Orijinalini görmek için tıklayınız : Tek Hedefimiz Karabükspor


SivasSpor.Com
10.05.2013, 13:24
http://resimzade.com/Show.html?i=40271&token=43962 (http://resimzade.com/Show.html?i=40271&token=43962)

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor ile iç sahada yapacakları maçı kazanmaktan başka seçeneklerinin olmadığını söyledi.

Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, bu sezon dar kadroyla hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele ettiklerini söyledi.

Ligde geçen hafta sonu Galatasaray ve Türkiye Kupası yarı finalinde önceki gün Trabzonspor ile yaptıkları maçlarda, oyuncularının istenilen performansı sergileyemediğini belirten Çalımbay, özellikle Trabzonspor karşısında ummadıkları bir yenilgi aldıklarını ifade ederek, "Ben inanmadım. Böyle bir şeyi antrenörlük hayatımda ilk defa yaşadım. Böyle bir şey, futbolculuk hayatımda dahi başıma gelmedi" diye konuştu.

Kupada finale kalamadıkları için üzgün olduklarını dile getiren Çalımbay,

"Sivas için bir tarih maçıydı, Sivasspor ilk defa finale kalacaktı, belki ilk kez kupayı alacaktı, maçı kazandığımız zaman arkadaşlarımız tarihe geçecekti. Sahaya çıktığımızda her şey bambaşka oldu" dedi.

Ara transfer döneminde kadrolarına kattıkları golcü oyuncular Sercan Yıldırım ve Arkadiusz Piech'den yaralanamadıklarını ifade eden Çalımbay, ligin ikinci yarısının Sivasspor açısından sıkıntılı geçtiğini söyledi.

Ligde kalan 2 maçtan en iyi skorlarla ayrılmak istediklerini belirten Çalımbay, Kardemir Karabükspor ile hayati bir maça çıkacaklarını vurgulayarak,

"Bizim ve bütün takımlar için önemli bir maç. Bu maçı kazanmaktan başka hiçbir seçeneğimiz yok. İnşallah o maçı iyi bir şekilde bitirdiğimiz zaman ligi de bitirmiş oluyoruz. Bütün düşüncemiz bu seneyi çok çok iyi bir şekilde bitirmek. Onun için de önümüzdeki maçı kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Bu maçta taraftar desteğine ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Çalımbay,

"Onların da desteğiyle takımımızı çok iyi bir yere getirip bu seneyi kapatmak istiyoruz. Her şey bizim elimizde, onun için hedefte Karabükspor maçı var"dedi.

Michael Eneramo ve Adem Koçak'ın sakatlığının bulunduğunu ifade eden Çalımbay, taraftar, futbolcu, teknik heyet ve yönetimin bütünleşip bu zorlu maçın üstesinden geleceklerini söyledi.

Bu sezondan ders çıkarılması gerektiğini vurgulayan Çalımbay, "Her şey bitti. Tek hedef Karabükspor maçı. Başka hiçbir düşüncemiz yok. Bütün camianın ve bütün futbolcuların odaklandığı nokta, Karabükspor maçı. Biz de dört gözle o maçı bekliyoruz. Herkes varını yoğunu ortaya koyacak. Bu maçı kazanmak için ne gerekiyorsa sahada her şey yapılacak. Her şey futbolculara kaldı" ifadesini kullandı.

AA

Mete209
10.05.2013, 13:31
Bütün açıklamalarımı sezon sonuna bırakıyorum!

Şimdi destek zamanı. Haydi Yiğidolar! Karabük maçında takımımızı yalnız bırakmayalım!

B.Demirci
10.05.2013, 13:32
kadron dardı da neden Galatasaray maçına as kadroyla çıktın. Dinlendireydin takımın yarısını. Oyamayan forma bekleyen bir dolu genç futbolcun vardı onları oynataydın. Galatasaraydan 6 tane yiyeydin Trabzonu eleyeydin. Şimdi bu kadar moral bozukluğu yaşamazdık.

Çılgın Türk
10.05.2013, 13:32
Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, bu sezon dar kadroyla hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele ettiklerini söyledi

Riza hoca sürekli dile getirdigi icin yazma geregi hissediyorum.
Kadronun dar oldugubu büyük bir yalan.
Her mevkinin en az 1 alternatifi var. Kalecilerde bu alternatif 2.
Elindeki Abdulkadir'i kirala, Sercan'i kadro disi birak sonra dar kadro de.. buna kargalar güler.

58_SEMİH_58
10.05.2013, 13:50
Bu ideal 11

Kale:Borjan
Defans:Ziya-Navratil-Ümit-Uğur
Orta Saha:Hakan-Kadir-Erman-Grosicki-Aatif
Forvet-Eneramo

Bu da yedekler

Kale: Korcan-Nihat-Senecky
Defans: Hayrettin-Rajnoch-Murat-Erhan-Kaan(Kaan'ın zaten sadece 18de adını görüyoruz.1 dk bile göremedik sahada)
Orta Saha: Adem-Mehmet Nas-Cerny(sakatlığı çok uzun sürdü) ve Ferhat var.Ferhat'ı sadece Bursa kupa maçında 5 dk görebildik.
Forvet:Abdülkadir-Piech-Sercan-Suarez


Dar denilen kadro işte böyle.Rıza hoca çıksa dese 'orta sahamızda' alternafimiz yok normal karşılarım onu.Bana göre takımda ki tek alternatifsiz oyuncu Aatif'dır.Mesala kupada gruptan çıkmayı garantilemiştik son maç Bursa'yla.Bursa'nın o maça çıktığı kadroyu hatırlayanlar olur, 17-20 yaş arasında 5-6 tane futbolcu vardı ? Peki Sivasspor'da nasıldı? İdeal kadromuza yakın bir kadroyla mücadele etmiştik.Kadroda olmalarına rağmen Ferhat'ı-Kaan'ı neden sahada göremedik.Kaybetsende zaten değişecek bir şey olmayacaktı..Şu kadroda o maça ilk 11e koyacak hiç mi futbolcun yoktu hoca?

Peki bu Abdülkadir sezon başında neden geldi,niye kiralık gönderildi? Sivas'a gelene kadar 18 maçta 10 gol atan Piech 1.5 sezonda 4-5 oynayan Sercan'a neden değişildi? Sercan'a verilen şans neden Piech'e verilmedi.

Salim58
10.05.2013, 14:41
Hedefte tabi Karabük maçı var hocam başka hedefimiz kalmadı, bu maçta da puan kayıbı yaşarsak bu kezde hedefimizde Elazığ maçı var bu maçı alıp ligde kalacağız dersin ondan sonrada başka maç yok rahat bi kafayla valizini alan tatile çıkar..

Gelelim kupa maçına takım iki gün önce GS ya karşı üstün bir mücadele gösteriyor tüm eforunu bu maçta harcıyor sen aynı kadro ile iki gün sonraki TS maçına çıkıyorsun bu futbolcularda insan motor takacak halleri yokki aynı mücadeleyi Trabzon maçında da göstersinler.

Yıllardır futbolun içindesin hocam GS maçında rotasyona gitseydin ne kaybederdin üç puan, as kadro ilede çıktın takımı yordun yine üç puan kaybettin. Kupada zorlu maçlar oynadık bu zorlu maçlarda yediğimiz gollerin tamamını Trabzon maçında yediysek burada bana göre en büyük suç senindir.

TFF nin bizim lig maçını TS dan sonraya alması hakemin Kamile atılan dirseğe penaltı ve kırmızı vermemesi seninde yukarıda saydığm hataların bizi finalden etti.

Keşke yedek kadro ile GS maçına çıkaydın orada 6 gol yeseydik şu Trabzon denen karektersizlerden 6 gol yemeseydik..

Trabzonda turu geçseydik şimdi Ankarada oynanacak final maçında Trabzon değil biz olacaktık.:mad:

58_babacan_58
10.05.2013, 14:54
Başka hedef kaldıda bizim mi haberimiz yok ?

mksivas
10.05.2013, 15:13
arkadaslar uzun zamandır mesaj ve yorum yazmıyorum rıza hoco takımdan gıdene kadar yazmayacaktım trabzon macının 26 dakıkasına kadar seyretım takım cok guzeldı oyunun kontrolu bızde ıdı ne olduysa 30 dakıkadan veya ılk yarı bıtımınden sonra olmus ey rıza hoca dar kadron var maden ben futbolun teknıgınden anlamam ama ben senın yerınde olsa ıdım 11 oyuncunun 9 kala agzında tutardım gelen topa gerı vursalardı ve sımdı bız fınalde ıdık ve arkadaslardanda bu elestırıyı almazdın az kaldı ıkı mac sonra hatta su haftadan sonra da gıdebılırsın tabıkı takım galıp gelırse

kngal yiğido
10.05.2013, 15:44
Tabi hocam piyeden yaralanamazsın eneremoya bu kadar katlanıp piyeye yarım sezon 90 daka oynatırsan toplamda sonada piyeyi kötü leme

elbeylii
10.05.2013, 16:20
evet hoca haklı tek hedef kaldı seyirciye el kol hareketi yaptın yinede sivasspor senden çoook üstte gidiyorum maça

Abdullah DuMaN
10.05.2013, 17:22
Başka hedef kaldıda bizim mi haberimiz yok ?

Küme düşmemek bizim başka ne hedefimiz olsun ilk 5 diye başladık son 5 e kaldık

58Sivaslilar
10.05.2013, 17:24
Hem sivasa yazik oldu hemde verilen emeklere zirat türkiye kupasini kil payai elimizden kacirdik yapacak bir sey yok canimiz sag olsun önümüze bakmaliyiz:confused:

58Sivaslilar
10.05.2013, 17:30
Sayin riza hoca hep sikayet ediyorsun yararlanamayacagini %90 Bilinen futbolculari neden aliyorsunuz orasi dinlenme tesisimi alinacak fotbolcuyu bin düsünüp bir almaliki faydasini göresin :confused:

gürünlüyiğido58
10.05.2013, 18:48
Yazık oldu cidden, hamsilerin diline düştük herifler resmen "SİVAS GOL GOL " diye bağırdılar.. Biz bu aşağılanmayı haketmedik.. Neyse olan oldu önemli olan ders çıkarmak hem futbolcuların hem teknik heyetin.. Kimse SİVASSPOR dan ve TARAFTAR dan önemli değil... Umarım Karabük maçında içimizi bir nebze de olsa rahatlatırsınız hoca...

58musab58
10.05.2013, 19:27
valla kusura bakma ama yaptığın açıklamalar dahi artık midemi bulandırıyor her maçtan önce tek hedefimiz bu deyip maçtan sonrada suçu sağa sola atmandan bıktım..bari şu piechi ağzına alma arkadaş yararlanamadım nedir bir kere oynattınmı??? el isnaf el insaf....

B.DUMANLI
10.05.2013, 20:11
Bizde hedef kalmayinca Karabük tek hedef oluyor artik.Halbuki kupada taraftari öylesine inandirmistiki Riza hoca sonuc hüsrandan öteye gidemedi.Umarim Karabük´e karsi ayni hüsrani yasamayiz...

5858SS5858
10.05.2013, 21:04
Piech´i oynatsaydin keske. Oynadigi zaman cok hirsli ve azimli görüyorum kendisini. Eneramo daha durum 3-0 iken, ve 2 golleyine turu getirebilecekken, hayatindan bezmis gibi yürümezdi sahada en azindan. Icinde cok feci derecede Trabzon antipatisi olan adamlar lazim takima. Ne bilim agresif yirtici adamlar göremiyorum. Nerde Ibrahim Dagasan,Abdurrahman Dereli gibi hirsli adamlar. Aslinda bu adamlari geri alsak fena da olmaz bence.

citothehan58
10.05.2013, 21:10
Yaziklar olsun bee! Hala gözüme uyku bile girmiyor.. Su kötü Trabzona kendiniz yenebilecekken gidip o kadar fark attirdiniz ya yine gerce spiker felan hep satilmis di simdi herkez tsi konusyor güclüymüs sampiyonlugu hakedermis
ts sikeci .... ler

Sivassporu 3.Ligden bu yana tutarim bir kere Sivassporlu olmak ömür boyu Sivassporlu olmak demektir. Hadi Sivasspor simdi herkez sana destek olacak yeter ki toparlan ve gelecek sezon TS den intikamini al!

stain
10.05.2013, 21:19
piech i oynatmazsan yararlanamazsın futboldan anlamıyonda bundandamı anlamıyon piyehi biz malzemeci diye almadık golcü diye aldık

ipsiz sercana verdiğin formayı pieche verseydin gelecek ssezona oyuncu kazanmış olacaktık

yazık hemde çok yazık ...:mad:

58fatihcan
10.05.2013, 21:21
Hoca Piechden yararlanamadık demiş. Adam her fırsatta iyi oynuyordu. Yeni teknik adam ile formaya kavuşur gibime geliyor bu adam. eneramo da giderse meydan buna kalır

ZARALI_ENGIN
10.05.2013, 22:03
Sanki baska hedef kaldi ...

ressam58
10.05.2013, 22:04
Eneraamo beşiktaşla anlaşmış facebook haberi....ne derece doğru bilinmez ama tek bildiğim çok sevdiğim her maçına gittiğim takımım gözümden iyice düştü...

punisher58
10.05.2013, 22:26
İns. Bu macdan guzel bir skorla ayriliriz

DOGU_BEY
10.05.2013, 22:57
sezon başından beri amma da -TEK HEDEFİMİZ- oldu, vay beee!!!

kursad1981
10.05.2013, 23:04
sen aynı lafları söylemekten bıkmadın biz senı görmekten bıktık artık.

Dua
10.05.2013, 23:16
Bos gecen bir sezon daha.

sivistar
11.05.2013, 00:05
Hayatımda senın kadar yuzsuz ve mal bır adam gormedım haysıyetın onurun olsa ıstıfa ederdın bu takımda senın kadar hatalı kımse yok,vede sana dayanan yonetımde okadar suclu...

calipso
11.05.2013, 00:09
ağız tadıyla bir maç izleyemedik bu sene

sivastatlıbelam
11.05.2013, 00:36
döndük dolaştık yine sezon sonu kalp krizi geçirecek günlere geldik...her sozan hedefimiz taraftarı kalp krizine sokmak,düşme korkusu yaşatmak,nefret ettiğimiz takımlara farklı skorlarla mağlup olmak...bunları yaşamak zorundamıyız....hayır...vizyon suz ve amatör bir yönetim,futbolcusu hata yaptığında küfreden,maç aldığında hep mükemmel oynamış olan,maçları skora göre değerlendirn teknik ekip,taraftarın büyük çoğunluğu da böyle...inş.yeni sezon her şey düzelir,umut etmek güzel şey

58fatihcan
11.05.2013, 00:38
Bir sezon daha bitiyo. Insallh bu maci alip kazasiz belasiz atlatiriz

svsli585858
11.05.2013, 05:26
ya kazanamazsak ???

B.DUMANLI
11.05.2013, 06:27
Bizde bu yil hedef filan hicbirsey birakmadin.Elazig ve Akhisar düstü gözüyle bakilirken.Sayende iki takimda adam oldu.Bir tanesi bu ligde kalmayi basardi ,onun yerine Ordu düstü digeride adeta bu ligde kalmak icin can cekisiyor.
Sivasspor kupa maclarida oynamis olsada biz su andaki ligdeki yerimizi kabul edemiyoruz.Sivasspor´u bu konuma getiren yönetim ve teknik kadro utanmali.Gelecek sezon icinde transfer döneminde gene degisen birsey olmaz,Sivasspor´a layik olmayan oyunculari getirirler gene.Her yil ayni senaryo,gene düsme hatlarinda gezer dururuz.

B.DUMANLI
11.05.2013, 06:35
ya kazanamazsak ???

Elazig kardes takimmisya dakika 23´de Sivas´li taraftarlar Elazig diye bagiriyorlarmis,dakika 58´dede Elazig´lilar Sivas diye bagirdiklarina göre en son Elazig-Sivas macinda bir KIYAK yaparlar.
Gene ortaya sike sylentileri atilir,gene basimiz agrir.
Bu takimin büyük bölümü gitmeden bize rahat yok.Adamlar canlari isteyince oynuyor ,canlari istsamiyince Trabzon´´dan 6 gol yiyor ve yüzleri hic kizarmiyor.

4eylül
11.05.2013, 08:21
her hafta tek hedefimiz diye diye gınaa geldik maçları 2tl yapmayınan tek hedefimiz lafıyla bu işler yürümez ruhunu kaybetmiş oyuncular iştahi bitmiç yönetim bence tek hedef taze kan

yiğido5058
11.05.2013, 08:22
Rıza hoca şu iki maçını da bitir, efendi gibi çek git.
O kadar çok şey varki senin için söylenmesi gereken ama susuyorum.

eyupk
11.05.2013, 09:34
arkadaşlar artık eleştirmeyi bırakalım, başka sivasspor yok, ne yapalım sağlık olsun kupa gelsin isterdik ama olmayınca olmuyor. inşallah önümüzdeki seneler istediğimiz yerlere geliriz demekle yetiniyorum.

existence
11.05.2013, 10:26
Ya bi Allahın kulu yokmu şunun basın toplantısında hangi kadron dar. Neden pieh oynamıyor da mal eneramo her hafta oynuyor diye sorsa.

existence
11.05.2013, 10:30
Ligte kalmaya sıkıntı yok arkadaşlar Moralinizi bozmayın. Trabzon İbb yi yener. Dört sezonun üçünde son hafta ligte kalmaktan yırtıyoruz. bıktık bune ya. Yönetim biz zahmet bu teknik trektörümü değiştirisin, oyuncularımı yola getirirsin transfermi yaoparsın ne yaparsan yap. Bahaneyle karşımıza çıkma. Sivasta yaşamıyormuş neyi yaşamıyor. Futbolcuların hepsi sapıkmı. Çoğu evli barklılar. 3 -5 tane alemci vardır yoktur. Onun için bu tür bahanelere sığınmayın. Parayı verirsen hepsi gelir. Bak bilicanın eşi hala sivas deyip duruyor.

ihtiyar yiğido
11.05.2013, 10:45
Sayın Rıza hocam şimdiye kadarki hedeflerin tutmadı İNŞALLAH bu hedefin tutarda rahat bir nefes alırız da Sivas Sporumuz kümede kalır

nuri_58
11.05.2013, 10:50
Yarın saat 11:00 daki antreman sonrası kampa girilecek.
Stadyum dolu olmalı.Bilet fiyatları çok uygun.6 tanede yesek desteğimiz her zaman devam etmeli.

izmirliyigido
11.05.2013, 10:52
Sezon başlangıcında ve her seferinde saygıdeğer Rıza Çalımbay;

- "Hedefimiz ilk 10" dedikçe, bende her zaman;

- "Hedefi 10'unculuk takımın başarısı küme düşmemek olur. Sonunda 15. bitirirse de küme düşmedik başarılı olduk" der demiştim (İnanmayanlar geçmişi tarasın görsünler)

Nitekim dediğim noktaya geldik. Ve bana "Rıza düşmanı. Gerçek Sivasspor'lu olmayanlar. Takıma kötülük yapanlar" diye ithamda bulunan ve gözleri Rıza Çalımbay sevdasından dolayı kör olanlar NEREDESİNİZ? Bu durum beni "bakın haklı çıktım" diye yemin ederim sevindirmiyor. O kadar üzülüyorum ki, sizler ne hissediyorsunuz. Rıza Çalımbay'ı halen destekliyor musunuz?

Hedefi 10.luk olarak gösterirken şimdi Hedef Karabükspor maçı demek ne demek iyi düşünün bakalım.









.

58sinan58
11.05.2013, 10:53
sezon başından beri amma da -TEK HEDEFİMİZ- oldu, vay beee!!!

ne yazık ki hedeflerin hiç birini tutturamadık hep karavana inşallah bu son hedefi onikiden vururuz

B.DUMANLI
11.05.2013, 11:28
Hedeflerimiz birer birer cürüdü elimizde ligde kalmaktan baska bir hedefte kalmadi zaten.
Kalben söylemek istedigim tek birsey var.Kac kisi dikkat etti bilmiyorum ama,biz gercekten bir kac futbolcunun gayreti sonucu bugüne kadar oynanan lig ve kupa maclarindan hangisinden futbol oyniyarak iste bu Sivasspor dedigimiz belki bir belki iki mac vardir.Yani taraftara hic birsey verememissin.Kupada sans eseri yari finale gelmissin,ogüne kadar herkes Trabzon´un futbolunu begenmezken sen böyle bir takimdan 6 gol yemissin.
Sözün kisasi yillardan beri bu taraftar mutlu degil.Ama önemli olan takimin kasasi tam ve acik yok ,önemli olan bu.Futbolda neymiski....

teknisyen58
11.05.2013, 11:32
arkadaşlar olmuşa ölmüşe çare yok bu saatten sonra tek yürek olup takımımızı destekliyelim stadı doldurarak bu maçı alalım

keko 58
11.05.2013, 11:34
Sezon başlangıcında ve her seferinde saygıdeğer Rıza Çalımbay;

- "Hedefimiz ilk 10" dedikçe, bende her zaman;

- "Hedefi 10'unculuk takımın başarısı küme düşmemek olur. Sonunda 15. bitirirse de küme düşmedik başarılı olduk" der demiştim (İnanmayanlar geçmişi tarasın görsünler)

Nitekim dediğim noktaya geldik. Ve bana "Rıza düşmanı. Gerçek Sivasspor'lu olmayanlar. Takıma kötülük yapanlar" diye ithamda bulunan ve gözleri Rıza Çalımbay sevdasından dolayı kör olanlar NEREDESİNİZ? Bu durum beni "bakın haklı çıktım" diye yemin ederim sevindirmiyor. O kadar üzülüyorum ki, sizler ne hissediyorsunuz. Rıza Çalımbay'ı halen destekliyor musunuz?

Hedefi 10.luk olarak gösterirken şimdi Hedef Karabükspor maçı demek ne demek iyi düşünün bakalım.









.

Aynen Izmirli Kardas agzina ve ellerine saglik.......

ben de cok merakettim su an kac kisi burda hala Rizaye destekliyor??? eger bir kac kisi varsa ben ozaman Futbol dan bisey anlamiyorum demek yada benim gözüm kör..... :D

B.DUMANLI
11.05.2013, 11:47
Sezon bitmek üzere Sivasspor bu yil küme düsmez ama bu yilin en kazanclilari kim derseniz hemen söyliyeyim.
Bu yilin en balli olan kisileri basta Riza hoca ve kurmayi ile,bir sezon hic birsey yapamayan ,taraftara hicbirsey veremeyen buna ragmen paralarini aksatmadan alan futbolculardir...
Aldiginiz para hepinize ananizin ak sütü gibi helal olsun kelimesi icimden demek gelmiyor malesef.....

Çılgın Türk
11.05.2013, 14:27
Sivasspor galibiyetine 250 bin TL prim

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Sivasspor galibiyetine 250 bin TL prim vereceklerini açıkladı

Kardemir D.Ç Karabükspor’a Gerede etabı çalışmalarının son gününde Karabük Valisi İzzettin Küçük, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç ve Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Fadıl Demirel moral ziyaretinde bulundular. Kulüp başkanı Nevzat Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaretin ardından kent protokolü Karabükspor takımı ile beraber akşam yemeği yenildi.

Yemekte Karabükspor’un ana sponsoru olan KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan ise Sivas galibiyetine 250 bin TL prim vereceğini söyleyerek, “Burada söylenecek çok laf var da, biz geriye gitmeyelim. Bu saatten sonra biz ligde kalmanın imkanlarını arayalım. Arkadaşlar, eğer lig de kalırsanız sizin kulüpte olan alacaklarınızı ödemeyi taahhüt ediyoruz bu bir. İkincisi, ligde kaldığınızda size biz sponsorunuz KARDEMİR olarak ek bir prim vereceğiz. Bu rakamı şimdilik 250 bin lira olarak düşünüyoruz. Onu artırmanın da çaresini arayacağız, ama ligde kalırsanız. Artık kalmadığınız takdirde dükkan kapanır” ifadelerini kullandı.

Yolbulan, Karabükspor’un golcü oyuncusu Lua Lua’ya da takılarak senden iki gol bekliyorum dedi.

Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ise, "Önemli bir süreçten geçiyoruz. Bizim ve takımımız için iki hafta çok önemli. Oyuncularımız inşallah Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarını alarak ligde kalacaklarına söz verdiler. Yeni teknik heyetimizle birlikte inşallah bu işi başaracağız” dedi.

Karabük Valisi İzzettin Küçük takıma hitaben yaptığı konuşmasın da, "Sizler bizlere büyük gurur ve mutluluklar yaşattınız. Karabük gibi orta ölçek bir ilin ismini Süper Lig’de bulunan bu takımımızla birlikte sürekli duyurduk. Yıllar boyunca bir çok kişinin kulağı Karabük’te oldu veya Karabükspor’da. Karabükspor üzerinden Karabük ili kendini daha iyi ifade edebildi. Her takımın başına gelebilecek olan bu süreç bizim başımıza geldi. Biraz sıkıntılı bir dönemdeyiz. Ama Karabükspor daha önceleri de birçok sıkıntılar yaşadı. Biz bu sıkıntıyı aşacağız, çünkü yinede bizim durumumuz ne Ordu’nun nede Mersin’in durumu, her şey bizim elimizde. Her şey bizim elimizde ve bizim ayağımızda. Biz kimsenin merhametine muhtaç değiliz" diye konuştu.

Takım kaptanlarından Birol Hikmet ve İlhan Parlak Karabükspor’un buraları hak etmediğini vurgularken kalan 2 maçı da kazanarak ligde kalacaklarını belirtiler

stain
11.05.2013, 15:27
sezon başından beri amma da -TEK HEDEFİMİZ- oldu, vay beee!!!

bilmiyon mu biz tek tek gidiyoz gardaş :)

asabibaba
11.05.2013, 16:27
Eneramo pazartesi yok mu ? Adem 'le Eneramo sakat diyorsa ikiside yok demektir.

kaplanlı
11.05.2013, 19:07
bozuk plak gibi aynı şeyleri dinlemekten bıktık. takımın başında görmek istediğimiz hoca yanlışlarının farkına varan,gerektiği zaman süpriz kadrolarla sahaya çıkabilen,tutmadığı zaman sistemi değiştiren,elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanabilen biri olmalı.ya sabır dedik fakat rıza hocada bunların hiç birini göremedik.

kaplanlı
11.05.2013, 19:23
rıza hoca bence bu tepkinin nedenini bile anlayamadı.biz elendiğimiz için tepki vermiyoruz.rezil kepaze olduğumuz için,sahada taraftarı satan bir takım gördüğümüz için,maçı analiz edememiş hocamız olduğu için bu kadar tepkiliyiz.

kaplanlı
11.05.2013, 19:29
keşke bu maç bu kadar önemli olmasaydı da trabzon maçındaki rezillerin ilk 11 de yeri olmasaydı.

hatzivrettas
11.05.2013, 19:51
Sezona nokta koyma maçı.Olumsuzluklar olmaz umarım.

adres58
11.05.2013, 20:01
Sivasspor galibiyetine 250 bin TL prim

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Sivasspor galibiyetine 250 bin TL prim vereceklerini açıkladı

Kardemir D.Ç Karabükspor’a Gerede etabı çalışmalarının son gününde Karabük Valisi İzzettin Küçük, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç ve Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Fadıl Demirel moral ziyaretinde bulundular. Kulüp başkanı Nevzat Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaretin ardından kent protokolü Karabükspor takımı ile beraber akşam yemeği yenildi.

Yemekte Karabükspor’un ana sponsoru olan KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan ise Sivas galibiyetine 250 bin TL prim vereceğini söyleyerek, “Burada söylenecek çok laf var da, biz geriye gitmeyelim. Bu saatten sonra biz ligde kalmanın imkanlarını arayalım. Arkadaşlar, eğer lig de kalırsanız sizin kulüpte olan alacaklarınızı ödemeyi taahhüt ediyoruz bu bir. İkincisi, ligde kaldığınızda size biz sponsorunuz KARDEMİR olarak ek bir prim vereceğiz. Bu rakamı şimdilik 250 bin lira olarak düşünüyoruz. Onu artırmanın da çaresini arayacağız, ama ligde kalırsanız. Artık kalmadığınız takdirde dükkan kapanır” ifadelerini kullandı.

Yolbulan, Karabükspor’un golcü oyuncusu Lua Lua’ya da takılarak senden iki gol bekliyorum dedi.

Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ise, "Önemli bir süreçten geçiyoruz. Bizim ve takımımız için iki hafta çok önemli. Oyuncularımız inşallah Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarını alarak ligde kalacaklarına söz verdiler. Yeni teknik heyetimizle birlikte inşallah bu işi başaracağız” dedi.

Karabük Valisi İzzettin Küçük takıma hitaben yaptığı konuşmasın da, "Sizler bizlere büyük gurur ve mutluluklar yaşattınız. Karabük gibi orta ölçek bir ilin ismini Süper Lig’de bulunan bu takımımızla birlikte sürekli duyurduk. Yıllar boyunca bir çok kişinin kulağı Karabük’te oldu veya Karabükspor’da. Karabükspor üzerinden Karabük ili kendini daha iyi ifade edebildi. Her takımın başına gelebilecek olan bu süreç bizim başımıza geldi. Biraz sıkıntılı bir dönemdeyiz. Ama Karabükspor daha önceleri de birçok sıkıntılar yaşadı. Biz bu sıkıntıyı aşacağız, çünkü yinede bizim durumumuz ne Ordu’nun nede Mersin’in durumu, her şey bizim elimizde. Her şey bizim elimizde ve bizim ayağımızda. Biz kimsenin merhametine muhtaç değiliz" diye konuştu.

Takım kaptanlarından Birol Hikmet ve İlhan Parlak Karabükspor’un buraları hak etmediğini vurgularken kalan 2 maçı da kazanarak ligde kalacaklarını belirtiler

Off paraya bak be.. Bizde bu paraya bonservisi olan topçu var... Düşündürücü bir durum...

babapiton
11.05.2013, 20:08
Off paraya bak be.. Bizde bu paraya bonservisi olan topçu var... Düşündürücü bir durum...

Bizde bu sene kişi başı 25 bin tl prim verilen 3-4 maç var (Ordu,Antalya,Galatasaray,Trab zonspor) ligde kalma maçına az bile bu rakam...

KIZILCAN
11.05.2013, 20:45
inşallah bizim futbolcular ligde kalma mücadelesini son haftaya bırakmazlar.stresi haftaya taşıyacak mecalimiz kalmadı.haftalarca ligin dibinde olup düştü gözüyle bakılan elazığ bile küllerinden doğdu lige tutundu.son hafta bizim samsuna yaptığımızı onlar da bize yapmasın sonra.

HababamHa
12.05.2013, 09:36
hedefimiz karabük deyip saldırmalıyız.

çeliktepelim
12.05.2013, 09:48
rıza hoca kredisini bir hafta uzatmak için bu maçtan puan almak zorunda

adres58
12.05.2013, 09:55
Karabükspor Yönetimi, Karabükspor vekilleri ve üst düzey yöneticileri bu maça takımlarını adeta hazırlıyorlar. Bizde ne olup bitiyor bilmiyorum ama Karabüksporun galibiyet primi 400 bin olacağı tahmin ediliyor. Hadin burdan yakın. Acaip bir motivasyon ve teknik direktör değişimi ile geliyorlar. Bu maç çok zor olacağa benziyor.

savaş2
12.05.2013, 10:13
Eneramo pazartesi yok mu ? Adem 'le Eneramo sakat diyorsa ikiside yok demektir.



***inşlh kamilde olmaz kadroda

cemahmety
12.05.2013, 10:37
Boşver Rıza hoca hiç kafanı yorma bu maçı da yenilelim zaten senden daha çok sivassporu düşünen Gakgoşlar son maçı bize verir o şekilde ligde kalırız

kaptann58
12.05.2013, 16:00
YARIN STAD dolmalı her zamnkinden daha çok

masteraydin
13.05.2013, 09:19
[QUOTE=cemahmety;853662]Boşver Rıza hoca hiç kafanı yorma bu maçı da yenilelim zaten senden daha çok sivassporu düşünen Gakgoşlar son maçı bize verir o şekilde ligde kalırız[/

Elazıg maçı niye versin .adamlar kendi sahasında yenilgiyle sezonu kapatmak isterlermi, mantıklı düşünmek lazım. kendi göbegimi kendimiz kesmeliyiz .

58MUAMMER58
13.05.2013, 09:30
tek güvencem kendi evimizde iyi oynamamız,karabükün deplasmanda oynayamaması,can havliyle oynayacaktır,gözümüz maçta, kulağımız trabzonda olacak yazık, bu şekilde ligde kalmak çok zoruma gidiyor,sezon başından beri ne yönetim ,ne hoca ,ne oyuncular,nede taraftarlar hiiç tınmadı herkes işi oluruna bıraktı ,yönetimin eli,kolu,dili bağlı,hocanın kendi özel dertleri ve bjk aşkı ,iyi transfer yapamaması ,yapılanlarıda oynatmaması,oyuncuların maç seçen tavrı ,kapasitelerini tam sahaya yansıtmaması,bize böyle korku yaşatıyor,bu son bu maçı kazanmak için önce taraftar trübünleri dolduracak,rıza hoca hiçdeğilse şu maçta inatlarından vazgeçecek,oyuncular futbol hayatlarının en iyi en dikkatli oyununu oynayacak,sonrada kim nere gitmek istiyorsa cehennemin dibine kadar yolları var gidecek başka yolu yok bu işin:mad:

keko 58
13.05.2013, 09:43
Eneramo pazartesi yok mu ? Adem 'le Eneramo sakat diyorsa ikiside yok demektir.

varsa yoksa ne vark var?? :rolleyes:

iyiki yok ve insallah bu aksam ilk 11 Piech de baslasin

astaravisa
13.05.2013, 10:02
bence karabüğü rahat geçeceğiz.

58sinan58
13.05.2013, 11:33
bence karabüğü rahat geçeceğiz.

inşallah dediğin gibi olur ama

bu sene rahat yeneriz dağıtırız parçalarız dediğimiz birçok maçın sonunda hüsran yaşadık bence karabüğü hafife almamalıyız

hayırlısıyla bu maçın sonunda gülen taraf biz oluruz inşallah

58sinan58
13.05.2013, 11:40
[QUOTE=cemahmety;853662]Boşver Rıza hoca hiç kafanı yorma bu maçı da yenilelim zaten senden daha çok sivassporu düşünen Gakgoşlar son maçı bize verir o şekilde ligde kalırız[/

Elazıg maçı niye versin .adamlar kendi sahasında yenilgiyle sezonu kapatmak isterlermi, mantıklı düşünmek lazım. kendi göbegimi kendimiz kesmeliyiz .

bence de kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz başkasından medet ummadan bu işi bitirmeliyiz

zaten istemeyenimiz çok milletin ağzı da torba değil bin tane dedikodu havada uçuşacak o yüzden böyle şeylere meyil vermeden bu gün bu işi bitirmeliyiz