Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 13.05.2013, 20:52 http://resimzade.com/Show.html?i=40293&token=47642 (http://resimzade.com/Show.html?i=40293&token=47642)
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
Spor Toto Süper Lig Sivasspor için bitmiştir. Artık yeni sezonun çalışmaları başlamalıdır....Tebrikler Sivasspor'um.
Son haftalarda nekadar sıkıntılar yaşasakta Sivasspor bu ligin beyidir büyüğüdür olmazsa olmazıdır.
Kazandık
Ligi kapattık
Gerisinin önemi yok
Artık önümüzdeki Lige bakacağız
Yazacam yazacam da bu sezonun sonunda ben de bittim.
Haftaya kadar tatil veriyorum kendime. Kendime gelmem lazım bu eziyet sezondan sonra.
Bütün sezonu, hataları, doğruları, yapılacakları, taraftarı, yapılanmaları, herşeyi kafa dinledikten sonra tartışırız.
Şimdi 4 Eylül Belediyespor maçlarına kadar rahatlayalım.
Son sözüm Fener'e. Geçen hafta şu İbb'yi yenemeyip herkese eziyet çektirdin ya umarım seneye Sivas'tan iyi bir darbe yersin.
yorumcuyuz 13.05.2013, 20:54 Arkadiusz Piech Rıca hocaya ne yaptı çözemedim gitti arkadaş gene oynatmadı..!
etlidöktürek 13.05.2013, 20:54 ligde kaldık tebrikler rıza Çalımbay!?
Neyse iyisi ile kötüsü ile bu ligi kazasız belasız bitirdik.. Derin bir oh çekip yeni sezona hazırlanmamız lazım...
Hoca meselesi için bence birkaç gün bekleyelim. Rahatlayalım önce, sezonun stresini çıkarıp yorgunluğunu atalım. Herkes sağ kafayla rahat rahat burada tartışacaktır güzel bir üslupla.
psychology58 13.05.2013, 20:56 http://www.indirvideo.net/organize-isler-bye-bye-happiness-sahne-hq--397112.html
Şu videonun 01:55 dakikasında bir şarkı var o şarkıyı burdan İBB ye armağan ediyorum :D
kadirakin58 13.05.2013, 20:56 Çok şükür Rıza Çalımbay'a rağmen ligde kaldık!
kngal yiğido 13.05.2013, 20:56 Bbs gine ümüt verdik
58_babacan_58 13.05.2013, 20:58 Çok sıkıntı çektik, hep diken üstünde izledik maçlarımızı. Ama son hafta gakgoş gardaşlarımızla maçımızı keyifle izleyebiliriz :)
ROMANTİK KATİL 13.05.2013, 20:58 Kazanmamız geereken bir macı kazanmıs olmanın mutlulugunu yasıyoruz. Ligde kaldıgımız için üzülmelimiyiz sevinmelimiyiz bilemiyorum. Cünkü bize bu durumlar yakısmıyor. Biz her zaman üst sıraları hedefleyen bir takım olamılıydık. Simdi kim neyi elestiriyorsa elestirsin. ALLAHIM sana sükürler olsun dualarımızı kabul ettigin için. Atıfada ayrı bir parantez muhtesem olaganüstü adam gibi adam YİGİDOATIF.
Çılgın Türk 13.05.2013, 20:59 Hadin herkesin gözü aydin, sezon bitti maci degerlendirmeye gerek yok.
Riza hoca ne "büyük hocasin" 33. haftada ligde kalmayi garantiledin.
Takimdan gidecek oyuncular olacak bazilari yasindan dolayi bazilari sözlesmeleri bitiyor diye. Yeni hoca ile daha kaliteli takim kurmak lazim.
Demirim çeliğim sana emanet yiğitlik var serde etmezsin minnet hatırnaz hemde Mert gardaş Karabüğün neresindensin :) tşk ederim Rıza hoca seninde başını yediler artık Bülent uygun hesabı seni de yediler bir seneye kalmaz tekrar rıza rıza diye ağlarlar ama olan Sivasspor'a olur Allah yolunu açık etsin.
58_babacan_58 13.05.2013, 21:04 Beyler Rıza hocaya yükleniyoruz ama, adamın istediği oyuncular alınmıyor,sonuçta kadromuz ortada başka alternatifte yok zaten kadro azlığınan dolayı.
Sonuçta biz geçen yıl play off'tada Rıza hocayla mücadele ettik.
Bu sezon ligte kalmayı başarı sayarsakki başarı değil, bu sonuçlarıda rıza hocayla elde ettik.
Sivassporun tek sıkıntısı bu sezon gol atmaktı, ve tabiki istikrar yoktu.Bir maç oynadığını diğer maç oynamadı.
Hakan Arslan ve ümit kurt fos arkadaslar hele Hakan normal koşması bile arkasından birisi çekiyormuş gibi hiç bir özelliği yok duran toplar dışında Navratil vasat bir topçu güven vermiyor.ziya çok dengesiz giriyor toplara heran tehlikeli bir faul yada penaltıya müsait Uğur kavuk zaten yazmama gerek yok anlayacağınız defansı komple yenilemek lazım bu sene iyi defansımız olsa ilk üçteydik.
Hakan Arslan ve ümit kurt fos arkadaslar hele Hakan normal koşması bile arkasından birisi çekiyormuş gibi hiç bir özelliği yok duran toplar dışında Navratil vasat bir topçu güven vermiyor.ziya çok dengesiz giriyor toplara heran tehlikeli bir faul yada penaltıya müsait Uğur kavuk zaten yazmama gerek yok anlayacağınız defansı komple yenilemek lazım bu sene iyi defansımız olsa ilk üçteydik.
Gerçekten yerli oyuncu kalitesi açısından yine de Erman, Kadir ve Ziya bana kalırsa bu takımda olmalı.
Yorum yapmayacağım diyorum dayanamıyorum. Ne stres çektik be. Artık rahatlayalım.
Millette insaf kalmamış bu takım ligden düşen Mersin ve ordudan daha az paraya kurulmuş bir takım bence haksızlık ediyorsunuz Rızaya bu saatten sonra bence kalmasın artık ama nerede sivaslının vefası hem hemşerimiz hem babası hasta bir evlat hemde elindeki kıytınız adamlardan takım Kuran bir hoca el insaf beyler
Gerçekten yerli oyuncu kalitesi açısından yine de Erman, Kadir ve Ziya bana kalırsa bu takımda olmalı.
Yorum yapmayacağım diyorum dayanamıyorum. Ne stres çektik be. Artık rahatlayalım.
Haklısının özelliklere Kadir harika ama oda gitmek istiyor sezon sonu ayrılacak bu yıl neredeyse en baştan bir takım kurulacak yönetim bugünden adımlarını atmazsa çok geç olur önce hoca sorunu çözülmeli sonra şu defansa adam akıllı transferler yapılmalı bu arada içimden bir his bu eneramoya gene bizim başımıza kalacak diyor :)
asabibaba 13.05.2013, 21:26 Ana sayfada sonu mu var?
poyrazer5858 13.05.2013, 21:26 rıza hoca lig tv ropörtajında "bundan sonrası için sivassporabaşarılar" dedi.önümüzdeki sene sivasspor da olmayabilir.
Maç puan oyun bunlardan ziyade taraftarın ilgisizliği vurdum duymazlığı ligin son maçını oynuyoruz tribünler boş tezahürat yok bizim Sivas'ın taraftRı stad içinde bile etkisiz ki Sivas'a nasıl sahip çıkacak
58MUAMMER58 13.05.2013, 21:26 öncelikle sivassporumuzu galibiyettden ve ligde kaldıklarından dolayı kutluyorum,sezon başından beri gerek yönetimin,gerek rıza hocanın,gerek bazı oyuncuların vurdumduymaz tavırları ,gerekse mhk ve tff nin ,hakemlerin adiliklerine rağmen sivassporun ligde kalması büyük başarı ,normalde daha yukarılarda olmalıydık maalesef hakemlere yenildik bunu kimse inkar edemez enaz 20 puanı hakemler yedi 43-20=63 şimdi nerelerde olurduk düşünün artuık gelecek sezonun hazırlıklarını yapalım
jamesbond58 13.05.2013, 21:49 Arkadiusz Piech Rıca hocaya ne yaptı çözemedim gitti arkadaş gene oynatmadı..!
kardeş piechi rıza istemediği halde yönetim aldı. Rıza kendisinin almadığı futbolcu olduğu için oynatmıyor.
kupada ki ağır yenilginin ardından ve ayrıca maç öncesi hava yağmurlu olmasına rağmen iyi sayılabilecek bir taraftarımız vardı.
Maçla ilgili sadece ATIF diyorum başka bir şey demiyorum :)
***bu günde sonra R-Ç a-2 takımını ve enaromoda kaleci leri calıştırması en doğrusu olur.
punisher58 13.05.2013, 22:08 çok şükür ligde kaldık gördüğüm aklımın yettiği kadarıyla kamille kadire şut çektirmicen kadir ortasahanın bel kemiği kamilde asist kralı olur böyle yararları daha fazla olur takıma
58fatihcan 13.05.2013, 22:08 Öyle veya böyle maçı kazandık ve ligteyiz. Yeni sezon hazırlıklarına başlamak lazım. Bülent uygunu getirip transfer yetkisi de verirsek seneye çok rahat avrupaya oynarız diye düşünüyorum.Rıza hocaya bütün emekleri için teşekkürler
bulutbey27 13.05.2013, 22:10 Arkadaşlar ben bu sene ki Sivas spordan hiç bişey anlamadım bir maç aslanlar gibi kükredi. Diğer maç kedi kadr miyavlamadı bu ne terazisi izanı bozuk bir takımdı anlamadım gitti neyse geçmiş oldun hepimize
izmirliyigido 13.05.2013, 22:12 http://resimzade.com/Show.html?i=40288&token=44641
Bu maçta 98. maçına çıkan Rıza Çalımbay bu hafta ile Bülent Uygun'un rekorunu egale ederken, haftaya Elazığspor maçında rekoru kıracak. Kıyaslamaya baktığımız da kimin daha başarılı olduğu gözüküyor.
Özellikle bu sene sezon başından beri her hafta çile, her hafta eziyet çektiren Rıza Çalımbay'a yine de yaptıklarından dolayı teşekkür ederiz. Hoş kaleci antrenöüyle de çıksak bu başarıyı yakalardık ama yine de teşekkürler !..
.
58megayigido 13.05.2013, 22:15 Arkadaslar ugur isminde transfer yapmayalim yeter ugur isimlerinde problem var :) karabuktede var bitane :)
Morten58 13.05.2013, 22:20 http://resimzade.com/Show.html?i=40288&token=44641
Bu maçta 98. maçına çıkan Rıza Çalımbay bu hafta ile Bülent Uygun'un rekorunu egale ederken, haftaya Elazığspor maçında rekoru kıracak. Kıyaslamaya baktığımız da kimin daha başarılı olduğu gözüküyor.
Özellikle bu sene sezon başından beri her hafta çile, her hafta eziyet çektiren Rıza Çalımbay'a yine de yaptıklarından dolayı teşekkür ederiz. Hoş kaleci antrenöüyle de çıksak bu başarıyı yakalardık ama yine de teşekkürler !..
.
Abi , bu sadece Süper lig macinin istatikleri mi , yoksa tüm resmi müsabakalarin mi?
2. si , Bülent Uygunla , resmi maclarda , süper lig, Kupa ,ve Avrupa liglerinde , toplam 98 maca mi ciktik?
İBB nin yenileceğini bilseydik, karabüke yenilsek zerre kadar üzülmezdim. Yine kurtulacaklar galiba :mad:
sefacoban58 13.05.2013, 22:24 grosickinin ailesinden birisi mi oldu? biri bunu soyleye bilirmi... tisort'unda RIP yaziyordu da
izmirliyigido 13.05.2013, 22:26 Abi , bu sadece Süper lig macinin istatikleri mi , yoksa tüm resmi müsabakalarin mi?
2. si , Bülent Uygunla , resmi maclarda , süper lig, Kupa ,ve Avrupa liglerinde , toplam 98 maca mi ciktik?
Bunlar sadece Süper Ligde ki istatistikler. Daha sonra da Lig, Kupa ve Avrupa (gerçi Rıza Çalımbay'ın Avrupa macerası yok ama) istatistiklerini de yazacağım :D
.
5858SS5858 13.05.2013, 22:30 58. dakika UĞUR'lu geldi. 78. dakikada da Aatıfda bulunduk. Ayar verdik Karabüke. CCC Sivas CCC
Bülent Uygun'un Sivasspor'daki dönemi tabiki istatistik olarak çok daha başarılıdır. Tartışılmaz bile. Rıza Hoca mı daha kariyerli yoksa Bülent Uygun mu orası tartışılabilir. Çünkü Rıza Hoca Denizlispor ile Avrupa'da başarı kazandı ve Beşiktaş'ı çalıştırdı. Ama Bülent Uygun da bir Anadolu takımını en alttan alıp en zirvelere kadar hem de 2 yıl üst üste getirdi.
Gelecek yıl Rıza Hoca ile çalışılmayacaksa Bülent Uygun'un gelmesini asla istemem. İmaj açısından yeniden çok büyük zararları olur. Üstelik giderken Bülent Uygun da "İstifa" tezahüratı duymuştu.
Bana kalırsa yeni bir jenerasjon yakalayabilecek ve ismi yıpranmamış yeni bir isim lazım. Bu isim Gs ve Milli takımda başarılı çalışmalar yapmış hemşehrimiz Erdal Keser'den başkası olmaz bence. Çünkü genç futbolcularla iletişimi ve elindeki referansları, özellikle gurbetçi isimlerden yeni bir jenerasyon yakalayabilecek olması onu ön plana çıkarır. Ve hocamız yine hemşehrimiz olur.
Morten58 13.05.2013, 22:33 Bunlar sadece Süper Ligde ki istatistikler. Daha sonra da Lig, Kupa ve Avrupa (gerçi Rıza Çalımbay'ın Avrupa macerası yok ama) istatistiklerini de yazacağım :D
.
Anladim , yani bugünkü , macla beraber , süper ligde , RIZA calimbay'la beraber , 98'ci maca ciktik , ve Bülent Uygun'lada 98 maca cikmistik süper ligde.
Ozaman , son hafta RIZA HOCA la veda macina cikarsak , süper ligdeki 99 macta bitirecek , ve basarisi, Bülent Uygun Hocadan 1 mac daha arti olmasi.
Bilgiler icin cok tesekkürler, gercekten istatiklerin ustasizin.
58MUAMMER58 13.05.2013, 22:34 istatistikler önemlidirde 3 sezondur sivassporun uğradığı hakem katliamları hesaba dahil edilmişmi?bunlarıda gözardı etmemek lazım 3 yıldır hakemlerden çektiğimizi kimseden çekmedik rıza hocanın inatları yanlış kadrolarla çıkması formayı adaletli daıtmaması filan bu kıyaslamada çok önemli
ibb yi kimse kurtaramaz bozbaykuşlara pttde başarısızlıklar dileğiyle
Morten58 13.05.2013, 22:53 RIZA HOCA'MIZIN hakli oldugu yönler var , evet, lakin , Kadro dar , Kadro dar, Transfer yapilmadi diyerek , ayni bahanelerde kalarak , Takimi gelistirmeden , neticesinde ben hakliyim diyemez.
RIZA Hocamiz , 3 senede neler yapti?
Ilk senesinde , Takimi kümede tuttu.
Ikinci senesinde, PLAY-OFF basarisi.
Ücünsü senesinde ise , Takimi kümede tutmasi ve ZTK YARI FINAL Heycani yasatmasidir.
Neler kazandirdi?
Ümit KURT ile Hakan ARLAN gibi , iki yetenekli , oyuncu Transfer ederek , Takim 'imiza iki oyuncu kazandirdi.
MECNUN OTYAKMAZ ; yok iken ,Takimi ,iyi idare etti, Teknik Direktör ve Yönetim anlaminda.
Sivasspor'umuzu ne olursa olsun hep savundu , ve gercek Sivasli oldugundan süphemiz yok , lakin .............................. ...............
Neler kaybettirdi , neyi yanlis yapti?
1. BJK sevdasini her ortamda dile getirmesi.
2. Hakem hatalarini iyi analiz etti, lakin kendi yaptigi hatalari , hic düsündü mü hayir , ?
3. Yönetimin aldigi oyunculari oynattirmadi ve Abdulkadir Özken ile Arek Piech gibi oyunculari harcadi.
4. Hep kendi aldigi oyunculari savundu, ve Kadro'yu yüzde 98 hic bozmadi , sakatlik ve cezalar disinda.
5. Kendi oyuncularini , Sivas yerel kanallarda , suclayip , elestirip , ortaya laf sokarak , firlatti .
6. Maglub oldugumuz maclarda, ben hata yaptim demedi , bunlar sunlar gibi , kötü oynadi ve yenildik , cümlerini ezbere ögrendik.
7. Benim görüsüm , rakip TAKIMLARI hic iyi analiz edemiyor , kendi Oyuncularini taniyor, ama sunlari böyle yaparsaniz daha iyi olur diyemiyor ,anca elestiriyor.
8. Mac oynanirken , oyuncu degisiklerinde yüzde 80 - 90 arasi cogunlukla hataöar yapti ,hazir olan oyuncusunu oynatmadi , cünkü ayrimcilik yapti!!!!!!!!
9. Yenildigimiz, yendigimiz , berabere kaldigimiz maclardan , DERS alarak , Futbolcularimiza aktaramadi !!!!!!!!
10. Futbolcularin , piskolojisinden hic anlamiyor , halbuki zamaninda kendisi de Futbolcuydu.
11. Cok iyi bir Futbolcudur, RIZA CALIMBAY, lakin , TEKNiK Direktör'lügü bence beceremiyor!!!
______________________________ ________________________
Herseye ragmen , hakkin Helal olsun ,seni inede seviyoruz, cünkü biz senin de belirttigin gibi Sivasliyiz...
Morten58 13.05.2013, 22:54 SON OLARAK , en cok begendigim nokta , yaptiklari Transferler'dir.
En begenmedigim , nokra ise inat olmasidir.
DOGU_BEY 13.05.2013, 23:00 ben özellikle ilk yarıdaki oyunu görünce ve belediyenin de yenilgi haberi gelince al gülüm ver gülüm bu maç berabere biter dedim ama karabükün kendi kalesine attığı gol olayı değiştirdi...
o misafir tribünündeki koltuklarda bişey mi var da oraya oturana batıyor??? ulan karabük seyircisi takımınızın ahı gitmiş vahı kalmış suçu koltuklarda değil onlarda arayın..ilk yarıdaki karabüke bak, sezonun 2.yarsınıdaki karabüke....oturun bunu sorgulayın..ama bence yine de belediye düşecek, karabük yedeklerle çıkacak olan feneri yener, akhisar ordudan puanı alır, belediye de babayı alır...
DoomsDay58 13.05.2013, 23:00 http://resimzade.com/Show.html?i=40288&token=44641
.
Bülent Uygun'un zirveye oynattığı takım=Akhisar
Rıza Hocanın kümeye oynattığı takım=en az Bursa
Başarı konuşacaksak tartışmasız Bülent Uygun bu takıma altın çağını yaşatmıştır. Ben Trabzon maçına kadar Rıza hocanın gidip gitmemesinde kararsızdım ama takımın ufak bir savunma sorununa 2 maçta da(Galatasaray ve trabzon maçlarında) çözüm bulamadığını görünce önümüzdeki yıl da kalmasına tamamen "kayıp" gözüyle bakmaya başladım kaldı ki kendiside Sivassporu kafasında bitirmiş keşke istifa çağrıları olmasaydı bundan önce, güzelce ayrılsaydı. Önümüzdeki yıl inşallah Bülent, Fuat veya Ertuğrul hoca'dan biri ile anlaşıp güzel bi kan değişikliğine gideriz.
İyi oynadık ve hak ettik.
Sadece 1-0 ile 1-1 arasında kötüydük ki bunun en büyük sebebi yine teknik direktörümüzün oyunu okuyamaması idi !
Oyuncu değişimleri yine hatalı idi.
Umarım seneye yeni ve iyi bir hoca ile başlarız !
Aatıf muhteşem, Kadir ve Borjan iyilerdi. Yalnız Borjan'ın yaptığı saçma sapan hareket az daha pahalıya mal olacaktı. Borjan bu tip dengesiz ve sinirli hareketleri çok yapıyor, yakacak bir gün bizi ...
Grosicki, ERman ve Eneramo çok kötülerdi. Taraftarın Kamil diye bağırmasını anlayamadım, anlayan var mı ?
Sonuç olarak ligde kaldık. Sezon başında kalma adına umutsuzdum, o yüzden bu hoca ve bu kadro ile ligde kalmak büyük başarıdır diyorum !
58Sivaslilar 13.05.2013, 23:32 Hoca meselesi için bence birkaç gün bekleyelim. Rahatlayalım önce, sezonun stresini çıkarıp yorgunluğunu atalım. Herkes sağ kafayla rahat rahat burada tartışacaktır güzel bir üslupla. yazacagimizi yazip söyleyecegimizi söyleyelim :confused:
Muzaffer6758 13.05.2013, 23:33 Oh beeeeeeeeeeee
Kazandık
Ligi kapattık
Gerisinin önemi yok
Artık önümüzdeki Lige bakacağız
son 3 yilin en çok soylenen lafi hata kulubun tesislerine yazdiralim bu lafi.:)
arkadaslar vizyonumuzun dar olmamasi lazim bizler de biraz mutlulugu hakketmiyormuyuz sizce?
artik degisimin sirasi geldi. son 3 yildir benim malesef tek hatirladigim seyler 6-0, 6-1 ve 6-2 oda en sevmedim takimlara karsi evet malesef insanlar hep kotuyu tutar aklinda. ama çok sukurki iyi seyler de oldu.;)
not; hubidi kardesim lafim bir tek sana degil mesajin çok onemli.
58Sivaslilar 13.05.2013, 23:39 Sivasspor verimli olmayan oyunculari gözden gecirmesi kacinilmaz olmustur yeni takviyelere odaklanma arayislar hiz kazanmalidir :confused:
58Sivaslilar 13.05.2013, 23:45 Yönetim ya kendine ceki düzen vermelidir yada degismelidir sivssporun basarisligin altinda onlarida payi azinsanmayacak kadar vardir iki sezondur sivassporun yasadiklarini göz önüde bulunduracak olursak hicde basarili olamimislardir :confused:
58Sivaslilar 13.05.2013, 23:52 Bu ezonda kazasiz belasiz ligde kaldik SIVASSPOR taraftari her sezon bu yasanlari tekrar tekrar yasamak istemiyor o yüzden takim olarak yönetimde dahil hoca vede oyuncular teslerden gecmesi gerek :confused:
poolat58 13.05.2013, 23:57 ihale karabük ibb ve akhisara kaldı :) şaka bi yana kendi işimizi kendimiz gördük olması gerekende buydu zaten...yeni sezona YEPYENİ YÜZLERLE girmek dileğiyle..seneye adam gibi 4 tane transfer bir de kendisini gerçekten bu işe veren birini başa getirmeliyiz. kadromuz zaten iyi. ilk 4 e oynayabiliriz seneye inşaALLAH..
münihli_58 14.05.2013, 00:15 -Beni sasirtan olay, Trabzon hezimetinden sonra bana göre dünkü kötü oyuna ragmen Taraftarlarimizin Riza hocamiza istifa diye bagirmamalari, gercekten sasirdim ve sevindimde.
-Ayrica yönetimimizin bayrak dagitmasi cok hosuma gidiyor, trbünlerimiz kirmizi beyaza bürünüyor bayraklar sayesinde
Sükür Allahimiza bu senede ligde kaldik , insallah Yönetim son iki senedir yaptigi hatalari bir kez daha tekrarlamamalidir, umarim yönetim hatalarindan ders alir ve kendine ceki düzen verir ,
artik uyuma zamani degil calisma zamanidir , Yönetim derhal simdiden ince eleyip, SIK dokuyarak bir an önce hoca ve futbolcu arayislarini sürdürmelidir , gidecekler zaten belli ama gelecekleri iyi arastirip iyi analiz edip pahali demeden borctan korkmadan iyi topculari herkezden önce almali ve seneye lig baslamadan bu isi kapatmalidir.
Egerki yönetim oh be bu senede ligde kaldik seneye Allah kerim derse , son iki uc senedir yaptigi hatalari tekrar yaparsa Sivasa ve Sivasspora ve taraftarlara en buyuk kötülügü etmis olur ve ayrica kendilerinede kötülük etmis olurlar , artik Sivassporun hata yapma lüksü yoktur ve olmamalidir
Yönetim yapacagi hatalarin hepsini yapmistir ve kredisini tüketmistir
eger o rahat koltuklarindan olmak istemiyorlarsa Sivas icin Sivasspor icin Taraftarlar icin bu sene cok ama cok calismalilar, ve basarili olmalilar,
Sivassporu hedefsiz bir klub olmaktan cikarmalilir , Eger Sivassporu hedefsiz bir olarak düsünüyorlarsa bir an önce koltugu devretmeleri RICA olunur
Sivasli010 14.05.2013, 01:54 Agabeyler kizmayin ama bence yenilseydik daha iyi olurdu ozaman ibb ligden dusurdi ve boylece imtikanimizi almis olurduk
Ibb yenilince bu 3 puani bosa almis olduk
Insallah genede ibb duser ama bence kasimpasa satar ibbye
Rıza Calımbay ayarındaki hocaların hedefi olan ligde kalmayı başardık. Tebrikler (!)
İyi oynadık ve hak ettik.
Sadece 1-0 ile 1-1 arasında kötüydük ki bunun en büyük sebebi yine teknik direktörümüzün oyunu okuyamaması idi !
Aatıf muhteşem, Kadir ve Borjan iyilerdi. Yalnız Borjan'ın yaptığı saçma sapan hareket az daha pahalıya mal olacaktı. Borjan bu tip dengesiz ve sinirli hareketleri çok yapıyor, yakacak bir gün bizi ...
Grosicki, ERman ve Eneramo çok kötülerdi. Taraftarın Kamil diye bağırmasını anlayamadım, anlayan var mı ?
Sonuç olarak ligde kaldık. Sezon başında kalma adına umutsuzdum, o yüzden bu hoca ve bu kadro ile ligde kalmak büyük başarıdır diyorum !
vayy beeeee Taraftarin Kamil diye bagirmasini anlamadin mi????
saka mi yapiyon???
58_SEMİH_58 14.05.2013, 08:57 İyi oynadık ve hak ettik.
Kamil dün çok istekliydi ama takım kendisine ayak uyduramadı maçın başlarında sonrasında Erman ve Aatif sazı eline alınca Kamil'de oyundan düştü.
DoomsDay58 14.05.2013, 09:52 İyi oynadık ve hak ettik.
Her şeye rağmen dün Grosicki'nin yaptığı bacak arası asist mükemmeldi böyle maçlarda hiç ayrıntıya inmeye gerek yok önemli olan sadece kazanmak bu oyuncular sezon sonu gidecekler zaten
58fatihcan 14.05.2013, 11:01 Kazandık rahatladık. Özetini izleyebildim anca. Ortada olan bir futboldu
SivasliMuhammed 14.05.2013, 11:21 grosickinin ailesinden birisi mi oldu? biri bunu soyleye bilirmi... tisort'unda RIP yaziyordu da
Ben bugün kamilin fotografini bir polon arkadasa gösterdim oda söylediki kamilin ninesi ölmüs.
58sinan58 14.05.2013, 11:26 acaba düşermiyiz kalkarmıyız inermiyiz çıkarmıyız kupayı alırmıyız..... diye diye bir sezonu geride bıraktık inşallah bu seneki hatalardan ders alıp önümüzdeki sezon bu sıkıntıları yaşamayız
007james 14.05.2013, 13:06 atıf erman ve milan boryan...bu üçlü bize yeter...hakan aslan içinde çok ümitli bir sivasspor taraftarı var....hakan aslan çok isabetli bir transfer olmuş.....
aozdemir 14.05.2013, 14:49 bu aatıf süper bir oyuncu ya. takımın beyni bence.
ezelşener 15.05.2013, 15:21 atıff.kamil.bu maçın en iyisi idiler.teşekkürler.
hatzivrettas 15.05.2013, 15:26 Kazandık Nokta.
|
|