİL
21.04.2013, 23:24
aynen öyle kardeşim kayseride yaşamayanlar bilmezler....hatta taraftar gruplarımız da bilmez, onlar bağıracağını bağırır, söveceğini söver otobüslerine biner gider...bu eşşekcilerle uğraşmak daha sonra bize kalır...geçen sene de tramvay durağında biribirimize girdik. 10 yaşındaki çocuklara bile tekme tokat girdi o.ç ları...ondan sonra dostluk hadi lan ordan...:mad:

Ya cok zoruma gitti ama. Yaslı baslı adama ne iteliyon sen SİVASLIMISIN yani hayvanmısın vs demek istediler. Bizler ses etmedik ilk etapta sonradan işi ileriye götürünce nerden baksan 25 30 kişi üzerlerine gittik 7 kişilerdi onlarda. Sonradan takımımızın aldıgı 1 puanı kutlıyoruz sizler bizim büyügümüzsünüz bizi yanlıs anladınız vs dediler. Bunlardan dost felan olmaz. Elerinden gelse bizi bir kasık suda bogarlar.

DOGU_BEY
21.04.2013, 23:29
Ya cok zoruma gitti ama. Yaslı baslı adama ne iteliyon sen SİVASLIMISIN yani hayvanmısın vs demek istediler. Bizler ses etmedik ilk etapta sonradan işi ileriye götürünce nerden baksan 25 30 kişi üzerlerine gittik 7 kişilerdi onlarda. Sonradan takımımızın aldıgı 1 puanı kutlıyoruz sizler bizim büyügümüzsünüz bizi yanlıs anladınız vs dediler. Bunlardan dost felan olmaz. Elerinden gelse bizi bir kasık suda bogarlar.

biz onlar burdayken hiç böyle şeyler yaşanıyor mu? maçı bırakıp dışarıda onların arabasına otobüsüne saldırıyor muyuz? ya da buurdan maça gidenler kadir hasta koltuk kırıp sahaya atıyor mu? onlar burada koltuk bırakmıyor dışarıda araçlarımıza saldırıyor..ee bazıları hala olur böyle ufak tefek şeyler onlar bizim dostumuz diye masal anlatıyor...

ROMANTİK KATİL
21.04.2013, 23:35
biz onlar burdayken hiç böyle şeyler yaşanıyor mu? maçı bırakıp dışarıda onların arabasına otobüsüne saldırıyor muyuz? ya da buurdan maça gidenler kadir hasta koltuk kırıp sahaya atıyor mu? onlar burada koltuk bırakmıyor dışarıda araçlarımıza saldırıyor..ee bazıları hala olur böyle ufak tefek şeyler onlar bizim dostumuz diye masal anlatıyor...

Bugun trübünde tezavrat yapıyor diye taraftarlarımızı bile göz altına aldılar seref...sizler. Hepsinin sesini kestik. Hiç biri vizim bu destegimizi coskumuzu hazmedemediler. Bu hazımsızlıklarından dolayı arablara felan saldırdılar. Bize tren duraklarında pusu kurdular. Neyin dostlugu abi. Millet bilmeden sallıyıp duruyor. BİR BUCUK saat mahsur kaldık statda. Bazı arkadaslar dısardaki o.. cocuklarını kameraya aldı. Adamlar bizi resmen öldürmek için fırsat kolluyorlar. Gelmeyenler bilmeyenlerde sallıyorlar. Belki bizim gibi trübüne vs gitseler etseler altlarına ederler. Burada maca gitmek bile cesaret işi. Millete söylesen hikaye geliyor ama durum onların bildigi gibi degil.

A.Turan Korkmaz
21.04.2013, 23:36

Güpegündüz bir büyükşehir stadyumunun otoparkındaki araçları tahrip edebilmek bu kadar kolay mı? Hiç mi kamera,güvenlik görevlisi vs. yok? Çevreden görüp engellemek isteyen de mi olmamış? Neresinden tutsan elinde kalan bir durum.
Aynı şeyin bizim stadın otoparkında 38 plakalı araçlara yapılması mümkün mü? Hayır. Düşünmesi bile komik. Bizim gençler o hareketi yapmazlar. Hadi,birkaç kişi çıktı diyelim,bizim insanımız görse engel olur zaten. Öyle değil mi? Memleketimizin kıymetini bilelim. Arabaların o hallerini görünce ne diyeceğimi şaşırdım. Gerçekten 2013 yılında mıyız?

selimdelen
22.04.2013, 00:03
macı degerlindirmesi kayseri ev sahibi olmanında avantajı ile sivasspordan bir adım onde idi lakin teknik adam zaten 1 puan istedi ve bunu başardı onceki sezonlarda oldugu gibi şampiyonluğu kovalayan takım olarak gormek isterken kumeden dusmesinde ortada kalsın demeye baslamak hiç hoş değil yinede sukur lakin rıza hoca geldiğinden beri hiç ivme yakalayamadı inş her şey yoluna girer bu sezon ligde kalır bir sonrakine herkezin beklediği görmek istediği gibi olur ayrıca kayserili taraftarlara pankart için teşşekür cıkıştaki davranışları içinde yazıklar olsun başkada birşey demiyorum bu tür olayları yapanlar tespit edilip takibe alınmaz ise bunların onu kesilmez

ihtiyar yiğido
22.04.2013, 02:27
Sevgili yiğidolar bırakalım artık Kayserıyi ve yaptıkları çirkinlikleri önümüzdeki İbb ye maçına bakalım bu maç Kayseri maçından çok daha önemli kayseri maçı 3 puanlık bir maçtı bir puan aldık İbb maçı 6 puanlık bir maç yenersek 6 puan kazanmış olacağız birakalım geçen maç için birbirimizi rencide etmeyi önümüzdeki maça konsantre olalım Kayserideki maça giden fedakar yiğido kardeşlerimizi örnek alıp (hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum) bu hafta bize çok çektiren İbb ye takımını küme düşürmek için stadı ağzına kadar dolduralım ve 90 dakika hiç durmadan tezahürat yapıp galip gelerek arayı 6 puan açalım ve rahat bir nefes alalım

cemahmety
22.04.2013, 05:45
Süper ligdeki 16 tane takım Geçmiş olsun Bektaş Çalımbay panlartı açacak deseler ve 1 tane açmayan takım hangisi olacak deseler Kayseri açmaz diye cevap verirdim ama demekki ön yargılar insanı gerçekten yanıltıyormuş, helal olsun Kayserispor'lu o taraftarlara

ygdgnçlk
22.04.2013, 07:13

yok taraftar grupları şöyle yok taraftar grupları böyle nedir bu ya yeter artık siz taraftar gruplarının çektiği sıkıntının 10 da birini çekseniz stadın daha önünden geçmezsiniz be kayseriden kırık camla Sivas'a kadar gelen bizim arkadaşlarımızdı Allah bilir şimdi hepsi hasta olmuştur bilip bilmeden konuşmayın maçtan önce taşlanan da yine taraftar gruplarıydı sen bir ağız dalaşını yazmışsın buraya biz deplasmanda yaşadıklarımızı yazsak ağzınınız açık kalır onun için boşver..

58fatihcan
22.04.2013, 07:34
Pankart ve olaysiz macin sonunda bunlarin yasanmasi aci verici

58fatihcan
22.04.2013, 07:35
Olayla ilgili fotograflari burada paylasirsaniz sevinirim

58fatihcan
22.04.2013, 07:40
kardeş sen konuyu yanlış anlamışsın. olay kayserili sivaslı olayı değil. olay sivassporlu kayserisporlu olayı. benim de bi sürü kayserili arkadaşım var kayseride okuyorum. ee her gün birbirimizi mi dövüyoruz yani, yooo. ama SİVASSPOR-kayserispor maçları derbidir ve yari ayrıdır...''kayserisporlu taftartarlar'' bizim dostumuz olamaz.(bakın birey olarak söylemiyorum topluluk anlamında söylüyorum)

Kayseri ve sivasta oyle heralde bilmiyorum ama onu. Istanbula kayseriden gelen ve kayseri maclarina giden cok tanidigim var ve bir tanesinden tek kotu soz duymadim. Bende onlara solemmedim. Hatta adam bizim fotograflara bakarken bir atkida "bize birkez vermez misin komsu kizi" yaziyordu. Gorunce "tovbe tovbe bu ne laa" diye gulusme oldu aramizda. Istersek bu dusmnalik biter. Zaten sivasli olay cikarmiyor kayserili olay cikariyor. Bu sozum onlara daa

kadirakin58
22.04.2013, 09:58
Çok kötü olmuş. Umarım tff ve emniyet'e şikayetler gecikmeden yapılmıştır. Suçluların cezasız kalmaması gerekir. Kayserispor'a da ağır bir ceza verilir inşallah. Saha dışındaki çirkinliklere de TFF'nin ceza vermesi gerekir. En azından ekonomik olarak zararınız karşılanırsa ona da şükür.

kadirakin58
22.04.2013, 10:05
Rıza Çalımbay.. Benim maçta gördüğüm, bir lider oyuncumuz yok. Arkadaşlarını motive edecek, keni çabası ile örnek olacak, maç içinde onlara takdik verecek, ve diğer oyuncular tarafından sayılan bir lider oyuncumuz olması lazım. Bence Erman bu işi yapabilir, ama bu misyonun sahibi olduğu açıkça diğer futbolcular tarafından bilinmeli ona göre lider oyunculunun komutları dikkate alınmalı.

Bu arada, Erman'ın Grosicki'ye kasıtlı pas atmadığını daha önceki maçlarda çok kez görmüştük, bu konunun üzerine gidilmesi gerekir, eger kişisel bir mesele varsa, sivasspor'un onların kişisel meselelerinden daha önemli olduğu vurgulanmalı.

ahmet ali
22.04.2013, 10:11
Kardes, Kayseri bizim kardeş şehrimiz filan değildir....
Yıllar geçse de ortada 40 Sivas'lının katliamı var.... Bu hemşerilerimizin çocukları ,torunları sağ..... aradan asırlar geçmedi.. bu katliamı olmamış kabul etmek,hemen unutmak bu hemşerilerimize ve çocuklarına ve torunlarına haksızlık diye düşünüyorum

Mete209
22.04.2013, 10:45
Kimler kardeş olmadı ki, İsrail ile İran bile kardeş oldular da biz Kayseri'yle mi kardeş olmayacağız?

Gelenek-görenekleriyle, iklimiyle, dağı-taşıyla, insan yapısıyla... birbirine en çok benzeyen iki kent neden bu husumeti devam ettirsin ki?

Birkaç kendini bilmez taraftarın fiillerini tüm halka mal edemeyiz. 40 yıl önce de bu kendinibilmezler yüzünden başlamadı mı bu husumet?

Lütfen bilinçli olalım beyler! Sivas-Kayseri arasındaki ilişkiler ne kadar iyi düzeyde olursa hem Sivas'a hem Kayseri'ye o kadar çok faydası dokunur. Elin Eskişehirlisi, Mersinlisi, Diyarbakırlısı, Bursalısı gelipte herhangi bir olayda Sivas'ı desteklemez.Biz her zaman birbirimize muhtacız. Bu husumeti anlamsız yere devam ettirmenin hiçbir manası yok!

poyrazer5858
22.04.2013, 11:36
bi de dalga geçer gibi yorum yapma üç kuruşluk aklınla... eviden dışarı çıkmaz kıçım donacak diye kapının önündeki maça gitmezsin...dostundan düşmanından haberin olmaz..gelip birde burda canı pahasına o maça gidenlerle dalga geçmeye kalkarsın. bilgisayar başında tarfatlık yapmaya, her gördüğün sakallıya dede demeye devam et sen...sen bi kayseriye gelde maçtan sonra seni formayla sadece 10 dk bi gezdireryim o zaman görürsün anyayı da konyayıda dostu da ezbere konuşmayın ezbere...
muhatapların tarafından ciddiye alınmak istiyorsan önce üslubuna dikkat edeceksin.
her şehir de iyi insanlar da bulunur kötü insanlarda. o şehirdeki kötü insanlara bakarak bir şehri düşman ilan etmek insafsızlıktır. ben bu fikri savunuyorum. bana katılmak zorunda değilsin.şimdi ben bu fikri savunuyorum diye bana çemkirme hakkını nereden buluyorsun.
saygı görmek istiyorsan saygılı olacaksın, öyle kabadayı ağzıyla esip kükremeyeceksin.

Çılgın Türk
22.04.2013, 13:16
Kimler kardeş olmadı ki, İsrail ile İran bile kardeş oldular da biz Kayseri'yle mi kardeş olmayacağız?

Gelenek-görenekleriyle, iklimiyle, dağı-taşıyla, insan yapısıyla... birbirine en çok benzeyen iki kent neden bu husumeti devam ettirsin ki?

Birkaç kendini bilmez taraftarın fiillerini tüm halka mal edemeyiz. 40 yıl önce de bu kendinibilmezler yüzünden başlamadı mı bu husumet?

Lütfen bilinçli olalım beyler! Sivas-Kayseri arasındaki ilişkiler ne kadar iyi düzeyde olursa hem Sivas'a hem Kayseri'ye o kadar çok faydası dokunur. Elin Eskişehirlisi, Mersinlisi, Diyarbakırlısı, Bursalısı gelipte herhangi bir olayda Sivas'ı desteklemez.Biz her zaman birbirimize muhtacız. Bu husumeti anlamsız yere devam ettirmenin hiçbir manası yok!

Sana yüzde yüz katiliyorum.
Malesef sitede bazi kisiler ve hatta yerel spor kanalinda ve özellikle bir yerel gazetede bazilari ortami germek icin elinden gelen herseyi yapiyor. Bu kisilerin parali asker oldugundan adim gibi eminim.

Ortami geren kisilerin özellikle Baskana en ufak elestiri yapmadigini görebilirsin.

Fantom düsmanlardan Örnekler: IBB, Gaziantep, Trabzon, Kayseri vs.
Kaybedilen sampiyonlugun faturasi IBB cikartiliyor. Halbuki o sene IBB kümede kalma savasi veriyordu.

Bir taraftarin takimina destek cikmasi kadar dogal birsey yok AMA bazilari bilincli olarak her gün yeni düsmanlar yaratmalarina karsiyim.
Sonucta bu sadece bir SPOR ölüm kalim savasi degil.

Sen gecen sezon gidip Samsun'u Samsun'da yenip onlarin küme düsmesine sebep olmadin mi? Simdi bütün Samsun'lular da Sivas'a mi düsman olsun yani? istenen bu mu? IBB'nin gelip seni yenmesi kadar senin de gidip Samsun'u yenmen kadar dogal birsey yok.

shang
22.04.2013, 13:17
zevkli bir maç oldu rıza hocaya şöyle bi pankart biz açamadık maalesef önümüzde bir türlü yenemediğimiz ama yendiğimiz takdirde ligden büyük ihtimalle düşüreceğimiz bir takım var belediyeyi mutlaka yenmeliyiz bu sezonun en önemli maçı budur

poolat58
22.04.2013, 13:45
yok taraftar grupları şöyle yok taraftar grupları böyle nedir bu ya yeter artık siz taraftar gruplarının çektiği sıkıntının 10 da birini çekseniz stadın daha önünden geçmezsiniz be kayseriden kırık camla Sivas'a kadar gelen bizim arkadaşlarımızdı Allah bilir şimdi hepsi hasta olmuştur bilip bilmeden konuşmayın maçtan önce taşlanan da yine taraftar gruplarıydı sen bir ağız dalaşını yazmışsın buraya biz deplasmanda yaşadıklarımızı yazsak ağzınınız açık kalır onun için boşver..

kardeşim ben sizi kötülemek anlamında birşey söylemedim...sizin çektiklerinizi bilmezmiyim...deplasman yollarındaki çilenizi kısıtlı imkanlarla hazırlanan pankartları alınınan meşaleleri bunların hepsini biliyorum..benim ordaki lafım hiçbir sıkıntıya katlanmayıp çile çekmeyip de bir de ezbere konuşanlaradır...

poolat58
22.04.2013, 13:53
muhatapların tarafından ciddiye alınmak istiyorsan önce üslubuna dikkat edeceksin.
her şehir de iyi insanlar da bulunur kötü insanlarda. o şehirdeki kötü insanlara bakarak bir şehri düşman ilan etmek insafsızlıktır. ben bu fikri savunuyorum. bana katılmak zorunda değilsin.şimdi ben bu fikri savunuyorum diye bana çemkirme hakkını nereden buluyorsun.
saygı görmek istiyorsan saygılı olacaksın, öyle kabadayı ağzıyla esip kükremeyeceksin.

baksen uslüpdan bahsedene bak..önce sen değilmiydin dalga geçercesine karşılıkveren...alaycı bir tavırla..sen beni anlamıyorsun anlayamayacaksın da..benim bir şehri düşman falan ilan ettiğim yok..bunu anlayamayacak kadar dar düşünüyorsun...kayserili ayrı, kayserisporlu ayrı... ve kayserisporlularında %70 inden fazlası sivasspor taraftarını sevmiyor sevmeyecek de...sen diyorsun ki bir kaç kendini bilmez yüzünden bütün kayserilileri düşman ilan edemezssin...ben de diyorumki birkaç duyarlı kayserili için bütün kayserisporluları dost ilan edemezsin. bu tarihe ve ordaki 40 şehide ihanettir. ayrıca o pankartı açan HORANTA taraftar grubuna teşekkür ederim..

nightmare58
22.04.2013, 14:09
Kayserisporun HORANTA grubunun Rıza hocaya yapdığı bu jest çok güzeldi.İnşallah iki komşu şehrin takımları arasında bu yeni bir Kardeşlik Geleneği anlayışının başlangıcı olur.

Kayseri'nin diğer taraftar gruplarından ziyade kardeşlik tohumları atmış olan bu güzel davranışı sergileyen ve iyi niyet taşıyan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Umarım "KARDEŞLİĞİN BAŞLANGICI" olur.

poyrazer5858
22.04.2013, 14:29
baksen uslüpdan bahsedene bak..önce sen değilmiydin dalga geçercesine karşılıkveren...alaycı bir tavırla..sen beni anlamıyorsun anlayamayacaksın da..benim bir şehri düşman falan ilan ettiğim yok..bunu anlayamayacak kadar dar düşünüyorsun...kayserili ayrı, kayserisporlu ayrı... ve kayserisporlularında %70 inden fazlası sivasspor taraftarını sevmiyor sevmeyecek de...sen diyorsun ki bir kaç kendini bilmez yüzünden bütün kayserilileri düşman ilan edemezssin...ben de diyorumki birkaç duyarlı kayserili için bütün kayserisporluları dost ilan edemezsin. bu tarihe ve ordaki 40 şehide ihanettir. ayrıca o pankartı açan HORANTA taraftar grubuna teşekkür ederim..
ikimiz arasındaki tartışmanın nasıl başladığını hatırlataytım sana:

"kayseri bizim kardeş şehrimizdir. bir avuç kayseri taraftarının yaptığı terbiyesizlikleri bütün bir şehre mal etmemek lazım. böyle çirkef insanlar her şehirde var." bu sözlerimde herhangi birini aşağılmaya çalışma, alaycı bir üslup var mı. bir de benim bu sözlerime sen nasıl cevap verdiğine bak:

" bilip bilmeden kalvye başından yorum yapma kadirhas dan biraz önce geldim, hersene yaşadıklarımızı bilmiyorsun konuşma..." böyle üst perdeden, had bildiren buyurgan bir üslup.. benim alaycı tepkim senin bu üslubunaydı. her neyse aramızda bir iletişim kazası oldu. konuyu daha fazla uzatmayıp, tadında bırakalım.

poolat58
22.04.2013, 14:36
ikimiz arasındaki tartışmanın nasıl başladığını hatırlataytım sana:

"kayseri bizim kardeş şehrimizdir. bir avuç kayseri taraftarının yaptığı terbiyesizlikleri bütün bir şehre mal etmemek lazım. böyle çirkef insanlar her şehirde var." bu sözlerimde herhangi birini aşağılmaya çalışma, alaycı bir üslup var mı. bir de benim bu sözlerime sen nasıl cevap verdiğine bak:

" bilip bilmeden kalvye başından yorum yapma kadirhas dan biraz önce geldim, hersene yaşadıklarımızı bilmiyorsun konuşma..." böyle üst perdeden, had bildiren buyurgan bir üslup.. benim alaycı tepkim senin bu üslubunaydı. her neyse aramızda bir iletişim kazası oldu. konuyu daha fazla uzatmayıp, tadında bırakalım.

ayen öyle tadında bırakalım...zaten o köpekler için burda tartışmaya birbirimizi kırmaya değmez..

HababamHa
22.04.2013, 14:46
Hocam açılan pankarta bizlerde teşekkür ettik.

keşke herşey maç içerisinde kalsa bu çirkefler maç dışında taşkınlık yapmasalardı diyeceğim ama karekter meselesi.

Bunların zoru başka komşu kızını hanımın çifliğini geçtim ıhhhh ıhhhh Gayserinin rövanşını bile alamamışlardır.:)

Ferhat06
22.04.2013, 15:39
Kayseri'nin diğer taraftar gruplarından ziyade kardeşlik tohumları atmış olan bu güzel davranışı sergileyen ve iyi niyet taşıyan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Umarım "KARDEŞLİĞİN BAŞLANGICI" olur.

Benim çok güzel Kayserili dostlarım ,arkadaşlarım var.Bunlardan birisi Rahmetli M.Yazıcıoğlu'nun da yakın dostu olan Ebubekir Kurban diye gazeteci-yazar dostum.Dün maçdaydı ve maça girerken bana tlf açdı ;dua ediyorum inşallah Sivasspor yener,dedi.
Sivası ve bizi, bizim kadar seven Kayserili dostlar,arkadaşlar var.O yüzden Sivas deyince orda bir duracaksın.

58Sivaslilar
22.04.2013, 16:00
Neden kayseride bu olaylar oluyor ic anadoluda kendisine bizi rakip görüyor anadoluda yigido sevdasi yükselerek devam ederken kayseri bize rakip tek takim büyük takimlarin kavgasida kendi aralarinda görmek lagzim tabiki yanlis bunlar fikirsiz kuru kalabalik bunu yapanlar confused:

ol iz vel
22.04.2013, 17:11
Güzel bir pazar günü güzel vakit geçirmek için, özlediğimiz takımımıza destek vermek için tutmuştuk stadın yolunu. Kimi çocuğu ile kimi eşiyle güzellik katmıştı bu güzel güne, her şey güzelken birde sivastan gelecek taraftar grupları daha da güzellik katar hoş bi atmosfer ve tatlı bi coşku olur diye umut ederken ne yazıkki bu umudumuzu boşa çıkardı o sözüm ona taraftar(!) grupları. stada girer girmez daha takımımızı alkışlamadan tezahürat yapmadan küfre başladılar rakibe onca bayana çoluk çocuğa aldırış etmeden. yani onca güzelliği bertaraf ettiler, onlar küfür ettiler kayserili hem cinsleri karşılık verdiler 90 dakika boyunca, sonunda çıkışta bekleyin dediler akıllarınca erkeklik ederek ve bekleyenleri 58 plakalı araçlara saldırttılar.

Ne hakkınız var arkadaşım benim arabama zarar vermeye, ne hakkınız var maç keyfimizin içine etmeye, ne hakkınız var herkese lanet okutmaya, ne hakkınız var o iğrenç küfürleri kusmaya, ne hakkınız var herkese lanet okutmaya polislere dahi, ne hakkınız var maçtan sonra soğukta insanları çoluk çocuğu o stadda mahsur bırakmaya o çocuk sizce bir daha maça gelmek ister mi, o istese babası bir daha getirir mi, ne hakkınız var genç gönüllerden maç keyfini silmeye yazıklar olsun sizlere zihniyetinize.

BÖYLE MAÇ İZLEYECEKSENİZ, BÖYLE KÜFÜR KUSACAKSANIZ, TEMSİL ETMEYİN SİVASIMI, GELMEYİN KAYSERİYE, GİTMEYİN DEPLASMANA...!

Çılgın Türk
22.04.2013, 17:25
Güzel bir pazar günü güzel vakit geçirmek için, özlediğimiz takımımıza destek vermek için tutmuştuk stadın yolunu. Kimi çocuğu ile kimi eşiyle güzellik katmıştı bu güzel güne, her şey güzelken birde sivastan gelecek taraftar grupları daha da güzellik katar hoş bi atmosfer ve tatlı bi coşku olur diye umut ederken ne yazıkki bu umudumuzu boşa çıkardı o sözüm ona taraftar(!) grupları. stada girer girmez daha takımımızı alkışlamadan tezahürat yapmadan küfre başladılar rakibe onca bayana çoluk çocuğa aldırış etmeden. yani onca güzelliği bertaraf ettiler, onlar küfür ettiler kayserili hem cinsleri karşılık verdiler 90 dakika boyunca, sonunda çıkışta bekleyin dediler akıllarınca erkeklik ederek ve bekleyenleri 58 plakalı araçlara saldırttılar.

Ne hakkınız var arkadaşım benim arabama zarar vermeye, ne hakkınız var maç keyfimizin içine etmeye, ne hakkınız var herkese lanet okutmaya, ne hakkınız var o iğrenç küfürleri kusmaya, ne hakkınız var herkese lanet okutmaya polislere dahi, ne hakkınız var maçtan sonra soğukta insanları çoluk çocuğu o stadda mahsur bırakmaya o çocuk sizce bir daha maça gelmek ister mi, o istese babası bir daha getirir mi, ne hakkınız var genç gönüllerden maç keyfini silmeye yazıklar olsun sizlere zihniyetinize.

BÖYLE MAÇ İZLEYECEKSENİZ, BÖYLE KÜFÜR KUSACAKSANIZ, TEMSİL ETMEYİN SİVASIMI, GELMEYİN KAYSERİYE, GİTMEYİN DEPLASMANA...!

Ellerine saglik cok güzel yazmissin.
Asil suc o genclerde degil, onlari besleyen, akil hocalarinda ve buna canak tutan yönetimlerde. Gazete köselerine ve televizyon ekranlarina cikarttiklari amigolarda. Kendi koltuklarini saglama almak icin bu yaratiklari besliyorlar.

58fatihcan
22.04.2013, 17:49
Biz hep diyoruz 40 sivasli oldu 40 sivasli katliam oldu. Peki 2 tane kayserili cocuk nasil òlduler. Orasini da bir sormak lazim

poyrazer5858
22.04.2013, 18:06
Biz hep diyoruz 40 sivasli oldu 40 sivasli katliam oldu. Peki 2 tane kayserili cocuk nasil òlduler. Orasini da bir sormak lazim
bu 2 kayserili çocuk ne zaman , nasıl öldü.

poolat58
22.04.2013, 18:49

hayatında 1 veya 2. kez maça gittiğin belli usta senin. bir kere hiç olay çıkmasada, biz o stadtan 1 saat geç çıkarılmak zorundayız. çünkü kural bu, deplasman takımları 1 saat geç bırakılır. ikincisi maçtan önce senin dediğin gibi iyilik timsali pembe ülke, harikalar diyarı olan ortam yoktu taraftar grupları gelmeden önce, daha maça gelirken tramvayda laf atmalar sataşmalar tahrik etmeler gayserililer tarafından başlamıştı. babası yaşındakine saygısızlık yapanlar mı dersin, bayan yiğidolara laf atmalar mı dersin ne köpeklik arasan var. haa ayrıca geçen seneki maçta bizimkiler hiç tahrik etmediği halde maçtan sonra durakta suçu olsun olmasın çocuk yaşlı demeden üzerinde kırmızı beyaz olan her insana tekme tokat saldıran da yine bu senin iyilik melekleri gayserili köpeklerdi. yav yapmayın Allah aşkına hırsızın hiçmi suçu yok yani..işte biz bundan kaybediyoruz biz herkesi kendimiz gibi misafirperver sanıyoruz..sivasa gelen hiçbir rakip takım taraftarına bu şekilde mamele yapılmadı yapılmazda. çünkü biz misafirimize nasıl davranmamız gerektiğini biliriz. ama bunlar biz altan aldıkça üzerimize geliyorlar. hersene daha da pislik saldırılar yapıyorlar. bu kadar poliyannacı olma yani...

Murad_Kelleci58
22.04.2013, 19:53
Onlarca deplasmana gidiyoruz.. Hangi şehirde arabanızın camları kırılıp hurdaya çevriliyor..Kayseri ve Trabzon'dan başka..
Kimse kimseyi kandırmasın.. Pembe tablolar çizipte Andersenden masallar anlatmayın.. O masalları cocuklara anlatın..

Sivas'a gelen hangi takım taraftarının canına veya malına geçin zarar vermeyi yan gözle bile bakılmamıştır..

Birde birileri çıkıp fantom düşmanlığı gibi deyimlere takılıp kalmasın..

Gerisi laf-ı güzaf

Çılgın Türk
22.04.2013, 20:33
Onlarca deplasmana gidiyoruz.. Hangi şehirde arabanızın camları kırılıp hurdaya çevriliyor..Kayseri ve Trabzon'dan başka..
Kimse kimseyi kandırmasın.. Pembe tablolar çizipte Andersenden masallar anlatmayın.. O masalları cocuklara anlatın..

Sivas'a gelen hangi takım taraftarının canına veya malına geçin zarar vermeyi yan gözle bile bakılmamıştır..

Birde birileri çıkıp fantom düşmanlığı gibi deyimlere takılıp kalmasın..

Gerisi laf-ı güzaf

Daha öncede yazdim fanatik fanatiktir, holigan holigandir.
Benim fanatigim iyi digerinki kötü diye birsey yok.
Olayi Trabzon, Kayseri macina indirgemek gerek yok.
Engelli basket macinda bile bu ülkede olaylar cikiyor.
Daha gecen hafta Genclerbirligi macinda Fuat Capa kendisine edilen küfürlerden sikayet etmedi mi? Kim etti o küfürleri ben mi?
Türkiye'de taraftarlik dedin mi stada gideceksin, 90 dakika bagiracaksin, hakemi etki altina almaya calisacaksin, rakip taraftarlara satasacaksin, küfür edeceksin, hakme **ne hakem diye bagiracaksin.
Türkiye'de stadyumlar desarj olma yeri olmus.
Isin kötüsüde yönetimler bu gelismeye canak tutuyor.

Çılgın Türk
22.04.2013, 20:39
Futbol para muslugu oldugu sürecede bu "holigan sektör" ve onu büyütme calisanlar her gecen gün yeni fantomlar yaratmaya devam edecektir NOKTA
Bu konu benim acimdan kapanmistir.

Murad_Kelleci58
22.04.2013, 20:48
Daha gecen hafta Genclerbirligi macinda Fuat Capa kendisine edilen küfürlerden sikayet etmedi mi? Kim etti o küfürleri ben mi?
Türkiye'de taraftarlik dedin mi stada gideceksin, 90 dakika bagiracaksin, hakemi etki altina almaya calisacaksin, rakip taraftarlara satasacaksin, küfür edeceksin, hakme **ne hakem diye bagiracaksin.

Sen kendin itiraf etmişsin.. Fanatiklikte futbolun bağnazlığıdır.. Benim düşüncelerim bellidir.. Kayseri'den trabzon'dan dostluk beklemiyorum..

Gölge etmesinler başka İhsan istemez..

Ferhat06
22.04.2013, 23:14

Kardeşim,Fuat Çapa demişsin ; o zatın Ankaradaki maçda kendi yedek kulübesindekilerle beraber, bizim hocamıza ve futbolcularımıza karşı yapdığı kışkırtıcı tavırların bizzat şahidiyim.Süper ligdeki bütün hocaların kendi aralarında medenice tavırları vardır ama o zat çok saygısızca davranmıştı ve çok yadırgamıştım.

keko 58
23.04.2013, 13:08
kayseriden 1 ibb den 3 puan hem ibbyi 2.lige poztalar hemde bizi rahatlatır.kupada 1 galibiyet sonra avrupa garanti İNŞALLAH.....:)

1 galibiyet sonra avrupa garanti....:D:D

kusura bakma Kardesim ama BU TAKIM YOK DAHA DOGRUSU BIR KAC OYNCU AVRUPA GÖRMEK ISTEMIYORUM.....

kendien kandirma....:rolleyes:

yıgıdo058
26.04.2013, 22:21
Kayseri ile yıllar oncesine dayanan husumet ve son on yılda özellikle Diyarbakır ve diğer güneydoğu illerinden aldığı göçün oluşturduğu kontrolsüz nüfusun Sivas'tan ve Sivasspor'dan nefret etmesi..

Murat gardasim seni severim yorumlarini takip ederim surekli. iyi bir sivassporlu olarak bilirim.fakat guneydogu illerindeki vatandaslarin bize dusman oldugu kanisina nasil vardigini anlayamadim bir turlu.oralarda gorevde olan veya askerligini yapmis hemserilerimiz vardir.askerligi sirnak'ta beytulsabapta yaptim guneydoguyu karis karis gezdim, sonra sark gorevine gittim oraya tekrar, cok iyi tanirim o yorenin insanini nedenini bende cozemedim fakat diyarbakirlilarin mardinlilerin bitlislilerin sirnaklilarin bingol ve muslularin sivaslilara sivasa ozel bir sevgisi oldugunu bizzat gordum yasadim.helede diyarbakira git sivasliyim de seni ortada koymazlar inan...bu kucuk duzeltme icin kusura bakma ama yanlis biliyo olabilirsin, bu da aklinin bir kosesinde kalsin.
Kayseriye gelince biz onlarla dusman yaratilmisiz, bunu artik tarih degistiremez.ne zamanki onlarin kirk canini yakarsak o zaman dostluktan bahsederiz. Selamlar yigit gardasim.