Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor-Karabükspor
Trabzon maçı daha yeni bitti ve gerçekten çok üzgün, kızgın olabiliriz. Fakat hemen odaklanmamız gereken ve maalesef bazı taraftarlarımızın henüz önemini anlamadıklarını düşündüğüm Karabükspor maçı var.
Seyircimiz dikkatli olsunlar. "Kümeye" diye bağırmadıkları tek "Karabük" kaldı belki. Real Madrid gelse ona bile "Kümeye" diye bağıracak kişiler var sanırım maalesef. Karabük ile iyi ilişkilerimiz var. Bu maçın iklimine hemen girmemiz lazım. Umarım rakiplerimizden gelecek sonuçları beklemek zorunda kalmayız.
Sabır gerekecek bize. İlk öncelikle yenilmemek şart üstü şart. Sonrasında olursa galibiyet sezonu bitirmemizi ve rahata ermemizi sağlar. İşte o zaman Trabzon maçındaki ağır skoru da sezonun genelindeki problemleri de detaylı şekilde masaya yatırırız. Ama önce şu işi atlatalım el birliğiyle.
sivasfutbol 08.05.2013, 22:44 Bu hafta Karabük maçı tehlikeli ve ikinci Orduspor vakasını yaşayabiliriz. Bu hafta mümkün olduğunca kalabalık olalım ve destek verelim yoksa bu takımı ligden düşürecekler! Gerekirse RIZA İSTİFA deriz ikinci kez söver bize!
Bu takımı bu hale getirenler utansın.
BİZ TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM HESABINI SONRA KESERİZ.!!
58sinan58 08.05.2013, 22:52 Evet biz önce ligde kalmayı garantileyelimde kim nereye istiyorsa defolsun gitsin ondan sonra
eyuphulagu 08.05.2013, 22:56 Olan oldu,ölen öldü;kalan sağlar bizimdir...Artık geriye dönüş olmadığına göre ağlamanın da bir faydası yok...Yapılack iş hemen yaralar sarılıp Krabük maçına odaklanacaksın..Bu maçı unutamazsak Karabük maçını da kaybederiz..Yıllar önce bjk Ertuğruk Sağlan zamanında Liverpool dan aldığı 8-0 lık bozgunu unutup yaralarını sardıysa,G.S F.B ye karşı aldığı 6-0 lık mağlubiyeti unutuyorsa biz de daha önce 6-1 yenildiğimiz Trabzon a karşı aldımız bu farklı mağlubiyeti unutacağız...Dünya dönüyor ve hayat devam ediyor..Karabük gibi çok zor bir maç hepimizi bekliyor...Bu maçtan alınacak bir 3 puan sivassporun ligde kalmasını garantiliyecek...Alınacak bir puan bile belki bizi ligde tutacak...Sivasspor için bu maçın pazartesi oynanacak olması bence büyük şans;çünkü en azından 4-5 gün sonra bu maç oynanacak;sivasspor 1-2 gün içinde rahatlıkla kendine gelir ve Karabük maçına da hazır olur....Taraftar olarak maçın başından sonuna kadar takıma destek olmalıyız..Unutmamalı ki rakip bizden daha stresli olacak;gol maçın başında da sonunda da gelebilir;sabırlı olursak telaş etmezsek inşallah bu maçı alırız diye düşünüyorum....sİvasspor bu tür maçları iyi oynayabilen bir takım..İnşallh her şey istediğimiz gibi olur;yeter ki rakibin Lua Lua gibi hızlı oyuncularına boş alan bırakmayalım.. Sivasspor ne yapıp etmeli işini kendi görmeli;çünkü bu maçın sonucu alt sıralardaki bir çok takımın durumunu da etkileyecek nitelikte olacak...
Bu maçın Karabük'teki maça benzeyeceğini sanmıyorum. İç sahada daha farklı oluyoruz. İBB maçı da çok riskliydi ama almasını bildik. Bizimkiler inşallah maçı alarak Trabzon acısını hafifleteceklerdir. En az bir puan bekliyorum.
58sinan58 08.05.2013, 23:09 Bu saatten sonra en büyük görev taraftarımıza düşüyor artık futbolcularımızın kıçı başı ayrı oynamaya başladı yok beni şu takım istiyor yok menajerim şu klüple görüşüyor demeye başladılar yarın öbür gün hepsi .... olur gider geriye bu renklere gönül veren taraftar ve sivasspor kalır
A.Turan Korkmaz 08.05.2013, 23:20 İBB maçı tarifesini Karabükspor'a uygulayıp onlara da 'Kümeye' yerine 'Allah yardımcınız olsun!' deyip uğurlayalım. Karabükspor maçı kendi sahamızdaki son maç olduğundan biraz da duygusal olacak. Teknik heyet ve bazı futbolcularla son maçımız olacak. Karşılıklı helalleşerek mutlu ayrılalım.
DoomsDay58 08.05.2013, 23:27 Bu maci kazanip(bi zahmet artik) ligi bitirelim ve takimin onumuzdeki yil neler yapacagini daha dogrusu yapmasi gerekenleri konusalim
burak58as553 08.05.2013, 23:29 Maksimum 4000 kişi gelir bu maça.Umarım yanılan ben olurum da 14000 kişi gelir..
etlidöktürek 08.05.2013, 23:30 inadına sivasspor ulan..
rızaya inat
yönetime inat
basiretsiz topçulara inat,
basiretsiz pısırık taraftarlara inat
3 Büyük sevenlere inat
Takım fark yedi ben gidiyom (s.git) diyenlere inat
alayınıza lan alayınıza SİVASSPOR...
Valla korkumdan kim kazanır anketine bile katılmadım duygusal davranmak istemiyorum ama İNŞALLAH kazanırız.
u2sivasspor 08.05.2013, 23:34 bari bu maçı kazanalım son iç saha maçımız bize galibiyet hediye ederek gönlümüzü almaları gerekir
Olan oldu,ölen öldü;kalan sağlar bizimdir...Artık geriye dönüş olmadığına göre ağlamanın da bir faydası yok...Yapılack iş hemen yaralar sarılıp Krabük maçına odaklanacaksın..Bu maçı unutamazsak Karabük maçını da kaybederiz..Yıllar önce bjk Ertuğruk Sağlan zamanında Liverpool dan aldığı 8-0 lık bozgunu unutup yaralarını sardıysa,G.S F.B ye karşı aldığı 6-0 lık mağlubiyeti unutuyorsa biz de daha önce 6-1 yenildiğimiz Trabzon a karşı aldımız bu farklı mağlubiyeti unutacağız...Dünya dönüyor ve hayat devam ediyor..Karabük gibi çok zor bir maç hepimizi bekliyor...Bu maçtan alınacak bir 3 puan sivassporun ligde kalmasını garantiliyecek...Alınacak bir puan bile belki bizi ligde tutacak...Sivasspor için bu maçın pazartesi oynanacak olması bence büyük şans;çünkü en azından 4-5 gün sonra bu maç oynanacak;sivasspor 1-2 gün içinde rahatlıkla kendine gelir ve Karabük maçına da hazır olur....Taraftar olarak maçın başından sonuna kadar takıma destek olmalıyız..Unutmamalı ki rakip bizden daha stresli olacak;gol maçın başında da sonunda da gelebilir;sabırlı olursak telaş etmezsek inşallah bu maçı alırız diye düşünüyorum....sİvasspor bu tür maçları iyi oynayabilen bir takım..İnşallh her şey istediğimiz gibi olur;yeter ki rakibin Lua Lua gibi hızlı oyuncularına boş alan bırakmayalım.. Sivasspor ne yapıp etmeli işini kendi görmeli;çünkü bu maçın sonucu alt sıralardaki bir çok takımın durumunu da etkileyecek nitelikte olacak...
Ustam iyi yazmissin eline saglik ama bu skor unutma isi cok sacma , süper ligde itibarimiz kalmamis az bir basarimiz vardi sagolsunlar onunda icine ettiler , heleki trabzonlularin hic bir zaman karsilarina dimdik dikilemeyecegiz, adamlar her defasinda o utanc duydugumuz skoru basimiza kalkacaklar , ne onlar unutacak nede biz unutacagiz, bir ömür boyu karaleke gibi tasiyacagiz, su gün olmus halen 8tas deniyor kim unutmus, su gün olmus fener galataya 6 isareti yapiyor kim unutmus , bizede bir ömür boyu plaka damgasi vurdular , bu skor isi hakkaten cok aci bir olay , futbolcularin umurlarinda degil onlar unutur , onlar yarin giderler baska kluble anlasirlar ama biz ölene kadar Sivassporlu olarak bu damgayi tasiyacagiz, ne zamanki trabzona 7 atarsak iste o zaman unuturuz saygilar
DOGU_BEY 09.05.2013, 00:29 merak etmeyin bu maçı kazanacağız, büyük konuşmuyorum ama çok rahatım..neden mi:
1-çalımbay takımın başına geldi geleli böyle ağır yenilgi ve rezil futbollardan sonra krtik maçlarımızı hep aldık
2-transfer dönemi yaklaştı ya bizdeki bu takımda kalmak istemeyen bazı ruhsuzların vitrin yapmak için nasıl aşırı bir performans sergileyeceğinizi sizler de göreceksiniz..
3-büyük ihtimal bu maç alındıktan sonra çalımbay efendi istifa edecek ve galibiyetle gidiyorum imajını bırakmak için didinecek....
4-karabük deplasman performansı bizim gibi kötü olan bir takım...ayrıca kaosun da tam ortasındalar...
Playaz58 09.05.2013, 00:38 Riza Hocayi cogu yazimda elestirdim fakat bir konuda hocaya destek cikiyorum o da yonetimin Riza hocaya istedigi transferleri yapmadigidir. Hoca bunu ustu kapali kelimelerle zaten basin toplantisinda soylemis.
Bakin suan ki Eskisehirspor takimi %90 Riza Hocanin eseridir. Alper Potuk'u ve Veysel Sari'yi bulup oynatan Riza Hocadir.
Soyle bir bakin dusen takimlara Ordu ve Mersin'e ve bizimle belki ayni kaderi paylasacak IBB'ye, Karabuk'e, Antep'e. Adamlarin yabanci oyuncularina bakiyorum bizimkilerden kat kat ustun. Yerli futbolcularina bakiyorum bizimkilerden bir kumas ustun, yonetimine bakiyorum adamlar haksiz oldugu maclar sonucunda demec veriyor. Bizimkiler suskunlar.
Akhisar'dan bile 0 puan alan takim bu. Cogu oyuncunun miladi gecti veya akli baska yerde. Eger ki zemin saglam olmazsa, binada saglam olmaz.
Onumuzdeki sezon yeni bir takim kurmaliyiz, kaliteli yabancilar, top oynamasini bilen yerliler ve basariya ac bir takim kurulmali.
B.DUMANLI 09.05.2013, 01:03 Sivasspor bu yasananlari bence haketmiyor,insan yenilirde bukadar kisiliksiz futbol oynayarak ve oynatarak finale kadar gelen bir takim 6 gol yermi.Sivasspor´a gönül verenler bu derece rencide edilirmi.Mademki 6 gol yenilecekti neden ilk turlarda kupaya havlu atmadinizda bu isi yari finale kadar tasidiniz.Madem tasidiniz takimin adina yakisir futbol ve taktik sahada neden yoktu.Curcuna ve belli bir sistemi olmayan Trabzon kalesine kaleyi tutan tek sut dahi atamadan 90 dakikayi 6-0 yenik kapatan bir takim,cok yazik.Bu takimmaclara nasil hazirlaniyor futbolculara dokunsan yikiliyor ,ikili mücadelelerde ayakta kalamiyorlar,Eneramo ya ofsayita düsüyor ,yada atagimiz onun yaptigi ikli mücadelelerdeki faullerle kesiliyor.Bu nasil cag disi futbol,bu nasil ucuz bir düsünce .Her zaman söylüyorum ,gene vurguluyorum bu Sivasspor sevenlerini üzüyor.Oynanan futbol zevk vermiyor ve sahadaki oynayanlar ise ne oynadiklarini kendileride bilmiyor.Sahada sergilenen futboldan ziyade kör dögüsü.
58MUAMMER58 09.05.2013, 01:08 her kardeşimin fikrine saygım var ,hertürlü eleştirilerinede saygım var baştan diyimde bunu okuyan herkes bilsin ne rıza hocacıyım nede baska bi hocacıyım,ne fbli ne gs li nede bjk liyim tek takımım kıyamete kadar amatöre dahi düşse vazgeçmiyeceğim takım sivasspordur hiçbir hoca ,yönetim futbolcu beni ilgilendirmez , sadece sivasspor ilgilendirir bu böyle biline ,bunu niye yazdım kimse alıntı malıntı yapıp vay rıza hocacı filan demesin diye ,herkes eleştiriyorda takımı ve rıza hocayı birde bardağın dolu tarafından bakmak lazım sezon başından beri tff başkanının kafasında tilkiler dolaşıyor,kafalarındaki planı adım adım uygulamaya koyuyorlar mecnun başkan net söyledi oy vermedik vermiyeceğiz bu tff ye diye :mad:önce kupada sivası saf dışı bıraktılar ,amaç ts -fb finaliydi onun için iki takımın birini dinlendirip diğerini yorgun argın karşısına çıkartılar :mad:yenilgiye değil skora üzüldüm ,lige dönecek olursak sezon başından beri 32 maçın enaz 25 tanesinde çok bariz hakem katliamına uğradık, kazandığımız birçok maçı hakeme ragmen kazandık,hakem marifetiyle kaybettiğimiz puanların minimumunu söylüyorum enaz 20 puan 40+20=60 eder şimdi soruyorum takım basarısızmı?rıza hoca basarısızmı?sezon ortasında neredeyse düşmüş akhisara tff hakem marifetiyle can verdi elimizdeki maçı verdirdi filan netice itibariyle ortada çok büyük dümenler dönüyor ve ateş hattındaki takımların içlerindeki enzayıf halka sivasspor ,olası bir mağlubiyet biranda herseyi ters düzeder rakiplerimiz düşmüş takımlarla oynuyor iddasız takımlarla oynacak ve oynayacakları rakiplerde , şikeci maç satan cinsden biranda kendimizi ateş hattında bulabiliriz sonhafta baraj 42 43 olursa kardeşlik mardeşlik bahane elazığ depiği godummu ver elini ptt ligi deriz ,onedenle ALLAH rızası için sondefa herşeyi unutup şu maçta stadı doldurun takımı maç bitene kadar destekleyin sonra istediğiniz herseyi deyin, karabük maçı ölüm kalım maçı sivasın isteri yok ,seveni yok ,kendi milleti bile sevmiyor ,:mad:tüm herkesin kafasındaki planları suya düşürmek için bu maçı kazanmamız enkötü yenilmemiz gerekiyor hesaplaşmayı ligi bitirince yapalım sivasspor karabüğü hertürlü yenecek güçtetir ipler elimizde karabüğü yenip yeni sezonun hesaplarını yapalım
onemli olan ligde kalmak insallah bizden daha kotu takimlar vardir zaten hep bu sayede ligde kaliyoruz
svsli585858 09.05.2013, 05:24 kötü adrianı volkan ı savunma arkasına kaçırıyorsak lua lua ahmet ilhan ilhan parlak bunlar bizim defansı mahvederler Allah yardımcımız olsun işimiz çok zor iç sahada iyi onuyoruz rakip teknik direktör değişti genelde ilk maçlarda iyi olur yeni teknik direktörün gelmesi inşallah bizde olmaz her ne olursa olsun takımımıza destek olalım stadı full dolduralım iki takım içinde çok önemli
İş yine taraftara kaldı bu maçıda almamız lazım topçular ligi bitirip transfer derdine düşmüş
karabügüde yenemezseniz artık süper ligde ne işimiz var tası taragı toplayıp gidin o zaman sivasspor bu maçı ne olursa olsun almalı
astaravisa 09.05.2013, 09:15 İş yine taraftara kaldı bu maçıda almamız lazım topçular ligi bitirip transfer derdine düşmüş
Oldu olacak herkeş şortuyla formasıyla gelsin. sahaya girer biz oynarız
58sinan58 09.05.2013, 10:01 inşallah geçen maçta olduğu gibi lua lua ya her top geldiğinde ula ula diye hop oturup hop kalkmayız
35gürün58 09.05.2013, 10:08 Bu aşamada Karabük Trabzon maçını ezberleyip kopya çekerek galibiyet planları yapacaktır bundan eminim, bunu başaracak yetenekli oyuncuları var Lua lua gibi şelton gibi, 2 tane ilhan'ları gibi...
Tek çare futbolcularımızın kendine gelmesi ve rezil futbollarından utanıp sahaya kazanma azmi ile çıkmaları ve oyun planlarını buna göre yapmalarıdır..
SenSetik 09.05.2013, 10:29 umudum Trabzonspor'un ibb'yi yenmesi...bizimkilerden bir halt olacağı yok...
B.DUMANLI 09.05.2013, 10:34 Galatasaray ve Trabzon´a karsi bir varlik gösteremeyen bu oyuncular Karabük macinin altindan nasil kalkacaklar.Kafalarinda futbolu bitiren bu oyuncular bizi nasil bu ligde tutacak bunu gercekten merak ediyor ve bu gidisati elemle izliyorum.
Elbeyliliyiz 09.05.2013, 10:51 Valla korkumdan kim kazanır anketine bile katılmadım duygusal davranmak istemiyorum ama İNŞALLAH kazanırız.
neden Trabzon macinda yenildik hala anlayamadim? isteksizdi eneramo ddefans berbatti ümit kurt felan, 3-0 hükmen bukadar üzmezdi bizu
58fatihcan 09.05.2013, 11:33 İBB ve ordu maçı gibi taraftara iş düşüyor fazlasıyla ama tribünler çok boş kalacak gibi. Adam küser takıma
tykinik58 09.05.2013, 11:45 Hep destek, tam destek, gidiyoruz maça alıyoruz 3 puanı ve son haftaya rahat giriyoruz.
Koyduysak bu yola baş dönmek yok, kaçmak yok.
Bu maçta destek olmazsak daha ne zaman olacağız??????
falcon58 09.05.2013, 12:00 evet beyler bayanlar TÜM YİĞDOLAR artık karabük maçına odaklanmalıyız.Bu hafta bu maçı almalıyız adamlar çok iddalı gelecekler teknik değisiklik filan çok dikkatli olmalıyız.Takıma 90 dakika destek vermeliyiz.Sezonla ilgili hesabı bu 2 maçtan sonra yapmalıyız.Kesinlikle olumsuzluklara izin vermeyelim stadta.ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER...
kngal yiğido 09.05.2013, 12:33 kırosisiçki denen futbolcu vede erhen denen arkadaş olmazsa yeneriz:mad:
astaravisa 09.05.2013, 13:56 lua lua uykularıma giriyor :confused:
psychology58 09.05.2013, 14:27 Bu hafta mutlaka 3 puan almalıyız yoksa Elazığspor maçına kadar 1 hafta uykusuz kalmak istemiyorum bu stresi daha önce yeterince yaşadık zaten bu sene şu maçı alında aynı şeyleri bir daha yaşatmayın bize
kngal yiğido 09.05.2013, 16:46 tek aklımdaki kazanmak vede kimsenin neyaptını bakmaksızın kazanmak zorundayız aksi taktirde gümleriz
cengizzzhan58 09.05.2013, 18:40 arkadaşlar bence ümit eneramo hakan ve borjan 2 lig maçındada oynamasın. nedeni ise 2 maçta 10 gol yedi ve morali düşük olabilir Ümit ise sakatlıktan çıktıktan sonra saçma sapan oynamaya başladı yazın kendini iyi toparlaması lazım.
Erman beye ne olduysa artık hiç top oynamamaya başladı top ermandayken 10 kişi oynuyoruz nedeni Grosickiyi sahada görmüyor yada görmek istemiyor.Eneramoda sadece fizik var başka hiiç bişe yok zaten fiziğinide yeterli kullanamıyo faul yapıyor.Hakan ise sakatlıktan yeni kurtuldu kondisyon eksiği var toparlaması lazım bu oyuncular karabük maçına yedek başlamalılar.
Birileri Ermanı uyarsın yoksa SİVASSPOR'A zarar vermeye devam edecek !
58_babacan_58 09.05.2013, 18:53 şu maçı kazanında ondan sonra naparsanız yapın, ister gidin ister kalın, yeterki şu 1 maçı kazanın.
zaferbaba 09.05.2013, 20:34 karabuk macini aliriz ibb de en iyi beraberlik cikarir zaten biz karabuk u yenersek sorun kalmaz
Ahhh karabuk ahhh antepi yenseydinde kardes kardes berabere kalsaydik ibbyi gonderseydikkkk..ama ne demisler once Cannnn sonra canan biz yenelimde galiba ibb de yenilir isler averaja kalir bilmiom averajiniz nasil ibb ile ama insallah siz kalir ibb gider ptt yee
sebasteia 09.05.2013, 21:35 Ustam iyi yazmissin eline saglik ama bu skor unutma isi cok sacma , süper ligde itibarimiz kalmamis az bir basarimiz vardi sagolsunlar onunda icine ettiler , heleki trabzonlularin hic bir zaman karsilarina dimdik dikilemeyecegiz, adamlar her defasinda o utanc duydugumuz skoru basimiza kalkacaklar , ne onlar unutacak nede biz unutacagiz, bir ömür boyu karaleke gibi tasiyacagiz, su gün olmus halen 8tas deniyor kim unutmus, su gün olmus fener galataya 6 isareti yapiyor kim unutmus , bizede bir ömür boyu plaka damgasi vurdular , bu skor isi hakkaten cok aci bir olay , futbolcularin umurlarinda degil onlar unutur , onlar yarin giderler baska kluble anlasirlar ama biz ölene kadar Sivassporlu olarak bu damgayi tasiyacagiz, ne zamanki trabzona 7 atarsak iste o zaman unuturuz saygilar
onur kaybedildikten sonra ligde kalmışız çok mu önemli? maç oynandı bitti 24 saat oldu, ben kendimi halen tam olarak toparlayamadım.
varsın düşelim, aşağılarda kendi dengimiz olan takımlarla oynayalım. tavşanlı linyit, şanlıurfa, denizli deplasmanları bize yeter. hiç olmazsa alt ligde kayseri ve trabzon'dan altı yeme riskimiz yok. tavşanlı linyit'ten 6 değil 16 yesek ne gam! ama bu şerefsiz alçaklardan gidip altı yemek hayatı zehir ediyor!
bu saatten sonra taraftarın stada gidip destek mestek olmasına da gerek yok! kime destek olacaksın, kupa teraneleriyle koca bir yılı piç eden rıza hoca'ya mı, bir türlü etkin yönetim sergilemeyen yönetime mi, yoksa ruhsuz, karaktersiz futbolculara mı?
ya sivasspor demeyin, biz sivasspor'u 1. ligde de, 2. ligde de severiz. hiç olmazsa bu kadar acı yaşamayız. yaşattıkları sevincin elli katını ızdırap olarak geri veren bir kulüp olmamıştır herhalde!
poyrazer5858 09.05.2013, 22:10 onur kaybedildikten sonra ligde kalmışız çok mu önemli? maç oynandı bitti 24 saat oldu, ben kendimi halen tam olarak toparlayamadım.
bu saatten sonra taraftarın stada gidip destek mestek olmasına da gerek yok! kime destek olacaksın, kupa teraneleriyle koca bir yılı piç eden rıza hoca'ya mı, bir türlü etkin yönetim sergilemeyen yönetime mi, yoksa ruhsuz, karaktersiz futbolculara mı?
sizin gibi taraftarlar düşman başına. sanki bu dünyada rakibinden 6 gol yiyen takım sivasspor. g. saray en parlak döneminde fenerden 6 gol yedi. hatırlarsınız fatih terimin g.saraydaki ilk senesiydi. noldu ondan sonra g. saray 4 sene üst üste şampiyon oldu, uefa ve süper kupalarını aldı.
fazla uzağa gitmeye gerek yok bu sene de uzay takımı denilen barcelona bayern münihten 2 maçta 7 gol yerken 1 gol dahi atamadı.kısavcası, bunlar futbolda olan şeylerdir.
önemli olan bu yenilgilerden ders çıkarmaktır. unutmayın belinizi kırmayan her darbe sizi daha da güçlendirir. sivasspor gibi bir takımın belini rakip takımlar kıramaz. kırarsa ancak sizin gibi kendini taraftar zanneden fekaket tellalları kırar.
sebasteia 09.05.2013, 22:15 sizin gibi taraftarlar düşman başına. sanki bu dünyada rakibinden 6 gol yiyen takım sivasspor.
sorun şu son dört yıldır yılda bir kez ya kayseri'den ya da trabzon'dan altı yiyoruz, bilmem sıkıntıyı anlatabildim mi?
evet rakibinden 6 gol yiyen takım bir biz değiliz, ancak can düşmanı iki takımdan sürekli 6'şar gol yiyen bir biz varız herhalde!
astaravisa 09.05.2013, 22:17 poyrazer5858 kardeşim iyi güzel diyorsun da o farklı mağlup olan takımların farklı galibiyetleride var.
cevap veriyorlar en azından. lazlara ne cevap vereceğiz peki?
poyrazer5858 09.05.2013, 22:25 sorun şu son dört yıldır yılda bir kez ya kayseri'den ya da trabzon'dan altı yiyoruz, bilmem sıkıntıyı anlatabildim mi?
evet rakibinden 6 gol yiyen takım bir biz değiliz, ancak can düşmanı iki takımdan sürekli 6'şar gol yiyen bir biz varız herhalde!
fenerle g. saray can düşmanı değil mi.
poyrazer5858 09.05.2013, 22:31 poyrazer5858 kardeşim iyi güzel diyorsun da o farklı mağlup olan takımların farklı galibiyetleride var.
cevap veriyorlar en azından. lazlara ne cevap vereceğiz peki?
hatırlatırım, biz kayseriye 4 attık. sahadan sildik adeta . golcülerimiz biraz becerikli olsa 8 dahi olurdu.
trabzonspora gelirsek bu sezon 2 defa yendik . özellikle lig maçında top göstermedik.sklor olarak değil ama futbol olarak ezdik. bu kadr büyütmeyin bu yenilgiyi Allah aşkına. ibb maçında olduğu gibi her maçta taraftar olarak üzerimize düşeni yaparsak, gün gelir biz de onlara 6 atarız.
bırakın artık bu "öldük bittik" edebiyatını. vakarınızı koruyun, bir yenilgiyle dağılmayın hemen.
kaplanlı 09.05.2013, 22:57 bu saatten sonra ligde kalmayı gelecek sezon farklı bir hoca ve sahada utanmadan gezinen futbolcu bozuntularından kurtulmuş bir takımla ts ve ks ye haddini bildirmek için istiyorum.yoksa bu rezaleti yaşamaktansa 2.ligde oyna daha iyi.
sivasfutbol 09.05.2013, 23:06 Rıza çalımbaya kötü hoca demiyoruz, iyi futbolcular buluyor ama yönetip oynatamıyor sorun orda işte! Bu adamdan Teknik Direktör olmazzz! Menajer olur ancak!
Serdar63972 10.05.2013, 08:33 sizin gibi taraftarlar düşman başına. sanki bu dünyada rakibinden 6 gol yiyen takım sivasspor. g. saray en parlak döneminde fenerden 6 gol yedi. hatırlarsınız fatih terimin g.saraydaki ilk senesiydi. noldu ondan sonra g. saray 4 sene üst üste şampiyon oldu, uefa ve süper kupalarını aldı.
fazla uzağa gitmeye gerek yok bu sene de uzay takımı denilen barcelona bayern münihten 2 maçta 7 gol yerken 1 gol dahi atamadı.kısavcası, bunlar futbolda olan şeylerdir.
önemli olan bu yenilgilerden ders çıkarmaktır. unutmayın belinizi kırmayan her darbe sizi daha da güçlendirir. sivasspor gibi bir takımın belini rakip takımlar kıramaz. kırarsa ancak sizin gibi kendini taraftar zanneden fekaket tellalları kırar.
Sende haklısın zaten takım oynadığı futbolla, yetiştirip sattığı genç yeteneklerle, maç içerisindeki taktik varyasyonla aklına gelemeyecek özelliklerle harika muhteşem... Küme düşme hattı falanla uzaktan yakından alakası yok. Bizde boş yere felaket telallığı yapıyoruz değil mi?
Ferhat06 10.05.2013, 08:56 sizin gibi taraftarlar düşman başına. sanki bu dünyada rakibinden 6 gol yiyen takım sivasspor. g. saray en parlak döneminde fenerden 6 gol yedi. hatırlarsınız fatih terimin g.saraydaki ilk senesiydi. noldu ondan sonra g. saray 4 sene üst üste şampiyon oldu, uefa ve süper kupalarını aldı.
Mütevazi kadroyla bize yarı final oynatan teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.Finalde 6 yemek de var mesela benim Ankarada izlediğim öyle bir kupa finali vardı sene 1987de.Gençlerbirliği finalde Eskişehir sporu 6-0 yenmişti.
hatzivrettas 10.05.2013, 11:03 Karabük maça çok asılır çünkü düşme ihtimali var. Yiğidolar moralsiz o yüzlen mağlubiyet veya beraberlik diyorum. Eğer kazanırsak süper olur.
58_SEMİH_58 10.05.2013, 19:56 Karabük yönetiminin galibiyete belirlediği prim 50 bin TL !
Bu maçta taraftar olarakta sınav vereceğiz.
Bu maça gelmeyip başka maçlara gelenler ( mazeret hariç) benim gözümde sahtekardır. Neden mi ?
Aynı gün ve saatte iki tane İT takımınında maçı var. fb-gs derbisi.
Bakalım bizim Sivaslılar kahve köşelerinde bu maçımı izleyecek, yoksa takımının yanında mı olacak ?
Yönetime tavsiyem..... Bu maça gelen yiğidolara özel olarak birşeyler yapılması... Ne olur nasıl yapılır bilemem ama bu maçta takımının yanında olmayanlara, " bak ben bu maçta stadyumda takımımı destekledim sen nerdeydin " diyebileceği bir şey. Ne biliyim en basitinden taraftar kartı vs. gibi şeyler olabilir....
İT lerin maçı bizden 1 gün önceymiş pardon:confused:
Respect58 10.05.2013, 20:44 İbb ve Akhisar son iki maçını kazanır.Eğer biz son iki maçın birini kazanamazsak yolcudur abbas.
58fatihcan 10.05.2013, 21:21 Puan kazanacağımız bir maç gibi geliyor bana
İT lerin maçı bizden 1 gün önceymiş pardon:confused:
O zaman düzeltmek lazım abi.. İT'e Köpaa bulaşmadan gelin maça :D :D
B.DUMANLI 12.05.2013, 02:51 Aslinda olaylar bizim disimizdada gelisebilir bu hafta ve belkide bu hafta düsecek 3. takimda belli olabilir.
Sayet Trabzon Istanbul belediyeyi yenerse biz otamatikman ligde kaliyoruz.Ligde kalmamiz önemlide biz her yil ligin sonlarinda gezip duracaksak bu isinde tadi tuzu kaciyor.
Defans,orta saha ve forvet artik yenilenmeli zamani geldide geciyor bile.
HAŞİM5858 12.05.2013, 08:46 Karabük maça bize göre daha sıkıntılı çıkacak.Taktik basit geride alan daralt ileriye hızlı çık ve golü at. Kendi karakterimizi ortaya koyarcak karabükü sahadan sileriz. En büyük avantajımız kendi sahamızda oynamamız. Hakemler seyirciden tepki almamak için maçı adaletli yönetir diye düşünüyorum....
birdokuzaltiyed 12.05.2013, 08:54 İnşallah Karabük'e de İBB tarifesini uygular, 3 farklı kazanırız.Sonra da paşa paşa seneyi planlarız...
Bu maçta ve Trabzon-İBB maçında masa başı oyunlarına dikkat çekiyorlar. Özellikle Belediye maçında... Her iki takımında dikkatli olması lazım. Olası bir Belediye galibiyeti sonunda bizim maçtan bir puan bile alsalar Karabükü düşürebilir. Özellikle bu akşamki Fenerbahçe maçının beraberlik ve Fenerin yenilmesi halinde bu daha da kesinleşir gibi... Ama bizim şu maçtan mutlaka yenilmeden bitirmemiz gerekiyor. İş çok ciddi!!!!
*** kontrollü oynayıp defansda acık vermeden golu son dak. buluruz inşl
korcan
erhan murat ümit ziya
rajnoh
kadir erman şeşo
piech cihan
yedek*** pedriel,m.nas,kamil,navrail,ha kan
B.DUMANLI 12.05.2013, 11:07 Macin Pazartesi olusu seyirci sayisinda düsüsüde birliginde getirecektir.Aslinda bu isi cok haftalar öncesinden bitirebilirdik fakat malesef bu isi bitiremedik.Karabük´ün ligde kalmak ugruna verdikleri pirim beni ürkütmüyorda degil demekki herseylerini ortaya koyacaklar.Bu mac icin 1-0 olsun bizim olsun diyecegim.Ligde kalmamiz icin Trabzon´un Ist.belediyeyi yenmeside yetiyor,fakat Trabzon´a güven olmaz.Kendi isimizi kendimiz halletmeliyiz.
her ne kadar öfkem dinmesede karabük maçında her zamanki gibi yerimi alacağım lakin oyunculara öfkem dinmeyecektir sivassporumuzu hezimete uğratan bu oyuncuları affetmeyeceğim içime ikinci kez tarif edilemez bir acı bıraktılar
O zaman düzeltmek lazım abi.. İT'e Köpaa bulaşmadan gelin maça :D :D
Hay sen çok yaşa gurban :D:D:D
turan_58 12.05.2013, 12:22 sivassporumuz ligde kalır ama son 2 maçtada da bize gine rahat yüzü olmayacak olsun canı sağolsun ligde kalalımda biz sıkıntı çekmeye razıyız
34orhan58 12.05.2013, 18:37 maçın skoru ne olursa olsun burdan stada gidecek bütün hemşerilerime sesleniyorum lütfen karabük kümeye diye bağırmasın kimse bize yakışmaz bu sekilde bağırmak lütfen bu konuya duyarlı olalım
ROMANTİK KATİL 12.05.2013, 19:12 Karabügü yenmemiz gerekiyor. Son defa taraftara büyük iş düsüyor. Bir cogumuz kızgın üzgün olabiliriz. Ama bunların su an sırası degil. İstanbul belediye macındaki gibi takımın arkasında durmamız gerekiyor. Herkesten ricamız bu macta geregindende fazla destek olalım. Ligi garantiledikten sonra kim neyi nasıl elestiriyorsa elestirsin söylesin. Bu macı mutlak almamız lazım.
Karabük son maçta feneri yenerse kümede kalma sorunu yok
A.Turan Korkmaz 12.05.2013, 19:57 Herzamanki gibi biletlerimizi aldık, maçı bekliyoruz. Gene kırmızı beyaz forma, atkı ne bulursak giyeceğiz. Maç başlarken, gollerde ve 58. 'deki görsel şölenlerimiz için balon, konfeti vs. hazır bulunduracağız. Maçın başından sonuna kadar bıkmadan tezahürat yapacağız. Bu işi kendi sahamızda bitireceğiz,başka yol yok. Ertesi hafta Elazığspor'un merhametine kalamayız. Kendimizden biliyoruz,geçen sezon son maçlarda Samsun'a, Manisa'ya acıdık mı biz? Hayır. Eee,o zaman Elazığspor neden bize karşı rahat oynayacakmış? Hayal görmeyelim. Bu iş bu maç ya bitecek, ya bitecek.
etlidöktürek 12.05.2013, 21:43 millet tatile çıktı biz hala elimizde hesap makinesi ile senaryolar hesaplıyoruz:(
Haydi Sivassporum güzel günler göreceğiz inşallah! yarınki galibiyet büyük bir değişimin başlangıcı olacak...
Caner POLAT 12.05.2013, 21:44 İçimiz buruk yarın stadda yerimizi alacaz.Saldır ulan Sivasspor
58MUAMMER58 12.05.2013, 22:10 zor maÇ kazanırsak çok iyi olacak kaybedersek diğer maç sonuçlarına göre işimiz zora girer son hafta elin merhametine kalmamak için elimizdeyken ipler işimizi yarın bitirelim taraftarlarımız son kez stadı fuller inşallah
Fb'nin Gs'yi yenmesi çok kötü oldu. Bizim mutlaka 3 puan almamız lazım. Eğer alamazsak 1 puanı bırakmamamız lazım. Yani Karabük buradan 3 puan çıkarmamalı bir şekilde. Taraftarımız da dikkatli olmalı bu maçta.
Respect58 13.05.2013, 11:31 Ligin 33. haftası gelmiş biz hala kümede nasıl kalırız hesabını yapıyoruz.Büyük adamsın Rıza Çalımbay !!!
|