Orijinalini görmek için tıklayınız : Roberto Carlos Sivasspor'da

SivasSpor.Com
03.06.2013, 14:40
http://resimzade.com/Show.html?i=40647&token=65889 (http://resimzade.com/Show.html?i=40647&token=65889)

Brezilyalı Carlos'un Sivas 4 Eylül Stadı'nda yapılan imza törenini yaklaşık 5 bin taraftar izledi.

Sivasspor, teknik direktörlük görevi için Brezilyalı Roberto Carlos ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda saha içinde kurulan alanda yapılan imza töreninde konuşan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, bugünün Sivasspor açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Sivasspor'un Süper Lig'e çıktığı günkü heyecanı yaşadığını ifade eden Otyakmaz, "Bugün önemli, yeniden başlangıç günü. İnşallah, dünya starının tecrübesiyle başarılara imza atacağız" dedi.

Carlos: "Çok güzel işler başaracağız"

Konuşmasına kendisine sevgi gösterisinde bulunan taraftarlara Türkçe teşekkür ederek başlayan Roberto Carlos da Sivasspor'un kariyerinde yeni bir başlangıç olacağını dile getirerek, "Burada olmaktan inanılmaz mutluyum" ifadesini kullandı.

Taraftarların "Oley oley Roberto Carlos, şampiyon yap bizi Roberto Carlos" şeklindeki tezahüratları üzerine Carlos, "Yapacağım, hatta hep birlikte yapacağız" diye konuştu.

Otyakmaz'a kendisine şans verdiği için teşekkür eden ve taraftarların tezahüratları arasında konuşmasını sürdüren Carlos, şunları kaydetti:

"Taraftar, beni çok iyi karşıladı. Onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada çok güzel işler başaracağız, bu bir ekip işidir. Hedeflerimiz büyük, stadı her maçta dolu görmek isterim. Umarım, bu desteğinizi her zaman sürdürürsünüz. Ben size güzel futbol seyrettirmek isterken siz de lütfen buna canlı olarak şahit olun."

Konuşmaların ardından Roberto Carlos, taraftarların ve yöneticilerin alkışları arasında 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninden notlar

Sivas 4 Eylül Stadı'nın içinde yapılan imza törenine kırmızı-beyazlı taraftarlar da alındı. Yaklaşık 5 bin taraftar, kapalı tribünde imza törenini izledi.

İmza töreni öncesinde Carlos ile ilgili tezahüratlar yapmaya başlayan taraftarlar, tören boyunca tezahüratlarını sürdürdü. Taraftarlar, "Welcome to Carlos" ve "We love you Carlos" şeklinde pankartlar açtı.

Ünlü futbolcu, imza töreninden sonra Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerle fotoğraf çektirdi. Carlos, Otyakmaz'ın kendisine hediye ettiği 58 numaralı "Roberto Carlos" yazılı formayı öptü.

Futbol topu ile Sivasspor forması ve kaşkollarını tribündeki taraftarlara gönderen Carlos, stattan ayrılırken Türkçe olarak, "Şampiyon Sivasspor" dedi.

mustafa_kavak58
03.06.2013, 14:45
Sivas 4 Eylül Stadı'nın içinde yapılan imza törenine kırmızı-beyazlı taraftarlar da alındı. Yaklaşık 5 bin taraftar, kapalı tribünde imza törenini izledi.

5 bin taraftar mi ? 1000 taraftar diyodu ligtv spikeri ve kapali tribüne 5000 tarafatar girebiliyomu

superglam
03.06.2013, 14:48
Bir RC (Rıza Calımbay) gitti Bir RC (Roberto Carlos) geldi.. Gelen dunya starı hemen ulusal kanallrda yayımlandı.. Sivassporumuza hayırlı olsun.. Sıra transferlere geldi şimdi işzamanı. Allah utandırmasın Yiğidoları...

Kizilirmak58
03.06.2013, 14:52
hoşgelidn roberto. güzel günler görceğiz yiğidolar

nightmare58
03.06.2013, 14:58
Benim güvenim sonsuz futbol bilgisi yüksek bir futbolcuydu. İlla ki futbolculara aktaracağı şeyler vardır. İlk deneyim de değil Anzhi'de 1.5 yıl görev yaptı. Bülent Uygun da ilk deneyiminde Sivasspor'da idi ama 2 kez şampiyonluğa oynadık.

akdolufaruk
03.06.2013, 15:01
muhteşem bir atmosferdi tarihi bir olaydı sivas için ve o tarihi olaya canlı şahitlik ettim bu bir onurdur keşke kalbi SİVASSPOR için atanlarda orda olabilselerdi ama ama onları en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum gürbetteki yiğidoların yerinede bağırdım ;)

Külhan
03.06.2013, 15:13
Biz gurbetcileri unutmayan yigidolara sonsuz selam larimizi sunar basarili bir sivasspor dileriz ve yeni hocamiz Roberto Carlosa hosgeldin diyoruz yeni sezonda nkendisine Üstün basarilar temenni ediyoruz insallah Üstün ve güzel bir sezon gecirmemizi diliyoruz .

Külhan
03.06.2013, 15:21
Yeni antrenörümüzden cok fazla beklentimiz var insallah iyi bir Transfer dönemi olur ve sivassporumuz istedigi güce ulasir temennimiz transferde riza hocanin yasadiklarini yasamaz biran önce kadroyu sekillendirir ve takimin oturmasi uzun Zaman Almaz kamp dönemini iyi degerlendirir ve kaynasmayi alismayi Cabuk yapar tabiki yönetimede cok görevler düsüyor onlarda inaniyoruzki kendilerine düsen vazifelerini eksiksiz ve noksansiz tamamlarlar.

AYDIN1985
03.06.2013, 15:22
http://www.ligtv.com.tr/haber/imzayi...esaji-gonderdi

Bu imza töreninin videosu arkadaslar

ozledımeskıyı
03.06.2013, 15:30
:)Wellcome to Carlos ne demek ya

yiğido58sinan
03.06.2013, 15:49

Carlos'a hoşgeldiniz demek :D

Kokomo
03.06.2013, 15:52
Hadi hayırlı olsun bakalım ...

Salim58
03.06.2013, 15:55
http://resimzade.com/Show.html?i=40648&token=53609 (http://resimzade.com/Show.html?i=40648&token=53609)

Başkanım Hayırlı Olsun. Roberto Carlos ve Ekibine Sivasspor'da Başarılar Dilerim.

skyhan
03.06.2013, 15:59
YARDIMCILARI ŞAMPİYONLUĞA OYNADIĞIMIZ SENEKİ HOCALAR HADİ HAYIRLISI BAKALIM..

Sivas' lee
03.06.2013, 16:11
Onu bunu boşverinde adam luganoyu baptista ve dahalarını getiricem sivasspora dedi bu tür futbolcularda zaten şampiyonluğa oynamamıza yeterde artar bilee adamsın carlos cansın sen can !!!!!!! :)

BOUN
03.06.2013, 16:18
Sivasspor büyüklüğünü birkez daha gösterdi.

Yine Mecnun başkan önderliğinde büyük oynuyoruz. Allah utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun.

Bundan sonra görev taraftarda. Her yerde her ortamda, süper destek olmalı. Özellikle içeride oynanan maçlarda bu sene taraftar rekoru kırmalıyız. Ki Mecnun başkanın emekleri karşılığını bulsun, ve Carlos'un hocalık kariyeri bomba gibi başlasın.

Buraya yazıyorum, Carlos başarılı olursa Sivasspor da en az Carlos kadar büyük bir marka haline gelecektir. Carlos'un başarısızlığı, bizi en fazla sıradan bir takım olmaya mahkum eder, zaten üç-dört yıldır bu görünümdeyiz; Carlos'u ise küçültmez. Maradona başarısız hoca olduğu için küçüldü diyebilir miyiz? Carlos'un başarısı ise Carlos'tan daha çok bizi büyükler ligine sokar.

Elimize geçen fırsatı değerlendirelim.

Murad_Kelleci58
03.06.2013, 16:38
Futbolcu iken, lakabı "Lokomotif" olan ve her serbest vuruşta barajdaki futbolcular ve kalecilerin korkulu rüyası olan RC Sivas'a Sivasspor'a yeni bir misyon ve yeni bir vizyon katmıştır.. Bence bu Sivas ve Sivasspor için bir milat olabilecek bir fırsattır..

İlk teknik direktörlük deneyimi olması sebebiyle elbette zor ve sancılı günlerimizde olacağı gibi, sabırla ve inatla daha çok destek vererek bu yeni yüzümüzü tüm kamuoyuna başarılarımızla kabul ettireceğimize yürekten inanıyorum..

Kabuk değiştiren bir Sivasspor RC yönetiminde yapılacak akıllı ve nokta transferlerle, hem kalite yabancı-yerli ve hemde genç gelecek vadeden futbolcular topluluğu ile başarıya içindeki dinamikleri de harekete geçirerek yakın zamanda başlayan Anadolu Futbol devrimi içindeki müstesna yerini tekrardan alacağına inancım tamdır..

Başta Sayın Otyakmaz olmak üzere, bu transferde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Büyük başarılarda hep beraber olmak dileğiyle.. Selamlar.. Saygılar..

fatih585858
03.06.2013, 17:42
Başkanımızı kulübümüzün vizyonunu yükselttiği için tebrik ediyorum.

babapiton
03.06.2013, 17:52
İmza töreni görüntüleri (PART-1) (http://www.youtube.com/watch?v=gWqcNeMefVg&feature=youtu.be)

ROMANTİK KATİL
03.06.2013, 18:14
Hayırlı ugurlu olsun ALLAH utandırmasın.

58MySouL
03.06.2013, 18:28
Tüm ulusal kanallar ve bir çok yurt dışındaki spor kanalları sivas ve sivasspor u konusuyor.Bir SİVAS lı olarak müthiş duygulandım gururlandım.Ben yürekten inanıyorumki SİVASSPOR bu sezon lige damgasını vuracak. ;)

Sivasım5858
03.06.2013, 18:48
Hoş geldin Carlos forumlarda başarıslığımız için dua edenlere inat inşAllah çOk başarılı oluruz..

serserilerin_prensi
03.06.2013, 19:02

carlos sivasın bi kazası ya:) carlosa hoşgeldin dediler herhalde:)

SivasLady
03.06.2013, 19:08
cümlemize hayirli ugurlu olsun, ins. bu sezon güzel seylere imza atariz
ona güveniyoruz ins. kendide Sivasspor ile "büyüyecek"

etlidöktürek
03.06.2013, 19:24
son 2-3 senedir düşme potasındaki maçlarımız hariç hiç bu kadar heyecan yapmamıştım:)..Rabbim utandırmasın...

Has Sivas`li
03.06.2013, 19:32
Büyük Baskan Mecnun Odyakmaz Roberto Carlos`u takimin basina getirerek cok önemli bir is yapmistir. Risk almismidir, evet cok büyük risk almistir ama yapilmasi gerekeni yapmistir baskan. Taraftarin ve kentin heyecaninin kayboldugunu cok güzel tespit etmis ve atesi yakmistir. Yüce Rabbim utandirmasin ve memleketimiz icin herseyin Hayirli olmasini nasip etsin.

tavatir
03.06.2013, 19:45
Arkadaşlar Carlos'un takıma geçmesi belki de en fazla benim futbol anlayışıma uymuyor. Kaptann58 arkadaşımız tarafından daha kimsenin haberi yokken ilk kez sitede Carlos adı verildiğinden itibaren bu kararın büyük riskler taşıdığını söyledim. Benim gibi düşünen arkadaşlar da oldu. Ama artık olayın resmileşmesi ile birlikte kabul etmek gerekirki ; Carlos artık bu takımın hocası ve başarılı olması için ona zaman tanımalıyız ve herkesin kendisine yardımcı olması lazım. Eleştiri yapan arkadaşlar da yapıcı tavır takınmalılar. Umarım reklamın yanı sıra takımın sempatisini ve diğer camialarla iyi ilişkilerini de geliştirir bu hamle ve güzel bir heyecanla yeni bir atak yaparız.

Bu arada Çılgın Türk arkadaşımızın da siteye gelmesini isterim. Farklı düşünceler ne kadar çok olursa ve farklı fikirler saygıyla karşılanıyorsa orada doğru daha çabuk bulunur diyorum.

kaptann58'e de bu haberi ilk kez kimse duymadan sitede duyurduğu için teşekkür etmek lazım. Yeni haberleri de bekler sanırım üyeler :)

babapiton
03.06.2013, 19:51
Imza töreni

part-1 (http://www.youtube.com/watch?v=gWqcNeMefVg&feature=youtu.be)

part-2 (http://www.youtube.com/watch?v=WxZtE3uiQZs)

asabibaba
03.06.2013, 19:55
Hayırlı uğurlu olsun.Artık kader kısmet çalışıp ileriye bakacağız ...;)

asabibaba
03.06.2013, 20:07
Ellerine sağlık babapiton kardeşim :)

Ferhat06
03.06.2013, 20:19
babapiton,görüntüler için şükran kesira.eyvallah.tribündeki sivas sevdalıları öpüldünüz.büyük başkana saygılar.

sivasspor585858
03.06.2013, 20:28
fenerbahce formasiyla bize attigi gol:
http://www.youtube.com/watch?v=nmOfezm7bsE

carlos´tan goller:
http://www.youtube.com/watch?v=CCgi5rG9WuQ

http://www.youtube.com/watch?v=-nqnbsR64E0

http://www.youtube.com/watch?v=qeQwqVySxhU

Erman Kilic´in kontrati kesinlikle uzatilmali.
Erman´a biraz özel antrenman yaptirirsa süper olur.

sivasspor585858
03.06.2013, 20:29
Bu arada Hasan Kabze bostami?
Ordu ikinci lige düstü?
Sivas´a gelse süper olur

tavatir
03.06.2013, 20:32
Hayırlı uğurlu olsun.Artık kader kısmet çalışıp ileriye bakacağız ...;)

Evet bu saatten sonra birliktelik ve çalışmak çok önemli. Herkesin yardımcı olması lazım.

HALIL
03.06.2013, 20:39
artik tek bir sey kaldi oda basari insallah allah yuzumuzu kara çikarmaz

ozledımeskıyı
03.06.2013, 20:40
Benim de aklımı kurcalayan bir transfer oldu ama üst düzey futboldan gelen ve 3.5 milyon Euro yu teperek gelen bir başarı isteği içimi rahatlatıyor...

HALIL
03.06.2013, 20:41
Benim kafam da karisik ama insallah ya tutarsa ! :D

Külhan
03.06.2013, 20:44
Sezon baslayana Kadar ve sonrasi herkes Yapici olmali elestiriyi gerektirecek bir olay olmadan kimse kendine göre yeristiri yapmamali zira gelen hoca yerli degil onu anlamali adamin yabanci olmasi bir ikincisi antrönürlük hayatina henüz baslangic safhasinda olmasi vede sivasimizi henüz tanima firsati olmamasi bunlari göz önüne alinca ister istemez elestiri pekte hos olmaz insallah bu dediklerimizi Cabuk atlatirda elestirive yeristiriye yer kalmaz herseyi Cabuk toparlariz.

DOGU_BEY
03.06.2013, 21:10

5 bin taraftar mi ? 1000 taraftar diyodu ligtv spikeri ve kapali tribüne 5000 tarafatar girebiliyomu

hocam şöyle açıklayayım:vipin kapasitesi sanırım 2500-3000 civarı...bugün törende vip tamamen doluydu hatta vipin ön kısımlarına yığılma vardı..yani 3000'e yakın taraftar rahatılıkla vardı...

MaXiMuM
03.06.2013, 21:18
Hepimiz gibi Mecnun başkanda çok heyecanlıydı. Bu yeni heyecan bize şampiyonluk getirir İnşaallah

hüso58
03.06.2013, 21:23
bnde çok olumsuz düşünüyodum ama salaklığımın farkına vardım :)
carlos gibi adam gelmiş beenmemezlik olmaz :D

MaXiMuM
03.06.2013, 21:24
Arkadaşlar Carlos'un takıma geçmesi belki de en fazla benim futbol anlayışıma uymuyor. Kaptann58 arkadaşımız tarafından daha kimsenin haberi yokken ilk kez sitede Carlos adı verildiğinden itibaren bu kararın büyük riskler taşıdığını söyledim. Benim gibi düşünen arkadaşlar da oldu. Ama artık olayın resmileşmesi ile birlikte kabul etmek gerekirki ; Carlos artık bu takımın hocası ve başarılı olması için ona zaman tanımalıyız ve herkesin kendisine yardımcı olması lazım. Eleştiri yapan arkadaşlar da yapıcı tavır takınmalılar. Umarım reklamın yanı sıra takımın sempatisini ve diğer camialarla iyi ilişkilerini de geliştirir bu hamle ve güzel bir heyecanla yeni bir atak yaparız.

Bu arada Çılgın Türk arkadaşımızın da siteye gelmesini isterim. Farklı düşünceler ne kadar çok olursa ve farklı fikirler saygıyla karşılanıyorsa orada doğru daha çabuk bulunur diyorum.

kaptann58'e de bu haberi ilk kez kimse duymadan sitede duyurduğu için teşekkür etmek lazım. Yeni haberleri de bekler sanırım üyeler :)

Farklı düşünceler elbette olmalı sitemizde.
Ama gerek futbolcu gerekse hoca transferlerinde olumsuz eleştirilerde bulunanlarda ben şu 2 kritere bakarım.

1- Gerçekten Sivasspor'un başarısını düşündüğü için mi ?
2- Yoksa bukalemun gibi renkten renge giren, asıl tuttuğu İst. takımlarından dolayı, eskiden duydukları kin ve nefretten dolayımı?

Ne yazıkki ben bir kaç üyede bu 2. şıktan dolayı itiraz edenlerin olduğunu düşünüyorum.

savaş2
03.06.2013, 21:29
***öncelikle SİVASIMIZA hayırlı olsun başkan röportajından çok he canlıydı ,tahmin ediyorumki kafaya oynadıığımız ilk 3 yılı gene bu sene yaşayabiliriz, bu sezon kaliteli oyuncular alınacak gibi .murat ERDOĞAN ın gelişine cok sevindim,kadirin gidişine o kadar üzüldüm.takımın iskelesini bozmamız gerekir yoksa toparlamamız zora girebilir.

infial§
03.06.2013, 22:43
Kim derdi ilk kafa golünü attığı takıma hoca olarak geleceğini

cılgınsivas58
03.06.2013, 23:09
hoşgeldin yiğido (carlos) işallah ilk teknik direktör deneyimin başarılı olur
allah utandırmasın

cılgınsivas58
03.06.2013, 23:10
artık yönetimin elini cebine etme zamanı gelmiştir

58fatihcan
03.06.2013, 23:12
Bu saatten.sonra sadece destek verilmeli ve beklenmeli. Biz ustumuze duseni yapalim da ilerde birilerini suclarsak bizi suclayacak birsey.bulamasin

GurbetciYigidom
03.06.2013, 23:27
Biz gurbetcileri unutmayan yigidolara sonsuz selam larimizi sunar basarili bir sivasspor dileriz ve yeni hocamiz Roberto Carlosa hosgeldin diyoruz yeni sezonda nkendisine Üstün basarilar temenni ediyoruz insallah Üstün ve güzel bir sezon gecirmemizi diliyoruz .
yigidom yazmis ayni düsünceleri temenni ediyorum

Morten58
04.06.2013, 00:17
babapiton sunar :

Video----------İmza Töreni PART-1 ---------- izlemek için tıklayın (http://www.youtube.com/watch?v=gWqcNeMefVg)

Video----------İmza Töreni PART-1 ---------- izlemek için tıklayın (http://www.youtube.com/watch?v=WxZtE3uiQZs)

Morten58 sunar :

Video----------İmza Töreni ---- Sivasspor'da Roberto Carlos Resmi Sözleşmeye İmza Attı ---------- izlemek için tıklayın (http://www.dailymotion.com/video/x10jgug_sivasspor-da-roberto-carlos-resmi-sozlesmeye-imza-atti_sport)

Video----------İmza Töreni ---- Roberto Carlos resmen Sivasspor'un hocası oldu! ---------- izlemek için tıklayın (http://www.dailymotion.com/video/x10jdwr_roberto-carlos-resmen-sivasspor-un-hocasi-oldu_sport)

Video----------İmza Töreni ---- Roberto Carlos ''Şampiyon Sivasspor'' ---------- izlemek için tıklayın (http://www.dailymotion.com/video/x10jh6m_roberto-carlos-sampiyon-sivasspor_sport#.Ua0UNpycPtk)

Morten58
04.06.2013, 01:38
http://resimzade.com/Show.html?i=40652&token=46444

Öncelikle,dün 4 Eylül stadına gelen ve coşkulu bir şekilde imza törenini izleyen herkese teşekkür etmek lazım. Roberto Carlos gibi bir ismin Sivasspor’a teknik direktör olarak imza atacağı statta en 10 bin kişi filan olacağı söyleniyorda,ama bizim Sivaslı’lar yine yapacağını yaptı!

Yani çok konuşup,icraat yapmadı! Ama yinede ben gelenlere,az fakat öz coşku yapan Yiğidolara bir kez daha teşekkür ediyorum. İmza töreninde dikkatimi çeken bir diğer olayda,şeref tribününün boş olmasıydı. Maçlarda (helede Fener,Galatasaray ve Beşiktaş) adım atacak yer kalmayan şeref (protoko) tribününde,maalesef bir-iki kişi gözüme çarptı. Deftardar Salih Dursunoğlu,diğeride Ak Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru.Herhalde dün Sivas’ta Carlos’un gelişinden daha önemli işleri vardı ve o yüzden gelemediler diye düşünüyorum!

Bunlar işin can sıkan taraflarıydı. Birde,Sivas’ı yeniden heyecanladıran,Sivas’a hareket getiren gelişmeler yaşandı. Tabiki Carlos’un Sivasspor’a gelmesi başlı başına bir hareketlilik. Ama asıl hareketlilik bundan sonra olacak. İmza töreninden önce Carlos’un menajeriyle uzun süre sohbet ettik. Eto ve Anelka gibi Dünya stadı isimlerin dolaştığını sordum ve bana aynen şu cevabı verdi “ Bunlar yok,ama şunu söyleyebilirim,bu hafta içinde en az bu isimler kadar ünlü birileri gelebilir”dedi.
Sağolsun menajer Özkan kardeşim,birde jest yaparak imza öncesinde Carlos’la bizi bir araya getirip,çok ama çok özel röportaj yapmama vesile oldu. Bütün Yiğidoların çok merak ettiği önemli konuları sordum,oda içtenlikle cevapladı. İnşallah bu röportajı yarın okuyacaksınız.

ASIL ALKIŞLANMASI GEREKEN BAŞKAN VE YÖNETİMİ
Dün imza töreninde önce otelden çıkmadan lig tv muhabiri Atakan ve diğer gazeteci arkadaşlarla Carlos’un gelişini konuşurken,bana çok önemli bir şey söylediler. Dediler ki “ Biz Carlos’un hoca olarak Sivasspor’a geleceğini ilk duyduğumuzda “Hadi canım sende” diyerek burun kıvırmıştık,ama şu anda Carlos Sivas’ta bu çok önemli. İmza atana kadar inanmak istemiyoruz”
Evet,Roberto Carlos şu anda Sivasspor’un resmi Teknik Dirktörü,Dünya basınıda haberi böyle geçti.

Sivas’a ve Sivasspor’a ayrı bir heyecan getiren başta Sivasspor Başkanı sayın Mecnun Otyakmaz’a ve yönetimine bir Sivaslı olarak binlerce teşekkür ediyorum. Onlar bunu fazlasıyla hak etti.

Abdullah YİĞİT

ilyasbaba_58
04.06.2013, 09:51
hoşgedin carlos umarım hayırlı olur şimdiden medyanın gözü üzeremizde basında daha çok yer alacağımız kesin görünüyor.

skep06
04.06.2013, 10:03
Başkanı ne zamandan beri böyle istekli ve heyecanlı görmedim.
Bu enerji hepimize yansımış durumda.
Rutin hepimizi sıkmıştı Carlos un gelmesi yeni bir heyecan getirdi.
Artık heyecanla bekliyoruz gelecek sezonu kimler alınacak nasıl oynayacağız nasıl olacak diye..
Hepimizin aradığı buydu sanırım yenileşme, değişim ve hedef
Gelecek sezon nasıl olur bilemem ama bu hamlen için teşekkürler Başkan üzerimizden ölü toprağını attığın için...

babayavuz
04.06.2013, 11:46
ben roberto carlosun çok başarılı olacağını ümit ediyorum ve diyorumki hoşgeldin roberto carlos sivasa ve sivasspora bu arada imza atma törenine yurt dışında olduğumdan dolayı katılamadım ama orada bizleri en iyi şekilde temsil eden yiğido arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

kızılova
04.06.2013, 16:24
Roberto Carlos u omuzlarda karşılayıp en ufak bir olumsuzlukda istifasını istemeyiz inşallah. Teknik Direktörümüz Sivasspora Hayırlı ve Uğurlu olsun.

B.DUMANLI
04.06.2013, 17:56
Bu transferde emegi gecen herkese ve bilhassa Sivasspor´a hic tereddüt etmeden evet diyen R.Carlos´a tesekkürler.
Sivasspor öyle bir gelecege yatirim yaptiki sadece Carlos degil bu isten Sivasspor´a Carlos´tan sonta teknik direktörlüge soyunacak Murat Erdogan´ada zemin hazirlanmis oldu.
Carlos´tan sonra M.Erdogan takimin basina gececektir öyle umuyorum.Bu yatirim onun icin yapildi.M.Erdogan efendiligiyle,kisiligiyle bu makami zaten hakediyor.

58SİVASIM BENİM
04.06.2013, 20:10
bu bir MİLAT bu bir YENİDEN DOĞUM bu bir BAŞLAMA VURUŞU !!!

şimdi herkes bizi izlesin bizde para olmayabilir ama bizde MAYA VAR MAYA!!! YÜREK VAR !!! ŞİMDİ HERKES BİZİ İZLESİN

threestar58
04.06.2013, 20:15
hayirli olsun, herkes icin yeni bir heyecan ne kadar basarili olur tabi o tartisilir ve yapilacak transferlere bagli herseye ragmen pozitif bakmak lazim insallah basarili olur ve takimi sampiyon yapar

existence
05.06.2013, 07:30
Teşekkürler Başkan. sen üzerine düşeni yapıyorsun, sıra bize geliyor, Bizim görevde stadı fullemek.

yiğido58sinan
18.06.2013, 00:39
Arkadaşlar roberto carlos geleli iki hafta oldu ama ben hâlâ sevinebilmiş değilim roberto carlosun gelmesine. Buruk bir sevinç yaşıyorum bir deyişle. Daha bir maç bile yönetmedi fakat şimdiden gidecek olmasına üzülüyorum. 2 yıl çok az değilmi sizce de? 10 yıl sonrayı düşündüğümüzde carlos realin başında olacak mesela Sivasa bir daha gelirmi? Şöyle 5 yıl bizde olacak olsa bari ne güzel olurdu... Ben daha gelişine sevinemeden gidişine üzülüyorum...