Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
05.05.2013, 22:04
http://resimzade.com/Show.html?i=40238&token=50413 (http://resimzade.com/Show.html?i=40238&token=50413)

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'a 4-2 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

sawyer5892
05.05.2013, 22:06
Ayiptir ayip haya utanma kalmamis bazi kisilerde! Kaybettigimiz her mac sonrasi gelip burada hocaya oyunculara sovuyorsunuz edep yok mu sizde! Superligdeki 8.sezonumuz birsuru oyuncu birsuru hoca geldi gecti galatasarayi deplasmanda kac kere yendik yenmeyi birak berabere kalamadik simdi bir kac felaket tellali cikmis konusuyor. Ordu mersin ne transferler yapti ordu dunyaca unlu hoca getirdi halleri ortada. Birakin bos laflari burda insanlara kufredeceginize karabuk macinda dolduralim stadi kalalim ligde. Hic bir oyuncumuz ve teknik kadrodan bir kisi sizden daha az onurlu degil insanlarin onuruna laf etmeyin!

58_babacan_58
05.05.2013, 22:06
Yaptığı pas hatalarıyla dikkatimi çeken Erman kılıç ,Mehmet Nas ve bencil futboluyla göz dolduran grosicki vardı sahada.
TABİKİ AKILLAR KUPADA.
FENERBAHÇEYEDE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM BİZİM 4 TANE SALLADUĞUMUZ BELEDİYEYE YENİLDİKLERİ İÇİN.

tavatir
05.05.2013, 22:07
Bizim maç için pek yorum yapamayacağım işimiz zordu. Ama İbb'nin Fb'yi yenmesi hiç iyi olmadı.

Zorlu Trabzon maçından sonra yorgun argın Karabük ile oynayacağız. İnşallah beklenmeyen durumlarla karşılaşmayız.

Çünkü İbb'nin bugün galip geleceğini az çok tahmin ediyordum. Haftaya da iddiasız ve yorgun Ts'yi yenerler. Akhisar zaten kolay maçlar oynayacak. Bizim durum gerçekten herkesin sandığı kadar güllük gülistanlık değil.

Karabük maçı en az Ts kadar önemli bir maç haline gelebilir. Karabük mutlak galibiyete oynayacak.

shang
05.05.2013, 22:09
değerlendirecek çokta bi şey yok hiç bişey yapmadık pas atamaz bi haldeydik maç bitsede gitsek edası vardı takımda saçma saçma goller yedik yine ilk golde baraj kurmasak daha iyiolurdu selçugun 3.golünde öyle bi çalım yeme yok umarım bu boşvermişlik kafamızın ts maçında olmasından dolayıdır... erman atıf kamil eneramo hiçbişey yapmadılar

Sivasli010
05.05.2013, 22:11
Ayiptir ayip haya utanma kalmamis bazi kisilerde! Kaybettigimiz her mac sonrasi gelip burada hocaya oyunculara sovuyorsunuz edep yok mu sizde! Superligdeki 8.sezonumuz birsuru oyuncu birsuru hoca geldi gecti galatasarayi deplasmanda kac kere yendik yenmeyi birak berabere kalamadik simdi bir kac felaket tellali cikmis konusuyor. Ordu mersin ne transferler yapti ordu dunyaca unlu hoca getirdi halleri ortada. Birakin bos laflari burda insanlara kufredeceginize karabuk macinda dolduralim stadi kalalim ligde. Hic bir oyuncumuz ve teknik kadrodan bir kisi sizden daha az onurlu degil insanlarin onuruna laf etmeyin!

riza hocayi kayirma,

hoca herzamanki ise yaramaz degiskleri yapti ve yenildik

hoca bunu nezaman ogrenicek.

hocanin akli besiktasda, bence en kisa surede sivasdan gitsin

DoomsDay58
05.05.2013, 22:13
Hocaya ve futbolculara soyleyecek bir kelimem yok lakin firat aydinus denen eyyamci hakem bozuntusu Amrabatin tabanla mudehalesinde sari kart gostermemesi akhisar macindaki pozisyonun aynisiydi ya bu hakem boyle pozisyonlarda ne verilmesi gerektigini bilmiyor ya da Sivasspora kasti var

tavatir
05.05.2013, 22:14
Bu Fb'nin işleri hep bize bela oluyor. İbb'yi yenemedi ve şimdi sıkıntı oldu bize.

Karabük çok zor maç olabilir bizim için.

mühendisburak58
05.05.2013, 22:16
bence kazığı fenerbahçeden yedik yine. zamanında rakibine yenilip bizi 3 lü averaja sokup bjk nin uefaya bizim 73 puanla intertotoya gitmemize neden olmuştu aynı fb bugün yine kazık attı tüm takımlara belediye ile berabere kalsaydı bir çok takım ligde kalmayı garantilemişti. bizim için yine büyük korku var çünkü evimizde karabüğe olası yenilgi ya da beraberlikte ligden düşmemize neden olabilir. inşallah son hafta elazığ ligde kalmayı garantiler o kötü senaryo olursa bile en azından elazığı yener ligde kalırız hala içimde çok büyük bir korku var. fb senin varya .......

Sivasli010
05.05.2013, 22:17
Riza hocayi savunanlara sivassporlu demem ben.......

Riza gozluklerinizi cikartin! savunmayin artik, al gordunuz ne yaptini,

savaş2
05.05.2013, 22:19
***topa nasıl vurulur gool nasıl atılır kamil,enaramo ve rıza calımbay a diyorumki cihanın attığı golu tekrar tekrar izlesinler.
***ayrıca kaan diye bir oyuncumuz 34 mactır yedek cıkıyor ,ve rıza hoca halen hayrettini deniyor yazık ,beş kuruş oyun oynamayan enaramo ve kamil halen sahada tutuyor,şu liğ bitsede kurtulsak coğu kişilerde

28 SVS 58
05.05.2013, 22:20
bence kazığı fenerbahçeden yedik yine. zamanında rakibine yenilip bizi 3 lü averaja sokup bjk nin uefaya bizim 73 puanla intertotoya gitmemize neden olmuştu aynı fb bugün yine kazık attı tüm takımlara belediye ile berabere kalsaydı bir çok takım ligde kalmayı garantilemişti. bizim için yine büyük korku var çünkü evimizde karabüğe olası yenilgi ya da beraberlikte ligden düşmemize neden olabilir. inşallah son hafta elazığ ligde kalmayı garantiler o kötü senaryo olursa bile en azından elazığı yener ligde kalırız hala içimde çok büyük bir korku var. fb senin varya .......

bu yazdıklarının üstüne daha söylenecek bişey yok günün özeti inşallah çarşamba trabzoonu yenip finale cıkarız sonrada gereken dersi finalde veririz yalaka feneve

A.Turan Korkmaz
05.05.2013, 22:26
Neyi yorumlayalım? Ne maçtan önce rotasyon diyenleri gizlice İT takımı tutmakla itham eden aklıevvelleri, ne takımı hazırlayamayan ve o kadroyu sahaya süren hocayı, ne de ne olursa olsun sahaya çıktığı halde hiçbir varlık gösteremeyen bazı oyuncularımızı değerlendirmek istemiyorum. As takım 4 yemiş,ezilmiş,moraller gitmiş,üçer gün arayla bu maçı da sayarsak 12 günde as takım üç maç yapacak. Önümüzdeki iki maçta da belli oyuncularımızdan ödün veremeyeceksek, bu oyuncular bu maç trafiğini nasıl kaldıracaklar? Ölme eşeğim ölme,beni dağlarda koma, e mi?
En iyisi, bu maçı bir an önce unutup önümüze bakmaktan başka çare yok.

adres58
05.05.2013, 22:27
Arkadaşlar her defasında söylüyorum.. Hataları ile sevapları ile bu sezonu bir kapatalım ondan sonra tüm sezonu tartışırız. Tamam bir çok kez hata yaptık, ama biz şimdiye kadar şu melun takımı hayatımızda yenememişiz. Ki adamlar çok şartlanmış o sahadan puan almamız imkansızdı. Gördük Trabzon bile elimizden kaçırdığımız Kayseriye bile yenildi. Olacak bunlar. Hoca hata yapmıştır, Kamil yapmıştır, ,Navratil yapmıştır lakin bizim önümüzde ki hafta bugünden itibaren tarihi bir dönüm yaşayacaktır. Bunun için odaklanmalıyız. Unutmayalım ki yazdıklarımızı sadece biz yazıp biz okumuyoruz... Motivasyonu bozacak işlerden geri duralım. Şu iki maçtan alacağımız 2 beraberlik bizi çok yerlere getirecek. Bunun bilincinde olalım o tarafa yoğunlaşalım.

ROMANTİK KATİL
05.05.2013, 22:27
Bi varlık gösteremedik. Galatasaray bizi eze eze yendi. Gene kötü seneryolar bizi bekliyor. Ama felaket tellallıgınında kupa macı öncesi bir anlamı yok. Önce su kupa macını atlatalım sonra içerde oynayacagımız Karabük macına konsetre olalım.

Soyözen
05.05.2013, 22:28
Kadir'in ve Cihan'ın golleri hiç değilse biraz moral verdi. Ben Aatıf'dan ve Kamil'den, bir de Erman'dan daha iyi bir futbol bekliyordum ama inşallah akılları Trabzon maçında olduğu için böyle olmuştur. Artık Trabzon'u geçemezsek durum vahim.

Ayrıca hay ben Fener'in yapacağı işi... Şimdi yeniden düşme korkusu hissedeceğiz onların yüzünden. Ama her koyun kendi bacağından asılır, Karabük'ten evimizde alacağımız üç puan her şeyi bitirecek.

buraks58
05.05.2013, 22:28
bu maçın çok fazla değerlendirilecek bir yanı yok. inşallah takımımız ts ile oynayacağı kupa maçı için önemli kazanımlar elde etmiş olsun. lig konusunda da artık şu karamsarlığı bırakın arkadaşlar. her yenilgi sonunda felaket tellallığı yapmayın lütfen.
inşallah çarşamba akşamı takımımız trabzondan turla dönerlerde sıkıntılı geçen bu sezonda Avrupa kupasına katılmamızı kutlarız.

fatih585858
05.05.2013, 22:31
Rıza hocanında, hataları var lakin, yönetime sormak lazım Hocanın eline hangi malzemeyi verdin ki başarı bekliyorsun diye. Bu yenilgi için yazmıyorum genel olarak; takım kadromuz başarılı olabilmek için yeterli değil. Yabancı kontenjanını kullanıp aldığımız stoperlerimize bir bakın. Hangisinin vasatın üstünde futbol kalitesi var. Orta sahanın ortasında oynayan tekniği olan, oyunu yönlendiren, rakibi karşılamada, iyi olan 1 tane orta saha oyuncumuz yok. Grosicki'nin zaten sorunlu bir futbolcu olduğu ortada. Forvetimiz yaz ayında kulüp bulamamış dönmüş burası yol geçen hanı değil! futbol kulübü dememişsin hemen yeniden takıma dahil etmişsin. Rıza hoca tabi ki her t.direktör gibi hatalar yapmıştır. Takımımızın puan sıralamasında ki yerinden dolayı sadece Rıza Hoca'yı suçlamanın haksızlık olduğunu düşünüyorum. Yönetimin artık başarılı olmak için vizyonunu genişletip kulübe futbolcu bazında yatırım yapması gerekir diye düşünüyorum. Başarı için genç, hırslı, başarıya aç futbolcular transfer etmemiz lazım. Yoksa bu transfer mantalitesi ile bu kapasitede ki futbolcularla her sezon böyle sıkıntılar yaşanması sürpriz olmaz.

tavatir
05.05.2013, 22:32

Aynen bu hafta garantileyecekken bana göre sıkıntılı bir duruma düşebiliriz. Çünkü İbb iki maçını da alabilir. Bizim Karabük maçında yenilmemiz de kötü olacaktır. Üstelik beraberlik bile tam olarak yetmez bize. Çünkü ilk maçta yenilmiştik Karabük'e. Elazığ da yüzde yüz kurtarmadı. Bu hafta Antep'i yenmesi lazım Elazığ'ın. Son maç bizimle oynarken sıkıntıda olmamaları lazım.

58MUAMMER58
05.05.2013, 22:35
Maçta göze çarpanlar : ?
:mad:ilk yarıda sivassporun pozisyonun olmaması rakip kaleye şuyumuzun olmaması,taraftar baskısının hakemi ve rakip oyuncuları nasıl etkilediğini gördüm,3 pası aynı anda yapamadık
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?:mad:maça sivasspor istekli başladı ,emek hırsızı burakın kendini yere atmasına eyyamcı fırat faul ve sarı verdi selçukta kalitesini gösterdi golü attı ,gs rahatladı 2.yarıya sivas defansında çok açık verdi fark dahada büyüyebilirdi 5 6 kez 5 e 2 yakalandık bir topları direkten döndü 2.gol öncesi eneramoya yapılan faulü vermedi o pozisyon gol oldu sivasspor oyun disiplininden koptu attığımız 2 gol can çekiştiren akrebin son anda kancasını sallaması gibi kaleyi tutan 2 şut gol oldu 6 golde birbirinden güzeldi

Maçın en iyisi kimdi : ?:mad:rakipten selçuk ,burak,ebue ,semih kaliteleriyle damga vurdu

Maçın en kötüsü kimdi : ?:mad::mad:sivasspor komple kötüydü borjan ,groseçki ,eneramo ,raynoch golü atsada kadir kötüydü

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?:mad:ilk golü aynı trabzon maçında olduğu gibi uydurdu orda kendini burak yere atmıştı,2.yediğimiz golden önce eneramoya faul vardı verse belki gol olmıyacaktı,takdir haklarını rakipten yana kullandı semih eneramonun sırtına çıkıyor düşüyor faul veriyor ,umutun pozisyonunda bişey yoktu o pozisyon eyyamcılığın kralıydı yenilgiyi sırf hakeme bağlamak istemiyorum fakat gslileri strese sokmadı zaten hiçbirimiz sivası o arenadan yenilmeden çıkarmıyacağını biliyordu

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
:mad:takımın aklı kupa maçında olduğu herhalinden belliydi çok sıkmadı takımı oyuncu değişiklikleri facia ötesiydi madem aslarla çıkıyon adam gibi oynat takımı,yok bu maçı kaybetmeyi baştan kabul ettin yedeklerle oyna 10-0 yenil yine aynı rıza hoca klasiği aynı inat,neticede küme düşmeye 4 puan yakınız kupayımı düşüneceğiz ligimi şaşırdık :mad::mad:

izmirliyigido
05.05.2013, 22:36
Bu maçta çok fazla umutlu değildik ama böylede ezik futbol oynamamalıydık. Hele 3. golde Rajnoch'un umursamaz tavrıyla çalım yiyişi, kaleci Borjan'ın 3. ve 4. golde ki açıyı kapatamaması 2 yıl önce KORCAN'a çalınan kara lekeden aşağı kalır değildi. Şimdi G.Saray'lılar bunların normal şarjlar olduğunu mu söyleyecekler yoksa bu maçtada bize şike yaptınız mı diyecekler?

Tamam bunun şikeyle uzaktan yakından alakası yok ama, AMA HOCAM BÖYLEDE FUTBOL OYNANMAZ Kİ !.. diyesim geliyor içimden.

Fakat yutuyorum zira önümüzde çok önemli 3 maç var. TrabSONspor'la berabere kalıp, Karabükspor'u yenelim O ZAMAN İÇİMİZ, GÖNLÜMÜZ FERAHLAR. Yoksa bu gidişat iyi değil.

.

BOUN
05.05.2013, 22:37
Herkes sakin olsun. Üç gün sonra Avrupa'ya gidip gitmeyeceğimiz kesinleşecek. Avrupa bileti için önümüzde sadece 90 dakikalık bir mücadele var. Siz hocanın ve futbolcuların yerinde olsanız şampiyonluk için kıçını yırtan Gs'nin karşısında kendinizi yorup Avrupa biletini alacağınız maça yorgun argın çıkar mıydınız? Tabii ki hayır.

Gönül elbette istiyor ki Gs'ye 3-4 atsaydık, vermeseydik bu maçı ama 3-4 atıp bu maçı alsaydık ne olacaktı? Avrupa'ya mı gidecektik? Bence realist olmakta fayda var!

Hocamız ve bütün futbolcularımız bizim için kıymetli. Saçma sapan konuşup, kimseyi gereksiz ithamlarla suçlamayalım lütfen!

poolat58
05.05.2013, 22:38
bu maç hadi neyse de ulan şu mal fenere bak ya bizim 4 attığımız ibb ye yenildi kazkafalar. şeref...siz trabzon da ibb ye yatar sivasspor u küme düşürmek için. karabük maçını alamazsak halimiz harap. bir sözüm de rıza hocaya bu maçta yenileceğimiz zaten belli. ne diye aatıf erman grosicki gibi adamları yorarsın. 2 gün sonra ts maçı var hatırladın mı. BENCE SİVASSPOR SİVASA GELMEMELİ İSTANBULDA ANTREMANINI YAPIP ORDAN RABZONA GEÇMELİ BİR DE YOL YORGUNLUĞU ÇEKMESİNLER. O LAZLARI ELEYEMEZSEK GÖZLERİM AÇIK GİDER...

B.DUMANLI
05.05.2013, 22:39
Motivasyon ve sahadaki oyuncunun galibiyete sartlanmasi bu galibiyetide birliginde getirmistir.Hicbir Sivasspor taraftarinin bu maci fazla kafaya takmamasi gerekli.Hatta teknik kadro ve futbolcularin bile dahi bu maci burada birakip kupa macina konsantre olmalari gerkli ,onlarda bu maci zaten unutmuslardir.
Bu takim küme düsmez Sivasspor iki macdan 3 puan alacak güctedir kimse merak etmesin.3. düsecek takimda Akhisar belediyesi olacaktir.Fenerbahce Ist.Belediyeye yeniliyorsa demekki belediyeyi bu ligde tutmak istiyorlar.O vvakit Akhisar gidici.

HALIL
05.05.2013, 22:41
arkadaslar bu maçi kazanamazdik zaten adamlar sampiyonlugu garantilemek istediler bizde gelecek hafta karabugu yeneriz evimizde uzatmayin sakin olun her sene ayni. sivas kesinlikle dusmez!

ustune de ztk'da finali gorucegiz !!! insallah

tavatir
05.05.2013, 22:43
Motivasyon ve sahadaki oyuncunun galibiyete sartlanmasi bu galibiyetide birliginde getirmistir.Hicbir Sivasspor taraftarinin bu maci fazla kafaya takmamasi gerekli.Hatta teknik kadro ve futbolcularin bile dahi bu maci burada birakip kupa macina konsantre olmalari gerkli ,onlarda bu maci zaten unutmuslardir.
Bu takim küme düsmez Sivasspor iki macdan 3 puan alacak güctedir kimse merak etmesin.3. düsecek takimda Akhisar belediyesi olacaktir.Fenerbahce Ist.Belediyeye yeniliyorsa demekki belediyeyi bu ligde tutmak istiyorlar.O vvakit Akhisar gidici.

Akhisar'ın kalan iki maçı küme düşmesi kesinleşmiş Ordu ve Mersin ile. İki maçı da alacağını tahmin ediyorum.

İbb'nin maçları da ligde iddiaları kalmayan ve yorgun Ts ve Kasımpaşa ile. Onlar da iki maçını alabilir.

Karabük maçı bizim için önemli bir maç konumuna gelecek gibi.

Bugün İbb berabere bile kalsaydı çok rahat olacaktık. Ama bir türlü rahatlayacağımız son darbeyi vuramıyoruz.

Sivasli010
05.05.2013, 22:46
Fenerbahce bize yamukluk yapti,

Riza hoca bizi batirdi.

Besyo_cu
05.05.2013, 22:52
Bu atmosferde galatasaray kimseye maçı vermezdi (Real Madrid'e bile vermedi), İkinci yarıda Aatıf ve Erman başta olmak üzere önemli oyuncularımızın fren yapması bunun göstergesiydi, gönül isterdi ki skor daha farklı bitseydi ama yapacak birşey yok.

Hocamıza ve oyuncularımıza yüklenmeyi bırakıp trabzon maçına odaklanıp elimizden gelen desteği verelim Çarşamba günü sezonun en önemli maçına çıkacağız ne olursa olsun O kupada Finale çıkmalıyız.

yerliturkuaz
05.05.2013, 22:54
Maçı özetleyecek hiçbirşey yok galatasaray bugün buraya hangi takım gelse yenerdi çok güzel oynadılar biz sadece sahada onları izlemekle yetindik.

Yalnız şunları diyemeden geçemeyeceğim ben olsam rıza hocamızın yerinde Aatif ile Erman'in pozisyonlarını değiştiririm Erman kesinlikle bizim ileri ucu yönlendiremiyor Aatif orayı rahatlıkla yönetecek rahatlıkla deklare edecek bir oyuncu bugün Erman birçok pas atılacak pozisyonda ne Aatif'a pas verdi nede Kamil'e çok bencil inanırmısınız şut atacağı yerde şut atmıyor atılmayacak yerde şut atıyor Erman bizim ileri ucu yönlendiremiyor Aatif orayı hem rahatlıkla yönetir hem de Kamil'i daha da etkili kullanırız.

Fenerbahçe'yede iki çift lafım sen gelip belediyeyi yenemez isen daha da doğrusu yenmek istemez isen daha nice şampiyonluklar kupalar kaybetmeye mahkum olursun yazıklar olsun Fenerbahçe sana başka da birşey demiyorum.

50 kadar taraftar ile desteklemeye gelen tüm taraftarlarımızı tebrik ederim canı gönülden tebrik ederim diğer sözde Sivasspor'lular ise Galatasaray'in şampiyonluğunu kutlamaya başladılar bilen.

Son olarak da Galatasaray taraftarına teşekkür etmek isterim Bektaş amcayı unutmayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundukları için...

MaXiMuM
05.05.2013, 22:58
Bu maçtan hiç bir beklentimiz olmadığı halde, as kadroyla maça çıkmak ne kadar doğru ? En azından bir kaç iyi futbolcumuz bu maçta dinlendirilemez miydi ? İnşallah kupa maçına yansımaz bu olumsuzluk...

hiko58
05.05.2013, 23:00
şimdi tehlikeye girdik. galatasarayı yenemeyebiliriz ama 4 yemek ne demek yahu allahtan korkmak lazım. ibb gidiyor feneri yeniyor seni tehlikeye atıyor ve sen 4 yiyorsun sanki düşme tehlikesi yaşamıyorsun. rıza hocayı hiç sevmedim. oyun stilinide oyuna hakimiyetinide eksik gördüm. bence bank asya birinci liginde hocalık yapacak kapasitede. küfretmiyorum hayır. insan onuruna yakışmak küfredenlerede kızarım. ancak şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz lazım. neden basamak takımı oluyoruz. neden her sene düşme korkusunu içimizde yaşıyoruz.bu sene bir kupada yarı final oynuyoruz sonucu ne olur ne olacak onuda tahmin edebiliyorum. rıza ile olmaz bu iş. genç dinamik kendisini sivasspora adayacak şöyle başarıya aç birisi lazım. iş kümede kalmaya çalışmak olmamalı başarı başarı galibiyet olmalı sivaslı yollara dökülmeli. gece gündüz sabah akşam sivassporu konuşmalı. evet rıza hoca bu sezon gitmeli. eğer mecnun başkan gitmesini istemiyorsa rıza hoca ile birlikte oda gitmeli. artık sivasspor sıradan takım değil. misyonu vizyonu var. süper lig takımı. sivassporu herkes alır takıma herkes başkan olur. sivasspor sahipsiz kalmaz. bugün bir yere gittiiklerinde ben sivassporun başkanıyım dedikleri zaman nasıl rağbet görüyorlar yada yöneticisiyim dedikleri zaman. ben hiç bir yöneticinin takıma cebinden bir futbolcu aldığını fedakarlık yaptığını görmedim. sivassporun gelirleri ile kendileride geçiniyor takımda geçiniyor. o yüzden sivasspordan üstün kimse yok. sivasspor maçlarda 4 yememeli. 5 yememeli. sıradan takım olmamalı.sivasspora gelecek sezon çalışmaya istekli başarıya aç hoca gelmeli. sivas bu olumsuzlukları hak etmiyor.

hiko58
05.05.2013, 23:06

neden kazığı fenerden yiyesinki sen feneri yeneceksin galatasaraydan 4 yiyeceksin oynamayacaksın. fenere kızacaksınki ibb yi neden yenmedi diye. sen olsan yenermiydin. sivas adam gibi futbolmu oynadı. resmen gs ye yattı.

Cley
05.05.2013, 23:10
Bizim için antreman maçı havasında geçti bu maç. Kupa maçı böyle olmayacak finale çıkacağız tabiki.

Birkac laf da Rıza hocaya edelim. Nedir bu Piech inadı anlamıyoruzki. Halen Hayrettini, Pedrieli oyuna almalar. Cihanı nasıl aldı oyuna hayret ettim.

poolat58
05.05.2013, 23:19
neden kazığı fenerden yiyesinki sen feneri yeneceksin galatasaraydan 4 yiyeceksin oynamayacaksın. fenere kızacaksınki ibb yi neden yenmedi diye. sen olsan yenermiydin. sivas adam gibi futbolmu oynadı. resmen gs ye yattı.

yaşına hürmeten bişey demiyorum usta ama saçma sapan konuşuyorsun. sizin gibiler yüzünden bu takımın adı çıkıyor. ulan fb şampiyon olur kabak bize patlar gs olur yine bize patlar. or..pu ettiniz takımı. Şu takımı adam gibi tutuyorsanız tutun. yoksa kendi 1. takımınız!! için sivassporu alet etmekten vazgeçin... kendi forumunuza defolun.

infial§
05.05.2013, 23:25
Tam kadro sağadaydık,eğer kadroda rotasyon olsaydı ve yine böyle ezilerek yenilseydik zorumuza gitmezdi ama sahaya bakıyorum Eneramo,Erman,grosicki,Aatıf vs hepsi sahadaydı,ulan bari oynadınız bu takım niye ezilerek yenildi,ben bı işten hiç bir şey anlamıyorum bu maçta rıza hocaya kızamıyorum suçu yok,bütün takım sahadaydı rotasyona da gitmemiş,sahada ki futbolcular beynelminel oynadılar,rıza çalımbayın tek hatası forma şansı bulamayan futbolcuları oynatabilir di,iki lafımda taraftara Sivasspor taraftarı pısırık,korkak,aman sittir et yapısında etkisiz bir topluluk tabii gerçek sivassporluları tenzi ediyorum

infial§
05.05.2013, 23:26

Dayı anladık şikeci fenev'i tutuyorsun,şans sadece şunu söylüyüm çene ishali olmuşsun

sivaslıadem
05.05.2013, 23:29
madem böyle oynayacaktık aklımız kupada
Neden genç oyuncular şans bulmadı
Cihan örneği ortada adam oyuna girdi golünü attı
Genç oyuncular başka ne zaman kendilerini gösterecek hocam
As kadro da gereksiz yere yorulmuş oldu bi anlamda
Insaallah kötü senaryolar yaşamayız yine

Cley
05.05.2013, 23:31
Tam kadro sahadaydık ama tam kapasite sahada değildik. Futbolcularımızın fazla yorulduğunu sanmıyorum.

Murad_Kelleci58
05.05.2013, 23:37
Akhisar ve ibb'nin kalan maclarını kazanmış gibi yorum ve tavırlardan uzak olalım lütfen.. Tamam matematikler olarak sıkıntılı gorunsede bizim takım zor zamanlarda her zaman olumlu refleksler göstermiş bir takım ve camiaya sahibiz.. Üçüncü ligden bu yana bu karakteristik özelliğimizi ortaya koyup ALLAH'ın izniyle hem Trabzon ve hem Karabük maclarında aynı ibb macında olduğu gibi yönetim takım, teknik ekip, yerel basın ve en önemlisi taraftar tek yumruk tek yürek olup gereken yapılacaktır.. nokta

Murad_Kelleci58
05.05.2013, 23:40
Haydi site yönetimi kaldıralım SİVAS kamuoyunu ayağa.. Önce Trabzon macı ve sonrasında hafta sonu oynanacak Karabük macı icin herkes tam destek hep destek..

MaXiMuM
05.05.2013, 23:41
Akhisarın kalan 2 maçı ligden düşen takımlarla.
ibb nin Trabzon ve Kasımpaşa maçları var. Bence bu 2 maçıda kazanır.
Geriye tek bir aday kalıyor ve kalan maçlara bakılırsa düşecek 3. takım Bakkal amcanın Karabük olacak gibi.

mühendisburak58
05.05.2013, 23:43

alıntıyı benden yapmışsın sana bir cevapta ben vermek istiyorum. Ben ne fenerbahçeliyim ne de galatasaraylıyım ne başka bir takımlı. Sonuna kadar Sivassporluyum. Ama senin fb li olduğun besbelli. Sen Sivasspor'u suçluyorsun ama Sivasspor'un o maçı alması çok zordu o oyuna real madrid bile dayanamadı Sivasspor mu dayanacaktı üstelikte önünde tarihi bir kupa maçı varken. Eğer burada benim Galatasaray'lı olduğumu düşünüyorsan yine hatırlatıyım aynı sezon bizden şampiyonluğu alan takım dğeilmiydi Galatasaray. Onun için Sivasspor'un Sivaslıdan başka dostu yoktur bunu unutmayın ve takımımıza sahip çıkalım lütfen.

polis5834
05.05.2013, 23:48
büyük bir ihtimalle hayrettin maç başı para alıyor olmalı ki rıza hoca önde de olsak geride de olsak onu oyuna alıyor. Enaramoya verilen şans cihan ve pieche verilseydi eminim ikisinden birisi gekas gibi olurdu

DOGU_BEY
05.05.2013, 23:49
biz burda artık bırakın şu 3 büyütülmüş sevdasını her şeyden önce sivassporu düşünün derken suçlu oluyoruz bazen fenerli bazen gsli vesaire...ben maç öncesi bu maça gerektği kadar asılmamız gerektiğini çünkü matematiksel olarak hala işi garantilemediğimizi söylemiştim...maça as kadroyla da çıktık ama bu ne ruhsuzluk bu ne rezillik..madem maçı en baştan bırakacaktınız bari oynamayan oyuncular ve gençlerle çıksaydık ya!

maçın değerlendirilecek tek yanı daha maçın başında emek hırsızı soytarı burak yılmazın aldığı uyduruk faulle borjanın hatasından yenilen frikik golüydü...maç genelinde de zaten o hakem olcak fırat aydınus denen DEYYUS bizim her hareketimize faul çaldı oynattırmadılar..çünkü şampiyonluk garantilenmeliydi!!! türkiyede futbolun adaleti işte bu başka şey değil...

yıgıdo058
05.05.2013, 23:54
Maçta göze çarpanlar : galatasaray taraftarinin artik biseyleri asmis takimina nasil destek olacagini maca taraftarin etkisinin nasil olacagini turk futboluna sunusu cok onemli.adeta hem rakibi hem hakemi yuzde yuz etkiliyor takimlarini atesliyorlar. ( en nefret ettigim turk takim bu arada onu belirteyim)
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :4-0 olsaydi cok uzulurdum cok kotu olurdu, fakat iki gol en azindan karizmamizi cizdirmedi bunada sukur galatasaraya yenilen ilk takim biz degiliz.realde 3 gol yedi biz real degiliz bizde 4 yedik bisey yok bunda...
Maçın en iyisi kimdi : bizde iyi yoktu ,sivasspor iyi bir takim yillardir super ligin kemik takimi olmustur, kadro olarak mersindende ordudanda akhisar ve ist.belediyedende 4 gomlek asagidayiz ama takim olarak iyiyiz, istedigi zaman ve gerektigi zaman iyi motive olup her maci kazanacak potansiyele cikabiliyor.bunun icin iyi takim olmak gerekiyor.SIVASSPOR IYI BIR TAKIM...
Maçın en kötüsü kimdi : bence reinojh ve enaramo genel itibari hepsi kotuydu en kotuleri bu ikisiydi.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : eyyamci turkiyenin yetistirdigi en karaktersiz ahlaksiz hakemi, bize karsi artniyetli bu mac icin degil genel olarak.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : hocanin yapacagi pek bisey yoktu, morinho ne yaptiki riza calimbay ne yapsin.buraya arti bir parantez eklemek lazim g.sarayda oyuna umut ambrabat girdi sivasin butun kadrosunu versen galataya acaba bu iki oyuncuyu sivasa verirlermi? Vermezler bence..bu arada yukarda biri galatasaraya yatti kelimesi eklemis. Bu kelime bir sivaslinin agzindan cikamaz herkes terbiyesini takinsin, ancak boyleler yatarlar birilerine, burasi sivassporlularin goruslerini yorumlarini bildirdigi bir site, baska bir takima yalakalik taraftarlik yapacaksaniz her takimin kendi web sitesi var gidip orada istediginiz gibi amigolukta yapabilirsiniz kufurde edebilirsiniz.burada oyle ahlaksiz kelimeler sarfederseniz sivasspor icin buradan sivasi seven onurlu gencler sizin belki evladiniz yasindaki yigitlerde size ayni kelimeyi kullanir dikkatli olmanizi tavsiye ederim, sivasspor icin sarfettiniz kelimelere...sivasspor onurlu bir kimyaya serefli bir taraftara namuslu bir yonetime sahiptir kimseye YATMAZ.:mad:

yıgıdo058
06.05.2013, 00:03
Elazig macinda bazi kendini bilmezler elazig kumeye diye bagiriyorlardi.onumuzdeki hafta karabukten alinacak olasi istenmeyen bir maglubiyet sonrasi kardes takimimiz elazig ile kader maci oynayacagiz..... umarim onlarda sivas kumeye diye bagirmazlar.

Playaz58
06.05.2013, 00:09
Bence bugun futbolculara ve teknik sorumlulara yuklenmeyelim, cunku sampiyonluga adanmis bir takimin evinde top oynamak gercekten zordur. Bu nedenle bu haftayi bay gecelim

avare
06.05.2013, 00:29
istikrar istikrar istikrar bu takimda bu yok iste bir turlu bu istikrar denen seyi ogrenemedik bir hafta once 4 at bir hafta sonra 4 ye ,bizden 4 yiyen ibb fenere 2 atiyor simdi bizde potadayiz ne yapacagiz bende kara kara dusunuyorum inanin mactan simdi eve geldim gozume uyku girmiyor Allah sonumuzu hayretsin insallah korktugum sey basimiza gelmez,bu arada bu fenerin yaptiginida corumlu yapmaz insallah haftaya gs ye yenilirlerde sampiyonlar ligindende olurlar

etzel1967
06.05.2013, 00:31
bu maç için söylenecek çok fazla bir şey yok...beklenen oldu...maalesef dar ve kısıtlı bir kadromuz var...orta sahada adem ve hakanın olmaması bu alandaki hakimiyeti otomatikman gsye geçirdi...türkiyenin en üretken ortasaha ve forvet hattına sahip gs...sonuç normal...bu maç geçti artık, bizim ne yapıp edip karabük maçından galip ayrılmamız lazım....

infial§
06.05.2013, 00:37
Unutmadan Beşiktaş taraftarı çarşıda nöbette burda Bjk dan başka takım şampîyonluk kutlamayacak diye Trabzon'u söylemeye gerek yok zaten kimse kutlayamaz Sivasımızda o kadar çok haysiyetsiz satılmış insanlar var ki çarşıda pazarda gs nin galibiyetini kutluyorlar ben şahsen kahroluyorum,merak edîyorum biz ne zaman şehr-i müdafaa yapacağız,şehrimiz ufak bi yer eğer 2 caddemîze sahip çıkamıyorsak yazık bize,

DOGU_BEY
Unutmadan Beşiktaş taraftarı çarşıda nöbette burda Bjk dan başka takım şampîyonluk kutlamayacak diye Trabzon'u söylemeye gerek yok zaten kimse kutlayamaz Sivasımızda o kadar çok haysiyetsiz satılmış insanlar var ki çarşıda pazarda gs nin galibiyetini kutluyorlar ben şahsen kahroluyorum,merak edîyorum biz ne zaman şehr-i müdafaa yapacağız,şehrimiz ufak bi yer eğer 2 caddemîze sahip çıkamıyorsak yazık bize,

istasyonda bazı gslileri benzetmişler diye duydum...

58fatihcan
Neyini degerlendirek kardesim. Kafalar kupa macinsa ama bu adamlar yoruldular,moralleri bozuldu. Napcaz lan biz kupada... korkarim pisi pisine giderse ben cok uzulurum... futbolcular iyi oynamadi. Kaani sok piech sok hocam ayagina mi kapanalim bunlarin ynasi icin. Abi mac 2-3 olmus. Napcan maci mi cevireceksin. sok oynasin adamlar

sefilix
06.05.2013, 00:43
Ya hu arkadaşlar. Bakıyorum da eleştiriler had safhaya çıkmış. Önümüzde 3 maç var. Hemde çok önemli 3. maç. GS yi o stat da yenmek zordu. Çarşamba gerçekten Sivassporun tarihinin en önemli maçı var. Şimdi bırakın onu bunu da şu 3 maçı düşünün. Avrupaya gitmenin en kestirme yolu bu çarşamba oynayacağımız maç. Karabük maçında sonuna kadar destek lazım. haydi Sivas eleştirme dedikodu yapma uyuma takımına sahip çık. Başka Sivas başka Sivasspor yok.

vedat58
06.05.2013, 00:48
Ben onu bunu bilmem arkadas bir Teknik adam oteriter olmali vizyonu olmali , Takimda futbolcu ayirt etmemeli, futbolcuyla yeri geldimi kardes gibi, yeri geldimi arkadas gibi, yeri geldimi abi gibi, yeri geldimi baba gibi, olmali, bir futbolcunun emegini alip diger futbolcuya vermemli , adaletli olmali , mac larda furbolculari ateslemeli , veya devre aralarinda futbolculari iyi analiz yaparak nerne kimin ne yapmasini söylemeli bilmeli , rakip takimi ve oyununu iyi analiz etmeli , hic bir futbolcuyla takintili olmamali, ve herzaman futbolculara daha fazlasini vermeli egitmeli , bilgilerini aktarmali hatalarini eksiklerini anlatmali ,nerde nasil oynuyacani anlatmali, zayif yönlerini söylemeli , takimda hak edene formayi vermeli , ve her zaman takimin kalitesini artirmali, senin elindeki kadro kötü olabilir senin o kadroyu maksimum seviye cikarman gerekir , sen sadece Teknikdirokter degilsin ayni zamanda ögretmensin , egiticisin , maclardan sonra her futbolcuya hatalari varsa hatalarini övünecek yanlari varsa övücü ama kirmadan üzmeden sogutmadan izah etmeli , futbolcular gol atinca isteyerek hocasina kosup sarilmali, aradaki soguk mesafe kaldirilmali, takimda her zaman morelleri en üst seviyede tutmali, bir takim bir maci kaybetmis olabilir , hatalarin faturasini senin fotbolculara degil kendine cikarman gerekir , Fatih terim misali, Bülent Uygun misali, Futbolcu zaten maci kaybetmis uzgun bide sen futbolcularin hatasini medyaya verirsen her futbolcu bundan etkilenir uzulur moreller sifir olur, istek kalmaz azim kalmaz Futbolcunun encok sevdigi seylerden bitanesi medyaya iyi taninmak iyi reklam olunmak , sen her macta takim cok hata yapti iyi oynamadik , gol atamdik son vuruslarda etkisizdik dersen futbolculari kötü reklam yapmis olursun , Biz Isterdikki Riza hocamiz bir sivasli olarak Sivassporumuzda basarili olsun , Sivasimizi ezdirmesin , Sivasimizi o güzel insanlarina her yil ligden düsme korkusu yasatmasin her yil en azindan hedef ilk 5. sira olsun hem biz sevinelim hem Riza hocamiz kariyerini büyütsün , ama gördükkü Riza hocamizin hatalar zincirinde hata üzerine hata , sen hem futbolcu ayirt ediyorsun hem adaletli davranmiyorsun , Takim yenilincede sucu takimin üstüne atiyorsun , yeri geldimide elindeki kadroyu begenmiyor kücümsüyorsun ,Takim yendigi zaman Riza hoca basarili , takim yenildigi zaman futbolcular basarisiz suclu futbolcular, Eger Riza hocamiz basarili olmus olsaydi burda hocamisi överdik hic bir Sivasli kardesimiz hemsehrilerimiz Riza hocamizi elestirmezdi , az bile hatasi olsa o hatalarini bile yazmazdi cünkü basarili , ama malesef Hocamiz bir inat dedim dedik caldim düdük , kendi bildiginden sasmayan Inatci bir hocamiz var, belki hocamizin bu inatlari yüzünden futbolcularda hirs istek yok gibi ama hayirlisi , hersey göz önünde bizim icin simdilik en önemli macimiz Karabük maci , Hocamiz su kalan maclarda hatalar yapmaz ve basarili olursa biz Sivaslilarda elestirilerimizi geri aliriz Sivasimiza kalan son üc macta basarilar dilerim

Kokomo
06.05.2013, 00:49
Akhisar'ın kalan iki maçı küme düşmesi kesinleşmiş Ordu ve Mersin ile. İki maçı da alacağını tahmin ediyorum.

İbb'nin maçları da ligde iddiaları kalmayan ve yorgun Ts ve Kasımpaşa ile. Onlar da iki maçını alabilir.

Karabük maçı bizim için önemli bir maç konumuna gelecek gibi.

Bugün İbb berabere bile kalsaydı çok rahat olacaktık. Ama bir türlü rahatlayacağımız son darbeyi vuramıyoruz.

Aynen katılıyorum.

Bu kupa ayağına dalıp, hafta sonu Karabük'e yenilirsek DÜŞERİZ arkadaşlar !

Hesap ortada. İBB de Akhisarda 6'şar puan alacaklar. Biz KARABÜK'e yenilirsek, düşeriz, demedi demeyin ...

infial§
06.05.2013, 01:00

Evet benzettiler:):)ama yetmez

vedat58
06.05.2013, 01:00

Ustam gercekten Sivasimizda bu kadar hain diyorum ya senin sivasinda sivassporun var ve küme düsme tehlikesi varken sizde hicmi utanma yok ya sizde hicmi milliyetcilik yok yaa ,adamlar sivasta yasiyor sivasa destek olmuyorlar onuda gecelim bari köstek olmayin yaa

Çılgın Türk
06.05.2013, 02:21
Degerlendirilecek birsey yok.
Furbolcularin en sevdigi cümleyi kullanmak istiyorum :" Önümüzdeki maclara bakacagiz.."

Salim58
06.05.2013, 07:59

Sivas'ta Şampiyonluk Kutlamalarında Gerginlik

Spor Toto Süper Lig'in 32'inci haftasında Galatasaray'ın, kendi evinde konuk ettiği Sivasspor'u 4-2 yenerek bitime 2 hafta kala 2012-2013 sezonunu şampiyon olarak tamamlamasının ardından Sivas'ta da sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluğu kutlamak için Hükümet Meydanı'nda toplandı. Bu sırada meydanda bulunan bir grup Sivasspor taraftarı Galatasaray taraftarlarının şampiyonluğunu kutlamasına izin vermedi. Öncelikle karşılıklı söz dalaşına giren taraftarlar daha sonra Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde birbirlerine girdi. Taraftarları çevik kuvvet polisi araya girerek ayırdı. Sivasspor taraftarlarının olay yerinden uzaklaştırılmasının ardından Galatasaray taraftarı şampiyonluk coşkusunu yaşamaya devam etti.

Samsun'da Galatasaray taraftarlarına şampiyonluk turu attırılmadı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Sivasspor'u 4-2 mağlup ederek 19. şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine bazı Galatasaray taraftarları Samsun'da şehir turu atmak istedi. Ancak, bir grup Samsunspor taraftarı şehrin işlek caddesi olan İstiklal Caddesi'nde toplanarak takımları lehine tezahürat bulunup, "Burası Samsun İstanbul değil", "Her zaman her yerde en büyük Samsun", "Burası Samsun buradan çıkış yok" diye slogan attılar.

muspol58
06.05.2013, 08:15
aynen sana katılıyorum fb senin varya...........

35gürün58
06.05.2013, 08:59

Arkadaşım Akhisar'ın kalan maçları düşmeleri kesinleşen Mersin ve Ordu ile
bu maçlarda 6 puanı rahat alırlar olur 42 puan nasıl olurda Akhisar gidici diyebilirsin..

35gürün58
06.05.2013, 09:19
İSTANBUL BBS 'un düşmemesi için hazırlanan senaryo uygulamaya kondu.

Hakan Şükür'ün Açılım süreci çerçevesinde AKP-PKK arasındaki imralı mutabakatları çerçevesinde Diyarbakır'a moral olması için İstanbul bb nin adının değiştirilerek Diyarbakırspor olması ve Diyarbakır'ın Süper lige alınmasının yolu açıldı.

işte ilk maç Fener yenildi..muhtemelen kalan 2 maçıda aldıracaklar ve Terör örgütüne bütük jest yapacaklar görünen tasarı bu yönde..

Akhisar da kalan 2 maçını düşmesi kesinleşen takımlarla oynayacağına göre bence 6 puanı alırlar..

Geriye Kurban edilecek 2 takım kalıyor Ya Karabük - ya Sivas

inşallah korktuklarımız başımıza gelmez Karabük'ü mutlaka yenmeliyiz hakem oyunları yaşamazsak yani..

Biz süper ligde kalsak dahi İBB sinin Diyarbakır adını alması Milletimize karşı büyük hakaret .. AKPKK ortak projesine lanet olsun...

A.Turan Korkmaz
06.05.2013, 09:34
Sezonu bitirmemize iki maç kaldı. İkisinde de berabere bile kalsak istediğimizi alıyoruz. Gene de endişeliyiz. Çünkü,ayakoyunları var, ince hesaplar var... . Kendi işimizi kendimiz halledemezsek, başkasının insafına bırakırsak bu büyük hatayı bu şartlar affetmez. Kupa maçına olabildiğince destek olmak, içerdeki lig maçına da İBB maçında olduğu gibi müthiş bir taraftar desteğiyle çıkmalıyız. Bu takımı ligde tutacak en büyük güç, kim ne derse desin, gene 4 Eylül stadına gelecek taraftarın gücü olacak. Sözleşmesi biten, aklı başka yerlerde bazı futbolculara bile artık bu saatte işi bırakamayız. Karabükspor maçında, sezonun en büyük, en coşkulu tribününü hazırlamak herkesin boynunun borcu olmalıdır.

Serdar63972
06.05.2013, 09:42
Evet oyun hakkındaki görüşlerimiz neler?
Bir defa karşınızda 50.000 kişiye oynayan, şampiyonluğu senin maçına kalmış bir rakip var. Sanki adamlar bizden 2 kişi fazla oynadılar. Bizim defansın önünde oynayan arkadaşlara top geldi mi oynadılar mı oynamadılar mı ben anlayamadım. Adamlar orta sahada topu alır almaz defansla karşı karşıya kalıyorlardı. Yani yapacak da çok şeyimiz yoktu aslında dün.
Fakat bu, bu maçtan dersler çıkarmayacağımız anlamına gelmez.

Bu maçta sırıtanları yazayım önce;
1. Her zaman ve daima Rıza hoca.. Neden biliyormusunuz? Biz ondan GS'yı yenmesini beklemiyoruz. Fakat oyuncu değiştirirken taraftarın özellikle görmek istediği Piech'i neden bu kadar gözardı ediyor anlamıyoruz. ben bu durumdan vicdani olarak rahatsızım bir defa. Yaptığı adaletsizlik gözler önünde. Lütfen hocam. Bizim insanımızsın amenna ama hırslarından, önyargılarından kurtul.
Rıza hocayla ilgili en doğru yorum bu olabilir. Bizi şampiyon yapamayacağını biliyoruz ama lütfen hırslarından, önyargından, ve yıllarca bjk da oynamanın vermiş olduğu kibirden kurtul. Anadolu gibi ol. Mütevazı ol.

2. Takımımızdaki bazı futbolcuları izleyince akşam kendi kendimi yedim. Yaw arkadaşım ayağının içiyle pası atıp geri alamayacak kadar basit hata yapılır mı? Bunları yapanlar futbolcuysa ve eşşek yüküyle para kazanıyorlarsa aklıma tüküreyim zamanında bu mesleği seçmediğim için. Kimse size girin gs savunmasının arasına şov yapın demiyorda. Ayağınızın içiyle pas atı geri almak bu kadar mı zor oldu.

3. Taraftara; Yabancı memlekette yozlaşmak çok kolaydır. 15 senedir Sivas dışında yaşıyorum. Yozlaşmadığımı düşünüyorum. Ama Sivas'tan kaçar gibi çıkan, gittiği yerde hep Sivas'ı kötü yadeden ve Sivas'a ait olan SİVASSPOR takımını basite alıp küçümseyen çok yaratık görüyorum. Dün İstanbul'da yaşayan bilmem kaç milyon Sivaslıdan 3000-5000 tanesini görememek bana yozlaşmış tanıdıklarımı hatırlattı. Taraftara yazıklar olsun diyorum. Sivaslı olup SİVASSPORLUYUM deyemeyenlere yazıklar olsun diyorum. Ve cidden akrabam dahi olsa ... neyse çok açılmıyım ama. Şu kadarını diyeyim, Sivas'ın ekmeğini yiyip suyunu içip, Dedesinin mezarı Sivas'ta olupta ben SİVASSPORLUYUM demeyenlere yazıklar olsun.

Ahmet Ateş
06.05.2013, 09:47
Değerli Arkadaşlar

Dün 4. golü yiyinceye kadar sahada olmayan bir takım vardı. Belki rakip, belki tribünler akıllarını almıştı bizimkilerin. Ne zaman ki 4. golü yedik ölçüş eşek misali korkumuz kalmadı, Muslera'yı golle kıyıya yollayıp yerine geçeni de golle selamladık.

Gelelim maçın katledenine. Fırat efendinin GS adına iki golü var! İlkinde, parmaklarını Rajnoch'un gözüne sokan, dirseğiyle kafasını dürten ve akabinde düşen Burak efendiye faulü vererek ipimizi çekti, ikincisinde ise gol öncesi orta sahada Eneramo'ya yapılan faulü vermeyip, GS adına atağı başlattı adeta. Kalitesi ise Umut'a verdiği faul ve kartlarda ortaya çıktı hakem müsveddesinin.

Erman savruk, Atıf sadece Ziya ile oynayınca, Eneramo otlayıp, Grosiçki saç baş yoldurunca, Rajnoch'tan bol bol Kuğu Gölü Balesi figürleri izlemek zorunda kaldık. Rakip galip iken topu kapmak için saldırırken biz nazikane önünde durduk, yanımızdan geçerken ayaklarımızı şöyle bir uzattık, topu kaybettiğimiz yeri kendimize tapulu zannedip oralarda kaldık ve hava aldık.

58fatihcan
06.05.2013, 09:53
Sivasraki gsliler sampiyonluklarini kutlasinlar hakli ama gs-sivas macindan sonra ayip be ayip

shang
06.05.2013, 10:33
galatasarayı dün yenmek çok zor bi işti bunu anlıyabiliyorum ama neredeyse hiç bi şey yapamadık ne oynadığımızı ne yaptığımızı hiç bilemedik bu kadar basit pas hatalarıyla oynanmaz kötü olabilirsin farklı mağlup olabilirsin ama bu kadar basit hatalar yapamazsın bu kadar boşvermişlik görmedim...

58svs58
06.05.2013, 10:42
benim en çok dikkatimi çeken esnaf kazandı kalbimizin bir köşesinde galatasaray var

58fast58
06.05.2013, 10:55
bence ideal 11imiz bu rıza hoca doğru 11le çıktı zaten başkada şansımız yok kalecei ve atıf vardı ayakda kalan erman 3 net pası gs lilere attı grosiçki ise berbatdı riza hocayı hiç sevmem kalmasınıda istemiyorum ama bu maçda bundan başka yapacak hiç bir şeyi yoktu gardrobunuzda giyecek elibiseniz yoksa aynı elbisenizi giymeye mecbursunız yedek kulübesine bir baktım inler cinler top oynuyor pedriellemi değişecek skor birde atmosfer var işin içinde kısaca o stadda o havada oynamakda kolay değil bu ömaçda kızılacak kims ebulamıyorum aslında bir kızdığım fenerbahçe bukada şahsiyetsiz takım olamaz ölen takıma hayat verdi

SeBuYa
06.05.2013, 11:31
DAHA İYİSİNİ YAPACAK BİRİ VARSA GİTSİN YÖNETİME SÖYLESİN TAKIMIN BAŞINA GEÇSİN. BİZDE KLAVYE TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇOK :) BİR ŞEY BİLSELER GAM YEMEYECEĞİM.

astaravisa
06.05.2013, 11:33
http://m1305.hizliresim.com/19/6/mt8hc.jpg

nesini yorumlayalım ki..

eroldeger
06.05.2013, 11:33
akşamordaydım herzaman olduğu gibi biziyakan gene ermanoldu ileride birtane toptutamadı aldığı hertopu rakibe kaptırdı çoğu ka gololdu kalemize erman bu takımın oyununu bozuyor anlamadığımrıza hoca halen bunu göremiyor yazık çok güzel oyun oynatıyor ama oyunun içine eden adamı göremiyor malesef akşam o çıkınca gollerimiz geldi dikkat etinizmi son golumüzü atan genci niye oynatmaz anlamadım halbükü pedriyele başlasaydık ermanıyerine bumaçı almamamızişten bile değildi yazıkoldu bu arada 5,6 genc taraftarımızı tebrik ediyorum 2000 gs taraftarını yeimizden kovdular ist çokluğuyla övündüğümüz sivaslılarıda kınıyorum maça hiçilgi yoktu ist sivaslıları kınıyorum çok yazık

eroldeger
06.05.2013, 11:35

nesini yorumlayalım ki.. yazıklar olsun böyle sivaslılara

punisher58
06.05.2013, 11:41
tamam bu maçdan bişey beklemiyordum onların şampiyonluk maçı stresi onlar yapar biz rahat oynarız büyük maç futbolcular kendilerini göstermek için oynar seyir zevki yüksek bir maç olur ama puan veya puanlar olmaz diye içimden geçirdim , maçı izlerken şükrettim son mac ve şampiyonluğun belli olacağı bir maç olmadıgı için yoksa bütün takımı merkeze çekerlerdi insan biraz mücadele eder adamın kafasında lig biterde bu kadarmı olur

58MUAMMER58
06.05.2013, 11:56

..

bide sivaslı aslanlar demiyorlarmı ?bunlardan olsa olsa ancak çakal olur :mad:

unsal_58
06.05.2013, 11:59
www.facebook.com/photo.php?fbid=101515930134511 17&set=a.163613406116.155603.6495 4316116&type=1&theater alın size bizim yöneticimiz...

Sivasli010
06.05.2013, 12:10
haaaa birde cihanin golunu unutmamak lazim, valla muthis bir gol.

Bence 2 forvetnen oynasak daha iyi olur

borjan

ziya navratil raynoch, erhan

aatif, kadir, hakan, piech

eneramo, cihan

ahhhh bir ugur,grosiscki, hayrettinden ve RIZAdan kurtulsak ilk 4e oynariz

ezelşener
06.05.2013, 14:24
neyini değerlendirecegiz .bu kadar ezik.bu kadar bezgin.bu kadar ruhsuz bri takım görmedim.ermandan ziyaya.grosişkiden.raynoha heleki eneramoya kadar hepsi bir an önce bitsede gitsek havasında idiler.hepsi bu.

DOGU_BEY
06.05.2013, 15:02
BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM LÜTFEN SİLMEYİN:

GS MAÇINDAN ÖNCE GS ZATEN BİZİ YENER ASILMAYALIM KUPAYA EKSİK YORGUN ÇIKMAYALIM DİYENLER ŞİMDİ ŞU TABLODA HALA DÜŞME TEHLİKESİNDE OLDUĞUMUZU GÖREBİLDİLER Mİ?

BELEDİYE KAZANDI KARABÜK KAYBETTİ VE BU HAFTA BİZ KARABÜKLE OYNUYORUZ, SON HAFTA DA ELAZIĞ MAÇI VAR... HADİ ŞİMDİ KUPAYI DÜŞÜNÜN, GS MAÇINI SALLA GİTSİN DEYİN BAKALIM!!!

Ferhat06
06.05.2013, 15:16
Sivaslı aslanlar var Sivaslı hamsiler niye yok.:D

Ferhat06
06.05.2013, 15:22
Hayrettin daha fazla gol yememizi önledi.Hoca tam zamanında sol tarafa müdahale etti.

hatzivrettas
06.05.2013, 16:21
Gs'nin şampiyonluk maçıydı doğrusu alacağımız her puan sürpriz olurdu. Umarım son iki hafta kabus yaşamayız.

mishka
06.05.2013, 16:24
Hayrettin daha fazla gol yememizi önledi.Hoca tam zamanında sol tarafa müdahale etti.

Hayrettin çok iyi müdahaleler yaptı baskı altında olmadığı zaman iyi mücadele ediyor.

Salim58
06.05.2013, 16:30

Hakan Şükür'ün Açılım süreci çerçevesinde AKP-PKK arasındaki imralı mutabakatları çerçevesinde Diyarbakır'a moral olması için İstanbul bb nin adının değiştirilerek Diyarbakırspor olması ve Diyarbakır'ın Süper lige alınmasının yolu açıldı.

işte ilk maç Fener yenildi..muhtemelen kalan 2 maçıda aldıracaklar ve Terör örgütüne bütük jest yapacaklar görünen tasarı bu yönde..

Akhisar da kalan 2 maçını düşmesi kesinleşen takımlarla oynayacağına göre bence 6 puanı alırlar..

inşallah korktuklarımız başımıza gelmez Karabük'ü mutlaka yenmeliyiz hakem oyunları yaşamazsak yani..

Biz süper ligde kalsak dahi İBB sinin Diyarbakır adını alması Milletimize karşı büyük hakaret .. AKPKK ortak projesine lanet olsun...
Diyarbakırspor Önerisine Yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu ( Tff) Yönetimi Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Edip Eren, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un isim hakkının Diyarbakırspor'a verilmesi konusuna açıklık getirdi. Eren, bunun teknik olarak mümkün olmadığını söyledi..

Haberin Devamı.. (http://spor.haberler.com/diyarbakirspor-onerisine-yanit-4594388-haberi/)

Çılgın Türk
06.05.2013, 17:04

nesini yorumlayalım ki..

Anadolu insani ne zaman akillanacak acaba?
Böyle rezillik sadece Türkiye'de var.
Madem Sivasspor'u tutmuyorsun git o zaman Barcelona, Real Madrid falan tut
Hic degilse o takimlar Sivasspor'un rakipleri degil!

Çılgın Türk
06.05.2013, 17:20

oooo bir komplocu arkadas daha cikti :)
Devlet Diyarbakirspor'u STSL'e cikartmak istese bunu cok rahat yapar, IBB'ye falan'da ihtiyaci yok!

Diyarbakir'i 19. takim olarak alir 20. takim olarakda küme düsürülen Ankaraspor'u ekler..

Bir kac sene önce Kasimpasa düsürülmez cünkü Basbakanin takimi komplosu vardi.
Sonra Diyarbakir düsürülmez komplosu vardi.
Manisa düsürülmez cünkü arkasinda x politikaci var komplosu vardi.
Bu sezonda Mersin düsürülmez arkasinda bakan var komplosu vardi.

Bence bazilari hayal aleminden gercek dünyaya tekrar dönsün

35gürün58
06.05.2013, 19:06
oooo bir komplocu arkadas daha cikti :)
Devlet Diyarbakirspor'u STSL'e cikartmak istese bunu cok rahat yapar, IBB'ye falan'da ihtiyaci yok!

Diyarbakir'i 19. takim olarak alir 20. takim olarakda küme düsürülen Ankaraspor'u ekler..

Bir kac sene önce Kasimpasa düsürülmez cünkü Basbakanin takimi komplosu vardi.
Sonra Diyarbakir düsürülmez komplosu vardi.
Manisa düsürülmez cünkü arkasinda x politikaci var komplosu vardi.
Bu sezonda Mersin düsürülmez arkasinda bakan var komplosu vardi.

Bence bazilari hayal aleminden gercek dünyaya tekrar dönsün
Genç arkadaşım,
İki elinde kara maşallah komplocu damgasını vurmakta beis görmüyorsun, varsın öyle olsun bunu senin kültür düzeyine veriyorum.

Ben kimsenin aklında olmayan bir konu hakkında fikir yürütmüyorum aksine bu konuda gazeteler çarşaf çarşaf Hakan Şükür'ün beyanatını ve AK parti diyarbakır milletvekili ile kulüp başkanının demeçleri var konuyu olgunlaştırıp yasa teklifi olarak vereceklerini ilan ettiler.

Şimdi bu beyanatlar ve çalışmalar ayan beyan ortada iken ,nasıl komplocu oluverdik birden komplonun ne olduğunu bilmek istiyorsan Silivride yatan Türk generallere,bilim adamlarına ,gazetecilere bak nasıl içerde tutuluyor bütün iddalar çürütüldüğü halde nasıl içerde komplo ile tutuluyorlar, bakım türk askerini, bebeleri,yaşlı insanları ,öğretmenleri katledenler elini kolunu sallayarak dışarı çıkıyor dolaşıyorlar hatta generallerin içerde tutulması için PKK teröristi gizli tanık yapılıyor işte komplo arıyorsan buralarda ara...

yoksa açık bayanatlara yapılan yorumlarda değil ..

Sevgiyle kal...

35gürün58
06.05.2013, 19:10
Diyarbakırspor Önerisine Yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu ( Tff) Yönetimi Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Edip Eren, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un isim hakkının Diyarbakırspor'a verilmesi konusuna açıklık getirdi. Eren, bunun teknik olarak mümkün olmadığını söyledi..

Haberin Devamı.. (http://spor.haberler.com/diyarbakirspor-onerisine-yanit-4594388-haberi/)

Edip eren'in yorumunu doğru bulursunuz veya bulmazsınız lakin bir yorumdur ve Sn.Salim58 hakaret ertmeden uygarca bunu dile getirmiştir.kendisine teşekkür ederim , lakin günümüz de Türkiye de olmayacak iş yok yeter ki siyasiler bu konuda kararlı olsunlar bu durumda Edip eren'i dinleyeceklerini ve kaale alacaklarını zannetmiyorum, karar vermişlerse yaparlar diye düşünüyorum.

58fatihcan
06.05.2013, 19:43
Abi ben zerre kadar mantık vermiyorum bu diyarbakır olayına. İstemiyorum da. Adamlar son maçlarında stadı taş yağmuruna tuttular. Yeşillikten çok beton parçası vardı sahada. Ben o sahneleri görmek istemiyorum. İlla çıkacaksa başka doğu anadolu takımı çıksın. Veya destek yatırım yapın kendi çıksın arkadaş. Herkes isteyecek ondan sonra

cengo64
06.05.2013, 20:58
Asıl üzücü olan bizi yöneten adamlardan birinin topa kafa vurmaktan bıngıldağının oynadığı konusunda ciddi şüphemiz olan Hakan Şükür olması.Kim düşer kim çıkartılır bilmem ama bildiğim düşmez kalkmaz bi Allah

Çılgın Türk
06.05.2013, 21:19
Genç arkadaşım,
İki elinde kara maşallah komplocu damgasını vurmakta beis görmüyorsun, varsın öyle olsun bunu senin kültür düzeyine veriyorum.

Ben kimsenin aklında olmayan bir konu hakkında fikir yürütmüyorum aksine bu konuda gazeteler çarşaf çarşaf Hakan Şükür'ün beyanatını ve AK parti diyarbakır milletvekili ile kulüp başkanının demeçleri var konuyu olgunlaştırıp yasa teklifi olarak vereceklerini ilan ettiler.

Şimdi bu beyanatlar ve çalışmalar ayan beyan ortada iken ,nasıl komplocu oluverdik birden

Sevgiyle kal...

Orta yaslardayim..
Koplo diyorum cünkü Hakan Sükür'de biliyor ki bir takimin baska sehre tasinayamacagini. Eger mümkün olsaydi simdiye kadar coktan Izmir bir takimi satin almis ve Süper ligde oynuyor olurdu...

Hakan Sükür bunu bile bile politika yapiyor, oy pesinde, sempati pesinde.
Eger Devlet Diyarbakir'i Süper Ligde oynatmak istiyorsa IBB'ye falanda gerek yok. Direkt Diyarbakir'i cikartir ligi 19-20 takimla oynatir.

Zamaninda Ankaragücünü nasil Kenan Evren düsürmedi ise simdi de isteseler istedigi takimi Süper lige cikartir devlet.

hiko58
06.05.2013, 22:51
yaşına hürmeten bişey demiyorum usta ama saçma sapan konuşuyorsun. sizin gibiler yüzünden bu takımın adı çıkıyor. ulan fb şampiyon olur kabak bize patlar gs olur yine bize patlar. or..pu ettiniz takımı. Şu takımı adam gibi tutuyorsanız tutun. yoksa kendi 1. takımınız!! için sivassporu alet etmekten vazgeçin... kendi forumunuza defolun.

paşam ben sivaslıyım ve sivassporluyum. ben sivasın yerli ailelerinden birisiyim. sivastan ve sivasspordan başakada takım bilmem uslubuna dikkat et. kiminle konuştuğıunu iyi bil. hocada iş yoksa takım napsın. şimndiye kadarki en iyi kadroya sahipken eğer hayrettinle maça çıkıyorsa artık ne demeli bşlmiyorum. futbolu en az senin kadar bilirim. benim kızgınlığım kendi ellerimizle bıraktığımız puanların acısını başkasından medet umuyor olmamızdır. birgünde yüzümüz gülsün be. bir günde düşüyormuyuz düşmüyormuyuz düşüncesi olmasın. sivaslı buna layık değilmi.

DOGU_BEY
06.05.2013, 23:08
benim en çok dikkatimi çeken esnaf kazandı kalbimizin bir köşesinde galatasaray var

belli belli....

kaplanlı
07.05.2013, 23:05
takımlar arasında bu kadar denge farkı varken,bizim takımın aklı kupa maçında iken daha fazlasını beklemek fazla iyimserlik olur.fb nin yenilmesi hiç hesapta yoktu.bu bizi biraz sıkıntıya soktu.kendi sahamızda karabükü yenecek güce sahibiz.kimsenin endişesi olmasın.