Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay Görevi Bırakıyor
SivasSpor.Com 16.05.2013, 10:51 http://resimzade.com/Show.html?i=40443&token=36084 (http://resimzade.com/Show.html?i=40443&token=36084)
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in son haftasındaki Sanica Boru Elazığspor maçının ardından görevini bırakacağını açıkladı.
Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor'da çalışmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.
Göreve başladığında kırmızı-beyazlı ekibin puan sıralamasında kötü yerde olduğunu ifade eden Çalımbay, önemli işler yaptıklarını, takımı gençleştirdiklerini, Sivasspor'a yıllarca hizmet edecek yerli ve yabancı futbolcular kazandırdıklarını aktardı.
Rıza Çalımbay, geçen sezon en sıkıntılı dönemlerini geçirdiklerini dile getirerek, "Hiçbir zaman takımımızı terk etmedik. Geçen sene sabah uyandığımızda neler olacağını bilmediğimiz bir süreç yaşadık. O şartlarda çok iyi mücadele ettik. Çok iyi işler yaptık. Bu sene de hedefimiz Türkiye Kupası'nda ilerlemekti. Yarı finale kadar geldik. En büyük hedefimiz final oynamaktı, ummadığımız bir mağlubiyet aldık. Kesinlikle beklemiyorduk ama maalesef oluyor" diye konuştu.
-Bir aile gibi çalışık-
Ligde ise sezonu istedikleri şekilde tamamladıklarını belirten Çalımbay, şunları söyledi:
" Sivasspor'da ne hedeflediysek hepsini gerçekleştirdik. Üç sezona yakın görev yaptık, artık ayrılma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Sivas'tan çok iyi şeylerle ayrılmak istiyoruz. Ekibimle burada çalışırken çok mutluyduk. Bir aile gibi çalışık. Hiçbir zaman bize karışan olmadı. Yönetim kurulumuz, taraftarımız her zaman destek verdi. Sıkıntılarımız, sevinçli, çok güzel günlerimiz oldu. Zaman zaman çok sıkıntılı, stresli günler yaşadık."
Sanica Boru Elazığspor maçının ardından görevden ayrılacaklarını dile getiren Çalımbay, şöyle devam etti:
"Başkan ve yönetim kurulumuzla görüştük. 'Biz devam etmek istemiyoruz ama belli bir süre ayrılmanın iki tarafa da büyük faydalı olacağını düşünüyoruz' dedik. O şekilde ayrıldık. Yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Onlar bizim ayrılmamamızı, devam etmemizi istediler. Beni en çok sevindiren şeylerden biri iyi şekilde ayrılmamız. Ligi de iyi şekilde bitirmemiz. Bundan sonra Sivasspor çok çok daha iyi yerlere gelir, buna da inanıyorum. Ben ve ekibim her zaman Sivasspor ile beraberiz, ne zaman isterlerse biz burada göreve hazırız. Belki çok kısa süre sonra belki yıllar sonra geri dönüş olabilir. Benim her şeyim Sivas."
Çalımbay, hiçbir takımla görüşmediğini ve anlaşmadığını ifade ederek, "Biz geçen sene mükemmel, inanılmaz bir teklif aldık. Burada görevdeyken çok büyük teklif geldi. Ama Sivasspor'u yarı yolda bırakmak istemediğimden dolayı teklifi kabul etmedim. Sonra yine çok sevdiğim, istediğim yerden teklif geldi. Biz Sivas için her türlü fedakarlığı yaptık. Bundan pişman değiliz" diye konuştu.
-Beşiktaş sorusu-
Bir gazetecinin "Yeniden Beşiktaş'ta görev yapmak ister misiniz-" şeklindeki sorusu üzerine Çalımbay, teklif gelmesi durumunda seve seve kabul edeceğini dile getirdi. Çalımbay, "Ancak çok saygı duyduğumuz bir arkadaşımız var orada. Çok da başarılı. İyi bir teklif olduktan sonra her yerde seve seve çalışırız" ifadesini kullandı.
Rıza Çalımbay, içinde bir ukde kalmadığını, görevini tam olarak yaptığını sözlerine ekledi.
AA
Sivasli010 16.05.2013, 10:54 haydi byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
Bu habere cok cok sevindim
tesekkurler rıza hoca bu sıvas ve rıza hoca ıcın daha hayıllı olur belkı
Allah yolunu açık etsin. Ona kariyerinde başarılar diliyorum.
SANCAKTAR 16.05.2013, 10:59 Gözünüz aydın Rıza hoca düşmanları....
Unutmayın gelen gideni aratır..
benozgurr 16.05.2013, 11:02 Allah gönlüne göre versin Rıza hocam
Bugünki en güzel Haber.........
bey bey Calimbay :D:D:D
Gerçekten üzüldüm, Rıza Hoca'nın çok uzun yıllar Sivasspor'u çalıştırmasını isterdim.
Neyse artık, olan oldu. Bundan sonra olanlardan ders almamız lazım. Birkaç yılda bir sürekli hoca değiştiren Anadolu kulübü görünümünde olmamamız lazım. Umarım bundan sonra Sivasspor'la uzun vadeli çalışmayı düşünen bir hoca ile anlaşılır.
Emekleri için Rıza hocamıza teşekkür ederiz. İlerleyen yıllarda Sivasspor'da farklı görevlerde/pozisyonlarda görev alması bizi sevindirir.
Rıza hocamızla bazen çok güzel bazende sıkıntılı üç yıl geçti bu sürede hocamız ayrı sıkıntılar yaşadı biz taraftarlar ayrı sıkıntılar yaşadık.
Özellikle geçen sezonki zorlu süreci güzel atlatması bizlerin takdirini kazanmıştır, takıma o zorlu süreçte hem abilik hem babalık hemde hocalık yapmıştır. Her teknik adam çalıştırdığı takımda başarılı olmak ister güzel futbolcuların alınmasını ister ama bizim bütçemiz sınırlı olduğu için belkide hocamızın birçok isteği gerçekleştirilemedi, hocamız buna rağmen elindeki kadro ile herzaman herşeyin iyi olması için çalıştı.
Hataları olmadımı her insanın hatası olabilir bazen eleştirdim bazen kızdım ama asla kötü söylemlerde bulunmadım.
Rıza hocamıza ve ekibine Sivasspor'a bu güne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Yolunuz açık olsun bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Emrah5800 16.05.2013, 11:07 Gözünüz aydın Rıza hoca düşmanları....
Bence de biz daha cok arariz Riza hoca gibisini, herkez hata yapabilir ama Riza hoca gibisini sor buluruz. Ben bu habere cok üzüldüm.....
Rıza Baba başarılar sen takımsız kalmazsın Allah yolunu açık etsin hakkını helal et
58MUAMMER58 16.05.2013, 11:08 emeklerine sağlık rıza hocam ,gönül isterdiki geride kalan yıllardaki haftalardaki hatalardan ders çıkarıp bomba gibi kadro kurup bu lige seninle devam etseydik yolun açık olsun,
emeklerin için teşekürler büyük hoca,inşallah gelen gideni aratmaz.....!!!!!1
yigidolar06 16.05.2013, 11:10 Gözünüz aydın Rıza hoca düşmanları....
Sende yalakalığınımı yapıyon hala. Hemşerimizdi kendisinden çok şeyler bekliyorduk ama olmadı Sivassporu getirdiği nokta ortada, kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Gönül isterki çalıştırdığı takımlarda başarılı olsun.
SANCAKTAR 16.05.2013, 11:22 Sende yalakalığınımı yapıyon hala. Hemşerimizdi kendisinden çok şeyler bekliyorduk ama olmadı Sivassporu getirdiği nokta ortada, kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Gönül isterki çalıştırdığı takımlarda başarılı olsun.
Kimseye hayatım boyunca Yalakalık yapmadım,allahda yaptırmasın,
beni tanımadan böyle bir tepki koymanızıda anlamış değilim,
sadece fikrimi söyledim,
ister yalakalık diyin ister başka bir şey şunuda unutmayın ;
birbirimize tahammül etmeliyiz,anladığınızı umuyorum,selamlar..
Sende yalakalığınımı yapıyon hala. Hemşerimizdi kendisinden çok şeyler bekliyorduk ama olmadı Sivassporu getirdiği nokta ortada, kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Gönül isterki çalıştırdığı takımlarda başarılı olsun.
aynen kardesim agzina ve ellerine saglik hala yalakalari var.....:rolleyes:
cok sükür kurturduk bu adama simdi kim gelirse gelsin yeterki SIVASSPORA ve OYNCULARA sahip ciksin baska bisey ISTEMIYORUM!!
dün aksam fazla yatmadim korkdum gitmiyo diye ama GITTI :D
insallah bizim eski günlerimiz geri gelecek :)
58Sivaslilar 16.05.2013, 11:27 Iki taraf icinde hayirlisi dogrusuda buydu zaten helalesip ayrilmak kirginlik darginlik olmadan
Serdar63972 16.05.2013, 11:28 Kimseye yalaka demeyelim tamam da, o zaman cümlenin devamını yazalım. Sivaslı ve Sivassporlu olarak. Rızacı olarak değil yani...
Rıza Baba başarılar sen takımsız kalmazsın, ama bak biz teknik direktörsüz kaldık. Sen lütfedip 2,5 sene bizimle çalıştın elini eteğini öpelim
ezelşener 16.05.2013, 11:32 geldiği günden beri bir türlü sivassporla ve taraftarla yıldızı barışmadı.hep soğuk hep mesafeli bir candan bizim sivaspor demedi.birgün kırmızı beyaz eşofman giymedi.özellikle takım geride ve yenikken ki oyuncu değişiklikleri ile saç baş yoldurttu.herşeye ragmen bir hemşerimiz olarak bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum yolu açık olsun.bjk sevdası ile umarım yeni sezonda orda teknik direktör olur vede başarılı olur.yoksa BJK.lılar asla ve asla gözünün yaşına bakmazlar
58Sivaslilar 16.05.2013, 11:34 YIGIDOLARIN biribirine kirilmasina yada kirmasina gerek yok ben sanmiyorum kimse riza hocaya rakip degildir cünkü oda sivaslidir iki yildir ugrasti emegi gecti tesekkür ederiz fakat basarili oldugu söylenemez oda bildigi icin dogru olani yapti
punisher58 16.05.2013, 11:36 o gönül verdiğin beşiktaşına kavuşman dileğiyle bundan sonraki td hayatında basarilar dilerim
Gözünüz aydın Rıza hoca düşmanları....
Bu mantıkla en iyi hocamız Lorant mı oluyor???
34orhan58 16.05.2013, 11:40 ya şu gülerek yorum yapan arkadaslar bence yaptığnz ayıp bize Sivas lılara yaksmaz
58sinan58 16.05.2013, 11:43 bu saatten sonra biz yiğidolara hocaya Allah yolunu açık etsin diyip başarılar dilemek düşer
34orhan58 16.05.2013, 11:47 bende zaman zaman elestirdim hocayi ama ben takmda uzun yillar kalmasini isterdim bazilari desede hoca basarisz diye bence basarili arkadaslar. ligimiz eskisi gibi değil cok zor bu ligde kalmak bence basaridir ayrica sunuda unutmayalim biz bir eskisehir bursa trabzon gibi sağlam camiasi ve taraftri olan bir kulùp degiliz .etimiz ve budumuz belli bize yaksan hocamizien iyi sekilde bir ylgidoya yakisir sekilde ugurlamaktir umarm hayrlisiyla yollarmz ilerde yine birlesir iki taraf icinde hayirlisi olsun
58MUAMMER58 16.05.2013, 11:50 ben rıza hocamızı başarısız bulmuyorum ,herkesin gözden kaçırdığı bir nokta var 3 yıldır hakemler canımıza okudu,geçen sezon şikeydi şuydu buyudu hertürlü olumsuzluğa rağmen ligin yensekte yenilsekte en iyi futbolunu oynuyorduk,ilk geldiğindede kimsenin ligde kalmaya umudu yoktu,nasrettin hocanın göle maya atması misali ya tutarsa diye 4 adam aldı onlarda iyi tuttu ligde kaldık,bu sezonda sezon başı yanlış işler yapıldı transfere yeteri kadar zaman ayrılamadı ,ara transferde istediği oyuncular alınamadı,hakemler 32 maçın en az 25 inde kasıtlı olarak sivassporun hakkını gaspetti,enaz 20 puanımızı hakemler gaspetti buna rağmen bizim harcadığımız paranın 4 5 katını harcayan trabzondan,öve öve bitirilemeyen bursaspordan,eskişehirden,anta lyaspordan,gençlerbirliğinden ,kayserispordan çok çok uzak mesafelerde değiliz hakemlerin gaspettiği puanları kazanmış olsak belki şampiyonlar ligi en kötü avrupa ligi hesapları yapıyor olacaktık,bunun yalakalıkla, şakşakçılıkla alakası yok gerçekler bunlar,maalesef sevgili bektaş emminin rahatsızlığı yüzünden busezon çok sıkıntı çekti ,takıma yeteri kadar kendini veremedi, ALLAH acil şifa versin çok zor durum ,busezonda yine bu sebeblerden takıma ve transfere zaman ayıramıyacağı aşikar olduğu için ayrılmasının 2 taraf için daha hayırlı olacağını düşünüyorum ,önemli olan kırıp dökerek küstürerek değil ,sivas kapısının tamamen kapanarak değil, daha iyi şartlarda yeniden buluşmak dileğiyle kendisine başarılar diliyorum
ya şu gülerek yorum yapan arkadaslar bence yaptığnz ayıp bize Sivas lılara yaksmaz
Arkadasim neresi ayip?? Brak simdi Hemserim Memserim gördük bizim Hemserimiz sonuc ortada...:rolleyes:
bence Rizanin yaptiklari AYIP mesela Piech oynatmiyo Uguru Oyniyo bu nebicim is anlamadim gitti ama neyse fazla uzatmalim adam GITTI ve simdi sira Yeni TD
anadolu5858 16.05.2013, 11:58 sivassporda hiç kimse rıza ya düşmanlık yapmaz bizim kızgınlığımız onun futbol anlayışına ve sahaya yansıttıklarınadır..Allah yolunu bahtını açık etsin.
etzel1967 16.05.2013, 12:01 rıza hocaya sivasspora hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum...
Kan değişiminde fayda var rıza hoca yapması gerekeni yaptı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum kendisine
tykinik58 16.05.2013, 12:12 İyi, kötü, heyacanlı, stresli günlerimiz oldu Rıza hocam yine de kendi kaanatim herşey için çok teşekkürler. Emeklerine sağlık bundan sonra ki teknik direktörlük ve özel hayatında üstün başarılar. Ne olursa olsun sonuçta sen de Sivas'lısın, Yiğido'sun hakkın geçti helal et. Bulunduğun üzüntülü sıkıntılı günlerde sen takımı anlamadın belki bizler de seni anlayamadık yanında oalamadık olan oldu artık hayırlısı yolun ve bahtın açık olsun. Teşekkürler...
Rallim58 16.05.2013, 12:27 Acısıyla tatlısıyla geçen 2.5 senenin ardından yapılan bu açıklama, yaşanılanlar gözden geçirildiğinde beklenen açıklamadır...
Futbol tarihine "kara gün" olarak geçen malum süreçte, Sivasspor takımını iyi idare ettiği inkar edilemez. Gün oldu kulüp yetkilisi, gün oldu basın sözcüsü...
Mizacından olsa gerek, yüzü hiç gülmedi... Bektaş ağabeyimizin yaşadıkları, üzerine tuz biber oldu... Taraftarlarla, içeride dışarıda çok sıcak olmadı... Her insan gibi hataları olmadı değil... Taktik hata oldu, teknik hata oldu, ama taraftarın çiçeğini alırken daha saygılı olması gerekirdi... Tepki gösteren taraftara el-kol hareketi yapmamalıydı... Sivassporun kırmızı-beyaz eşofman takımının yerine, siyah beyaz aşkından olsa gerek her daim o renkleri giydi...
TFF'nin MHK'sında tetikçilerinin geçit vermediği anlar oldu... Hakkımız gasbedildi... Puanlarımız çalındı, penaltılarımız çalındı... Olmayan penaltılar verildi, saha dışında faule penaltı verilen ilk takım ünvanı Sivasspora verildi...
Hülasa; "Hırsızın hiç mi suçu yok?" misali, hepimizin hatası oldu... Yolunuzda bahdınız da şansınız da açık olsun hocam...
Sivasspor hocalığından ayrılsan da, Sivas sevgisinden ayrılamazsın diye düşünüyorum... Hepinizi, hepimizi bu mübarek günde Allah'a emanet ediyorum... Hayırlı Kandiller...
asabibaba 16.05.2013, 12:31 Kim ne derse desin Sivaslılık var serde töremiz var geleneğimiz göreneğimiz var aldığımız terbiye var...Selamla gelen selamla gider hayırla gelen hayırla gider emeği var törenizce karşılayınız törenizce uğurlayınız.... Nedir bu bana ait olmayan arkadann byyeeeeeeeeee ooohhhh çok şükür falan çok ayıpp çokkk hangi törede hangi adette hangi terbiyede vardır bu şekil uğurlama yazıklar olsun bu şekilde yolcu edene yazıklar olsun ......
TEŞEKKÜRLER ATOM KARINCA TEŞEKKÜRLER TAKIMININ VE ŞEHRİNİN SAHİBİ.... İLERİDE BAŞIMIZ SIKIŞINCA DAYAYACAĞIMIZ OMUZUMUZ EMEKLERİN İÇİN TÜM ŞEHRİM ADINA SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİİM ...YOLUN AÇIK OLSUN DÜRÜST ADAM ..
Playaz58 16.05.2013, 12:32 Riza Hoca'ya 3 sezona yakin bize verdigi emeklerinden dolayi tesekkur ediyorum. Inisli ve cikisli Sivasspor kariyerinden sonra umarim gonlune gore bir takima gider.
Sana bazen kizdiysak veya bazen goklere cikarsiydak, hakkini helal et.
PETKOVİC 16.05.2013, 12:36 Giderken bile beşiktaştan teklif gelirse seve seve çalışırım diyor hey Allahım sen büyüksün...
SenSetik 16.05.2013, 12:40 Hocam Allah yolunu açık etsin...bütün emeklerin için teşekkürler...kendin ve Sivassporumuz için en doğru kararı aldığına inanıyorum...bu saatten sonra Sivasspor'a daha fazla katkıda bulunabileceğine inanmıyordum...bence hayırlısı oldu...
rıza hocaya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürler yolu açık olsun
DoomsDay58 16.05.2013, 13:15 Yolu açık olsun, takıma çok kaliteli oyuncular kazandırdı inşallah kariyerinde başarılı olur.
70. dakikada Erman'ı çıkar, Adem Koçak'ı al, Grosicki'yi çıkar Pedriel'i al...
Hocanın ne zaman ne yaptığını öğrendik, her takıma karşı aynı, her rakibe karşı aynıyız.
Ziya'nın olduğu kanattan oyun kur v.s.
En son olarak ta Aatıf ile Kamil, oyun içinde kanat değiştiriyor, 10 dakikada bir. Bu da yeni çıkmıştı. Başka bir bildiğimiz yok, varyasyon, oyun taktiği, takım şablonu yok ortada.
İstanbul B.şehir Belediye ve Ordu maçlarında da taraftarın katkısı yadsınamaz.
Bütün bunların hepsini geçtik, Ordu maçında yapılan hareket, unutulacak gibi değil.
Rıza hocanın yerinde başkası olsaydı o maçtan sonraki hareketin ardından duramazdı Sivas'ta...
elbeylii 16.05.2013, 13:35 Gözünüz aydın Rıza hoca düşmanları....
Editörün notudur : Büyük harflerle yazıldığı için silinmiştir. Lütfen küçük harfler kullanınız
kurtun58 16.05.2013, 14:07 riza hocayi istemeyen.her hafta buraya taktik yazan ,sonra ahkam kesen cekma morinyolar .seneye kimin basini yiyeceksiniz bakalim.
2 yil once bulente burda dumduz giden bazi omurgasizlar simdi bulentin adini besmeleyle aniyorlar.
hersey icin tesekkurler riza hocam.allah yolunu acik etsin.
zaralı19 16.05.2013, 14:19 Rıza hoca bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim.
MEVLUTHOCAOGLU 16.05.2013, 14:53 Yolunuz açık olsun bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim.
poyrazer5858 16.05.2013, 14:57 emeklerin için teşekkürler rıza hoca . çeşitli nedenlerden dolayı hedeflerinin bir kısmını gerçekleştiremedi.. bunda yönetimiin, futbolcularının, biz taraftarların ve kabul etmese bile onun da payı var. herşeye rağmen bir kırgınlık olmadan ayrılmasına sevindim. yolun açık olsun rıza hoca..
bir lafım da adam gittiği halde hala ona laf çakmaya çalışanlara:
ulan iki dakikalığına da olsa " insan olun" . bu o kadar da zor değil.
gidenlerin arkasından konuşan zavallılardan olmayın.
Ertuğrul Sağlam - Gelmez ve istediği transferler işimize uymaz
Şenol Güneş - Türkiye'de Trabzon'dan başka takım çalıştırmaz
Metin Diyadin - İyi olurdu ama Gençlerbirliği ile anlaştı
Bülent Uygun - Gaziantep ile devam dedi ve bize gelmemesi isabet oldu
Ümit Özat - Hemşehrimiz ama bizden uzak olsun, Tv yorumculuğundan sonra
Fuat Çapa - İstikrarlı olmayacağını ve bizim anlayışımıza uyum sağlamayacağını düşünüyorum
Yılmaz Vural, Ziya Doğan, Ümit Kayıhan, Hakan Kutlu - Gezgin hocalar bize fark katmaz, vizyonumuza uymaz
Bülent Korkmaz, Erdal Keser, Reha Erginer, Uğur Tütüneker, Hamza Hamzaoğlu - İşte bu isimlere hayır demem, hırs ve heyecan getirebilirler. İsimleri yıpranmamış genç isimler.
KaRiZmA YiĞiDo 16.05.2013, 15:14 Öncelikle Tüm İslam Alemine Regaib Kandilinin Hayırlara Vesile Olmasını Cenab-ı Allah'tan Niyaz Ederim.
Şurada Yazılan Yorumlara Bakıyorum da Bu İnsanların İpiyle Kuyuya İnilmez Ya Daha Düne Kadar Burada Rıza ÇALIMBAY'a yazılmadık,Söylenmedik Şey Kalmamıştı.Şimdi Herkes Ağlıyor.Yok Arasakta bulamayız,Yok şöyle iyiydi yok böyle iyiydi.Ya Arkadaş Nesi İyiydi? Akhisar Gibi Bir Takıma Hem Evinde Hem Akhisar'da Yenilmesimi,Trabzon'dan 6 Tane Gol Yiyerek Rezil Rüsva Olmasımı?,Daha Hangisi? Liği 11.Sırada Bitirmek Başarımı? Az Kalsın Küme Düşüyorduk Ne Çabuk Unuttu Bu İnsanlar.Çok Doğru ve Çok Yerinde Karar Bencede Güle Güle Rıza Çalımbay İnşallah Sivas'a Yaşattıklarını Başka Takımlara Yaşatmazsın.Yinede Teşekkürler Sana Biz Bülent UYGUN'lu Dönemlerdeki Sivas Spor'u Özlüyoruz İnşallah O Günler Yakındır.Saygılarımla
Rıza Hocanın sene sonu gideceğini birkaç kere yazmıştım,gitmesi taraftarıydım. Ama sevmediğim için değil tam tersi sevdiğim için gitmesi taraftarıyım.Çünkü bu sene yaşanan bazı olaylar sonucunda hem o hem de takım çok yıprandı.İnşallah en iyi yerlere gelir, Sivas'ımızı iyi yerlerde temsil eder.Kendisinin de dediği gibi ne zaman olur bilinmez ama ben tekrar takımın başında görmek isterim.
HababamHa 16.05.2013, 15:22 Sivasspora verdiğin emeklerin için teşekkürler hocam.
fatih585858 16.05.2013, 15:53 Allâh yolunu açık eylesin. Zorlu bir şike soruşturması sürecinde, takıma sahip çıktı, ayakta tuttu. Her insan gibi kendisinin de hataları olabilir. Lakin, kısıtlı kadro yapısı ve inanılmaz hakem hatalarına maruz kalmasına rağmen 2-3 senelik periyotta bence başarısız olmamıştır. Keşke yönetim, düzgün bir transfer bütçesini hocanın önüne koyabilselerdi. İnşallah hatalarından ders çıkarmış bir şekilde, daha iyi şartlarda yeniden t.direktörümüz olarak kendisini görürüz.
psychology58 16.05.2013, 16:05 Yolun açık olsun Rıza Hocam , umarım her şey gönlünce olur çünkü sen her şeyin en iyisini fazlasıyla hak ediyorsun adam gibi adamsın...
Büyük mutluluk duydum, hayırlı olsun camiamıza ...
Rıza Çalımbay'a da gittiği yerlerde burada yaptığı hataları yapmamasını tavsiye ediyorum.
Yoksa kulüpten kulübe dolaşan standart bir hoca olarak kalacaktır ...
yigidolar06 16.05.2013, 16:16 Kimseye hayatım boyunca Yalakalık yapmadım,allahda yaptırmasın,
sadece fikrimi söyledim,
BU taraftar sitesinde hiç kimse Rıza hocanın düşmanı değil önce lafını düzelt.Rıza hocayla uzaktan , yakından tanışıklığımızda yok. Konu Sİvasspor olunca eleştiriye açık olacaksınız zorla kimse kimseyide sevecek diye birşey yok. Futboldan anlayan Sivassporu canı gibi seven bizler eleştirdik Rıza hocayı. Canı sağolsun küme düşürmedi bizi ama Sivassporada birşeyler katmadan gitti. Düşman gördüğün insanlar bile burda saygılı bir şekilde Vedalaşıyor.
elbeylii 16.05.2013, 16:35 Kimseye hayatım boyunca Yalakalık yapmadım,allahda yaptırmasın,
sadece fikrimi söyledim,
yalakalıgın alasını siz yapıyorsunuz sizingibiler SİVASSPORUN geleceğini değil rıza hocaya yalakalık yapıyorsunuz ama biz sivassporun geleceğini istiyoruz*********
Not: Büyük harfle yazılan alanlar silinmiştir. Lütfen küçük harfler kullanınız
punisher58 16.05.2013, 16:36 yönetimden ricam yeni td sivaslı olmasın sonra en ufak bi olayda cok güzel yaftalıyo taraftarımız birbirini yalakalar ve düşmanlar diye
Rıza hocam emeklerine sağlık herşey için teşekkür eder başarılar dileriz. EWminimki ihtiyaç olduğunda koşa koşa gelir böyle güzel ayrılmak en güzeli
Aman bülent korkmaz, hakan kutlu falan demeyin gittikleri yerde ne yapmışlarki bize ne yapacaklar, inşallah Hamza hamzaoğlu bize en uygunu
Poyrazcan 16.05.2013, 18:22 Gelen gideni aratır MI?
B.DUMANLI 16.05.2013, 18:47 Ayrilmasi cok güzel bir karar,Sivas´li olmasi takimi ucurumun esigine getirmesini gerektirmiyor.Takim iki pas yapamiyor,orta sahadan toplar forvetle bulusmuyor,forvetler gücsüz.Riza hoca nasil antreman yaptiriyorda bu takim bu kadar kötü oynuyor.
Bir gün gelir yolumuz gene kesisirse görev aliriz demiste ,Allah tekrarini göstermesin.Yeter artik ,bu takim ve taraftar senden cok cekti.Taraftara insancil yanasmadin ,herzaman taraftari disladin.Karabük deplasmani daha hala zihinlerde ...
cemahmety 16.05.2013, 19:00 Rıza Hoca'ya teşekkür ediyoruz ama gerçekten çok yıpranmıştı ve bırakması her iki taraf içinde istenen oldu. Sivasspor'a yeni bir heyecan gerekiyordu ve Rıza Çalımbay adına ise onun adına belki yeni bir başlangıç belki de bir istirahat dönemi olur. Her iki tarafa da hayırlısı olsun
Turan 59 16.05.2013, 19:24 Rıza hoca gitmekle en isabetli kararı vermiştir.Her iki taraf için hayırlı olur.
Del Piero 16.05.2013, 19:26 çok üzüldüm en az 5 sene daha görevde kalmalıydı küme düşsek bile kalmalıydı hedeflediğimiz ve çok istediğimiz şampiyonluklar rıza hoca ile gelecekti ve yine dönecek bizi şampiyon yapacak inanıyorum...
güle güle hocam tekrar görüşmek dileğiyle...
58MySouL 16.05.2013, 19:35 3 senedir takımın başinda bir defada olsun kırmızı beyaz eşofman giyipte maça geldimi.?ALLAH yolunu açık etsin.insallah gittigin yerde daha başarılı olursun :D
yigido yakup 16.05.2013, 20:33 verdigi emekler icin tesekkür ediyoruz basarilar diliyoruz.
ne Kadar cok kizsakta sinirlensekte bazi konularda riza hocamizi kaybetmemek icindi dostca ayrilabilmek cok güzel yönetime vede teknik heyete bu konudaki davranisa ayrica saygi duymak lazim.
yolun acik riza hoca
34yigido34 16.05.2013, 20:39 yolun açık olsun rıza hocam inşallah bu takıma birgün terar geri dönersin
nightmare58 16.05.2013, 20:41 Hakemlere rağmen bu sezon oldukça başarılıydı. Yolun açık olsun hocam.
hakan367 16.05.2013, 20:55 rıza hoca ailevi nedenlerden dolayı işine odaklanamadı transferler vs de tabiki . rıza hocanın gıdısınden çok uğur ve diğer artık ptt yolu alması gereken futbolculara şans verilmiyeceğini düşündüğüm için mutlu oldum umarım Allahın izniyle rıza hocanın babası en kısa zamanda şifa bulması dileğimle..
ressam58 16.05.2013, 22:27 Eeee dar kadro tabiiii....Mükemmel oynadık....telafisi olmayan maçlar......dar kadro dar kadro dar kadro..............Aldıklarını oynattın mı yok...Bjk de feda mı edeceksin veda mı edeceksin artık koş bakalım...Bu Sivası sen zor bulursun artık.. Unutmayın dar kadroyuz biz .. :) :)
zkrllh58 16.05.2013, 22:32 5 lafından 5'i besiktas olan bi TD gitti simdi 5 lafından 5'i SİVASSPOR olan TD gelmeli ...
ozsivasli58 16.05.2013, 22:35 Allah yolunu bahtını açık etsin.Yazık oldu
rıza hoca az önce ulusal b,r kanalda canlı yayına katıldı rıza hoca gerekli açıklamaları yaptı mutlaka sivasa geri döneceğini açlk dille belirtmesi bir hedef olarak görüyorum
karakaplan58 16.05.2013, 22:50 haydi byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
Bu habere cok cok sevindim
hacı bızım sıvassporumuza haın gaddar hoca lazım emekcı hoca bıze gelmez boş konuşuyorsunuz yönetım futbolcu almayınca hoca napsın
59yigido58 16.05.2013, 23:11 bunca emeği var tşkler rıza çalımbay sen sivasın evladısın ne zaman zorda kalsak koşa koşa gelirsin ama kan değişikliği şart umarım yönetim vizyonu iyi olan birini getirir yoksa abbas yolcu oluruz?
ÇALIMBAY GÖREVİ BIRAKTI
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay görevini bıraktı. Elazığspor karşılaşmasında takımın başında son kez göreve çıkacağını söyleyen Çalımbay “Sivas’tan mutlu ayrılıyorum” dedi.
Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay Sanica Boru Elazığspor maçında takımın başında son kez göreve çıkacağını açıkladı.
Kulüp tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen Çalımbay Sivasspor’da ki teknik direktörlük görevini bırakacağını söyledi.
Göreve geldiği gündün bugüne kadar olan süreci değerlendiren ve takımı devraldığında Sivasspor’un puan anlamında kötü bir durumda olduğunu söyleyen Çalımbay, takımı gençleştirdiğini ve Sivasspor’a hizmet edecek yeni futbolcular kazandığını belirtti.
En sıkıntılı dönemin geçtiğimiz sezon yaşandığını söyleyen Çalımbay, “Kötü bir süreçte çok iyi mücadele ettik. Hiçbir zaman takımı terk etmedik. Bu süreç içerisinde çok iyi mücadeleler ortaya koyduk. Bu sene ki en büyük hedefimiz kupa da final oynamaktı ama olmadı” dedi.
Çalımbay ligde sezonu istedikleri gibi bitirdiklerini söyleyerek; “Sivasspor’da hedeflerimizi gerçekleştirdik. 3 sezona yakın bir süredir buradayım. Artık ayrılma vaktinin geldiğini düşünüyorum ve Sivas’tan iyi bir şekilde ayrılmak istiyorum. Gerek ben gerekse de ekibim burada çalışırken çok mutlu anlarımız oldu. Bir aileden farksızdık. Yönetim de dahil olmak üzere hiçbir zaman işimize karışan olmadı. Sadece futbola odaklandık. Aynı zaman da yönetim kurulumuz ve taraftarlarımız da bize sürekli destek oldu. Sevincimizi paylaştıkları gibi sıkıntılarımızı da paylaştılar. Bu süreç içerisinde çok stresli ve sıkıntılı günler de yaşadık ama pes etmedik” dedi.
Sivasspor’un teknik sorumlusu olarak son göreve Elazığspor karşılaşmasında çıkacaklarını söyleyen Çalımbay, yönetim kuruluna durumu izah ettiğinde bırakmayın mesajı aldıklarını söyledi.
Sivasspor için her zaman göreve hazır olduğunu söyleyen Çalımbay, “Başkan ve yönetim ile görüştük. Ayrılmak istediğimizi söyledik. Bu karar iki taraf için de daha iyi olacak diye düşündük. Yönetim kurulu ilk başta bizim ayrılmamızı istemedi. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Beni sevindiren olaylardan bir tanesi burada kırgınlıkla değil mutlulukla ayrılıyor olmamdır. Ligi de iyi bir şekilde bitirdik. Bundan sonra ki süreçte inanıyorum ki Sivasspor daha iyi yerlere gelecektir. Ben ve ekibim her zaman Sivasspor ile beraber olmaya hazırız. Ne zaman isterlerse yeniden göreve geliriz. Bu süreç belki çok kısa olabilir belki de yıllar sonra olabilir. Sivas benim her şeyimdir” dedi.
Kendisine herhangi bir kulüpten teklif gelmediğini altını çizen Çalımbay sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz geçtiğimiz yıl teklifler aldık. Hatta bir tanesi çok büyük bir teklifti. Hiçbir zaman Sivasspor’u yarı yolda bırakmadık ve bırakmayı da düşünmedik. Sivas için her türlü fedakarlığı yaptık. Bununla gurur duyuyorum. Pişmanlık ise asla duymadım.”
-Beşiktaş sorusu-
Bir gazetecinin "Yeniden Beşiktaş'ta görev yapmak ister misiniz-" şeklindeki sorusu üzerine Çalımbay, teklif gelmesi durumunda seve seve kabul edeceğini dile getirdi. Çalımbay, "Ancak çok saygı duyduğumuz bir arkadaşımız var orada. Çok da başarılı. İyi bir teklif olduktan sonra her yerde seve seve çalışırız" ifadesini kullandı.
Rıza Çalımbay, içinde bir ukde kalmadığını, görevini tam olarak yaptığını sözlerine ekledi. -
Sivas Memleket
Çılgın Türk 17.05.2013, 00:40 Rıza Çalımbay neden ayrıldı?
Sanica Boru Elazığspor maçından sonra Sivasspor'daki görevinden ayrılacak olan Rıza Çalımbay, ayrılık kararının perde arkasını anlattı.
Sivasspor'dan ayrılma kararı alan teknik direktör Rıza Çalımbay, NTVSpor'da "Spor Gecesi" adlı programına telefonla bağlanarak, ayrılığının perde arkasını anlattı. Çalımbay, 3 yıldır görevde olduğunu ve Sivasspor'u zor günlerden kurtardığını söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Yaklaşık 3 yıldır Sivasspor'un başındayım. İlk geldiğimiz sene takım küme düşüyordu, takımı bu durumdan kurtardık. Bu sene hedefim kupada iyi bir yere gelmekti, dar kadromuzla kupada yarı finale kadar geldik. Sıkıntı günler yaşarken insan destek istiyor." diye konuştu.
"Kan değişimi iyi olacak"
Ayrılık kararını ise "Orduspor maçı bizim en kritik maçlarımızdan biriydi. O maçta yaşananların ardından böyle bir karar almadım. Benle ilgisi olmasa da insan üzülüyor. Kan değişiminin iyi olacağına karar verdim. Yönetim ikna etmek için çaba gösterdi ama ayrılık kararı aldım. Bu belki kısa süreli bir ayrılık olur, daha sonra tekrar devam edebilirim" şeklinde özetledi.
"Geçen sene çok yıprandık"
Geçen sezon şike sürecinden dolayı çok yıprandıklarını belirten Çalımbay, "Bu sene değil de geçen sene şike sürecinden dolayı çok yıprandık. Çok sıkıntılı seneler yaşadık. Mesleğime devam etmek istiyorum, gelen tekliflere düşüneceğim" dedi.
Sivasspor'daki görevi sırasında birçok teklif aldığının altını çizen tecrübeli teknik adam, "Hiçbir takımla görüşmediğimi Sivasspor'a söyledim. Sivasspor'u iyi bir şekilde bırakıyorum, umarım geldiğimiz aman da iyi bir şekilde devam ederiz" ifadelerini kullandı.
"Son maçta İnönü'de olmak isterdim"
İnönü Stadı'yla ilgili duygularını da paylaşan Çalımbay, "Futbol kariyerimde Beşiktaş'ta başka hiçbir takımda oynamadım. Bundan da gurur duyuyorum, Beşiktaş'ın yeri bende ayrıdır. Son maçta İnönü Stadı'nda olmak isterdim, benim hayatım orada geçti. O sahada en çok forma giyen futbolcularından biriyimdir. İnönü benim evim gibiydi, inşallah ismini değiştirmez" diye konuştu.
dedebali58 17.05.2013, 00:45 hayırlı olsun inşallah bjk yi çalıştırıp mutlu olur bize gelecek olan hocada rızayı artmaz inşallah
Has Sivas`li 17.05.2013, 06:57 Bu belki kısa süreli bir ayrılık olur, daha sonra tekrar devam edebilirim" şeklinde özetledi.
Sivasspor'u iyi bir şekilde bırakıyorum, umarım geldiğimiz aman da iyi bir şekilde devam ederiz" ifadelerini kullandı.
Bu cümlelerden nasil anlam cikartmamiz lazim pek cözemedim. Hocaya yakin cevrelerden bilbi alinirsa fena olmaz.
selimdelen 17.05.2013, 07:42 TEBRİKLER guzel bir haber bu yanlız yonetim yeni teknik adam konusunda cok iyi dusunmeli kariyerli üst düzey bir teknik adam bekliyorum inş son dk ya kadar beklenip rastgele bir adam almazlar
Bu belki kısa süreli bir ayrılık olur, daha sonra tekrar devam edebilirim" şeklinde özetledi.
Sivasspor'u iyi bir şekilde bırakıyorum, umarım geldiğimiz aman da iyi bir şekilde devam ederiz" ifadelerini kullandı.
Bu cümlelerden nasil anlam cikartmamiz lazim pek cözemedim. Hocaya yakin cevrelerden bilbi alinirsa fena olmaz.
:rolleyes::rolleyes:
belki mi?? aman geri gelmesin mesela Eneramo gecen sene baska külüb gitmek istedi ancak kimse bunu almadi sebep ORTADA !!!!
sonra SIVASSPORA kosa kosa geri geldi bu nebicim is?? Bu is gercekten tek SIVASSPOR da olur ben yönetim olsaydim HAYATTA Eneramo geri almazdim :mad:
SenSetik 17.05.2013, 09:08 BU taraftar sitesinde hiç kimse Rıza hocanın düşmanı değil önce lafını düzelt.Rıza hocayla uzaktan , yakından tanışıklığımızda yok. Konu Sİvasspor olunca eleştiriye açık olacaksınız zorla kimse kimseyide sevecek diye birşey yok. Futboldan anlayan Sivassporu canı gibi seven bizler eleştirdik Rıza hocayı. Canı sağolsun küme düşürmedi bizi ama Sivassporada birşeyler katmadan gitti. Düşman gördüğün insanlar bile burda saygılı bir şekilde Vedalaşıyor.
+++++++++++++++++
kadirakin58 17.05.2013, 13:41 Önemli olan Rıza Hoca düşmanlığı değil, önemli olan Sivasspor sevgisi. Sivasspor Rıza Hoca döneminde ligde kalmak dışında önemli bir başarı gösteremedi.
"Gelen gideni aratır" sözü de dilimizdeki en saçma sözlerden biridir. Her gelen bir giden yerine gelmez mi zaten. O zaman tarihteki her liderin bir öncekinden kötü olması ve dünyanın her alanda daha da kötü hale gelmesi gerekirdi. Demek ki neymiş, yenilik iyiymiş ve "gelen gideni aratır" sözü uydurmaymış, statükocuymuş, gelişmeyi ve yeniliği engellermiş.
Birisi başarısız olursa gider. Rıza Çalımbay da başarısızdı, kapasitesi sadece Sivasspor'u ligde tutmaya yetiyordu. Kendisine bundan sonraki hayatında ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Gönül isterdi ki Sivas'ta başarılı olsaydı, ama olamadıysa gidecek.
Bu işin yolu budur, başarısız olan gider, önemli olan Sivasspordur !
Gözünüz aydın Rıza hoca düşmanları....
kiNgSiZe58 17.05.2013, 16:44 acikcasi üzüldüm diyemem :D neyse olan olmus emeklerinden dolayi tskler
58fast58 17.05.2013, 17:35 bırakın gitsin yolu açık olsun zaten hep iğreti duruyordu hiç sivassporlu görünmediki futbolculuğunuda sevmezdim hocalığınıda ne başarısı varki şişirildi beşiktaşdan kovulmadımı bu adam ya ne çabuk unutuldu büyük ihtimal hocada fuat çapa haberiniz olsun
Poyrazcan 17.05.2013, 20:40 Özleyeceğiz...
Gerçek Yiğido Rıza Çalımbay.
Respect58 17.05.2013, 20:57 Gözünüz aydın Rıza hoca düşmanları....
Rıza Çalımbay Mesut Bakkal'ı arattı mı yani ??? Doğru mu anladık ???
demirkan58 17.05.2013, 21:21 Teşekkürler ...başka söze gerek var mı?Kendini futbol üstadı sananlara ithaf olunur."Anlayana sivri sinek saz.Anlamayana davul zurna az." demişler.Kendini Futbol üstadı sanan Sitenin Teknik Direktörleri gaz vermeye devam...Siz daha çoook hoca ararsınız...Ama kaçan balık büyük olur.
şuayip bütün 17.05.2013, 21:23 inş gelecek td iy cıkar yok her yenilgide kendini örtpas etmek isteyen ahmet oynamadı hakem hata yaptı camura battı .td dedigin takım hata yaptıysa ben yaptım diyecek ve ohatadan der cıkaracak.yani gelecek hoca takıma ve sivasspora sahıp cıkacak. not: yönetim oku bunu sözleşmeyede yaz
demirkan58 17.05.2013, 21:23 riza hocayi istemeyen.her hafta buraya taktik yazan ,sonra ahkam kesen cekma morinyolar .seneye kimin basini yiyeceksiniz bakalim.
2 yil once bulente burda dumduz giden bazi omurgasizlar simdi bulentin adini besmeleyle aniyorlar.
hersey icin tesekkurler riza hocam.allah yolunu acik etsin.
Teşekkürler ...başka söze gerek var mı?Kendini futbol üstadı sananlara ithaf olunur."Anlayana sivri sinek saz.Anlamayana davul zurna az." demişler.Kendini Futbol üstadı sanan Sitenin Teknik Direktörleri gaz vermeye devam...Siz daha çoook hoca ararsınız...Ama kaçan balık büyük olur.
kadirakin58 17.05.2013, 23:48 Ertuğrul Sağlam - Gelmez ve istediği transferler işimize uymaz
Şenol Güneş - Türkiye'de Trabzon'dan başka takım çalıştırmaz
Metin Diyadin - İyi olurdu ama Gençlerbirliği ile anlaştı
Bülent Uygun - Gaziantep ile devam dedi ve bize gelmemesi isabet oldu
Ümit Özat - Hemşehrimiz ama bizden uzak olsun, Tv yorumculuğundan sonra
Fuat Çapa - İstikrarlı olmayacağını ve bizim anlayışımıza uyum sağlamayacağını düşünüyorum
Yılmaz Vural, Ziya Doğan, Ümit Kayıhan, Hakan Kutlu - Gezgin hocalar bize fark katmaz, vizyonumuza uymaz
Bülent Korkmaz, Erdal Keser, Reha Erginer, Uğur Tütüneker, Hamza Hamzaoğlu - İşte bu isimlere hayır demem, hırs ve heyecan getirebilirler. İsimleri yıpranmamış genç isimler.
Yabancı Hoca alternatifleri neler olabilir? Özellikle Türk futbolunu bilen teknik direktörlerden ?
cılgınsivas58 17.05.2013, 23:57 kafaya koymuştun zaten gitmeyi gitmezsen küserimm
rıza çalımbaya tek kızdığım şey piech gibi kaliteli bir topçuyu nasıl yedek bırakıyor
HER SEY ICIN TESEKKURLER HOCAM. HAYIRLISI NEYSE O OLSUN. BUNDAN SONRAKI CALISMALARINDA BASARILAR. ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN.
Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.
B.DUMANLI 18.05.2013, 10:47 Bu haftanin en güzel ve anlamli aciklamasini yapti Riza hoca.Ayrilmasina sevinenlerin basinda ben geliyorum.
Antrenörlüge basladigi ve Sivasspor´a gelisine kadar adamda bir Besiktas takintisi var.Diger büyük kulüplerde top kosturupda su anda antrenörlüge soyunanlar,gecmisteki takimlarini gündeme getirmezlerken ne hikmetse Riza hoca agzindan düsürmüyor,bir nevi gecmisiyle yasiyordu.
Gecmisiyle yasamak bir hastaliktir.Bu husus beni ilgilendirmez.
Gittigi gercekten iyi oldu arayacakmiyiz tahmin etmiyorum.Play off´a cikardi ,playoffda her takimdan 3-4 gol yedik,puan siralamasinda en sona düstük,Kupada yari final oynattim dedi Trabzon´dan 6 gol yedik.Yari finale cikan takim 6 gol yermi.Oyuncularini devamli ayirdin bazilarini elinin tersiyle ittin.Bu taraftar herseyin farkinda,isler kendi acindan zora girince duygu sömürüsü yaptin.
Ben SIVAS merkez dogumlu olarak sana diyorumki Allah seninle bizi bu Sivasspor var oldugu sürece yolumuzu birlestirmesin.Sen Rizespor´da antrenörlüge basladigindan beri korkak futbol oynatiyorsun.
Takim yenikken oyuna Hayrettin´i aliyorsun git Allah´ini seversen böyle hocalik olmaz....
Bu haftanin en güzel ve anlamli aciklamasini yapti Riza hoca.Ayrilmasina sevinenlerin basinda ben geliyorum.
Antrenörlüge basladigi ve Sivasspor´a gelisine kadar adamda bir Besiktas takintisi var.Diger büyük kulüplerde top kosturupda su anda antrenörlüge soyunanlar,gecmisteki takimlarini gündeme getirmezlerken ne hikmetse Riza hoca agzindan düsürmüyor,bir nevi gecmisiyle yasiyordu.
Gittigi gercekten iyi oldu arayacakmiyiz tahmin etmiyorum.Play off´a cikardi ,playoffda her takimdan 3-4 gol yedik,puan siralamasinda en sona düstük,Kupada yari final oynattim dedi Trabzon´dan 6 gol yedik.Yari finale cikan takim 6 gol yermi.Oyuncularini devamli ayirdin bazilarini elinin tersiyle ittin.Bu taraftar herseyin farkinda,isler kendi acindan zora girince duygu sömürüsü yaptin.
Ben SIVAS merkez dogumlu olarak sana diyorumki Allah seninle bizi bu Sivasspor var oldugu sürece yolumuzu birlestirmesin.Sen Rizespor´da antrenörlüge basladigindan beri korkak futbol oynatiyorsun.
Takim yenikken oyuna Hayrettin´i aliyorsun git Allah´ini seversen böyle hocalik olmaz....
Kardesim agzina ve ellerine saglik!!!
bir de bu var Enermo 90dk neden oynatiyo anlamis deyilim :confused:
yedek de süper bir Piech bekliyo ama Baskan aldi icin Oynatmiyo cok ilginc ve bana göre eger iyi bir Teknik adam olsaydi böyle sey yapmasdi cok sükür kurtulduk
Turan 59 18.05.2013, 11:41 Gittiğine son derece memnun oldum.
B.DUMANLI 18.05.2013, 11:46 Gittiğine son derece memnun oldum.
Artik bu hafta sonu dekilsiz bir uyku cekersin.Zaten liglerde bitiyor.Bakalim gelen ,gideni aratacakmi?
Bunu seneye görecegiz.
Bu haftanin en güzel ve anlamli aciklamasini yapti Riza hoca.Ayrilmasina sevinenlerin basinda ben geliyorum.
sağolasın varolasın gardaş. ben sivaslıların ne yaptığını çözemiyorum. ben sivasın yerli ailelerinden birisiyim. son zamanlarda süper ligde olduğumuz durumlarda bizi en kötü durumlara düşüren takımı dağıtan lişgden düşme hattına sokan adama hala hayranlık besleyenlker var ve rızaya hala çok büyük hoca diyenler var. anlamıyorum. ne başarıları var. sivasa geldiği günden bu güne kadar sivasspor düşme tehlikesi yaşadımı yaşadı. senin de dediğin gibi kupa yarı finalinde trabzon gibi sivasa düşman olan bir takımdan altı tane yedimi yedi. bitime iki hafta kala düşmekten kurtuldu. kötümüydü futbolcularımız diye düşünüyorum ama kötü diyemiyorum. son zamanların en iyi futbolcularına sahibiz. ama rıza rızanın futbolcuları aynıydı. hala bitik hayrettinden medet umuyordu. gittiği gerçekten iyi oldu. ancak bana göre sivasspor muhsin ertuğral tekrar getirilmelidir.
Yeter arkadaş gidenin arkasından da bu kadar konuşulmazki.
Allah yolunu açık etsin denir ve susulur.
Mahalle karısı gibi bıdı bıdı..
Not:Rıza Hocanın gitmesini en çok isteyenlerdenim.
Sevindim. Yolu açık olsun. Gideceği takım taraftarlarına sabır dilerim.
Arif Coşkun 20.05.2013, 09:21 Futbolda yüzde yüz kazanırım diye bir mantık yok her zaman üç ihtimallidir. Biri kaybetmeden diğeri kazanamıyor.Takımın başında bulunduğu sürede belki istenilen transferler gerçekleşmedi belki kafasındaki takımı oluşturamadı, olanlarlada bu kadarını yaptı. Rıza Hoca yabana atılacak biri değil. Germeye eleştirlerin dozunu kaçırmaya hiç gerek yok! Bu takıma gelen her teknik adamı nasıl karşıladıksa öyle de göndermek uğurlamak gerekir. İşte o zaman centilmen örnek kulüp olmuş oluruz.
Rıca Hocam gah bizi sevindirdin gah üzdün tabi bu olacak futbolun doğasında var. Elbetteki Rıza Hoca nereye giderse gitsin alacağı başarı bir Sivas'lı olarak bizleri onure edecektir. Vermiş olduğun hizmetlerinden dolayı sana teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.
Harput0658 20.05.2013, 09:42 ben rıza hocamızı başarısız bulmuyorum ,herkesin gözden kaçırdığı bir nokta var 3 yıldır hakemler canımıza okudu,geçen sezon şikeydi şuydu buyudu hertürlü olumsuzluğa rağmen ligin yensekte yenilsekte en iyi futbolunu oynuyorduk,ilk geldiğindede kimsenin ligde kalmaya umudu yoktu,nasrettin hocanın göle maya atması misali ya tutarsa diye 4 adam aldı onlarda iyi tuttu ligde kaldık,bu sezonda sezon başı yanlış işler yapıldı transfere yeteri kadar zaman ayrılamadı ,ara transferde istediği oyuncular alınamadı,hakemler 32 maçın en az 25 inde kasıtlı olarak sivassporun hakkını gaspetti,enaz 20 puanımızı hakemler gaspetti buna rağmen bizim harcadığımız paranın 4 5 katını harcayan trabzondan,öve öve bitirilemeyen bursaspordan,eskişehirden,anta lyaspordan,gençlerbirliğinden ,kayserispordan çok çok uzak mesafelerde değiliz hakemlerin gaspettiği puanları kazanmış olsak belki şampiyonlar ligi en kötü avrupa ligi hesapları yapıyor olacaktık,bunun yalakalıkla, şakşakçılıkla alakası yok gerçekler bunlar,maalesef sevgili bektaş emminin rahatsızlığı yüzünden busezon çok sıkıntı çekti ,takıma yeteri kadar kendini veremedi, ALLAH acil şifa versin çok zor durum ,busezonda yine bu sebeblerden takıma ve transfere zaman ayıramıyacağı aşikar olduğu için ayrılmasının 2 taraf için daha hayırlı olacağını düşünüyorum ,önemli olan kırıp dökerek küstürerek değil ,sivas kapısının tamamen kapanarak değil, daha iyi şartlarda yeniden buluşmak dileğiyle kendisine başarılar diliyorum
Aynen Katılıyorum. Yolun açıkolsun emeklerine teşekkürler. Bi daha görüşmek dileğiyle.
Casanova Rasit 20.05.2013, 21:27 SüküR kurtulduk.
Yollun acik olsun...
COBANSARAYLI 20.05.2013, 21:27 1.GALATASARAY A.Ş. 17 9 6 2 34 20 14 33
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 6 3 38 25 13 30
3.MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 17 9 3 5 28 22 6 30
4.FENERBAHÇE A.Ş. 17 7 6 4 25 19 6 27
5.ESKİŞEHİRSPOR 17 6 6 5 32 23 9 24
6.BURSASPOR 17 5 9 3 26 20 6 24
7.TRABZONSPOR A.Ş. 17 6 6 5 19 15 4 24
8.KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 17 7 3 7 23 26 -3 24
9.KASIMPAŞA A.Ş. 17 6 5 6 24 20 4 23
10.SİVASSPOR 17 6 4 7 21 24 -3 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 4 9 4 25 26 -1 21
12.İSTANBUL BBSK 17 6 3 8 19 20 -1 21
13.ORDUSPOR 17 4 8 5 19 19 0 20
14.GAZİANTEPSPOR 17 5 5 7 16 24 -8 20
15.KAYSERİSPOR 17 5 4 8 22 29 -7 19
16.SANİCA BORU ELAZIĞSPOR 17 3 7 7 11 27 -16 16
17.MERSİN İDMANYURDU 17 3 6 8 18 27 -9 15
18.AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR 17 3 6 8 12 26 -14 15
COBANSARAYLI 20.05.2013, 21:35 [QUOTE=COBANSARAYLI;856248]1.GALATASARAY A.Ş. 17 9 6 2 34 20 14 33
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 6 3 38 25 13 30
3.MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 17 9 3 5 28 22 6 30
4.FENERBAHÇE A.Ş. 17 7 6 4 25 19 6 27
5.ESKİŞEHİRSPOR 17 6 6 5 32 23 9 24
6.BURSASPOR 17 5 9 3 26 20 6 24
7.TRABZONSPOR A.Ş. 17 6 6 5 19 15 4 24
8.KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 17 7 3 7 23 26 -3 24
9.KASIMPAŞA A.Ş. 17 6 5 6 24 20 4 23
10.SİVASSPOR 17 6 4 7 21 24 -3 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 4 9 4 25 26 -1 21
12.İSTANBUL BBSK 17 6 3 8 19 20 -1 21
13.ORDUSPOR 17 4 8 5 19 19 0 20
14.GAZİANTEPSPOR 17 5 5 7 16 24 -8 20
15.KAYSERİSPOR 17 5 4 8 22 29 -7 19
16.SANİCA BORU ELAZIĞSPOR 17 3 7 7 11 27 -16 16
17.MERSİN İDMANYURDU 17 3 6 8 18 27 -9 15
18.AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR 17 3 6 8 12 26 -14 15
Riza hocayi basarisiz bulanlar su tabloya bakip ellerini vicdanlarina koysunlar ve oyle karar versinler,ligin ilk yarisinda ordu spor avrupa planlari yapiyordu dustuler,mesut bakkalli karabuk avrupa hesabi yapiyordu ve bir kac mac kazanip havaya giren ve Riza hocadan daha basarili buldugunuz mesut bakkiln takimi son macta pacayi kurtardi,sivasspor tum hakem hatalarina ragmen ligde ilk yarida topladigi puanin aynisini topladi bu butce ile bu kadar bence sivasli yigidolar super ligin keyfini cikarmali her ne olursa olsun takimina ve teknik adamina sahip cikmali hersey icin tesekkurler Riza hoca insallah gelecek teknik adam seneye daha basarili olur
Serdar63972 24.05.2013, 08:52 "Biz geçen sene mükemmel, inanılmaz bir teklif aldık. Burada görevdeyken çok büyük teklif geldi. Ama Sivasspor'u yarı yolda bırakmak istemediğimden dolayı teklifi kabul etmedim. Sonra yine çok sevdiğim, istediğim yerden teklif geldi. Biz Sivas için her türlü fedakarlığı yaptık. Bundan pişman değiliz"
Gidenin arkasından konuşmak doğru değil lakin bir yıl boyunca hep bu konuda itham edildiğimiz içinde içimde yara kalmış. Yazmazsam çatlarım. Yukardaki ifadeye bakılırsa hocamıza BJK'dan KOCAMAN-ÇOK MU ÇOK BÜYÜK - DEVASA bir teklif gelmişti yaa.... Bu sene Hoca boşta, Beşiktaş boşta... Hocanın BJK ile dedikodusu bile yapılmıyor... Komik ama YILMAZ VURAL'ın bile adı geçti Rıza Hocanın adı geçmedi. Hem hocada bu sene kendini başarılı buluyordu. Hoca Nasreddin diyor ya, Kedi buradaysa et nerede,e bu etse bizim kedi nerede... Bende bizim kediyi soruyorum anlayacağınız... :)
|
|