Orijinalini görmek için tıklayınız : Carlos İmzaya Geliyor

Sayfa : [1] 2 3 4

SivasSpor.Com
17.05.2013, 22:12
http://resimzade.com/Show.html?i=40472&token=61274

Roberto Carlos, Sivasspor ile prensipte anlaştı.

Rusya Ligi ekiplerinden Anzhi'nin sportif direktörlüğünü yapan Brezilyalı efsane oyuncu Roberto Carlos, Sivasspor ile prensipte anlaştı.

Roberto Carlos'un menajeri Özkan Doğan, Figen Civan'a özel açıklamalar yaptı. Doğan, yaptığı açıklamada "Carlos, Sivasspor ile prensipte anlaştı. Salı veya Çarşamba imza atacak" dedi.

Konuyla ilgili konuşan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ise " R.Carlos ile ciddi ciddi ilgileniyoruz, 2 gün içinde netleşir." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Skorer.com'un edindiği bilgiye göre; Roberto Carlos, bu hafta içi Sivas'a gelip kenti ve tesisleri gezecek.

Morten58
17.05.2013, 22:12
http://blog.jovempan.uol.com.br/quartarollo/files/2012/07/roberto2.jpg

Fransız basınının iddialarına göre sezon sonu Rıza Çalımbay ile yollarını ayıracak olan Sivasspor, teknik direktörlüğe eski futbolcu Roberto Carlos'u getiriyor.

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıracak olan Sivasspor'da teknik direktör arayışları başladı. Fransız haber sitesi Mercato 365 Roberto Carlos'un, Sivasspor'un başına geçeceğini iddia etti.

Rus ekibi Anzhi'de sportif direktörlük yapan Carlos, Fenerbahçe'de de oynamıştı.

Kaynak: TurkFutbol.Com Dış Haberler / Yiğit Nusret KULA

KAYNAK 2 (http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=91319)

KAYNAK3 (http://www.maraton.com.tr/roberto-carlos-turkiyeye-donuyor_194245.html)

KAYNAK 4 (http://turkfutbol.com/detay.asp?id=11677)

KAYNAK 5 (http://www.f5haber.com/yeni-safak/rus-basinindan-flas-roberto-carlos-iddiasi-haberi-3917704/)

Orjinal Metin:
After his player-manager experience at Anzhi Makhachkala, former Brazilian legendary left backwing Roberto Carlos has been contacted by Sivasspor owners, in order to have him become Turkish club new head coach. 40 years old former Real Madrid and Seleção might soon start a negotiation.

ORJ. METİN (http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=121172)

u2sivasspor
17.05.2013, 22:43
tecrübesi olmayan ve türkiye ligini çok az bilen biriyle anlaşmak ne kadar doğru olur bilemiyorum gelirse inşallah sorun çıkmaz ama benim gönlüm yerli hocadan yana

ramazan5842
17.05.2013, 22:45
en azından medyada sivas ismi daha çok duyulur.

sivaslıadem
17.05.2013, 22:55
bana hiç inandırıcı gelmedi
Fransız haber kanalına sorsanız sıvası tanımaz
Bu habere inanmak istemiyorum
Michael owen gibi çıkmasın bu haber de
Fuat çapa ile anlaşıldığını duymak istiyorum en kötü
Daha aşağısı bizi kurtaramaz

sivastatlıbelam
17.05.2013, 22:57
roberto carlos gelirken yanında 2-3 tane de neymar getirirse bu ligi sallarız:)

mustafa_kavak58
17.05.2013, 23:02
Yalan inanmayin boyle haberlere

adres58
17.05.2013, 23:04
Sporda MEDYA faktörü çok önemlidir. Spor gazetelerinde yer alan Mahalle takımlarının varlığı hem Medya'ya olan yakınlığından hemde ilk futbol kulübü olmalarından ileri gelmektedir. Bab-Alinin gücü onların bu pastayı iyi bölüşmelerinden kaynaklanmaktadır. Onlar gizli güçtür ve o gücü şimdiye kadar tek-tükde olsa yenen sadece Siyasettir. Her zaman olmaz ama etkisi yadsınamaz.

Sivassporumuz artık Hocasız kalmıştır. Roberto Carlos ismi ise kulübümüzle anılmaktadır. Onun gelmesi ile 5X5 punta haberlerimizi okurken, birdenbire Medyada ismi geçen takımımızın 30X30 manşetlerde yer alması demektir. İyi bir reklamdır, iyi bir karizmadır ama iyi bir antrenör cerrahımıdır onu bilemem. Çünkü ilkleri yaşayacak bir isimdir Roberto Carlos. Daha hiç bir ciddi ameliyata girmemiş bir Asistandır. Karşısında Türkiyenin en büyük nüfusuna sahip çok ciddi bir potansiyeli olan ama ''hala yatağında horlayan'' bir insan topluluğunun takımı için adı geçmektedir. A Planı, hocamız olduğunu farzedersek bize katacağı çok şey olabilir.
''Roberto Carlosun takımı bu hafta Feneri darmadağın etti
veya
''Roberto Carlos İnönüde Kartal avladı''
yada
''Arenada Carlosun Arslanları''
..başlıkları ile birden tüm dünya basınında yer bulabiliriz. Buda yukarda dediğim gibi karizma demek, bunun peşi sıra ya şu takımdan teklif geldi Roberto Carlos başında var deyip kalifiye transferlerle hem şehrin çehresini değiştirmek, hemde ''yatağında horlayan nüfus gücünü hareketlendirmek adına olumlu şeyler yaşanabilir.''
Lakin olumsuz yönleride olabilir. Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. 1 sene sonra Postanede pul yalamak görevimiz olur ve o isim çeker gider geriye küllerimiz kalır.

Denemeli mi?
Gelmelimi?
Riskmi?
Doğrumu?
Yanlışmı?

Bunu zamanla göreceğiz.

infial§
17.05.2013, 23:06
Anzhi'de 2 yıllığına 10 milyon € alan carlos o parayı bırakıpta gelmez,eski futbolcuyu Sivas'a hoca diye getirmek saçmalık olur balon haber bence

migroArmis
17.05.2013, 23:08
Nedir bu kardeşim...Sivasspor yeni hoca adaylarının deneme tahtasımıdır...R.Carlos kariyerinde iyi bir futbolcu olabilir ama hocalıkta neyin nesi...İyi bir hoca olduğu zaman gelsin...Bu seviye Sivasspora yakışmıyor Her zaman Sivassporun şampiyonluk düşüncesi içersinde olmasını arzuladım...Ama bu oluşum bu şekilde olmaz..Hocalığını tasvip etmediğim Rıza Hoca bile tecrübesiz R Carlostan beş gömlek üstündür...

aozdemir
17.05.2013, 23:10
gelmese bile ne güzel reklamımızı yapıyorlar işte :)

DOGU_BEY
17.05.2013, 23:13
Roberto Carlos haberleri asparagas değil, bu konuda girişimler olabilir...Fakat Carlos'un ilk teknik adamlık deneyimini bizde yaşayacak olması tabi ki büyük bir risk..Carlos 1 yıldır Anzhi'de teknik direktör Guus Hiddink'in yardımcılığını yapıyordu...Eğer gelirse bizi iki tablo bekliyor:

1-Ya ilk hocalık deneyiminde göze çarpan çok başarılı bir çıkış yapar...
2-Ya da oldukça başarısız olur ve ilk 5 hafta sonunda uçak biletini alır...

migroArmis
17.05.2013, 23:17
Roberto Carlos haberleri asparagas değil, bu konuda girişimler olabilir...Fakat Carlos'un ilk teknik adamlık deneyimini bizde yaşayacak olması tabi ki büyük bir risk..Carlos 1 yıldır Anzhi'de teknik direktör Guus Hiddink'in yardımcılığını yapıyordu...Eğer gelirse bizi iki tablo bekliyor:

1-Ya ilk hocalık deneyiminde göze çarpan çok başarılı bir çıkış yapar...
2-Ya da oldukça başarısız olur ve ilk 5 hafta sonunda uçak biletini alır...

Canlı bir örneğni ele alalım..Bana göre kriterdir..George Hagi büyük futbolcuydu...Bursaspora geldiğinde o başındayken değil ama takımın düşmesine sebep olan faktörleride kendi sağlamıştı...Yeni Hocalığa başlamış olması bunun en büyük nedeniydi...

Respect58
17.05.2013, 23:18
Doğru mu yalan mı bilmiyorum ancak şu var ki herkes anasından teknik direktör olarak doğmadı.Mesela Şota Kayseri'ye geldiğinde hiç teknik direktörlük deneyimi yaşamamıştı.Her şeyin bir başlangıcı vardır.Bence denemeye değer.Carlos futbolu bilen birisi eğer bunu futbolculara aktarırsa bence faydalı olur.Hem Carlos ile çalışmak isteyen oyuncular olacaktır buda transferi kolaylaştırabilir.

babapiton
17.05.2013, 23:23
Carlos camia ya heyecan getirir iyi yabancı futbolcular getirebilir riskmidir risktir ama denemeye değer Carlos bu Carloss ama gelirmi işte birde o var :)

migroArmis
17.05.2013, 23:24
Doğru mu yalan mı bilmiyorum ancak şu var ki herkes anasından teknik direktör olarak doğmadı.Mesela Şota Kayseri'ye geldiğinde hiç teknik direktörlük deneyimi yaşamamıştı.Her şeyin bir başlangıcı vardır.Bence denemeye değer.Carlos futbolu bilen birisi eğer bunu futbolculara aktarırsa bence faydalı olur.Hem Carlos ile çalışmak isteyen oyuncular olacaktır buda transferi kolaylaştırabilir.

Ama güzel kardeşim bu bahsettiğimiz olay Türkiyede ilk defa şampiyon olmaya çok yaklaşan Sivassporun başına gelecek...Normal bir Anadolu takımının değil....Bana göre Sivasspor ve şampiyonluğa ulaşmış Bursaspor Anadolu takımlarının lokomotifidir..Bu oluşumu sağlayan Bursaspor değil Sivasspordur..Bunun içindirki yeni veya normal bir hoca gelmemelidir..

eyuphulagu
17.05.2013, 23:26
Macera aramaya hiç gerek yok..Eğer illa da Brezilyalı; popüler bir hoca getireceklerse Artur Zico yu getirsinler..En azından teknik direktörlük deneyimi olan bir hoca..Ben Muhsin Ertuğral ın bile Roberto Carlos tan daha çok daha iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum..En azından Sivassporu,şehri tanıyan bir hoca..Yanına eğer 2 tane ligi tanıyan ,sivassporu iyi tanıyan yardımcı verilirse Muhsin hoca sivasspora Roberto Carlos tan daha faydalı olur..Yerli yardımcı olarak da Hakkı HOCAOĞLU ve eski kaptanımız M.Ali yi tavsiye ediyorum..Hocanın getireceği bir yardımcıyla birlikte bu üçlü sivasspora Roberto Carlos tan 10 gömlek daha faydalı olur..Ben illa da M. Ertuğral gelsin demiyorum ama Roberto Carlos un yerine onu 100 defa tercih ederim..

poolat58
17.05.2013, 23:28
ben hiçbir anlam veremiyorum...carlos bir dünya yıldızı tamam ama td lük kariyeri olmayan bir adam... bu resmen risk almak...bunlar reklam kokan hareketler yönetim :) insanın aklından da geçmiyor değil hani dünya basınında yankı uyandırır. Sivasspor'umuzun adını herkes duyar. bilemiyorum yavvv :confused:

Çılgın Türk
17.05.2013, 23:30
Reklamdan baska hic bir getirisi olmaz o yüzden gelir mi gelmez mi diye fal bile acmam...

Çılgın Türk
17.05.2013, 23:33
Hagi türkü bir transfer olur bu. Hagi de büyük futbolcu idi ama teknik direklügü sifir!!

Kayserispor Prosinecki'yi getirdi. Prosinecki'de dönemin cok iyi futbolcularindandi.
Hagi, Roberto Carlos ve Prosinecki arasindaki fark: Prosinecki 4 sene Hirvat milli takiminda Bilic'in yardimciligini yapti sonra Kizil Yildiz'in basina gecti oradan da Kayserispor'a geldi !!

Carlos belki ilerde iyi hoca olabilir belki de Hagi gibi söner gider.
Bu riski girmeye deger mi? Bence degmez ama yinede yönetim bilir..

Respect58
17.05.2013, 23:34
Ama güzel kardeşim bu bahsettiğimiz olay Türkiyede ilk defa şampiyon olmaya çok yaklaşan Sivassporun başına gelecek...Normal bir Anadolu takımının değil....Bana göre Sivasspor ve şampiyonluğa ulaşmış Bursaspor Anadolu takımlarının lokomotifidir..Bu oluşumu sağlayan Bursaspor değil Sivasspordur..Bunun içindirki yeni veya normal bir hoca gelmemelidir..

Sivasspor anadolu da ki devrimin başlangıcı olmuştur fakat asla lokomotif olamamıştır.Lokomotif olmak için sürekli yukarılarda olmak lazım.Bir ileri iki geri ile bu işler olmaz.

Eğer geçmişte olduğu gibi hiç umulmadık birisinin çıkıp Sivasspor'u yukarılara taşımadığı sürece normal bir anadolu takımı hüviyetinden kurtulması zor.

58MUAMMER58
17.05.2013, 23:34
benim şahsi tahminim hep şu olmuştur,sivassporun başına fb den ekmek yememiş ne yönetici nede teknik heyet gelmezse sivasda kabul görmez ,görmüyor ,sivasspor tarihine bakacak olursak her 10 hocadan enaz 7 tanesi fb kökenlidir,haberlerin asparagas olduğuna inanmıyorum,herkes ağzına ertuğrul sağlamı ,fuat çapayı alıyorda, ertuğrul sağlama trabzon ciddi ciddi göz koymuş,fuat çapa erciyesle el sıkışmış aldıkları parada 2 milyon € bu parayı bizim yönetim s.tin sene kimseye veremez,roberto carlos paraya doymuş biri,sivasspordan kazanacağı 2 3 miyon € ya ihtiyacı yok 1.5-2 milyon-,€ ya rahatlıkla hoca olabilir ,efendim ilk hocalığıymış tecrübesi yokmuş laflarınada karnımız tok,türkiyede paylaşılamayan ertuğrul sağlam,bülent uygun ,anne karnında teknik direktör doğmadılar, bülent uygunun geçmişindeki başarılar sivasspordadır buca ve elazığ macerası fiyaskodur,enson antepte iyi iş çıkartmıştır,ertuğrul sağlamında bursada şampiyonluğu var kayseride bjk de başarılı sezon geçirmiştir,baktığımızda paralı takımlar bunlar ,getir akhisarda ne yapacak ertuğrul sağlam ,bu oyuncuların futbolculuk geçmişleri , roberto carlos ile kıyaslanmaz bile avrupada 600 700 bin€ ya havada 40 takla atacak başarılı hocalarda var ,herşeyin bir ilki vardır ben geleceğine ne çok inanıyorum,nede imkansız görüyorum,verner lorantta geldiğinde herkes şaşırmıştı ,neden olmasın?

bahbaba58
17.05.2013, 23:35
GELSİN GELSİN GELSİN
Bazı Arkadaşlar demiş SİVASSPOR deneme Tahtasımı diye Neden Deneme Tahtası olalım ki adam futbolun içinden gelmiş dünyaca ünlü biri SİVASSPORUMUZUN hem reklamını yapar hem brezilya rusya veya istediğimiz her futbolcuyu CARLOS var diye getirebiliriz GİDECEK OLAN ENERAMO bile naz yapmaya başladı KALAYIM MI GİDEYİM Mİ diye ?
BÜLENT UYGUN SİVASSPORU çalıştırmadan önce kim tanıyordu veya kim iyi teknik direktör olacağını bile bilirdi adam ŞAMPİYONLUĞA oynattı sistem kurdu o gün ki tepkilerde öyleydi Ne BÜLENT UYGUNU YA SİVASSPOR deneme tahtasımı onu getiriyorlar dedi ama gel gör ki 2 YIL ŞAMPİYONLUĞUN KAPISINDAN döndük
HAYIRLISI OLSUN KEŞKE GELSE SÜPER OLUR...

Morten58
17.05.2013, 23:38
ERTUGRUL SAGLAM olmaz ise !

O zamam , ben Roberto Carlos ile imza yi atardim ve söyle bir uygulama yapardim.

Teknik Direktör : ROBERTO CARLOS

Yardimcilari: eski oyuncularimiz'dan, futbolculugu birakan , MOHAMMED ALI KURTULUS ile ine eski oyuncularimiz'dan , futbolculugu birakan , NORDIN WOOTER

Çılgın Türk
17.05.2013, 23:40

Shota Kayserispor'a gelmeden önce Ronald Coeman, Luis van Gaal ve Dick Advocaad'in yaninda uzun zaman yirdimci antrenör olarak calisti.

Futbolculuktan direkt teknik direktörlüge gecenler arasinda Kilinsmann var

Morten58
17.05.2013, 23:42
Shota Kayserispor'a gelmeden önce Ronald Coeman, Luis van Gaal ve Dick Advocaad'in yaninda uzun zaman yirdimci antrenör olarak calisti.

Roberto Carlos'da , Anzhi Mackalla takiminda Guus Hidding'in yardimciligini yapti , her nekadar Türkiye Milli Takim'da basarisiz grafiig cizmis olsada .

Dark Force
17.05.2013, 23:45
Yok böyle birşey medyayı meşgul edecek bir haber hiç teknik adamlık yapmamış bir yabancıyı sivasspor klubü getirmez bu kim olursa olsun teknik adamlık ayrı futbolculuk ayrı çok büyük risk

Respect58
17.05.2013, 23:46

Roberto Carlos'ta yıllarca hep üst düzey antrenörlerle çalıştı ve 1 yıldır Hiddink'in yanında çalışıyor.

Çılgın Türk
17.05.2013, 23:46
Roberto Carlos'da , Anzhi Mackalla takiminda Guus Hidding'in yardimciligini yapti , her nekadar Türkiye Milli Takim'da basarisiz grafiig cizmis olsada .

Carlos yardimcilik yapmiyor, sportif direktör!

frankfurt"sivas
17.05.2013, 23:53
Kim gelirse gelsin ama durust olsunn hatasini kabul etsin riza hocanin en buyuk sucu hatasiz olmasi hic hatasini kabul etmemesi bize gonul verecek bir hoca gelir insallah

MaXiMuM
18.05.2013, 00:30
R. Carlos bizim için bir risktir. Bu riski almamızı gerektiren bir durum var mı ? Bence yok.
Ama birde diğer taraftan bakınca R. Carlos takımımıza ayrı bir hava katar.
Taraflı-tarafsız herkesin beğendiği ve Türkiye kariyerinde futbolculuk zamanında sempatiyle bakılmış, kötü bir imajı olmayan R. Carlos, bizim son yıllarda kaybettiğimiz güzel imajımızı tekrar kazandırır diye düşünüyorum.

Morten58
18.05.2013, 00:44
Roberto Carlos bence Ziya Erdal'imiz isin bir sanstir. Cünkü Roberto Carlos'un Futbolcu mevkii : Sol Bek , Ziya Erdal'a hem ofansif hem defansif anlaminda cok sey katacagina dair bir inancim var.

migroArmis
18.05.2013, 01:06
Sivasspor anadolu da ki devrimin başlangıcı olmuştur fakat asla lokomotif olamamıştır.Lokomotif olmak için sürekli yukarılarda olmak lazım.Bir ileri iki geri ile bu işler olmaz.

Eğer geçmişte olduğu gibi hiç umulmadık birisinin çıkıp Sivasspor'u yukarılara taşımadığı sürece normal bir anadolu takımı hüviyetinden kurtulması zor.

Bursasporu şampiyon yapan tokat iki yıl iki kez Sivasspor tarafından şampiyonluk kovalanarak atılmıştır...Bundan daha büyük lokomotiflik nicedir değerli kardeşim...

58megayigido
18.05.2013, 01:15
ya millet r. Carlos için tecrübesiz diyorsunuz ama adam dünyanın en önemli klubunde oynadı dünyanın en buyuk tekniktrektorleriyle çalıştı sivassporda ebence başarılı olur ama istemesi gerek istekli olduktan sonra avrupaya açılırız carlosla
ayrıca sivasspora daha iyi futbolcular transfer olur takım ateşlenir türkiye değil dünya sivassporu konuşur r. carlosun takımı ilk galibiyetini aldı vs. vs.

ama bu haberler asılsızsa orası büyük hayal kırıklığı olmasın bence
sonra Erdal saarılar biz bu haberlere gülüyoruz nereden çıkıyor bunlar derse şaşırmayalım :D

GokhanTurna
18.05.2013, 01:32
Allah'ım sen yönetimi böyle bir hataya düşürme. Hocalık tecrübesi olmayan bir adama takımı emanet etmek çok riskli. Önümüzde ki sezon için ciddi, bilinçli kararlar alınmazsa kesin küme düşeceğiz buraya yazıyorum.

Eneramo, Erman gibi isimlerin gitmesi takımın gücünü %50 oranında düşürecektir emin olunuz. Bu isimlerin gitmesine karşın siz riske giripte saçma sapan teknik adamlar getirip, transferlere bütçe ayırmazsanız bu takıma elveda deriz.

dedebali58
18.05.2013, 01:34
beraberinde getireceği 3-4 iyi oyuncu ileçıkış yakalayabiliriz,denemeden sonucu tahmin etmek mümkün değil hayırlısı olur inşallah

PRIMERA_58
18.05.2013, 01:54
Canlı bir örneğni ele alalım..Bana göre kriterdir..George Hagi büyük futbolcuydu...Bursaspora geldiğinde o başındayken değil ama takımın düşmesine sebep olan faktörleride kendi sağlamıştı...Yeni Hocalığa başlamış olması bunun en büyük nedeniydi...

Bu yönetim değil mi Bülent Uygun'a bu takımı emanet etti, kimse sorgulamadı o zaman ilk teknik adamlık deneyimini Sivasspor'da yapmasını, keşke olabilse Carlos gelse en azından onun sayesinde maçlara gelen taraftar artar....
Denemeden sonucu göremezsin....

bykara5835
18.05.2013, 01:55
6 saat önce r.carlos trafik kazında hayatını kaybetti diye haber çıkmış Konu ile ilgili olarak F.Bahçe'nin eski tercümanı Samet Güzel de bir tweet atarak bu haberlerin asılsız olduğunu doğruladı. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı. Hayatını kaybeden kişinin 80 yaşındaki aynı Brezilyalı Roberto Carlos isimli sanatçı olduğu ortaya çıktı..(milliyet)
şimdi bizde samet e sorsak sivasspor carlosla ilgileniyormu diye..
doğrumu samet söyle yüksek sesle herkes duysun :D

karamik
18.05.2013, 02:01
gardas carlos degil morinho olsa sivasa yaramaz bunlara sosyal hayatın sıfır olduğu alısveris merkezinin oyun salonlarının vs.olmadıgı yerde tutmak imkansız hem carlos corcoru bilmez bekmezi bilmez madımagı bilmez

eyupk
18.05.2013, 02:03
Spor yazarımız Abdullah Yiğitte doğruluyor, Abdullah Yiğit herzaman Sivassporumuzu takip eden gerçek bir Sivaslıdır dolayısıyla Abdullah Yiğitin yalan söylüyceğine ihtimal bile vermiyorum. Eğer Fuat Çapa olmazsa Roberto Carlos Sivassporda diyebiliriz.

onurcngr
18.05.2013, 02:56
carlos gelirse şayet yönetimin ilk iş olarak RC3 baskılı forma tişört ne varsa satışa sunmalıdır :)

onurcngr
18.05.2013, 03:03
ROBERTO CARLOS HEYECANI
Önceki gün Sivasspor’un Roberto Carlos ile görüştüğü haberini aldım. Araştırma yaptım ve gerçekten görüşüldüğünü öğrenince yazmaya karar verdim. Gerek sosyal paylaşım sitelerinde,gerekse Yiğidolar arasında bu yazı çok büyük yankı buldu. Ancak sonradan Sivassporlu olanlardan birisi ( Sivasspor süper lige çıktıktan sonra) Böyle bir şeyin olmadığını söyleyerek geziyormuş. Tabi kolay değil! Böyle bir haberi ilk kendisi duyurmak isterdi,ama Abdullah Yiğit yazdığı için kabullenmesi çok zor.Ben Roberto Carlos konusunda sadece şunu söylüyorum,eğer tereddüdünüz varsa açıp Mecnun Başkana böyle bir görüşme olup olmadığını sorabilirsiniz. Ama bunu sormak gazetecilik ister,buda sizin işiniz değil,masa başı dururken araştırma yapmaya ne gerek var? Abdullah YİĞİT

ROMANTİK KATİL
18.05.2013, 03:44
Valla SİVASSPORUMUZ yol gecen hanına dönmüşte haberimiz yok. Ozaman bende sportif drektör olayım SİVASSPORUMUZA. Amatör kuluplerde oynadım gencligimde, Simdide haftada iki kez halı saha macına gidiyorum, futbolla alakalı hiç birseyi kacırmamaya gayret ediyorum, bende futbolun içinden geliyorum ozaman. Roberto carlos iyi futbolcu iyi bir insan olabilir ama SİVASSPORA teknik drektör olamaz. Neden derseniz alınacak 2 3 kötü sonucta elestirilere dayanmaz. Taraftarımızda Rıza hocaya gösterdigi töleransı Robertoya göstermez. Rıza hocayı elestirsekte Sivaslıydı sineye cekiyorduk. Carlos hem yabancı hem deneyimi yok. Yönetimin bence bu gibi hareketlerden kacınması lazım. Caylak teknik drektör getirilirse TRT sporda SİVASIN maclarını izlemeye baslarız ALLAH korusun. Demem odurki yerli ve deneyimli bir hoca bize daha cok katkı yapacaktır.

EneS ElmaS
18.05.2013, 06:30
Roberto Carlos'u begenmeyenler var. Cristiano Ronaldo gelse dahi beğenmezsiniz zaten. Caelos Sivas'a gelirse birşeyler başarmak için gelir. Adam bu adımı td kariyeri için şans bilip gelir ancak. Sonuçta para filan hepsi hikaye. Sivas' da birşeyler başaramazsa td kariyeri baslamadan sonlanacaginida biliyordur.

Durum bu iken dünyaca ünlü bir oyuncu herşeyini vererek çalıştıktan sonra neden başarılı olmasınki? Yönetim transfer yapmıyor ondan maça gitmiyoruz diyenlere sesleniyorum: Alın size transfer belki şimdi gidersiniz maçlara :D

Poyrazcan
18.05.2013, 08:10
(b[[/B]Balon haber!
1- Habe?rin içeriği İngilizce.
2- son paragrafda " Pazarlıktan sonra belki olabilir" diyor.
3- Aslı olsa kıytırıktan bir site yerine Dünya haber ajansların düşerdi.
Ben şahsen itibar etmem buna.

4eylül
18.05.2013, 08:37
roberto carlos teknik direktörlük deneyimini önce fbde denesin deneme tahtasımıyız biz

bigacti0n58
18.05.2013, 08:52
Roberto Carlos Sivasa gelsin sivasa oluk oluk genç,süper yetenekli futbolcular gelir demedi demeyin...

asabibaba
18.05.2013, 09:37
ROBERTO CARLOS HEYECANI
Önceki gün Sivasspor’un Roberto Carlos ile görüştüğü haberini aldım. Araştırma yaptım ve gerçekten görüşüldüğünü öğrenince yazmaya karar verdim. Gerek sosyal paylaşım sitelerinde,gerekse Yiğidolar arasında bu yazı çok büyük yankı buldu. Ancak sonradan Sivassporlu olanlardan birisi ( Sivasspor süper lige çıktıktan sonra) Böyle bir şeyin olmadığını söyleyerek geziyormuş. Tabi kolay değil! Böyle bir haberi ilk kendisi duyurmak isterdi,ama Abdullah Yiğit yazdığı için kabullenmesi çok zor.Ben Roberto Carlos konusunda sadece şunu söylüyorum,eğer tereddüdünüz varsa açıp Mecnun Başkana böyle bir görüşme olup olmadığını sorabilirsiniz. Ama bunu sormak gazetecilik ister,buda sizin işiniz değil,masa başı dururken araştırma yapmaya ne gerek var? Abdullah YİĞİT

Abdullah Yiğit burada birisine çatmış kızmış laf itelemiş ama merak ettim kim acaba?Aklıma da o kadar çok isim geliyor ki!!!!!!!

PETKOVİC
18.05.2013, 09:40
Hagi de iyi futbolcuydu ama gs yi küme düşürüyordu nerdeyse. belli olmaz ama sonuçta adamın bir ağırlığı var ve brezilyadan çok kaliteli ve ucuz futbolcu getirebilir

Caner POLAT
18.05.2013, 10:28
Yabancı yaramıyor bize yerli şart.

Has Sivas`li
18.05.2013, 10:33
Hagi de iyi futbolcuydu ama gs yi küme düşürüyordu nerdeyse. belli olmaz ama sonuçta adamın bir ağırlığı var ve brezilyadan çok kaliteli ve ucuz futbolcu getirebilir

Bizim yeterince yabanci oyuncumuz var zaten. Yeni sezon max. 10, mac basinada max. 6 oyuncu kullanabilinecek. Bize daha cok türk yetenekleri kazandiracak hoca lazim.

adres58
18.05.2013, 10:34
http://www.ajansspor.com/resimv3/carlosyakin_200211.jpg
Ajansspor haberi (http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20130518/carlos_turkiyeye_donuyor.html)

58g0kberk58
18.05.2013, 10:43
Belki carlosun teknik direktorlugunu tartisabiliriz ama futbol gorusunu asla. Basarili olamasa bile brezilyadan cok iyi futbolcular transfer edilebilir brezilya ikinci ligi takip edilmesi gereken bir lig bence

selimdelen
18.05.2013, 11:06
getirebilirse yönetim her açıdan guzel olur teknik adamlıgı futbolun alt yapısından gelen birisinden daha iyi kim bilir tartışmasız buyuk fayda sağlayacaktır işini ciddiye alan profosyonel disiplinli ve taviz vermeyen sempatik birinden bahsediyorsunuz dunya capında bırınden bahsenıyorsunuz onemli olan elindeki malzeme adamdan acılı pasta yapmasını beklemek olmaz

B.DUMANLI
18.05.2013, 11:55
Bu haberin dogru olduguna inanmiyorum,velevki olsa bile takima ne verebilirki.Üc bes kurusa gelmez bu yüzden inanmak istemiyorum.

58MUAMMER58
18.05.2013, 12:05
roberto carlos daha gelmeden türkiye ve dünya haber ajanslarında sivassporun reklamını yaptırdı ,sivasspor şampiyonlar ligine kalsa böyle reklam olmazdı:D,bide gerçekten sivasa geldiğini düşünün heralde yabancı gazeteciler Sivasa kamp kurardı

MaXiMuM
18.05.2013, 12:07
R. Carlosa karşı çıkanlar, bülent korkmaz, hamza veya uğur tütüneker gibi isimlerin gelmesini isteyenler diye tahmin ediyorum. Neden acaba :D

B.DUMANLI
18.05.2013, 12:18
R. Carlosa karşı çıkanlar, bülent korkmaz, hamza veya uğur tütüneker gibi isimlerin gelmesini isteyenler diye tahmin ediyorum. Neden acaba :D

Kalplerinin derinliklerinde SARI KIRMIZI izleri olanlar bunlar,ayni Roberto Carlos´u isteyenlerde nasilki SARI LACIVERT izler var ise...
Aslinda bu izlerden bikmadikda degil yani....
Sivasspor´un SIYAH BEYAZ izlerden kurtulmasina bir kac gün kaldi.Allah´im sana binlerce sükürler bize bugünleri gösterecegin icin....

asabibaba
18.05.2013, 12:28
Futbol gösteri başka değişle temaşa oyunu ise Roberto Carlos temaşa yaparken çok ön plana iter bizi ve komple başarılı olmak zorunda kalırız.Ama maya tutar mı tutmaz mı? Bu sadece Roberto için değil gelecek yeni hangi teknik direktör olursa olsun onun içinde geçerli olacaktır. BU DURUM SÜLFATON (en acı antibiyotik eskiler bilir)GİBİDİR .GÖZÜNÜ YUMUP İÇECEKSİN.TEK DİKİŞTE...;)

Çılgın Türk
18.05.2013, 12:30
Bence bosuna ümitleniyorsunuz.
Bu haber balon .... Michael Owen transferini hatirliyor musunuz? iste onun gibi balon..
Balon oldugunu surdan bile anlarsiniz: Roberto Carlos sportif direktör!!

B.DUMANLI
18.05.2013, 12:38
Roberto gelirmi ,gelmezmi bilemem ama sayet anlasma saglanirda gelirse,Sivas´a gelecek yabanci futbolcular Birezilya agirlikli olur bu kesin.Ikinciside Sivas ulusal medyada patlama yapar.Sampiyon olamiyacagimiza göre, bize küme düsürtmesin veya bu korkuyu hissettirmesinde kim gelirse gelsin.

punisher58
18.05.2013, 12:50
ROBERTO CARLOS HEYECANI
Önceki gün Sivasspor’un Roberto Carlos ile görüştüğü haberini aldım. Araştırma yaptım ve gerçekten görüşüldüğünü öğrenince yazmaya karar verdim. Gerek sosyal paylaşım sitelerinde,gerekse Yiğidolar arasında bu yazı çok büyük yankı buldu. Ancak sonradan Sivassporlu olanlardan birisi ( Sivasspor süper lige çıktıktan sonra) Böyle bir şeyin olmadığını söyleyerek geziyormuş. Tabi kolay değil! Böyle bir haberi ilk kendisi duyurmak isterdi,ama Abdullah Yiğit yazdığı için kabullenmesi çok zor.Ben Roberto Carlos konusunda sadece şunu söylüyorum,eğer tereddüdünüz varsa açıp Mecnun Başkana böyle bir görüşme olup olmadığını sorabilirsiniz. Ama bunu sormak gazetecilik ister,buda sizin işiniz değil,masa başı dururken araştırma yapmaya ne gerek var?

Abdullah Yiğit / Hürdoğan

(kimden bahsediyor aceb)

B.DUMANLI
18.05.2013, 12:54
ROBERTO CARLOS HEYECANI
Önceki gün Sivasspor’un Roberto Carlos ile görüştüğü haberini aldım. Araştırma yaptım ve gerçekten görüşüldüğünü öğrenince yazmaya karar verdim. Gerek sosyal paylaşım sitelerinde,gerekse Yiğidolar arasında bu yazı çok büyük yankı buldu. Ancak sonradan Sivassporlu olanlardan birisi ( Sivasspor süper lige çıktıktan sonra) Böyle bir şeyin olmadığını söyleyerek geziyormuş. Tabi kolay değil! Böyle bir haberi ilk kendisi duyurmak isterdi,ama Abdullah Yiğit yazdığı için kabullenmesi çok zor.Ben Roberto Carlos konusunda sadece şunu söylüyorum,eğer tereddüdünüz varsa açıp Mecnun Başkana böyle bir görüşme olup olmadığını sorabilirsiniz. Ama bunu sormak gazetecilik ister,buda sizin işiniz değil,masa başı dururken araştırma yapmaya ne gerek var?

Abdullah Yiğit / Hürdoğan

(kimden bahsediyor aceb)

Sivas medyasindan birine serseniste bulunuyor.Hürdogan´in rakibi olan bir gazete hadi sen bil kim?Hatta spor yazari bildinmi?....

Çılgın Türk
18.05.2013, 13:00
TEKNİK DİREKTÖR KİM OLUR?
Sivasspor’u yeni sezonda çalıştıracak teknik direktör için yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Bir çok aday var. Hatta,araya hatır koydurup gelmek isteyen çok sayıda ünlü isimde var. Sivasspor’a gelmesi muhtemel hocaların içerisinde kesinlikle Bülent Uygun yok. Bunu özellikle söylemek istiyorum,çünkü bize çok soruluyor. Onun dışında dünde belirttim,Fuat Çaba ile görüşüldü ve Çapa Salı günü Sivas’a gelecek.

Abdullah Yigit

Abdullah Yigit'in her yazdigi dogru olacak diye bir sart yok.
Örnegin Capa haberi fos cikti. Carlos haberide foc cikacak..

babapiton
18.05.2013, 13:04
Abdullah Yigit'in her yazdigi dogru olacak diye bir sart yok.
Örnegin Capa haberi fos cikti. Carlos haberide foc cikacak..

Çapa haberi fos çıkmadı görüştüğümüzü söyledi görüştük anlaştık diye bişey demedi ben şuana kadar hiç yanlış haberini görmedim yerel gazeteleri çok iyi takip eden biri olarak.Artık konu Carlos'la görüşüp görüşmediğimiz değil gelip gelmiyeceği...

Çılgın Türk
18.05.2013, 13:05
Sivas medyasindan birine serseniste bulunuyor.Hürdogan´in rakibi olan bir gazete hadi sen bil kim?Hatta spor yazari bildinmi?....

Kemal Caglayan olabilir mi? :D

Çılgın Türk
18.05.2013, 13:06
Çapa haberi fos çıkmadı görüştüğümüzü söyledi görüştük anlaştık diye bişey demedi ben şuana kadar hiç yanlış haberini görmedim yerel gazeteleri çok iyi takip eden biri olarak.Artık konu Carlos'la görüşüp görüşmediğimiz değil gelip gelmiyeceği...

Sali günü gelecek kismini niye esgectin?

Çılgın Türk
18.05.2013, 13:08
Roberto Carlos ile görüsülmüs olabilir, adam sportif direktör belkide bir futbolu icin görüsülmüstür! Eto'o? :D

elbeğli58
18.05.2013, 13:08
roberto carlos gelir veya gelmez ama gelirse artılar ne olur onu tartışmalıyız gelirse artıları
1-sivasspor brezilya ispanya basını öncelikli olarak tüm avrupa basınında yer alarak bir marka haline gelir
2- sivasspor transfer konusunda sıkıntı yaşamaz çünkü sivas a değil carlos istediği için gelecek oyuncular brezilyadan artık anderson gibi basit oyuncular yerine gerçekten yetenekli oyuncular transfer edebiliriz
3-bülent uygun ilk teknik drektörlük deneyimini bizde yaşadı ve şampiyonluğa oynadık
4-bu adam Anzhi Mackalla takiminda zaten çalışıyor ve Guus Hidding'in yardimciligini yapti guus hidding gibi bir futbol ekolünden ders almış
5- gerçekten marka olan isim yapmış en az 2 transferimiz olur ve bunun la da hiç olmayan forma satışı ile kulüp kasasını doldurur
6-stadyum sadece büyük maçlarda degil her maçta 20000 kişiyi toplar
7-cumhuriyet kupası na yalvar yakar takım çağıracağımıza avrupadan isim yapmış 3 takım çağırırız
8-hiç olmayan altyapımız breziyanın en ünlü isminin elinde gelişerek artık altyapıdan kaliteli futbolcular çıkarıp hem oynatır hemde satış yaparız
bunların hepsi = MARKA BİR SİVASSPOR

B.DUMANLI
18.05.2013, 13:40
Kemal Caglayan olabilir mi? :D

Soruyu dogru cevapladigin icin tebrikederim ,Antalya Lara´da 5 yildizli otelde kalmayi hakettin.Tüm rezervasyonlarin yapilmistir.Müracatini dogrudan A.Yigit´e yapman gerekiyor.Iyi tatiller.:D

Çılgın Türk
18.05.2013, 13:42
Soruyu dogru cevapladigin icin tebrikederim ,Antalya Lara´da 5 yildizli otelde kalmayi hakettin.Tüm rezervasyonlarin yapilmistir.Müracatini dogrudan A.Yigit´e yapman gerekiyor.Iyi tatiller.:D

Tam da tatile ihtiyacim vardi, hemen basvurayim :D

ccn
18.05.2013, 14:01
adam brezilyalı beyler yabancı oyuncu alacağımız zaman brezilyadan daha ucua oyuncu kapatabiliriz.Dünyada sivasın sesi duyulur haber oluruz.Hakemler bizi kolay yemezler artık.Ama adam ilk deneyimini sivasta yaşayacak.Kendi becerisine baağlı.Sonuçta maradona da teknik direktör olmaya çalıştı ama ola ola teknik traktör oldu :D

nightmare58
18.05.2013, 14:09
Avantajları ve dezavantajları olabilecek bir aday. Gelirse dünyaya ismimiz duyurulabilir, ama ilk deneyimi olacak orası düşündürüyor beni. Hayırlısı artık.

AmiRaLL
18.05.2013, 14:12
Hayirlisi ama olacak bisi degil ....olursada 5 6 hafta bakilir gerci hazirlik maclarinda belli eder kendini ..iyi tarafida surasi bedavadan reklam:)

cemahmety
18.05.2013, 14:31
Carlos'un teknik direktörlüğü takıma çok farklı şeyler de katabilir ama tecrübesizlik sonucunda elinde olanları da alabilir tam bir kumar olur ama eğer Nurullah Sağlam, Güvenç Kurtar, Ziya Doğan tarzı teknik adamlara kalacaksak en iyisi Roberto Carlos gibi bir yabancıyı almaktır en azından futbolculara kendi deneyimlerini aktarıır Ziya Erdal neden bir Carlos olmasın :)

PETKOVİC
18.05.2013, 14:47
Bizim yeterince yabanci oyuncumuz var zaten. Yeni sezon max. 10, mac basinada max. 6 oyuncu kullanabilinecek. Bize daha cok türk yetenekleri kazandiracak hoca lazim.

eneramo grosicki gidecek büyük bir ihtimal. pedriel ve piech ten de bişey bekliyosan büyük bir yanılgı içine düşersin. sivasın yabancıları kaleci ve aatıf hariç baştan aşağı yenilenmesi lazım..

sivaslımuho
18.05.2013, 15:22
Bnce gelırse cok ıy olur takımımızın reklamı olur hemıde carlos brezılyadan ıyı topcular getırır.

akkuzu
18.05.2013, 18:05
Stajını sivasta yapmak içinmi geliyormuş
(Muhsin Ertuğrulda stajını burda yapmıştıda)

kamışlı58
18.05.2013, 21:11
Saçmalık saçmalamayın Sivasspor. Bu kadar basitmi

Turan 59
18.05.2013, 21:13
akkuzu;855491]Stajını sivasta yapmak içinmi geliyormuş
(Muhsin Ertuğrulda stajını burda yapmıştıda
Siz Muhsin ERTUĞRAL'a Sivasspor'da staj yaptı diyorsunuz.Bu adam yıllarca Afrika'da Teknik Direktörlük yapıyor.Futbol'a biraz yabancısınız galiba.

babapiton
18.05.2013, 22:32
Roberto Carlos, gelecek sezon Sivasspor'un teknik direktörlüğünü yapacak. Salı ya da çarşamba günü imza atacak / Menajeri Özkan Doğan"

tavatir
18.05.2013, 22:42
Roberto Carlos, gelecek sezon Sivasspor'un teknik direktörlüğünü yapacak. Salı ya da çarşamba günü imza atacak / Menajeri Özkan Doğan"

Twitter'da birileri bunu söylemiş ama ben yine de sonuçlanacağına pek ihtimal vermiyorum.

adres58
18.05.2013, 22:46
http://p1305.hizliresim.com/19/l/n6kdv.png

Respect58
18.05.2013, 22:50
Figen Civan Sivassporumuz ile birlikte Çeçenistan'a gidip Terek Grozny ile yaptığımız hazırlık maçını takip etmişti.

DOGU_BEY
18.05.2013, 22:53
FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ!!!

•Birinci ağızlardan aldığım 'kesin' habere göre Sivasspor gelecek sezon teknik direktörlük görevi için ROBERTO CARLOS ile prensipte anlaştı...Salı veya Çarşamba günü Carlos, başkanla bir araya gelerek imzayı atacak...İmza atılma ihtimali ve anlaşılma oranı çok yüksek...

•Carlos gelirse ekibinde ona yardımcılık yapacak, (sanırım bizim camiadan yetişen) bir Türk antrenör de olacak...Ve muhtemelen takımın başına geçtiği takdirde getireceği yabancılar da olacak...Son anda bir pürüz çıkmazsa çok büyük bir ihtimal yeni teknik direktörümüz Roberto Carlos olacak...

34yigido34
18.05.2013, 22:56
dogu bey sen dediysen inanırız :D

G Ü N E R
18.05.2013, 22:57
sanırım macera arıyoruz sonumuz hayır olsun

B.DUMANLI
Roberto carlos Sivasspor´a gelirse gercekten basarili olabilir.Zamaninda dünya markasi antrenörlerle calismis ve birikimi var.Gölcümüz Brezilya´dan gelecek demektir.
Seyirci sayisinda artis olur,Sivas seyircisi yeni yüzler görmek istiyor.Her önüne gelen antrenör oluyorsa Roberto Carlos´da bu isi yapar.

asabibaba
Giden sanırım çok şey kaçırmış olacak ..Camiamız hayırlı olsun..Allah utandırmasın .....;)

DoomsDay58
Dünyanın tanıdığı bir ismi getirmek mantıklı ve yeni bir teknik direktör bu da başarıya aç olduğunu gösterir inşallah teknik direktörlüğü de futbolculuğu gibi olur.

BOUN
18.05.2013, 22:59
Ya çok iyi ve başarılı olacağız ya da çok kötü! Ortası olmayacak bu işin. Ama iyi bir teknik ekiple desteklenecek Carlos'un başarısız olmayacağına inanıyorum!

34yigido34
18.05.2013, 22:59
brazilyadan ucuza kaliteli futbolcular getirir

ddolphiner
18.05.2013, 23:00
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23318783.asp

evet bizde geliyormuş harbiden :D:D:D:D

Muhtemelen Hayrettinde yardımcılığını yapar iki solbek :)

sivaslıadem
18.05.2013, 23:01
inşaallah hagi'nin düştüğü duruma düşmez
Oyunculuğu çok iyi olabilir ama bu teknik adamlığının da aynı düzeyde olacağı anlamına gelmez
Ya tutarsa işine döndü halimiz
Gereksiz macera olmasın
Inşaallah bu maya tutar

kngal yiğido
18.05.2013, 23:02
Hayır yiğidolar bunda bi iş var düşmeye oynarız sonada rıza hoca gelir kurtarıcı olarak bence yazık bu yönetim artık gitmeli bence herkes kötü yönetim süten çıkmış ak kaşıkmı sizce

infial§
Salı veya çarşambaya imza atılıyormuş,bir kaç madde de pürüz varmış

mucahit5884
Roberto Carlos, Sivas'la anlaştı

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Sivasspor, yeni teknik direktörünü buldu. Sivasspor, şu an Rus ekibi Anzhi'de sportif direktörlük yapan eski Roberto Carlos ile prensipte anlaşmaya vardı

Maraton.com.tr'den Recep Kıyatsıl'a konuşan Carlos'un mejaneri Özkan Doğan, " Roberto Carlos'la Sivasspor prensipte anlaşmaya vardı. İmza bu hafta içerisinde atılacak" ifadelerini kullandı.

güneşyurdu
18.05.2013, 23:03
bence 1461 trabzonun teknik direktörü Mustafa Reşit AKÇAY getirilmeli...r.carlos sivasda yapamayabilir...adamın istediği bütçeyi nerden bulacağız biz...havalı olur sadece hepsi bu....ALLAH tan hayırlısı...

Morten58
18.05.2013, 23:03
Özel Haber Maraton.com.tr (http://www.maraton.com.tr/roberto-carlos-sivasla-anlasti_194325.html)

Özel Haber Totemspor.com (http://www.totemspor.com/haber/futbol/roberto-carlos-donuyor-180513)

Özel Haber Figen Civan Twitter (https://twitter.com/figencivan1)

Özel Haber DOGU_BEY Sivasspor.com Taraftar Sitemizin Usta Yiğidosu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36097)

okan3336
18.05.2013, 23:04
yönetimle uğraşmayım yönetim geldiğinde ikinci ligdeydik bu yönetim geldi bizi süper lige çıkardı şampiyonluğa oynattı baksana bir milyon Eurolar harcayan takımlar bile düştü bu iş masa başında olmuyor yönetim gitse kim gelecek yönetim olarak

Morten58
18.05.2013, 23:06
Özel Haber Maraton.com.tr (http://www.maraton.com.tr/roberto-carlos-sivasla-anlasti_194325.html)

Özel Haber Totemspor.com (http://www.totemspor.com/haber/futbol/roberto-carlos-donuyor-180513)

Özel Haber Figen Civan Twitter (https://twitter.com/figencivan1)

Özel Haber DOGU_BEY Sivasspor.com Taraftar Sitemizin Usta Yiğidosu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36097)

______________________________ _________________________

Ümitsizlige kapilmayalim Yigidolar , ben sahsen gelecek sezon icin Mecnun Baskan'A güvencim sonsuz! Saygilarimla...

B.DUMANLI
Sivasspor kabuk degistiriyor.Roberto Carlos camiyaya hayirli olsun.Yillardan beri KISIR futbolun icinde döndük durduk yeter artik.
Mecnun baskanin Roberto´ya yönelmesi bosuna degildir zaman bizlere bunu gösterecek.Roberto Sivasspor´da basarili olur.

münihli_58
En azindan defans düzelir Carlos bir ayar ceker :D Hakkimizda hayirlisi insallah :)

DOGU_BEY
18.05.2013, 23:07
Carlosun ekibinde iyi bir kondisyoner ve yabancı antrenör de yer alacak...anlaşma sanırım 2 yıllık...1+1 opsiyonlu...

u2sivasspor
18.05.2013, 23:08
inşalllah başarılı olur ve yüzümüzü kara çıkarmaz futbolcu çekebilmek için iyi bir isim

BOUN
18.05.2013, 23:09
Ümit Özat'ı, Bülent Uygun'u, Hakkı Hocaoğlu'nu hatta Yılmaz Vural'ı isteyen adamlar Roberto Carlos'u beğenmiyor ya, şaşırıyorum doğrusu! Hatta bazıları adamın futbol bilgisinden şüpheliymiş!

Evet riskli bir seçim, ya batarız ya çıkarız. Ama sırf eleştiri için de komik yorumlar yapmayın lütfen!

münihli_58
18.05.2013, 23:11
Ümit Özat'ı, Bülent Uygun'u, Hakkı Hocaoğlu'nu hatta Yılmaz Vural'ı isteyen adamlar Roberto Carlos'u beğenmiyor ya, şaşırıyorum doğrusu! Hatta bazıları adamın futbol bilgisinden şüpheliymiş!

Evet riskli bir seçim, ya batarız ya çıkarız. Ama sırf eleştiri için de komik yorumlar yapmayın lütfen!

Hadi Bülent Uygun'u ve Yilmaz Vural'i gectimde, Ümit Özat neyin nesi ya??? Adam yorumculugu bile beceremiyor ! Allah göstermesin!!

58MUAMMER58
18.05.2013, 23:12
roberto carlos hem futbolcu olarak ,hemde insan olarak kaliteli insan ,insanlarla iletişimi gayet olumlu,şayet bu olay gerçekleşirse tek başına pek başarılı olması zor özellikle alt ekibi,rakibi analiz ekibi,antrenör,kaleci antrenörü filan çok iyi olmalı,roberto carlos kesinlikle para için gelmez adamın sivassporun parasına ihtiyacı yok,teknik direktör olarak kendini ispat etmeye çalışacaktır,acemi tecrübesiz denilebilir, bu işler anne karnında öğrenilmiyor,ertuğrul sağlam ,bülent uygun futbolu bıraktılar hoca oldular ,kıytırık bir hocaya 1.1.5 milyon €verilecekse roberto carlosa 2.5 vermek daha mantıklı ,bekleyip görelim bakalım haberler ne kadar doğru nekadar değil

bykara5835
18.05.2013, 23:13
ya ortalığı tozu dumana katacak yada tozu dumanı yutacak artık hayırlısı olsun

elbeğli58
18.05.2013, 23:14
roberto carlos gelir veya gelmez ama gelirse artılar ne olur onu tartışmalıyız gelirse artıları
1-sivasspor brezilya ispanya basını öncelikli olarak tüm avrupa basınında yer alarak bir marka haline gelir
2- sivasspor transfer konusunda sıkıntı yaşamaz çünkü sivas a değil carlos istediği için gelecek oyuncular brezilyadan artık anderson gibi basit oyuncular yerine gerçekten yetenekli oyuncular transfer edebiliriz
3-bülent uygun ilk teknik drektörlük deneyimini bizde yaşadı ve şampiyonluğa oynadık
4-bu adam Anzhi Mackalla takiminda zaten çalışıyor ve Guus Hidding'in yardimciligini yapti guus hidding gibi bir futbol ekolünden ders almış
5- gerçekten marka olan isim yapmış en az 2 transferimiz olur ve bunun la da hiç olmayan forma satışı ile kulüp kasasını doldurur
7-cumhuriyet kupası na yalvar yakar takım çağıracağımıza avrupadan isim yapmış 3 takım çağırırız
8-hiç olmayan altyapımız breziyanın en ünlü isminin elinde gelişerek artık altyapıdan kaliteli futbolcular çıkarıp hem oynatır hemde satış yaparız

poolat58
18.05.2013, 23:14
Hadi hayırlısı bakalım Allah yüzümüzü kara çıkartmasın...İnsan heyecenlanıyor ama bir yandan da endişeleniyor. inşallah endişelerimiz boşa çıkar CARLOS HOCA bizi başarıdan başarıya götürür...

_DeReBeYi_
18.05.2013, 23:15
ben bizim yonetimi bu yuzden cok seviyorum.basit siradan bir takim gibi deilde ornek bulent korkmaz fuat capa hamza hamzaoglu v.s v.s gibi teknik direktorler deilde örnek bulent uygun her ne kadar istenileni veremesede muhsin ertugral gibi ne yapacagi belirsiz hocalari tercih etmesinden dolayi cok seviyorum
simdide R.CARLOS HELAL OLSUN SANA MECNUN BASKAN

AYRIYETTEN YONETIMI ELESTIRMEYIDE BIRAKIN BUNDAN DAHA IYI BI YONETIM BULAMAYIZ VE DEGERINI BILIN

kiNgSiZe58
18.05.2013, 23:15
Eger imzayi atarsa cok sevinirim.

R.Carlos Dünyaca ünlü bir Sporcuydu. Sivasspor Markasini böylelikle dünya Mansetine tasimis olucak.

Artik Eskileri Unutun Yigidolar, Sifirdan bir Sayfa acalim.

Hakkimizda hayirlisi.

akdolufaruk
18.05.2013, 23:16
camiamıza hayırlı olur inş başkanımız o tarafa yöneldiyse vardır bi bildiği bize düşen desteklemek şu anda nasıl bi teknik direktör olacağını bilemiyoruz elbette zaman göstericek inş sivasın şanına yakısır futbol oynatır

infial§
18.05.2013, 23:17
Büyük kumar oynuyoruz,tutmazsa PTT

bykara5835
18.05.2013, 23:18

artı abicim bu adam milli takım olsun r.madrid olsun hep usta hocaların öğrencisiydi biraz ondan biraz bundan taktiksel açıdan takımımız için de iyi olacak

_DeReBeYi_
18.05.2013, 23:18

BUYUK OYNAYAN BUYUK KAZANIR..!

DOGU_BEY
18.05.2013, 23:20

aynen öyle...şimdi burada bir değerlendirme yapmak laızm:

eğer carlos iyi bir ekip kurarsa yani hem türk hem yabancı antrenör ve kondisyonerleri bir araya toplarsa ve de genç, dinamik ve iyi kondisyonlu bir takım kurarsa ilk hocalığında belki de çok başarılı olur...fakat sırf ismiyle bişeyler peşinde olur reklam olsun diye olmadık oyuncular alınırsa küme düşme tehlikesi yine ortaya çıkar ve carlos ilk devrenin bitişini göremeden gider...

burada carlosun ilk hocalığı olması nasıl bizim için risk ve dezavantajsa onun ismi ve kariyeri de bizim için avantajdır..mesela Doka gibi oyuncuların hocası Roberto Carlos olan bir takıma gelişi daha kolaydır...

ROMANTİK KATİL
18.05.2013, 23:21
ALLAHIM basarılı kılsın takımımızı ve yeni hocamızı. Ama ben genede gelmesinden yana degilim. Hiç bir deneyimi yok caylak hoca olarak geliyor. Marka olmak Süper Ligde kalmak anlamınada gelmiyor. Ne sehir takımları var marka olan ama halen ptt veya baska katagorilerde mücadele ediyorlar. Zarı salladık ya DÜŞEŞ yada HEPYEK gelecek.

B.DUMANLI
18.05.2013, 23:22

Gönlünü rahat tut,yenik durumdayken inan bana Roberto Carlos baskalari gibi Hayrettin´í oyuna sürmez.Real Madrid´de dünyaca ünlü teknik direktörlerle calismis onunda bir birikimi var.Yani bos degildir.

hakan367
18.05.2013, 23:23
çok iyi bir hava yakalıyacağımızı düşünüyorum yanında ki ekip de artık antremanların sezon öncesi çalışmaların müthiş olacağını kimin süper lig oyuncusu olup olmadığını göreceğiz arda turanın bir açıklamasında madriddeki ilk antremanlarında süperlig deki maclara göre daha çok yorulduğunu okumuştum kalite farkı artık hayrettın uğur gibi yaşlı arkadaşlarımız bun antremanları kaldıramaz artık brezılyadan mı ıspanyadan mı rusyadan mı kaliteli mecnun başkan bütce ayırırsa geleceğine inanıyorumm :rolleyes:

babapiton
18.05.2013, 23:23
Sözleşme 2 yıllıkmış BİLGİLERİNİZE...

Respect58
18.05.2013, 23:24
Yönetim Carlos'u getiriyorsa ona uygun transfer bütçeside ayırmıştır diye düşünüyorum.Eğer Carlos'un eline iyi bir kadro verirsek ben başarılı olacağımıza eminim.

Carlosun gelmesi futbolcu transferini kolaylatıracaktır.Ayrıca takımdaki futbolcular Carlos'a saygı duyacaklardır.Düşünün adamlar gençliğinde bazılar çocukluğunda hayranlıkla izledikleri adam başlarında onlara futbolu öğretiyor.Carlos sempatik birisi futbolcularla arkadaş gibi olup onları rahatlıkla motive edecektir.Onun saha kenarında olması bile futbolcuları etkiler diye düşnüyorum.

_DeReBeYi_
18.05.2013, 23:26

Editörün Notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız.

onurcngr
18.05.2013, 23:30
gelsin roberto carlos ürünleri yönetim bi kerede bu güzelliği yap tam olsun:)

sivastatlıbelam
18.05.2013, 23:30
hadi hayırlısı inşallajh tutar da lig de adımızdan söz ettiririz

DoomsDay58
18.05.2013, 23:31
Yönetim Carlos'u getiriyorsa ona uygun transfer bütçeside ayırmıştır diye düşünüyorum.Eğer Carlos'un eline iyi bir kadro verirsek ben başarılı olacağımıza eminim.

Carlosun gelmesi futbolcu transferini kolaylatıracaktır.Ayrıca takımdaki futbolcular Carlos'a saygı duyacaklardır.Düşünün adamlar gençliğinde bazılar çocukluğunda hayranlıkla izledikleri adam başlarında onlara futbolu öğretiyor.Carlos sempatik birisi futbolcularla arkadaş gibi olup onları rahatlıkla motive edecektir.Onun saha kenarında olması bile futbolcuları etkiler diye düşnüyorum.

Kesinlikle. Yönetim Carlos'u getiriyorsa bütçeyi de ona göre geniş tutacak demektir aksi takdirde yolun sonu bizim için pek iyi olmaz

serserilerin_prensi
18.05.2013, 23:32
yılın flaş transferi çok güzel bence
CARLOS TEVEZ İ SİVAS'A GETİR:D

MeD_Turc
18.05.2013, 23:33
Bu habere en cok ugur kavuk uzulmuştur:))))

Morten58
18.05.2013, 23:34
Roberto Carlos

1. Kendini ispatlayacaktir

2. Yabancilarin hedefi herzaman vardir

3. Brezilyali, ve dünya külüblerinde oynadi

4. Yabanci Futbolculari bizlere kolayca kazandiracaktir

5. Yasi uygun , ismi mükemel, basarisi ise insallah Sampiyonluk olur Sivasspor'umuzda!!!

6. Tüm dünya taniyacak Sivasspor'umuzu.

7. Insallah Mohammed Ali Kurtulus , ve Hakki Hocaoglu yardimci olur.

engin2609
18.05.2013, 23:35
hayırlı olsun inşallah faydalı olucaktır

B.DUMANLI
ALLAHIM basarılı kılsın takımımızı ve yeni hocamızı. Ama ben genede gelmesinden yana degilim. Hiç bir deneyimi yok caylak hoca olarak geliyor. Marka olmak Süper Ligde kalmak anlamınada gelmiyor. Ne sehir takımları var marka olan ama halen ptt veya baska katagorilerde mücadele ediyorlar. Zarı salladık ya DÜŞEŞ yada HEPYEK gelecek.

Memleketimizde Ümit Davala,Hasan Sas,Aykut Kocaman,M.Özdilek,E.Saglam,Ümi t Özat,Riza Calimbay ve diger hocalar teknik direktörlük yapabiliyorsa Brezilya´li Roberto Carlos neden yapmasin.Yillarini Real Madrid´de geciren ve ayni zamanda Brezilya milli takim oyuncusu olan Roberto´nun yukarida adi gecen kisilerden ne eksigi var.
Umarim gerceklesirde gözlerimizin PASLARI silinir.Futbola doyariz.Biz futbol oynamak istiyoruz ,sampiyon olmak degil.Bizi sampiyon zaten yapmazlar.

MeD_Turc
Mecnun başkan akıllı ve buyuk adamsın vesselam

GokhanTurna
18.05.2013, 23:36
Umarım başarılı olurda ön yargılarımı bitirir. Çok fazla olumsuz ön yargı var bende dahil. Çünkü hocalık deneyimi yok. Bu yüzden şuan yazı tura yaptık.

Respect58
18.05.2013, 23:38
Sosyal medya yıkılıyor. :D

_DeReBeYi_
18.05.2013, 23:45
Adam R.CARLOS diyor bizim taraftar hala hamza hamzaoglu hakki hacioglu bulent korkmaz diyor ya la :)))

58temha
18.05.2013, 23:45
Roberto Carlos Gerek Futbolculuğuyla Gerek Zekasıyla Gerek Brezilyalı Bir Yıldız Olmasıyla ve En Önemli Olarak Real Madrid'de Çok Önemli Hocalarla Çalışmasıyla Bize Kesinlikle Yararlı Olacağını Düşünüyorum . Roberto Carlos Gibi Bir Starın Şehrimize Gelmesiyle Birlikte Önemli Oyuncularda Sivassporumuza Kesinlikle Göz Kırpacaktır . (Doka , Holmen) Bununla Birlikte Erman Kılıç , Kadir Bekmezci Gibi Önemli Dinamolarımızda Takımda Kalacaktır .

Sözü Fazla Uzatmaya Gerek Yok Zaten . Roberto Carlos Ligde Başarısız Olsa Bile Takıma Büyük Yararı Olacağına İnanıyorum.

ROMANTİK KATİL
18.05.2013, 23:46
Memleketimizde Ümit Davala,Hasan Sas,Aykut Kocaman,M.Özdilek,E.Saglam,Ümi t Özat,Riza Calimbay ve diger hocalar teknik direktörlük yapabiliyorsa Brezilya´li Roberto Carlos neden yapmasin.Yillarini Real Madrid´de geciren ve ayni zamanda Brezilya milli takim oyuncusu olan Roberto´nun yukarida adi gecen kisilerden ne eksigi var.
Umarim gerceklesirde gözlerimizin PASLARI silinir.Futbola doyariz.Biz futbol oynamak istiyoruz ,sampiyon olmak degil.Bizi sampiyon zaten yapmazlar.

Bizim hedefimiz zaten hiç bir zaman sampiyonluk olmadı. Bütün Anadolu kulupleri sezon bası takımını kurar ve en iyisini yapmaya calısır. Carlosu bu kadar abartmanın anlamı yok. Elle tutulur gözle görülür hiç birseyide yok. Bende gencligimde futbol oynadım. Simdide haftada iki kere halı saha macına gidiyorum. Ozaman bende Sportif drektör olayım SİVASSPORUMUZA. Morinhoda futbolun içinden gelmedi ama dünyanın en iyi teknik adamlarından birisi. Ben bu tabirlerede karsıyım yani. Reel madridde oynadı tamam. Sportif drektörlük yapmıs tamam. İyi bir insan tamam Sempatik biri tamam. Ama bunlar yetmiyor işte. Sivasspor taraftarı olarak endişeleniyorum hepsi bu.

bykara5835
18.05.2013, 23:47
Adam R.CARLOS diyor bizim taraftar hala hamza hamzaoglu hakki hacioglu bulent korkmaz diyor ya la :)))

şoktalar tabi şimdi ne dediklerini bilmiyorlar:D

Mete209
Yönetim Carlos'u getiriyorsa ona uygun transfer bütçeside ayırmıştır diye düşünüyorum.

100 milyon EURO :D

Şaka maka Carlos Emmi geliyor heralde. :) Ben bu işe çok sevindim. Şayet yıpranmış hocalardansa R. Carlos'u tercih ederim.

Ayrıca sol bek sıkıntısı da çekmeyiz. Hayro tökezlerse yerine Carlos girer :D

Şaka bir yana gerçekten çok sevindim. Tabi artıları eksileri olacaktır. Örneğin;

1- Efendi ve disiplinli olması,
2- Transferlerde takıma üst düzey oyuncuları çekecek olması,
3- Rusya gibi bir yerden geldiği için coğrafi ve iklimsel şartlara uygun olması,
4- Daha önce ülkemizde oynadığı için şehrimizi tanıyor olması vs. gibi artıların yanında;

1- İlimizdeki sosyal faaliyetlerin yetersizliğinden olası bir şikayet (Öyle ortamları ancak İstanbul'da bulur.).
2- Yine olası sosyal sıkıcılıktan kurtulmak için sık sık İstanbul, Antalya vs. yerlere olası kaçışlar.
3- Yine sosyal faaliyet(!) olarak olası gece hayatına akmak istemesi (evli mi bekar mı bilmiyorum.).
4- Hep kaliteli futbolcularla çalıştığı için -ona göre- 2. veya 3. sınıf topcularla muhtemel bir uyuşmazlık. vs. gibi eksileri de olacaktır.

Gördüğünüz gibi benim kaygılarım genel itibariyle sosyal manada, yoksa yeni bir isim olmasını çok istemişimdir. Bu açıdan son derece memnun oldum.

Hayırlısı olsun. "Alınmışın kötüsü olmaz" diyelim :D

Bence; belediye başkanı, vali hatta bakan bey hemen harekete geçip uygun sosyal ortamı hazırlamalı. Şehrimize bir gece kulübü bir AVM bir 5 yıldızlı otel hemen yapılmalıdır. Rio karnavalı benzeri bir uygulama da hemen başlatılmalı bir de deniz havası borularla Sivas'a taşınmalı diye düşünüyorum. Malum Carlos Emmi geliyor. Adam yabancılık çekmesin. :D :D :D

cemahmety
Bazı arkadaşlar neyi beğenmediğinin farkında değiller galiba ben onu bir hatırlatayım sizlere: Siz Carlos gelirse büyük bir kumar oynanır diyorsunuz ama şunu unutmayın ki Eğer Hakan Kutlu,Yılmaz Vural, Hamza Hamzaoğlu,Bülent Korkmaz, Fuat Çapa, Ziya Doğan, Nurullah Sağlam, Şota, Mustafa Reşit Akçay, Ünal Karaman gelirse daha kaybetme ihtimalimizin yüksek olduğu kumarlar oynanmış olacaktı. Mustafa Denizli, Ertuğrul Sağlam, Şenol Güneş, Daum, Zico da eğer gelirse başarılı olacaktır ama gelme ihtimalleri çok düşük antrenörler. Roberto Carlos'a gelince Brezilya ile dünya kupaları, Real Madrid ile kazandığı İspanya ligi ve Şampiyonlar ligi kupaları ona, dünya üzerinde çok az futbolcunun sahip olabileceği teknik ve taktik tecrübeler katmıştır. Bir diğer faktör de Roberto Carlos isminin Sivasspor'a katacağı marka değeri ve Takımımızın dünya ve ulusal basında göreceği ilgidir. Bir diğer açıdan baktığımızda ise Carlos referansı ve isteği ile bir çok kaliteli ve yıldız futbolcu ve getirebilir. Bu futbolculardan bazıları takıma oyunuyla etki eder bazıları ise onları yüksek meblağlara satmamız açısından büyük paralar kazanmamızı sağlayabilir Carlos Sivasımız için büyük bir hamle olacaktır.

Morten58
18.05.2013, 23:49
Bu habere sevinenlerde , üzülende, duygulananda, endise duyanda , hepsi Sivasspor'umzu düsünüyor, onun icin tüm yapilan yorumlara saygi duyuyorum.

Morten58

DOGU_BEY
18.05.2013, 23:50
barcelona da eski oyunusu ve alt yapı hocası olan guardiolaya kumar oynamıştı,2.ligden yeniden seri a'ya dönen juventus da kumar oynayarak kendisini hocalık deneyimi olmayan Conte'ye teslim etmişti ve şampiyon oldular..yani aslında her seçim bir kumardır, tabi ki hemen pembe tablo çizmeyelim ama daha görüp görmeden öldük bittik gibi karamsar tablolara gerek yok...

B.DUMANLI
18.05.2013, 23:51
Bizim hedefimiz zaten hiç bir zaman sampiyonluk olmadı. Bütün Anadolu kulupleri sezon bası takımını kurar ve en iyisini yapmaya calısır. Carlosu bu kadar abartmanın anlamı yok. Elle tutulur gözle görülür hiç birseyide yok. Bende gencligimde futbol oynadım. Simdide haftada iki kere halı saha macına gidiyorum. Ozaman bende Sportif drektör olayım SİVASSPORUMUZA. Morinhoda futbolun içinden gelmedi ama dünyanın en iyi teknik adamlarından birisi. Ben bu tabirlerede karsıyım yani. Reel madridde oynadı tamam. Sportif drektörlük yapmıs tamam. İyi bir insan tamam Sempatik biri tamam. Ama bunlar yetmiyor işte. Sivasspor taraftarı olarak endişeleniyorum hepsi bu.

Endiseye gerek yok süperligde ondan daha tecrübesiz kisiler hocalik yapiyor suanda....

Del Piero
18.05.2013, 23:52
mecnun başkan adamın dibisin yaa... hayırlı uğurlu olsun bakalım...

mishka
18.05.2013, 23:53
barcelona da eski oyunusu ve alt yapı hocası olan guardiolaya kumar oynamıştı,2.ligden yeniden seri a'ya dönen juventus da kumar oynayarak kendisini hocalık deneyimi olmayan Conte'ye teslim etmişti ve şampiyon oldular..yani aslında her seçim bir kumardır, tabi ki hemen pembe tablo çizmeyelim ama daha görüp görmeden öldük bittik gibi karamsar tablolara gerek yok...

Doğubey arada çok büyük bir fark var. O takımlar istediği futbolcuyu alacak transfer bütçesine sahip.

münihli_58
18.05.2013, 23:54
Helal olsun Mecnun baskan !!!

Sivas sehrinin Sivasspor'dan gittikce uzaklastigi zamanda bu bombayi patlatip Sivas sehrini yine yeniden Sivassporumuzun basina topluyosun!!

burak58as553
18.05.2013, 23:55
Bu habere en çok Ziya Erdal sevinmiştir heralde.Çocukken tvde izlediği adamla birlikte çalışacak artı olarak ondan her gün yeni bir bilgi öğrenecek.Ziya eğer biraz akıllı olur da çalışırsa çok rahat Avrupa'da bir klüpte oynar..

Bence şimdiden birçok Avrupa'nın önde gelen haber sitelerine düşmüştür bu haber.

59yigido58
18.05.2013, 23:55
madem roberto karlos gelecek kaç yabancı izni varsa bu sezon brezilyadan olsun yabancılar en azından antrenör ile uyum sorunu yaşamazlar hem ucuz bulur roberto futbolcuları

hiko58
18.05.2013, 23:56
bütün dünya futbol gazeteleri ve tv leri sivasspordan bahsediyor. internet sitelerinde sivasspor var. işte marka olmak buymuş demekki. SAĞOLASIN MECNUN BAŞKAN. sana hakkımı helal ediyorum. işte bu. sivassporun ufkunu geniş ve açık tutmak gerek. ne rızası ne mesutu. olacaksa iyisi olsun. robeerto carlosun sivasspora iyi geleceğine adım gibi eminim.

kkemal58
Eğer doğruysa hayırlı olsun diyelim. Ama iyi futbolcu olması iyi hoca olacağı anlamına gelmiyor. Teknik direktör olup da başarısız olan çok sayıda iyi futbolcu biliyorum. Ayrıca bence daha önemlisi hangi futbolcuların alınacağı. Sonuçta çıkıp da Carlos oynamayacak. Brezilyadan bizim ligi idare edecek ucuz futbolcular da getirirse işte o zaman herşey güzel olur. Sonuçta Sivassporun bütçesi belli. Yoksa sonu Hector Cupere döner mazALLAH...

MaXiMuM
Bu haber beni şahsen çok heyecanlandırdı. Haliyle olumsuz düşünmeyi, felaket tellallığı yapmayı görev edinenler hariç herkeste bir heyecan uyandırmıştır. Bu da seneye tribünlere olumlu olarak yansıyacaktır inşallah.
Yönetimimiz eğer akıl eder de R. Carlos forması yaptırırsa yok satar derim ben :D

ROMANTİK KATİL
18.05.2013, 23:58
Endiseye gerek yok süperligde ondan daha tecrübesiz kisiler hocalik yapiyor suanda....

Reis ben sadece abartılmasına bir anlam veremiyorum. Sanırsın Marinho Arsen mengen Mancini vs geliyor sanırlar. Roberto Carlos kac takım calıstırmıs, basarılı veya basarısız olmus. Hangi takımın basında ne derece almıs. Ozaman bende sunu hatırlatayım. Carlos Fenere geldi ortalık yıkıldı. Fenre ne katkı verdi acaba Carlos:? Simdi sevinipte gelecegimizi riske etmenin dogru olmayacagını düsünüyorum. Ayrıca yabancı hangi teknik adam olursa olsun onların kaprisi istegi bitmiyor. Ben gene diyorum insallah basarılı olur endiselerimizde ortadan kalkar. ALLAH bidaha bizlere böyle kötü sezonlar yasatmasın.

burak58as553
Mecnun başkan baktı yıldız oyuncu Sivas'a gelmiyor o da gitti yıldız olmaya aday olan dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol bekleri arasında gösterilen hocamız olan R.Carlos'u Sivas'a getirdi :)

Artık istediğimiz oyuncu Sivas'in sosyal ortamına bakmadan Carlos'a bakacak :) :)

ayazoğlu
trt sporda dogrulandı

bahbaba58
19.05.2013, 00:00
Bazı Arkadaşlar Hala Bellemişler yerli hoca yok eski kafalı Hocaları Bırakın
ROBERTO CARLOS İsmini duyupta heycanlanmayan SİVASSPORLU olamaz Bülent Uygunu Kim tanıyordu Adam bizi ŞAMPİYONLUĞA Oynattı Roberto Carlosu Dünya Tanıyor İstediği Oyuncuyu alacak güçte Ve Hakemler Bizim Maçı yönetirken Bir kez daha düşünmek zorunda Dünya Basını Takip Edecek
SİVASA GELDİĞİNDE KARŞILAMA TÖRENİ YAPMAK LAZIM :)

holiganlady
19.05.2013, 00:01
ertuğrul sağlam olaydı iyiydi ama ben carlosa da sevindim :) hakkımızda hayırlısı ..

karamik
19.05.2013, 00:02
Benim aklım almıyor Carlos Turkiyeye ilk geldiğinde ilk golunu fener formasıyla sivasa atmıstı umarım ilk hocalık kariyerindede ilk golu sivasa atmaz.Yabancı hoca anadolu takımlarından tutmuyor cuper takım dusurdu artık gerisini siz dusunun.

burak58as553
19.05.2013, 00:03
Sosyal medya yıkılıyor.R.CarloSivas'ta :)

bugra5858
19.05.2013, 00:04
Geçmiş olsun. Seneye PTT 1.Lig'in en büyük adayıyız. Umarım bir pürüz çıkar ve bu iş olmaz.

balmandol
19.05.2013, 00:06
Yaaa arkadaşlar ne kadar tez canlısınız yaa. İlk yarı sonunda Mesut Bakkal Karabük'te çok iyi işler yaptı,Bülent Uygun Antep'i kümede tuttu...v.s. v.s örnekler çookkk.. Daha Bismillah bi durun yaaa..Adam diyorki '' Carlos Fener'e geldi,Fener'e ne kattı..? '' yaa arkadaşım Sen Sivasspor'a kaç tane kalburüstü futbolcu getirdinde yorum yapıyorsun..Bi dur hele..Acele etmee yaawww. İstanbul'ub kadrosu süperdi noollduuuu bak düştüler..Birazda burda top seni sevecek,şansın yaver gidecek..BÖYLE YORUMLARI OKUYUNCA MOURİNHO GELSE Sİ ONUDA BEĞENMEZSİNİZ..TENEKEDEN KULP TAKAR OYNATIRSINIZ..El insaff..Bir dünya markası geliyor senin şehrine sen hala dırı vırı konuşup duruyon..Rıza hoca SİVAS'a futbolcu gelmiyor diyordu.Yönetim herkesin yüzünü kara çıkardı bak..ARTIK DÜNYA YILDIZI GELİYOR SİVAS'A..Ve ben eminimki İnşallah imza atılırda CARLOS'lu günler başlar..

Morten58
19.05.2013, 00:07
Geçmiş olsun. Seneye PTT 1.Lig'in en büyük adayıyız. Umarım bir pürüz çıkar ve bu iş olmaz.

Tamamda bukadar olmaz , sen bikere balon uyduruk seyler yazarak Eto'o madimak karsiliginda Sivasspor'da demistin . Simdi yönetim daha büyük YILDIZI Teknik Direktör olarak getiriyor sen karsi cikiyorsun.

Yönetim I love you!!!

balmandol
19.05.2013, 00:07

Buğra sende gönlündeki takımı tutarsın ne güzel işte...!!!!

Kokomo
19.05.2013, 00:08
Marketing, Pazarlama, Medyatik olma, Gündemde kalma, Yabancı oyuncuların tercih sebepleri açısından doğru bir karar ama

Sportif başarılar açısından ise soru işaretleri ile dolu riskli bir transferdir bu !

Tek dileğim tabii ki başarılı olmasıdır, inşallah olur.

bahbaba58
[QUOTE=bugra5858;855626]Geçmiş olsun. Seneye PTT 1.Lig'in en büyük adayıyız. Umarım bir pürüz çıkar ve bu iş olmaz.[/Q

Rıza Çalımbayla Düşmediysek Kimseyle düşmeyiz adamın yapacağı transferileri oynatacağı Oyunu bilmeden Nereden biliyorsun Bülent Uygun İlk Teknik direktörlükte Bize verdiği katkıyı gör
Eski Kafalığı bırakında GÜNÜMÜZ FUTBOLU takip edin Nurullah Sağlam Giray bulak Ünal Karaman Gelse Daha mı İyi olur Hep aynı yüzler sıkılmadınız mı O yüzlerden...

MaXiMuM
Sosyal medya çalkalanıyor. Herkesin iki lafından biri Sivasspor. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamış değilim :D

bahbaba58
19.05.2013, 00:10
Bu haber beni şahsen çok heyecanlandırdı. Haliyle olumsuz düşünmeyi, felaket tellallığı yapmayı görev edinenler hariç herkeste bir heyecan uyandırmıştır. Bu da seneye tribünlere olumlu olarak yansıyacaktır inşallah.
Yönetimimiz eğer akıl eder de R. Carlos forması yaptırırsa yok satar derim ben :D

Aynı Şey HAKEM hatalarınada Etki edecek Artık Bize Öyle Kolay düdük çalma Yok Dünya basını VE TÜRK kamoyu bizim maçta olacak gözleri en çokta buna seviniyorum

B.DUMANLI
19.05.2013, 00:11
Reis ben sadece abartılmasına bir anlam veremiyorum. Sanırsın Marinho Arsen mengen Mancini vs geliyor sanırlar. Roberto Carlos kac takım calıstırmıs, basarılı veya basarısız olmus. Hangi takımın basında ne derece almıs. Ozaman bende sunu hatırlatayım. Carlos Fenere geldi ortalık yıkıldı. Fenre ne katkı verdi acaba Carlos:? Simdi sevinipte gelecegimizi riske etmenin dogru olmayacagını düsünüyorum. Ayrıca yabancı hangi teknik adam olursa olsun onların kaprisi istegi bitmiyor. Ben gene diyorum insallah basarılı olur endiselerimizde ortadan kalkar. ALLAH bidaha bizlere böyle kötü sezonlar yasatmasın.

Fenerbahce´ye geldiginde zaten emekliye ayrilacagi vakit,Fenerbahce´den transfer teklifi aldi.Belki buna kendiside inamamisti ama gercek olan Fenerbahce coktan teklif götürmüstü bile.
Yasi futbol icin uygun degildi ,herseye ragmen transfer olmustu.Gücü oraninda sahada ayakta kalmayi denedi.Ama teknik direktörlük isi daha baskadir.

Rallim58
19.05.2013, 00:13
Sivasspor Yönetimi, gelecek sezonda farklı politika izleyecek gibi.

karamik
Ligin 8 ila 11 ci haftalarına doğru Elazığspor'da yollarını ayıran Yılmaz Vural ile anlaşırız gibi geliyor :) bu arada transfer döneminde Mecnun Başkan'dan çilek bekliyoruz bizimki çilek olmaz gerçi Madımak bekliyoruz :)

bugra5858
Buğra sende gönlündeki takımı tutarsın ne güzel işte...!!!!

Benim gönlümde sadece SİVASSPOR var. Ayık ol ;)

Morten58
19.05.2013, 00:15
Benim gönlümde sadece SİVASSPOR var. Ayık ol ;)

Ozaman insallah düsmeyiz yaz , Sivasspor PTT1'de düser diye yorum yapamazsin , eger gercek Sivassporluysan.

burak58as553
Carlos öyle bedavadan oyuncu almak için Sivasspor'a gelmez.Yönetimin iyi bir transfer bütçesi hazırladığını düşünüyorum..

bugra5858
[QUOTE=bugra5858;855626]Geçmiş olsun. Seneye PTT 1.Lig'in en büyük adayıyız. Umarım bir pürüz çıkar ve bu iş olmaz.[/Q

Rıza Çalımbayla Düşmediysek Kimseyle düşmeyiz adamın yapacağı transferileri oynatacağı Oyunu bilmeden Nereden biliyorsun Bülent Uygun İlk Teknik direktörlükte Bize verdiği katkıyı gör
Eski Kafalığı bırakında GÜNÜMÜZ FUTBOLU takip edin Nurullah Sağlam Giray bulak Ünal Karaman Gelse Daha mı İyi olur Hep aynı yüzler sıkılmadınız mı O yüzlerden...

Bülent Uygun tecrübesizdi evet ama camianın içinden gelen bir adamdı ve yerli hocaydı ! Ben Ünal Karaman Giray Bulak gelsin demiyorum. Anlaşılacaksa Ertuğrul Sağlam ile anlaşılmalıydı !

bugra5858
19.05.2013, 00:16
Ozaman insallah düsmeyiz yaz , Sivasspor PTT1'de düser diye yorum yapamazsin , eger gercek Sivassporluysan.

Tekrar söylüyorum benim SİVASSPOR'luluğumu değerlendirmek size kalmadı. Ve yine söylüyorum ki Carlos'u 10.haftaya kadar postalayamazsak küme düşeriz.

B.DUMANLI
19.05.2013, 00:17
Maraton´da Sansal Büyükaga Roberto Carlos´la Sivasspor´un ilgilendigini söyledi.Hakan sükür´e yerli hoca daha iyi olmazmiydi diye sordu.Oda Maradona dünyaca ünlü bir futbolcuydu ama teknik direktörlügü tutmadi dedi.

ROMANTİK KATİL
Saygı cercevesinde yorum yapmayan kişilere CAPULCULAR diyorum ben. Onlar yaptıkları yorumları ettikleri sözleri bilirler. Herkes aynı fikirdede olmak zorunda degildir. Herkesi kastetmiyorum lakin Simdi bu transfere sevinen ne dedigini ne yazdıgını bilmeyen CÖPLÜKCÜLER basarısızlıkta en bası ceken DÖNEKLER olacaktır. Dedigim gibi herkesin fikri kendinedir. Orda tesekkür butonu var ister yorumu begenir tesekkür edersin istersen okuyup gecersin, ama hakaret edemezsin.

bugra5858
Tamamda bukadar olmaz , sen bikere balon uyduruk seyler yazarak Eto'o madimak karsiliginda Sivasspor'da demistin . Simdi yönetim daha büyük YILDIZI Teknik Direktör olarak getiriyor sen karsi cikiyorsun.

Yönetim I love you!!!

Futbolculuk kariyeri farklı hocalık bambaşka bir şey. Mourinho falan gelmedi bu takımın başına hatırlatırım. Carlos bu takımı düşürse hiç bir şey kaybetmez ününden ama SİVASSPOR çok şey kaybeder !

cılgınsivas58
türkiyede td gırtlıgı mı çıktı

bykara5835
19.05.2013, 00:18
Maraton´da Sansal Büyükaga Roberto Carlos´la Sivasspor´un ilgilendigini söyledi.Hakan sükür´e yerli hoca daha iyi olmazmiydi diye sordu.Oda Maradona dünyaca ünlü bir futbolcuydu ama teknik direktörlügü tutmadi dedi.

hakan şükürde iyi bir forvetti ama milletvekilliği tutmadı:)

Morten58
19.05.2013, 00:19
Futbolculuk kariyeri farklı hocalık bambaşka bir şey. Mourinho falan gelmedi bu takımın başına hatırlatırım. Carlos bu takımı düşürse hiç bir şey kaybetmez ününden ama SİVASSPOR çok şey kaybeder !

Fuat Capa , filan gelse takimi düsürse, ozamanda Sivasspor'umuz kaybeder, Fuat Capa kaybetmez.

Peki ya basarili olursa? Birde objektif düsünmek var , positif bakmak var.

Ümitsizlige kapilma Yigidom!

karamik
19.05.2013, 00:20
Sol bek olarak gelseydi daha faydalı olurdu diye düşünüyorum :)

balmandol
19.05.2013, 00:20
Gece gece millet buraya moral bozmak için yorum yapıyor..Allah aşkına yaa...Yok arkadaş bu taraftarla bu PROFESÖRLERLE takıma kimi getirsen EN İYİSİNİ BUNLAR BİLİYOR..bende diyorumki....TEŞEKKÜRLER BAŞKAN,REKLAMIMIZI TÜM DÜNYAYA YAPTIRDIĞIN İÇİN..İNADINA SİVASSPOR,İNADINA ROBERTO CARLOS..Anlayanlar anladı heralde..!!!!

bugra5858
19.05.2013, 00:21
Fuat Capa , filan gelse takimi düsürse, ozamanda Sivasspor'umuz kaybeder, Fuat Capa kaybetmez.

Peki ya basarili olursa? Birde objektif düsünmek var , positif bakmak var.

Ümitsizlige kapilma Yigidom!

Fuat Çapa Gençlerbirliği gibi bir takımı gayet iyi yönetmiş bir hoca neden yerli hocalara kendi evlatlarımıza futbolcu olsun hoca olsun 2.sınıf insan muamelesi yapıyoruz ?

Del Piero
19.05.2013, 00:21
içimden bir his çok iyi olacak diyor valla hala inanamıyorum bunun bize çok faydası olacak inş...

bugra5858
19.05.2013, 00:22
Gece gece millet buraya moral bozmak için yorum yapıyor..Allah aşkına yaa...Yok arkadaş bu taraftarla bu PROFESÖRLERLE takıma kimi getirsen EN İYİSİNİ BUNLAR BİLİYOR..bende diyorumki....TEŞEKKÜRLER BAŞKAN,REKLAMIMIZI TÜM DÜNYAYA YAPTIRDIĞIN İÇİN..İNADINA SİVASSPOR,İNADINA ROBERTO CARLOS..Anlayanlar anladı heralde..!!!!

Yarın bir gün takım kötü gittiğinde Roberto Carlos'u eleştirme o zaman nasıl olsa reklamını yapıyor SİVASSPOR'un !!!

B.DUMANLI
19.05.2013, 00:23
hakan şükürde iyi bir forvetti ama milletvekilliği tutmadı:)

Bu söz hosuma gitti.:)

cemahmety
19.05.2013, 00:23
Roberto Carlos iç bir anadolu takımının aklına gelemeyecek bir adamken bizim takımımızın başına gelebilmesi için görüşmeler dahi yapılıyorsa bu bizim yönetimimizin ve en başta Mecnun başkanımızın başarıısıdır. Sivasporda her zaman büyük düşündü büyük transferler için uğraştı belki paraları har vurup har savurmak istemediği için büyük riskler alarak çok fantazik transferler yapmadı ama takımımız hep ligin kalburüstü ekiplerinden oldu Seni Çok Seviyoruz Mecnun Başkanım

4eylül
19.05.2013, 00:27
bu adamn bize ne faydası olacak adamın tecrübesi yok yerli hocadan yanayım

erhan 10
Carlos ismi gelirse;
1-Kulübümüz reklam yapar.
2-Taraftarı uyandırabilir.
3-İlk deneyimi olacağı için üzerine titreyecektir elinden geleni yapacağından şüphemiz olmaz tabi bunun bir de amatörlük süreci var ama ben iyi düşünenlerdenim.
4-Futbolculuk döneminde bir sol bek olan Carlos,Ziya Erdal'a çok şey katacaktır.
5-Ligimizi az çok tanıyan ve oyuncuların psikolojisini bilen bir insan.
6-Brezilya Ligi'nden çok iyi oyuncular getirebilir.Şehir beğenmeyen oyuncular sırf Carlos için gelebilir.

ofozturk
Roberto Carlos iç bir anadolu takımının aklına gelemeyecek bir adamken bizim takımımızın başına gelebilmesi için görüşmeler dahi yapılıyorsa bu bizim yönetimimizin ve en başta Mecnun başkanımızın başarıısıdır. Sivasporda her zaman büyük düşündü büyük transferler için uğraştı belki paraları har vurup har savurmak istemediği için büyük riskler alarak çok fantazik transferler yapmadı ama takımımız hep ligin kalburüstü ekiplerinden oldu Seni Çok Seviyoruz Mecnun Başkanım

ağzına saglık kardeşim. bi defa r.carlos futbolu yeni bırakmış biri olup direk gelse bile ne reklam olacağını düşünün. bu adam kendini yetiştirmeye calısan ve 2-3 yıldır yetiştirmiş birisi. elbet kendini hazır hissettiki bir yerden baslamak istedi. bildiği gördüğü bir liğde hoca olmak istedi anlaşılan. inş gelir de bizde sivas sokaklarında r.carlos u görürürz. çerkezin kahvede kahve içeriz belki.:)

poolat58
19.05.2013, 00:29
arkadaşlar yalnız carlos fenerden, yani ülkemizden ayrılırken sivassporumuz şampiyonluğa oynuyordu....o bizi hala öyle sanıyor :D :D

burak58as553
19.05.2013, 00:30
Ronaldinho,Alex,Elano,Deco,Dei vid,Lucio,Lincoln,Adriano,Fred ne dersiniz Carlos bunlardan en az birini getirebilir mi ?

bugra5858
19.05.2013, 00:31
Umarım lafımı yerim. Zira bazıları benim SİVASSPORlu olmadığımı belirtip SİVASSPOR'luluğumu sorguluyor. Umarım başarılı olur ve bana laflarımı yedirir ama ben başarılı olacağını hiç sanmıyorum ve bence Ertuğrul Sağlam ya da Fuat Çapa, Metin Diyadin gibi geleceği olan yerli hocalar getirilmeliydi

burak58as553
19.05.2013, 00:32
arkadaşlar yalnız carlos fenerden, yani ülkemizden ayrılırken sivassporumuz şampiyonluğa oynuyordu....o bizi hala öyle sanıyor :D :D

Çaktırma hocam bu senede şampiyonluga oynuyorduk talihsizler pesimizi bırakmadı :D

noname87
19.05.2013, 00:34
bu adamn bize ne faydası olacak adamın tecrübesi yok yerli hocadan yanayım

Aslında bende yerli hocadan yanaydım ama Roberto Carlos şehirde futbol kültürünün gelişmesi için iyi bir fırsat olabilir.Dünyada saygı gören bir adam kefil olduğu oyuncular için Avrupa kapısı açılacaktır o yüzden bir çok yerli genç isim bizde oynamak isteyebilir.Şahsen ben futbolcu olsam bu fırsatı değerlendirmek isterdim.İnşallah olur.

benozgurr
19.05.2013, 00:35
SÜPRLİGde ilk 6 yılın ilk 2 yılı orta sıralarda oynadık 2. iki senelik periyotta kafaya oynadık 3. iki senelik periyotta düşmemeye oynadık ve basa dondu 4. iki yıllık periyotta orta sıralarda bitiriyoruz umarım şimdi yine kafaya oynama zamanı gelmiştir

balmandol
Yarın bir gün takım kötü gittiğinde Roberto Carlos'u eleştirme o zaman nasıl olsa reklamını yapıyor SİVASSPOR'un !!!

Sende ayık ol Bugra5858..!!! Ben bu takımı 30 yıldır takip ediyorum. O TRİBÜNLERDE ŞANLI SİVASSPOR'U 50 KİŞİ İZLERKEN 3.LİGLERDE,KARDA,KIŞTA O 50 KİŞİDEN BİRİ BENDİM..!!! Eleştirmek ayrı bişey. Bak onu bile yapamıyorsun sen..DİREKT KARALAMA KAMPANYASINI BAŞLATTIN ŞİMDİDEN.Taraftarlık buraya yazmakla olmuyor kardeşim..Yapıcı olacaksın,sahipleneceksin takımını hocanı..Maya tutar veya tutmaz o ilerki zamanlarda bakılacak bişey. AMA REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ.ŞU AN İÇİN HER KANALDA VARIZ SİVASSPOR OLARAK..Olaya birde burdan bak..

Morten58
Roberto Carlos demek , Ziya Erdal dünya yildizi dogacak demek.

karamik
19.05.2013, 00:37
Carlos kendi oynadığı mevkide Hayrettinin olduğunu görünce hocalığı bırakıp sol beke geçer gibime geliyor :)

noname87
19.05.2013, 00:38
Ronaldinho,Alex,Elano,Deco,Dei vid,Lucio,Lincoln,Adriano,Fred ne dersiniz Carlos bunlardan en az birini getirebilir mi ?

Açıkçası bize bunlar değil yeni alex ronaldinho kaka olabilecek adamları getirirse daha iyi olur.Atıf gibi biz de parlayacak adamlar olmalı.

bahbaba58
19.05.2013, 00:39
Carlos kendi oynadığı mevkide Hayrettinin olduğunu görünce hocalığı bırakıp sol beke geçer gibime geliyor :)

Hayrettin seneye Olur Brezilyalı Hayrentin :D

A.Turan Korkmaz
19.05.2013, 00:39
Roberto Carlos'un Sivassporumuza teknik direktör olmasını çok riskli buluyorum. Bunu baştan söyleyeyim. Lakin,benim daha önce anlamak istediğim,Mecnun başkanın neden böyle bir tasarrufta bulunduğu?
1) Takıma yeterli tribün desteği yok. Seyirci 2 TL verip maça gelmiyor.
2) TFF ve MHK Sivasspor'un aleyhine işler yapıyor, puanlar gidiyor.
3) Futbolcular şehri tercih etmiyor, daha az paraya başka takıma gidiyor... .
Böyle büyük bir risk almak için, bizim deyimle,ya herru ya merru demek için başkanın gerçekten bu saydığım gerçeklerle yüzyüze olduğunu ve bir çıkış aradığını, çıkar yol olarak da riske girmek durumunda kaldığını düşünüyorum.
Gerçekten geçen yıl diplomasını almış ve futbolcu olarak oynadığı takımda bir buçuk sezon sportif direktörlük yapmış. Anzhi takımında baş hoca Hiddink'ten başka dört yardımcı antrenör daha varken saha içine pek girememiş bir Roberto Carlos, Türkiye süper ligini tek başına kaldırabilir mi? Zor.
Özetle, Mecnun başkanın haklı gerekçeleri olsa da, yeni bir ' Muhsin Ertuğral' macerasıyla karşı karşıyayız. 'Tarih tekerrürdür, diyorlar. 'Hiç ders alınsaydı tarih tekerrür eder miydi?'
Türkiye ligini çok iyi bilen dört dörtlük bir yerli ekibin içinde yeralacak bir Carlos'a evet, ama tecrübesiz, toplama bir yabancı ekiple gelirse sonu hüsran olur.

bugra5858
19.05.2013, 00:41
Sende ayık ol Bugra5858..!!! Ben bu takımı 30 yıldır takip ediyorum. O TRİBÜNLERDE ŞANLI SİVASSPOR'U 50 KİŞİ İZLERKEN 3.LİGLERDE,KARDA,KIŞTA O 50 KİŞİDEN BİRİ BENDİM..!!! Eleştirmek ayrı bişey. Bak onu bile yapamıyorsun sen..DİREKT KARALAMA KAMPANYASINI BAŞLATTIN ŞİMDİDEN.Taraftarlık buraya yazmakla olmuyor kardeşim..Yapıcı olacaksın,sahipleneceksin takımını hocanı..Maya tutar veya tutmaz o ilerki zamanlarda bakılacak bişey. AMA REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ.ŞU AN İÇİN HER KANALDA VARIZ SİVASSPOR OLARAK..Olaya birde burdan bak..

Açıklama yapmanıza gerek yok ben sizin SİVASSPOR'luluğunu eleştirmedim zaten ! Eleştiriyorum çünkü bana göre saçma hatta çok saçma bir iş yaptı yönetim. Bu takım bu lige kolay mı çıktı. Bu kadar büyük kumar mı oynanır. Taraftarlık körü körüne yönetimin yaptığı her işi sahiplenmekle de olmuyor ! Maya tutar mı tutmaz ileride bakılacak bir şey diyorsunuz. Maya tutmazsa SİVASSPOR çok zor günler geçirirse ne olacak peki ?

karamik
Saygı cercevesinde yorum yapmayan kişilere CAPULCULAR diyorum ben. Onlar yaptıkları yorumları ettikleri sözleri bilirler. Herkes aynı fikirdede olmak zorunda degildir. Herkesi kastetmiyorum lakin Simdi bu transfere sevinen ne dedigini ne yazdıgını bilmeyen CÖPLÜKCÜLER basarısızlıkta en bası ceken DÖNEKLER olacaktır. Dedigim gibi herkesin fikri kendinedir. Orda tesekkür butonu var ister yorumu begenir tesekkür edersin istersen okuyup gecersin, ama hakaret edemezsin.

Rıza hocayı kovdurmak için çok uğraşmıştın bende sana gelen gideni aratır demiştim bakıyorum şimdi mutlu olmadın daha kimse farkında değil ben onuncu hafta görcem carlos efendi defol yorumlarını milletten

Morten58
Roberto Carlos'un Sivassporumuza teknik direktör olmasını çok riskli buluyorum. Bunu baştan söyleyeyim. Lakin,benim daha önce anlamak istediğim,Mecnun başkanın neden böyle bir tasarrufta bulunduğu?
1) Takıma yeterli tribün desteği yok. Seyirci 2 TL verip maça gelmiyor.
2) TFF ve MHK Sivasspor'un aleyhine işler yapıyor, puanlar gidiyor.
3) Futbolcular şehri tercih etmiyor, daha az paraya başka takıma gidiyor... .
Böyle büyük bir risk almak için, bizim deyimle,ya herru ya merru demek için başkanın gerçekten bu saydığım gerçeklerle yüzyüze olduğunu ve bir çıkış aradığını, çıkar yol olarak da riske girmek durumunda kaldığını düşünüyorum.
Gerçekten geçen yıl diplomasını almış ve futbolcu olarak oynadığı takımda bir buçuk sezon sportif direktörlük yapmış. Anzhi takımında baş hoca Hiddink'ten başka dört yardımcı antrenör daha varken saha içine pek girememiş bir Roberto Carlos, Türkiye süper ligini tek başına kaldırabilir mi? Zor.
Özetle, Mecnun başkanın haklı gerekçeleri olsa da, yeni bir ' Muhsin Ertuğral' macerasıyla karşı karşıyayız. 'Tarih tekerrürdür, diyorlar. 'Hiç ders alınsaydı tarih tekerrür eder miydi?'
Türkiye ligini çok iyi bilen dört dörtlük bir yerli ekibin içinde yeralacak bir Carlos'a evet, ama tecrübesiz, toplama bir yabancı ekiple gelirse sonu hüsran olur.

Yukaridaki saydiklarin icin bence en ideali'dir Roberto Carlos!!!

ROMANTİK KATİL
19.05.2013, 00:43
Açıklama yapmanıza gerek yok ben sizin SİVASSPOR'luluğunu eleştirmedim zaten ! Eleştiriyorum çünkü bana göre saçma hatta çok saçma bir iş yaptı yönetim. Bu takım bu lige kolay mı çıktı. Bu kadar büyük kumar mı oynanır. Taraftarlık körü körüne yönetimin yaptığı her işi sahiplenmekle de olmuyor ! Maya tutar mı tutmaz ileride bakılacak bir şey diyorsunuz. Maya tutmazsa SİVASSPOR çok zor günler geçirirse ne olacak peki ?

Durum kötüye giderse ALLAH korusun. Basta reklam oluyoruz diyenler CARLOSA sallamaya baslıyacak.

bahbaba58
19.05.2013, 00:44
Rıza hocayı kovdurmak için çok uğraşmıştın bende sana gelen gideni aratır demiştim bakıyorum şimdi mutlu olmadın daha kimse farkında değil ben onuncu hafta görcem carlos efendi defol yorumlarını milletten

TAM tersi olursa ?

ZiDaNe58
19.05.2013, 00:45
tam bir kapalı kutu nasıl bir performans sergileyeceğini kestirmek çok zor..Bakalım bu kumardan karlımi çıkacaz yoksa zararlımı zaman gösterecek hadi hayırlısı:)bence gelirse kombine satışlarında ve maç bileti satışlarında artış görülür sırf onu görebilmek için bile maç gidenler olur diye düşünüyorum..

poolat58
19.05.2013, 00:46
CARLOS başgaaaan yaparmıyız acaba....:D cidden bizim yönemtim çok kurnaz baktıki Sivassporun kadro dağılıyor oyuncular gidiyor...e sivasa oyuncu getirmek de zor...taraftar da azalmaya başladı...durdu durdu bombayı patlattı :) bence çok da iyi yaptı...haa risk var mıdır? risk her zaman vardır... ama ben bu adamında boş olduğunu sanmıyorum. dünyada futbol ekolü olan takımlarla, hocalarla çalıştı. herbirinden birşey kapmıştır elbette...inşallah başarılı olur...düşünsenize MARCA veya AS gazetesinde manşetiz:'' CARLOS'UN ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE LİGİNİ SALLIYOR''...

ROMANTİK KATİL
19.05.2013, 00:47

Hocam benim Rıza hocanın yapmıs oldugu yanlısları kendime göre dile getirmek istedim. Rıza hoca eger yanlıslarından ders alıp taraftarla bütünlesmiş olsaydı onla küme düsmek bile seref olacaktı. Ama Rıza hoca asla bildiginden şaşmadı, herkesle arasını actı, takıma zarar vermeye basladı. Bunu kendide acıkladı zaten,. Bence su durumda Rıza hocanın kalmasını isterdim acıkcası.

balmandol
19.05.2013, 00:48
Seninle tartışılmaz..Ben diyorumki ELEŞTİRMEK AYRI,sen direk KARALAMAYA BAŞLADIN...Bildiğin herşeyi yaz kardeşim..Buyur sayfa senin..

58MySouL
19.05.2013, 00:49
Bütün kanallar sivasspor u konuşuyor.vay beee.

ZiDaNe58
19.05.2013, 00:50
mırızanın bjkyi ağzından düşürmediği gibi sende ilk aşkın real madridi ağzından düşürmemezlik yapma yeter carlos bulunduğun yere saygı duy kıymetini bil yeter krallar gibi geçinip gidersin bu memlekette

yigidolar06
19.05.2013, 00:50
Buda yorummu ayıp ediyorsunuz yeter artık terbiyezliğin luzumu yok:mad::mad::mad:

karamik
19.05.2013, 00:56
Geçen yıl ki sivasspor bence şampiyonluğa oynayan Sivasspor'dan bile daha kaliteliydi içerde dılşarda gol atmadığı hiçbir takım yoktu herkes korkuyordu bizden aynı takım ben ilk üçe girer diyorken hakem hataları hocanın ve bazı futbolcu problemleri yüzünden düşmemeye oynadı ama genede istediği ve kritik gördüğü her maçında aldı .Bu yıl neden çok önemli çünkü takımın iskeleti dağılıyor yeni yapılanma var çok transfer yapmamız lazım kısıtlı bütçesi olan bir kulubuz Bank Asya ve düşen takımlardan bir ekip kurmak zorundayız hep böyle yaptık ama Carlos ne bilir turk futbolcusunu ona hazır adam alınacak o hocalık yapacak olursa öyle olur hani Sivas'ta bir laf vardır corcoru bilmez bekmezi bilmez başına geçmiş takımın.

Gangstayigido
19.05.2013, 00:58
biri hagiyle karsilastiriyordu ama carlosun durumu farkli
adam hiddink gibi cok tecrübeli bir hocaya yardimcilik yapti ondan cok sey kapmistir. onun icin bugün öglen yazdigim yorumda ümit davala gelsin demistim cünkü fatih terimden cok sey kaptigini düsündügüm icin.
hayirlisi olur insallah !!!!!

bykara5835
19.05.2013, 01:00
okul kampanyası devam etsin sivasstore orijinal takım ürünleri faliyeti geliştirilsin birde sivasspor tv Bizans formasıylada taraftar stadımıza gelmesin

migroArmis
19.05.2013, 01:02
Bu yönetim değil mi Bülent Uygun'a bu takımı emanet etti, kimse sorgulamadı o zaman ilk teknik adamlık deneyimini Sivasspor'da yapmasını, keşke olabilse Carlos gelse en azından onun sayesinde maçlara gelen taraftar artar....
Denemeden sonucu göremezsin....

Bülent Uygunun Sivasspor takımını şampiyonluğa oynatması bu teknik adamın iyi bir teknik adam olduğunu göstermez..Bir jenerasyon yakalamıştır onun neticesini almıştır..Eğerki Bülent Uygun Sivasspordan sonra aynı başarıları tekrar etmiş olsa idi iyi bir teknik adam olduğuna bende kanaat getirirdim...Şunuda unutmamak gerekir kim gelirse gelsin acemide olsa iyide olsa elbette başarılı olma şansı vardır...Bu R.Carlos içinde geçerlidir..Benim arzum çok daha başka..Her yıl Sivasspor takımı yapılanırken ben tamamiyle şampiyon takım kadrosunun kurulmasını istiyorum..Bu ekonomik anlamda elbette zor..Ama insanın içinden geçenle gerçek farklı olabiliyor...Öyle bir isim istiyorki gönül Tüm Türkiye budur desin...Büyük takımın başına büyük teknik adam getirilmelidir..Bana görede Sivasspor Büyük takımdır... (Anadolu devrimini başlattığı için)

karamik
19.05.2013, 01:04
TAM tersi olursa ?

Hocam iyi futbolcudan iyi hoca olsaydı Pele Maradona Hagi dünyayı sallardı Başarılıda olabilir yönetime genede desteğim sonsuz ama ne gereği vardı ilk tecrubesini başka bir klüpte yapsın sivasspor basit takım değil ki 18 takımla ligde birtek Kayseri'nin hocası yabancı ki adam deneyimli olmasına rağmen ilk devre batırdı takımı daha ne diyim 3 büyükler bile artık yabancı işini bıraktı.

Del Piero
19.05.2013, 01:05
bakın şimdiden sivasspor.com bile tavan yaptı :)

fark58
19.05.2013, 01:06
Hayırlı uğurlu olur inşallah, ismi sayesinde belki getirebileceği güzel yabancı futbolcular olabilir.

MeXeS58
19.05.2013, 01:07
heyecanını kaybetmıs olan taraftarı umarım tekrar heyecanlandırır ayaga kaldırır.

karamik
19.05.2013, 01:07
biri hagiyle karsilastiriyordu ama carlosun durumu farkli
adam hiddink gibi cok tecrübeli bir hocaya yardimcilik yapti ondan cok sey kapmistir. onun icin bugün öglen yazdigim yorumda ümit davala gelsin demistim cünkü fatih terimden cok sey kaptigini düsündügüm icin.
hayirlisi olur insallah !!!!!

Onun hocası Hiddink dediğin adam geçen yıl milli takımdan kovuldu eşek yukuylede parayı çarptı ülkeden

MaXiMuM
19.05.2013, 01:08
R. Carlosu getirmeyi düşünen yönetim, inşallah bu sene transfer bütçesini de yüksek tutar. Kaldı ki öyle de olması lazım. kıy artık şu paralara Başgaaaaaaaaaaaannnnnn:D

Çılgın Türk
19.05.2013, 01:09
Avantaj ve Dezavantajlarina bi göz atalim

Avantajlari

- Kulübün reklami ve imaji

- Sivas'a gelmesi icin ikna edebilecegi bir cok Brezilya'li futbolcusu vardir

- Sezon basi gelecegi icin takimi tanima, takima alismak icin yeterince zaman var.

- Basarisiz olursa yeni hoca ile ve devre arasi yeni transferlerle hatadan dönmek mümkün olabilir.

Dezavantajlari

- Bir senelik yardimcilik disinda Teknik Direktörlük tecrübesi yok.

- Gecen sezonlara oranla bu sene takimin iskeleti büyük oranda degisecek gibi görünüyor. Oturmus bir takima gelmeyecek. Yeni bir iskeleti olusturabilecek mi?

- Basarili olursa buradan sonra gidecegi ilk durak Fenerbahce olacaktir, bir nevi Fenerbahce icin hoca yetistirilmis olacak.

- Bütün sayfalari okumadim yanina verilecek yerli acaba berli mi? Cünkü ona bayagi görev düsecek. Belki de Carlos'un basarili olup olmayacagini yardimcisi berliyecek. Muhtemelen Fenerbahce kökenli bir yardimci olacaktir.

poolat58
19.05.2013, 01:14
endişelenen arkadaşları anlıyorum fakat bu takım başında rıza hoca varken bile küme falan düşmedi bu kadar korkmayın...şöyle bi sezonu ve rıza hocanın hatalarını düşünün...ama baya bi düşünün maçları aklınıza getirin...hatırladınız demi kafayı yediğimiz anları...taktik falan verebildiği de yoktu zaten topçular çıkıp kafasına göre oynuyordu...Eee Roberto Carlos bu kadarını da mı yapamaz bence fazlasını yapar bekleyip görecez...bakın kesin başarılı olur diyemem ama rıza hocadan daha başarılı oacağı kesin...

DOGU_BEY
19.05.2013, 01:15
Doğubey arada çok büyük bir fark var. O takımlar istediği futbolcuyu alacak transfer bütçesine sahip.

usta elbette fark var, mesele oyuncuda değil gelecek adamın bu işi yapabilmesinde..mesela maradona da yıldızlar topluluğu arjantin milli takımını çalıştırdı ama hayal kırıklığı oldu...veya şampiyon olan juventusta eski yıldızlarından bi tek buffon falan kalmıştı...eski oyuncuları conte 2.ligden alıp 1 yıl sonra şampiyon yaptı...benim demek istediğim carlos tabi ki risk ama iyi bir ekip kurarsa başarılı olmaması için neden yok... ligde asansörü olan çapaları, güvenç kurtarları, bakkalları görmektense genç ve başarı amaçlayan hocaları tercih ederim..mesela ben en başta en çok metin diyadini istiyordum ama kısmet carlosa...inşallah başarılı olacaktır...

muspol58
19.05.2013, 01:30
sivassporuma hayırlı ugurlu olsun bekleyip görecegiz iyimi yaptık kötümü zaman her şeyin ilacıdır

muspol58
19.05.2013, 01:30
sivassporuma hayırlı ugurlu olsun bekleyip görecegiz iyimi yaptık kötümü zaman her şeyin ilacıdır

samsa58
19.05.2013, 01:33

Kardeş Sivassporda çok bişey kaybetmez. Kaybedeceğimiz çok çok sizin gibi başarıyla gelen sivassporlular(!) olur oda bize çok dokunmaz.

münihli_58
19.05.2013, 01:35
Belki Roberto Carlos mactan sonra Hakem konusunda sizlanirsa daha cok destek görürüz :rolleyes:

YYILDIRIM
19.05.2013, 01:36

iyi tarafını yazmışsın keşke böyle düşündüğün gibi olsa. birde kötü tarafından baksan kaç madde yazarsın?

yiğido58sinan
19.05.2013, 01:45
Yarın da messi imzalasa boyu kısa kafa vuramaz derler. Derler de derler. Ben tüm camiaya hayırlı olsun diyeyim de gerisi Allah'tan.. :)

B.DUMANLI
19.05.2013, 01:50
Carlos geldigi zaman önce Sivasspor´u kasetlerden izleyip takimda kalmasi gerekli oyunculari sececek.Fakat yerli hoca genellikle cok daha cabuk karar verebilirdi.Umarim bu yil gecen yillarda oldugu gibi transferlerimiz gecikmez.

Caner POLAT
19.05.2013, 01:51
Herkes sırada teklif bekliyordu zaten Sivasspor teklif etsede gitsem diye.Taraftarı böyle şımartan ney acaba?
Takımımıza Hayırlı olsun.

DOGU_BEY
19.05.2013, 01:58
yeni bilgi: Carlos çok büyük ihtimal salı günü şehri ve tesisleri gezdikten sonra imza atacak...

Çılgın Türk
19.05.2013, 02:02
yeni bilgi: Carlos çok büyük ihtimal salı günü şehri ve tesisleri gezdikten sonra imza atacak...

Tam tahmin ettigim gibi. Abdullah Yigit günü tutturmus sadece isim hakkinda fal acmis gibi görünüyor. Carlos olamaz Capa'dir diye düsünmüs olabilir.

dedebali58
19.05.2013, 02:04
carlosun geleceği haberi bile hemen yankılandı,basının ilgisi üzerimize olacak,ençok hakemlere etkili olacağını düşünüyorum,başarısız olursa diğerleri gibi bırakıp gider katolik nikahı yapacak değiliz herhalde:)

EneS ElmaS
19.05.2013, 02:13
Tarihi bir gün.. Eger yönetim imzadan sonra mantikli hamleler yaparsa Sivasspor markasi tavan yapabilir. Mesela yeni yeni ve cesit cesit ürünler piyasaya sürerek güzel pazarlanmali. Bir cok seyler yapilabilir. Tek kelimeyle inanilmaz. Helal olsun baskan!

bugra5858
19.05.2013, 02:13
Kardeş Sivassporda çok bişey kaybetmez. Kaybedeceğimiz çok çok sizin gibi başarıyla gelen sivassporlular(!) olur oda bize çok dokunmaz.

Dostum ben başarı için falan tutmuyorum bu takımı lafını bilde konuş !!!!!

dicanio
19.05.2013, 02:23
ya öyle komikseyler yaziyosunuzki ya kafaya oynariz ya dusmemeye diye illaki biriolacak benım gorusum carlos gibi bir teknıkadamin varsa birincısi yönetım kesenın agzini acacak ynksa carlos gelmez ikincisi futbolculari transfer etmek daha kolay olur
reklam olayini söylemeye gerek yokzaten

Çılgın Türk
19.05.2013, 02:23
Yerli yardimci olarak Ümit Özat olabilir diye düsünüyorum ama Ümit kabul eder mi orada emin degilim. Ben hocayim, Carlos'un yardimcisi olmam diyebilir.
Aklima Süper Lig tecrübesi olan, ilerde takimi devralabilecek baska bir isim gelmiyor.

samsa58
19.05.2013, 02:33
Dostum ben başarı için falan tutmuyorum bu takımı lafını bilde konuş !!!!!

Lafımı bilerek konuşuyorum. Başarı için tutmayan insan daha adam gelmeden en azından 3 4 maç takımın başında sahaya çıkmadan hemen karalama kampanyasna girişmez. Buda sizin sadece başarı varken sivassporlu olduğunuzun göstergesidir bence.

bahbaba58
19.05.2013, 02:38
Yerli yardimci olarak Ümit Özat olabilir diye düsünüyorum ama Ümit kabul eder mi orada emin degilim. Ben hocayim, Carlos'un yardimcisi olmam diyebilir.
Aklima Süper Lig tecrübesi olan, ilerde takimi devralabilecek baska bir isim gelmiyor.

Erdal Keser Muhammed ali Kurtuluş Hakkı Hocaoğlu Ahat Kömürcüoğlu Rüştü Reçber BU İSİMLERDEN BİRİ OLABİLİR Bence :)

bahbaba58
19.05.2013, 02:39
Ayrıca Karşılama töreni falan yapsak nasıl olur Arkadaşlar ???

Çılgın Türk
19.05.2013, 03:18
Erdal Keser Muhammed ali Kurtuluş Hakkı Hocaoğlu Ahat Kömürcüoğlu Rüştü Reçber BU İSİMLERDEN BİRİ OLABİLİR Bence :)

Bu saydigin isimlerin hic birinin üst düzey ya da STSL tecrübesi yok.
Erdal Keser bir dönem Gs'da Gerets'in yaninda calisti ama görevi tercümanlikti.

gülkız
19.05.2013, 03:23
Pozitif bakmak için çok neden yok...Çünkü Roberto Carlos iyi bir reklam aracı olabilir ama gerisi muamma.. Sivassporun süregelen bir iskeleti olsaydı şans tanımak daha kolay olabilirdi..Ancak Sivassporun yeniden takım kurmak zorunda olduğunu düşünürsek böyle bir tercih çok büyük bir kumar gerçekten…Teknik direktör olarak hiçbir deneyimi olmayan birisine ve süper ligi bilmeyen birisine kim olursa olsun, itimat etmek ne kadar doğru tartışılır.. Çünkü takım kurmak tecrübe ile sabit olan bir şeydir…Alacağı para daha düşük diye düşünüldüyse böyle bir rizikoya değmez..

Çılgın Türk
19.05.2013, 03:38
Pozitif bakmak için çok neden yok...Çünkü Roberto Carlos iyi bir reklam aracı olabilir ama gerisi muamma.. Sivassporun süregelen bir iskeleti olsaydı şans tanımak daha kolay olabilirdi..Ancak Sivassporun yeniden takım kurmak zorunda olduğunu düşünürsek böyle bir tercih çok büyük bir kumar gerçekten…Teknik direktör olarak hiçbir deneyimi olmayan birisine ve süper ligi bilmeyen birisine kim olursa olsun, itimat etmek ne kadar doğru tartışılır.. Çünkü takım kurmak tecrübe ile sabit olan bir şeydir…Alacağı para daha düşük diye düşünüldüyse böyle bir rizikoya değmez..

Alacagi para vasat yerlinin aldigi paradan daha düsük degildir.
Minimum 1 milyon maksimum 1.5 milyon alir euro alir.
Ertugrul Saglam'in Kasimpasa'dan 2 milyon euro alacagi söyleniyor.
Fuat Capa Erciyesspor'a bütün calisanlari ile beraber 1.5 milyon Tl'ye imza atmis

gülkız
19.05.2013, 03:45
Alacagi para vasat yerlinin aldigi paradan daha düsük degildir.
Minimum 1 milyon maksimum 1.5 milyon alir euro alir.
Ertugrul Saglam'in Kasimpasa'dan 2 milyon euro alacagi söyleniyor.
Fuat Capa Erciyesspor'a bütün calisanlari ile beraber 1.5 milyon Tl'ye imza atmis

Yine de ekonomik faktör direkt etkilidir diye düşünüyorum..Çünkü teknik direktörlük tecrübesi olmayan birisinin düşük bir rakam belirtmesi çok yüksek bir ihtimal..