Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Analiz'e Sorularımız (29.04.2013)

Rallim58
28.04.2013, 23:51
http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)

Moderatörlüğünü Nail Sertakan'ın yaptığı, Prof. Dr. Mehmet Çimen ve Gazeteci Kaan Karaguş'un yorumladığı, Sipas Vizyon TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, her hafta olduğu gibi bugün de saat 21.00 de yayına girecek.

Proğramın stüdyo konuğu, Sivasspor kulüp yönetim kurulu üyelerinden Stadyumdan ve Halkla İlişkilerden Sorumlu As Başkan Faruk Taşseten oluyor…

Sivasspor-İBB karşılaşmasının değerlendirilmesi, Galatasaray deplasmanının tartışılacağı ve özel röportajların yer aldığı proğramda, canlı telefon bağlantıların yanısıra, bağımsız taraftar sitemiz aracılığıyla yiğidoların sorularına da cevap aranacak...

Taraftarlarımızdan gelecek soruların; yiğidoya yakışır üslupta, kısa ve net olmasına dikkat edilmesi, yorum yerine sorulara ağırlık verilmesi, ricasıyla...

Ö N E M L İ N O T :

Site yönetiminden ricamdır. Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi halinde kısa ve net olmayan soruların silinmesidir...

Rallim58
29.04.2013, 00:02
Sivas'tan Yasin...

İlk soru benden olsun...

Nail bey nezdinizde konuklarınıza da iyi akşamlar...

Sezon başından bugüne hep kavgasını verdiğimiz gerektiğinde fiilen güvenlikle kavgaya karışıp bizleri stadyumlardan uzaklaştırmaya sevk eden, ancak bu hafta her ne hikmetse bayrak plastik sopaları ile birlikte içeri alınan bayrak olayının hikayesini, Faruk Tasşseten beyin "samimi" olarak anlatmasını isterim.

Bayrakların dalgalanması ile heyecanımız desteğimize yansıdı, desteğimizde sahaya ve sonuca yansıdı.

Teşekkür ederim.

58fatihcan
29.04.2013, 00:12
Istanbul'dan Fatih

4 eylule girislerde detayli aramadan herkes sikayetci. Misafit tribununden mesaleler havalanirken bizden kagida bile yasak geliyor. Nedenini merak ediyoruz. Tesekkurler iyi aksamlar

asabibaba
29.04.2013, 00:35
Tuğrul YAMAN
SİVAS

1.Trabzonspor maçı için (ki gerçekten çok önemli ) Sivas'tan otobüs kalkacak mı? Bunun için ne gibi girişimlerde bulundunuz?

2. Erman Atıf ve Eneramo için Trabzonspor'un ahlaksız teklifini duydunuz mu? Duydunuz ise futbolcularla konuştunuz mu? Bu durumun önemli rövanş maçı için futbolcuların kafasını karıştırmaz mı? Sonuçta bu konu da durum nedir?

ROMANTİK KATİL
29.04.2013, 01:37
İsmail Şahin Kayseri

İyi yayınlar Nail bey. Kayserispor mac sonrasında size sormustum taraftar sitemizde sorularımızı 3 4 haftadır almıyorsunuz diye. Sizde sıkıntılı dönemden cıkalım yine beraber olacagız demiştiniz. Ne mutluki bu temenniniz tuttu ve SİVASSPORUMUZ cıtasını bayagı yükseltti. Galatasaray ve ardından Trabzonla oynayacagımız kupa macında sansımızı nasıl degerlendiriyorsunuz. Son olarak sözleşmesi bitecek olan oyuncularımızla tekrardan masaya oturacagımız futbolcularımız var mı? Tesekkür eder iyi yayınlar dilerim.

Salim58
29.04.2013, 06:47
Ankara / Salim

İyi yayınlar Nail bey, Konuklarımıza'da saygı ve selamlar.

Faruk beye üç sorum olacak.

1: Sözleşmesi bitecek futbolcularla ön görüşmeler yapılıyormu.

2: Trabzonspor'la oynayacağımız zorlu bir kupa maçı var kulüp olarak taraftarlarımızın Trabzona gitmesi için bir organizasyon yapılacakmı.

3: GS ile kupa maçı öncesi zorlu bir maçımız olacak kupa maçını düşünerek bu maçta bir rotasyona gidilebilirmi..Saygılar.

ankastre
29.04.2013, 09:44
Elazıgdan muharrem

herkese iy akşamlar. Nail gardaş özledik sana soru sormayı. ibb maçına geldim ama seni göremeden dönmek zorunda kaldım. gusura bakma.

sorum şu, faruk gardaş bizim tek takımımız var oda sivasspor.yiğidoların yaşadıklarını duyduğunuz halde neden biriniz giirş kapılarını kontrol etmiyor. bak bayrakların alınmasıynan taraftar nasıl kendine geldi maçı aldı. haksızmıyım ama.teşekkürler. not.nail bey borjanın formasını unuttum sanma, onu Sivasta recep bey gardaşıma teslim edersin inşallah. seni seviyoruz nail gardaş

Külhan
29.04.2013, 10:26
Almanya yilmaz bekir

Iyi yayinlar Nail bey benim sorum ikinci yarida transfer ettigimiz arkadus pieck bu oyuncumuz neden oynamiyor bunu cok merak ediyoruz ikincisi sercan yildirim affedilecekmi neden bu kadar kati kural koyuyoruz hem darbir kadromuz var birdefaya mahsus affedilse olmazmi .

Cley
29.04.2013, 12:02
Sivas'tan Muhammed,

iyi akşamlar iyi yayınlar Nail Abi

Önümüzdeki sezonda da stada girişte taraftarlar zülum görecek mi? Bayraklarımızla stada girmemize izin verilmeyecek mi? Stada girişte problem yaşarsak Faruk Beye ulaşabilecek miyiz? Teşekkürler

formen720
29.04.2013, 12:09
sivas tan fatih

iyi yayınlar benim sorum yönetim olarak sivas emniyetiyle görüşme oldumu veya görüşülmesi düşünülüyormu maçlara girişte pankartlara el konuluyor stada sokulmuyor özellikle bu sivas ta oluyor nedeni nedir.yönetim bu işe el atmalı diye düşünüyorum teşekkürler.

34yigido34
29.04.2013, 12:35
Istanbul'dan onur yerli

iyi yayınlar nail abi yeni sezon için transfer çalışmalırı başladımı

ezelşener
29.04.2013, 12:55
ben sivastan birol duman.

nail bey girişlerdeki bu polislerden artık nefret eder olduk.4.köfte.4.ayran alıp içeri girmeye çalışıyoruz.ve ayranlarımıza el kondu.derdimiz bir türlü analatamadık.polis nerde ise bize saldıracak böyle bir şey olurmu.biz ki 45,50 yaşlarında adamlarız 4 arkadaş olark bu nasıl bir güvenlikdir.sesimizi kim duycak.saygılar.

ezelşener
29.04.2013, 12:57
Sivastan Birol Duman

kesinlikle takımdan.kamil.atıf erman ve eneramo gönderilmemeli.ne olursa olsun bunlar takımın gözbebegi oyuncular.kamili eleştirenler çok oluyor ama adam yıldız oyuncu oyunda olması bile yetiyor.herkese saygılar.

58_babacan_58
29.04.2013, 13:00
İstanbul / İsmail Demir

Nail abi, 2 haftadır takımımızın oyun anlayışı çok güzelleşti. Kayseri maçı ve ibb maçında sağlı sollu kanat bindirmeleriyle ne kadar üretken takım olduğumuzu ve grosickinin istekli olduğunda neler yapabileceğini hepimiz gördük.
Yönetimden ricamızdır. Stada bayrakları alsınlar ve trabzona özel otobüs kaldırsınlar mümkünse.
teşekkürler.

karasarlıyiğido
29.04.2013, 13:36
Fettah ünal / sivas

Nail hocam saygılar benim sizden ricam olacak; 1. Gol attıktan sonra ki çalan müzik ne zaman değişecek çünkü çok tepki var 2. Lig tv neden sivasspora ve sivaslıya karşı neden art niyetli yayın ve sunum yapıyor. Bu haftaki 58 dakika showunu göstermiyor en lira özet bizim futbolcumuz atıf in orta sahadan 4 kişiyi çalımlayıp attığı şutu 18 çizgisinin ordan gösteriyor biz ne yastık suçumuz ney onu öğrenmek istiyorum saygılar.

yigidolar06
29.04.2013, 13:51
Konyadan
Deniz KILIÇ

Deplesmana kaç çeşit forma götürme meçburiyeti var, Mavi ve Siyah bize pek yakışmıyor çubuklu forma istiyoruz.

Trabzonla aynı saatte neden oynamıyoruz fedarasyona bu maçla ilgili müracaat olacakmı, yoksa paf takımla Galatasaray maçına çıkalım taraftarın isteği.

Kizilirmak58
29.04.2013, 14:18
izmirden mehmet ceyhan

faruk beye sorum.. yeni yapılacak stadyumla alakalı bilgi verebilirmisiniz. sivassporumuz ne zaman lig maçlarını orada oynamaya başlıyacak düşünülen bi tarih varmıdır ? tşk ederim.

serkan_ozcan58
29.04.2013, 14:39
sakaryadan serkan özcan;

1. iç transferde sözleşmesi bitecek futbolcularımızla görüşüldü mü?
2. trabzona otobüs kaldırılacak mı?
3. statta yaşanan sorunların çoğu çözülmüyor ne yapmayı düşünüyorlar?
4. pankartlar ve afişler neden tel örgünün önüne konamıyor tüm statlarda öndeyken bizim stadımızda maalesef tribünlerin üstünde neden?

karşıyakalı
29.04.2013, 15:35
slm herkese iyi akşamlar izmirden tamer alp

yönetime soruyorum.geçen sezon başında demiştinizki transferde hata yaptık ama bu sezon hata yapmadan iyi transferler yapacagız.sezon başladı yine fiyasko devre arasında aynı sözler söylendi transferler yine fiyasko.umarım bu sezon başındada aynı şeyleri duymayız yönetimden kaliteli transfer yaparlar.yater artık bu millete yaptıkları eziyet.

ha bide taraftra kimse kızmasın maça gelmiyo diye yönetim suçu kendinde arasın.dogru dürüst transfer yok dogru dürüst oyun yok maçta giriş çıkış ayrı bi eziyet maça ndn gelsin taraftar.

SivasLady
29.04.2013, 15:36
Almanya`dan - Kader

herkese selamlar ve iyi yayinlar

Sivasspor yeni sezon hazirliklari arasinda yurtdisi kampi düsünüyormu?
Varsa ne zaman ve nerede olacak?

SivasLady
29.04.2013, 15:36
Almanya`dan - Kader

herkese selamlar ve iyi yayinlar

Sivasspor yeni sezon hazirliklari arasinda yurtdisi kampi düsünüyormu?
Varsa ne zaman ve nerede olacak?

bykaram
29.04.2013, 17:12
Sivastan Emre

NAİL ABİ ÖZELLİKLE PAYLAŞMANI İSTİYORUM.Sivassporumuzun bu hafta Galatasarayı yeneceğini sonraki haftada Fenerbahçenin Galatasarayı yeneceğini ve Şampiyonluğun son haftaya kalacağını düşünüyorum bu görüşüme yorum yapabilmeniz mümkün mü ? İyi Yayınlar..

SivasliMuhammed
29.04.2013, 17:42
Almanyadan Muhammed

Nail abi

1.sivasspor kimle sözlesmeyi uzatmayi düsünüyor??
2.yeni stadin projesinin fotografi varmi?? Mersin stadi projesindekine benzemiyor o yüzden sordum

kaptann58
29.04.2013, 18:23
Sivastan Erkan

sevgili nail abi bu haftaki tarfatrımız muhteşemdi fakat taraftar stdaı maçtan sonra boşaltmayıp takımla galibiyeti kutlamak ve takımla bütünleşmek istedi rıza çalımbay hocamız futbolcuları maçtan sonra takımı çağırdığımız halde neden içeri gönderdi böyle ucuz problemler yüzünden takımla tarfatr arasında sorunlar oluyor iyi yayınlar tşk edrim

sero58
29.04.2013, 18:34
merhaba Diyarbakırdan Şerafettin çimen...

öncelikle Nail beye,Mehmet beye ve Faruk beye selamlarımı iletiyorum diyarbakırdan...
1-Yönetim olarak bu sezon hakem hataları konusunda sessiz kaldığınızı düşüyormusunuz?federasyonda sivassporun ağırlığı nedir.
Rıza hocanın bir ben hakemi konuşuyorum başka kimse konuşmuyor demesi?
2-Sivasspor markalaşma konusunda hangi adımları atacak ileriki yıllarda.
3-Stadyumdaki tel örgüler ne zaman kalkacak?
4-Yabancı oyuncular konusunda bir tasarruf olacakmı?kamil,cerny,senecky,e neramo,
5-Yönetim olarak bu sezon nerde hata yaptıklarını düşünüyorlar?
6-Kişisel görüşünü merak ettiğim için soruyorum Rıza hocamızla devam edilecekmi?

ressam58
29.04.2013, 19:27
Sivastan Tolga Hoca

Sivassporuma yılın galibiyetini yaşattıkları için hepsine ayrı ayrı bir yiğido olarak minnettarım...Çok teşekkürler.İntikam alındı.....fakat maçtan sonra koşa koşa neden içeri gittiler kendilerinden cevap bekliyoruz....

delight
29.04.2013, 19:46
Hollandadan Kadir

sayın nail bey benim sorum şu sivas'ta alt yapının gelişmediği sık sık söyleniyor bunu başta yönetimimiz ve hocalarımız söylüyor lakin bizim sivassporumuzda gerçek yiğido bu memleketin topragından gencimiz KAAN KILCI 'yı 1 sezondur ismini duymuş olup lakin hiç bi şekilde rahat maçlarımızda dahi örn;kupada 3-0 lık manısa galibiyetimizde ve kupada gruptan çıkmayı garintilediğimiz bursasspor maçında ve en son oynadıgımız İBB maçında oyuna alınmamsını anlamış değiliz melketim cocuklarına sahip çıkılsın lütfen ...

Rallim58
29.04.2013, 20:28
Sivas'tan Yasin

Nail bey bildiğiniz gibi yiğidoya kombine çıktı çıkalı kombine sahibiyim. Bu hafta da kombine sahiplerine forma hediye edildiği şeklinde bilgi geldi.

Kombine sahibi cefakar yiğidolarımızın "tamamına" forma verilecek mi?

tavatir
29.04.2013, 20:56
Sivas'tan Niyazi

Sivasspor Kulübü, kazanç sağlamakta mı? Eğer kazanç sağlıyorsa Sivas şehrine yatırım yapmayı düşünüyor mu? Mesela Sıcak Çermik için bir tesis düşüncesi var mı?

asabibaba
29.04.2013, 21:30
Tuğrul YAMAN
SİVAS

Canlı yayında yaptığınız röportajları izledim..Çok az kişide forma var.... Şimdi Faruk beye soralım Sivas halkına formaları nasıl giydiririz?

karamik
29.04.2013, 21:42
Fransa'dan Melih

Nail bey sorum şu, siz ve canlı yayın ekibiniz kupa maçı için Trabzon'a çıkarma yapmayı düşünüyormusunuz.Kayseri maçı sonunda röportaj ve görüntüleriniz için tebrik ederim gazeteciliğin televizyon karşısında yapılmadığını gösterdiniz.

58megayigido
29.04.2013, 21:58
ibrahim istanbul

Kamil ve atif a benzer bir yildiz transfer olurmu bu sene ?

ankastre
29.04.2013, 22:12
elazığdan muharrem

nail gardaş aha şimdi bir sevdiğim gardaşım aradı.. Senin son maçlarda totemin varmış. onu anlatırmısın gardaş. totemine devam et masrafın benden.

alaattin 5858
29.04.2013, 22:31
istanbuldan günyamaçlı alaattin

nailbey iyi geceler benim sorum faruk başkana
sivastaki okullarda forma dağıtılma kampanyasının birbenzeri önümüzdeki yıl istanbulda köydernekleriyle birlikte forma maliyetinin üzerine cüzibir kar koyarak forma satışı yapılabilirmi hangi köy derneği nekadar forma satmış yöresel kanallarımızda bunları açıklarsak tatlı bir rekabet ortamı açmış olmazmıyız böyle bir çalışmayla çocuklarımızıda sivas spor sevgisini aşılamış oluruz faruk başkanın bu konuda görüşleri nelerdir