Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar proğramını seçti
SivasSpor.Com 27.05.2013, 11:06 http://resimzade.com/Show.html?i=40549&token=39048 (http://resimzade.com/Show.html?i=40549&token=39048)
Süper Ligdeki gururumuz, gözbebeğimiz Sivasspor'umuzun, yiğidoların buluşma adresi bağımsız taraftar sitesi sivasspor.com olarak yaptığımız "yiğido proğramını seçiyor" anketi sonuçlanmıştır.
130 bine yakın üyesi bulunan sitemiz, üyeleri arasında yapılan ankette; katılımcıların %55.61 oy oranı ile, moderatörlüğünü Nail Sertakan'ın yaptığı, Prof. Dr. Mehmet Çimen ve gazeteci Kaan Karaguş'un yorumladığı, Sipas Vizyon Tv'de yayınlanan "Futbol Analiz" proğramı seçilmiştir. İlimizde yayın yapan diğer Tv'lerdeki proğramlar; Sporaktif %32.34 ile ikinci, Spor Günlüğü proğramı ise %12.06 ile üçüncü olmuştur.
Bağımsız taraftar sitemiz www.sivasspor.com 'un üyeleri tarafından birinci seçilen proğramın ödülü, bugün yayınlanacak "Futbol Analiz final" proğramında, Sivas İl temsilcimiz tarafından takdim edilecektir.
Ödülü hak eden proğram sorumlusu Nail Sertakan bey ve ekibini tebrik ediyor, anketimize katkı sunan tüm yiğidolara teşekkür ediyoruz.
Sivasspor.Com Özel haberi
Rallim58 27.05.2013, 11:09 Nail Sertakan beyi ve ekibini tebrik ederim...
Spor proğramının hazırlanmasından sunulmasına kadar her alanda emeği olması ise, ayrıca ders niteliği taşımaktadır...
Bir tebrik de sitemiz yönetimine gönderiyorum..
Nail bey ve ekibini tebrik eder bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.
SivasLady 27.05.2013, 11:24 ödülü hak eden Futbol Analiz program sorumlusu Nail Sertakan beyi ve ekibini tebrik ediyorum
Basarilarinin devamini diliyorum, Yeni sezonda görüsmek üzere :)
MEVLUTHOCAOGLU 27.05.2013, 11:32 Nail SERTAKAN ve ekibini canı gönülden tebrik ederim tarafsız ve güvenilir haber yaptıkları için bu ödülü sonuna kadar hak ettikler bence yayın hayatlarında başarılar dilerim.
memleket58 27.05.2013, 11:33 bende oy verdim ona...nail beyi ve ekibini tebrik ederim..inşallah yeni sezona proğram devam eder...malum fazla spor proğramı kalmadı
58fatihcan 27.05.2013, 11:54 Nail bey ve futbol analizi tebrik ediyorum. Nice basarilara
Abdullah DuMaN 27.05.2013, 11:59 Çok calıskan bır habercı heryerde roportajı var bazıları arsıv kullanırken kendısı ıse canlı antrenmam goruntulerı alıyor hak ettı tebrıkler
EneS ElmaS 27.05.2013, 12:03 Gercekten ödülü hak etti. Tebrikler. Nice basarili programlara insallah..
sivassporu yakından takip eden sivas sevdalısı nail bey ve ekibine teşekkür ederiz başarılarının devamını dileriz
58Taraftar 27.05.2013, 15:08 hayirli olsun, hak eden kazanmis, nail abiyi ve ekibini tebrik ederim
favori58 27.05.2013, 15:23 Nail beyi tebrik ediyorum. Bazen güzel işlere imza atıyor. Fakat Yiğidoların birinci seçmesinde en büyük neden,karşısında rakip olmamasıdır,bunuda göz ardı etmemekte fayda var. Hele hele Kemal çağlıyan'ın çıktığı bir spor proğramında tabiki Nail bey birinci olacaktır tebrikler nail bey
58Taraftar 27.05.2013, 15:52 rakip olmayabilir ama isini iyi yapiyor ve biz izleyenleri memnun ediyor, rakip olsada sivassporumuzun haberi cok yerde yayinlansa keske ama yok iste, var olanlarda teker teker yok oluyor bu demekki nail abi isini cok iyi yapiyorki hala yayinda
bende izledim ama öyle aham şaham bişey göremedim.
izmirliyigido 27.05.2013, 17:30 Bizim gibi gurbette olanlar için Sivas'ımızdan bu taraflara doğru esen sıcak Sivas havası, sıcak Sivasspor haberleri o kadar anlamlı ki, bunu tarif etmek imkansız. Bize bu hazzı tattıran Nail bey ve ekibine, konuklarına İzmir'den selam ve sevgilerimi yolluyorum.
Başarılarından dolayı hakettiği ödülü için ayrıca tebrik ediyor, daha başarılı işlere imza atmasını bekliyoruz.
.
ROMANTİK KATİL 27.05.2013, 18:35 Adam Gibi Adam NAİL SERTEKAN...
Çalışan her zaman kazanır .
Nail beydeki çalışma azmini çok daha genç meslektaşlarında görmedim.
Tebrikler...
Yapılan anket sonucunda taraftarın yarıdan fazlasının beğenerek izlediğini belirttiği Futbol Analiz programının başta program Moderatörü Nail Bey'i, akabinde programa yorumlarıyla renk katan Mehmet Bey ve Kaan Bey'i ve teknik ekibi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
Nail Abi bu ödülü kanının son damlasına kadar gece gündüz gittiğin o yollarda yayın aşkın Sivasspor aşkın sayesinde söke söke aldın herkes sıcacık stüdyosunda ahkam keserken sen olayı yerinde görüp anlatıyor yada canlı yayın yapıyordun doğrusunu söylemek gerekirse Mustafa ateşin programından çıkıp kendi programını yaptığını ilk gördüğümde dedim ya bir iki sunar bırakır beceremez ama helal olsun sana bir kaç saniye bile kapatsam kanalı önemli bir ayrıntıyı kaçırabileceğimi düşünüp kapatamıyorum program dop dolu tek bir eleştirim olacak Kaan iyi ama her zaman olmuyor ayrıca Mehmet Çimen hocam çok tek düze konuşuyor monotonlaştırıyor bir tane daha şöyle çok konuşan sağlam bir yüz daha dahil etsen program Dadandan yenmez.
Kendine has mimiklerinle,
Kıvırtmadan özbeöz sivaslı şivenle,
Mesajları okurken kelimeleri yutmanla:D,
Seviyoruz seni Nail başgaaaan :D
Rallim58 27.05.2013, 23:35 Kendine has mimiklerinle,
Kıvırtmadan özbeöz sivaslı şivenle,
Mesajları okurken kelimeleri yutmanla:D,
Seviyoruz seni Nail başgaaaan :D
Gece gece :D:D:D:D
Hiç güleceğim yoktu.:D:D:D
üçyıldız58 28.05.2013, 09:36 malesefki sivasda basınımız bazı mevkiler,makamlardan çekinerek doğruları yazmıyor,doğruları söylemiyor.
hepsinin derdi biryerlere cici görünmek ekran başına geçincede mangalda kül bırakmıyorlar.
sorsanız ondan başka sivaslı ondan başka sivası seven yok bu iki yüzlü medyanın için nail abi adam gibi adamlardan
|