Orijinalini görmek için tıklayınız : FUTBOL SEVDASI DIYE BUNA DERLER!!!

AyhanBayrak
24.02.2005, 17:56
:D Sevgili sivassporlular bu yazımda futbol sevdasından bahsedeceğim futbol icat olduğundan itibaren milyonları stadlara akın ettirmiş bazı zaman üzmüş bazende heyecanlandırmış hala zirvedeki yerini hiç kaybetmeden devamlı kendisini yenileyen bir spor dalı olmuştur. İnsanlar bu zevkli spor dalını sevdirmeli ve kuşaklara yaymalıdır.futbol ancak sevilerek benimsenir futbolu seven insanlardan biriside benim annem ondan bahsetmeyi futbolun onda yarattığı heyecanı sizinle paylaşmayı düşündüm futbol sevdalılarının hoşuna gideceğini umut ediyorum

Birgün bir maç seyrederken annem yanıma geldi oğul dedi şu oyundan ne anlıyorsun kalabalık şort giymişler bir topun peşinde koşuyorlar sende onu seyrediyorsun dedi maçı çevirdi bende küstüm dışarı çıktım Başka birgün ben yine televizyonda maç seyretmek için oturdum baktım Annem yine geliyor gitti gine o güzelim maç diye düşünürken oğul dedi şu maç saçmalığı nasıl bana bir anlatırmısın dedi top o anda taça çıktı şimdi ne oldu evladım dedi sahada yan çizgiler olur top rakipten çıktığı zaman taç diye adlandırırlar dedim biraz seyrettik şimdi ne oldu evlat dedi top auta çıktı Anne dedim Aumu autmu nedir dedi kalecinin yanında kaleleye parelel uzanan bir çizgi olur buradan rakipten çıkınca korner kendi oyuncundan çıkarsa aut olur dedim o anda spikerden bir ofsayt lafı duydu evlat dedi hakemin adımı ofsayt dedi hayır anne dedim anlatarak bir türlü öğretemedim elime kağıt kalem aldım çizdim yazdım söyledim tamam dedi ne karışıkmış sonunda öğrendim dedi mağlesef Annemin öğrendiği ofsaytı hakemlere bir türlü öğretemedik yine bir süre izledik ceza alanında bir futbolcu düştü ama hakem penaltı vermedi tüh dedim hakem penaltı vermedi ne yazık diye hayıflanırken Penaltı nedir oğul dedi penaltı ceza alanı içinde rakibine tükürürsen düşürürsen ve 9 kusurlu hareket yaparsan hakem penaltı verir dedim basitmiş dedi bunu öğrendim diye gülümsedi ne kural varsa hepsini anlattım maçında artık sonu yaklaşmıştı bir süre sonra maç bitti evlat dedi futbol gerçekten zevkliymiş hiçte saçma değilmiş dedi gülümseyerek 10 yıl önce Fenerbahçeli bir futbolcunun yaşamını senoryoya aktarmışlar Annem beğenerek izlemiş Fenerbahçeli oldu.
:D (SIMDI SIVASSPORUMUZ VAR ARTIK) :wink:
Babam’da maçtan hiç hoşlanmazdı onun için Ajans derdi haberler başlayınca hayat dururdu Babam için, Birgün namazdan sonra Annem bugün maç varmı evlat dedi var Annecigim dedim o zamanlar şifreli televizyonlara daha geçilmemiş televizyon bir maçı naklen veriyordu Annem diyor maç seyredeceğim babam diyor haber seyredeceğim anlaşamadılar ben kahveye gidiyorum diye sinirlendi çekti gitti Annemi ondan bir sene önce teyzeme döğüş çekiş Teleon’mu Dijitürk’mü bilemiyorum Dedorder aldırmış Beşiktaş Fenerbahçe derbisini seyrediyoruz Teyzem şaşırdı kaldı :wink: Annem kızıyor hakeme demediğini bırakmıyor kötü kadın anlamında hafif meşref hakem diye söyleniyordu Teyzem dayanamadı yeğenim dedi sonunda Annenide kendine benzettin ya helal olsun dedi orda futbol sevdasının yaşı olmadığını bay bayan herkesin futbolu sevdiğini öğrendim futbol sevdalılarının çoğalması dileklerimle :wink:

türkçerap_yakup
24.02.2005, 21:09
ya bu doğruysa ayhan abi..helal sana valla :D

puar
25.02.2005, 06:20
:D Sevgili sivassporlular bu yazımda futbol sevdasından bahsedeceğim futbol icat olduğundan itibaren milyonları stadlara akın ettirmiş bazı zaman üzmüş bazende heyecanlandırmış hala zirvedeki yerini hiç kaybetmeden devamlı kendisini yenileyen bir spor dalı olmuştur. İnsanlar bu zevkli spor dalını sevdirmeli ve kuşaklara yaymalıdır.futbol ancak sevilerek benimsenir futbolu seven insanlardan biriside benim annem ondan bahsetmeyi futbolun onda yarattığı heyecanı sizinle paylaşmayı düşündüm futbol sevdalılarının hoşuna gideceğini umut ediyorum

Birgün bir maç seyrederken annem yanıma geldi oğul dedi şu oyundan ne anlıyorsun kalabalık şort giymişler bir topun peşinde koşuyorlar sende onu seyrediyorsun dedi maçı çevirdi bende küstüm dışarı çıktım Başka birgün ben yine televizyonda maç seyretmek için oturdum baktım Annem yine geliyor gitti gine o güzelim maç diye düşünürken oğul dedi şu maç saçmalığı nasıl bana bir anlatırmısın dedi top o anda taça çıktı şimdi ne oldu evladım dedi sahada yan çizgiler olur top rakipten çıktığı zaman taç diye adlandırırlar dedim biraz seyrettik şimdi ne oldu evlat dedi top auta çıktı Anne dedim Aumu autmu nedir dedi kalecinin yanında kaleleye parelel uzanan bir çizgi olur buradan rakipten çıkınca korner kendi oyuncundan çıkarsa aut olur dedim o anda spikerden bir ofsayt lafı duydu evlat dedi hakemin adımı ofsayt dedi hayır anne dedim anlatarak bir türlü öğretemedim elime kağıt kalem aldım çizdim yazdım söyledim tamam dedi ne karışıkmış sonunda öğrendim dedi mağlesef Annemin öğrendiği ofsaytı hakemlere bir türlü öğretemedik yine bir süre izledik ceza alanında bir futbolcu düştü ama hakem penaltı vermedi tüh dedim hakem penaltı vermedi ne yazık diye hayıflanırken Penaltı nedir oğul dedi penaltı ceza alanı içinde rakibine tükürürsen düşürürsen ve 9 kusurlu hareket yaparsan hakem penaltı verir dedim basitmiş dedi bunu öğrendim diye gülümsedi ne kural varsa hepsini anlattım maçında artık sonu yaklaşmıştı bir süre sonra maç bitti evlat dedi futbol gerçekten zevkliymiş hiçte saçma değilmiş dedi gülümseyerek 10 yıl önce Fenerbahçeli bir futbolcunun yaşamını senoryoya aktarmışlar Annem beğenerek izlemiş Fenerbahçeli oldu.
Babam’da maçtan hiç hoşlanmazdı onun için Ajans derdi haberler başlayınca hayat dururdu Babam için, Birgün namazdan sonra Annem bugün maç varmı evlat dedi var Annecigim dedim o zamanlar şifreli televizyonlara daha geçilmemiş televizyon bir maçı naklen veriyordu Annem diyor maç seyredeceğim babam diyor haber seyredeceğim anlaşamadılar ben kahveye gidiyorum diye sinirlendi çekti gitti Annemi ondan bir sene önce teyzeme döğüş çekiş Teleon’mu Dijitürk’mü bilemiyorum Dedorder aldırmış Beşiktaş Fenerbahçe derbisini seyrediyoruz Teyzem şaşırdı kaldı :wink: Annem kızıyor hakeme demediğini bırakmıyor kötü kadın anlamında hafif meşref hakem diye söyleniyordu Teyzem dayanamadı yeğenim dedi sonunda Annenide kendine benzettin ya helal olsun dedi orda futbol sevdasının yaşı olmadığını bay bayan herkesin futbolu sevdiğini öğrendim futbol sevdalılarının çoğalması dileklerimle :wink:

evet gardas futbol sevgisi bu insan içinden atamıyor..neyseki olayı çözmüşsün....HER ŞEY SİVAS İÇİN

LütfiÜnal
25.02.2005, 07:45
Slm.Degerli hemserilerim dünkü macta gösterdiki Türk futbolunu vede dolayisi ile türkiye yi temsil eden takimlar bu isi basaramiyorlar.Bizde bu sorumlulugu bilen insanlar olarak türk futbolunu avrupa da temsil etmek görevi Sivasspor umuza düsüyor.Bir sene daha sabir.Gözler ve gönüller özlenen güzelliklerle tasacak.(Dünkü mac dedigimi Ayhan Bayrak kardesim duymasin)

1967_DERNEK_10UR
25.02.2005, 10:58
DÜN Kİ MAÇTA GERÇEKTEN BİR TÜRK OLARAK ÇOK UTANDIM .MİLYON DOLAR VERİLİP GELEN FUTBOLCULAR HİÇ BİR ŞEY YAPMADI.KİMSE ÇIKIPTA BİZ ŞÖYLE TRANSFER YAPTIK ŞUNU ALACAZ DEMESİNLER GELENLERİ GÖRDÜK .NASİP OLURDA BİZ DE AVRUPA'DA OYNARSAK TÜRKİYE'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİMİZE İNANIYORUM.

3YILDIZ
25.02.2005, 13:30
DÜN Kİ MAÇTA GERÇEKTEN BİR TÜRK OLARAK ÇOK UTANDIM .MİLYON DOLAR VERİLİP GELEN FUTBOLCULAR HİÇ BİR ŞEY YAPMADI.KİMSE ÇIKIPTA BİZ ŞÖYLE TRANSFER YAPTIK ŞUNU ALACAZ DEMESİNLER GELENLERİ GÖRDÜK .NASİP OLURDA BİZ DE AVRUPA'DA OYNARSAK TÜRKİYE'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİMİZE İNANIYORUM.

utanmana bir anlam veremiyorum

milyon dolara gelen futbolcular daha 1 sene bile beraber oynamiyorlar
aninda basari beklemek zor ,hatta imkansiz!

büyük hedefleri olan takim büyük düsünmeli dolaysiyla milyonlar harcamali !

tabiki zaragozayi elemesi lazimdi fakat bunun sorumlusu
teknik direktördür, ilk macta ve sampiyonlar liginde kamikaze gibi takim kurdu....
seneye GS, BJK ve Trabzonda katilirsa eminim yine ses getireck türk futbolu!
FB seneye yeni hocayla baslarsa avrupayi sallar fikrimce!

her neyse sen utanma gardas biz diger ülkeler gibi 10tane yabanciyla oynamiyoz
(bkz.: arsenal,chelsea,barcelona... )

not: fenerli degilim !!!

doktor
25.02.2005, 14:22
ben fenerliyim hemde ölümüne ama hiç utanmıyorum
futbol bu yenmekte var yenilmekte..... iyi oynamakta var kötü oynamakta
biz şimdi sivasımız amatörde olsa ondan utanacak mıyız..
olmaz böle şeyyy sapına kadar sivaslı; sonuna kadar fenerliyiz...
L_Ü_T_F_E_N
.............................. ..............UZAKLARDAN CAN........................... .....

Abuzer
30.09.2005, 19:43

Babam�da maçtan hiç hoşlanmazdı onun için Ajans derdi haberler başlayınca hayat dururdu Babam için, Birgün namazdan sonra Annem bugün maç varmı evlat dedi var Annecigim dedim o zamanlar şifreli televizyonlara daha geçilmemiş televizyon bir maçı naklen veriyordu Annem diyor maç seyredeceğim babam diyor haber seyredeceğim anlaşamadılar ben kahveye gidiyorum diye sinirlendi çekti gitti Annemi ondan bir sene önce teyzeme döğüş çekiş Teleon�mu Dijitürk�mü bilemiyorum Dedorder aldırmış Beşiktaş Fenerbahçe derbisini seyrediyoruz Teyzem şaşırdı kaldı :wink: Annem kızıyor hakeme demediğini bırakmıyor kötü kadın anlamında hafif meşref hakem diye söyleniyordu Teyzem dayanamadı yeğenim dedi sonunda Annenide kendine benzettin ya helal olsun dedi orda futbol sevdasının yaşı olmadığını bay bayan herkesin futbolu sevdiğini öğrendim futbol sevdalılarının çoğalması dileklerimle :wink:

Helal Olsun Ayhan Agzina Yüregine Kalemine saglik gardas yorumun beni bayagi duygulandirdi

Serkan-58
01.10.2005, 12:13
iste budur Spor sevgi ve Sevdasi buna derler.....
Seni Kutluyorum Ayhan Gardas

ErdalGüler
01.10.2005, 12:18

Süper yaaa... Ama futbol aşkı bu yapacak birşey yok...

bbptek58
01.10.2005, 15:28
abi gerçekten bu dünyada futbol kadar bağımlılık yapan başka bir şey bilmiyorum

harun.urhan
03.10.2005, 15:53
KARDEŞ AYHANALBAYRAK DEDİKLERİNDE HAKLISIN AMA UNUTTUGUN BİŞ VAR BU BİZİM SEYİRCİ ADAMLAR MAÇA MİNDER - ÇEKİRDEK GETİRİYOR BİTANESİDE TAŞKOL YADA FORMA GİYİP GELMİYO SEYİRCİDE RUH YOK İÇİNDE ATEŞ OLANINDA ATEŞİNİ SÖNDÜRÜYORLAR BU İŞ NASIL OLACAK

1967_DERNEK_10UR
03.10.2005, 16:07
utanmana bir anlam veremiyorum

milyon dolara gelen futbolcular daha 1 sene bile beraber oynamiyorlar
aninda basari beklemek zor ,hatta imkansiz!

büyük hedefleri olan takim büyük düsünmeli dolaysiyla milyonlar harcamali !

tabiki zaragozayi elemesi lazimdi fakat bunun sorumlusu
teknik direktördür, ilk macta ve sampiyonlar liginde kamikaze gibi takim kurdu....
seneye GS, BJK ve Trabzonda katilirsa eminim yine ses getireck türk futbolu!
FB seneye yeni hocayla baslarsa avrupayi sallar fikrimce!

her neyse sen utanma gardas biz diger ülkeler gibi 10tane yabanciyla oynamiyoz
(bkz.: arsenal,chelsea,barcelona... )

not: fenerli degilim !!!
harcanan paralara yazık..işte sivasspor'un aldığı futbolcular ortada bir petkoviç,sergio,kalla,anderson hepsi aslanlar gibi oynuyor...