Orijinalini görmek için tıklayınız : “CARLOS, DÜNYA STARI”

Morten58
23.05.2013, 22:56
Milli Futbolcu Ömer Toprak, aile ziyareti için Memleketi Sivas’a geldi. Alman ligi 1. Bundesliga’da mücadele eden Bayerleverkusen’de forma giyen 23 yaşındaki futbolcu Sivasspor ile ilgili düşüncelerini gazetemiz ile paylaştı.

http://sivasirade.com/Images/haberler/carlos-dunya-stari.jpg

Sivasspor’un, ligin güçlü takımlarından bir tanesi olduğunu belirten Toprak, kırmızı-beyazlıların ligde iyi bir mücadele sergilediğini ancak bazı şanssızlıklardan dolayı arzuladığı ligi arzuladığı noktada tamamlayamadığını söyledi.

Sivasspor’un teknik direktörlük için Roberto Carlos ile görüşme yaptığını duyduğunu ve Sivasspor adına bundan mutluluk duyduğunu belirten Milli Futbolcu Ömer Toprak, Carlos’un Sivasspor için çok iyi bir tercih olacağını söyledi.

Roberto Carlos’un dünya starı olduğunu söyleyen Toprak, anlaşma sağlanırsa bunun hem Sivasspor hem de Sivas için çok güzel olacağına inandığını söyledi.

Sivasspor’un başarı grafiğini de değerlendiren Toprak, Sivasspor ile yollarını ayıran teknik direktör Rıza Çalımbay’a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Toprak, şu ifadeleri kullandı:

“Sivasspor için bu sene zor geçti ama ligde kaldı, iyi oldu. İnşallah yeni sezonda daha iyi daha güçlü oluruz. Roberto Carlos belki hoca olarak gelecek. Sivasspor için bence böyle büyük bir isim gelirse çok çok iyi olur. Hem kulüp için, hem şehir için iyi olur. Böyle bir dünya starı gelirse hem Sivasspor için hem şehir için aynı zamanda reklam olur. Bu bence çok çok iyi bir karar olur.

Rıza hocamız da gerçekten Sivasspor’a önemli hizmetler verdi. Kendisine çok çok teşekkür ederiz. Sivasspor’a iyi baktı. Sivasspor çok iyi bir takım ama şanssızlıklar yaşadı. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ama ben Sivasspor Süper Lig’e çıktığından itibaren takip ediyorum, çok çok iyi performanslar sergiledi. Tabi bir sezon iyi olur bir sezon normal olur. Bunlar olağan şeyler.”

KUPA HAYIRLI OLSUN…
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor’u 1-0 mağlup ederek, Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Fenerbahçe’yi de tebrik eden Toprak, sarı-lacivertlilerin haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Toprak, “Fenerbahçe’ye hayırlı uğurlu olsun. Dün iyi oynadılar ve hak ettiler. Trabzon Sivasspor’u elemişti. Fenerbahçe’de haklı bir galibiyetle kupayı müzesine götürdü” ifadelerini kullandı.

ERSAN ARSLAN - Sivasirade Gazetesi

tavatir
23.05.2013, 22:59
Gurbette olmasına rağmen ve Milli takımda formayı kapıp memleketine olan sevgisini böyle göstermesi gerçekten güzel ve örnek bir durum. Ömer Toprak umarım çok daha iyi yerlere gelir. Sivas sevgisini hep devam ettirir. Carlos gerçekten dünya starı :)

HALIL
23.05.2013, 22:59
seni seviyoruz bu takimin kapilari sana sonuna kadar açik.

Morten58
23.05.2013, 23:00
Alman 1. Bundesliga takımlarından Bayerleverkusen’in başarılı stoperi Ömer Toprak, memleketi Sivas’ta hasret giderdi. Toprak, aile ziyaretlerinin yanı sıra Sivas Belediyesi’ne de ziyarette bulundu.

http://sivasirade.com/Images/haberler/hasret-giderdi.jpg

Almanya’nın Ravensburg kentinde dünyaya gelen ancak baba ocağı olan Sivas’tan hiç kopmayan milli futbolcu Ömer Toprak, ağabeyi ve dayıları ile birlikte Sivas Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok’u ziyaret etti. Toprak ziyaret sırasında Demirok’a imzalı milli takım formasını hediye etti. Demirok ise, başarılı futbolcuya, çiçek ve plaket vererek çeşitli hediyeler takdim etti.

Milli futbolcuyu Sivas’ta görmekten mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok, Toprak’ın başarıları ile Sivas’ın gururu olduğunu söyledi.

Demirok; “Öncelikle memleketine hoş geldin. Sizleri belediyemizde ağırlamaktan, Sivas’ta görmekten mutluluk duydum. Ömer Toprak kardeşimiz Sivaslı, bizim de medarı iftiharımız Almanya’da… Gurbetçi sporcu derler ama biz o tabiri kullanmayalım. Ömer her zaman, geliyor ve aile büyükleri burada. Ben bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Senin gerçekten huşu içerisinde seyrediyoruz. Allah sana güç, sağlık versin. Bizim gururumuzsun. Senin gibi nice nice gençlerimizin, Türk gençlerinin Avrupa’da o zorluklar içerisinde bu başarıları elde etmesi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Kolay değil. Toprağından, vatanından, değerlerinden uzak bir yerde bu başarıyı yakalayabiliyorsan bu bizim Türk gencinin kabiliyeti, karakteridir. Merdiz, kabiliyetliyiz ama bu kabiliyetimizi sergileyemiyoruz. İşte sizler bunlara örnek oluyorsunuz. Türk gencinin kabiliyetini, yeteneklerini sizlerin sayesinde dünyaya örnek gösteriyoruz” dedi.

Demirok, milli futbolcu ve beraberindekileri Sivas’ta gerçekleştirdikleri bazı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Milli Futbolcu Ömer Toprak ise, “Sivaslı olduğum için Milli Takım Kampı’na katılmadan önce iki günlük tatilde Sivas’a geldim. Her zaman tatilde Sivas’a geliyorum. Ailemi, tanıdıklarımı, arkadaşlarımı görmek için. Sivaslı olarak milli takım olsun, kulüpte olsun Sivaslı olduğumuzu vurguluyoruz” dedi.

TESİSLERE HAYRAN KALDI…
Milli futbolcu belediye ziyaretinin ardından Sivas Belediyesi’nin inşa ettiği Muhsin Yazıcıoğlu spor tesislerinde de incelemede bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok ve 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, tesis hakkında mili futbolcuya bilgi verdi. Demirok, büyük şehirlerde bile böyle bir tesisin olmadığını belirterek, “burada yeni yeni Ömer Topraklar yetiştirmeyi arzuluyoruz” dedi.

Tesisin imkân ve olanaklarının Avrupa düzeyinde olduğunu belirten Toprak, “Burası gerçekten çok iyi bir tesis olmuş. İnşallah buradan çok çok yetenekli sporcular çıkarırız. Buranın eski halini bilmiyorum ama anlatılar. Gerçekten iyi bir tesis olmuş, herkesin eline sağlık. Çok çok güzel bir tesis yapmışlar. Modern bir tesis olmuş” dedi.

ERSAN ARSLAN - Sivasirade Gazetesi

tavatir
23.05.2013, 23:06
Ömer Toprak'ın kardeşi Harun Toprak bir ara gelmişti bize. Sanırım Muhsin Ertuğral zamanında pek şans bulamamıştı. Bilmiyorum ne oldu?

Morten58
23.05.2013, 23:09
Milli Futbolcu Ömer Toprak ise, “Sivaslı olduğum için Milli Takım Kampı’na katılmadan önce iki günlük tatilde Sivas’a geldim. Her zaman tatilde Sivas’a geliyorum. Ailemi, tanıdıklarımı, arkadaşlarımı görmek için. Sivaslı olarak milli takım olsun, kulüpte olsun Sivaslı olduğumuzu vurguluyoruz” dedi.

Ah ah ÖMER abicigim ah, o güzel Memleketimiz'e gitmek kadar güzel sey varmi, seni cok seviyorum , insallah daha nice ÖMER TOPRAK'lar yetesir, Sivas'ta olsun , Türkiye'nin her tarafinda ve Yurtdisinda!!! Bende senin gibi Almanya'da dogudum ve Sivasspor askim , memleket sevdam tükenmeyecek asla!

Sivas'ta dogumus, büymüs ama iT takimlarin pesinde kosan zihniyetciler, bari ÖMER TOPRAK'dan utanin, yazik sizlere yazik.

Morten58
23.05.2013, 23:13
Ömer Toprak'ın kardeşi Harun Toprak bir ara gelmişti bize. Sanırım Muhsin Ertuğral zamanında pek şans bulamamıştı. Bilmiyorum ne oldu?

Dogudu sehirde suan top kosturuyor, lakin Ömer Toprak gibi Profesyonel degil , FV Ravensburg de kendisi suan ve amatör'ün üstünde, ama 3 Lig bile degil.

DoomsDay58
23.05.2013, 23:16
30'undan sonra futbolunun son zamanlarını inşallah Sivasspor'da geçirir :D

tavatir
23.05.2013, 23:21
Dogudu sehirde suan top kosturuyor, lakin Ömer Toprak gibi Profesyonel degil , FV Ravensburg de kendisi suan ve amatör'ün üstünde, ama 3 Lig bile degil.

Morten58 kardeşim o sene Denizli ile bir kupa maçı yapmıştık. Muhsin Ertuğrul hoca Yunus adında genç bir oyuncumuza görev vermişti. O arkadaş nerelerde acaba ?

DOGU_BEY
23.05.2013, 23:24
ömer toprak fenere transfer olabilir...

fatihcan58
23.05.2013, 23:39
Bizim Sivas'a kime getirirsen getir illa birşeyler der. derler

münihli_58
24.05.2013, 00:37
ömer toprak fenere transfer olabilir...

Bayer Leverkusen ilk onbirinin vazgecilmez ismi iken türkiyeye heleki fenere gelmez. Sivasli adam akilli olur :rolleyes:

tfd5858
24.05.2013, 01:21
Bayer Leverkusen ilk onbirinin vazgecilmez ismi iken türkiyeye heleki fenere gelmez. Sivasli adam akilli olur :rolleyes:

gelebilir de ama zor yıllığını fazla vermesi lazım almanyadan yetişipte yıldızlaşan topçuları getirmek çok zor yıllarca hamiti halili gazetelerden transfer haberlerinin başındaydı ama pili bitmiş hallerinde getirebildiler

PETKOVİC
24.05.2013, 06:42
gel gardaşım senin yerin bura salla leverkuseni :)

Kizilirmak58
24.05.2013, 07:44
sivasımıza hoş geldin ömer . umarım bundasligada bu sezon 58 numarayla mücadele edersiniz inş. bundan çok mutlu oluruz yiğido ömer

SenSetik
24.05.2013, 10:35
Türkiye'de hangi takımı tutuyorsun diye sorulduğunda göğsünü gere gere "SİVASSPOR" diyecek kadar SİVASLI ve ADAMSIN...Allah başarılarla dolu bir futbol hayatı nasip etsin....

nightmare58
24.05.2013, 11:43
Morten58 kardeşim o sene Denizli ile bir kupa maçı yapmıştık. Muhsin Ertuğrul hoca Yunus adında genç bir oyuncumuza görev vermişti. O arkadaş nerelerde acaba ?

Sanırım Yunus Doğan'ı diyorsun stoper oynayan genç bir kardeşimizdi 1990 doğumlu şu an ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 SPOR'da oynuyor.

poyrazer5858
24.05.2013, 15:15
helal olsun, ömer kardeşimiz, köklerine, doğduğu topraklara fazlasıyla bağlı. tam bir sivaslı. şayet ileri de futbol yaşamına teknik direktör olarak devam ederse , sivasspor u çalıştırmasını çok isterim.

tfd5858
24.05.2013, 15:18
ömer toprak gibi kaliteli bir futbolcu roberto carlosun ne kadar doğru hamle olacağını söylüyorlar ama bizim futbolun f sinden anlmayan adamlar yok sivasspor deneme tahtası mı dünyada çok örnrği var zico fenerbahçede ilk td kariyerine başladı ve bülent uygun olsun bizdeki ilk başarıları pili bitmiş bir adamdan sa roberto carlosa yeğlerim

poyrazer5858
24.05.2013, 15:23
türkiyeye gelenlerin durumu ortada zaten. mentalite farkı yüzünden geldikleri takıma uyum sağlayamıyorlar . belki ömer yaşı otuzu geçince , kariyerinde zirve yaptıktan sonra gelir. futbolu da burda bırakır.

ROMANTİK KATİL
24.05.2013, 20:23
Sivaslı olsunda CAMURDAN olsun. Helal olsun gardaşım.

kngal yiğido
24.05.2013, 20:33
Nabal okuyup durmasın sivası seviyosa sivasa gelsin bende sivası sevdini anıyım boş bizi tebrkk etmesine gerek yok

kiNgSiZe58
24.05.2013, 20:38
Ömer Toprkin agabeyi Harun Toprak ve Kuzeni Rahman Soyudogru Muhsin Ertugral Döneminde Transfer Edilmislerdi. Maalesef A Takimda Pek Fazla Görmedik Daha Cok A2 Takimda Maclarini izledik. Her Ikisi Futbol Hayatina Dvm ediyorlar. Rahman SC Freiburgda Harun ise FC Schaffhausen oynuyor.

59yigido58
24.05.2013, 20:44
bir sürü gurbetçi oyuncular var ömer toprak gibi madem sivasın evladı en azından kaliteli bildiği futbolcular varsa sivasspora tavsiye edebilir diye düşünüyorum

MaXiMuM
24.05.2013, 20:58
Ne kadar boş beleş adam var yaa..
Şu konuda bile... Neyse La havle...............

infial§
24.05.2013, 21:30
kalbim bir türk gibi atıyor, ben de kalbimin sesini dinledim ve türk milli takımını seçtim.' diyerek gönülleri fethetmiş futbolcu kişisi. işin açığı kendisinin nasıl bir oyuncu olduğunu pek takip edemedim. sadece bayer leverkusen'de stoper oynadığını biliyordum. zaten nasıl bir oyuncu olduğu önemli değil, önemli olan yüreği. avrupa kupalarındaki taktiğimiz de bu olmalıydı; yürek.

infial§
24.05.2013, 21:32
Unutmadan,türk futbolunun 6-7 yıllık süreçte stoper ihtiyacı hissetmeyecektir