Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'u Yalnız Bırakmayın

SivasSpor.Com
01.05.2013, 08:01
http://resimzade.com/Show.html?i=40213&token=43086

Başta Sivas Milletvekilleri olmak üzere, şehrin önde gelenlerinin Trabzon’daki tarihi rövanş maçında giderek takıma manevi destek olmaları isteniyor.

Sivasspor tarihinde ilk kez Türkiye kupasında final oynamaya bu kadar yakınken, şehrin dinamiklerinin de harekete geçmesi bekleniyor.
Ziraat Türkiye kupası yarın finalinde Trabzonspor'la eşleşen ve ilk maçı 4 Eylül stadında 2-1 kazanan Sivasspor, rövanş maçınıda alarak yeni bir tarih yazmaya hazırlanıyor.Ligde son oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını farklı kazanarak rahatlayan Sivasspor'da tüm gözler Trabzon'da oynanacak olan yarı final ikinci maçına çevirildi.

Sivasspor rakibini ikinci maçtada yeneceğine inanıyor, ancak tek çekincesi saha dışı olaylar. Trabzon'un TFF'de güçlü lobisi olduğu ve özellikle iç sahada oynadığı maçlarda hakemleri de etki altına aldığının altını çizen Yiğidolar, başta Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Zübeyir Kemelek Milletvekilleri Nursuna Memecan, Hilmi Bilgin, Ali Turan ve Malik Ejder Özdemir ile İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay'ın rövanş maçında Trabzon'da olmaları istendi. Böylece, Sivasspor'lu futbolcular kritik maça daha rahat çıkma imkanı bulurken, olası ayak oyunlarının da önüne geçilmiş olunacak.

KAPTAN ERMAN BÜYÜKLERİMİZİ TRİBÜNDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Sivasspor kaptanlarından Erman Kılıç,Türkiye kupasını Sivas'a getirmek istediklerini, bunun içinde bütün Sivaslı'ların desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Trabzon'da oynayacakları rövanş maçında, Sivaslı siyasileri ve üst düzey yöneticileri yanlarında görmek istediklerini belirten Erman ''Bunu yalnız ben değil, bütün takım arkadaşlarım da istiyor. Tribünde büyüklerimizin var olduğunu bilmek sahada bize ayrı bir güç verecektir. Onun içinde Bakanımızı, Milletvekillerimizi, Valimizi ve diğer yetkilileri maça bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sivasspor yönetiminin 7 veya 8 Mayısta oynanacağı tahmin edilen rövanş maçı için Trabzon'a özel uçak hazırlığı yaptığıda öğrenildi.

Hürdoğan

PETKOVİC
01.05.2013, 08:24
Ktü"lü yiğidolar olarak maça bekliyoruz hamsilere güzel bir ders daha vermenin zamanı geldi

yerliturkuaz
01.05.2013, 08:24
Milletvekillerinin kendilerine hayrı yok ki memleketlerine yararı olsun milletvekillerinden veya siyasilerden manevi konuda destek beklemk koca bir yalan olur...

Şehir olarak taraftar olarak biz takımın yanında olursak işte o zaman takıma büyük katkı olur. Trabzon maçı öncesi mutlaka bu yönde taraftar gurupları birşeyler yapması lazım takım nasıl Kayseri deplasmanına giderken Şarkışla'da durdurulup takıma destek veriliyorsa aynısı bu maç öncesi de yapılmalıdır. takım hissetmeli futbolcular ve teknik heyet bunu damarlarındaki kana kadar hissetmelidriler. O zaman işte final yolunu aralamış oluruz.

Ben takımımıza fuutbolculara teknik heyete güveniyorum bu sene o kupayı bize getirecekler!

58sinan58
01.05.2013, 08:40
koca bir sezon boyunca sivassporun kurban edilmesne seyirci kalan siyasilermizin bu maça da fransız kalacağını tahmin ediyorum bu durum başka takımların bakanlarına milletvekillerine has bizimkileri pek ilgilendirmiyor yani ilgilendirseydi zaten tff bu kadar başımızda eşinip durmazdı

MMK
01.05.2013, 08:49
Ucunda para veya menfaat varsa herkesten önce damlarlar.Yoksa yok.

Elbeyliliyiz
01.05.2013, 08:59
resimi ceken amatör bi fotoraf cekemiyoz beeee

adres58
01.05.2013, 09:18
Ben hiç bir siyasetçiye her platformda güvenmiyorum. Onun için kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz inşallah. Şimdiye kadar nasıl bir zorluk, nasıl bir meşakketler çektik. Kim neredeydi, ne yapıldı... Anımsıyorsam sadece bir muhalif Milletvekilimiz çırpındı ondan başkada bir ses seda çıkmadı. Sırf bu değil ki. Stad konusunda olanca hakarete uğradık, Şike olayında sadece bir adam!!! sadece bir Rıza Çalımbay debelendi durdu. Gün oldu başkan oldu, gün oldu mentor oldu, baba oldu.. Ama neredeydi bu zat-ı muhteremler. Adı üstünde bu bir spor ve bu sporda geldiğimiz noktayada takımımızın sportif insanları başaracaklar Allahın izniyle.. Haa gelirlerse ne olur. Hiç bir şey olmaz. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Mersin İdman Yurduna yaptı da ne oldu. Al sana Puan Cetveli. Biz kendi göbeğimizi kendimiz doğru dürüst akıllı oynayarak kendimiz keseceğiz. Kısacası benim siyasetçilerden hiç bir beklentim yok. Atkılarını (Sivasspor!!!!) alsınlar gelsinler yeter...

yigidolar06
01.05.2013, 09:52
Ben hiç bir siyasetçiye her platformda güvenmiyorum. Onun için kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz inşallah. Şimdiye kadar nasıl bir zorluk, nasıl bir meşakketler çektik. Kim neredeydi, ne yapıldı... Anımsıyorsam sadece bir muhalif Milletvekilimiz çırpındı ondan başkada bir ses seda çıkmadı. Sırf bu değil ki. Stad konusunda olanca hakarete uğradık, Şike olayında sadece bir adam!!! sadece bir Rıza Çalımbay debelendi durdu. Gün oldu başkan oldu, gün oldu mentor oldu, baba oldu.. Ama neredeydi bu zat-ı muhteremler. Adı üstünde bu bir spor ve bu sporda geldiğimiz noktayada takımımızın sportif insanları başaracaklar Allahın izniyle.. Haa gelirlerse ne olur. Hiç bir şey olmaz. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Mersin İdman Yurduna yaptı da ne oldu. Al sana Puan Cetveli. Biz kendi göbeğimizi kendimiz doğru dürüst akıllı oynayarak kendimiz keseceğiz. Kısacası benim siyasetçilerden hiç bir beklentim yok. Atkılarını (Sivasspor!!!!) alsınlar gelsinler yeter...
Avni akerde varlıkları yeter bence Trabzonluların oyununu bozarlar güç her zaman iyidir:D:D

fatihcan58
01.05.2013, 09:56
[QUOTE=adres58;851119]Ben hiç bir siyasetçiye her platformda güvenmiyorum. Onun için kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz inşallah. Şimdiye kadar nasıl bir zorluk, nasıl bir meşakketler çektik. Kim neredeydi, ne yapıldı... Anımsıyorsam sadece bir muhalif Milletvekilimiz çırpındı ondan başkada bir ses seda çıkmadı. Sırf bu değil ki. Stad konusunda olanca hakarete uğradık, Şike olayında sadece bir adam!!! sadece bir Rıza Çalımbay debelendi durdu. Gün oldu başkan oldu, gün oldu mentor oldu, baba oldu.. Ama neredeydi bu zat-ı muhteremler. Adı üstünde bu bir spor ve bu sporda geldiğimiz noktayada takımımızın sportif insanları başaracaklar Allahın izniyle.. Haa gelirlerse ne olur. Hiç bir şey olmaz. Ekonomi Bakanı Kemal Çağlayan Mersin İdman Yurduna yaptı da ne oldu. Al sana Puan Cetveli. Biz kendi göbeğimizi kendimiz doğru dürüst akıllı oynayarak kendimiz keseceğiz. Kısacası benim siyasetçilerden hiç bir beklentim yok. Atkılarını (Sivasspor!!!!) alsınlar gelsinler yeter...[/QUOTE
Avni akerde varlıkları yeter bence Trabzonluların oyununu bozarlar güç her zaman iyidir:D:D

Öyle diyorsunda psikolojik olarak hakem üzerinde etkisi var. Hakemlerin bir çoğu devlet memuru lobiden çok etkileniyorlar. Kötü bir maç yönetirsem hakemlik hayatımı bitirirler. başka bir şehre sürgün olarak atanabilirim kaygısı taşıyorlar. O yüzden bütün Sivaslı büyüklerin artık sivasspor a sahip çıkması lazım. Lobimiz etkili olmasa bile Sivassporlu futbulcuların burda yalnız değiliz arkadamızda ileri gelenlerimiz var onlar maçımıza buyur etmiş gelmişler bizde onların yüzünü kara çıkarmayalım formamızın hakkını verelim derler.

58_SEMİH_58
01.05.2013, 10:25
Tarihe tanıklık edermisiniz?

Belki matematiksel olarak Sivasspor ligin alt tarafıyla bağlantısını koparmadı ama mantıken bu iş bitti! Onun içinde gerek Yğidoların,gerekse futbolcuların aklı fikri şimdiden Trabzon’la oynanacak olan rövanş maçında.
Sivas’ta oynanan ve 2-1 Sivasspor’un kazandığı Trabzon maçından sonra sayın Başkan Mecnun Otyakmaz’la bu maçın rövanşını konuşurken,kendisi “ Bu maçta tek yumruk olmamız gerekiyor,eğer Sivas’ın dinamikleri bizimle birlikte olursa,kupanın yarısını Trabzon’dan alır geliriz” diyerek Sivas Milletvekillerine,Vali beye,Belediye Başkanına ve Emniyet Müdürüne mesaj göndermişti. Sonradan öğrendim,Başkan Mecnun Otyakmaz,başta Milli Savunma Bakanı sayın İsmet Yılmaz ve diğer yetkilileri davet edecekmiş. Trabzon’daki rövanş maçının tarihi henüz açıklanmadı ama,yine öğrendiğime göre,Sivasspor bu maça özel uçak kaldıracakmış.Onun içinde bu önemli maça birlikte gitmenin tam zamanı. Eğer Sivasspor’a orada gereken manevi destek verilir ve futbolcular bu önemli şahsiyetleri tribünde görerek maça çıkarsa,beklide Sivas’daki maçtan daha kolay bir galibiyet alıp finalist olarak Sivas’a dönecektir.
Sivas’ın sahipleri bu tarihi maça gereken önemi verip,o gün Trabzon Avni Aker stadında yerlerini almalıdır.
Tarih yazılırken,mutlaka onlarıda yazacaktır,geldiler,yada gelmediler diye…

Abdullah Yiğit / Hürdoğan

Poyrazcan
01.05.2013, 10:51
Kimleri gerçek Sivas milletvekili olduğu bu maçta belli olacaktır!
Bu maça gelmeyen vekiller Sivaslı değildir!

58MUAMMER58
01.05.2013, 10:56
:confused:eskiden lütfullah bilgin diye valimiz vardı,sivassporun doğal taraftarıydı,emniyet müdürümüz vardı celalettin cerrah diye sivaslıdan daha sivaslıydı,abdullatif şener vardı öyle yada böyle ağırlığı vardı kendimizi hiçbirzaman sahipsiz ve yalnız hissetmiyorduk,ben şimdiki ,vekillerdende,validende,emniy et müdüründen bişey anlamadım, klasik devletin mülki amirleri,bildiğin sadece AKP yalakçısı vekiller VE bürokratlar :mad:ben hepsinin sivasın hizmetkarı olmalarını istiyorum bekliyorum birzamanlaR adı lazım değil sivasspor şapkası yerine FB şapkası takan vekilimiz vardı öyle vekil istemiyoruz:mad:

Külhan
01.05.2013, 11:08
Biz inaniyoruzki büyük baskan mecnun bey biraz israrli olurda davetini yaparsa insallah Ileri gelenlerimiz icabet ederler helede Ucak kaldirilacaksa cok daha iyi olur zaraya otobüs kaldiran belediye baskanimiz trabzona ucakla gitmesi cok yerinde olur hemi kendi siyasi Hayati bakimdan Hemde sivas icin büyük bir jest olur .

58sinan58
01.05.2013, 12:46
:confused:eskiden lütfullah bilgin diye valimiz vardı,sivassporun doğal taraftarıydı,emniyet müdürümüz vardı celalettin cerrah diye sivaslıdan daha sivaslıydı,abdullatif şener vardı öyle yada böyle ağırlığı vardı kendimizi hiçbirzaman sahipsiz ve yalnız hissetmiyorduk,ben şimdiki ,vekillerdende,validende,emniy et müdüründen bişey anlamadım, klasik devletin mülki amirleri,bildiğin sadece AKP yalakçısı vekiller VE bürokratlar :mad:ben hepsinin sivasın hizmetkarı olmalarını istiyorum bekliyorum birzamanlaR adı lazım değil sivasspor şapkası yerine FB şapkası takan vekilimiz vardı öyle vekil istemiyoruz:mad:

celalaettin cerrah ist emniyet müdürüyken sivassporun istanbuldaki hiçbir maçını kaçırmıyordu sivas ı sivaslıyı ve sivassporu çok seviyordu

34yigido34
01.05.2013, 12:51
malik ejder özdemirde sivassporu çok seviyo ama halk onu pek sevmiyo

58fatihcan
01.05.2013, 13:04
Sivas ustunden para kazaniyorlar bence destek de ciksinlar. Abi.gidin amigoluk yapin demiyorum. Protokolde otur izle yeter. Sarkislada takima destek verenleri bilmiyordum helal olsun hepinize. Yine aynisi yapilabilir

58fatihcan
01.05.2013, 13:07
Burhan eser transferini mersine getiren bakan milletvekiliydi. Bizimkilerin agzindan birak sivasspor kelimesini sivas kelimesini bile duymadim ben. Insallah destege baslarlar. Hepsinim tweteer vardir oradan yazilabilir aslinda

ihtiyar yiğido
01.05.2013, 21:35
Ben yardımı yaratılandan değil YÜCE YARATICI'dan istiyorum ALLAH yardımcımız olsunda Galatasaray maçındanda kupa maçındanda başarı ıle dönelim

35gürün58
02.05.2013, 19:04
malik ejder özdemirde sivassporu çok seviyo ama halk onu pek sevmiyo

Doğru ,biz insanların en büyük özelliği balık hafızalı oluşu ve bizler için gayret edenleri değil, şehrimizin bütün ekonomik değerlerinin yok olmasını sağlayanları , pkk ile müşterek anayasa hazırlığı yapanları baş tacı ederiz,
mazoşist bir yapımız var maalesef...

etlidöktürek
02.05.2013, 19:10
başkan keşke bir davetiye de Osmaniye Valimiz sayın Celalettin CERRAH 'a gönderse.. ben Vali Beyin programına uyduğu sürece geleceğini düşünüyorum ve kendisine saygılarımı iletiyorum..hiçbir vali bu kadar fanatik yiğido olmamıştı..

4eylül
02.05.2013, 19:58
sivası tanıyan varmıki sivassporu tanısınlar ben bunları sivaslı zaten saymıyorum

holiganlady
04.05.2013, 22:20
biz orda olamazsakta dualarımız yanınızda :mad: