Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftara Carlos görevi

izmirliyigido
20.05.2013, 23:42
Roberto Carlos muhtemelen bu gece İstanbul'a inecek. Ve yarın (Salı) günü başkanımız Mecnun Otyakmaz ile görüşecek ve muhtemelende Salı veya Çarşamba günüde Sivas'a gelecek.

Şehiri ve tesisleri gezecek. Gelin ona bir sürpriz yapalım, karar vermesinde etkili olması için şehrin girişine, caddelerin pekçok yerine ROBERTO CARLOS posterleri asalım. Sivas'ı baştan aşağı Sivasspor bayrakları ile süsleyeip, şehri bir havaya sokalım. Belki böylece Roberto Carlos'un karar vermesinde bizlerde taraftar olarak etkili olabiliriz.

Haydi yiğidolar göreve !..

.

tavatir
20.05.2013, 23:43
Samba da yapalım mı , Rio gibi karnaval havası olsun :)

Del Piero
20.05.2013, 23:44
yapılırsa çok iyi olur ama hiç sanmıyorum... maalesef

58_SEMİH_58
Havaalanına otobüs kaldırıldı da biz mi gitmedik ? :D

hüso58
hacı abi bizim tarfaftarımız malesfef bunu yapmıyor şampiyonuğu oynadımız sene bile 3-4 bayrak anca vardı ben balıkesirde oturuyorum adamlar 1lige çıktı her yer balıkesir bayrakları

sivaslıadem
20.05.2013, 23:53
havaalanından bir de konvoy yapmak lazım
Zor bir şey değil

Morten58
20.05.2013, 23:53
Orda olmak vardi simdi ya, ne yazik gurbet acisi yasiyoruz.

Lütfen arkadaslar kütfen , gerekirse belediyeyi arasin , lütfen bir vefakarlik yapiniz.

Ooooooooooooooo 1........2.................... .........ve........3

Roooooooooooooooobertooooooooo , Welcome to Sivasspor.........

Roberto Carlos oooooooooohoooooohoooooooo , Roberto Carlos, Roberto Calos ohoooooooooooo , I love you Carlos, I love you Sivas , ooooooohooooohooooooo!!!

58MUAMMER58
21.05.2013, 00:09
roberto carlosu karşılamayı, posterini asmayı filan boşverin ,roberto carlosu istemeyenler ,burun kıvıranlar sivassporla anlaşma yapmasın diye adamı taşlamayaydı ,muz ne uzatmasaydı iyi :mad:

DOGU_BEY
21.05.2013, 00:11
bence de yapılırsa çok güzel ve motive edici bir iş olur...iş durumum müsait olursa ve böyle bir organizasyon olursa ben de destek veririm...güzel bir karşılama, güzel bir hava yakalanmasına vesile olabilir..

Mete209
21.05.2013, 00:19
Bence güzel olur. Kendisi sempatik birisi zaten. Taraftarla bütünleşecektir.

Ben tekrar takımımıza ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Onun Türkiye'de top oynadığı zamanda bir ahlaksızlığını görmedim. Bunun dışında zaten çalışkan ve azimli biri. Ben zaten böyle hedefleri olan birinin takımın başına geçmesini istiyordum.

Tekrardan hayırlı olsun.

şarkışla 58
21.05.2013, 00:20
Güzel bir karşılama töreni iyi olur.Adamın gözü dönsün

poolat58
21.05.2013, 00:22
hava alanında karşılama yapılabilir aslında imkansız değil. mecnun başkan tahliye olduğunda kışın tipide binlerce Yiğido gitmedik mi havaalanına....

bahbaba58
21.05.2013, 00:23
HAVA ALANINA OTOBÜS KALDIRILSIN
Tesislerde ise Meşale Show yapılması lazım ...

MeD_Turc
21.05.2013, 00:24

muhahahahhahaah sesli guldum, gozumden yas geldi yav :))))) ne denebilirki baska

şarkışla 58
21.05.2013, 00:27
Haber kesin mi ............

Morten58
21.05.2013, 00:29
http://resimzade.com/Show.html?i=40499&token=45985

http://resimzade.com/Show.html?i=40497&token=45579

poolat58
21.05.2013, 00:37
http://resimzade.com/Show.html?i=40499&token=45985

http://resimzade.com/Show.html?i=40497&token=45579

aman kardeş resim yapma ben hamdallah tarnsferinde o kadar yaptım foss çıktı :D

Morten58
21.05.2013, 00:38
aman kardeş resim yapma ben hamdallah tarnsferinde o kadar yaptım foss çıktı :D

Yok, yok artik eminim , Dogu_Bey den tam not aldim. Evel Allah imzayi da atar Carlos.

bahbaba58
21.05.2013, 01:33
hava alanında karşılama yapılabilir aslında imkansız değil. mecnun başkan tahliye olduğunda kışın tipide binlerce Yiğido gitmedik havaalnına....

Senin benim ve doğu bey dışında hava alanı olayını düşünmüyor heralde kimse:)

poolat58
21.05.2013, 04:16
Senin benim ve doğu bey dışında hava alanı olayını düşünmüyor heralde kimse:)

yok kardeş hele bi imzayı atsın geleceği tarih tam kesinleşsin ben inanıyorum güzel bir karşılama yapılır. son 2-3 aydır bizim taraftarda bi hareketlenme var nazar değmesin :)

atp5858
21.05.2013, 08:55
Haydi yiğidolar göreve mi????!..
Ya adam bize ne verdi de karşılayacaksınız!
Adamın Teknik direktörlük kariyeri 0 bile değil (-) Türk hocalar dururken ben bu adamın gelmesini istemem
Zaten Sivasımızı gezip beğenmiiyorsa zaten gelmesinnnnnnn!

.[/QUOTE]

KaRiZmA YiĞiDo
21.05.2013, 09:06
Roberto Carlos muhtemelen bu gece İstanbul'a inecek. Ve yarın (Salı) günü başkanımız Mecnun Otyakmaz ile görüşecek ve muhtemelende Salı veya Çarşamba günüde Sivas'a gelecek.

Şehiri ve tesisleri gezecek. Gelin ona bir sürpriz yapalım, karar vermesinde etkili olması için şehrin girişine, caddelerin pekçok yerine ROBERTO CARLOS posterleri asalım. Sivas'ı baştan aşağı Sivasspor bayrakları ile süsleyeip, şehri bir havaya sokalım. Belki böylece Roberto Carlos'un karar vermesinde bizlerde taraftar olarak etkili olabiliriz.

.

Çok Mantıklı ve Çok Doğru Bir Karar Tebrik Ederim Sizi Ancak hemen sizden sonra yorum yapan taravih rumuzlu (sözde usta yiğido) ne kadar dar basit ve vurdumduymaz bir yorum yapmış görmüştürsün belki.Kardeş Sivas Kalkınamıyorsa,Sivas Spor Diğer Takımlar Gibi bir Hava Yakalayamıyorsa Bu ve Buna Benzer sözde Taraftarlar yüzündendir.Seni Kutluyorum.

58svs58
21.05.2013, 09:31
giderkende tonlarca tazminat verelim bize kral gibi yaşayacak çoban değil bize içimizden biri lazım bu lafımı unutmayın. ne karşılaması sakın sivası küçük düşürmeyin sivasspor için yapılanlar sivas adına yapılıyor.

ccey
21.05.2013, 09:32
bence sivasta başarılı olma şansı yok,

izmirliyigido
21.05.2013, 09:56
Yav siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Dünya çapında bir yıldız dünyada tüm takımlar arasında tutmuş Sivasspor'u tercih etmiş, bundan gurur duymanız gerekirken siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

2010 Ekim ayından beri yaklaşık 2,5 sezondur Sivasspor'u çalıştıran, Sivas'lı öz evladımız olan, Türk hoca takıma ne verdi de, dünya çapında ki bir adam veremesin. Ben her zaman söylüyorum, şehir olarak, ekonomi olarak bir parlaklığımız yok o yüzden takımımızın parlaması için, adının duyulması için "vizyonu ve misyonu olan hocalara ihtiyacı var" diye. Bakın daha gelmeden, İspanya, Rusya, Almanya, Brezilya ve FİFA'nın sitesi bizden, Sivasspor'dan bahsetmeye başladı. Hele birde atsın imzayı o zaman görün çalkantıyı.

Sen şimdi bu dünya yıldızını bayraklarla, posterlerle, davullarla, meşalelerle, tezahüratlarla karşılasan, Fifa'nın sitelerinde video'un, fotoğrafların çıksa, şehire girişi, Lig Tv'de ve spor kanallarında verilse bir şey mi kaybedersin, çok şey mi kazanırsın?

Gazeteler sayfa sayfa bu konuyu yazmaz mı? Televizyonlar bunu göstermez mi? SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ? Geri kafalı mısınız, kafanız mı basmıyor, kıskanç mısınız, yoksa Bülent Uygun'un, Rıza Çalımbay'ın akrabaları mısınız?

Bakın size bir olay anlatayım sıcağı sıcağına .... Dün akşam İzmir Karşıyaka'da sahilde ailemle, çocuğumla yürüyüş yapıyorum sizlere yeminle söylüyorum, 3-4 kişilik bir grup sahilde hem balık tutuyorlar hemde "duydun mu, Sivasspor R.Carlos'u getirmiş" dedi. Diğeri de "hadi yaaa, vay anasını yav, nasıl getirmiş, gelmez o Türkiye'ye Sivas'a falan. Ama gelirse de reklama bak sen. Ulan adamlar bile neler yapıyor, biz Karşıyaka'da bir şey yok" diyor. Haydi gelin buyrun buradan yakın. Bütün TÜRKİYE çalkalanıyor, siz adamı beğenmiyorsunuz. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Bırakın adam bir denesin. Tecrübeli dediğiniz Rıza Çalımbay, tecrübeliydi de ne yaptı? Takımı düşme potasında aldı, düşme hattının üzerinde bıraktı. Ne tv'lerde adımız okundu, ne yorumcular Sivasspor süper futbol oynuyor dedi. Her hafta canımız g.tümüzde maçlar izledik YALAN MI?

Bırakın ön yargılı olmayı? Adamın vizyonu yeter bir kere. Fener'e gidecekmiş diyorsunuz. Yav gelsin bizi 2., 3. yapsın, Avrupa kupalarına soksun, önüne geleni devirsin adımızı 4 yıl önceki gibi duyursun sonra da isterse cehennemin dibine gitsin. Gelipte kök mü salacak, illa ki gidecek. Yeter ki, başarılı olsun.

Bakın şimdi onun sayesinde ne Kamil, ne Aatıf, ne Eneramo gitmek isteyecek kimbilir ne futbolcular gelmek isteyecek Sivas'a. Yeter ki adamla anlaşalım. Dar bakış açılı olmayın, geri kafalı olmayın. Ufkunuz olsun, hedefiniz olsun. Gelen bazı hocalar gibi dar düşünceli olmayın. İyi olacak merak etmeyin.

.

Sivasli010
21.05.2013, 10:15
Yav siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Dünya çapında bir yıldız dünyada tüm takımlar arasında tutmuş Sivasspor'u tercih etmiş, bundan gurur duymanız gerekirken siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

2010 Ekim ayından beri yaklaşık 2,5 sezondur Sivasspor'u çalıştıran, Sivas'lı öz evladımız olan, Türk hoca takıma ne verdi de, dünya çapında ki bir adam veremesin. Ben her zaman söylüyorum, şehir olarak, ekonomi olarak bir parlaklığımız yok o yüzden takımımızın parlaması için, adının duyulması için "vizyonu ve misyonu olan hocalara ihtiyacı var" diye. Bakın daha gelmeden, İspanya, Rusya, Almanya, Brezilya ve FİFA'nın sitesi bizden, Sivasspor'dan bahsetmeye başladı. Hele birde atsın imzayı o zaman görün çalkantıyı.

Sen şimdi bu dünya yıldızını bayraklarla, posterlerle, davullarla, meşalelerle, tezahüratlarla karşılasan, Fifa'nın sitelerinde video'un, fotoğrafların çıksa, şehire girişi, Lig Tv'de ve spor kanallarında verilse bir şey mi kaybedersin, çok şey mi kazanırsın?

Gazeteler sayfa sayfa bu konuyu yazmaz mı? Televizyonlar bunu göstermez mi? SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ? Geri kafalı mısınız, kafanız mı basmıyor, kıskanç mısınız, yoksa Bülent Uygun'un, Rıza Çalımbay'ın akrabaları mısınız?

Bakın size bir olay anlatayım sıcağı sıcağına .... Dün akşam İzmir Karşıyaka'da sahilde ailemle, çocuğumla yürüyüş yapıyorum sizlere yeminle söylüyorum, 3-4 kişilik bir grup sahilde hem balık tutuyorlar hemde "duydun mu, Sivasspor R.Carlos'u getirmiş" dedi. Diğeri de "hadi yaaa, vay anasını yav, nasıl getirmiş, gelmez o Türkiye'ye Sivas'a falan. Ama gelirse de reklama bak sen. Ulan adamlar bile neler yapıyor, biz Karşıyaka'da bir şey yok" diyor. Haydi gelin buyrun buradan yakın. Bütün TÜRKİYE çalkalanıyor, siz adamı beğenmiyorsunuz. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Bırakın adam bir denesin. Tecrübeli dediğiniz Rıza Çalımbay, tecrübeliydi de ne yaptı? Takımı düşme potasında aldı, düşme hattının üzerinde bıraktı. Ne tv'lerde adımız okundu, ne yorumcular Sivasspor süper futbol oynuyor dedi. Her hafta canımız g.tümüzde maçlar izledik YALAN MI?

Bırakın ön yargılı olmayı? Adamın vizyonu yeter bir kere. Fener'e gidecekmiş diyorsunuz. Yav gelsin bizi 2., 3. yapsın, Avrupa kupalarına soksun, önüne geleni devirsin adımızı 4 yıl önceki gibi duyursun sonra da isterse cehennemin dibine gitsin. Gelipte kök mü salacak, illa ki gidecek. Yeter ki, başarılı olsun.

Bakın şimdi onun sayesinde ne Kamil, ne Aatıf, ne Eneramo gitmek isteyecek kimbilir ne futbolcular gelmek isteyecek Sivas'a. Yeter ki adamla anlaşalım. Dar bakış açılı olmayın, geri kafalı olmayın. Ufkunuz olsun, hedefiniz olsun. Gelen bazı hocalar gibi dar düşünceli olmayın. İyi olacak merak etmeyin.

.

abi bunu tekrar tekrar anlat cunku anlamaynar var.......

Roberto carlosumuza morel verin

Dua
21.05.2013, 10:24

.

Vizyonu olmayan insanlar seni anlamaz kardesim.
Bi Sitede hala Yilmaz Vural, Bülent Korkmaz gelsin diyenler var.

Bir Örnek vereyim:
Paris St. German sadece Reklam olsun diye David Beckham i getirdi.
Adam kac mac oynadi ???

Roberto Carlos ismi bile bize kac Puan kazandirir, ayrica Gelecek oyunculari düsünün.

NO RISK NO FAN

aozdemir
21.05.2013, 10:37

.
aynen katılıyorum. adamı dünyada tanımayan yok bizimkilerden beğenmeyenler var. körü körüne milliyetçilik yapmayalım.

58MUAMMER58
21.05.2013, 10:42
taraftar roberto carlosu karşılar karşılamaz onu bilememde,rıza hoca bu takıma birşey vermedi sözüne katılmam mümkün değil ,birçok maçta eleştirdiğimiz kızdığımız ,bizi sinir ettiği hareketler olmuştur ,ancak hiçbirşey yapmadı ,takıma hiçbirşey katamadı demek insafsızlıktır,ilk geldiğinde zaten takım akhisar gibi düşüyordu onlar gekası aldı kurtuldu, biz eneramo ,navratil,rada, grosecki, aldık kurtulduk,onca hakem hatasına rağmen ligde kaldık,ertesi sezon bu ligin en iyi futbolunu oynayan takımıydık,hakem hataları olmasaydı ,kalede, defansda , ortasahada sorun yaşamasaydık, avrupa ligine katılmayı çoktan haketmiştik,bu sezonda o güvendiğimiz oyuncular gerçek performanslarını gösteremediği halde 34 maçın enaz 25 tanesinde bariz hakem hataları olduğu halde ,ts ,eskişehir,kasımpaşa,kayseri ,gençlerbirliği,antalya gibi takımlarla aramızda 3 4 puan fark kalarak ligde kaldık ,daha iyisi olabilirmiydi ?evet hakemlerin gaspettiği en az 20 puanı aldığımız puanlara ekleyin sivasspor nerelerde olurmuş görürsünüz, ne olursa olsun haksızlığa sessiz kalamam, ister rıza hoca, ister bülent uygun ,isterse kim olursa olsun kimse babamızın oğlu değil ,hepsinede sivasspora verdikleri emekler için teşekkür ederim, ayrıca bu teknik direktör meselesine kimse yalakalığını yaptığıkları it takımı sempatizanlığını karıştırmasın

PETKOVİC
21.05.2013, 13:14

iyi fikir valla :D

cengizzzhan58
21.05.2013, 13:26
1.Carlos Sivasspor'da başarılı olamaz.
2.Bütçemiz kısıtlı transfer yapamaz.
3.Ligimizi tanıyan yerli teknik direktör transfer etmeliyiz.

asabibaba
21.05.2013, 13:30

.

Sevgili kardeşim organizayon yapacak mahalle yok Sivaslı yok dernek taraftar grubu bunlarda maddi imkan yok. Velhasılı kelem bu şehrin "EŞRAFI YOK"(SAHİBİ DEMİYORUM) Önden gideyim desen gelmezler sen buyur ben geleyim desen gitmezler ......Eğlence bu ya eğlence eğlencesine sahip çıkmayan eğlenmesini bilmeyen bir şehiriz biz..sökülüp götürülen kurum ve kuruluşlarına sahip çıkabildik mi ki futbola futbol takımına sahip çıkalım inan bana şanslısın İzmirdesin buraları özlüyorsun ama senin çocukluğunun Sivası yok artık burası kocamannnnnnnnn bir KÖY artık .......

infial§
21.05.2013, 14:08
Carlos'u tanımayan futbolu ve taraftarlığı bıraksın,carlossssss başgannn

bigacti0n58
21.05.2013, 14:32
Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmazın anzhi külübü ile görüşmek üzere rusyaya gittiğini sizlerden öğrenmiş bulunmaktayım.Çarşamba günü Mecnun Otyakmaz ile Roberto Carlosun beraber sivasa gelme ihtimali yüksek diye düşünüyorum.Ne zaman geleceğini arkadaşlarımız bilgisi olanlar söylecektirler.Bize düşen tesislere yiğido gençlik ve 1967 taraftar grubları ve tüm halkımız ile (en az 1 bin kişi ) karşılama yapmalıyız.Tüm herkez şu anda sivasporu konuşuyor sivasta hatta hiç maça gitmeyen tanıdığım dostlarım kombineler ne zaman çıkar alacağım diye bana soruyor :) Meşaleler ile hükümet meydanından kaldırılacak otobüsler ile tüğm herkez tesislere gidebilir ve ben burda yazıyorum bunu eğer böyle bir organizasyon olur ise yüksek çapda katılım bekliyorum.Sivas belediyesinin yeni otobüsleri tahsis edeceğinide düşünüyorum eğer belediye ile ilişkisi olan varsa bi sordularaım derim ben carlos yarın gelir büyük ihtimal.

bigacti0n58
21.05.2013, 14:56
hadi arkadaşlar transfer yapsın yönetim şunu alsın bunu alsın derken iyimiydi gelin şimdide siz bir işe katılında karşılama yapalımdiyoruz ses yok şuraya sivasspora şu geliyomuş desem herkezkim nasıl youncu eminmisin yazar ama işi kendi yapacak olunca ses seda yok BÖYLE TARAFTARLIK OLMAZ.

hatzivrettas
21.05.2013, 15:07
Carlos'un futbolculuk kariyeri harika.Fakat td'lik bilemiyorum.Gelirse umarım karşılanmayı hak edecek bir performans gösterir.

58svs58
21.05.2013, 15:36
biizim altyapıya yatırıma ihtiyacımız var roberto carlosun reklamına değil

ZARALI_ENGIN
21.05.2013, 16:19
Muahahahahahahha
Zuahahahahahahha

Yani secimleri kazanan belediye baskaninin ilk günden kaldirimlari boyatmasi gibi bisey yapalim diyorsunuz :D:D:D

fena degil...

HALIL
21.05.2013, 17:03

Dorduncusude, artik su dusuncelerden kurtulup vizonumuzu genisletmeliyiz :)

PETKOVİC
21.05.2013, 17:26
Rıza Çalımbay'ın ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Sivasspor'a Carlos'tan müjdeli haber geldi. Efsane Brezilyalı, kendisine konuyla ilgili soru gelmesi üzerine "Sivas'la 3 yıllık sözleşme imzalayabilirim" açıklamasını yaptı.

Del Piero
21.05.2013, 20:05
heryer kırmızı beya olsun lütfen fenerliler bizden çok olursa bakın buna geröekten uzulurum ve koyar buna fener formalı kimseler olmasın sokmayın oraya lütfen rica ediom ya la

MaXiMuM
21.05.2013, 20:11
Sırf bu konuda muhalefet yapmak için yeni alınmış nickler görüyorum.:D:D

HALIL
21.05.2013, 20:16
Sırf bu konuda muhalefet yapmak için yeni alınmış nickler görüyorum.:D:D

evet bende farketmedim degil, her zamanki gibi :)

siteye zaten bun tur "taraftarlar"dan biktigim için girmiyordum uzun zamandir ama sahalara dondum :)

Dua
21.05.2013, 20:17
Burda Carlosu begenmeyenleri Kemal Sunalin Kibar Feyzo Filmindeki Annesine benzetiyorum.

Ben Öküz istirem Öküz :D

ROMANTİK KATİL
21.05.2013, 22:34
Carlosun basarılı yada basarısız olacagı hususunda fikrini beyan etmek ayrı birsey destek vermek ayrı birsey. En güzel sekilde karsılanması bir an önce sehre alışması acısından cok olumlu olur. Unutmayalım yaptıgımız davranıslar takımıza ve kentimize pozitif yada negatif yönde döneciktir.

adres58
21.05.2013, 22:56
Samba Mambadan anlamah biz..
Şöyle afilli bi haley çekelim.
Bi tepsi köfte yedirelim..
Bah nasıl imzayı atıyor...
:D :D

adres58
21.05.2013, 23:14
Roberto Carlos'un twitter hesabını kaç kişi takip ediyor bilemiyorum.
Adı sanı bir duyuldu dünya spor piyasası yazmaya başladı.
Şimdi herkes olursa!!!! bu transferin hep sportif yönünü yazıp çiziyor. Ekonomik yönünden bahseden arkadaşlarımızın sayısı çok az. Onlardan işte forma satışı, storenin canlanmasından felan bahsediyor.

Olaya bir başka boyut da ben kazandırmak istiyorum.
1500 lü yıllarda Amerika keşfedildi. 1600 lü yıllarda yerleşimler başladı ve bir Kıtanın varlığı meydana çıktı. Buraya kadar tamam. Peki Sivasın tarihi, ve turistik değerleri.. 1200 lü yıllardan kalma eserlerimiz mevcut (Gökmedrese, Çifte Minareli Medrese, Buruciye, Şifaiye vs.)
Düşününsene adam bir gün çıkıp tarihimizi inceleyip twitterinden paylaşım yapıyor: Başlık şu ''Vay be şu tarihin güzelliklerine bakın'' Resimler açıklamalar. Ve meraklıları (İngiliz, Fransız, Alman, Brezilyalı vs.) ''La şuraya bir gidip bakalım demekki güzel bir şehir demezmi... Bu tarz sıradışı bir transferin bizlere sportif yönünden başka ekonomik bir canlılığı da olacak. Hem esnafımız kazanacak, hem şehrimize canlılık gelecek.
Olmaz olmaz değil...
Bir şeyler olacak ama inşallah gerçekleşir şu transfer. Ben yavaş yavaş ısınmaya başladım bu uşağa :D :D

HALIL
21.05.2013, 23:19
Roberto Carlos'un twitter hesabını kaç kişi takip ediyor bilemiyorum.
Adı sanı bir duyuldu dünya spor piyasası yazmaya başladı.
Şimdi herkes olursa!!!! bu transferin hep sportif yönünü yazıp çiziyor. Ekonomik yönünden bahseden arkadaşlarımızın sayısı çok az. Onlardan işte forma satışı, storenin canlanmasından felan bahsediyor.

Olaya bir başka boyut da ben kazandırmak istiyorum.
1500 lü yıllarda Amerika keşfedildi. 1600 lü yıllarda yerleşimler başladı ve bir Kıtanın varlığı meydana çıktı. Buraya kadar tamam. Peki Sivasın tarihi, ve turistik değerleri.. 1200 lü yıllardan kalma eserlerimiz mevcut (Gökmedrese, Çifte Minareli Medrese, Buruciye, Şifaiye vs.)
Düşününsene adam bir gün çıkıp tarihimizi inceleyip twitterinden paylaşım yapıyor: Başlık şu ''Vay be şu tarihin güzelliklerine bakın'' Resimler açıklamalar. Ve meraklıları (İngiliz, Fransız, Alman, Brezilyalı vs.) ''La şuraya bir gidip bakalım demekki güzel bir şehir demezmi... Bu tarz sıradışı bir transferin bizlere sportif yönünden başka ekonomik bir canlılığı da olacak. Hem esnafımız kazanacak, hem şehrimize canlılık gelecek.
Olmaz olmaz değil...
Bir şeyler olacak ama inşallah gerçekleşir şu transfer. Ben yavaş yavaş ısınmaya başladım bu uşağa :D :D

Ah keske herkez senin benim gibi bardagi dolu yonunden gorse :)

izmirliyigido
21.05.2013, 23:29
Ah keske herkez senin benim gibi bardagi dolu yonunden gorse :)

Görecekler görecekler merak etmeyin. Hepsi de hissi davranıyor henüz. Gerçekçi bakamıyorlar. Ama zamanla gerçekleri görecekler.

.

Çılgın Türk
21.05.2013, 23:29
Istanbul takilarinda futbolcular/hocalar hava alaninda karsilanip omuzlara alinip karsilaniyor.... sonra da ya teneke takip gönderiliyorlar ya da bir gece vakti issiz sedasiz ellerinde 2-3 valiz, onu yolcu etmeye gelen tercümani esliginde ile Ülke'yi terk ediyorlar.

Dolayisi ile abartmaya gerek yok. Önce bir basariyi elde etsin sonra omuzlarda da tasinilir, hava alaninda da karsilanir..

aozdemir
21.05.2013, 23:31
carlosun varlığı bile sivası yüksekten uçurur. gelirse göreceksiniz iyi bir takım kuracaktır. ilk tecrübesinde başarısız olmak istemez. ancak bu şartla teklifi kabul etmiştir.

MaXiMuM
21.05.2013, 23:56
Görecekler görecekler merak etmeyin. Hepsi de hissi davranıyor henüz. Gerçekçi bakamıyorlar. Ama zamanla gerçekleri görecekler.

.

Sivassporumuzun menfaatlaeri açısından endişe duyarak, ya olmazsa diye kaygılanan arkadaşları muaf tutarak şunu söylemek istiyorum.

Asla olmaz, ne işi var bizde, istemezüüüüükk gibi katı bir tutum içinde olanların çoğunun 6s sempatizanı olduğunu düşünüyorum.

bahbaba58
22.05.2013, 00:14
Sivassporumuzun menfaatlaeri açısından endişe duyarak, ya olmazsa diye kaygılanan arkadaşları muaf tutarak şunu söylemek istiyorum.

Asla olmaz, ne işi var bizde, istemezüüüüükk gibi katı bir tutum içinde olanların çoğunun 6s sempatizanı olduğunu düşünüyorum.

Çok doğru tespit onlar SİVASSPORUMUZU düşündüklerinden değil 6s 'yi düşündüklerinden böyle kıvırıyorlar yaylım ateşi atıyorlar ortalığa
Bu şenerbahçelilerde düşünmrsin SİVASSPORUMUZU basamak olarak kullandığını eğer başarılı olursa bizde gideceği ilk yer Real madrid yada Brezilya milli takımı olur
Sekiztaşlılarada lafım yok onlar Rızasıyla mutlu olsun !!!

A.Turan Korkmaz
22.05.2013, 00:21
Roberto Carlos ismini duyunca, gelip gelmemesinden çok Mecnun başkanın böyle bir tasarrufta bulunmak zorunda kalmasının sebeplerini merak etmiştim. Başkanımız son açıklamasında;
"Önümüzdeki yıllarda çıtayı mutlaka biraz daha yükseltmemiz gerekiyor. Bir kısır döngünün içerisine girdik. Mutlaka yeni hamlelerle yeni başarılara imza atmamız gerekiyor. İnşallah, önümüzdeki sezon her şey arzu ettiğimiz gibi olur.''demiş.
Carlos'a 3 yıllık sözleşme önerildiğine göre de taşlar yerine oturuyor.
Beni sevindiren Mecnun başkanın en az 3 yıl daha başkanlığa devam etme vizyonudur. Bir takımın başkanı ve ona bağlı yönetimi en belirleyici unsurdur. Yerli teknik direktörlerin durumu malum. Başkanımızın deyimiyle 'bir kısır döngü' mevcut. Buradan çıkmak için riske girmek gerekiyor. Kayserispor bu hamleyi 'Prosinecki' ile yaptı ve şimdilik işleri iyi gidiyor. Biz de 'Carlos' ile umarım istenen güzel ve yeni bir başlangıcı yapabiliriz.
Yönetimimizin yanına bizden bir yardımcı hoca vermekte ısrarcı olmasında fayda var. Bu, onun işine karışmak değil, işleri kolaylaştırmak için gerekli.
Carlos'un şehrimizi ve kulübün imkanlarını yeterli bulacağını düşünüyorum. Teknik direktörlüğe başlamak için bizden daha uygun bir takım arasa da bulamazdı zaten. Kalan pürüzlerin alacağı para ve olası tazminat konusu olduğunu sanıyorum.
Carlos transferi gerçekleşirse artık yapılacak şey bütün gücümüzle destek vermek olacaktır. Hakkımızda hayırlısı!

atrium58
22.05.2013, 00:32
Artık samet de gelir..

Has Sivas`li
22.05.2013, 07:18
Burda Carlosu begenmeyenleri Kemal Sunalin Kibar Feyzo Filmindeki Annesine benzetiyorum.

Ben Öküz istirem Öküz :D

Ben buna gülmekten gözlerimden yas geldi...
Cok isabetli bir benzetme olmus eline saglik kardes:D:D:D

cefekearda
22.05.2013, 11:21
bırakın carlos marlosu alın yılmaz vuralı çıtamızı üstlere cıkaralım bizim kultürümüzü bilmez sporumuzu bilme en azından yılmaz hoca vizyonu belli

yigidolar06
22.05.2013, 11:27
Sevgili kardeşim organizayon yapacak mahalle yok Sivaslı yok dernek taraftar grubu bunlarda maddi imkan yok. Velhasılı kelem bu şehrin "EŞRAFI YOK"(SAHİBİ DEMİYORUM) Önden gideyim desen gelmezler sen buyur ben geleyim desen gitmezler ......Eğlence bu ya eğlence eğlencesine sahip çıkmayan eğlenmesini bilmeyen bir şehiriz biz..sökülüp götürülen kurum ve kuruluşlarına sahip çıkabildik mi ki futbola futbol takımına sahip çıkalım inan bana şanslısın İzmirdesin buraları özlüyorsun ama senin çocukluğunun Sivası yok artık burası kocamannnnnnnnn bir KÖY artık .......
Kibirli insanlarız burnumuzdan kıl aldırmayız merak etme Sivas dışındada pek birlik beraberlik yok

illaki
22.05.2013, 11:44
Bize Ertuğrul Sağlam gibi adamlar lazım

tykinik58
22.05.2013, 11:45

.

Hangi alanda böyle değil ki bu alanda böyle olunmasın. Gün bugün bu günü kurtaralım da yarınlardan bize ne yarını da bizden sonrakiler kurtarsın düşüncesiyle hareket edidiğinden kimseye birşey anlatılamaz.

Geleceği görmek yaşamak lazım.

tykinik58
22.05.2013, 11:50

.

Elalem bir futbolcu transfer ediyor karşılamaya gidiyor, bizler ise öneriye bile olumsuz yorumlar yapıyoruz.

Gerçekten karşılamaya gidilse ne kadar etkili olur. Hem Carlos'u kabullendiğimizi hem de başarılı olması için arkasında olduğumuzu hissettirmemiz yönünde çok da olumlu olur.

nightmare58
22.05.2013, 12:17
İyi bir öneri ama uygulanması hususunda endişelerim var.

rezi
22.05.2013, 13:21
Şehri havaya sokalım,Roberto diye omuzlara alalım.İlk başarısız sonuçta sayalım sövelim.Ne o ne bu ,kendisi buraya bir şeyleri ispat etmek için gelicek.Beklentimizi yüksekte tutarsak MAZALLAH kötü sonuçlarda hayal kırıklıklarımız büyük olur.Toparlanmakta sıkıntı çekeriz.
Bu arada ben gene aynı şeyin savunucusuyum;bize altyapımızı güçlendirecek bizi geleceğe taşıyacak hocalar gerek.Hiç mi yok avrupada özellikle almanya ve ingilterede futbol altyapısı ile ilgilenen bize o standartları taşıyacak Türk hocalar?Dilimde tüy elimde parmak kalmadı yazıp söylemekten ''TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ''

astaravisa
22.05.2013, 14:41
Sivasspor gibi bir camiaya geliyor. o sevinsin.
staj dönemini bizimle geçirecek!

PETKOVİC
22.05.2013, 15:24

Ligde borcu olmayan 3 takımdan biriyiz. bizde para var yiğidom sen merak etme. ayrıca carlos bizde ilk senesinde başarısız olursa önü kapanmış olur onun bilincinde gelecek merak etme..

hiko58
22.05.2013, 15:31
gardaşşş dediklerin çok güzel bişey amma vallahada billahada Sivaslı yapmaz bunu. çünkü bir elinde çekirdek yerken diğer eliyle poster taşımaz yada çekirdek yerken poster asamaz. Sivaslı sadece eleştirmeyi bilir. mesela rıza hocadan sonra takıma ivme kazandıracak birisi geliyorya herkes başarılı olmASINDAN KORKUYOR. vallaha karşılamazlar. sen çok iyi niyetlisin gardaş. iyi niyet bize uymaz.

Sivasli010
22.05.2013, 15:36
bu ne ya herkes diyior yok organise yapamayiz filan filan, hepiniz tammam olur dese, positif baksa organisenin kralini yapariz

ama siz yok kimse yapmaz filan diyiorsunuz, unce kendiniz yapin ondan sonra gerisi gelir

punisher58
22.05.2013, 16:40
ya zaten güzel bir takımımız var iskeleti korur gerekli takviyelerle güzel işler yaparız roberto carlos ise canlı bomba ya bize patlar yada bizde patlar ama şu da bir gerçekki bu adamı dünya takip ediyor haliyle sivası takip etmiş olacaklar en azından hakem hatalarından kurtuluruz kimse istemez heralde fifanın fln sitesinde carlosu hakemler yaktı manşetini :)

baris58sivas
22.05.2013, 18:21
Orda olmak vardi simdi ya, ne yazik gurbet acisi yasiyoruz.

Lütfen arkadaslar kütfen , gerekirse belediyeyi arasin , lütfen bir vefakarlik yapiniz.

Ooooooooooooooo 1........2.................... .........ve........3

Roooooooooooooooobertooooooooo , Welcome to Sivasspor.........

Roberto Carlos oooooooooohoooooohoooooooo , Roberto Carlos, Roberto Calos ohoooooooooooo , I love you Carlos, I love you Sivas , ooooooohooooohooooooo!!!

yanliz degilsin :(

MaXiMuM
25.05.2013, 11:32
Roberto Carlos ismini duyunca, gelip gelmemesinden çok Mecnun başkanın böyle bir tasarrufta bulunmak zorunda kalmasının sebeplerini merak etmiştim. Başkanımız son açıklamasında;
"Önümüzdeki yıllarda çıtayı mutlaka biraz daha yükseltmemiz gerekiyor. Bir kısır döngünün içerisine girdik. Mutlaka yeni hamlelerle yeni başarılara imza atmamız gerekiyor. İnşallah, önümüzdeki sezon her şey arzu ettiğimiz gibi olur.''demiş.
Carlos'a 3 yıllık sözleşme önerildiğine göre de taşlar yerine oturuyor.
Beni sevindiren Mecnun başkanın en az 3 yıl daha başkanlığa devam etme vizyonudur. Bir takımın başkanı ve ona bağlı yönetimi en belirleyici unsurdur. Yerli teknik direktörlerin durumu malum. Başkanımızın deyimiyle 'bir kısır döngü' mevcut. Buradan çıkmak için riske girmek gerekiyor. Kayserispor bu hamleyi 'Prosinecki' ile yaptı ve şimdilik işleri iyi gidiyor. Biz de 'Carlos' ile umarım istenen güzel ve yeni bir başlangıcı yapabiliriz.
Yönetimimizin yanına bizden bir yardımcı hoca vermekte ısrarcı olmasında fayda var. Bu, onun işine karışmak değil, işleri kolaylaştırmak için gerekli.
Carlos'un şehrimizi ve kulübün imkanlarını yeterli bulacağını düşünüyorum. Teknik direktörlüğe başlamak için bizden daha uygun bir takım arasa da bulamazdı zaten. Kalan pürüzlerin alacağı para ve olası tazminat konusu olduğunu sanıyorum.
Carlos transferi gerçekleşirse artık yapılacak şey bütün gücümüzle destek vermek olacaktır. Hakkımızda hayırlısı!

Akıllı ve mantıklı bir yiğido örneği. Tebrikler kardeşim...

4eylül
25.05.2013, 12:11
sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun inşaallah maçlara kaç atarız düşüncesiyle geliriz

tavatir
12.12.2014, 22:29

Bu mesajı yazdım diye İzmirliyigido ve Doğubey nickli arkadaşlar demediklerini bırakmamışlardı ama zannediyorum futbol başka birşey :)

tavatir
12.12.2014, 22:32

.

Bizde böyle işte bazı işler. Adam gelirken havalara uçanlar şimdi gitse e havalara uçsak diye bekliyorlar. Carlos'un başarılı olmasının zor olduğunu söylemiştim ben zaten. Ha geçen yılki başarı mı? Evet o bir başarıydı ama uzun uzun anlatılacak çok şey var yazmaya gerek yok.

izmirliyigido
12.12.2014, 22:42
Bizde böyle işte bazı işler. Adam gelirken havalara uçanlar şimdi gitse e havalara uçsak diye bekliyorlar. Carlos'un başarılı olmasının zor olduğunu söylemiştim ben zaten. Ha geçen yılki başarı mı? Evet o bir başarıydı ama uzun uzun anlatılacak çok şey var yazmaya gerek yok.

Güzel kardeşim, sen kendi adına konuş. Ben halen Carlos'un tarafındayım. Sadece yönetimin biraz tedbir almasını, yumruğunu masaya vurmasını, devre arasında iyi transfer yapmasını istiyorum.

Carlos'un takımı daha sıkmasını, ağır antrenman yaptırmasını, vaktini İstanbul'dan çok Sivas'ta tesislerde geçirmesi istiyorum. Carlos'un gidipte havalara uçmayı değil !..

Carlos, bizim için halen büyük şanstır..

Carlos aynı şeyi geçen sene de yapmıştı. İstediği oyuncular alınmadı diye Aatıf'ı tek forvet oynatıp takımı 6 maç üst üste mağlup ettirerek yönetime gözdağı vermiş ve daha sonra da takımı toparlayarak ligi 5. bitirmişti. Carlos istesin yine herşey güzel olacak merak etmeyin.

.

DOGU_BEY
12.12.2014, 22:44

işin gücün BEN SÖYLEMİŞTİM ZATEN'' ci olmak...Carlos'a geçen yıl iyi kötü bir kadro verildi ekibini kurdu , iyi futbol oynattı ve başarılı oldu...bu sene yömetimin saçma sapan transfer anlayışı yüzünden Carlos geldi geleli hiçibir istediği adamın (cicinho) dışında alınmamış olmasından dolayı başarısızlık kendini gösterdi..carlosun da hataları oldu tabi ki.... eğer şu gelinen tabloda bile ben söylemiştim diyebiliyorsan başka söze gerek yok...Carlos şu saat nere gitse gittiği yerde yine havalara uçanlar olur o vizyonu o ağırlığı anlayamazsın...
Carlosun da bu sene hataları olmuştur doğrudur fakat şu tabloda taraftarın bile yüzde 80-90'nın yanlış yönetim ve transfer anlayışını tespit ettiği şu durumda kalkıp kendini yüceltmek için bunlar yazman da ayrı bir komedi...

tavatir
12.12.2014, 22:48
işin gücün BEN SÖYLEMİŞTİM ZATEN'' ci olmak...Carlos'a geçen yıl iyi kötü bir kadro verildi ekibini kurdu , iyi futbol oynattı ve başarılı oldu...bu sene yömetimin saçma sapan transfer anlayışı yüzünden Carlos geldi geleli hiçibir istediği adamın (cicinho) dışında alınmamış olmasından dolayı başarısızlık kendini gösterdi..carlosun da hataları oldu tabi ki.... eğer şu gelinen tabloda bile ben söylemiştim diyebiliyorsan başka söze gerek yok...Carlos şu saat nere gitse gittiği yerde yine havalara uçanlar olur o vizyonu o ağırlığı anlayamaz...
Carlosun da bu sene hataları olmuştur doğrudur fakat şu tabloda taraftarın bile yüzde 80-90'nın yanlış yönetim ve transfer anlayışını tespit ettiği şu durumda kalkıp kendini yüceltmek için bunlar yazman da ayrı bir komedi...

Gitsin diyor musun, demiyor musun? Yukarıda ben dedim de böyle oldu, gördünüz mü der gibi hangi mesajı yazmışım :)

Morten58
12.12.2014, 22:51
http://resimzade.com/Show.html?i=44864&token=41544

Has Sivas`li
12.12.2014, 22:54
Carlos aynı şeyi geçen sene de yapmıştı. İstediği oyuncular alınmadı diye Aatıf'ı tek forvet oynatıp takımı 6 maç üst üste mağlup ettirerek yönetime gözdağı vermiş ve daha sonra da takımı toparlayarak ligi 5. bitirmişti. Carlos istesin yine herşey güzel olacak merak etmeyin.

.

Ligdeki yerimizi Carlos efendinin KICININ keyfi belirleyemez!!!:mad::mad::mad:
Cok sacma yersiz bir yorum olmus.

Hic kimse Sivasspor`dan üstün degildir. Yigido hanci, Carlos yulcudur!

DOGU_BEY
12.12.2014, 23:00
Gitsin diyor musun, demiyor musun? Yukarıda ben dedim de böyle oldu, gördünüz mü der gibi hangi mesajı yazmışım :)

sen göremiyorsun galiba ya da ne saçmaladığını çoktan unutmuşssun...ayrıca şunu söyleyeyim Carlos bir yere gitmiyor, sezon sonuna kadar burada... şahsi fikrim gitmemesinden yana ben en azından düşmeyeceğimize eminim... devre arası da operasyon kapıda onu yazayım...haa dediğim gibi ne yazdığını sen iyi oku ben zaten okuyorum uydurmuyorum...

tavatir
12.12.2014, 23:06
sen göremiyorsun galiba ya da ne saçmaladığını çoktan unutmuşssun...ayrıca şunu söyleyeyim Carlos bir yere gitmiyor, sezon sonuna kadar burada... şahsi fikrim gitmemesinden yana ben en azından düşmeyeceğimize eminim... devre arası da operasyon kapıda onu yazayım...haa dediğim gibi ne yazdığını sen iyi oku ben zaten okuyorum uydurmuyorum...

Mesajımın ana temasından bahsediyorum kardeşim. Ben böyle dedim de gördünüz mü ne oldu der gibi bir hava mı var diyorum. Sitemim ise Carlos'a değil. İlk başta destekleniyorsa sonuna kadar desteklensin. Carlos'a bu kadar yük yükledikten sonra ve destekledikten sonra bunu yapanlar eleştirmesinler. Ben gelmesini desteklemediğim halde şu anda takımın hocası olmasından dolayı sonuna kadar kalmasından yanayım. Kastetmek istediğim bu. En azından Başakşehir maçı beklenmeli. Eğer olumsuz bir sonuç olursa kendisi istifa etmeli. Anlatmak istediğim kısaca ilk başta beklentisi çok yüksek olanlar ve yanında olanlar bu saatte de arkasında dursunlar.

DOGU_BEY
12.12.2014, 23:12
Mesajımın ana temasından bahsediyorum kardeşim. Ben böyle dedim de gördünüz mü ne oldu der gibi bir hava mı var diyorum. Sitemim ise Carlos'a değil. İlk başta destekleniyorsa sonuna kadar desteklensin. Carlos'a bu kadar yük yükledikten sonra ve destekledikten sonra bunu yapanlar eleştirmesinler. Ben gelmesini desteklemediğim halde şu anda takımın hocası olmasından dolayı sonuna kadar kalmasından yanayım. En azından Başakşehir maçı beklenmeli. Eğer olumsuz bir sonuç olursa kendisi istifa etmeli. Anlatmak istediğim kısaca ilk başta beklentisi çok yüksek olanlar ve yanında olanlar bu saatte de arkasında dursunlar.

hocam kusura bakma o zaman sinir ve üzüntü hat safada...bence uzun vadeli çalışılmalı ama Carlos gibi bir adam uzun vadeli çalışacaksa ona göre de kadro kurmalıdır...lakin yönetim anlayışında özellikle de transfer işinde bunu görmek imkanısz...Carlos ilk geldiğinde risk aldığımızı birçoğumuz biliyorduk ilk sene oldukça başarılı oldu ikinci yıl yöentimin rahatlığı ve vurdumduymazlığı kadronun yetersizliği ve aşırı yıpranması carlosu bitirdi..yoksa Roberto Carlos da eleştirilemez değildir..sinirle yazdığım bazı cümleler için de kusura bakma, hepimiz kahroluyoruz daha ne diyelimki..

tavatir
12.12.2014, 23:22
hocam kusura bakma o zaman sinir ve üzüntü hat safada...bence uzun vadeli çalışılmalı ama Carlos gibi bir adam uzun vadeli çalışacaksa ona göre de kadro kurmalıdır...lakin yönetim anlayışında özellikle de transfer işinde bunu görmek imkanısz...Carlos ilk geldiğinde risk aldığımızı birçoğumuz biliyorduk ilk sene oldukça başarılı oldu ikinci yıl yöentimin rahatlığı ve vurdumduymazlığı kadronun yetersizliği ve aşırı yıpranması carlosu bitirdi..yoksa Roberto Carlos da eleştirilemez değildir..sinirle yazdığım bazı cümleler için de kusura bakma, hepimiz kahroluyoruz daha ne diyelimki..

İşte bak kardeşim herkesin sevdası aynı sonuçta. Benim dikkat çekmek istediğim konu empati yapmak. Ben şahsım adına anlamaya çalışıyorum. Tek yapmamız gereken farklı düşüncelere de tahammül gösterelim ve zenginlik çıksın ortaya. Ben de her zaman uzun vadeli çalışmanın önemine inanıyorum. O nedenle eleştirmeme rağmen Bülent Uygun'a Antalya maçında bağıranları engellemeye çalışmıştım. Mesut Bakkal'a ve Rıza Çalımbay'a da İstifa diye bağıranların hiç iyi birşey yapmadığını hep söyledim. Ülkemizde mümkün değil ama bir hoca bana göre sezonu mutlaka tamamlamalı. Ama şu da bir gerçek Carlos'un da çok büyük hataları var, bu hataları çok zorluyor.

Hepimiz kahroluyoruz ama bize ters gelen Başakşehir ile inşallah biz de terslemeye başlarız, herşey tekrar terse döner. Birlik zamanı artık.

Abdullah DuMaN
12.12.2014, 23:46
Sorun şu ligde tüm takımlar kadro güçlendirirken biz sadece yedek adam aldık kulübede maça girip skora etki eder diyebileceğimiz bir adam yok bunun suçlusu kim ben halen bu takımın düşmeyeceğini düşünüyorum sezon sonu göreceğiz ben carlos'un bazı bariz hatalar (oyun okuyamama, rakip analizi) dışında fazla suçlayamıyorum suçlu transfer yapmayan yönetimdir takım ruhsuz adam elinde olanı çıkartıyor sahaya ne koyarsan aşına o gelir kaşığına yedekte messi varda hocamı oynatmıyor ruhsuz olan bu takımı morinho bile yönetse bence çok farklı olmazdı

elbeylii
12.12.2014, 23:59
Ben varım geleceği günü yazın tek başıma gidecem soz

elbeylii
13.12.2014, 00:04
Gidecekler yazsın kendi arabayla gidecem tek başıma olsa gidecem gelen varsa facede bulusalim

DoomsDay58
13.12.2014, 00:06
Gidecekler yazsın kendi arabayla gidecem tek başıma olsa gidecem gelen varsa facede bulusalim

Konu bir buçuk sene öncesine ait böyle bir karşılama yok şuan :D

tavatir
13.12.2014, 10:32
Konu bir buçuk sene öncesine ait böyle bir karşılama yok şuan :D

Burası da ayrı bir komedi olmuş :)

mishka
13.12.2014, 10:51
1.5 sene önceki konu ama yine Carlos'u karşılayıp destek vermek lazım. Teknik direktör gönderme peşinde olan futbolcu güruhu ancak Türk futbolunda olur. Buna çanak tutmamalıyız. Korcan başkana gidip Carlos'u ne zaman göndereceksin diyorsa birilerine haddini bildirmek lazım.