Orijinalini görmek için tıklayınız : “Para kazandırmadan gitmem”

Morten58
29.05.2013, 00:23
Sivasspor’un genç savunma oyuncusu Ümit Kurt, son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerine açıklık getirerek; “Sivasspor Kulübü bana kısa sürede çok şey kazandırdı. Yiğidoların bende emeği bir hayli fazla. Bu nedenle Sivasspor’a para kazandırmadan hiçbir yere gitmem” dedi.

http://sivasirade.com/Images/haberler/para-kazandirmadan-gitmem.jpg

KAAN KARAGUŞ -http://sivasirade.com/haber/para-kazandirmadan-gitmem/1061/

Geçtiğimiz sezon devre arasında Ankaragücü’nden transfer edilen ve kısa sürede sergilediği performansla adından övgüyle söz ettirmeyi başaran genç stoper Ümit Kurt, son günlerde spor kamuoyunda çıkan transfer dedikoduları ile ilgili düşüncelerini gazetemizle paylaştı.

Geçtiğimiz sezon kırmızı-beyazlı formayla 5’i kupada olmak üzere toplam 16 maça çıkan ve istikrarlı performansıyla teknik heyetin savunma hattında vazgeçilmez isimlerinden bir tanesi olmayı başaran 22 yaşındaki savunma oyuncusu, menajeri Mehmet Ali Çalışkan’a yurt dışından teklifler geldiğini doğruladı.

2’si Rus, biri ise Alman olmak üzere 3 takımdan teklif aldığını belirten genç oyuncu, şuan Sivasspor forması giymekten gayet mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Bugüne kadar transferi hiçbir şekilde düşünmedim. Hele ki yurt dışında forma giymek hiç aklıma gelmemişti. Ben Ankaragücü’nden Sivasspor’a geldiğimde çok şey değişti. Yiğidolar bana kısa sürede çok şey kazandırdı bu nedenle benim için öncelik Sivasspor’dur”

Transfer tekliflerini önümüzdeki günlerde kırmızı-beyazlı yönetime bildireceğini söyleyen Kurt; “Bu konuda başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri ne karar verirse ben onların düşüncelerine saygılıyım. Yiğidoların bende emeği bir hayli fazla. Bu nedenle Sivasspor’a para kazandırmadan hiçbir yere gitmem” şeklinde konuştu.

hubidi
29.05.2013, 00:27
Vay Be ADAM gibi Futbolcu dediğin işte böyle olsa gerek.
Helal Olsun

58fatihcan
29.05.2013, 00:34
Kralsin umit insallah oyle olur

babapiton
29.05.2013, 00:36
Kendini geliştirebilir ama bence abartılacak bir yeteneği,kumaşı yok bence 1.5 milyon euronun üzerinde her türlü bonservise satılabilir ama genç kendini geliştirebilir tabi mesela ilk geldiğinde topa sokma yeteneği 0 dı. şimdi topu oyuna sokmayı denemeye başladı.Örneğin, Elazığ maçında Pedriel'e attığı uzun top çok iyiydi.

migroArmis
29.05.2013, 01:04
Akıllı bir politika... yinede aferim..fake olduğunu düşünüyorum samimi değil..lakin samimi olmasa bile Sivassporun menfaatlerini gö<etiyor...brawo

Çılgın Türk
29.05.2013, 01:28
Para kazandirmadan gitmem ne demek onu pek cözemedim.
Sözlesmen var, zaten izin cikmadan istesende gidemezsin.
Erman, Kadir gibi sözlesmesi biten oyuncular bunu dese anlayacagim da sözlesmesi olan bir futbolcu para kazandirmadan gitmem dedi mi ciddiye almam.

Poyrazcan
29.05.2013, 04:22
Ne demişti atamız?
Ben sporcunun Zeki, çevik ve ahlaklısını severim.
Ümit'le uyuşuyor...

kngal yiğido
29.05.2013, 06:31
Yedi ekme nerden geldini biliyo helal olsun inşalah sakatlık yaşamazsın seninde sivas için de hayırlısı olsun ben mili takım kampına çarılırsın az sabret çok daha büyük takımların gözleri üzerinde olcakümüt

Kokomo
29.05.2013, 09:09
Kendini biraz daha geliştirirse Milli takımın değişmez stoperi olur !

Semih, Gökhan Zan veya Bekir'den aşağı kalır yanı var mı ?

Abdullah Avcı uyumaya devam et sen ...

Sivasli010
29.05.2013, 09:31
Kendini biraz daha geliştirirse Milli takımın değişmez stoperi olur !

Semih, Gökhan Zan veya Bekir'den aşağı kalır yanı var mı ?

Abdullah Avcı uyumaya devam et sen ...

Adam ziyayi almiyior, umitimi alicak takima

nightmare58
29.05.2013, 12:23
Adamlık Dersi Vol:1. Helal Olsun Ümit Kurt

Djamoka
29.05.2013, 13:42
Nolursa olsun en azından bu sezon elimizde tutmamız gereken oyuncu..

cemahmety
29.05.2013, 18:22
Aferin Ümit zaten önümüzdeki sezonda yine başarılı hatta daha da başarılı bir sezon geçirirsen transfer teklifleri ve imkanları artar yaşın genç olduğundan sıkıntı olmaz bu yüzden önümüzzdeki seneye odaklan

Morten58
29.05.2013, 19:02
Para kazandirmadan gitmem ne demek onu pek cözemedim.
Sözlesmen var, zaten izin cikmadan istesende gidemezsin.
Erman, Kadir gibi sözlesmesi biten oyuncular bunu dese anlayacagim da sözlesmesi olan bir futbolcu para kazandirmadan gitmem dedi mi ciddiye almam.

Sözlesme biten oyuncular para kanzandiramaz ki , :confused:

Çılgın Türk
29.05.2013, 19:20
Sözlesme biten oyuncular para kanzandiramaz ki , :confused:

Kazandirabilir. Gecen sene Erman'in yaptigi gibi biten sözlesmeni 1 sene daha uzatip, x,y,z takimdan teklif gelir ve x miktari öderse serbest kalir maddesi koydurarak. Böylelikle hem sen istedigin takima gidebilirsin hem de kulübüne para kazandirmis olursun.
Sözlesmesi olan futbolcu zaten para kazandirmadan bir yere gidemez... Bir de bunu söyleyen kisi Ankargücü'nde iken Sivasspor'a gitmezsem futbolu birakirim diyen biri ise bu aciklamanin hic inandirici yani kalmiyor... Yarin bir gün büyük takimdan teklif gelirse ayni sözleri söylemeyeceginin garantisi var mi??

ROMANTİK KATİL
29.05.2013, 21:58
Mecnun baskanımız ve yönetimimimz gereken degerlendirmeyi yapar. Yürekten oynayan bir futbolcu olarak görüyorum Ümit Kurtu bu nedenle takımda tutulmalıdır. Heleki yabancı sayısının düsecegini göz önünde bulundurursak yerli ve yetenekli futbolcular kadromuzda bulundurulmalıdır.

kurtay58
29.05.2013, 22:06
Helal olsun uyanık menajeri var vesselam, adamı durduk yere gündeme taşıyor. Avrupadan istiyorlarmış falan filan, yemeyin lan adamı, ücretinde artış istiyor ellaham

maestro
29.05.2013, 23:28
sözleşmesi bitmiş olsa acaba aynı şeyleri söylermi ?