Orijinalini görmek için tıklayınız : Konfeti Şov İçin Hazırlık...
ofozturk 27.04.2013, 12:28 Değerli arkadaşlar,
Sivas'ımız ile İBB arasındaki maç için özel komfeti paketleri hazırladık. İnş 58. dk. da stadımızda rengarenk komfeti şovu olacaktır.
Bir herhangi bir taraftar derneği vasıtasıyla yapmıyoruz. Bir tane firmanın sponsorlugu ile yapıyoruz. İsim vermeyelim sonra konu silinmesin.
Maça gelecek olan arkadaşlardan ricamız turnike önlerinde komfeti torbaları dagıtılacaktır. bu torbaları alan kişilerin 58. dk da hep birlikte komfetileri atmamızdır. eğer yanyana komfeti denk gelen olursa farklı bir yere gönderirlerse daha güzel olur. sonuçta ne kadar farklı noktadan atılırsa o kadar orjinal ve güzel durur.
Bu sistem tutarsa inş ileriki ve gelecek seneki maçlarımızda farklı farklı düşüncelerimiz var.
Maçtan sonra gerek tv başında gerekse statta sonuç hakkında düşüncelerinizi buradan paylaşırsanız eksilerini artılarını gözlemlemiş olur ve ona göre yeni çalışmalar yapabiliriz.
dağıtımlar büyük ihtimalle maraton gişelerinde olacaktır. malum tv de direk maraton göründüğü için. ileride tüm stada yayarız inş.
Geç gelen bir düşünce ama güzel sonuç alacagımızı ümit ediyoruz.
Komfetilerimiz özel farklı renkli kağıtlarla hazırlanmakta ve poşetlenmektedir.
inş bizlerin desteğiyle güzel bir şov olacaktır. Destek olmaktan gurur duyuyoruz.
izmirliyigido 27.04.2013, 13:04 Güzel bir görsellik olacağını tahmin ediyoruz. İnşallah amacına ulaşır. Emeği geçenlere teşekkürler.
.
sivasfutbol 27.04.2013, 13:24 Sadece bir firmanın hazırlığıyla olmaz yani sadece sizin yaptığız kağıtlar ile olmaz. Taraftarı kendilerininde kesip getirmelerine teşvik etmelisiniz. Ben her hafta kesip getiriyorum ama değişen bir şey olmuyor. Herkes kesemez ama imkanı olan kesip getirse daha da güzel olur.
nightmare58 27.04.2013, 13:24 Değerli arkadaşlar,
Sivas'ımız ile İBB arasındaki maç için özel komfeti paketleri hazırladık. İnş 58. dk. da stadımızda rengarenk komfeti şovu olacaktır.
Bir herhangi bir taraftar derneği vasıtasıyla yapmıyoruz. Bir tane firmanın sponsorlugu ile yapıyoruz. İsim vermeyelim sonra konu silinmesin.
Maça gelecek olan arkadaşlardan ricamız turnike önlerinde komfeti torbaları dagıtılacaktır. bu torbaları alan kişilerin 58. dk da hep birlikte komfetileri atmamızdır. eğer yanyana komfeti denk gelen olursa farklı bir yere gönderirlerse daha güzel olur. sonuçta ne kadar farklı noktadan atılırsa o kadar orjinal ve güzel durur.
Bu sistem tutarsa inş ileriki ve gelecek seneki maçlarımızda farklı farklı düşüncelerimiz var.
Maçtan sonra gerek tv başında gerekse statta sonuç hakkında düşüncelerinizi buradan paylaşırsanız eksilerini artılarını gözlemlemiş olur ve ona göre yeni çalışmalar yapabiliriz.
dağıtımlar büyük ihtimalle maraton gişelerinde olacaktır. malum tv de direk maraton göründüğü için. ileride tüm stada yayarız inş.
Geç gelen bir düşünce ama güzel sonuç alacagımızı ümit ediyoruz.
Komfetilerimiz özel farklı renkli kağıtlarla hazırlanmakta ve poşetlenmektedir.
Sadece kırmızı ve beyaz çok daha iyi olurdu sanki. Ama sponsor firmaya destekleri için teşekkürler. Güzel olacağından adım gibi eminim.
ofozturk 27.04.2013, 13:29 değerli yigido kardeşlerimiz yaklaşık 500 torba hazırlanmaktadır. imkanı olan herkeste getirirse tabi daha da güzel olacaktır. bu hafta bu şovun başlangıcı olur belki. insanlar maça gelirken şapkasını almak gibi yanına bir iki avuşta kağıt kesip getirebilir.
renk olayında bizde düşündük ama gece olduğu için ışıklar vurduğu zaman uzaktan parlayabilen parlak kağıtlardan hazırlıyoruz.
serkan_ozcan58 27.04.2013, 13:42 kimin emeği geçtiyse Allah razı olsun sivassporumuz herşeyin en iyisini hakediyor...
sivasfutbol 27.04.2013, 13:45 Böyle şeylerin uzun vadede maliyeti yüksek olacağından, devam etmesinden şüpheliyim. Diğer haftalardan değişik şeylerde türebilirsiniz. Eğer sponsor destekleyecekse yıldızsaçan dağıtabilirsiniz veya fon kartonlarla kareografiler hazırlayabilirsiniz. Daha farklı şeyler türetmek muhtemel şu an göz önünde olanlar bunlar. Umarım sponsor sayınız artar. Sitenin böyle bir konuda firmanın isminin açıklanması konusunda sorun çıkarmamasını rica etmelisiniz.
Böyle şeylerin uzun vadede maliyeti yüksek olacağından, devam etmesinden şüpheliyim. Diğer haftalardan değişik şeylerde türebilirsiniz. Eğer sponsor destekleyecekse yıldızsaçan dağıtabilirsiniz veya fon kartonlarla kareografiler hazırlayabilirsiniz. Daha farklı şeyler türetmek muhtemel şu an göz önünde olanlar bunlar. Umarım sponsor sayınız artar. Sitenin böyle bir konuda firmanın isminin açıklanması konusunda sorun çıkarmamasını rica etmelisiniz.
sponsor firma olarak maddi anlamda her türlü desteği vermeye hazırız.
sivasfutbol 27.04.2013, 14:03 aklımızda çok değişik ve güzel fikirler var. sponsor firma sagolsun maddi konuda sıkıntı olmaz dedi. sitede maç sonu gerekirse buradan kendilerine özel teşekkür ederiz.
Teşekkür etmek gerekir, Sivas'ta şimdiye kadar (marketlerin bilet dağıtması dışında) neredeyse böyle stadyum uygulamalarına destek veren hiç bir firma olmadı. Başarılarının/ınızın devamını dilerim...
Tribünlerimizi canlandırmak ve Sivassporumuza destek olmak için yapılan bu tür organizasyonlara destek olan firmaların isimlerinin verilmesinde hiçbir sakınca görmüyorum. Ufak bir katkınız oluyorsa, reklamınız da olsun tabii ki!
Umarım bugün başarılı bir çalışma görürüz ve Sivasspor tribünleri için yeni ve heyecanlı bir dönemin başlangıcına şahit oluruz.
bigacti0n58 27.04.2013, 14:28 Maratonun önündemi dağıtılacak ? İlk gelen 500 yiğidoya verilmesi güzel olcak bence çünkü gerçekten sivasspor aşıkları yerini alıyor1 saat, 45 dk kala çocuklarada verin onlarda katılsınlar :)
ofozturk 27.04.2013, 14:41 Maratonun önündemi dağıtılacak ? İlk gelen 500 yiğidoya verilmesi güzel olcak bence çünkü gerçekten sivasspor aşıkları yerini alıyor1 saat, 45 dk kala çocuklarada verin onlarda katılsınlar :)
evet maratonda olacak inş. maça 45-50 dk kala falan orada dağıtıma başlarız. güzel düşünceleriniz için teşekkürler.
58fatihcan 27.04.2013, 15:03 Abi bu dusunce sadece ayakta alkislanir baska birsey olmaz... insallah herkes destek verir tebtik ediyorum
cemahmety 27.04.2013, 15:09 Muhteşem bir görrsel şov eşliğinde İBB'ye tavuk döner sap döner gün gelir hesap döner demek ve bunu yaşatmak istiyoruz
sivasfutbol 27.04.2013, 16:00 Yorum yazan arkadaşlarda keşke sadece yorumla tebrikle kalmasanız. Birazda siz destek verin bir parça kağıt kesinde öyle gelin 15 dakikanızı almaz.
58megayigido 27.04.2013, 16:12 Lig tv adam gibi gosterirde bizde izleriz 58 . Dakikayi iple cekiyorum :)
burak58as553 27.04.2013, 16:45 İnşallah görevliler almaz konfetileri elinizden
sivasfutbol 27.04.2013, 16:48 İnşallah görevliler almaz konfetileri elinizden
Stada konfeti alınıyor ben her hafta sokuyorum. Sorun çıkaramazlar.
cengizzzhan58 27.04.2013, 17:16 inş lig tv gösterir :/
58fatihcan 27.04.2013, 17:33 Ligtv gecen hafta gosterdi yine gosterir heralde. Sivasta olsak her haftaa destek verirdik ama sadece izleyebiliyoruz ve buradan destekliyoruz
B.DUMANLI 27.04.2013, 17:46 Sivas´li Sivasspor´un degerini gec anladi galiba.Bir sehrin takimi süperligde oyniyacak adi görsel ve yazili basinda her zaman zikredilecek ve biz buna karsi etkisiz kalacagiz.Balikesirspor PTT ligine cikti insanlarin sevinci sonsuzdu.
Biz ise sahip olduklarimiza ,sahip cikmayarak Sivasspor´u hakem bozuntularina yem ettik ,niye cünki Sivasspor devamli bos türbünlere oynadi hakemleri baski altina alamadik onlarda,Sivasspor´u ligin altindan kurtulmasina izin vermediler ve bugünlere kadar geldik.
İnşallah 58.dakikaya kadar çoşku had Safa'da olur önde de olursak 58.dakika daha çoşkulu olur
ofozturk 27.04.2013, 21:18 konfeti organizasyonumuz maçı da önde götürmemiz sonucu çok gzel gerçekleşti. düşüncelerinizi alalım arkadaşlar.
sivasfutbol 27.04.2013, 21:41 Gerçekten çok ama çok güzeldi ellerinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. BEN HAYATIMDA BÖYLE RENKLİ, IŞIL IŞIL TRİBÜN GÖRMEDİM DEVAMINI DİLERİM....
sivasfutbol 27.04.2013, 21:57 Ne yazık ki lig tv yine göstermemiş adam akıllı. Gerçekten çok üzüldüm.
Facebookta video var. Tribünden 58. dakika şovumuz.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151551888554660
Lig tv yine yaptı yapacağını tek görüntü vermediler
ofozturk 27.04.2013, 22:35 Ne yazık ki lig tv yine göstermemiş adam akıllı. Gerçekten çok üzüldüm.
Facebookta video var. Tribünden 58. dakika şovumuz.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151551888554660
evet bu linkteki video da komfetilerimiz daha ne görünmüş. lig tv ye de yazıklar olsun. hocamız bile sırf 58. dakika güzel kutlansın diye oyuncu değişikliği yaparak oyunu durdurdu.
ofozturk 27.04.2013, 22:36 Gerçekten çok ama çok güzeldi ellerinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. BEN HAYATIMDA BÖYLE RENKLİ, IŞIL IŞIL TRİBÜN GÖRMEDİM DEVAMINI DİLERİM....
devam edecek inş. daha fazla komfeti ve farklı şeylerde olacaktır.
sivasfutbol 27.04.2013, 23:51 devam edecek inş. daha fazla komfeti ve farklı şeylerde olacaktır.
Tekrar tebrik ediyorum.
Lig TV'nin Sivas'a gelen görüntü yönetmeninde kasıt var. Bu konuda Twitter'dan Lig TV'ye baskı gerekiyor....
ofozturk 29.04.2013, 15:18 arkadaşlar çekebildiğimiz kadarını ekledim kameranın çekim alanı biraz kısıtlıydı hepsini alamadı. inş bir sonraki daha güzel olacaktır.
58fatihcan 29.04.2013, 16:24 Plaka sovunu yapan ts degil sivasti. Ondan gostermedi saygideger(!) Ligtv
|