Orijinalini görmek için tıklayınız : Tebrikler Abdulkadir
SivasSpor.Com 09.05.2013, 12:29 http://resimzade.com/Show.html?i=40265&token=65774
Samsunpsor'da kiralık olarak oynayan Abdülkadir Samsunsporlu taraftarlarca yılın oyuncusu seçildi
Bucaspordan büyük ümitlerle transfer edilmesine rağmen Sivasspor'da forma şansı bulamayan Abdulkadir devre arasında kiralık olarak gittiği Samsunspor'da çıktığı 14 Ptt. 1. Lig maçında 9 gol atarak yılın oyuncusu olma başarısını gösterdi.
Samsunspor formasıyla çıktığı 14 Ptt. 1. Lig maçında 9 gol atan Abdülkadir, Bağımsız Samsunspor Taraftar Platformu samsunspor.biz’in geleneksel, Yılın Futbolcusu Anketinde birincilik Abdulkadir Özgen’in oldu.
Sivasspor.Com ailesi olarak kulübümüz sporcularından Abdulkadir Özgen'i gösterdiği başarılı performansı nedeniyle kutlar önümüzdeki sezon Sivasspor forması ile başarılarına devam etmesini temenni ederiz.
SivasSpor.Com Özel
Çılgın Türk 09.05.2013, 12:31 Bu haberi silin Riza Calimbay görmesin :D
elbeylii 09.05.2013, 12:40 abdulkadir seni sivasspordan gönderenler utansın kardeşim helal olsun sana
SenSetik 09.05.2013, 12:45 seneye inşallah aramızda olursun, sana yeterli şansı vermeyenlere inat !!!
nightmare58 09.05.2013, 12:50 Adam bu ödülle diyor ki; sıkıysa seneye de kiralık göndersinler...
Yeni hocamızın gözdesi olacaktır, çok umudum var.
DoomsDay58 09.05.2013, 13:35 Rıza hocaya gizliden değil doğrudan bi gönderme bu ödül, başarılarının devamını dileyip seneye bizde de aynı performansı göstermesini temenni ediyorum inşallah ilk 11de görürüz
Abdülkadir,alt lig mi yoksa süper lig topçusu mu belli değil ama şu bir gerçek ki attığı goller ile Samsunspor'a hayat veriyor
hatzivrettas 09.05.2013, 14:09 Tebrikler umarım seneye bu başarı devam eder.
psychology58 09.05.2013, 14:21 Bu sene Samsunspor'a çok şey kattı inşallah seneye de bizde çok can yakacak çok
58fast58 09.05.2013, 14:28 riza olursa çok zor katar
sivaslıadem 09.05.2013, 14:55 rıza hoca al eneramonu da diğer yatan oyuncularını da git artık
Senin inadın yüzünden bu oyuncular kendini gösteremediler
Morten58 09.05.2013, 14:58 RIZA HOCA , KADAR iNAT HOCA YOK , TÜRKiYE'DE!!!
Abdulkadir abiyi tebrik ederim, Sivasspor'dada forma sansi buldugu sürece ayni basariyi gösterecegine inancim sonsuz.
Eneramo gibi bir kazmanın uğruna harcadı Rıza efendi Albulkadiri. Eneramodan 10 kat daha iyi bir forvet. Bu Eneramonun vücudunu kullanıp kçını rakibe dönmekten başka bir işi var mıdır saha da acaba?
yiğido şahin 09.05.2013, 16:45 kendisini çok beğeniyorum umarım takıma katılır ve bizi şu kalastan kurtarır
Borjan
Erhan Rajnoch Navratil Ziya
Piech Hakan Erman Kadir Atif
Abdülkadir
Bu sene maclara böylede cikabilirdik
Yedekte Grosicki, Eneramo, Adem ,Pedriel derken maca göre girer cikarlardi
İnşallah seneye yeni hocamızla birlikte yapılacak revizyon içerisinde Abdülkadir kardeşimizi de takımımızda görürüz. Eneramo gibi illa her maçta onbir oynamasına gerek yok, kaliteli yabancı bir forvet alırsak takımda sirkülasyon da yaratabiliriz.
ROMANTİK KATİL 09.05.2013, 21:15 Yönetimin transferi oldugu için hiç bir şans tanınmadı kendisine. 7 veya 8 dakikalık bölümlerdede forvet degil sag acık oynatılmaya calısıldı. Kendisine teknik heyet tarafından hakaret edildi. Manisasporla gerceklestirilen Türkiye kupası macı öncesinde ilk 11 desin denilip maca saatler kala yedek bırakıldı. Süper lig topcusu degil denildi. Ama Abdulkadir yılmadı SİVASSPORDA kalmak istedi. Zorla Rıza hoca takımdan yolladı. Abdulkadirde gittigi yerden anlının akıyla cıktı. Rıza hoca devam ederse hem ABDULKADİR hemde PİECHTEN umudu kesin. Cünkü bunlar yönetimin transferleri. Rıza hoca bu oyunculara asla sans vermez.
anatolya58 09.05.2013, 22:04 Abdülkadir kardesimizin basarilarini yürekten kutluyoruz, ve Riza hoca,ya ragmen sivasspor,da basarili olacak InsAllah.
58megayigido 09.05.2013, 22:56 Abdulkadir icin samsuna gonderilmesi cok iyi olmus bizde kalsaydi riza 1 dk bile oynatmazdibelkide ama simdi bambaska bir sivasspora bambaska bir abdulkadir izlecez isallh
kadirakin58 09.05.2013, 23:20 Abdulkadir'i gonderecegine Rıza Calımbay defolup gitse ya takımda. Istemiyoruz seni. Defolup git Rıza Çalımbay.
HababamHa 10.05.2013, 08:25 Rıza hoca giderse takıma döner yoksa zor.
Eneramo her maçta oynadı bir eneramonun gol sayısına bakın birde abdülkadirin gol sayısına bakın.
cemahmety 10.05.2013, 10:12 Seneye Rıza Çalımbay gitsin Piech'te Abdülkadir de şov yaparlar. Rıza Çalımbay gitsin seneye Sivasspor Aatıfla Piech ile coşacaktır.
seneyede aslan gibi topçuyu kiraya verir kadro sıkıntısı yaşarız
rıza hoca gibi dahi varken:)
B.DUMANLI 11.05.2013, 06:44 Abdülkadir Sivasspor´un futbolcusuda olsa ben Abdülkadir´in Sivasspor catisi altinda tekrardan kabul görecegine inanmiyorum.Bence o defter kapanmistir....
58_SEMİH_58 11.05.2013, 12:29 Bugün Samsun'lu bir arkadaşımla kısa bir sohbet ettik ve Abdülkadir'in Samsun'da kalmak istediğini başkana belirttiğini söyledi.
Abdülkadir: Samsunspor’da oynamak bir gururdu; seneye de burada kalmak istiyorum. Büyük destekleri ve muhteşem koreografileriyle beni çok heyecanlandıran taraftarımızdan böylesi bir ödül almak da futbol hayatımın unutulmazlarından birisi olacak. Takım arkadaşlarıma ve oy veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.Abdülkadir Özgen, Başkan Emin Kar ile konuşmasında, Süper Lig'e çıkacak bir kadro kurulması halinde takımda kalacagını takımda devam etmek istediğinii açıkladı.
B.DUMANLI 11.05.2013, 22:38 Bu sene Samsunspor'a çok şey kattı inşallah seneye de bizde çok can yakacak çok
Sivasspor´a geri dönecegini sanmiyorum.
teknisyen58 12.05.2013, 08:02 seneye kadromuzda olur inşallah
bigacti0n58 12.05.2013, 08:42 Bugün Samsun'lu bir arkadaşımla kısa bir sohbet ettik ve Abdülkadir'in Samsun'da kalmak istediğini başkana belirttiğini söyledi.
Abdülkadir: Samsunspor’da oynamak bir gururdu; seneye de burada kalmak istiyorum. Büyük destekleri ve muhteşem koreografileriyle beni çok heyecanlandıran taraftarımızdan böylesi bir ödül almak da futbol hayatımın unutulmazlarından birisi olacak. Takım arkadaşlarıma ve oy veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.Abdülkadir Özgen, Başkan Emin Kar ile konuşmasında, Süper Lig'e çıkacak bir kadro kurulması halinde takımda kalacagını takımda devam etmek istediğinii açıkladı.
Bu haber kötü işte demekki abdulkadir rıza hoca yüzünden sivasa küsmüş gelmek istemiyor :(
Abdülkadir'in Samsun ile kiralık sözleşmesi bitti bildiğim kadarıyla. Takıma gri dönmesini bekliyorum. Ama duyumlarıma göre Samsun, Şanlıurfa gibi PTT takımları özellikle çok istiyormuş kadrolarına katmak için.
58fatihcan 23.05.2013, 10:17 Abfulkadir insallah satis opsiyonlu degildir
58MUAMMER58 23.05.2013, 11:37 abdulkadire çok para verdik bence paramızı kurtarıyorsak kim istiyorsa alsın,eneramoyla abdulkadiri kıyaslıyanlarada diyecek söz bulamıyorum ,adam 1 hafta oynayamadı taş gibi eneramo,abdulkadir bidarbe alsa 15 hafta sahalara dönemez,piechin,pedrielin,abdu lkadirin performansı anca ptt ligine yeter
Gangstayigido 23.05.2013, 12:20 abdulkadire çok para verdik bence paramızı kurtarıyorsak kim istiyorsa alsın,eneramoyla abdulkadiri kıyaslıyanlarada diyecek söz bulamıyorum ,adam 1 hafta oynayamadı taş gibi eneramo,abdulkadir bidarbe alsa 15 hafta sahalara dönemez,piechin,pedrielin,abdu lkadirin performansı anca ptt ligine yeter
bence ptt 1.ligi kücümsenecek bir lig degil eskisi gibi iki lig arasinda fazla büyük fark yok ,yani orda iyi oynayan süperligdede oynar
son yillarda ikinci lig takimlarinin süperlig takimlariyla kupada nasil korakor mücadele ediyorlar
bigacti0n58 23.05.2013, 13:54 Abdülkadir yeni dönemde daha çok forma şansı bulacaktır çünkü gerekse samsunda güzeldi gerekse yabancı sayısı düşürülüyor bu nedenlerden en kötü yedek. futbolcumuz olacaktır yedek külübesindede alternatif çok önemli bence.
Carlos gelirse Abdulkadir'e bye bye diyecektir. Onun yerine Brasil'den iki tane sağlam forvet... Bu iş tamamdır.
|