Orijinalini görmek için tıklayınız : Hiçbir yabanci futbolcu gitmeyecek
SivasSpor.Com 23.11.2005, 12:39 Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun,Sivasspor’un devre arasi yapmayi planladigi transferler hakkinda bilgi verdi.
Sivasspor’da oynayan mevcut yabanci futbolculardan hiç birisinin gitmeyeceginin altini çizen Uygun “ Bazi yabanci futbolcularimizin takimdan gönderilecegi gibi duyumlar aliyorum. Böyle bir sey yok, mevcut futbolculardan hiç birisi gitmeyecek. Biz sadece bir tane iyi yabanci futbolcu alip kontejanimizi doldurmak istiyoruz,bunun içinde gerek benim gerekse Teknik Direktörümüzün çalismalari devam ediyor” dedi.
Kaç futbolcu ve kimleri transfer edecekleri konusunda bir sey söylemenin çok erken oldugunuda belirten Uygun “Su anda lig devam ediyor ve Sivasspor iyi bir takima sahip. Ancak bizimde diger takimlar gibi aksayan yönlerimiz var. Teknik heyetimiz bunun farkinda onlarin devre arasinda verecegi rapor dogrultusunda transfer yapacagiz” seklinde konustu.
Bülent Uygun, ara transferde alinacak futbolcularin 4’ü geçmeyeceginide sözlerine ekledi.
Hürdogan Gazetesi
evet yabancıların gitmemesiiyi olur.çünkü;
yabancı futbolcular bize büyükyarar sağlıyo.
ANDERSON-KALLASERGIO-BALILI<<<BÖYLE TOPÇULARI BİDAHA BULAMAYIZ.
GİTMEMELERİ İYİ OLUR...
orta sahaya gole dönük iyi bir yabancı alınırsa muhteşem olur.diğerleri zaten iyi futbolcular
bbptek58 23.11.2005, 14:40 TAKIMA İYİ Bİ OYUN KURUCU LAZIM...DİĞERLERİ KALSIN....
YABANCI OYUNCULARIMIZ BEKLENENİNDE FAZLASINI VERİYORLAR TABİKİ KALMALARI LAZIM
med_turk 23.11.2005, 16:35 lazarovu alalim antepten :))))))
IYI BIR YABANCI LAZIM OYUN KURUCU OLARAK
orta sahaya gole dönük iyi bir yabancı alınırsa muhteşem olur.diğerleri zaten iyi futbolcular
Bencede,orta sahaya kontraya çabuk çıkan hızlı bir futbolcu şart!
1967_DERNEK_10UR 23.11.2005, 19:48 BU HABER ÇOK İYİ OLDU ÖZELLİKLER SERGİO İÇİN TRANSFER TEKLİFLERİ VARDI..TAKIMIN DÜZENİ BOZULMASIN..HEPSİ BİRER ALTIN ONLARIN..
ziya58_33 24.11.2005, 09:11 gerçekten yabancı futbolcularımız çok iyi ama orta sahaya bir futbolcu şart
GeCeVeMaVi58pRf 24.11.2005, 09:22 BENCE SİVASSPOR BU SENE LİGİN EN YERİNDE TRANSFERLERİNİ YAPTI BAZI FUTBOLCULARIMIZA TEKLİF GELDİĞİ SÖYLENİYOR BENİM KANAATİM BUNLARIN HİÇBİRİNİN GİTMEMESİNDEN YANA İNŞALLAH YABANCILARIMIZDA SENEYE TAKIMDA KALIR
CÜSSKB-Aynur 24.11.2005, 10:46 Yönetim transfer seçimlerinde, sınırlı bütçeye rağmen, az para harcayarak çok isabetli seçimler yapılabileceğini gösterdi. Bundan sonrada bu strateji yi uygulacaklarından eminim.
hancer58 24.11.2005, 10:55 İYİ GUSELDE HERKES YABANCILARDAN MEMNUN
BENDE MEMNUNUM AMA HERKESİN UNUTTUGU BİR YABANCI OYUNCUMUZ DAHA VARKİ BENCE TAKIMA ENBUYUK FAYDAYI SAGLAYAN KİŞİ
PETKOVİÇ
CÜSSKB-Aynur 24.11.2005, 10:57 İYİ GUSELDE HERKES YABANCILARDAN MEMNUN
BENDE MEMNUNUM AMA HERKESİN UNUTTUGU BİR YABANCI OYUNCUMUZ DAHA VARKİ BENCE TAKIMA ENBUYUK FAYDAYI SAGLAYAN KİŞİ
PETKOVİÇ
Hepsi kendi mevkii nde çok başarılı bence,
bize takımı ateşleyecek,hırslandıracak,rak ip takımın çekindiğii bir yıldız oyuncu lazım.trübüne seyirci çekecek.
iyi bir transfer şart.
BROTHERS58 24.11.2005, 21:49 YABANCILARIMIZDAN GÖREVİNİ EKSİK YAPAN YOK GİBİ.ARTI TAKVİYE İLE YABANCILARIMIZDAN EN İYİ SEKİLDE FAYDALANABİLİRİZ.BELKİ BİR İKİDE KİRALIK YERLİ SİVASSPORUN HEDEFLERİNE ULASMASINI HIZLANDIRACAKTIR.
bencede yabancılarımız bir birinde iyiler...bencede ortaya sağlam top dağıtabilen...iyi paslar atan bir isim şart..
abi orta sahaya erciyesten die yi almalıyız çok süper oyuncu yönetim bence bu oyuncuyu ayarlamalı erciyesi tek başına orta alanda ayakta tutuyor gerisi fasofiso
serhankaburcuk 25.11.2005, 13:27 Sivassporun şuanda bir tane yabancı kontenjanı daha bulunuyor...Bu kontenjanı ya forvet alarak yada ortasahada oyunu yönlendirecek bir futbolcu alarak doldurabiliriz...
yabancılarımızın hepsi iyi bence ama bi dennysi göremedik oda fm 2006 oynayan warsa takımın en iyisi oyunda.....
|