Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
19.05.2013, 14:23
http://resimzade.com/Show.html?i=40476&token=44711 (http://resimzade.com/Show.html?i=40476&token=44711)

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Sanica Boru Elazığspor'la 0-0 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz

Salim58
19.05.2013, 14:24
Son hafta son maç değerlendirecek fazla birşey olmasa gerek.

Tüm sezon boyu ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışan tüm futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ederim.

Bu maçta maçtan ziyade Elazığ ve Sivasspor taraftarlarının iç içe yan yana maç izlemesi muhteşem olmuştur. Bu güzel görüntüler inşallah herkese örnek olur.

Maçlar bitti hocamız ve teknik ekip gitti futbolculardan kim kalır kim gider şu an için bunu söylemek nekadar erken olsada, ben kalacak ve gidecek Sivasspora hizmet eden herkese teşekkür ediyor iyi tatiller diyorum.

Soyözen
19.05.2013, 14:27
Pek değerlendirecek bir şey yok, ama taraftarlar arası dostluk görüntüleri çok güzel oldu. Nihayet bizim de aramızın iyi olduğu bir süper lig takımı oldu. Elazığ'a seneye başarılar.

Acaba bugün farkında olmadan kimleri son defa Sivasspor forması ile gördük?

Bir sezonun daha sonuna geldik, hepimize geçmiş olsun.

adres58
19.05.2013, 14:27
Maçta göze çarpanlar : Tatile nereye gitsem, bu sene Sivassporla işim bitti kime imza atsam....

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Dostça centilmence bir maç... Etliği sütlüğü olmayan, riski olmayan bir maçtan genel görüş alınmaz...

Maçın en iyisi kimdi : İyi niyetli oynayan bütün futbolcular...

Maçın en kötüsü kimdi : Piech kuşkusuz.. Demekki Rıza Hoca bu adamı 24 saat gözlemliyor ki bir şey olmayacağını biliyor.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Futbolcuların iyi niyetine ayak uydurdu...

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz Bundan sonra ki hayatında başarılar dilerim. İnşallah bir gün yine buluşacağız.

58sinan58
19.05.2013, 14:28
İki takımında beraberliğe razı olduğu orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir maç oldu
Maçın hareketi rıza hocanın sivasspor formasıyla maça çıkmasaydı bence

u2sivasspor
19.05.2013, 14:30
dostça geçen maçta birer puanın paylaşılması iyi oldu bence iyi oynayan taraf bizdik çok pozisyon harcadık ama kısmet değilmiş demek ki sahanın en kötüsü piech ti bence .

Soyözen
19.05.2013, 14:30
İki takımında beraberliğe razı olduğu orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir maç oldu
Maçın hareketi rıza hocanın sivasspor formasıyla maça çıkmasaydı bence

Evet valla benim de aklım orada kaldı, hoca gider ayak sesimizi duydu herhalde. :)
Bu arada o giydiği adidas marka polo kırmızı logolu t-shirtten ben de istiyorum!

karamik
19.05.2013, 14:31
Rıza hocayı son maçta bile kazanma istegini kenardan taktiklerini görünce ne kadar kalite bir adam olduğunu anladım ayrıca ligin son haftası olmasına rağmen Elazığ düştü ama sivasspor hala çok koşan bir takımdı Allah yolunu açık etsin rıza hoca babamın oğlu değilsin tanımam etmem seni ama sağlam takımlar kurduğun için kalmanı çok isterdim ayrıca Erman ve Kadir keşke bırakmasalar harikalarda bugün

Morten58
19.05.2013, 14:32
Erhan Güven , Michael Eneramo , Kamil Grosicki büyük ihtimal takimdan ayrilacak.

Erman Kilic'da ayriliyor , ayrica Kadir Bekmezci ve Ugur Kavuk'da gitsin.

Soyözen
19.05.2013, 14:32
Rıza hocayı son maçta bile kazanma istegini kenardan taktiklerini görünce ne kadar kalite bir adam olduğunu anladım ayrıca ligin son haftası olmasına rağmen Elazığ düştü ama sivasspor hala çok koşan bir takımdı Allah yolunu açık etsin rıza hoca babamın oğlu değilsin tanımam etmem seni ama sağlam takımlar kurduğun için kalmanı çok isterdim ayrıca Erman ve Kadir keşke bırakmasalar harikalarda bugün

Kardeş Rıza Hoca hakkında dediklerine katılıyorum ama Allahını seversen Erman'la Kadir nasıl iyi oynadılar? Başka maçları mı izledik biz? :)

bykara5835
19.05.2013, 14:33
teşekkürler sivasspor teşekkürler elazığ halkı teşekkürler rıza hoca

karamik
19.05.2013, 14:34
Rıza hocanın giydiği tshort Store de varmı beyler almak istiyorum harikayı

ROMANTİK KATİL
19.05.2013, 14:34
YİGİDO_GAKKOS KARDESLİGİ. Puanların paylasılması iki kardes içinde iyidir. Önümüzdeki sezonlardada bu kardeslik devam etsin. Bundan sonraki bütün müsabakalarda Gakkoslara basarılar.

Soyözen
19.05.2013, 14:35
Rıza hocanın giydiği tshort Store de varmı beyler almak istiyorum harikayı

Yok abi nerdee... Ben de çok isterim ama...

karamik
19.05.2013, 14:36
Kardeş Rıza Hoca hakkında dediklerine katılıyorum ama Allahını seversen Erman'la Kadir nasıl iyi oynadılar? Başka maçları mı izledik biz? :)

Gözünün yağını yiyim Erman ilk yarı fırtına gibiydi ikinci yarı yururdu orda haklısın Kadir ise belli bir standartı var adam makina gibi koştu aralara koşular yaptı ha golcü değil ama çalıştı bence onun dışında şu çok iyiydi diyecek birisi Zaten yok

B.DUMANLI
19.05.2013, 14:38
Mac zevk vermedi.Her iki takimin iddialarinin olmayisi ortaya seyiri SIKICI bir mac ortaya cikardi.Sivas´in eksikleri fazlaydi.Her iki tarafta firsatlari tepti.Fakat pozisyon olarak Sivasspor daha fazla pozisyona girdi.Önemli olan bu sezonun kayipsiz atlatilmasi.
Gelecek sezon yepyeni bir teknik kadro ile calisacak Sivasspor.Umarim gelecek sezon futbola duyariz ve gözlerimizin paslari silinir.

noname87
19.05.2013, 14:38
Piech'i görünce Muhsin Ertuğral döneminde transfer edilen adamlar aklıma geliyor.Adam sahada ayakta duramıyor.Kesin gitmesi lazım kadroda olması bile takıma zarar verir böyle adamların.
Maça gelince bizim takım kazanmak istemedi.Elazığ kazanmak istedi ama gücü yetmedi bence taktik olarak bizden iyidiler bizim takım çok kopuktu bireysel oynamaya çalıştık.Onlar takım olarak oynadılar Yılmaz Vural'ı takdir ettim bu futbolcularla adam ligde kalmış.

Morten58
19.05.2013, 14:39

Kazanma istegi olan bir Teknik Direktör , hangi matikla 5 oyuncuya izin veriyor, Eneramo , Grosicki , Erhan Güven , Navratil ve Borjan 'a izin verdi,

Borjan'i ve Navratil'i anladim diyelim peki diger oyuncular ,ayrica hangi mantikla ezbere Ugur Kavuk 'u oynatiayor, lkötü mü olurdu Kaan KILCI'ya ilk 11de sans verse, kötü mü olurdu Piech kütü olsa bile , birkere 90 dakika oynatabilse ,Pedriel kötüyken onu oyundan alamiyor, Cihan Özkara'yi ikinci yarinin basinda oyuna alabilirdi.

Ayrica kazanmak istemesi cok dogal en son maciydi.

______________________________ _______________

Korcan Celikay - kaleye güven veriyor ama yaptigi hatali paslardan dolayi , ona 9 puan.

Ziya Erdal , herzaman aktif halinde, 10 Puan

Erman Kilic son macinda kötü oynamadi , ama istikrarsiz bir grafig cizdi sahada , lakin paslari herzamanki gibi muaazam di ona 6-7 arasi Puan.

Aatif süpersin , lakin gercekten cok egoist oynuyorsunn onun icin 9 Puan.

Ugur Kavuk 0 Puan.

Kadir Bekmezci 3 Puan.

Hakan Arslan , Ümit Kurt , 10 Puan , Murat Akcal, 10 arti 2 Puan-

Mehmet Nas. 6 Puan.

Piech 5 Puan.

Pedriel , 4 Puan.

noname87
19.05.2013, 14:39
Gözünün yağını yiyim Erman ilk yarı fırtına gibiydi ikinci yarı yururdu orda haklısın Kadir ise belli bir standartı var adam makina gibi koştu aralara koşular yaptı ha golcü değil ama çalıştı bence onun dışında şu çok iyiydi diyecek birisi Zaten yok

Hocam artık emin oldum sen başka maçı seyretmişsin:D

sivaslıadem
19.05.2013, 14:44
konu ilk açıldığında istediğim şey iki takım taraftarının iç içe maç izlemesiydi
Dileğim gerçek oldu
Ülkemizde alışık olmadığımız bir görüntü maalesef
Skor olarak da istediğim gibi bitti
Rıza hocaya da bundan sonraki dönemlerinde başarılar diliyorum
Kötü bir hoca diyemeyiz kesinlikle
Ancak iki yıl üst üste şampiyonluk yarısında olan bir takım olarak sivasspordan beklentilerimiz hep yüksek olunca rıza hoca bu hedefler için yetersiz kaldı
Eleştirilerin kaynağı hep bu yüksek beklentiler olmuştur bana göre
Kırmızı tişört için ise gideceğin günü mu bekleyecektik be hocam
Gerek taraftar dostluğu için gerekse rıza hocanın kıyafetleri için sezon sonunu mu bekleyecektik
Keşke bu görüntüler tüm sezona yayılabilse ...

Morten58
19.05.2013, 14:44
Macin Yildizi: ilk kez orjinal Sivasspor T-Shortu giyen RIZA CALIMBAY ! :):):)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/s480x480/179177_10151950934263378_93466 2128_n.png

58MUAMMER58
19.05.2013, 14:49
kazanabileceğimiz bir maçtı böyle maçta taktik teknik aranmaz ,herkese teşekkür ,kardeşçe puanlar paylaşıldı ,herkesin yolu açık olsun

poolat58
19.05.2013, 15:12
maçın en kötüsü erman ve piech di. en iyisi aatıf ve kadirdi. kadir bugün atağa çok büyük katkı sağladı ilkkez. üstün olan taraf bizdik çok gol kaçırdık...maçın en güzel yanı da elazığlı kardeşlerimizle içiçe izlenmesiydi. ayrıca rıza hocada gider ayak SİVASSPOR EFOŞMANI İLE ÇIMIŞTI...

savaş2
19.05.2013, 15:17
***rıza hoca resim çektirmek için kırmızı* beyazı giydi .takıma ise mavi giydirdi.

tavatir
19.05.2013, 16:02

Bana kalırsa Erman ve Kadir kalmalı. Çok rotasyon yapan takımlar sorun yaşıyor. İskelette aşırı oynama yapmamak lazım.

yigido yakup
19.05.2013, 16:03
Gazozuna bir mac gibiydi dogru dürüst faul bile olmadi kart cikmadi böyle mac 2-3 senede 1 seyredilir.

Aslina bakilirsa takimimiz en zorlu viraja simdi giriyor takimda kilit oyuncularin sözlesmeleri bitiyor hoca belli degil Baskanim Allah yardimciniz olsun.

58g0kberk58
19.05.2013, 16:03
Valla ilk defa bir sivasspor maci izlerken 90 dakika bana 990 dakika gibi geldi mac bitmek bilmedi :D

Caner POLAT
19.05.2013, 16:07
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/s480x480/179177_10151950934263378_93466 2128_n.png

Bu tür ürünler neden storede olmaz ki ?

B.DUMANLI
19.05.2013, 16:09
Gazozuna bir mac gibiydi dogru dürüst faul bile olmadi kart cikmadi böyle mac 2-3 senede 1 seyredilir.

Aslina bakilirsa takimimiz en zorlu viraja simdi giriyor takimda kilit oyuncularin sözlesmeleri bitiyor hoca belli degil Baskanim Allah yardimciniz olsun.

Gelecek hoca kilit oyuncu diye nitelendirdigin kisiyi yeterli görmezse ve yönetime gitmesi icin rapor verirse ne olacak.Riza hoca Ümit ve Hakan´i yeterli görebilir ,cünki bu oyunculari kendi getirdi yarin gelecek hocanin oyun kurgusuna Ümit,Kadir ve Hakan uymazsa ne olacak?
Takimda bir kac kisinin disinda kimsenin yeri garanti degil.

Salim58
19.05.2013, 18:44
Evet valla benim de aklım orada kaldı, hoca gider ayak sesimizi duydu herhalde. :)
Bu arada o giydiği adidas marka polo kırmızı logolu t-shirtten ben de istiyorum!

http://resimzade.com/Show.html?i=40474&token=26963 (http://resimzade.com/Show.html?i=40474&token=26963)

B.DUMANLI
19.05.2013, 18:55
Böylesine kaliteli tisörtler pisaya sürseler kapis kapis giderde aslinda bu isde kim suclu?
Sonrada diyorlar ürünler ilgi görmüyor ne alaka,görünen köy kilavuz istemiyor malesef.

fark58
19.05.2013, 20:08
Piechi bu maç ile eleştiren arkadaşlar, gazozuna bir maça çıkmışsın seneye hoca takımın başında olmayacak, şimdi Piech kendini kime niye ispatlasın da oynasın?

fark58
19.05.2013, 20:10
Macin Yildizi: ilk kez orjinal Sivasspor T-Shortu giyen RIZA CALIMBAY ! :):):)

Kardeş Tişörtü o da piyasa da anca bulabilmiş ne yapsın :)

DOGU_BEY
20.05.2013, 00:15
maçın en iyisi, değerlendirilecek en güzel yanı: elazığ ve sivaslıların iç içe kol kola maçı izlemesi ve sivas-elazığ dostluğunun 10 kata daha güçlenmesiydi..hepinize teşekkürler gakkoşlar...