Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 2013 oynamak ve SİVASSPOR teknik direktörlüğü.

Serdar63972
09.05.2013, 09:47
Üniversiteli yıllarımızda bilgisayar yeni moda olduğundan ve futbola merakımızdan FIFA oynamaya çok düşkündük. Sivassporu kurar, futbolcular transfer eder şampiyon olurduk. Veya menejer oyunlarında Sivassporu coşturmayı beceremez kovulurduk. Nereye geleceğim burdan. Bizler profesyonel futbol oynamamıs gençler olarak takımı opsiyonlu kurardık. Denk geldi Barça'yla oynuyorsun fantazi derdinde değilsen her zamanki takımı oynatmazsın.

Şimdi yazılarımı okuyanlar beni bilirler. Ve şu sitede kayıtsız şartsız mağlubiyette ve galibiyette hocanın eksiklerini görüp eleştirilerini yazan nadir kişilerden olduğumu düşünüyorum. Bunuda neden yapıyorum, çünkü hoca insanlık olarak iyi olabilir beni ilgilendirmez. Mesela hocanın çocuklarına nasıl babalık yaptığı hiçbirimizi ilgilendirirmi? Hayır ilgilendirmez aynı o şekilde insanlığıda beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren Sivasspora kazandırdıkları veya kaybettirdikleridir.
Yaza yaza dilimde tüy bitti.

Bir teknik direktör düşünün Türkiye şartlarında her takım ortalama senede en az 2 teknik direktör değiştiriyorken yaklaşık 3 senedir aynı klüpte. Geldiği günden beri yapamadıklarını ben yazayım, yaptıklarını da bir yalakası elbet çıkar yazar hep beraber öğreniriz.

1. Bence en önemlisi, klube altyapıdan kazandırılmış. Seyrederken zevk alacağımız bir tane genç oyuncu? Görebilen varmı?

2. 4-2-3-1 taktiğimiz var. Çaya çorbaya limon gibi. Belediyeyle oynuyorkende aynı taktik Galatasarayla oynuyorkende aynı taktik. 2-0 gerideykende aynı taktik 3-0 öndeykende aynı taktik. Maç maç konuşup küçük beyinlilik yapmak istemiyorum ama Yukarda sözünü ettiğim bilgisayar oyununu oynamış arkadaşlara veya yıllardır futbol izleyen sizlere sorarım. 2-1 lik trabzon ilk maçından sonra Trabzonun üzerinize gelmesini bekliyorsunuz. Bu maçta ilerde topu tutmayı düşündüğünüz Eneramo yerine, önüne top atılıp kontraya çıkılması planlanarak Piech'in oynatılması düşünülmüşmüdür? Yada daha genel sorayım. Sizin hocanız hangi maç'ta Eneramoyu çıkarıp kontrayla takım vurmayı düşünmüştür. Beyler sağır sultan duydu, takım öne geçince iki açıktan biri çıkarılır yerine, iki olan ön libero üç olur. Peki savunma maksatlı yaptığın bu değişiklik sonrasında golü nasıl atacaksın? Takımın kanatlarını kırdın. Eneramo dediğin adam top süremez adam gecemez. Yok.

3. Hep yazıyorum gene yazacağım. En tepkisiz taraftar bizim taraftar. Rakip takıma baskı falan demiyorum. Kolunu kaldıra kaldıra edilen küfürlere rağmen bu adamı burda tuttuğu için.

4. Bir şehir komedisi tutturmuş diline gidiyor. Futbolcu gelmek istemiyormuş. Kardeşim bir transfer politikası olur. Bu şehire adaptasyonu kolay olabilecek yerlerden transfer yapılır. Aatıf'ta sorun varmı? Tum'da sorun varmıydı? Balili Sivas'tan ne zaman şikayet etmişti. Yani bir şekilde doğru transfer yapılır. Ama bizim şehrimize gelmiyorlar diyerek zedelenen Sivas şehri imajı pasta-cilayla falan tekrar eski haline gelmez. Takımı şampiyon yapmayacak birine de şu denir. Senden bir nane istemiyoruz yeterki şehrimizin imajına zarar verme. Bülent Uygun bile (bile diyorum çünkü ben bülocu da değilim) bu sıkıntıyı İstanbulda Laila, Sivasta La ilahe illallah diye daha sevimli bir şekilde anlatmıştı.

5. Takımda vizyon eksikliği var. Israrla yazıyorum. Bu takımı küme düşürmemek başarı değildir. Bunu başarı sayanlar, başarısızlık halinde neleri kaybedebileceklerinin hesabını iyi yapmalıdır. Ama burda tüm siteyle ters düşeceğim cümleyi kuruyorum. Herkes diyor ya Mecnun Başkan bizi şuralardan aldı buralara getirdi diye. Başkan eğer bir yatırım yaptıysa Sivasspora, para koyduysa ortaya eğer. O PARAYI ÇOKTAAAAN ve kat be kat fazlasını aloarak kazandı. Yarın takım küme düştüğünde de kimsenin umrunda olmayak çünkü ceketini alan gidebilir. Hoca'da Başkan'da. Ama Sivasspor bizim Sivassporumuzdur. Gidebilecek olanlar bunuda belli ediyorlar. Yok biri istifa eder diğeri o yoksa bende yokum der. KArdeşim hani sizde bizim gibi Sivassporluydunuz. Biz bir yere gitmiyoruz. Şunu diyebiliyormu hoca. Kardeşim sivassporu şampiyon yapmadan gitmem diyebiliyormu? Başkan Sivasspor Avrupa Kupalarında ses getirene kadar burdayım diyebiliyor mu? Duyan var mı?

Neyse bizim taraftar okumayı sevmez kısa keseyim.

Netice olarak şunu diyeyim.

Bu takıma bir vizyon konulmalı. O vizyon doğrultusunda çalışılacak T.D. ve futbolcu topluluğu oluşturulmalı..

Saygılarımla....

Örükcülü
09.05.2013, 09:57
Takım tertibi, oyuna müdahalesi, oyuncu değişikliği FİYASKO hep. Piech gibi adamın var 18'e bile almıyorsun. Eneramo maç içerisnde kilitlenip kalıyor ufak bir müdahale ile onun yanına bir takviye yapamıyorsun.

Şu kadro Bülent Uygun'un elinde olsaydı, ne Grosicki küserdi, ne Piech paslanırdı, ne Abdülkadir giderdi, ne Erman Grosicki'ye pas atmamak gibi bir artistlik yapabilirdi, ne de takım bu hallerde olurdu.

Başkan olaylara neden seyirci onu da anlamış değiliz. Takım göz göre göre 1. Lige gönderiliyor, herkes uyuyor. Bu takım bizim, bu takım Sivas'ın. Birşeyler yapın eyy yöneticiler.

Serdar kardeşim ağzına sağlık, çok güzel yazmışsın.

etlidöktürek
09.05.2013, 10:10
Kardeşim ağzına sağlık..sezon başından beri aynı saftaydık, hor görüldük İrlandalı olduk, memleket düşmanı olduk ama hiç bir zaman kara sevdamızdan vazgeçmedik..ve SİVASSPORUMUZ bu basiretsiz teknik heyete,futbolculara ve pısırık, "Allah razı olsun bizi ligde bıraktın rıza Çalımbay" diyen Seyircilere bırakılacak kadar basit bir takım değildir.

Serdar63972
09.05.2013, 11:11
Takım tertibi, oyuna müdahalesi, oyuncu değişikliği FİYASKO hep. Piech gibi adamın var 18'e bile almıyorsun. Eneramo maç içerisnde kilitlenip kalıyor ufak bir müdahale ile onun yanına bir takviye yapamıyorsun.

Şu kadro Bülent Uygun'un elinde olsaydı, ne Grosicki küserdi, ne Piech paslanırdı, ne Abdülkadir giderdi, ne Erman Grosicki'ye pas atmamak gibi bir artistlik yapabilirdi, ne de takım bu hallerde olurdu.

Başkan olaylara neden seyirci onu da anlamış değiliz. Takım göz göre göre 1. Lige gönderiliyor, herkes uyuyor. Bu takım bizim, bu takım Sivas'ın. Birşeyler yapın eyy yöneticiler.

Eyvallah gardaş...

58fatihcan
09.05.2013, 11:29
Çok güzel yorum olmuş tebrik ediyorum. Sivasın ve sivaslının kendine gelmesi ve şu takımı yükseltmeye başlaması gerekiyor

yıldızelii8
09.05.2013, 11:38
vallahi eğer bu sne ligde kalırsak 2013-2014 senesini çok merak edeiyorum ne olacak halimiz gecen dönemlerde avrupada 2 ci idik encok gol atan takım ünvanını almısdık yesekde atıyorduk gecen dönemde aynı hoca aynı oyuncular bu sene hiç tadı yok seneye ALLAH biir durmumuzu :confused:

Abdullah DuMaN
09.05.2013, 16:37
ben FM yi çok severek oynarım bu şekilde dünya piyasasını takım futbolcu gelişimlerini takip edebiliyorsun Alex Ferguson'un bu oynun hastası olduğunu duydum genç futbolcuları bu oyunla takip ediyormuş ve oyun %80 doğru geleceği gösteriyor

kngal yiğido
09.05.2013, 17:06
rıza hoca benim babamgibi suratını astımı yeri deliyo bakışıyla bi hoca futbolcuları çocukları gibi sevmezse ne futbolcu oynar nede hoca istedini yapar hoca şu iki hafta çocuklaeını sev çocuklarında topu sevsin çıkıp bi hamsi gibi deyil bi balina gibi oynasınlar savaşsınlar bir sezonda iki maç hariç hiç bi maçda yeniyoz rahatız dedimiz maç yok trabzon büyükşehir maç. başka varmı arkadaşlar.

yiğido58sinan
09.05.2013, 17:56
kardeşim ağzına sağlık ellerin dert görmesin. Memleket sevdalısı binlerce Sivaslıyız biz. Suçumuz günahımız neydi de bu hallere düşürüldük. Başlarına gelecek her şeyi göze alıp Sivastan kalkıp ta trabzona, itlerin mekanına giden yüzlerce kardeşimizin suçu günahı neydi. Kul hakkı, memleket hakkı. Sivas olmadan Sivasspor olmaz sen memleketi nasıl kötüleyebilirsin? Ben o memleketin her karış toprağı için ölürüm. Ha olmuyorsa, yapamıyorsan zorlamayacan. Taktik maktik hikaye bizim tek taktiğimiz: ya tutarsa. Biz, şimdilerde adlarını bile duyamadığımız oyuncularla şampiyonluk kovalamış bir takımız. Futbol şans işi değil yürek işi. Onlar hiç yılmıyorlardı. 90 dk değil 365 gün mücadele ediyorlardı. Onların avrupa veya beşiktaş hayali de yoktu. Hepsinin tek bir hayali vardı, sivassporu şampiyon yapmaktı. Ne diyelim daha arkamıza baktıkça gözlerimiz doluyor...

tasde5858
09.05.2013, 18:38
yazıklar olsun bu ne rezalet ya tek kelımeyle yazıklar olsun bız bu takımla karabuk fılan yenemeyız ver elını ptt lıgı yazıııııkkkkkkllllllaaaaaarrrr rr ooooollllsssuuuunnnnn
bızı bu hale getırenlere düşecek tek takım bızız bu takım super lıge yakışmıyor yazıklar olsun bı daha ruhsuzlar topluluğu uzuluyorum yemın edıyorum medyada gazetelerde neden bahsedılmıyormuşuz nıye bahsetsınler bu rezıllığımı

münihli_58
09.05.2013, 19:03
helal olsun Serdar63972 kardesim sonuna kadar arkandayim yazdiklarinin

burak58as553
09.05.2013, 19:11
Ne iyi yazmışsınız hocam..

Turan 59
09.05.2013, 19:35
Tek bir sorumlu vardır.Büyük hoca Rıza'dır.

adres58
09.05.2013, 19:53
Ağzına sağlık serdar kardeşim... Emek verip güzel şeyler anlattığın için.. Zevkle ve gurur duyarak okuduğumuz bir yazı kalem dökmüşsün. İşte profil bu. Eleştiriye de tahammülümüz olacak eleştiriyede göğüs gerebilmeliyiz. Yanlışlar hatalar tekrarı söz konusu olmadığı müddetçe bir ders niteliğidir. Biz zamanında bu hataları yaptık bir daha yapmak istemiyoruz demektir.
Tekrar teşekkür ederim...

Ferhat06
09.05.2013, 20:16
'Yapamadıklarını ben anlatayım,yapdıklarını bir YALAKASI için çıkar anlatır' diyor hazret.Bir arkadaşım çıkar anlatır,diyemiyor.Kim çıkar ki ağzını açana en hafif küfürünüz yalaka.Herkesi yıldırdınız.Eleştiriye kimse karşı olamaz;bu cehalettir.Eleştiri olacak ki doğruyu bulalım.Bizden başka ses istemiyoruz deyin meydanı size bırakalım.
Yapdıklarını sayayım bu Trabzonu ligde ve kupada ezerek yenmedik mi?Feneri ve BJK takımını İstanbulda yenmedik mi?KAYSERİ takımını Sivasta rezil etmedik mi?Dünkü maç diyeceksin,o bir kazadır.Trabzon takımı dün top mu oynadı Allah aşkına.Hakemi arkasına alıp çirkeflikle sonuca gittiler.
Dün ekranda hocanın suratını görmüşündür.O böyle bir sonucu isteyecek dünya üzerinde en son kişidir.Çünkü biliyor nasıl bir tepki geleceğini..
Ha beni sorarsan ben o stadda olsaydım;canınız sağolsun diye haykırırdım.
YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN BİR ZAFER VARDIR.

58fatihcan
09.05.2013, 21:37
Yav arkadas ben bile oyunda kupa maci oncesi veya final maci oncesi oyunculari dinlensiriyorum. Yedek cikarim yenilirim bir mac nolsun. Ama onemli macta aliriz karsiligini. Biz kosamadik be yorgunluktan ts macinda

ihtiyar yiğido
09.05.2013, 23:15
bu hallere düşmemizin hatasını tekbir kişiye yüklemek hata olur.
Başta hata yönetimde iyi bir transfer yapamadılar borçsuz takımız diye övünüyorlar ama yatırım yapmadan başarı kazanılmaz.Hakem hatalarına karsı da sessiz kaldılar
sonra teknik direktör rıza hocada oyunu okuyamıyor oyunun gidişatına göre oyuncu değiştirmiyor ezberlemiş hep aynı oyuncular çıkıyor aynı oyuncular giriyor piec gibi bir futbolcu hiç oynatılmıyor yenilgiden sonra kadrom dar diye şikayette bulunuyor
Futbolculara gelince topu alan şöyle bir varyete yapıyor doğru dürüst paslaşma yok takım oyunu yok yanda müsayit arkadaşı dururken şut çekip pozisyonları cömertce harcıyorlar
Taraftara gelince kahve köşelerinden kalkıpda on beşbin kişilik bir stadı dolduramadık takımı ateşliyemedik ama tenkide geline ahkam kesmekden geri kalmadık şuçlu aramıyalım evvela çuval dızı kendimize batıralı ve her başarısızlıkdan ders çıkarıp daha iyi olmaya çalışalım hatasından ders alan başarıyı yakalar

Serdar63972
10.05.2013, 08:20
Maç maç konuşup küçük beyinlilik yapmak istemiyorumda demiş arkadaş. Hocanın başarısını anlatanlar maç maç bakıp yendiğimiz maçları anlatmışlar.
Başarı maç kazanmak değildir. Dolayısıyla ortalıkta bir başarı göstermeye çalışmak için yalaka olmak gerek ve yeter şarttır. Yoksa koca üç sene ve gelinen sonu. ortada.

HababamHa
10.05.2013, 08:23
Sivassporun başarılarında gizlenenler başarısız sonuçlarda mantar gibi türemeleri enteresan.

Serdar63972
10.05.2013, 08:28
Sivassporun başarılarında gizlenenler başarısız sonuçlarda mantar gibi türemeleri enteresan.

Başarı dediğin şey ne? Belediye maçı mı? Aç maç değerlendirmelerinei oku yanlış gördüğüm noktaları gene yazmışım. ben her zaman burdayım. Birde fikir üretin bak bir sayfa yazı yazmışımç. Haksızsam aç maddelerime teker teker cevap yaz...

HababamHa
10.05.2013, 08:35
Başarı dediğin şey ne? Belediye maçı mı? Aç maç değerlendirmelerinei oku yanlış gördüğüm noktaları gene yazmışım. ben her zaman burdayım. Birde fikir üretin bak bir sayfa yazı yazmışımç. Haksızsam aç maddelerime teker teker cevap yaz...

Açtığın her konuda mesaj yazan herkese cevap verme mecburiyetin yok
ben nezaman sana alıntı yaparsam ozaman cevap yaz her mesajıma atlama alışkanlığından vazgeç.;)

Serdar63972
10.05.2013, 08:47
Açtığın her konuda mesaj yazan herkese cevap verme mecburiyetin yok
ben nezaman sana alıntı yaparsam ozaman cevap yaz her mesajıma atlama alışkanlığından vazgeç.;)

Ben yazdıklarımın arkasında duran biriyim. Fikir üretebilecek ve bunu tartışıp geliştirebilecek herkesle de yazışır bir sonuç elde etmeye çalışırım. Hee bazen ayrık otları çıkabiliyor. Onlarıda yolmasını bilirim.

Ferhat06
10.05.2013, 09:34
Ben yazdıklarımın arkasında duran biriyim. Fikir üretebilecek ve bunu tartışıp geliştirebilecek herkesle de yazışır bir sonuç elde etmeye çalışırım. Hee bazen ayrık otları çıkabiliyor. Onlarıda yolmasını bilirim.

Serdar bey kardeşim,hani Attila İlhanın meşhur bir dizesi vardır;'cinayeti kör bir kayıkçı gördü' diye.O kör kaykıçı bile hocanın Sivasdaki bilançosunun pek parlak olmadığını görüyor,neyi tartışıyoruz.Bu sezonu kazasız belasız atlatalım,ligde soluğumuz genişe çıksın ondan sonra medeni ölçüler içinde kıran kırana tartışalım.
Ayrık otlarını yolma,onlar da yaşasın.

keko 58
10.05.2013, 09:57

Aynen güzel Kardesim senin yazdiklarina 100% Katiliyorum ellerine ve agzina saglik!!!

Senin o Kirimizi yazdiklari cok güzel yazmistin Kardesim bize Bülent gibi Adam lazim!!!

keko 58
10.05.2013, 13:54
Üniversiteli yıllarımızda bilgisayar yeni moda olduğundan ve futbola merakımızdan FIFA oynamaya çok düşkündük. Sivassporu kurar, futbolcular transfer eder şampiyon olurduk. Veya menejer oyunlarında Sivassporu coşturmayı beceremez kovulurduk. Nereye geleceğim burdan. Bizler profesyonel futbol oynamamıs gençler olarak takımı opsiyonlu kurardık. Denk geldi Barça'yla oynuyorsun fantazi derdinde değilsen her zamanki takımı oynatmazsın.

Şimdi yazılarımı okuyanlar beni bilirler. Ve şu sitede kayıtsız şartsız mağlubiyette ve galibiyette hocanın eksiklerini görüp eleştirilerini yazan nadir kişilerden olduğumu düşünüyorum. Bunuda neden yapıyorum, çünkü hoca insanlık olarak iyi olabilir beni ilgilendirmez. Mesela hocanın çocuklarına nasıl babalık yaptığı hiçbirimizi ilgilendirirmi? Hayır ilgilendirmez aynı o şekilde insanlığıda beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren Sivasspora kazandırdıkları veya kaybettirdikleridir.
Yaza yaza dilimde tüy bitti.

Bir teknik direktör düşünün Türkiye şartlarında her takım ortalama senede en az 2 teknik direktör değiştiriyorken yaklaşık 3 senedir aynı klüpte. Geldiği günden beri yapamadıklarını ben yazayım, yaptıklarını da bir yalakası elbet çıkar yazar hep beraber öğreniriz.

1. Bence en önemlisi, klube altyapıdan kazandırılmış. Seyrederken zevk alacağımız bir tane genç oyuncu? Görebilen varmı?

2. 4-2-3-1 taktiğimiz var. Çaya çorbaya limon gibi. Belediyeyle oynuyorkende aynı taktik Galatasarayla oynuyorkende aynı taktik. 2-0 gerideykende aynı taktik 3-0 öndeykende aynı taktik. Maç maç konuşup küçük beyinlilik yapmak istemiyorum ama Yukarda sözünü ettiğim bilgisayar oyununu oynamış arkadaşlara veya yıllardır futbol izleyen sizlere sorarım. 2-1 lik trabzon ilk maçından sonra Trabzonun üzerinize gelmesini bekliyorsunuz. Bu maçta ilerde topu tutmayı düşündüğünüz Eneramo yerine, önüne top atılıp kontraya çıkılması planlanarak Piech'in oynatılması düşünülmüşmüdür? Yada daha genel sorayım. Sizin hocanız hangi maç'ta Eneramoyu çıkarıp kontrayla takım vurmayı düşünmüştür. Beyler sağır sultan duydu, takım öne geçince iki açıktan biri çıkarılır yerine, iki olan ön libero üç olur. Peki savunma maksatlı yaptığın bu değişiklik sonrasında golü nasıl atacaksın? Takımın kanatlarını kırdın. Eneramo dediğin adam top süremez adam gecemez. Yok.

3. Hep yazıyorum gene yazacağım. En tepkisiz taraftar bizim taraftar. Rakip takıma baskı falan demiyorum. Kolunu kaldıra kaldıra edilen küfürlere rağmen bu adamı burda tuttuğu için.

4. Bir şehir komedisi tutturmuş diline gidiyor. Futbolcu gelmek istemiyormuş. Kardeşim bir transfer politikası olur. Bu şehire adaptasyonu kolay olabilecek yerlerden transfer yapılır. Aatıf'ta sorun varmı? Tum'da sorun varmıydı? Balili Sivas'tan ne zaman şikayet etmişti. Yani bir şekilde doğru transfer yapılır. Ama bizim şehrimize gelmiyorlar diyerek zedelenen Sivas şehri imajı pasta-cilayla falan tekrar eski haline gelmez. Takımı şampiyon yapmayacak birine de şu denir. Senden bir nane istemiyoruz yeterki şehrimizin imajına zarar verme. Bülent Uygun bile (bile diyorum çünkü ben bülocu da değilim) bu sıkıntıyı İstanbulda Laila, Sivasta La ilahe illallah diye daha sevimli bir şekilde anlatmıştı.

5. Takımda vizyon eksikliği var. Israrla yazıyorum. Bu takımı küme düşürmemek başarı değildir. Bunu başarı sayanlar, başarısızlık halinde neleri kaybedebileceklerinin hesabını iyi yapmalıdır. Ama burda tüm siteyle ters düşeceğim cümleyi kuruyorum. Herkes diyor ya Mecnun Başkan bizi şuralardan aldı buralara getirdi diye. Başkan eğer bir yatırım yaptıysa Sivasspora, para koyduysa ortaya eğer. O PARAYI ÇOKTAAAAN ve kat be kat fazlasını aloarak kazandı. Yarın takım küme düştüğünde de kimsenin umrunda olmayak çünkü ceketini alan gidebilir. Hoca'da Başkan'da. Ama Sivasspor bizim Sivassporumuzdur. Gidebilecek olanlar bunuda belli ediyorlar. Yok biri istifa eder diğeri o yoksa bende yokum der. KArdeşim hani sizde bizim gibi Sivassporluydunuz. Biz bir yere gitmiyoruz. Şunu diyebiliyormu hoca. Kardeşim sivassporu şampiyon yapmadan gitmem diyebiliyormu? Başkan Sivasspor Avrupa Kupalarında ses getirene kadar burdayım diyebiliyor mu? Duyan var mı?

Neyse bizim taraftar okumayı sevmez kısa keseyim.

Netice olarak şunu diyeyim.

Bu takıma bir vizyon konulmalı. O vizyon doğrultusunda çalışılacak T.D. ve futbolcu topluluğu oluşturulmalı..

Saygılarımla....

Helal oulsun sana güzel Kardesim agzina ve ellerine saglik......

Ben senin yazdıklarına arkasında duran biriyim!!! :)

Serdar63972
10.05.2013, 15:10
9-MAYIS-PERŞEMBE (THURSDAY)
15:00 HAZIR (READY)

16:00 ANTRENMAN (TRAINING)

18:00 YEMEK (DINNER)

10-MAYIS-CUMA (FRIDAY)

16:00 HAZIR (READY)

17:00 ANTRENMAN (TRAINING)

19:00 YEMEK (DINNER)

11-MAYIS-CUMARTESİ (SATURDAY)

16:00 HAZIR (READY)

17:00 ANTRENMAN (TRAINING)

12-MAYIS-PAZAR (SUNDAY)

10:00 HAZIR (READY)

11:00 ANTRENMAN (TRAINING)

13:00 YEMEK VE KAMP (LUNCH AND CAMP)

14:00-18:00 ARASI ODALARDA DİNLENME (REST IN THE ROOMS)

21:00 TOPLANTI (MEETING)

23:00 YATIŞ (SLEEP)

13-MAYIS-PAZARTESİ (MONDAY)

11:00’A KADAR KAHVALTI SERBEST (FREE TIME BREAKFAST)

13:00 CAFE BREAK

16:00 MAÇ YEMEĞİ (MATCH LUNCH)

17:45 MAÇ TOPLANTISI (MATCH MEETING)

18:15 MAÇA HAREKET (READY)

20:00 KARABÜKSPOR MAÇI

TEKNİK DİREKTÖR

RIZA ÇALIMBAY

Şu çalışma programını gördükten sonra futbolcu olmaya çalışmadığım için kendimle dalaştım... :)

savaş2
10.05.2013, 15:48
***arkadşlar simdi mac saatine kadar susma zamanı ,bu saat den sonra kimse düzelmez,pazartesi saat 20.00 de sdatyumda boş yer bırakmayacak şekilde doldurup takımızı tam destek verelim ,3 puan için ne gerekiyorsa her tür yola baş vurmamız gerekir.

Serdar63972
13.05.2013, 10:03
Akşam, Zabrinin it eniğini avuçlar gibi Volkan'ın ensesinden kavrayışını izliyorum... Emrenin yerde yatan adamdan özür dilemeye gelen rakip takım oyuncusuna yaptıklarını izliyorum... Maç boyunca her iki takımından horoz gibi birbirlerine horozlanmalarını izliyorum ve kendimi enayi gibi hissediyorum. Yeni Türkiye'ye gelen Drogba bile sökmüş bizim futbolcuların taktiğini. Nedir o taktik fanatizmi körükleyebileceğin olayları arttırdıkça artır, zaten halkın kafasında sadece futbol olursa yöneticiler ortaya bu kadar para dökerler. Saçma sapan futbolculara bu kadar para verirler. 3Dün saha da olan futbolulardan senede 3.000.000 euro kazananlar varmış. Allahınızı severseniz yaklaşık 7 milyonlira ediyor. Adamın aylık geliri 500.000 tl civarı. Onların aylık üniversite bitirmiş iyi bir işim var diyen birinin 10 senelik maaşı. Karşılığında ortaya koydukları şey ne? Çirkeflik - Seviyesizlik - Küfür... Ben Sivassporluyum ama bu körü körüne bir futbol takımına bağlılık değil. Bir şehire bağlılık. Sivassporla Sivas kazanmıştır. Şehrimin adı duyulmuştur, oteller yapılmıştır, insanlara aş-ekmek kapıları açılmıştır. Birilerinin Sivassporlu futbolcuları belli konularda motive etmeleri gerekli. Bu ülkede asgari ücret 700-800 TL. Sizin maçınıza gelen bu insanlar çoluğunun çocuğunun rızkından kesip sizi seyretmeye geliyor. Gelme nedenleri sizin kara kaşınız kara gözünüz değil... Onlar bu şehre sevdalı. Onların bu sevdalarına ve alın teri olarak verdikleri paralarına saygı duyun. Bu sevdayı ve o paraları kendinize helal ettirin...

karasarlıyiğido
13.05.2013, 10:22
bende dahil bülent uygunu bombaladık adam üç sezon şampiyonluğa oynattı futbolcu satıyor para kazanıyor dedik ama herkesin korkulu rüyasıydık saygı duyuluyordu kayseri trabzon üç gol yediği zaman sevinerek gidiyordu biz ilk beşte olalım da kim ne satıyorsa satsın kim para kazanıyorsa kazansın önemli olan sivasspor,,,

delight
13.05.2013, 14:34
cok dogru arkadaslar kişil oynamıyor futbol oynuyoruz pievh i kaanı maehmet nası küstürdü takım takım degıl gruplaşmanıkn oldugu bı topğluıluk takımın gidişatı bu hovayla olmaz berlli bi oyuncularla gidfiyor enaramoya tapmış enaramo arkadası ıdmana vıkmazsa cıkmazmış v.s