Orijinalini görmek için tıklayınız : Eneramo açıkladı! Beşiktaş...

nightmare58
07.05.2013, 12:34
Sivasspor'un Nijeryalı golcüsü Michael Eneramo, şu anda sadece Sivasspor'un kupa mücadelesini ve kalan maçlarını düşündüğünü, transfer tekliflerini sezon sonunda değerlendireceğini söyledi.

http://resimzade.com/Show.html?i=40251&token=41867 (http://resimzade.com/Show.html?i=40251&token=41867)

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Eneramo, "Sözleşmem sezon sonunda bitiyor. Beşiktaş ve Türkiye'den birkaç takım menajerimle konuşuyor. Ortada net bir şey yok. Ama elbette Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi'nde oynamak isterim. Fakat bana sunulacak şartlar da önemli. Sezon sonunda değerlendireceğiz. Ayrıca Almanya, Dubai, Rusya ve Katar'dan teklifler alıyorum" dedi.

KUPAYI ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ
Sivasspor'un bütün unsurlarıyla kupa hedefine kanalize olduğunu belirten Eneramo, "Galatasaray'ı tebrik ediyorum, şampiyon oldukları için; fakat biz de kazanmak için elimizden geleni yaptık. Son dakikaya kadar mücadele ettik. Şimdi dikkatimizi Trabzonspor maçına çevirdik. Buz bütün futbolcular, taraftarımız kupayı kazanmaya odaklandık. Biz finale çıkabilmek adına elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Biz Sivasspor olarak kupayı kazanabileceğimize de inanıyoruz. Bizim temel hedefimizi kupayı kazanmak. Futbolda ne zaman ne olacağını bilemezsiniz. Bunu biliyoruz ve bu nedenle konsantrasyonumuzu üst düzeyde tutuyoruz. Umarım, önce finale çıkarız, sonra da kupayı alırız" şeklinde konuştu.

KALİTELİ BİR EKİBİZ, ÇOK İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ VAR
Nijeryalı golcü, "Biz çok kaliteli bir ekibiz, Erman, Grosicki... Çok iyi bir teknik direktöre ve futbolculara sahibiz. Ben takımım adına çok gol atmış gibi görünebilirim; ama esas olan takımın başarısıdır. Biz takım olarak kupada yarı finale kadar geldik, yine takım oyunuyla kupayı alacağımıza inanıyorum" dedi.

KONTRATIM SEZON SONUNDA BİTİYOR; ÇOK SAYIDA TEKLİF VAR
Sezon sonunda serbest kaldığını hatırlatan Michael Eneramo, "Kontratım, sezon sonunda sona eriyor. Çok sayıda teklif alıyorum, Türkiye ve Avrupa'nın pek çok ülkesinden. Fakat ben şu anda bunu düşünmek istemiyorum, sadece oynayacağımız maçlara konsantre olmak istiyorum. Benim için şu anda en önemli şey ligde kalan 2 maç ve kupa mücadelesi. Sezon sonunda teklifleri değerlendireceğimi ve en iyisini seçeceğim. Şartlara göre transferim gerçekleşebilir" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ, BURSASPOR, MP ANTALYASPOR MENAJERİMLE KONUŞUYOR
Süper Lig'de şu ana kadar 11 gol kaydeden Eneramo, "Medyada benimle ilgili transfer haberleri çıkıyor. Bunun farkındayım. Bunların hangisi doğru, hangisi yanlış bilmiyorum; ama Türkiye'den, Almanya, Dubai, Rusya ve Katar'dan teklifler alıyorum. Türkiye'den ise şu anda Beşiktaş, Bursaspor ve MP Antalyaspor menajerimle temasta olan kulüpler. Menajerimle konuşuyorlar. Fakat şu anda kararımı vermedim, çünkü sezonun bitmesini bekliyorum. Şu anda resmi anlamda bir şey yok" dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ YA DA AVRUPA LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYORUM
Nijeryalı golcü, "Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük kulüp. Fakat şartlar benim için çok önemli. Sezon sonunda önerilen şartları değerlendireceğim. Ben Avrupa Ligi ya da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamak istiyorum. Bu benim için çok önemli. Ama önemli olan bir başka şey ise bana sunulacak şartlar. Henüz karar vermedim" diye konuştu.

FENERBAHÇE İSTEMİŞTİ
Eneramo, "Kış transfer döneminde Fenerbahçe bana teklifte bulunmuştu, fakat Sivasspor'la kontratım devam ediyordu. Bu nedenle transferim gerçekleşmedi. Ama sezon sonu itibariyle her şey daha kolay olabilir, çünkü serbest bir futbolcu olacağım" dedi.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20130507/eneramo_acikladi_besiktas.html

psychology58
07.05.2013, 12:37
Sezon sonu istediği yere gitmekte özgür fakat Sivasspor da yapacakları daha bitmedi bizim 2 lig 2 de kupa maçımız var onları en iyi şekilde atlatsın ondan sonra bizde teşekkür eder yolun açık olsun deriz

58fatihcan
07.05.2013, 12:39
Bu adamın kafası iyice karıştı. Bence ts maçında oynatmasın hoca. Elimizde piech var. Yanına da çok güzel bir santrafor alınırsa çok iyi işler yapar bu takım

Serdar63972
07.05.2013, 12:40
Geçen sene bu futbolcuyla ilgili bir arkadaş şöyle bir yorum yapmıştı. Gönülsüz sürüye giden it uluyu uluyu kurt getirir. Belediye maçındaki 3 gol ve Fener maçındaki iki gol. Geri kalan yaklaşık 40 haftayı kaldır çöpe at. Sene sonunda da nereye nasıl gideceğinin hesabını yap.

DoomsDay58
07.05.2013, 12:40
Talibi çok olan oyunculardan beş kuruş para kazanamıyor ya kulüp gerçekten çok yazık oluyor :confused:

Gangstayigido
07.05.2013, 12:41
yani türkiye kupasini alirsak uzatacakmi ???

58sinan58
07.05.2013, 12:45
Sezon sonunda serbest kaldığını hatırlatan Michael Eneramo, "Kontratım, sezon sonunda sona eriyor.

hatırlatmana gerek yok biz bu filmi zaten her sezon sonu izliyoruz

58sinan58
07.05.2013, 12:49
Geçen sene bu futbolcuyla ilgili bir arkadaş şöyle bir yorum yapmıştı. Gönülsüz sürüye giden it uluyu uluyu kurt getirir. Belediye maçındaki 3 gol ve Fener maçındaki iki gol. Geri kalan yaklaşık 40 haftayı kaldır çöpe at. Sene sonunda da nereye nasıl gideceğinin hesabını yap.

o yorumu ben yapmıştım

gönülsüz iti davara gönderirsen uluya uluya kurt getirir :D

Salim58
07.05.2013, 12:50
Maçlar bitmedi transfer sezonuda henüz başlamadı. Bu ve benzeri haberler fısıltılar daha çok çıkar çıkacakta biz şimdilik bunları bırakıp kalan maçlarımıza bakalım..Kalan maçlarımız bitsin gidene güle güle gelenede hoş geldin deriz.

Eneramo'da belirtmiş zaten herşey maçlar bitince belli olacak diye.

58sinan58
07.05.2013, 12:54
başladı yine türkiye den teklif aldım avrupa dan teklif aldım demeye

Poyrazcan
07.05.2013, 12:55
Trabzon'u elememize gol-asistlerinle yardımcı ol, ondan sonra yolun açık olsun.

58sinan58
07.05.2013, 13:01
ŞAMPİYONLAR LİGİ YA DA AVRUPA LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYORUM
Nijeryalı golcü, "Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi büyük kulüp. Fakat şartlar benim için çok önemli. Sezon sonunda önerilen şartları değerlendireceğim. Ben Avrupa Ligi ya da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamak istiyorum. Bu benim için çok önemli. Ama önemli olan bir başka şey ise bana sunulacak şartlar. Henüz karar vermedim" diye konuştu.

kendini ronaldo zannediyor heralde sunulacak şartlarmış

58sinan58
07.05.2013, 13:09
Talibi çok olan oyunculardan beş kuruş para kazanamıyor ya kulüp gerçekten çok yazık oluyor :confused:

nasıl para kazanacaksın ki adam her sezon sonu serbest kalmak için bir senelik sözleşme imzalıyor

Kokomo
07.05.2013, 13:12
5 Para etmez topçuların bu şekilde havaya girmesi beni DELİ EDİYOR !

Sen kimsin yaaa ?

Sercan - Cenk Tosun - Zafer Biryol .... gibi onlarca isim var örnek olarak ortada !

Cihan Özkara'ya Abdülkadir'e senin kadar şans verseydi hoca müsveddemiz, senin şimdi esamen okunmazdı buralarda !

58sinan58
07.05.2013, 13:30
bir sen kalmıştın beşiktaşa gitmeyen
sende gitte tam olsun bari :mad:

PETKOVİC
07.05.2013, 13:35
daha iyisini alabileceksek gitmesinde bir sakınca yok ama ben yönetimimize güvenemiyorum önümüzdeki sene düşmemizden korkuyorum açıkçası

eXi
07.05.2013, 13:38
Bu adamın kafası iyice karıştı. Bence ts maçında oynatmasın hoca. Elimizde piech var. Yanına da çok güzel bir santrafor alınırsa çok iyi işler yapar bu takım

Son maçlarda kesinlikle oynamalı ve rıza hocada oynatacaktır. Eneramo kendisini gösterip transferde elini güçlendirmek istiyor yani ne kadar iyi oynarsa alacağı parada o kadar artar.

sivaslıadem
07.05.2013, 14:10
sen avrupaya değil yedek oynayacağın bir takıma gidersin
Kimse sana sivasspor kadar tahammül etmez
Bunu aklının bir ucundan çıkarma sakın

nightmare58
07.05.2013, 14:15
Son maçlarda kendini oyuna daha çok verecektir. Malum daha iyi şartlar istiyormuş. Ulan Sivasspor'daki şartlar hangi takımda var, paran takır takır yatıyor. Alacağın yok.

Morten58
07.05.2013, 14:40
Ziraat Türkiye KUPASINDA Trabzonspor Yari Final 2 müsabakada , anlinin akiyla ve yüregile oynamayan Oyuncularin yolu acik olmasin.

Önce ADAM gibi oynasinlar, ondan sonra hakedene yolun acik olsun deme biliriz.

infial§
07.05.2013, 15:09
zenci futbolcularda ki kompleks kendîni beğenmîşlik başka kimsede yok,

Çılgın Türk
07.05.2013, 15:45
Dejavu???

Sanki ben gecen sene bu senaryoyu bir yerde görmüs ve okumustum :)

58sinan58
07.05.2013, 15:55
Dejavu???

Sanki ben gecen sene bu senaryoyu bir yerde görmüs ve okumustum :)

bu senede gidecek takım bulamaz sivasspor da kalırsa seneye yine aynı senaryoyu görür ve okuruz

cemahmety
07.05.2013, 16:08
Eneramo ile sanki ortak gibiyiz adamın hedefi daha iyi oynayıp daha iyi kulüplere gitmek, bizim amacımız ondan en iyi şekilde yararlanmak. Bizim için sıkıntı yok ama Eneramo tarafından her maç iyi oynamadığı kesin ama biraz aklı varsa şu kupa maçında takıma adına asist yapar gol atar, mevcut taliplerini kendi adına soğutmaz ve istediği takımlardan briine transfer olur. Bizim açımızdan ise sıkıntı yok Piech var Cihan var 1 tane de transfer yaparız bir de Rıza hocanın zihniyetini değiştirebildik mi tamamdır, yolumuza devam edebiliriz.

babapiton
07.05.2013, 16:55
Ciddi söylüyorum Eneramo'nun kahrını bizden başkası çekmez geçen sene yaklaşık 50-60 gol pozisyonuna girdi 16 tane attı bu sene mersin,fb,ibb maçlarını çıkarırsak 4 gol attı,yararlı yönleri var ama Eneramo kesinlikle golcü değil,arkadaki oyunculara koridor açan gol pozisyonuna girmeyi sağlayan bir hücum oyuncusu

Ferhat06
07.05.2013, 16:58
BJK istediğine göre güreş branşını da canlandırmak istiyorlar sanırım,bizimki iyi güreşir.Çok iyi omuz atar ,künde atar,elensede üstüne yoktur.Bazan gol de atar.:D

nightmare58
07.05.2013, 17:35
BJK istediğine göre güreş branşını da canlandırmak istiyorlar sanırım,bizimki iyi güreşir.Çok iyi omuz atar ,künde atar,elensede üstüne yoktur.Bazan gol de atar.:D

Taklayı unutmuşsunuz :)

poolat58
07.05.2013, 17:50
şu önümüzdeki 3 maçda güzel oynada sonra istediğin yere gidebilirsin...biz o paraya eneramodan çok daha iyisini buluruz

FALÇATA 58
07.05.2013, 17:52
iyice çocuk oyuncağı etti böylesi adamlar takıma sadece sorun yaşatır gönderin gitsin ama hiçbir takım eneramoya bizim gösterdiğimiz sabrı göstermez seneye 2. ligde oynar

Mete209
07.05.2013, 18:00
Yolun açık olsun.

fark58
07.05.2013, 18:05
Türkiye'den seni isteyen takımlar sezon boyunca seni izlemedi galiba. Normal şartlarda Türkiye'de en iyi gidebileceğin takım 4 Eylül belediyespor orda da 11de oynaman garanti olmaz.

kkemal58
07.05.2013, 18:16
Aman ucuz pahalı demeyin gönderin hatta üstüne de biraz para verebilirsiniz. Trabzonsporlu bir arkadaşım var, Trabzonspor ile de bir ara adı çıkınca çocuğun uykuları kaçmıştı. Beşiktaşın haberi yokken bir an önce gönderin gitsin.

Besyo_cu
07.05.2013, 18:37
Eneramo orta alan oyuncularıyla skora gitmek isteyen, kontra atak futbolunu benimseyen takımlar için en uygun isim, Beşiktaş yada Şampiyonluğa oynayan takımlar oyunu rakip alana yıkmak topun kendisinde kalmasını ister böyle bir taktikte Eneramo hiç işe yaramaz, Yeni sezonda yabancı kontenjanında ki azalma nedeniyle Beşiktaş ve dengi takımların Eneramo'yu alacağına ihtimal dahi vermiyorum.

Eneramo'yu isteyen takımlar içerisinde belki Bursaspor ihtimali biraz fazla orada da Hikmet Karaman Pinto'yu tek forvet oynatıyor Eneramo ile Pinto arasında da çok bi fark yok hatta bana göre Pinto son vuruşlarda daha iyi.

Türkiye kupasında finale çıkıp Avrupa Biletini cebimize koyarsak Eneramo takımda kalır aksi takdirde Rusya'da bir takıma gitme ihtimali yüksek.

Uzun lafın kısası bugün ki Sivasspor'da takımda kalsın gönderilmesin veya satılmasın denecek iki oyuncu var birisi Allah nazardan korusun Ziya Erdal, diğeri ise Aatif Chahechouhe... Bunlar harici her oyuncu takımın menfaatleri doğrultusunda gidebilir...

ROMANTİK KATİL
07.05.2013, 18:47
Valla sevindim bu habere. Piech ve Abdulkadir dönünce bunlardan daha cok yararlanabiliriz. Sahada yürümekten baska bişey yapmıyor Eneramo efendi. Rıza hoca Eneramo elele haydi güle güle. Sekiztasınız sizin olsun.

***sivas***
07.05.2013, 19:05
ALLAHINI SEVİYOSAN GİT NE OLUR ENARAMO SENİ ALAN TAKIM M*L OLMALI :confused:

karamik
07.05.2013, 20:17
Kara boğa dedik bağrımıza bastık şu laflara bak gitsin zaten ayaklarında mantar varmış atıfa ermana septirmesin :)

karamik
07.05.2013, 20:20
Eneramoya atölyeye işçi diye almam ben bu saatten sonra bu laflardan sonra kara boğalığı kalmadı gözümde çamış kadar değeri yok

anadolu5858
07.05.2013, 20:30
tek forvetsin maçta 10 oyuncu sana çalışıyor 40 golün 11 sana ait ve bir sürü takım senin peşinde öylemi.. ne diyem güle güle biden uzak olda nerde olursan ol..

58MUAMMER58
07.05.2013, 20:52
eğer sivasspor bu ligde mücadele ediyorsa eneramonun büyük katkısı vardır ilk geldiği sezon takım küme düşüyordu hatırlayın,geçen sezon takım avrupa kupası oyayacaktı attığı gollerle eneramo çok büyük katkı sağladı ,busezonda eğer ligde kalırsak çok büyük ihtimal kalacağız tabiki bundada eneramonun katkısı çok sahada elinden geleni yapmaya çalışıyor haa o paraya avrupadan kralını alırız yolu açık olsun yerine adam bulamazsak sivasspor sıkıntı yaşar

holiganlady
07.05.2013, 21:09
hayırlısı be eneramo :D

58megayigido
07.05.2013, 22:41
Ulan bu sivasta 1 sene oynayanin bitaraflari oynuyor bi taraflari kalkiyor ulan kendine piyasa yapiyor guya

34yigido34
07.05.2013, 22:54
yarın adam akıllı oyna ondan sonra cehenneme kadar yolun var

muspol58
08.05.2013, 07:51
gidene güle güle kalan saglar bizimdir bu sene bir kaç maç dışında hiç faydasını görmedik çok saç baş yolduk yeter artık adam gibi adamlar gelsin