Orijinalini görmek için tıklayınız : Bizde yuttuk...! öyle mi?


Rallim58
24.04.2013, 09:20
http://j1304.hizliresim.com/18/s/mddpj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)





İki hafta önce Sivas 4 Eylül stadında oynanan ve hakem Süleyman Abay ile yardımcılarının inanılmaz hatalı kararlarıyla gündem oluşturan Sivasspor-Gençlerbirliği maçında yazılan hakem raporu "Bu kadarda olmaz" dedirtecek boyutta.

Maçın 80. Dakikasında sarı kartı olan Tosiç, rakibi Sivasspor’lu Pedriel’e sert bir faul yaptı, ancak pozisyonla alakası olmayan Ermin Zec, hakemin yanına gelip "faulü ben yaptım" diyerek takımının 10 kişi kalmasından kurtardı ve sarı kartı kendisi gördü.

Yalnızca Pedriel ve Tosiç’in olduğu bir pozisyonda hakemin,sonradan pozisyonun olduğu yere gelen Ermin Zec’e sarı kart göstermesi, tribünleri adeta isyan ettirdi. Sivassporlu futbolcular uzun süre faulü Tosiç’in yaptığı konusunda hakeme itiraz etti, ama sonuç alınamadı. Maç sonrası yapılan bütün yorumlarda hakemin skandal bir karara imza attığı,pozisyonla ilgisi olmayan Zec’in gelerek takım arkadaşını kurtardığını,bunun da etik olmadığı belirtilerek, PFDK’nın bu futbolcuya ceza vermesi gerektiğinin altı çizildi.

Maça itiraz edip tekrarını isteyen Sivasspor,ikinci bir şokla karşılaştı. Konuyu bizzat Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e ileten Başkan Mecnun Otyakmaz “ TFF Başkanı Yıldırım beye mağdur olduğumuzu ve bütün spor kamuoyunun aynı fikirde olduğunu söyledim. Fakat Demirören,hakemin raporuna “ Ben o pozisyonda Tosiç’in yaptığı hareketi kartlık bir hareket olarak değerlendirmedim,Ermin Zec’e ise itirazdan dolayı sarı kart gösterdim” yazdığını söyledi. Buda demek oluyorki bizim bu itirazımızdan lehimize bir karar çıkmaz. Bunlar şark kurnazlığı! Bir hata yapıyorlar,sonra bu hatayı telafi etmek için küçüldükçe küçülüyorlar,buna hiç gerek yok. Şunuda herkes iyi bilsin ki,hakemin raporuna kendini kurtaracak ifadeler yazması,sadece bizim değil sağ duyulu spor kamuoyunun da vicdanlarını sızlattı. Gözümüzün içine baka baka bu kadar yalan,bu kadar basitlik olmaz"ifadelerini kullandı. Hakemin bu raporu doğrultusunda yapılan fazla bir şeyin kalmadığını da hatırlatan Başkan Otyakmaz "70 milyonun ibretle ve hayretle izlediği bir pozisyonun altından kalkmaya çalışanlar Türk futboluna çok büyük zarar verdiklerini de bilmeleri lazım" şeklinde konuştu.

Hürdoğan Gazetesi

Rallim58
24.04.2013, 09:27
Başkan söyleyeceğini söylemiş...

Otyakmaz, "70 milyonun ibretle ve hayretle izlediği bir pozisyonun altından kalkmaya çalışanlar Türk futboluna çok büyük zarar verdiklerini de bilmeleri lazım"

izmirliyigido
24.04.2013, 09:27
Yapılanlar artık "YETER !.." dedirtecek boyuta getirdi. Yönetim çok fazla birşey yapmasa da, yaptıklarını söylüyorlar ama medya duymuyor, duyurmuyor. O halde iş taraftara düşüyor. İstanbul BŞB ve Trabzonspor maçlarında hakkımızın yenilmemesi için, hakem oyunlarına müsaade etmemek için DEV PANKARTLAR hazırlayalım.

Hakem hatalarına dikkat çeken, hakemlerin sahaya çıkınca okuyacakları, Tv'lerin, gazetelerin objektiflerinin gözünün içine sokacak pankartlar hazırlayalım. Bunun içinde üzerimize düşen neyse site yönetimi olarak göreve hazırız.








.

Alişan
24.04.2013, 10:05
Biz alıştık artık hakemlerin kendi kıçlarını kurtarmak için sivassporumuzu aleyhine çaldıkları düdükleri kendi hazırladıkları raporlarla bertaraf etmelerine bunu tff nasıl kabul ediyor anlamıyorum demirören beşiktaşı batırdı şimdide tff batıracak en güzel örneği milli takımın durumu bu tüpcünün burada kalması demek tff sonunun gelmesi demektir orayı bırakırsa belki birşeyler düzelir.

hubidi
24.04.2013, 10:24
Türk Futbolu nereye gidiyor NEREYE
Biz bu para DÜŞKÜNLERİN Keyfine göre hareket etmeye MECBURMUYUZ

muspol58
24.04.2013, 10:37
ulan tüp tarih oldu bu demirören denen ****** hala tarih olmadı bjk ve milli takımı yedi bitirdi şimdi gözünü sivassporuma dikti hakemlerle sivasımı yemeye çalışıyo ******,ben böyle federasyonun böyle MHK nın böyle hakemlerin ta ...... gerisini anlayın işte

58fatihcan
24.04.2013, 10:44
Helal olsin baskanim. Gayet sert ve guzel bir aciklama olmus

DoomsDay58
24.04.2013, 11:15
Zec pozisyonda hic itiraz etmiyor bu yalana ancak gerizekalilar inanir

Abdullah DuMaN
24.04.2013, 12:13
Macın o kadar durmasına verdıgı ek süreye ne demeli mac 8 dk durdu hakem 3 dk uzattı sacmalık üzerine sacmalık yapıldı

pepsiyusuf
24.04.2013, 14:29
Fenerbahçe gençlerbirliği maçında yenildi.Fenerbahçe maçında kart ihalili yüzünden oynaması gereken futbolcu oynadı. Buda fenerin işine gelmediği için maç tekararı için federasyona gidebileceği,sivasın maçı iptal olabileceğini düşünüyorum. gazetelere baktım göremedim. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim:D

HababamHa
24.04.2013, 16:51
Başkan Otyakmaz "70 milyonun ibretle ve hayretle izlediği bir pozisyonun altından kalkmaya çalışanlar Türk futboluna çok büyük zarar verdiklerini de bilmeleri lazım" şeklinde konuştu.

Başkan anlayana en güzel şekilde anlatmaya çalışmış ama anlayan olmazki.

58MUAMMER58
24.04.2013, 20:42
kimi kime şikaYET ediyoruzki ?tff nin başındaki zaten şikeci emek hırsızı,sahada mücade eden oyuncuların emeğini 70 milyonun gözü önünde çalmıştır s. abay denen athırsızı:mad: hırsızı hırsıza şikayet ediyoruz,tff ye yürüyelim filan bunlar boş iişler ,hırsıza hırsız desen gocunurmu?gocunanacak ,utanacak olsalar zaten hırsızlık yapmazlar,yazık gözgöre göre bu kadar yalan, dolan, alicengiz oyunu olmaz ,hakem müsfettesinin hareketiyle ,raporu birbiriyle çok zıt ,şikeci tüpçü adam olsa ,mhk başkanı adam olsa o pozisyonu izler izlerken sülüman abayıda çağırır,şu soruyu sorar hadi pozizyonu görmedin sadece faulü verdin peki neden ivek ivek yardımcılarını aradın? ,neyi sordun?,hadi sen görmedin,3 yardımcındamı görmedi ?siz biraz dinlenin biz maçı tekrar ettirecez yada dak, 80 den sonra devam ettirecez derdi :mad:bu hırsızlarla gelecek sezona girilmemesi enbüyük dileğimdir:mad:

MaXiMuM
24.04.2013, 21:07
Ben bu İbb maçı içinde hakemlerden çok tedirginim. Nedeni ise, sezon boyu bizlere yaptıkları kıyım değil, Hakan şükürün ibb ve Diyarbakır hakkındaki açıklamaları. Eğer bu fikir hükümet tarafından uygun görülürse ibb yi düşürmezler kardeşim.

Külhan
24.04.2013, 22:59
Böylesi yalaka fedarasyonun basina öylesi tüpcüler lazim bunlara felaket rasyon dense cok daha iyi olur hersey alenen acik bir sekilde ortada ama bunlarin gözü var görmez aklivar düsünmez bunlara merteki dahi göstersen cöp zannederler zira huylu huyundan vazgecmez atalar ne demis cancikmadan huycikmaz demislerya buda öyle birsey insallah memlekette cok büyük degisimler oluyor bunlarda zamanla degisecek temennimiz tez zamanda degismesi.