Orijinalini görmek için tıklayınız : Transfer-2013
Sayfa :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
DOGU_BEY 30.05.2013, 23:30 •Pazartesi (03/06/2013) 4 Eylül Stadyumunda yeni teknik direktörümüz Roberto Carlos için imza töreni yapılacaktır. Tören taraftara açık olup saati kulüp tarafından duyurulacaktır.....Anlaşma KESİN olarak bitmiştir, hayırlı olsun...
•Avrupa liglerinden birinde oynayan (lig-takım-oyuncu ismi veremem) ünlü bir golcüyle anlaşılmak üzere...
•Yine Avrupa'da oynayan Brezilyalı bir orta saha oyuncusuyla görüşülüyor ve ciddi ilerleme sağlanmış durumda...
•Türkiye'den takip edilen oyuncular var, bunlarla ön görüşmeler yapıldı ve iismler raporlar kasetler Carlos'a gönderildi...Onaylanırsa prensipte anlaşılan en az 3 isimle derhal sözleşme yapılacak...
•Erman büyük ihtimal takımda kalacak...
•Carlos'un sırf kendisin getireceği en az 2 oyuncu var...Brezilya veya Rusya'dan da olabilir...
not:Bu haberler kesin bilgidir, kaynak oldukça sağlamdır... şimdiden pazartesi günkü imza töreni hazırlıklarına başlanmıştır...Herkese saygılar...
Hah şöyle, kesin içerikli Doğu Bey konuları böylesi dönemlerin vazgeçilmezidir :) Hadi bakalım inşallah güzel gelişmeler olur :)
Morten58 30.05.2013, 23:34 Oooooooooooooooooleyyyyyyyyyyy yyy.
Ben 03.06.2013 den fazla beklemem demsitim , 4 gün önce diledim oldu.
Ayrica - yarimdi Antrenör ile ilgili gelisme varmi DOGU_BEY abi?
cemahmety 30.05.2013, 23:36 Doğu Bey gecenin bu saatinde verdiğin bu bilgiler sana ne kadar dua getirdi biliyormusun kardeş ?
poolat58 30.05.2013, 23:37 Doğubey beklediğimize değdi ellerin dert görmesin..eski Sivasspor şimdiden görebiliyorum :D
Morten58 30.05.2013, 23:38 Gidenler: yüzde yüz kim???
ve daha gidecek oyuncular varmi
Transfer Sözcüsü DOGU_BEY !!!
cemahmety 30.05.2013, 23:39 Bambaşka bir Sivasspor geliyor, gümbür gümbür geliyoruz. Bunların tamamı gerçekleşirse GS veya FB değil biz transferin yıldızı oluruz
bahbaba58 30.05.2013, 23:43 Adamın dibisin üstad doğu bey
bazıları seni beni veya her hangi birini eleştiriyorlar neymiş yok efendim basındaki haberler ayrı söylüyor siz ayrı konuşuyorsunuz senin para aldığını zannedenler var heralde bazı arkadaşlar öyle gözlem mi yapıyor
ALLAH RAZI olsun bu bilgileri paylaştığın için artık pazartesine formamı atkımı giyinip imza törenine gitmek kaldı meşale alan olur mu acaba :D
açikcasi heyecan verici,
sansimiz yaver giderse bu ligin anasini satariz gibime geliyor.
ilk defa'da bir sene transferleri kamp'tan once bitirecegiz gibime geliyor.
engin2609 30.05.2013, 23:45 simdi taraftarda söz carlos icin bakalim kac bin kisi stad'a yerlerini alicak
babapiton 30.05.2013, 23:46 Golcüyü harbi merak ettim bu gece bana uyku haram :)
Golcüyü harbi merak ettim bu gece bana uyku haram :)
kardesim sen onu bunu birak simdi bir yat ve dinlen, yarin'dan itibaren yapacagin videoyalara calis çunku bu sene baya bir isin var gibime geliyor.;):)
Çılgın Türk 30.05.2013, 23:51 Baskan beni siteden göndermek icin inadina Carlos'u getirecek gibi :D :D
Yalniz yine elestiri getirmek zorundayim :)
En az 2 yabanci Carlos getirirse 2 tanede Avrupadan görüsülenler varsa bu en az 4 yabanci ediyor. Seneye 18'lik mac kadrosuna en fazla 6 yabanci alabiliyorsun. Mevcut yabancilar gönderilmezse 6 yabanci disindakiler tribünde oturmasi gerekiyor. Bunun tek cözümü
1- Rotasyon (sanmiyorum)
2- Mecut yabancilardan bir kacini göndermek.. Cerny? Pieh? Navratil? olabilir
Imzalar atilmadan ben yinede erken sevinmeme tavsiyesnde bulunuyor.
Gecmis yillarin verdigi tecrübeye dayanarak :)
beni yanlış anlamayın doğu bey isminizin altındaki yıldızla kendi yıldızım arasında şuanda çok fark var sizi sorgulamıyorum lakin pazartesi tören olacak diyorsun bu bilgiyi bir tek sen verdin yönetim çıkıp derdi pazartesi imza var diye şurada pazartesine 3 gün kalmış daha anlaşmadık diyorlar bağrı bu duyumu nereden aldın onu açıklar mısın saygılarımla...
u2sivasspor 31.05.2013, 00:01 bir hafta sonra olsa imza töreni finallerim var ya :(
Respect58 31.05.2013, 00:05 Yönetim bu yıl çok hızlı girdi transfer işine.İnşallah herşey böyle hızlı ve sorunsuz ilerler.Önümüzdeki sezon iyi bir Sivasspor izleyeceğimiz söylendi.Yönetimin sözünün arkasında duracağına inanıyorum !
poolat58 31.05.2013, 00:09 Baskan beni siteden göndermek icin inadina Carlos'u getirecek gibi :D :D
Yalniz yine elestiri getirmek zorundayim :)
En az 2 yabanci Carlos getirirse 2 tanede Avrupadan görüsülenler varsa bu en az 4 yabanci ediyor. Seneye 18'lik mac kadrosuna en fazla 6 yabanci alabiliyorsun. Mevcut yabancilar gönderilmezse 6 yabanci disindakiler tribünde oturmasi gerekiyor. Bunun tek cözümü
1- Rotasyon (sanmiyorum)
2- Mecut yabancilardan bir kacini göndermek.. Cerny? Pieh? Navratil? olabilir
Imzalar atilmadan ben yinede erken sevinmeme tavsiyesnde bulunuyor.
Gecmis yillarin verdigi tecrübeye dayanarak :)
hocam sen yavaş yavaş yeni bir üyelik açmaya başla ;)
poolat58 31.05.2013, 00:10 bir hafta sonra olsa imza töreni finallerim var ya :(
aynen kardeşim ya başlayacam böyle işe hep böyle oluyor ah ulan kader.... :mad:
poolat58 31.05.2013, 00:13 inşallah yönetimden biri çıkıp yine herşeyin içine etmez...Önce böyle heyecanlanıp sonra bozuldu mu insanın hevesi kaçıyor....
Hadi hayirli olsun
Tesekkurler doğu. Bey
Çılgın Türk 31.05.2013, 00:19 hocam sen yavaş yavaş yeni bir üyelik açmaya başla ;)
Eger olurdu gercekten Carlos imza atarsa (ben hala atmama ihtimali oldugunu düsünüyorum. Ansildigi haberlerine Baskan bile tepki verdi bugün) yeni bir nick almayacagima %100 emin olabilirsin. Zaten öyle birsey yapmaya kalkissam hemen kendimi ele veririm :) Ben sivri dilliyimdir, inanmadigm bir seye amin demem :)
Neyse, en iyi ihtimalle bana 3-4 gün daha sabretmeniz gerekecek :D :D
Eger Carlos imza atmazsa yandiniz :)
Ermansız kalması beni çok mutlu etti Kadir ile de anlaşma yoluna girsek iyi olur takımın iskeleti bozulmaması adına çok faydalı olur.Hayırlısı olsun iyi bir karşılama şart bari bu sefer stadı dolduralım Yiğidolar
ihtiyar yiğido 31.05.2013, 00:37 Sivasimiz için ne hayırlısıysa o olsun güzel transferler olsun stat ful dolsun bir daha düşme kabusu yaşamıyalım
poolat58 31.05.2013, 00:51 Eger olurdu gercekten Carlos imza atarsa (ben hala atmama ihtimali oldugunu düsünüyorum. Ansildigi haberlerine Baskan bile tepki verdi bugün) yeni bir nick almayacagima %100 emin olabilirsin. Zaten öyle birsey yapmaya kalkissam hemen kendimi ele veririm :) Ben sivri dilliyimdir, inanmadigm bir seye amin demem :)
kardeş iyide hayatın boyunca bir daha bu siteye üye olmayacak değilsin. eğer sen de benim gibiysen rahat durmazsın :D
58fatihcan 31.05.2013, 01:42 Dogubey tesekkurlee bilgiler icin. Girdigim tarihten beridir sitenin size guveni tam. Soylediklerinizin ciktigi gunu dort gozle bekliyoruz
çok sıradan olacak ama. hadi hayırlısı diyorum.
Ermansız kalması beni çok mutlu etti Kadir ile de anlaşma yoluna girsek iyi olur takımın iskeleti bozulmaması adına çok faydalı olur.Hayırlısı olsun iyi bir karşılama şart bari bu sefer stadı dolduralım Yiğidolar
gardaş canını yerim herkes gitsin diiyor ama anlamıyorlarkı takımın temeliyle oynayacaz
35gürün58 31.05.2013, 06:26 Doğu bey,
Verdiğin bilgiler için teşekkürler , Carlos hususunda tereddütler oluşmuştu,
''kesin'' ifaden nedeniyle bu durum ortadan kalktı.
Yalnız Avrupadan gelecek olan golcü oyuncunun yaş durumu nedir ve bu sezon kaç gole imza atmıştır.
Sevgilerimle
GokhanTurna 31.05.2013, 08:22 Güzel haberler bunlar kardeşim sağolasın.
Transferleri 1 ay içinde sonlandırmak önemli. Hepsinin kampa yetişmesi lazım. Yerli transfer listesinde PTT 1.ligin en iyi oyuncusu seçilen Efe Halil Özarslan'ın olduğunu düşünüyorum. Umarım vardır.
Başkan yıllardır ayırmadığı bütçeyi biriktiripde bu sezon için ayırmış gibi anlaşılan :)
babapiton 31.05.2013, 09:03 kardesim sen onu bunu birak simdi bir yat ve dinlen, yarin'dan itibaren yapacagin videoyalara calis çunku bu sene baya bir isin var gibime geliyor.;):)
Bugün son Finalimede giriyim zaten çalışmalarım başlıyor Aatif ve 2.yarıda atılan goller videoları yakında yayında :)
DoomsDay58 31.05.2013, 09:37 Yeni sezon gelmek bilmez simdi bee :D
Eger olurdu gercekten Carlos imza atarsa (ben hala atmama ihtimali oldugunu düsünüyorum. Ansildigi haberlerine Baskan bile tepki verdi bugün) yeni bir nick almayacagima %100 emin olabilirsin. Zaten öyle birsey yapmaya kalkissam hemen kendimi ele veririm :) Ben sivri dilliyimdir, inanmadigm bir seye amin demem :)
Kardeş olur da Carlos'un gelme ihtimali olursa ve siteden ayrılacak olursan ayrılmadan önce mutlaka özel mesaj yoluyla haberleşelim. Sonradan da iletişim halinde oluruz. Ayrıca bana kalırsa böyle birşey için üyelik silmeye de gerek yok bir kez daha düşünürsün. Önce Carlos'un gelmesi lazım tabiki :)
nightmare58 31.05.2013, 11:13 Doğu Bey var ol sen :)
B.DUMANLI 31.05.2013, 11:31 Haber Tarihi: 29 Mayıs 2013 Çarşamba 11:46
Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın görevi bırakmasının ardından, Roberto Carlos’a teklif götüren Sivasspor Brezilyalı teknik adamla her konuda anlaştı.
Sivasspor, bir süredir devam ettiği teknik direktör arayışlarına son noktayı koydu. Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve şuanda Rusya’nın Anzhi Makhachkala takımında sportif direktörlük görevini yürüten Brezilyalı efsanevi futbolcu Roberto Carlos ile her konuda anlaşma sağlandı. Carlos’un önümüzdeki hafta Sivas’a gelerek 4 Eylül Stadyumu’nda düzenlenecek törenle Sivasspor'a resmi imzayı atması bekleniyor
Kaynak : http://spor.haber3.com/roberto-carlos-yigido-oldu-haberi-1993410h.htm#ixzz2UrP7ilZT
DOGU_BEY 31.05.2013, 12:40 YİĞİDOLAR MÜJDE MÜJDE... AZ ÖNCE SAYIN BAŞKAN MECNUN OTYAKMAZ'LA GÖRÜŞTÜM KENDİSİ CARSLOS'LA KESİN OLARAK ANLAŞILDIĞINI VE İMZA İÇİN ÖNCE PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00 DE İSTANBULDA ORADANDA 20.25 UÇAĞIYLA SİVASA GELECEĞİNİ VE PAZARTESİ GÜNÜDE SAAT 13.00 DE 4 EYLÜL STADINDA İMZA TÖRENİ YAPILACAĞINI SÖYLEDİ. HAYIRLI UĞURLU OLSUN
-ABDULLAH YİĞİT-
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/88811/sivasspor-roberto-carlos-a-emanet
http://www.ligtv.com.tr/haber/ve-efsane-sivassporda
http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/roberto-carlos-yeniden-super-ligde-163247.html
babapiton 31.05.2013, 12:43 YİĞİDOLAR MÜJDE MÜJDE... AZ ÖNCE SAYIN BAŞKAN MECNUN OTYAKMAZ'LA GÖRÜŞTÜM KENDİSİ CARSLOS'LA KESİN OLARAK ANLAŞILDIĞINI VE İMZA İÇİN ÖNCE PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00 DE İSTANBULDA ORADANDA 20.25 UÇAĞIYLA SİVASA GELECEĞİNİ VE PAZARTESİ GÜNÜDE SAAT 13.00 DE 4 EYLÜL STADINDA İMZA TÖRENİ YAPILACAĞINI SÖYLEDİ. HAYIRLI UĞURLU OLSUN
-ABDULLAH YİĞİT-
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/88811/sivasspor-roberto-carlos-a-emanet
http://www.ligtv.com.tr/haber/ve-efsane-sivassporda
http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/roberto-carlos-yeniden-super-ligde-163247.html
Şu golcü hakkında biraz bilgi ver en ufak ipucunda bulurum ismini :)
DOGU_BEY 31.05.2013, 12:45 Şu golcü hakkında biraz bilgi ver en ufak ipucunda bulurum ismini :)
gol kralı olmuş birkaç kere isim olayını son nokta konulmadan söyleyemem ama carlos imzayı çakar çakmaz transferler patlayacak haberin ola hocam :)
asabibaba 31.05.2013, 12:46 Yerliler genç mi düşenlerde mi? Doğubey
Respect58 31.05.2013, 12:46 gol kralı olmuş birkaç kere isim olayını son nokta konulmadan söyleyemem ama carlos imzayı çakar çakmaz transferler patlayacak haberin ola hocam :)
Önceden lig,ülke falanda söylerdin :) Böyle olmuyor ipucu lazım :D
DOGU_BEY 31.05.2013, 12:48 presnipte anlaşılan yerli de yabancı da oyuncular var..carlosun imzasından sonra peş peşe transferler gelecek..dediğim gibi avrupada oynaayn gol kralı olmuş bir isimle de sona gelindi ;)
MEVLUTHOCAOGLU 31.05.2013, 12:50 bomba haber hayırlı olsun inş..güzel günler bizleri bekliyor
roberto carlosun pazertesi imzaya gelme olayı öğle saatlerinde yerel bir tvnin son dakika haberi olarak geçmiştir hadi hayırlısı
DOGU_BEY 31.05.2013, 13:05 Teknik direktör: ROBERTO CARLOS
YARDIMCILAR:Brezilyalı Cesar Domingos, Sefer Yılmaz, Murat Göksu
Sportif Direktör: Murat ERDOĞAN
İŞTE KARŞINIZDA 2013 MODEL SİVASSPOR
not: Carlosun imzasından kısa süre sonra transferler peş peşe geliyor..prensipte anlaşılan hem yerli hem yabancı oyuncular var...Avrupada oynayan ve daha önce gol kralı olmuş bir forvetle de sona gelindi...Carlosun getireceği en az 2 isim de var...Erman da başkanla görüştükten sonra büyük ihtimal takımda kalacak...Bizleri oldukça hareketli ve güzel bir dönem bekliyor...
izmirliyigido 31.05.2013, 13:10 Teknik direktör: ROBERTO CARLOS
not: Carlosun imzasından kısa süre sonra transferler peş peşe geliyor..prensipte anlaşılan hem yerli hem yabancı oyuncular var...Avrupada oynayan ve daha önce gol kralı olmuş bir forvetle de sona gelindi...Carlosun getireceği en az 2 isim de var...Erman da başkanla görüştükten sonra büyük ihtimal takımda kalacak...Bizleri oldukça hareketli ve güzel bir dönem bekliyor...
Teşekkürler Doğu_bey kardeşim, teşekkürler. İşte vizyon budur. Sivasspor çok ses getirecek. Ben bunu istiyordum. Silik adamlarla işimiz olmaz. Neden? Çünkü Sivas bir cazibe merkezi değil. Tek artımız, insanımız. İnsanımızın dürüstlüğü ve vefası. Onun ötesinde başka bir şeyimiz yok.
Böyle transferler olmalı ki, adımızdan söz ettirelim.
Helal olsun Otyakmaz başkan !..
.
DoomsDay58 31.05.2013, 13:12 Teknik direktör: ROBERTO CARLOS
Bu taraftar böyle şeylere alışkın değil hocam, gol kralı falan. bence de birden söylememen iyi kalpden gidenler olabilir mazallah :D
doğu bey ben 2 hafta önce üye tranfer 2013 konusunda bahsettekleriniz hiç inandırıcı gelmemişti ama çok büyük hataya düştüm siz çoğu gazeteciden bile çok ama çok iyisiniz tebrikler
B.DUMANLI 31.05.2013, 13:29 Sivasspor, Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasından sonra dünyaca ünlü isim Fenerbahçeli eski futbolcu Roberto Carlos ile anlaştı.
Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, teknik direktör arayışlarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, Rusya Premier Lig takımlarından Anzhi'de sportif direktör olarak görev yapan 40 yaşındaki Carlos ile prensipte anlaşma sağladı.
Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Carlos'un, 2 Haziran Pazar günü akşam saatlerinde uçakla Sivas'a gelmesi bekleniyor. Carlos'un, 3 Haziran Pazartesi günü saat 13.00'te 4 Eylül Stadyumu'nda gerçekleştirilecek törende Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.
ROBERTO CARLOS'UN YARDIMCILARI BELLİ OLDU
Roberto Carlos'un yardımcısı Brezilyalı Cesar Domingos, kaleci antrenörleri ise Murat Göksu ve Sefa Yılmaz olacak. Ayrıcı bir dönem Sivasspor forması giyen Murat Erdoğan da sportif direktörlük görevine getirildi.
Kaynak AA
Bu yazi ayni zamanda suanda MACKOLIK´de.
Bu taraftar böyle şeylere alışkın değil hocam, gol kralı falan. bence de birden söylememen iyi kalpden gidenler olabilir mazallah :D
Nasıl alışkın değiliz kardeşim Cemal Nayır destekli Seçilmiş Başkan döneminde bir değil iki gol kralını(Halil,Muharrem) aynı anda alıp 3. ligde şampiyon olmuştuk.
Unutmadan Doğu Bey tüm bilgiler için teşekkürler....
Ferhat06 31.05.2013, 14:09 Teknik direktör: ROBERTO CARLOS
Do-ğu-bey sen bi-zim herşeyimizsin.Teşekkürler.
B.DUMANLI 31.05.2013, 14:53 Do-ğu-bey sen bi-zim herşeyimizsin.Teşekkürler.
Aslinda bu haykiris Sivasspor´un almis oldugu basarisizliklarin bir nevi disari vurmasi,yani yillarin birikimi.Bu duygulari sadece Ferhat 06 nikli arkadasimiz degil, her yigido yasamakta.Cünki biz Sivasspor´u gercekten seviyor ve basarili olmasini istiyoruz.Sivasspor´u basarisiz görmek bizleri üzüyor.
Sivasspor´u gercekten cok güzel günler bekliyor diyebilirim.Bundaki en büyük faktör R.Carlos olacaktir.O sadece sesini Türkiye´ye degil,Ispanya´ya kadar duyurmak istiyecektir.Onun gayesi zaten o.Bundada karli cikacak olan Sivasspor ve taraftarlari olacaktir.Belkide sampiyonluk yasayabiliriz neden olmasin...
Hersey gecmisten cok güzel olacaktir buna eminim,cünki yönetimin düsünce tarzi cok degisti.Önümüzdeki sezon cok daha güclü bir Sivasspor seyredecegimizden eminim.En azindan tüm futbolcu transferi kampa yetisecekmis gibi bir his var icimde.
AvRuPaNiNKrALi58 31.05.2013, 15:18 Benim aklimdan niyeyse Kevin Kuranyi geciyor yabanci gol krali olmus forvet olarak...
Rusya´da oynadigi kulüp Dinamo Moskova gelecek sezon Avrupa Kupalarina katilmayacagi icin kendisininde transfer olma isteginin oldugunun kanaatindayim..
kiNgSiZe58 31.05.2013, 15:25 Benim aklimdan niyeyse Kevin Kuranyi geciyor yabanci gol krali olmus forvet olarak...
Rusya´da oynadigi kulüp Dinamo Moskova gelecek sezon Avrupa Kupalarina katilmayacagi icin kendisininde transfer olma isteginin oldugunun kanaatindayim..
kurany hic gol krali olmadiki :/
AvRuPaNiNKrALi58 31.05.2013, 15:33 kurany hic gol krali olmadiki :/
:D hakliymisin.. ozaman Gekas´dir :D
Veya Vleminckx
:D hakliymisin.. ozaman Gekas´dir :D
Veya Vleminckx
vlemincx de erciyes'te kardesim :D
hatzivrettas 31.05.2013, 17:42 Umarım birbiriyle uyumlu bir takım kurulurda seneye avrupa ligini zorlarız.
B.DUMANLI 31.05.2013, 17:45 Umarım birbiriyle uyumlu bir takım kurulurda seneye avrupa ligini zorlarız.
Sende vitesi bayagi büyültmüssün.Haydi hayirlisi.
SivassporunSesi 31.05.2013, 17:48 Teşekkürler DOGU_BEY
Her seferinde dediğim gibi DOGU_BEY'in verdiği transfer haberi %85 doğrudur.Sivasspor.com'a üye olma sebeplerindendir kendisi.Önceden Hayalkafe şimdi DOGU_BEY .. DOGU_BEY sivasspor.com için şanstır...
DOGU_BEY ŞİMDİ AÇIKCA SÖYLE GELEN İSİMLER BİLİNDİK İSİMLER Mİ ?+
AvRuPaNiNKrALi58 31.05.2013, 17:55 vlemincx de erciyes'te kardesim :D
Hadi ya :D
ozaman desene Transfer benim icinde sürpriz bir isim olacak :D
ROMANTİK KATİL 31.05.2013, 18:28 Dogubey saolasın reis. İnsallah daha cok haber alacagız senden. SİVASSPORUMUZADA hayırlı ugurlu olsun. Transferler için simdiden sabırsızlanıyoruz. Takımımız bu sene cok iyi olur insallah.
gürünlüyiğido58 31.05.2013, 18:38 Doğubey sen harikasın be kardeşim... Çok sağol önceden bilgilendirdiğin için bizleri...
yönetim kesenin ağzını açacak gibi görünüyor iyi transferlerle yüzümüzü güldürün taraftarı mutlu edin hadi başkan senden bekliyoruz
Morten58 31.05.2013, 18:56 Tesekkür , DOGU_BEY abim.
münihli_58 31.05.2013, 18:59 DOGU_BEY ADAMIN DIBISIN ALLAH SENI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN :D
ramazan5842 31.05.2013, 19:01 doğubeye yöneticilik teklif ediyorum kabul edenler.....etmeyenler .... kabul edilmiştir.
doğubeye yöneticilik teklif ediyorum kabul edenler.....etmeyenler .... kabul edilmiştir.
transfer temsilcimiz olsun :)
desene gelecek yil'dan itibari ile takim'i kel kafalilar yonetecek !
mecnun baskan kafayi kazit !!! :D
asabibaba 31.05.2013, 19:26 Erman Kılıç @Erman_Klc 2 dk
Son Dakika ///
Erman Kılıç Gs ile anlaşmadım !
"Tatil için İzmir'deyim. Şu ana kadar hiçbir kulüple görüşmem... http://fb.me/NQVnNTZG
Aç
anilcan213 31.05.2013, 19:27 Dogu bey seni sipas vizyon da, spor 58de gormek istiyor bu taeaftar
gazeteler iyice yol'dan çikti
DOGU_BEY 31.05.2013, 19:39 SPORX ÖZEL - 2013-2014 sezonu öncesi transferde ilk bombayı dünyaca ünlü futbolcu Roberto Carlos’u takımın başına getirerek gerçekleştiren Sivasspor’un başkanı Mecnun Odyakmaz, gelecekle ilgili planlarını sporx.com’a açıkladı.
“Sivasspor’da rutin bir gidişat vardı. Hareket şarttı” diyen Odyakmaz, “Sivasspor bu sezon başıyla birlikte yeniden yapılanma içine girmiştir. Sivas şehri ve camiasına yeni sezonla birlikte daha büyük hedefleri olan Sivasspor izlettirmeyi arzuluyoruz. Bunun için kolları sıvadık. Ve ses getirecek bir isimle Roberto Carlos’la anlaştık. Tabii bu sadece Carlos’la sınırlı değil. Onun teknik kadrosunda da Aragones gibi dünya şampiyonu olmuş bir teknik adamın yanında çalışan iki antrenör olacak” dedi.
Odyakmaz, Roberto Carlos’un Pazar günü 15.30’da İstanbul Atatür Havalimanında olacağını ve aynı gün Sivas’a geçileceğini söyledi.
Öte yandan yeni sezonla birlikte yeniden yapılanmaya giden Sivaspor’da Murat Erdoğan da Sportif Direktörlük görevine getirildi. Aragones’in eski yardımcılarından Cesar Mendiando da Carlos’un teknik kadrosunda yer alacak. Brezilyalı yıldızın teknik kadrosunda ayrıca antrenör Sefer Yılmaz vekaleci antrenörü Murat Göksu olacak.
http://www2.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/resmen-bitti-iste-carlosun-ekibiSXHBQ330505SXQ
---başkanın artık yeni bir heyecan, yeniden yapılanma ve hedef yükseltme amacında olduğunu da sezon sonuna doğru açıklamıştık..her şey birer birer ve gayet güzel bir şekilde gerçekleşiyor..
B.DUMANLI 31.05.2013, 19:39 gazeteler iyice yol'dan çikti
Evet,hepsi kötü yola düsmüs.:mad:
serkan_ozcan58 31.05.2013, 19:47 adamsın dogu bey adam...
Evet,hepsi kötü yola düsmüs.:mad:
baktilar ki bir anadolu takimi yukselmeye, kalkmaya çalisiyor, nasil bitirebiliriz çabasi var
ddolphiner 31.05.2013, 19:56 Doğubey aga herzamanki gibi 1 numarasın. Kesinlik kazanan transferlerden hani ismini vermesende biraz daha ipucu versen bizede malzeme çıksa muhabbete:D
B.DUMANLI 31.05.2013, 20:07 baktilar ki bir anadolu takimi yukselmeye, kalkmaya çalisiyor, nasil bitirebiliriz çabasi var
Aslinda bu savundugun konu icin bu fikirler cok erken Halil kardes,cünki biz bile dahi Carlos ,gelecek ve mevcut oyunculari harmanladigin zaman ortaya ne cikacak bunu bizde bilemiyoruz.
Bunun icin zamana ihtiyacimiz var.Önümüzü görmek zorundayiz aksi taktirde sonumuz gene hüsran olabilir.
Odyakmaz yönetimini bu sezon kadar iddiali görmedim.Umarim beklentiler bosa cikmaz ve takimimiz basarili olur.
İnşallah güiza olmasın da kim olursa olsun sonuçtaşu anda anlaşılan yardımcı antrenör aragonesinde yardımcısıydı ispanya milli takımında beraber çalıştılar ispanya futbolcusu ve gol kralı oldu ama gelmesin
ya şu imza törenini saatini 18den sonra yapalım ben geliyorum ama bence iş saati oluyor okul saati oluyor yani 18den sonra yap tüm sivas orada olacaktır mutlaka
B.DUMANLI 31.05.2013, 21:12 ya şu imza törenini saatini 18den sonra yapalım ben geliyorum ama bence iş saati oluyor okul saati oluyor yani 18den sonra yap tüm sivas orada olacaktır mutlaka
Okul ve is Carlos´dan önemlimi?
Ögrenciysen okul müdürünü,isciysen patronunu alda gel tarihe taniklik et.:D:D:D
Morten58 31.05.2013, 21:22 Böyle bir günde Sivas'ta okullara 1 gün izin verilmelidir bence.
58MUAMMER58 31.05.2013, 21:34 [b]şanına layık istanbulda karşılamak lazım,sivasdaki törende dünyaya şan olmalı ,hernekadar saat uygun olmasada stad ful dolmalı ölmezsem pazara ATATÜRK havalimanında olacağım [7b]
bence'de pazartesi gunu sivas'ta tatil ilan edilmeli :)
B.DUMANLI 31.05.2013, 21:49 bence'de pazartesi gunu sivas'ta tatil ilan edilmeli :)
Tatilin adini ne koyacagiz.
B.DUMANLI 31.05.2013, 21:55 Bundan sonra Sivasspor her gol attiginda stadyumda Samba calmali.Artik Brezilya´lilar dostlarimiz oldu.Carlos cifte minarenin önünde hatira fotografida cektirir artik.Birde Kangal köpegi verirler gel keyfim gel...
Önünede bir nargile öf be deyme keyfine...
Morten58 31.05.2013, 22:08 Pazartesi 03.06.2013'de 4 Eylül Stadinda tören olacak. Peki Sportif Direktör Murat Erdogan ,Carlosun yardimcisi ,ve Sefer ile Murat Göksu Hocalar'Da orda olacak mi ?
Özel sanatcilar gelecek mi? Nasil bir show hazirliyorlar ???
aozdemir 31.05.2013, 22:21 Carlos'un iyi bir takım kurma sözü almadan Sivasa gelmeyeceği belliydi zaten. :)
Okul ve is Carlos´dan önemlimi?
Ögrenciysen okul müdürünü,isciysen patronunu alda gel tarihe taniklik et.:D:D:D
yani bence önemli değil :D:D:D lakin burda vali devreye girmesi lazım olağanüstü hal ilan edilmesi lazım :D:D:D
Yapmayın bak rezil etmeyln cumle aleme pazartesi gunu lmzamı olur ben şimdiden söylüyeyim uç bes kişi ancak gelir ha bari kongre muzesi onunde bir platformda yapta bari coluk cocuk kadın yaslı esnaf daha rahat toplanır bu konuyu gundeme getirelim saat 13 te sivasta kangal köpegi bile stadyum civarından gecmez in cin top oynar.
59yigido58 31.05.2013, 23:00 hayırlara vesile olur inş bu sene ilk beşe oynarız
Pazartesi 13 te yerel kanallarımızın blri cemişkezek şenliğini öteki kanalımızda suçatı dut festivalini verir gurbette yasayan sivaslular olarak kafayı yedirirler blze :(
FranzFerdinand 31.05.2013, 23:17 Sevgili arkadaslar, cok guzel bir haber aldim, birinci agizdan, menajerinden.
Artem Milevskiy Sivasspor'da!
bahbaba58 31.05.2013, 23:19 Yapmayın bak rezil etmeyln cumle aleme pazartesi gunu lmzamı olur ben şimdiden söylüyeyim uç bes kişi ancak gelir ha bari kongre muzesi onunde bir platformda yapta bari coluk cocuk kadın yaslı esnaf daha rahat toplanır bu konuyu gundeme getirelim saat 13 te sivasta kangal köpegi bile stadyum civarından gecmez in cin top oynar.
Yahu kardeşim bide eleştiri ve espiri yapmadan konuyu yorumla :D
niye kimse gitmesin herkes öyle bir gelir ki yeterki organizasyonu güzel duyuralım 2 gün kaldı eğer afiş falan olmazsa dediğin olabilir yalnız Kangal köpekleri yerlerini alacaklardır nedeni carlosa hediye edecekler :D
Tatilin adini ne koyacagiz.
sivas rio'ya donecek pazartesi
samba !
FranzFerdinand 31.05.2013, 23:27 Sevgili arkadaslar, cok guzel bir haber aldim, birinci agizdan, menajerinden.
Omer Aysan Baris da Sivasspor'la anlasmak uzere, simdi kendisinden ogrendim.
Sevgili arkadaslar, cok guzel bir haber aldim, birinci agizdan, menajerinden.
Geçen Mini Sohbet bölümünde yazan menajer sen misin yoksa :)
FranzFerdinand 31.05.2013, 23:37 Geçen Mini Sohbet bölümünde yazan menajer sen misin yoksa :)
Hayir, kimden bahsettigini bilmiyorum. Su an birkac futbolcu arkadasla ve menajerle beraberim, onlardan ogrendim.
B.DUMANLI 31.05.2013, 23:44 yani bence önemli değil :D:D:D lakin burda vali devreye girmesi lazım olağanüstü hal ilan edilmesi lazım :D:D:D
Yok daha neler.
madem Carlos geliyor , sitenin sag üst kösesine Roberto Carlos un resminide yapistirin bari :D
poolat58 01.06.2013, 00:08 Keşke Pazar günü olsaydı.Yeteri çoğunluğu sağlamakta zorlanırız:rolleyes::rolleyes: herkes işyerinde olacak malum:confused:
Abdullah abi iyi has diyorsun da o iş gel demyle olmuyor. böyle birşey imkansız. imza törenine gitmek için ya emekli olacaksın, yada okulunu bitirmiş ama işsiz olacaksın. eee 300 bin nüfüslu sivastan bu şekilde kaç adam çıkar say bakalım...saat çoook yanlış coşkulu bir tören bu saatte asla gerçekleşmez.
Morten58 01.06.2013, 00:50 Video:
Video Haberi izlemek için Tıklayınız..........Sivasspor' umuz dünya yıldızı Roberto Carlos’a emanet! ( http://www.dailymotion.com/video/x10f5b0_sivasspor-umuz-dunya-yildizi-roberto-carlos-a-emanet_sport#.UaknupycPtk )
Sivaslibey 01.06.2013, 02:51 Sevgili arkadaslar, cok guzel bir haber aldim, birinci agizdan, menajerinden.
Üstad sende iş var. Eski futbolcumusun yoksa ?? Dogu beyin de bu mesaja teşekkür ettiğine göre bilgiler sağlam. Haydi hayırlısı.
Sivaslibey 01.06.2013, 02:54 •Pazartesi (03/06/2013) 4 Eylül Stadyumunda yeni teknik direktörümüz Roberto Carlos için imza töreni yapılacaktır. Tören taraftara açık olup saati kulüp tarafından duyurulacaktır.....Anlaşma KESİN olarak bitmiştir, hayırlı olsun...
•Avrupa liglerinden birinde oynayan (lig-takım-oyuncu ismi veremem) ünlü bir golcüyle anlaşılmak üzere...
•Yine Avrupa'da oynayan Brezilyalı bir orta saha oyuncusuyla görüşülüyor ve ciddi ilerleme sağlanmış durumda...
•Türkiye'den takip edilen oyuncular var, bunlarla ön görüşmeler yapıldı ve iismler raporlar kasetler Carlos'a gönderildi...Onaylanırsa prensipte anlaşılan en az 3 isimle derhal sözleşme yapılacak...
•Erman büyük ihtimal takımda kalacak...
•Carlos'un sırf kendisin getireceği en az 2 oyuncu var...Brezilya veya Rusya'dan da olabilir...
not:Bu haberler kesin bilgidir, kaynak oldukça sağlamdır... şimdiden pazartesi günkü imza töreni hazırlıklarına başlanmıştır...Herkese saygılar...
Allah razı olsun gardaş. Gönüllerimizi feth ediyorsun. Emeğine sağlık.
münihli_58 01.06.2013, 03:29 Sevgili arkadaslar, cok guzel bir haber aldim, birinci agizdan, menajerinden.
Simdi baktim Artem Milevsky 2009/2010 sezonunda 17 golle Ukrayna Liginde gol krali olmus yani DOGU_BEY kardesimizin dedigi golcü Milevsky olabilir. :)
Sivaslibey 01.06.2013, 03:36 Simdi baktim Artem Milevsky 2009/2010 sezonunda 17 golle Ukrayna Liginde gol krali olmus yani DOGU_BEY kardesimizin dedigi golcü Milevsky olabilir. :)
Haklısın bilgiler uyuyor fakat bu futbolcu orta saha yanlış görmediysem.
Hatta biz futbolcu ile bir kez daha ilgilenmiştik evvelden yanılmıyorsam!
Has Sivas`li 01.06.2013, 07:50 Sevgili arkadaslar, cok guzel bir haber aldim, birinci agizdan, menajerinden.
Ömer Aysan Baris tam bizim kriterlerimize göre. Yasi Otuzun üstünde ve bonservisi elinde.:mad::mad::mad:
Yani dogru olma ihtimali baya yüksek...
FranzFerdinand 01.06.2013, 10:23 Üstad sende iş var. Eski futbolcumusun yoksa ?? Dogu beyin de bu mesaja teşekkür ettiğine göre bilgiler sağlam. Haydi hayırlısı.
Yok arkadasim, futbolcu birkac dostum var, dun onlarla beraberdim, orda bahsi gecti sizinle paylasayim dedim.
Murad_Kelleci58 01.06.2013, 10:26 Yok arkadasim, futbolcu birkac dostum var, dun onlarla beraberdim, orda bahsi gecti sizinle paylasayim dedim.
Futbolcu olan dostlarınızda başka hangi isimler var.. :)
şu transfer bir açıklansa da Güiza olup olmadığı anlasak ya aklıma hep o geliyor kulübümüzün anlaşılan yabancı antrenörden dolayı nasıl olsa ispanyada milli takımında birlikte çalıştılar gol kral da oldu inşallah güiza olmaz ya
AvRuPaNiNKrALi58 01.06.2013, 10:36 Insallah Milevsky gelmez..
Adam bu sezon vasatin altinda bir sezon gecirmis:
16 Mac - 0 Gol
bence bunun yerine Piechi takimda tutmak daha mantikli olur
Insallah Milevsky gelmez..
Adam bu sezon vasatin altinda bir sezon gecirmis:
16 Mac - 0 Gol
bence bunun yerine Piechi takimda tutmak daha mantikli olur
İstatistiklere bakarak ok sağlıklı yorum yapılamıyor çoğu zaman. Ben seyrettiğimde çok iyi adamdı. Hatta bir iki yıl evvel bizim takımlara karşı da oynadı. Şu andaki son durumunu bilemiyorum tabiki. Bu işler kısmet işleri. En iyi adamı alırsın tutmaz, beklentin olmayan adam patlama yapar. Mesela Wooter bize geldiğinde artık eski günlerinde değildi ama çok faydası oldu.
DoomsDay58 01.06.2013, 11:29 Forvet inşallah Artem Milevsky değildir çok inişli çıkışlı bi performansı var ve genelde inişli :confused:
AvRuPaNiNKrALi58 01.06.2013, 11:40 İstatistiklere bakarak ok sağlıklı yorum yapılamıyor çoğu zaman. Ben seyrettiğimde çok iyi adamdı. Hatta bir iki yıl evvel bizim takımlara karşı da oynadı. Şu andaki son durumunu bilemiyorum tabiki. Bu işler kısmet işleri. En iyi adamı alırsın tutmaz, beklentin olmayan adam patlama yapar. Mesela Wooter bize geldiğinde artık eski günlerinde değildi ama çok faydası oldu.
Tabikide dogrudur kendisini suana kadar izlemedim hic ilgimide cekmedi.
Forumdaki arkadas ismi yazmasaydi hic aklimin ucundan bile gecmezdi bu futbolcu.
Tabi Carlos Hocanin oynatacaga taktigide bagli, eger ki Pivot Santrafor olarak kullanacaksa verimli olabilir, cünki boy avantaji olan bir futbolcu.
Ama hizli forvet oynatacaksa bence Piech kalmali.
Zaten Milevsky gol krali oldugu senede 17 gol atmis ...
noname87 01.06.2013, 11:41 Artem Milevsky tam Türkiye Ligi tipi forvetidir.Üç büyükler için bile düşünebilecek bir oyuncu bize gelirse çok büyük artı olur ama geçen sezon 16 maç oynaması sakatlık akla getiriyor.
GokhanTurna 01.06.2013, 12:10 Artem Milevskiy transferi doğru anlaşılan. Oynadığı takım taraftarları her şey için teşekkürler diye kendisine 4 gün önce video yapıp youtube koymuşlar. http://www.youtube.com/watch?v=2E6ZaN-zmxo
Erman Kılıç ne oldu ? Kalıyor mu gidiyor mu ?
cengizzzhan58 01.06.2013, 19:03 Erman Galatasarayla anlaştığı yönündeki haberleri yalanladı.Şuana kadar hiçbir kulüple görüşmemiş.Yönetimimiz Carlos'tan gelen rapora göre gereğini yapıp sözleşme yeniler heralde.Grosickiylede konuşulup gitmek istiyorsa göndermeliyiz zorla oynatamayız, zaten bu sezon bize bi yardımıda dokunmadı seneye beleş gitmesinden iyidir şuan gitmesi
cemahmety 01.06.2013, 19:15 Bence de Grosicki gitmek istiyorsa 3-4 milyon kazanırız, seneye bedavaya gitmesinden iyidir Milli takım oyuncusu sonuçta yaşı da genç
DOGU_BEY 01.06.2013, 23:23 Eneramo Çaykur Rize'ye çok yakın...Gene para diye tutturdu demek ki...
SivasliMuhammed 01.06.2013, 23:57 DOGU_BEY Ben son günlerde bu sayfada sivasspor jorge sammiri almak istiyormus. Senin bilgin varmi abi???
SivasliMuhammed 02.06.2013, 00:00 Bence de Grosicki gitmek istiyorsa 3-4 milyon kazanırız, seneye bedavaya gitmesinden iyidir Milli takım oyuncusu sonuçta yaşı da genç
Biz 3-4 milyon kazanmak lazim degil,biz grosickiyi kazanmak lazimiz.Grosickiyi kazanmak bence 100 milyon € bile kazanirsak bile grosickiyi kazanmak daha cok degerinde.
musa harun 02.06.2013, 12:09 isimleri versen iyi olur.Merakta bırakma bizi:)
SivassporunSesi 02.06.2013, 12:41 Abdullah Yiğit'e sordum.Artem Milevskiy ismi doğru mu ?
Yazılan isimlerin hiçbiri doğru değil...
AvRuPaNiNKrALi58 02.06.2013, 13:11 Abdullah Yiğit'e sordum.Artem Milevskiy ismi doğru mu ?
Yazılan isimlerin hiçbiri doğru değil...
Yoksam gelen Etomu :D
Morten58 02.06.2013, 13:46 http://resimzade.com/Show.html?i=40607&token=35718
Eski Futbolcumuz MURAT ERDOGAN tekrar Sivasspor'umuzda ! Yanliz bu sefer Oyuncu olarak degil Sportif Direktör olarak takimimiza katilacak.
Not: Murat Erdogan in bir tek bu Resmini buldum Sivasspor formasiyla.
Morten58 02.06.2013, 14:14 Teknik Direktörümüz : ROBERTO CAROS
http://resimzade.com/Show.html?i=40608&token=25073
Yardımcı Antrenörümüz : Cesar Mendiando veya Domingos
Resim :
Yardımcı Antrenörümüz : SEFER YILMAZ
http://resimzade.com/Show.html?i=40610&token=45025
Kaleci Antrenörümüz : MURAT GÖKSU
http://resimzade.com/Show.html?i=40611&token=25487
Sportif Direktörümüz : MURAT Erdoğan
http://resimzade.com/Show.html?i=40609&token=40607
babapiton 02.06.2013, 14:35 Havaalanına geldim burada birçok sivasspor taraftarı var az sonra roberto carlos inecek ... figen civan (vatan gazetesi)
psychology58 02.06.2013, 14:40 Havaalanına geldim burada birçok sivasspor taraftarı var az sonra roberto carlos inecek ... figen civan (vatan gazetesi)
Haydi hakkımızda hayırlısı olsun :)
Ozan5858585858 02.06.2013, 15:12 SİVASSPORUMUZ için herşeyin hayırlısı olsun.
YARDIMCILARI ŞAMPİYONLUĞA OYNADIĞIMIZ SENEKİ HOCALAR HADİ HAYIRLISI BAKALIM..
cemahmety 03.06.2013, 16:23 Yiğidolar naçizane bir değerlendirmemi yapayım: Kalecilerimiz Borjan ve Korcan yeterli. Sol bek için Ziya yeter. Sağ bek için yüksek kalitede bir oyuncu lazım. Bir tanede hızlı oyun kurabilen stoper ihtiyacımız var. Orta sahada oyunu iki yönlü oynayabilen birisi lazım yani hem mücadele edebilecek gerekirse de ileriye kısa ve uzun paslarıyla oyun kurabilecek bir oyuncu. Bu transferin yanında Hakan, Adem oynayabilir, Mehmet Nas takımın abisi niteliğinde takımda tutulur zaten. Forvette Piech kalmalı, genç oyuncu olarak Cihan kalmalı ama bunların önünde sürekli oynayacak son vuruşları net olan bir golcü lazım (Bobo tarzında). Orta saha kanatlarından birisi Aatıf. Diğer kanat için Grosicki Cerny ikilisi var ama ikisi de soru işareti. Eğer sağ bek, stoper ve forvet alındıktan sonra kulübümüzün ekonomimiz yeterli olursa bir de kanat almamız gerekebilir. Bu şekilde başarılı bir transfer politikası yapılırsa ve Carlos liderliği iyi bir şekilde götürürse ligde iyi bir yerde olmamamız için bir sebep yok bence
Biz 3-4 milyon kazanmak lazim degil,biz grosickiyi kazanmak lazimiz.Grosickiyi kazanmak bence 100 milyon € bile kazanirsak bile grosickiyi kazanmak daha cok degerinde.
aynen güzel kardesim,
agizina ve ellerine saglik
karasarlıyiğido 03.06.2013, 17:12 Imza günü hafta sonu olsa bu kalabalık iki katı olurdu neyse önemli olan carlosun bize ne katacağı inşallah iyi bir kadro ve takım uyumu olur korkarak değil korkutarak bir sene geçiririz hayırlı olsun
Kaliteli Bir forvet lazım takıma gerard gohou ile olmaz o iş :((
Benim tavsiye edeceğim:
- Doka ( o.s)
- Serzer Öztürk (o.s)
- Bobo
olailir .
ozledımeskıyı 03.06.2013, 17:54 Sammir söylentisi doğru olsa da biraz sevinsek keşke hiç yoktan çok umutlanmak istemiyorum fakat kaliteli bir oyuncu ve Brezilyalı sonuçta insan mı acaba diyor Doğu_Bey bu hafta içinde birkaç yeni haberler siteye gelir diye umuyorum.;)
ivancrayz 03.06.2013, 18:05 Sivassporumuz bu sene giden yabancıların yerine 1 yerli 1 yabancı olmak üzere 2 forvet transferini kesin yapacaktır diye düşünüyorum.
İkinci olarak ve bence en önemlisi takım lideri bir 10 numara almalıyız özellikle brezilyalılardan çok takım lideri oyuncu çıkıyor (carlos,alex,ronaldo vb.) carlos iyi bir brezilyalı bulur diyorum.
asabibaba 03.06.2013, 20:05 Yönetimden birisiyle konuştum bugün .Ligler yeni bittii birçok isim dolaşıyor ortada biraz piyasa durulsun başlanacak dedi???????
asabibaba 03.06.2013, 20:10 Arkadaşlar bu benim 1000. mesajım :)
Ferhat06 03.06.2013, 20:23 Arkadaşlar bu benim 1000. mesajım :)
Hayırlı olsun,nice 1000lere.
asabibaba 03.06.2013, 21:27 Hayırlı olsun,nice 1000lere.
Teşekkür ederim abi cümleten :)
DOGU_BEY 03.06.2013, 22:09 yeni bilgi: yabancı olarak 3 transfer yapılacak..duruma ve şartlara göre belki 4 olabilir...3 veya 4 tane de yerli oyuncu alınacak...özellikle yabancıların NOKTA TRANSFER olmasına dikkat edilecek...
ddolphiner 03.06.2013, 22:18 Üstadlar bizzat Mecnun Başkanın ağzından duyduğumu söylüyorum.İsim kesinlikle zikretmedi ama şu ifadeyi kullandı. "Öyle bir transfer yapıyoruzki havaalanlarında karşılamalara devam edeceksiniz"
:D:D:D
eyuphulagu 03.06.2013, 22:29 Yabancılar iyi olacak olmasına da;eğer yerli oyuncular iyi olmazsa o takıligde ancak orta sıralara oynar..En basiti eğer g.s da Burak,Selçuk ,Umut,Hamit gibi yerli oyuncuların katkısı olmasaydı g.s takımı ligde ve Avrupa da istenen hedeflere varabilir miydi?Onun için ben sivassporun yerli oyuncularının ve yedek kulübesinin aynı kalitede olmasından yanayım...Değişik sitelerde ve sivasspor.com da yerli oyuncularında adları geçmişti;mesela Ankaragücünden 10 numarada ve forvette oynayan Timur,Balıkesir den adını hatırlamadığım bir sağbek,Buca dan Efe gibi genç oyunculardan bahsedilmişti..Bence sivassporun yaşlanan tecrübeli yerlilerin yerine çok iyi genç yerlilerin alınmasından yanayım.. Benim Adanademirsporda oynayan Erçağ adlı oyuncuyu çok beğendiğimi söyleyebilirim..Aynı şekilde Tavşanlı Linyite bu yıl gelen Kayseri de oynayan bir ara bizim de gündemimizde olan Sefa'nın abisi gurbetçi oyuncu Murat Yılmaz da beğendiğim oyunculardan..Murat Yılmaz santrafor oynayan farklı özellikleri olan da bir oyuncu..Roberto Carlos'un kulübün bütçesine uygun nasıl oyuncular getireceğini şimdiden merak etmeye başladım..
Has Sivas`li 03.06.2013, 22:29 Tamam anlasildi, bizim baskan 7 sezon istifledigi paranin hepsini bu sene harcayacak :D:D:D
"Cesaret, insanı zafere, korkaklık da ölüme götürür" (Seneca)
cemahmety 03.06.2013, 22:32 Tamam anlasildi, bizim baskan 7 sezon istifledigi paranin hepsini bu sene harcayacak :D:D:D
"Cesaret, insanı zafere, korkaklık da ölüme götürür" (Seneca)
Katılıyorum kardeşim bülent uygunun bizi bıraktığı yani şampiyonlar ligi oynadığımız sezon haricinde her sezon o pparalar bir türlü harcanmadı hep istiflendi bence başkan toptan harcayacak :D :D
musa harun 04.06.2013, 06:47 Erman gitmiş doğru mu?
musa harun 04.06.2013, 06:49 Üstadlar bizzat Mecnun Başkanın ağzından duyduğumu söylüyorum.İsim kesinlikle zikretmedi ama şu ifadeyi kullandı. "Öyle bir transfer yapıyoruzki havaalanlarında karşılamalara devam edeceksiniz"
:D:D:D
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu: YİĞİDOLAR
yerliturkuaz 04.06.2013, 07:22 Yeni hocamız imzayı attıktan sonra hemen transferlere başladı. Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Alex ile bir görüşmesi olacak bizim bütçemizi aşmayacak şekilde olursa Alex tekrar Türkiye'ye dönebilir...
muspol58 04.06.2013, 08:25 Nokta transferler yapmalıyız her bölgeye
Sivasım5858 04.06.2013, 08:38 Hayırlısı olsun inşAllah bu sene bizim için süper bir sene olacak...
tanerbaykal58 04.06.2013, 12:04 ÖNCE ŞU SİVASLI OLUPTA FB,GS,BJK (FANATİKLERİ DEĞİL) TARAFTARLARINI SİVASSPORLU YAPALIM.SONRADA SMS KAMPANYASI YENİDEN DÜZENLENSİN VE BİR KİŞİ 5 ARKADAŞINDAN AMA SİVASLI OLMAYAN 5 ARKADAŞINDAN YARDIM TOPLAYALIM Kİ GÜÇLÜ TRANSFER İSTEMEYE HAKKIMIZ OLSUN.
burak58as553 04.06.2013, 12:20 Bence Carlos'un gelmesiyle Sivassporluların oranı ciddi biçimde artacak..
Sivasım5858 04.06.2013, 12:25 Carlos sözü
İlk teknik direktörlük deneyiminde üstünde baskı olacağını kabul eden Brezilyalı, “Futbol bu, baskı olacaktır. Bunun bilincindeyim ama başarılı olup o baskıyı yıkacağım” diyerek başarı sözü verdi.
Sivasspor’un yeni teknik direktörü Roberto Carlos, Fanatik Gazetesi muhabiri Can Gebetaş’ın sorularını yanıtladı. Brezilyalı, Yiğidolar’ı tercih sebebinden, futbolu bırakıp teknik direktör olma kararına kadar birçok önemli konuda çarpıcı açıklamaların altına imza attı. İşte efsane ismin o sözleri:
‘Çok şeyler öğrendim’
Teknik direktör olma düşüncesi bende her zaman vardı. Anzhi’de 8 ay boyunca Guus Hiddink gibi usta bir ismin yardımcılığını yaptım. Onla çalışırken çok şeyler öğrendim. Şimdi tüm bildiklerimi Sivasspor ile paylaşmak istiyorum.
‘Hedeflerimiz uyuşuyor’
Teklif ilk olarak Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’dan geldi. Başka takımlardan da teklifler vardı. Ancak bu kulübün düşüncesinden ve hazırladığı projelerden dolayı burayı tercih ettim. Çünkü benim hedeflerimle ve yapmak istediklerimle uyuşuyor. Bu yüzden de Türkiye benim için büyük bir şans.
‘Başarıyla yıkacağım’
Futbolda her zaman baskı vardır. Kariyerim boyunca bununla hep mücadele ettim. Tabi teknik direktörken daha fazla baskı olacaktır. Çünkü sizden beklenen daha fazlası. Bunun bilincindeyim. Bu yüzden önce takımımın, oynadığı futbolla taraftarı mutlu eden bir ekip olmasını istiyorum. Zaten bu sayede başarı gelir ve baskı da ortadan kalkar.
‘Sert bir hoca olmayacağım’
Ben sert bir hoca olacağımı düşünmüyorum. Kariyerimin belli dönemlerinde çalıştığım Del Bosque’den, Capello’dan ve Luxemburgo’dan şunu öğrendim; “Oyuncularla iyi iletişim kurmak ve arkadaş olmak” tabii bunun da bir sınırı olmalı. Bazı noktalarda tepkinizi de göstermeniz gerekir ama önemli olan iletişim. Dortmund’a bakın Jürgen Klopp, oyuncularıyla arkadaş gibi bu da başarıyı getiriyor. Ben de öyle olacağım.
‘Yatırımın karşılığı alınıyor’
Avrupa’daki başarılara bakarsak Türk futbolu son senelerde gelişti. Dünyaca ünlü yıldızlar da Türkiye’yi tercih ediyor. Bu da ülkedeki futbolun gelişim içinde olduğunu gösteriyor. Ortada yatırım var ve bunun karşılığında bir geri dönüş alınıyor.
http://www.fanatik.com.tr/carlos-sozu_3_Detail_246_315088.htm
Murad_Kelleci58 04.06.2013, 12:27 Çok yakında, ses getirecek 3 yabancı transferin varlığından çok rahatlıkla teleffuz edebiliriz.. Doğubey'deki sessizlikte bu yabancı transferlerle ilgili alacağı bilgiler paralelinde..
SenSetik 04.06.2013, 12:38 ortaya atılan isimlerden sonra merakla transfer haberlerini bekliyorum...takıma katılması düşünülen bu 2-3 önemli ismin diğer futbolcularda da bir özgüven patlaması yapmasını bekliyorum inşallah :)
cemahmety 04.06.2013, 13:31 çok büyük transferler bekliyoruz
asabibaba 04.06.2013, 13:32 Ben Luganodan çok kaygılıyım şayet birisi o ise;Fenerbahçedeki o hırs o hırçınlık Sivasspor'a paahalıya mal olur.....Yada yaşı ilerledi olgunlaştı abilik yapacak varsayımlarım bunlar umarım hakkımızda hayırlısı olur.... :)
bu sezon her şey değişecek gibi transferleride erken yaparsak ve ilk haftalar iyi sonuclar alırsak bu iş olur gibi
58fatihcan 04.06.2013, 14:06 Gozumuz kulagimiz burada bomba bekliyoruz futbolcu olarak
poyrazer5858 04.06.2013, 14:19 gelecek olan yabancıların hepsinin de parlak olması gerekmiyor, drogba gibi takıma abilik yapacak bir yıldız futbolcu yeterli. diğerlerinin geelecek vaad eden genç yıldız adayları olsa daha akıllıca olur.
buraks58 04.06.2013, 15:29 tabi bu haberler ne kadar doğrudur bilmiyorum ancak hedefler bu sene çok büyük görünüyor. inşallah takımımız adına iyi olur.
Teknik direktörlüğe Brezilyalı efsane Roberto Carlos’u getiren Sivasspor’da 2013-2014 sezonu için transfer çalışmaları başladı.
İlk teknik adamlık deneyimine “Yiğidolar”da başlayan Roberto Carlos’un takıma kazandırmak istediği ilk isimse Arjantinli Lucho González.
Geçtiğimiz sezon başında Porto’ya transfer olan Gomez şu anda bonservisini elinde bulunduruyor. Arjantinli oyuncu 3 milyon euro gibi yüksek bir ücret istese de herhangi bir bonservis bedelinin ödenmeyecek olması transferin gerçekleşmesi ihtimalini artırmış durumda.
Öte yandan çalışmalarını sürdüren Sivasspor’un Burhan Eşer ve Gerard Gohou ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.
http://totemspor.com/haber/futbol/spor-toto-super-lig/carlos-hizli-basladi-040613
asabibaba 04.06.2013, 15:41 tabi bu haberler ne kadar doğrudur bilmiyorum ancak hedefler bu sene çok büyük görünüyor. inşallah takımımız adına iyi olur.
Teknik direktörlüğe Brezilyalı efsane Roberto Carlos’u getiren Sivasspor’da 2013-2014 sezonu için transfer çalışmaları başladı.
İlk teknik adamlık deneyimine “Yiğidolar”da başlayan Roberto Carlos’un takıma kazandırmak istediği ilk isimse Arjantinli Lucho González.
Geçtiğimiz sezon başında Porto’ya transfer olan Gomez şu anda bonservisini elinde bulunduruyor. Arjantinli oyuncu 3 milyon euro gibi yüksek bir ücret istese de herhangi bir bonservis bedelinin ödenmeyecek olması transferin gerçekleşmesi ihtimalini artırmış durumda.
Öte yandan çalışmalarını sürdüren Sivasspor’un Burhan Eşer ve Gerard Gohou ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.
http://totemspor.com/haber/futbol/spor-toto-super-lig/carlos-hizli-basladi-040613
Burhan Eşere çok sevindim umarım asparagas haber değildir....
Murad_Kelleci58 04.06.2013, 15:54 Burhan Eşere çok sevindim umarım asparagas haber değildir....
Bence olursa Burhan Eşer değil Lucho Gonzalez.. Lucho Gonzalez aranıpta bulunamayacak ve oyunun iki yönünüde oynayabilen istikrarlı bir orta saha oyuncusu.. Yaşının 32 olması kimseyi endişelendirmesin.. Sivasspor'un hem defansı toparlar ve hemde her sezon ortalam 6-7 golle oynar.. İstatistikler bunu söylüyor..
B.DUMANLI 04.06.2013, 16:04 Burhan Eser gecen yil Sivasspor transfer teklif ettiginde Mersin´i tercih edip,Sivasspor´un teklifini redetmisti.Simdi hem küme düstü,hemde bir yil daha yaslandi bizde simdi onu istemiyoruz.Olursa Gonzales olsun...
Morten58 04.06.2013, 16:06 Burhan Eser gecen yil Sivasspor transfer teklif ettiginde Mersin´i tercih edip,Sivasspor´un teklifini redetmisti.Simdi hem küme düstü,hemde bir yil daha yaslandi bizde simdi onu istemiyoruz.Olursa Gonzales olsun...
Sana aynen katiliyom Yigidom. Bizi istemenyere yer yok.
asabibaba 04.06.2013, 16:33 Bence olursa Burhan Eşer değil Lucho Gonzalez.. Lucho Gonzalez aranıpta bulunamayacak ve oyunun iki yönünüde oynayabilen istikrarlı bir orta saha oyuncusu.. Yaşının 32 olması kimseyi endişelendirmesin.. Sivasspor'un hem defansı toparlar ve hemde her sezon ortalam 6-7 golle oynar.. İstatistikler bunu söylüyor..
İkiside alınırsa sevinirim. Mevki itibari ile farklı yerlerde oynuyorlar ..Kaliteli ve derin kadro itibariyla alınmasını isterim .Atıfa vede Kamile alternatif açısından da faydalı olacağı düşüncesindeyim.
Murad_Kelleci58 04.06.2013, 16:37 İkiside alınırsa sevinirim. Mevki itibari ile farklı yerlerde oynuyorlar ..Kaliteli ve derin kadro itibariyla alınmasını isterim .Atıfa vede Kamile alternatif açısından da faydalı olacağı düşüncesindeyim.
Asabi haydi gözün aydın olsun..!! Keşke bir dilek tutsaydın.. :D
darkrain 04.06.2013, 17:20 GELECEK VAAT EDEN YERLİ TRANSFER ÖNERİLERİM
ÖMER CAN SOKULLU - İBB - ORTA SAHA
ADEM BÜYÜK - KASIMPAŞA - FORVET
HAKAN ÇALHANOĞLU - Karlsruhe - ORTA SAHA (Bence Yeni Mesut Özil) :D
ENES SAĞLIK - FC Eupen - ORTA SAHA
ATİLLA TURAN - ORDUSPOR - SOL BEK
Morten58 04.06.2013, 17:24 GELECEK VAAT EDEN YERLİ TRANSFER ÖNERİLERİM
ÖMER CAN SOKULLU - İBB - ORTA SAHA
ADEM BÜYÜK - KASIMPAŞA - FORVET
HAKAN ÇALHANOĞLU - Karlsruhe - ORTA SAHA (Bence Yeni Mesut Özil) :D
ENES SAĞLIK - FC Eupen - ORTA SAHA
ATİLLA TURAN - ORDUSPOR - SOL BEK
HAKAN ÇALHANOĞLU Türkiye U 20 dünya kupasinda oynacak olan genc bir arkadasimiz henüz 19 yasinda , ve müthis bir oyuncu , bu oyuncuyu alirsak anca kiralik alabiliriz, hic ihtimal veremiyorum , acaba nereli bu oyunuc Sivasli olsa yüzde 80 gelebilir diyebilirdim.
darkrain 04.06.2013, 17:26 HAKAN ÇALHANOĞLU Türkiye U 20 dünya kupasinda oynacak olan genc bir arkadasimiz henüz 19 yasinda , ve müthis bir oyuncu , bu oyuncuyu alirsak anca kiralik alabiliriz, hic ihtimal veremiyorum , acaba nereli bu oyunuc Sivasli olsa yüzde 80 gelebilir diyebilirdim.
HAKLISIN ÇOK YETENEKLİ TRANSFERİ ÇOK ZOR. AMA DENEMEK LAZIM
ROBERTO CARLOS UN BENCE ETKİSİ OLACAKTIR TRANSFERLERDE
SivasliMuhammed 04.06.2013, 17:29 Genc oyuncu alinsa daha güzel olur yoksa seneyede cok transfer yapmak lazim :confused:
Morten58 04.06.2013, 17:32 HAKLISIN ÇOK YETENEKLİ TRANSFERİ ÇOK ZOR. AMA DENEMEK LAZIM
ROBERTO CARLOS UN BENCE ETKİSİ OLACAKTIR TRANSFERLERDE
kendisi bu sene kiralik oynadi Karlsruhe'De. Bu sene ine eski Takimi Hamburg'a dönecek.
Kiralik gelse ondan sonra piril piril geri dönse süper olur.
Hakan Calhanoglu Hamburg'a Transfer oldu (bonservis 2.5 Mio €)
Onun Icin bu Transfer mümkün degil Beyer.
Ben ama Carlosun Taze kan getireceginden eminim ve hic olmadigim kadar ümitliyim.:)
BEYLER ERMANIN DURUMU NEDİR BİLEN VARMI?
DOGU_BEY 04.06.2013, 18:11 Birinci ağızdan alınan sağlam bilgiler(04/06/2013)
•Roberto Carlosun yabancı listesi:
-Diego Lugano
-Lucho Gonzales
-Julio Baptista
ve şaka değil gerçek:
-RONALDİNHO
not:Gelişmeler oldukça paylaşcağım... Bu isimlerle çoktan temasa geçildi bile...Bunlardan en kötü 1 süper isim alınacak...Hiçbiri olmazsa listenin 2.sayfası varmış ;)
mert yiğido 04.06.2013, 18:17 bu haberler heyecan verici yavvvvv...
Murad_Kelleci58 04.06.2013, 18:18 İşte size liste.. İkinci sayfadaki isimlerde buradaki isimlerden geri kalır bir tarafı olmayacaktır.. Tşkler dogubey
Morten58 04.06.2013, 18:18 Birinci ağızdan alınan sağlam bilgiler(04/06/2013)
-Diego Lugano
-Lucho Gonzales
-Julio Baptista
ve şaka değil gerçek:
-RONALDİNHO
not:Gelişmeler oldukça paylaşcağım... Bu isimlerle çoktan temasa geçildi bile...Bunlardan en kötü 1 süper isim alınacak...Hiçbiri olmazsa listenin 2.sayfası varmış ;)
Bu 4 yabancinin hepsini mi alacak yönetim.
Ayrica RONALDİNHO ile anlasilmis mi.
Murad_Kelleci58 04.06.2013, 18:20 Özellikle lugano ve lucho gonzalez olabilecek isimlerin başında
poolat58 04.06.2013, 18:35 Yuh Ronaldinho mu...Allllaaaaa yav benim en sevdiğim en klas futbolcu...gelmiş geçmiş enyiy futbolcu bence Allah'ım neler oluyor rüyadamıyım :D:confused:
Sivasli010 04.06.2013, 18:36 Birinci ağızdan alınan sağlam bilgiler(04/06/2013)
-Diego Lugano
-Lucho Gonzales
-Julio Baptista
ve şaka değil gerçek:
-RONALDİNHO
bu haberler heyecan verici yavvvvv...
Desene agabey fifa 14de en cok secilen takim biz olucaz :d
HAKAN ÇALHANOĞLU Türkiye U 20 dünya kupasinda oynacak olan genc bir arkadasimiz henüz 19 yasinda , ve müthis bir oyuncu , bu oyuncuyu alirsak anca kiralik alabiliriz, hic ihtimal veremiyorum , acaba nereli bu oyunuc Sivasli olsa yüzde 80 gelebilir diyebilirdim.
Hakan Seneye Hamburg formasi giyecek... Almanlar böyle biir yetenegi hic kacirirmi ?
Morten58 04.06.2013, 18:45 Yeni Transferlerimiz:
Teknik Heyet:
Yardımcı Antrenörümüz: Sefer YILMAZ
Sportif Direktörümüz: Murat ERDOĞAN
Kulüp Başkanımız: Mecnun ODYAKMAZ
Teknik Direktörümüz: Roberto CARLOS
Yardımcı Antrenörümüz: César González MENDIONDO
Kaleci Antrenörümüz: Murat GÖKSU
Futbolcular:
Burhan Eşer (Mersin IY)
-
-
-
-
-
-
58sinan58 04.06.2013, 18:52 Birinci ağızdan alınan sağlam bilgiler(04/06/2013)
-Diego Lugano
-Lucho Gonzales
-Julio Baptista
ve şaka değil gerçek:
-RONALDİNHO
aman yarabbim listeye bak
başkan seriye bağladı heralde bombalar peşpeşe patlar inşallah
cemahmety 04.06.2013, 19:24 Doğu bey şimdiye kadar dediklerinden hiç yalan görmedik ki şimdi bunlar yalandır diyelim. :D Hakkımızda hayırlısı bu listeden hangisi gelirse gelsin bizim için yıldızdır. Ve Carlos'un kişiliği bu oyuncuları iknaya yeter. Para konusunda da biz yetersek gelebilme ihtimalleri var
burak58as553 04.06.2013, 19:50 Birinci ağızdan alınan sağlam bilgiler(04/06/2013)
-Diego Lugano
-Lucho Gonzales
-Julio Baptista
ve şaka değil gerçek:
-RONALDİNHO
beyler bana bir şeyler oluyo..doktoru arayın hemen...
Birinci ağızdan alınan sağlam bilgiler(04/06/2013)
-Diego Lugano
-Lucho Gonzales
-Julio Baptista
ve şaka değil gerçek:
-RONALDİNHO
Abicim Hepsi Olabilirde Ronaldinho Zor Olur Diyorum . Nedeni İse Ronaldinho'nun Annesi Kanserdi ve Bi Sözü Vardı Sanırım. Aileme Çok Sahip Çıktıkları İçin Burada Kalıp Burada Kariyerimi Sonlandırmak İstiyorum Demişti Sanırım . YinedeSanaGüveniyoruz İnşallah Doğru Çıkar ve Hepsi Olur :)
halilxx58 04.06.2013, 19:56 DOGU_BEY abim naptin yaa :D
bizi habersiz birakma müthis heyecanlandim simdi :D
58fatihcan 04.06.2013, 19:57 Daha cok isim bekliyoruz coook:) takimdan begenmeyip giden de pisman olsun
kursad1981 04.06.2013, 20:05 akhısarsporda oynayan stoper ugur ıcın gırısımler hızlandırıldı. İstanbul takımlarındanda gorusulen oyuncular var
58fatihcan 04.06.2013, 20:08 Dogubey abim bilgiler icin tesekkurler. Tabi bu daha liste. Hicbiri olmayada bilir. Cogu oladabilir. Hayirlisiyla insallah. Guzel haberlerini bekliyoruz.abicim:)
58SİVASIM BENİM 04.06.2013, 20:09 RONALDİNHO MUUU :D anlaşıldı bu sene hedef bizimde özlediğimiz hedef olan ŞAMPİYONLUK ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN HAYALLERİMİZ GERÇEK OLACAK
BU SENE O SENE HEMDE CARLOS İLE !
mustafa_kavak58 04.06.2013, 20:21 Ronaldinho avrupa da oynamak istemiyo cunku hasta annesin yanindan ayrilmak istemiyo brezilyada oynamayi tercih ediyo diye biliom hayirlisi
eyuphulagu 04.06.2013, 20:29 Sivasspor teknik direktörlüğüne getirilen transfer çalışmalarına başlayan Roberto Carlos’un ilk hedefi Arjantinli Lucho Gonzalez...Teknik direktörlüğe Brezilyalı efsane Roberto Carlos’u getiren Sivasspor’da 2013-2014 sezonu için transfer çalışmaları başladı.
Öte yandan çalışmalarını sürdüren Sivasspor’un Burhan Eşer ve Gerard Gohou ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi...Kaynak:Totemspor.c om
34yigido34 04.06.2013, 20:31 böyle transferler yapmak güzelde bunları yaptık diyelimki altından kalkamassak bide başarı yakalayamassak sonumuz diyarbakır malatya kocaeli sakarya bunlar gibi olur
bigacti0n58 04.06.2013, 20:48 Ronaldinho nun adı geçiyor ....
beyler herhalde başkan gömü filan buldu bunlar müthiş isimler :)
Vay arkadaş harika gelişmeler oluyor inanmak mümkün değil. Korktuğum tek bir şey kaldı, borçlanıp da takımı toparlayamaz ve düşersek bir daha sıttin sene çıkamayız. Malatyaspor Kocaelispor vs. misali.
Ama şimdi şu güzel haberlerin içinde böyle lüzumsuz düşüncelere gerek yok. Hele bir takım toparlansın da görecez neler olacağını.
ozledımeskıyı 04.06.2013, 20:59 Birinci ağızdan alınan sağlam bilgiler(04/06/2013)
-Diego Lugano
-Lucho Gonzales
-Julio Baptista
ve şaka değil gerçek:
-RONALDİNHO
Geçen yıllarda bu listeyi önümüze koysan millet deli damgasını vururdu Ronaldinho ya gelince para devreye girer biz devreden çıkarız. Emeklerin için çok teşekkürler...
ozledımeskıyı 04.06.2013, 21:01 Ronaldinho avrupa da oynamak istemiyo cunku hasta annesin yanindan ayrilmak istemiyo brezilyada oynamayi tercih ediyo diye biliom hayirlisi
Burası Sivas de Jenerio değil mi ya evin de hissettiririz:)
münihliyigido58 04.06.2013, 21:03 Sivas de Janeiro.... hahaha helal olsun böyle esprili yigidolara! Gercekten yeni bir hava esiyor sehrimizde!
münihli_58 04.06.2013, 21:06 Burhan Eser yerine Özgür Cek, Yasin Öztekin, Sefa Yilmaz veya Serdar Gürler'le temasa gecilebilirdi hem daha gencler hemde teknik kapasiteleri daha yüksek, basariya aclar...
B.DUMANLI 04.06.2013, 21:06 Sivas de Janeiro.... hahaha helal olsun böyle esprili yigidolara! Gercekten yeni bir hava esiyor sehrimizde!
Sivas´li halayi unuttu,sambaya basladi.Al buda benden sana bir espiri.:D:D:D
münihliyigido58 04.06.2013, 21:13 Bundan sonrada 4 Eylül-11 Eylül arasi'da her yil Sivas Karnavali'dir.
poyrazer5858 04.06.2013, 21:15 eğer yukarıda ismi zikredilen futbolculardan bir kaç tanesi gelirse sivasspor takımı tarihinde ilk defa dolu tribünlere oynar, şehrimiz de tam anlamıyla bir futbol şehri haline gelir.
bahbaba58 04.06.2013, 21:15 Ronaldinho avrupa da oynamak istemiyo cunku hasta annesin yanindan ayrilmak istemiyo brezilyada oynamayi tercih ediyo diye biliom hayirlisi
2008 sene haberi kardeşim o aradan çok sular geçti brezilyada mutsuz futbol kariyerini avrupada noktalamk isteyecektir ayrıca roberto carlosla 19 yıllık arkadaşlar hem rakip hem takım arkadaşı hemde eski golcü ronaldo ronaldinho ve roberto carlos komşular aynı zamanda evleri bulunuyor futbol belgeselinde izlemiştim oradan hatırlıyorum...
B.DUMANLI 04.06.2013, 21:17 Bundan sonrada 4 Eylül-11 Eylül arasi'da her yil Sivas Karnavali'dir.
Brezilya´daki karnavallar Almanya´dakine benzemez,biliyorsun degilmi ne demek istedigimi.:confused:
bahbaba58 04.06.2013, 21:18 Bu siteye ve bu sitedeki doğu beye inanmayanlar hala resmi site haber yapmadan inanmam diyenler hala MORARMADINIZ MI ?
ROBERTO CARLOS olayını ilk bu sitede duyduk ve doğu bey söyledi
Vede 2007 yılından beri takip ettiğim bu site asılsız haberleri asla paylaşmıyor duyumları ve transfer gündemini doğru haberlerle süslüyor
Doğu bey bizim için bulunmaz bir nimet adama PARA versen vallaha Doğu beyden iyisi yapamaz
İYİKİ VARSIN SİVASSPOR.COM VE İYİKİ VARSIN DOĞU BEY ....
DoomsDay58 04.06.2013, 21:22 Dogu bey yeni haberler verse de biraz daha heyecanlansak :D
Dogu_Bey joseph boumla anlastigimiz haberi dogru mu ? ........ ve lucho gonzalezle görüsülüyormu ?.... baska isimler ögrene bildinmi.. :D:D:D
DOGU_BEY 04.06.2013, 21:27 Bu siteye ve bu sitedeki doğu beye inanmayanlar hala resmi site haber yapmadan inanmam diyenler hala MORARMADINIZ MI ?
ROBERTO CARLOS olayını ilk bu sitede duyduk ve doğu bey söyledi
Vede 2007 yılından beri takip ettiğim bu site asılsız haberleri asla paylaşmıyor duyumları ve transfer gündemini doğru haberlerle süslüyor
Doğu bey bizim için bulunmaz bir nimet adama PARA versen vallaha Doğu beyden iyisi yapamaz
İYİKİ VARSIN SİVASSPOR.COM VE İYİKİ VARSIN DOĞU BEY ....
senin canını yerim gardaşım, güzel sözlerin için çok sağol...
burda amacım Sivasspor ile ilgili ve özellikle de transferle ilgili sağlam duyumları ve kesinleşen haberleri karşılıksız paylaşmak..çünkü biliyorum ki bu sitenin tamamına yakınının kalbi de benim kalbim gibi Sivasspor aşkıyla atıyor..benim bugün verdiğim liste sağlam bilgidir ha bunalrdan hangisi veya hangileri alınablir onu göreceğiz..zaten bunlardan kimin olacağı konusunda bilgiler kesinleşirse yine ilk benden duyarsınız....dediğim gibi bu liste hayal ürünü değil..Carlos bizzat işin içinde..ve daha Carlos imzalamadan çok ünlü 1-2 isimi de getireceği bilgisni almıştım...Birde sanırım bizim ANZHİ kulubüyle bundan sonra daha yakın ilişkilerimiz olacak..başkanları KERİMOV müslüman sanırım..ekonomik anlamda ve Carlos faktörü nedeniyle oradan destek de görebilriiz. hem ekonomik anlamda bu bağ hem Carlos faktörü hem de başkanmızın uzun yılardan sonra ilk kez bu kadar heyecan içinde olması bu transferlerin bize bu sene hayal olmayacağını, yakın zamanda gerçekleşeceğini gösteriyor...değişen isimler veya gelişmeler olursa anında paylaşırım isterse sabahın 4-5'i olsun..saygılar :)
DOGU_BEY 04.06.2013, 21:30 isim veremem ama 2 yerli oyuncuyla da prensipte anlaşıldı...ayrıca gelecek adına takipedilen 2 genç oyuncu da var..
isim veremem ama 2 yerli oyuncuyla da prensipte anlaşıldı...
Burhan ve Gohou galiba :)
58SİVASIM BENİM 04.06.2013, 21:32 isim veremem ama 2 yerli oyuncuyla da prensipte anlaşıldı...
adamım o isimleri versende meraklanmasak :D büyük adamsın vesselam
bahbaba58 04.06.2013, 21:37 senin canını yerim gardaşım, güzel sözlerin için çok sağol...
burda amacım Sivasspor ile ilgili ve özellikle de transferle ilgili sağlam duyumları ve kesinleşen haberleri karşılıksız paylaşmak..çünkü biliyorum ki bu sitenin tamamına yakınının kalbi de benim kalbim gibi Sivasspor aşkıyla atıyor..benim bugün verdiğim liste sağlam bilgidir ha bunalrdan hangisi veya hangileri alınablir onu göreceğiz..zaten bunlardan kimin olacağı konusunda bilgiler kesinleşirse yine ilk benden duyarsınız....dediğim gibi bu liste hayal ürünü değil..Carlos bizzat işin içinde..ve daha Carlos imzalamadan çok ünlü 1-2 isimi de getireceği bilgisni almıştım...Birde sanırım bizim ANZHİ kulubüyle bundan sonra daha yakın ilişkilerimiz olacak..başkanları KERİMOV müslüman sanırım..ekonomik anlamda ve Carlos faktörü nedeniyle oradan destek de görebilriiz. hem ekonomik anlamda bu bağ hem Carlos faktörü hem de başaknın uzun yılardan sonra ilk kez bu kadar heyecan içinde olması bu transferlerin bize bu sene hayal olmayacağını, yakın zamanda gerçekleşeceğini gösteriyor...değişen isimler veya gelişmeler olursa anında paylaşırım isterse sabahın 4-5'i olsun..saygılar :)
Bende senin canını yerim gardaş Dediklerine gözüm kapalı imzanı atarım harfi harfine katılıyorum Hepimizin ortak değeri SİVASSPOR bazıları ne kadar 3 büyütülmüş sevdalılarını desteklese ALLAHA ŞÜKÜR biz onlardan olmadık
BENİM her günüm SİVASSPORLA kalbim atıyor sizinde ve bu sitedeki milyonlarca YİĞİDONUNDA atıyor
Ayrıca bazen sana karşı çamur atsalar bile kimseye aldırış etmedin paylaşmaya devam ettin sen veya ben bu haberleri paylaşsam ne olur TEK SİVASSPORUMUZ iyi olsunda kimin paylaştığının önemi yok ama Sen bunda usta birisin biz senin arkandan geliyoruz :)
KENDİNE İYİ BAK GARDAŞ HER ZAMAN TAKİPCİYİM SENİN VE SİTENİN...
DOGU_BEY 04.06.2013, 21:38 Burhan ve Gohou galiba :)
burhandan hariç hocam..gohu ile ilgili sağlam bilgi yok..belki alternatif olarak bekletiliyor...benim dediklerim bunlardan hariç...
asabibaba 04.06.2013, 21:44 burhandan hariç hocam..gohu ile ilgili sağlam bilgi yok..belki alternatif olarak bekletiliyor...benim dediklerim bunlardan hariç...
Mevkii ne acaba yerlilerin ben tahminen sağ bek ve önlibero diye tahmin ediyorum desem ????
ozledımeskıyı 04.06.2013, 21:46 Burhan ve Gohou galiba :)
Gohou Türk adına benzemiyor Doğu_Bey yerli demiş ya o bakımdan söylemek istedim gerçi kayseri de oynuyor adı Uckağat olsa yeridir.
ozledımeskıyı 04.06.2013, 21:48 burhandan hariç hocam..gohu ile ilgili sağlam bilgi yok..belki alternatif olarak bekletiliyor...benim dediklerim bunlardan hariç...
Burhan dan hariç 2 yerli Burhan dan hariç iki yerli hocam kaç harfli ona göre ben bunu düşünür dururum artık ama hayırlısıyla bitsin de
Ama bi ricam olacak isim vermeden oyuncuların isimleri seni memnun etti mi onu söylesen bu daha önemli benim açımdan.;)
DOGU_BEY 04.06.2013, 21:49 Gohou Türk adına benzemiyor Doğu_Bey yerli demiş ya o bakımdan söylemek istedim gerçi kayseri de oynuyor adı Uckağat olsa yeridir.
yav hocam gülmekten çenem gerildi..adı üçkağıt olsa yeridir ..:D :D :D Allah iyiliğini versin..
DOGU_BEY 04.06.2013, 21:50 Mevkii ne acaba yerlilerin ben tahminen sağ bek ve önlibero diye tahmin ediyorum desem ????
asabibabam onu kesn öğrenemdim biri belki sağ bek olabilir..yarın birgüne zaten bunalr da netleşir ve hemen söyleriz inşallah...
DoomsDay58 04.06.2013, 21:51 isim veremem ama 2 yerli oyuncuyla da prensipte anlaşıldı...ayrıca gelecek adına takipedilen 2 genç oyuncu da var..
Hangi takımlarda oynadıklarını da söylesen keşke biz de biraz araştırabilsek :D
babapiton 04.06.2013, 21:59 Sivasspor, Akhisarspor'un stoperi Uğur Demirok'a transfer teklifinde bulundu.
aozdemir 04.06.2013, 22:06 bu sene bizi kimse tutamaz :)
ROMANTİK KATİL 04.06.2013, 22:12 Almısken kaliteli oyuncu alacaksın helal olsun yönetimimize ve teknik heyetimize.
yigido yakup 04.06.2013, 22:21 Sivasspor, Akhisarspor'un stoperi Uğur Demirok'a transfer teklifinde bulundu.
bu gercekten iyi bi haber ligimizde kaliteli oyun standardi olan istikrari olan bi oyuncu insallah olur egerki tutarsa ümit ugur defansina dönebiliriz buda yerli adina cok müthis olur.
poolat58 04.06.2013, 22:39 transferler hakkında nedense yorum yazasım gelmiyor...sadece heyecan ve merakla bekliyorum...Carlos başgan işi bilir rahatım o yüzden...sadece keyfini çıkarıyorum... :D
mustafa_kavak58 04.06.2013, 22:40 isim veremem ama 2 yerli oyuncuyla da prensipte anlaşıldı...ayrıca gelecek adına takipedilen 2 genç oyuncu da var..
Akhisarin stoperi ugur demirok olmasin :)
cemahmety 04.06.2013, 22:50 Doğu Bey biz senin yönetime girmeni istiyoruz artık bize haberleri öğrenerek değil direk yaptıklarından söylersin :D Böylece daha az zahmete girersin ve Sivas'a hizmet edersin nasıl fikir :D
Morten58 04.06.2013, 22:50 Akhisarin stoperi ugur demirok olmasin :)
Uğur Demirok gelirse, attigi ilk gol ikinci gol olarak sayilir, cünki 'Akshiar formasiyla - Sivasspor adina gol atmisti , genc bir isim , fena degil bence.
yiğido58sinan 04.06.2013, 22:52 Ronaldinho avrupa da oynamak istemiyo cunku hasta annesin yanindan ayrilmak istemiyo brezilyada oynamayi tercih ediyo diye biliom hayirlisi
Tek pürüz bu olsunda tek annesini de alsın Sivas'a gelsin sanki Sivas'ta doktor hastane yok değilya :)
Respect58 04.06.2013, 23:00 Eğer rakam doğru ise Lucho González'in maaşı: 2,496 milyon EUR (2012) yaşının biraz daha ilerlediğini göz önünde bulundurursak indirime gidecektir.Bonservis bedelide vermeyecek olmamız transferin olabilitesini arttırıyor.Yalnız Ronaldinho bana pek gerçekci gelmedi :D
sivasa uyum sağlayacak oyuncular gerek eneramo misali ronaldo ronalhdinyo gelse ne yazar hiç birşey
Birinci ağızdan alınan sağlam bilgiler(04/06/2013)
-Diego Lugano
-Lucho Gonzales
-Julio Baptista
ve şaka değil gerçek:
-RONALDİNHO
saka degil di mi gerçek ?
nasil olabilir
ahhguzum 05.06.2013, 00:03 uyku girmiyor hayurli kandiller muthis transferler:)
citothehan58 05.06.2013, 01:01 uyku girmiyor hayurli kandiller muthis transferler:)
uyku bize haram oldu transferleri bekleciz artik ..
simdi bakarsin haberlerde yazar ...
Lugano yolda .. maalesef ucak biletini kayp etti
Ronaldinho .. annesini birakip gelemedi
Gonzales .. rotayi sasirdi
Bapista .. arabasi bozuldu artik yürüyerek gelir
biraz gece uyku girmiyor saka yapalim dedük :D
Hayirlisi olsun ben bu sefer iyi futbolcu gelecegine yürekten inaniyorum..
SOYUTPADISAH 05.06.2013, 01:16 Biraz benim biraz sitenin azizliğinden uzun zamandır bu siteye yorum yazamamıştım. Hemen çok kısa görüşlerimi arzedeyim kardeşler. Carlos'un Sivasspor'a neler kattığı ortada. Taraftarın bu kadar heyecanlandığını asla görmedim. Ve özellikle transfer için adı geçen isimler bu heyecanı çok daha yüksek seviyeye çıkartıyor. Yönetim belki transferler için çok para harcayacak ama ilk kez forma satışlarını beklentinin ötesinde olacak gibime geliyor. Anlayacağınız her tafartar bir tane değil birden fazla forma alacak ve bütün maaş formaya gidecek. Hergün birini giy git işe ya da gez sokakta :))
sivaslıadem 05.06.2013, 01:18 bu isimler ney yav
Gecenin yarısı halüsinasyon falan görmüyorum değil mi :-)
Doğu bey allahına gurban neler söylüyon yav sen
Essah mı bütün bunlar :-)
Biz neymişiz de haberimiz yokmuş
Helal olsun başkanım sana
Yönetimde senin gibi bi ikinci adam çıkmadı
Tek başına yönetimsın valla
Transferler başarıyi da getirirse dadından yinmez
SOYUTPADISAH 05.06.2013, 01:20 ha bide aklımdayken söyliyim site yöneticisi kardeşlerimizin dikkatine. Rıza Çalımbay Sivaslı olabilir ama artık teknik direktörümüz değil. Sitenin anasayfasında Rıza Hocanın yerine yeni Yiğido Carlos'un resmi iliştirilmeli diye düşünmekteyim. Ve az önceki mesajımda kullandığım cümlelerde ki harf fazlalıkları ve cümle düşüklüklerinden dolayı herkesten özür dilerim. İnsan heyecan yapınca harfinde cümleninde farkına varamıyor :)
sivastatlıbelam 05.06.2013, 01:25 ronaldinholara değil bizim ömer şişmanoğlu,batalla,holmen,cenk tosun gibi oyunculara ihtiyacımız var...
ronaldinho sadece reklam yapar,beşiktaş gibi oluruz,borç batağına düşeriz ve o çukurdan çıkamayız bir daha.
roberto carlos bu işi biliyorsa reklam peşinde değil geleceği olan futbolcu peşinde koşmalı.
ivancrayz 05.06.2013, 03:02 ronaldinholara değil bizim ömer şişmanoğlu,batalla,holmen,cenk tosun gibi oyunculara ihtiyacımız var...
ronaldinho sadece reklam yapar,beşiktaş gibi oluruz,borç batağına düşeriz ve o çukurdan çıkamayız bir daha.
roberto carlos bu işi biliyorsa reklam peşinde değil geleceği olan futbolcu peşinde koşmalı.
yorumunuza katılıyorum carlosda sunu dedi : ''benim adıma gelecek oyuncuyu istemiyorum Sivasspor'a başarı için gelecek oyuncu istiyorum.''
SivassporunSesi 05.06.2013, 09:04 Ben Luganodan çok kaygılıyım şayet birisi o ise;Fenerbahçedeki o hırs o hırçınlık Sivasspor'a paahalıya mal olur.....Yada yaşı ilerledi olgunlaştı abilik yapacak varsayımlarım bunlar umarım hakkımızda hayırlısı olur.... :)
O hırs b,ze çok kapı açacak gibi geliyor bana
Morten58 05.06.2013, 14:48 Sivasspor'umuzun 2013-2014 Transfer Dönemi:
Yeni teknik Heyetimiz:
Teknik Direktörümüz: Roberto CARLOS (2 yıllık imza)
Sportif Direktörümüz: Murat ERDOĞAN
Yardımcı Antrenörümüz: César González MENDIONDO
Yardımcı Antrenörümüz: Sefer YILMAZ
Kaleci Antrenörümüz: Murat GÖKSU
Sivasspor'umuza yeni gelen Futbolcular:
Burhan Eşer (Orta Saha) (2 yıllık imza)
Transfer
Transfer
Transfer
Transfer
Transfer
Transfer
Transfer
Transfer
Takımımız'dan ayrılanlar : (Giden Futbolcular)
Stefan Senecky (Kaleci)
Jan Rajnoch (Savunma)
Erhan Güven (Savunma)
Milan Cerny (Orta Saha)
Ricardo Pedriel (Forvet)
Michael Eneramo (Forvet)
Sercan Yıldırım (Forvet) --- kiralik idi
Erman Kılıç (Orta Saha) Galatasaray'a transfer oldu !
Durumu belirsiz olan Futbolcular : - (kalacak mı, gidecek mi?)
Kadir Bekmezci ?
-
-
-
-
-
DOGU_BEY 05.06.2013, 16:45 yeni bilgi: Lugano ve Baptistanın gelme ihtimali: %80
Murad_Kelleci58 05.06.2013, 16:46 Lugano :Gündemdeki, gelmesi en muhtemel isimlerin başında
Alex : Türkiye'ye tekrar oyuncu olarak dönmeyeceğini herkes biliyor.. Ve çıkan bu haberlerden maalesef bi'haber..!
Baptista : Gelme olsalığı yarı yarıya.. Hem maliyeti ve hemde yeni sezonda ülkesinde oynama isteği ağır basıyor..
Lucho Gonzalez : Şayet alırsa yönetim büyük bir iş yapmış olur.. Bonservis bedeli yok.. Kendi alacağı ücret noktasında indirime giderse neden olmasın gözü ile bakılabilir..
Deivid : Hem yaşı itibariyle ve hemde oynadığı mevki itibariyle Türkiye liginde misyonunu tamamlamış bir isim kanımca.. Gelirse hayal kırıklığı yaratabilir..
Ve Ronaldinho : Annesinin rahatsızlığından dolayı Avrupa'ya sıcak bakmıyor..Sivasspor'a gelme ihtimali bence % 1 bile değil..
NOT : Şayet Alex ve Deivid gelirse TC statüsünde oynama durumları var..
Murad_Kelleci58 05.06.2013, 16:52 yeni bilgi: Lugano ve Baptistanın gelme ihtimali: %80
Dış transfer noktasında en az iki klas isim olacak.. Her an yeni yeni isimler RC'nin listesine giriyor..
AvRuPaNiNKrALi58 05.06.2013, 16:53 yeni bilgi: Lugano ve Baptistanın gelme ihtimali: %80
Ronaldinho ve Lucho´dan haber yok sanirim cünki Roberto Carlos suan Ispanya´da bulunuyor degilmi Dogu_Bey?
cemahmety 05.06.2013, 17:00 Doğu Bey Baptista ve Lugano gelirse Sivasımızın bir köyünün adı Roberto Carlos bir köyünün ismi Doğu Bey olsun :D
Murad_Kelleci58 05.06.2013, 17:08 Bu sene Seri A'dan Seri B'ye düşen Palermo'nun Sloven Orta Saha oyuncusu olan İLİÇİÇ için acaba bir çalışma varmı hem RC tarafında ve hemde Murat Erdoğan cenahında..!! Çoktandır takip ettiğim bir oyuncu sol ayaklı teknik ve oyunun iki yönünde çok iyi oynayan, ayrıca üstelik henüz yaşıda 25..
Umarım büyüklerimizden bir duyan olur beni..!! :D
Murad_Kelleci58 05.06.2013, 17:11 İşte videolarından bir kaçı
http://www.youtube.com/watch?v=3w4w2HKzeu8
http://www.youtube.com/watch?v=rHpo-cqRfT8
asabibaba 05.06.2013, 17:19 İşte videolarından bir kaçı
http://www.youtube.com/watch?v=3w4w2HKzeu8
http://www.youtube.com/watch?v=rHpo-cqRfT8
6 milyon avro bonservis ve 2016 yılına kadar mukavelesi var. nasıl olacak bu iş ???????
|