Orijinalini görmek için tıklayınız : Abartı yok. Sezonun maçında herkes statta.
buraks58 22.04.2013, 12:32 Bazı maçlar öncesinde gazetelerde, maça taraftarın ilgisinin çok yoğun olduğu biletlerin büyük bölümünün tükendiğine dair abartılmış haberler okuduk. Zaten bu haberlerin de neredeyse birçoğuna kulak asmıyordum. Çünkü şehirde gördüğüm ortam herşeyi anlatıyordu. Ancak bu sefer bu haberlerin hiçbirisine gerek yok taraftarı ateşlemek için. Daha haftanın ilk gününde şehirdeki havaya baktığımda bu sezonun taraftar sayısı olarak en kalabalık maçını oynayacağımızı gördüğümü söylebilirim. Kiminle konuşsam maça gitmek istediğini söylüyor. Nasip olursa şuan için bilet gişesinden 13 bilet alacağım gibi görünüyor, tabi daha fazla istek gelmezse. İnşallah bu gördüğüm güzel tablo statta sizlerle tamam olacak.
Sezonun en güzel atmosferinin yaşanacağı İBB maçında taraftar ve takım arasında yaşanacak kenetlenmeyle hem ligi noktalayacağız hem de Trabzonsporla oynayacağımız kupa maçı öncesinde takımımıza iyiden iyiye güven aşılamış olacağız.
Her maçımıza gelen kemik taraftarımızın bu maça bir iki arkadaşını daha getireceğini düşünüyorum. Bu maç için kaç bilet alacaksınız yiğidolar...
savununyigidogeliyor 22.04.2013, 12:38 Bu maçada gelmeyen daha bir maça gelmesin arkadaş
( maça 7-8 bilet istek var kısmetse orda olacağız )
nightmare58 22.04.2013, 12:51 Kars'ta olmama rağmen maça gitmek için can atıyorum, lütfen maçlara gidin gereğini yapın abilerim, ablalarım, kardeşlerim... Düşününsene zamanında bizi şampiyonluktan etmiş bir takımı kümeye göndereceğiz inşallah. Bu anı bekledim durdum ben hep.
u2sivasspor 22.04.2013, 12:54 kayseriden 3 arkadaş geliyoruz inşallah maçı kazanacağız
favori58 22.04.2013, 12:57 Maçı maçtan önce kazanmalıyız yani tribünler her zamankinden daha coşkulu olursa bu kesinlikle futbolculara artı motive olacaktır
bahbaba58 22.04.2013, 12:58 Nasıl Ordu maçını Müthiş taraftar desteğiyle kazandıysak Kayseride SİVASSPOR diye inlettiysek bu maçta her zaman bide kalleşce ters gelen bir takım olan İstanbul bldyi ve hakemi bu maçta TARAFTAR BASKISIYLA dize getireceğiz
Maçın skoru net olarak söylüyorum 3-0 bizimdir...
her maç olduğu gibi bu maçta nasip olursa orda olacağım bütün çevreminde gelmesini sağlayacağım yaklaşık 20 25 bilette ben aldırmayı düşünüyorum bu maç sezonun en önemli maçı stadı bu maçta doldurmalıyız....
Kizilirmak58 22.04.2013, 15:04 bedenim maç günü manisada olcak ama, kalbim ,beynim , ruhum Sivas ta 4 eylülde olcak . lütfen yiğidolar doldurun o trübünleri
legolass 22.04.2013, 15:46 inşallah bende gideceğim maça vuracaz kıracaz bir şekilde alacaz başka yolu yok ne yapıp edip bu maçı a-l-a-c-a-ğ-ı-z
inşallah bu sezon ilk kez dolu tribünlere oynayacağız, inşallah galipte geleceğiz ama olaki bir şanssızlık olursa aman kimse takıma küfür etmesin çünkü daha herşey bitmiyor, yinede şansımız devam ediyor, onun için sürekli destek verelim bu takım isterse yenemeyeceği takım yok
58fatihcan 22.04.2013, 17:59 Boyle bir macta doldurun stadi. Bahane bulmayip tuvalete felan. Zorlaniyosaniz evde yapin. Cikinca yapin ama bu takimin size ihtiyaci var. Destege ihtiyaci var
58g0kberk58 22.04.2013, 18:32 Tuh borjan da olsaydi o adami kalede gordugumde hem izledigim futboldan zevk aliyorum hem de kaleye giden toplarda kalecinin tutabilecegine inaniyorum. Bence 1 muslera 2 iyi gununde volkan 3. Turkiyedeki en iyi 3. Kaleci borjandir
sebobaba 22.04.2013, 20:30 şu an amsterdamdayım allah nasip ederse çarşambaya sivatayım tamtamına üç sene oldu yigidomu staddan izlemeyi maçtayım hadi yigidom bana hoş geldin ibb ye güle güle dermisin:D
DOGU_BEY 22.04.2013, 21:26 ''İstanbul Belediye ile zamanında oynadığımız kritik maçlarda çok değerli ve kritik kayıplarımız oldu; Cumartesi günkü maçta da onlar çok şey kaybedebilir! ''
-MECNUN ODYAKMAZ-
Şu sözün üzerine daha da stada gelmezlerse yazıklar olsun!!!
Sivas Belediyesi hoparlörü olan bir araç çıkarsın sivasspor marşları çalsın mahalle arlarında dolaşın maça hazırlasın insanları olmaz mı arkadaşlar
Prostatım var yok basurum var demeyin gelin sıkın dişinizi İBB yi düşünce o mutlulukla tedavi olacaksınız merak etmeyin geln işte bahane yok
etzel1967 23.04.2013, 08:15 ankaradan gelecem maça allah nasip ederse...
buraks58 23.04.2013, 14:17 şükür bilet sıkıntımızı atlattık:) uzun zamandır böyle bir heyecan görmemiştim sivasta bu beni ayrıca memnun etti. öğlen 1den itibaren 14.30 a kadar biletlerin gelmesini bekledik ve yaklaşık 30-40 metre kuyruk oluştu. kuyruğu gören habercilerde tabi hemen bilet gişesine gelmeyi ihmal etmediler(maça yoğun ilgi haberi için). istasyon caddesinde dolaşan yiğidolarında kalabalık ilgisini çekti ve bizde maça gidelim heyecanını onlarda kapıldı. inşallah bu güzel ortam takımımıza mükemmel bir moral olarak dönecektir.
58_SEMİH_58 23.04.2013, 14:19 http://resimzade.com/Show.html?i=40099&token=81996 (http://resimzade.com/Show.html?i=40099&token=81996)
Yoğun ilgi var biletlere.
58fatihcan 23.04.2013, 17:06 Helal olsun beee. Kuyruga bak. Yuklenin yigidolar
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
ramazan5842 23.04.2013, 17:54 bu maçın şenlik havası içinde geçmesini diliyorum.bu yüzden stad girişinde yöneticilerimizin veya taraftar gruplarımızın stad içinde veya stad dışında bir stand oluşturulup girişte bir maytap,bayrak vs. verilmesini ayrıca hakemi protesto için sarı kartlar verilmesini öneriyorum.bu konu hakkında bir başlık açabilirsiniz. haydi maça...
astaravisa 24.04.2013, 08:23 her maç mncesi taraftara yalvarıyoruz. ne olur gelin. nolur yanlız bırakmayın. bir değil iki dğeil yani.
her maç bu şekilde yalvarmayla adam gelecekse durup bir düşünmek gerek.
58fatihcan 24.04.2013, 09:27 Biri bana bu kadar yalvarsa istanbuldan kalkar gelirdim. Adam onundeki stada gitmiyor
|