Orijinalini görmek için tıklayınız : Kulübüne destek ol
SivasSpor.Com 06.06.2013, 08:35 http://resimzade.com/Show.html?i=40692&token=81057
Lisanslı ürün al, kulübüne destek ol...!
Sevgili Yiğidolar Sivasspor’umuz Süper Lig’de dokuzuncu sezonuna giriyor. Kulüp olarak önemli mesafeler kaydettik, başarıyı da başarısızlığı da tattık. Zirveye oynayarak, Avrupa kupalarında top koşturarak, orta sıralarda mücadele ederek, kümede kalma savaşı vererek hem kulüp olarak hem de taraftar olarak önemli tecrübeler kazandık.
Geriye dönüp geçen yıllara baktığımızda kulübümüzün her zaman üzerine koyarak ilerleme kaydettiğini, acıyı da tatlıyı da tadarak yoluna sağlam adımlarla devam ettiğini görüyoruz. Bu yolda olmaz denilenler oldu, hayal denilenler gerçekleştirildi. Şampiyonluğa da oynadık, Avrupa kupalarına da katıldık, ve nihayet Roberto Carlos'u da teknik direktör olarak getirdik. Bugün Alex'in, Ronaldinho'nun, Baptista'nın ve daha bir çok yıldız isimler ciddi ciddi Sivassporumuzla birlikte anılıyor. Daha ne olsun?
Ancak ne kadar hüzün vericidir ki bizler taraftarlar olarak bazı konularda kulübümüzün gösterdiği gelişmenin gerisinde kalıyoruz. Lisanslı ürün alımı hususunda gösterdiğimiz zafiyet de önemli açıklarımızdan birisi. Geçen yıllar itibariyle lisanslı ürünlere yeterli ilgi gösterdiğimizi ve bu konuda gelişme gösterdiğimizi söylemek mümkün değil.
Hepinizin malumudur, çoğu kereler stadyumlarda Sivasspor’umuza destek veren taraftarlarımızın üzerlerinde atkı, forma ve benzeri lisanslı ürünlerin bulunmaması şikayet konusudur. Ayrıca Sivas’ta bulunan lisanslı ürün satışı yapan iki adet satış noktasının gerekli ilgiyi görmemesi, insanları cezbedecek şekilde dizayn edilmemiş olmaları, ürün çeşidinin sınırlı olması, internet üzeri satışın yapılmaması, ayrıca en önemlisi taraftarımızın bu konuda yeterli ilgiyi göstermeyip, duyarlılık geliştirmemiş olması bizim açımızdan üzerinde düşünülmesi ve eksikliği giderilmesi gereken hususlardır.
Gerek yurt içinde gerek yurt dışında yaşayan on binlerce hatta yüz binlerce Sivaslı olarak bu yaz tatilinde de memleketimize gideceğiz. Köyümüzü, ilçemizi ve şehrimizi ziyaret edeceğiz. Gelin hep birlikte bu yaz bir değişiklik yapalım. Kendimiz, eşimiz, çocuğumuz, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve sevdiklerimiz için lisanslı Sivasspor ürünleri alalım. Kulübümüze aidiyetimizi pekiştirmek, yıl boyunca gurbetten veremediğimiz desteği ufak da olsa maddiyata dökmek ve şanlı yürüyüşümüze bir katkı da bizler sunmak için Sivasspor ürünleri satın alalım, bu ürünleri üzerimizde taşıyalım.
Bu vesile ile Sivasspor ürünlerine güçlü bir talep oluşturarak, kulüp yönetimimize yeni sezon ürünlerinin birkaç hafta içerisinde piyasaya sürülmesi, ürün çeşitliliğinin artırılması, internet üzeri satışın bir an önce hayata geçirilmesi ve benzeri konularda ciddi bir mesaj da vermiş oluruz. Ne dersiniz, var mısınız?
www.sivasspor.com yönetimi
yerliturkuaz 06.06.2013, 08:42 Roberto Carlos'un gelmesi vede yapılması muhtemel yıldız transferler futbola ilgisi olmayanların bile stada çekeceğini düşünüyorum.
Yalnız kombine konusunda ben o kadar iyimser değilim yine satılan kombine sayısı iki bini geçmez. Yalnız stada gelen taraftar konusun da ise hatırı sayılır derece da artmalar olacakdır.
Kulubümüzün özellikle ürün pazarlama konusunda bir atağa geçmesi lazım. bu konu da ciddi bir kurum yada kişilerle çalışılmalıdır. İstanbul'da birçok AVM var illa mağaza açmaya gerek yok. Burada birçok marka ürünün satan kuruluşlar var. Bu kuruluşlarla irtibata geçerek Sivasspor ürünleri satılabilir.
Bu konu da çok örnek verebiliriz. Yalnız kulubümüze bu konuda çok büyük işler düşüyor.
Şunu unutmayalım ki kazananda kaybeden de her zaman Sivasspor olacakdır...
Ben bunu senelerdir diye diye anlata anlata dilimde tüy bitti. Lisanslı ürün ucuz ve uyduruk olmaz, lisanslı ürün pahalı ve kaliteli olur, üzerindeki logo olsun, diğer görseller olsun çok ciddi standartları ve kulübün kimliğini belirler. Sivasspor yönetimi bu konuya çok uzun süredir hiç önem vermiyor, hep ürünler çok kalitesiz, bırakın diğer görselleri üzerlerindeki logolar bile uydurma (bu konunun ilk mesajındaki yorgandaki logoya bakın mesela, o Sivasspor logosu mu?)
Yönetim eski iğrenç pazar malı tişörtlerin satılmasını beklemeden onları oradan çeker, kaliteli ve güzel ürünler yapar (bkz. Bursa, Ordu, Es-Es...), bunlara taraftar yoğun ilgi gösterir (fiyatlar da biraz pahalı olur, sonuçta destek olmak için alınacak, tişörte ihtiyaç olduğu için değil) ve böylece kulüp kazanır.
Bu sene bu lisanslı ürün kalitesi işini çözebilirlerse gerçekten şampiyon olmuş kadar (belki de daha çok) sevineceğim. Çünkü şampiyonluk bir sene olur, kurumsallık her zaman.
PETKOVİC 06.06.2013, 08:51 valla ben formamı aldım aga :)
58hayati 06.06.2013, 09:54 ben her sivasa gitmemde kesin kez bişeyler alıyorum..evdekiler bana hep kızıyorlar bu ne kadar bayrak forma atkı var diyorlar..olum zaten FANATİK SİVASSPORLU...maaşallah..
58sinan58 06.06.2013, 10:00 Gerek yurt içinde gerek yurt dışında yaşayan on binlerce hatta yüz binlerce Sivaslı olarak bu yaz tatilinde de memleketimize gideceğiz. Köyümüzü, ilçemizi ve şehrimizi ziyaret edeceğiz. Gelin hep birlikte bu yaz bir değişiklik yapalım. Kendimiz, eşimiz, çocuğumuz, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve sevdiklerimiz için lisanslı Sivasspor ürünleri alalım. Kulübümüze aidiyetimizi pekiştirmek, yıl boyunca gurbetten veremediğimiz desteği ufak da olsa maddiyata dökmek ve şanlı yürüyüşümüze bir katkı da bizler sunmak için Sivasspor ürünleri satın alalım, bu ürünleri üzerimizde taşıyalım.
valla ben kendi adıma konuşuyorum geçen sene iki defa sivas a gittim ikisinde de hiç bir şey alamadan geri çıktım çeşit yok denecek kadar azdı ve bedenlerin hepsi aynıydı smoll ikinci bir beden seçeneğide yoktu yani yönetimimiz bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirirse ben taraftar olarak yiğidolarında üzerine düşen görevi yerine getireceği kanaatindeyim
58fatihcan 06.06.2013, 10:19 Bir tanidigim iki tane orjinal forma almis sivasa gidince. Formadaki amblem cikmis. Hali sahada arkadaslarima rezil oldum diyordu. Bu adam nasil alsin bir daha forma. Kaliteli olsun cesit olsun. Sadece sivas degil istanbldakilerde dusunulsun satislar bence cok iyi olacaktir
fatihcan58 06.06.2013, 10:20 Kulube destek olmayı en çok isteyenlerdenim. Fakat ne doğru düzgün bir storemiz ne de internet ten online alışveriş yapabileceğimiz bir sitemiz var. Bunları da geçtik. Doğru düzgün çeşitli alabileceğimiz forma, atkı, şapka gibi hiç bir şeyimiz yok. Roberto Carlos Başka bir takıma gelse şimdi den 500 bine yakın forma üretilir satılırdı. Bizim böyle şeyleri paraya dönüştürme gibi bir huyumuz yok, olmadı ne zaman olacak o da allah kerim.
Gerek yurt içinde gerek yurt dışında yaşayan on binlerce hatta yüz binlerce Sivaslı olarak bu yaz tatilinde de memleketimize gideceğiz. Köyümüzü, ilçemizi ve şehrimizi ziyaret edeceğiz. Gelin hep birlikte bu yaz bir değişiklik yapalım. Kendimiz, eşimiz, çocuğumuz, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve sevdiklerimiz için lisanslı Sivasspor ürünleri alalım. Kulübümüze aidiyetimizi pekiştirmek, yıl boyunca gurbetten veremediğimiz desteği ufak da olsa maddiyata dökmek ve şanlı yürüyüşümüze bir katkı da bizler sunmak için Sivasspor ürünleri satın alalım, bu ürünleri üzerimizde taşıyalım.
valla ben kendi adıma konuşuyorum geçen sene iki defa sivas a gittim ikisinde de hiç bir şey alamadan geri çıktım çeşit yok denecek kadar azdı ve bedenlerin hepsi aynıydı smoll ikinci bir beden seçeneğide yoktu yani yönetimimiz bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirirse ben taraftar olarak yiğidolarında üzerine düşen görevi yerine getireceği kanaatindeyim
aynen Kardesim,
ben de her zaman Forma falan almak istedim ( en azinda 5 tane lazim ) amaaaa giti zaman ya kapali yada bisey kalmamis icinde cok ilginc bu is....:rolleyes:
hele gecen sene de gitim kapi üztüne yazdiki yarim saat sonra tekrar acilacak valla yarim saat sonra ordaydim kapali.... 2 saat sonra bidaha gittim gene Kapali yaaa tek bana mi öyle oliyo??
sonra morelim bozuldu pazar da Kalitesis bir Forma aldim... :mad:
Not: 3 hafta sonra tekrar Sivastayim kapali olursa bidaha gitmem :D
onurcngr 06.06.2013, 10:52 Bir tanidigim iki tane orjinal forma almis sivasa gidince. Formadaki amblem cikmis. Hali sahada arkadaslarima rezil oldum diyordu. Bu adam nasil alsin bir daha forma. Kaliteli olsun cesit olsun. Sadece sivas degil istanbldakilerde dusunulsun satislar bence cok iyi olacaktir
2009da aldığım forma hala yeni gibi kaç sefer yıkandı halı sahada top koşturduk okadar ne renginde bozulma oldu ne de amblemde sökülme
58sinan58 06.06.2013, 10:54 [/B]
aynen Kardesim,
ben de her zaman Forma falan almak istedim ( en azinda 5 tane lazim ) amaaaa giti zaman ya kapali yada bisey kalmamis icinde cok ilginc bu is....:rolleyes:
hele gecen sene de gitim kapi üztüne yazdiki yarim saat sonra tekrar acilacak valla yarim saat sonra ordaydim kapali.... 2 saat sonra bidaha gittim gene Kapali yaaa tek bana mi öyle oliyo??
sonra morelim bozuldu pazar da Kalitesis bir Forma aldim... :mad:
Not: 3 hafta sonra tekrar Sivastayim kapali olursa bidaha gitmem :D
emmi ben de inşallah bir ay sonra sivas tayım umarım bu iş biz gidene kadar çözülür
emmi ben de inşallah bir ay sonra sivas tayım umarım bu iş biz gidene kadar çözülür
Dayi :D
insallah senin dedin gibi olur ve orda olunca bana PM at belki orda bir gün bulusurus...;)
NOT: Burda bir kac gün önce birisi bir Site paylasmis ( Sivasürünler ) bu Site hala bulamadim birisi varsa bana gönderin Lütfen tabbiki Yurtdisindan sparis olursa!!
58sinan58 06.06.2013, 11:08 Dayi :D
insallah senin dedin gibi olur ve orda olunca bana PM at belki orda bir gün bulusurus...;)
NOT: Burda bir kac gün önce birisi bir Site paylasmis ( Sivasürünler ) bu Site hala bulamadim birisi varsa bana gönderin Lütfen tabbiki Yurtdisindan sparis olursa!!
inşallah emmi ben de çok isterim buluşup görüşmeyi
gokturk58 06.06.2013, 11:29 ürün çeşitliliği ve güzel tasarımlar şart. insanlar günlük hayatlarında da rahatlıklı kullanabilmeli kalite şart. ve en önemlisi sivas dışında sivaslı çok var ama buralarda alacak imkan yok.
Riga reklamlı formalarımız fazla yıpranmadı onu kolleksiyonumuza kaldırıp yeni sezona Roberto Carlos yazılı formalar çıksada alsak.
Konuyu yazan ilgili en son ne zaman Sivasspor satış mağazasına gitti acaba????
Orada alınabilecek ürünler; forma, atkı veya şapka. Onlarda da ya kalmamış ya da formaların bedenleri yok.
Kimse kusura bakmasın ama geriye kalan diğer ürünleri de gerek tişört (!) gerek polar (!) veya digerlerini bana degil benim diyen adama verseniz yolda yururken giymez.
Perşembe pazarının mallarından daha kötü durumdalar... Aga tamam kulübe destek olmasına olalım eyvallah da, o magazadan sorumlu yoneticiler de bir zahmet ellerini taşın altına koysunlar...
Yönetici o poları yanımda yolda giysin bende giyecem kabul :)
edebiyatisyen 06.06.2013, 12:25 Kredi kartına taksit istiyoruz.
SivasLady 06.06.2013, 12:52 Lisanslı ürün al, kulübüne destek ol!
.............................
Bu vesile ile Sivasspor ürünlerine güçlü bir talep oluşturarak, kulüp yönetimimize yeni sezon ürünlerinin birkaç hafta içerisinde piyasaya sürülmesi, ürün çeşitliliğinin artırılması, internet üzeri satışın bir an önce hayata geçirilmesi ve benzeri konularda ciddi bir mesaj da vermiş oluruz. Ne dersiniz, var mısınız?
en önemli kısım bu,
bizler Sivasspor yönetiminden katkida bulunabilmemiz icin istekde bulunuyoruz
bizler almak istiyoruz, katkida bulunmak istiyoruz
istiyoruz ama izin vermiyorlar nasil cünkü ürünler yok
storenin kapisina dayanan genelde bos el ile geri dönüyor
lütfen yöneticilerimiz buna en kisa zamanada bir care bulun
yeni kaliteli formalar istiyoruz
her kisima uyacak sekilde olsun
bedenlerin gercek beden boyutunda olsun (lütfen kumastan calinmasin)
degisik degisik alternatif ürünler, sapka, atki, anahtarlik, top, fincan vs.
sezon baslamadan önce hazir olmalarini istiyoruz
izin icin yurtdisindan gelenler ve yurticinde olupte gurbetde olanlarin alabilmesi icin biranönce hazirlanmalarini istiyoruz
sizler bize güzel ürünler sunun ki bizler bol bol alalim
hem siz hem biz destekden dolayi mutlu olalim
sivaslıadem 06.06.2013, 12:55 normal kıyafet alırken 3ün 5in hesabını yapıyorum
Ama işin ucunda sivasspor olunca 50nin 100ün hesabını yapmıyorum her tatile gelmemde boş dönmüyorum
Bu tatilde de boş dönmeyiz
Özellikle carlos lu bir ürün olursa muhakkak alırız
Abdullah DuMaN 06.06.2013, 13:10 Bu konuda yönetime de iş düşer ürün çeşiti ve kullanışlı ürünlere ihtiyaç var armalı ve uzun kollu penyelerın pjamadan farkı yok
halimsancak58 06.06.2013, 13:56 arkadaş forma alsan nolur stada gelen profillere bak sanki sinema ya gelmişler..biraz bursa taraftarlarını örnek alsak sıkıntı aşılacak adamlar lisanslı ürünleri aldığı gibi maç günlerinde olsun her yer yeşil beyaza bürünüyo bizde heralde en fazla satılan ürün çekirdek dir.inşallah Carlos un gelişiyle uyuyan dev ayağa kalkacaktır
SenSetik 06.06.2013, 14:03 yönetimde bizi zora sokacak galiba...seneye hangi futbolcunun formasını alsak acaba...ne isimler dolaşıyor piyasada :) ben gelirse bapptista forması alacağım :)
mdogan58 06.06.2013, 14:10 Icindeki urunlere bi ceki duzen verin bizde gelip alis verisimizi yapalim.. Simdiden yeni sezon formalari cikmali ki gurbetci dostlarimiz alis verisini yapsin. Bebekler ve de cocuklar icin de urunler tasarlansin.. istanbul takimini tutan arkadaslarim cocuklarina urun alirken ben alamiyorum!!! Neden?? YOK cunku.. Yonetim bu konuda benim icin sinifta kalmistir..gerci zaten mezun olmaya da niyetleri yok gibi..
58SARKISLALI58 06.06.2013, 14:15 Bı keresınde bende gıttım forma alayım dıye formaları görünce pazar malı yada çarşaf gıbıydı ıkı çalışan bayan vardı dedım bu nasıl formalar kalıte denen bırsey yok dedım nerdeyse kız benı dövecek esnaflıkdan anlamıyoruz arkadas kalıtelı lısans ürünü satın vede orda çalışan ıyı esnaf bayanları koyun
poolat58 06.06.2013, 14:31 bence imza törenindeki bu formadan satışa çıkarmalı yönetim. veya carlos ile ilgili başka ürünler de olabilir..
https://www.facebook.com/images/spacer.gif
poolat58 06.06.2013, 14:37 bence imza törenindeki bu formadan satışa çıkarmalı yönetim. veya carlos ile ilgili başka ürünler de olabilir..
https://www.facebook.com/images/spacer.gif
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/7185_10151985989898378_8797257 36_n.jpg
u2sivasspor 06.06.2013, 14:56 bende şuan 3 adet forma 4 adet atkı 1 adet şapka ver gelecek sezon da bir forma bir atkı alıacağım evde 6 forma 10 atkı 3 şapka 4 kupa (bardak ) ailecek sivassporluyuz :)
sultansehir 06.06.2013, 15:36 İnternetten satış yapılması gerekmekte. Almak istiyorum ancak Sivas'ta değilim ve gittiğimde de zaten tatillerde, bayramlarda gidiyoruz o da açık olmuyor...
Murad_Kelleci58 06.06.2013, 15:38 Kaliteli, günlük hayatta giyilebilecek kaliteli ürünler çıktıktan sonra, gerçek yiğido'nun almayacağı ürün olmayacaktır diye düşünüyorum..
sivasspor ürünlerinin yeterince reklamı yapılmıyor yeterince mağaza yok bu işler reklamlarınan çalışmayla olur
abdullah58 06.06.2013, 17:16 http://resimzade.com/Show.html?i=40692&token=81057
Lisanslı ürün al, kulübüne destek ol!
Sevgili Yiğidolar Sivasspor’umuz Süper Lig’de dokuzuncu sezonuna giriyor. Kulüp olarak önemli mesafeler kaydettik, başarıyı da başarısızlığı da tattık. Zirveye oynayarak, Avrupa kupalarında top koşturarak, orta sıralarda mücadele ederek, kümede kalma savaşı vererek hem kulüp olarak hem de taraftar olarak önemli tecrübeler kazandık.
Geriye dönüp geçen yıllara baktığımızda kulübümüzün her zaman üzerine koyarak ilerleme kaydettiğini, acıyı da tatlıyı da tadarak yoluna sağlam adımlarla devam ettiğini görüyoruz. Bu yolda olmaz denilenler oldu, hayal denilenler gerçekleştirildi. Şampiyonluğa da oynadık, Avrupa kupalarına da katıldık, ve nihayet Roberto Carlos'u da teknik direktör olarak getirdik. Bugün Alex'in, Ronaldinho'nun, Baptista'nın ve daha bir çok yıldız isimler ciddi ciddi Sivassporumuzla birlikte anılıyor. Daha ne olsun?
Ancak ne kadar hüzün vericidir ki bizler taraftarlar olarak bazı konularda kulübümüzün gösterdiği gelişmenin gerisinde kalıyoruz. Lisanslı ürün alımı hususunda gösterdiğimiz zafiyet de önemli açıklarımızdan birisi. Geçen yıllar itibariyle lisanslı ürünlere yeterli ilgi gösterdiğimizi ve bu konuda gelişme gösterdiğimizi söylemek mümkün değil.
Hepinizin malumudur, çoğu kereler stadyumlarda Sivasspor’umuza destek veren taraftarlarımızın üzerlerinde atkı, forma ve benzeri lisanslı ürünlerin bulunmaması şikayet konusudur. Ayrıca Sivas’ta bulunan lisanslı ürün satışı yapan iki adet satış noktasının gerekli ilgiyi görmemesi, insanları cezbedecek şekilde dizayn edilmemiş olmaları, ürün çeşidinin sınırlı olması, internet üzeri satışın yapılmaması, ayrıca en önemlisi taraftarımızın bu konuda yeterli ilgiyi göstermeyip, duyarlılık geliştirmemiş olması bizim açımızdan üzerinde düşünülmesi ve eksikliği giderilmesi gereken hususlardır.
Tamamda koymuslar o raya isten anlamaz tezgahtar
ben böyle amatör satici daha görmedim
yilda 1 defa sivasa gidiyoruz o da yaza denk geliyor sivassporun orjinal ürünlerini alalim külüpe destegimiz olsun diyoruz
stadin ordaki sivassporstoredye kac defa giddiysem kapali
en son orakilerine patladim ya
ya satici bayan yemege gitmis
ya insan 1 satir yazi yazar koyar felan saatde gelecegim diye
ne zaman gittiysem kapali
ben ne bileyim senin yemege gittigini
yemegemi gittin-izinemi ciktin-hastamisin-
böyle amatör satici olmaz
hep suc sivaslilarda degil biraz daha özen gösterilmesi lazim tamda izin zamani
arkadaşlar internet üzerinden satış yok mu bilgisi olan varmı yada istanbulda varmı sivasspor maağzası
aysglyvz58 06.06.2013, 18:07 İnternet üzerinden satış olduğu an siparişini vereceğim ne kadar olursa olsun kulübüme feda olsun
Sivasım5858 06.06.2013, 18:22 Bence de artık herkes alsın formasını atkısını öyle gelsin maça bunların konuşulması bile abes aslında herkes sorumluluğunu bilecek taraftar olmak için gelecek stada ama yıllardır var bu..
velibircan 06.06.2013, 18:37 Bu konuların kesinlikle Başkana iletilmesi lazım..
-Ürün Çeşitlilği yok
-Üretilen ürünler işporta mallarından beter
-Online satış yok
-Formaların dizaynını geçtim arma baskısı bile komedi
her yolu deneyip bu konuları başkana bizzat iletmeliyiz. geçen zaman gösterdiki başkanımız haricinde kimsenin bizi ne tktığı ne dinlediği.. gerekirse herkez mail twit facebook dan mesaj şekli denenmeli her yol
yener_sahin 06.06.2013, 19:07 Amatör takımlardan bile daha kötüyüz bu konuda.Store konusunda artık Mecnun Başkan'ın çözeceğine dair inancım da kalmadı.Yine yeni sezonun ortasında logoları yamuk formaları çıkarırlar.
Carlos'u Sivas'a getirip şehrin adını tüm dünyaya duyuran ve Sivasspor'u bir kez daha Sivas'ın önüne geçiren yönetimimize sağlam destek vermemiz lazım. Hepimize görevler düşüyor. Yeni bir heyecan dalgası yaratmak lazım. Ufacık hareketlerle de olsa bizim de katkımız olsun.
Mesela kendisine Sivassporluyum diyen herkes bu yaz Store'a gidip en az bir adet lisanslı ürün alabilir. Kimse kaliteden şundan bundan bahsetmesin. Biz burada destekten bahsediyoruz. Destek olmak istiyor musunuz? Bu yolda kuru kuruya mı varsınız, yoksa sahici misiniz?
Bu süreçte önümüzdeki haftalarda Sivasspor'da bir şeylerin değiştiğini görmek ve taraftar olarak daha ciddi desteklediğimizi ve maddi olarak da yükün altına omuz verdiğimizi göstermek için bir adım atılması çağrısında bulunuyorum. Çağrım herkese... Bu yazıyı okuyan herkese.
Artık bu süreçte, Sivasspor Store'da tek bir ürün kalmasın, hepsi satılsın. Birkaç hafta önce mağazaya gittim, mağaza sessiz mağaza kimsesiz. Değişikliğe bir yerlerden başlamalıyız, burası Sivasstore olsun. Maddi olarak destek vermeye geldik diyelim, kalitesine bakmadan rengine geldik, rengine bedel ödüyoruz diyelim.
Biz oradaki dandik ürünleri alıp bitirelim, mağaza boşalınca belki yerine gelen yeniler daha kaliteli olur. ;)
Ayrıca dün başka bir forumda yine bahsetmiştim. Kulübün hazır marka değeri ve bilinirliği artıyorken, bu durumda istifade ile ulusal bir firma ile sponsorluk anlaşması yapılmalı.
Mecnun Başkan'ın bu konuya da el atması lazım. Özellikle Ulaştırma Bakanlığı müsteşarı hemşerimiz Habib Soluk Bey'in, Türk Telekom'da yönetim kurulu üyesi olması fırsat bilinip, Habip Bey'in yapacağı ufak bir teklifle Türk Telekom veya Türk Telekom grubuna bağlı olan Avea'nın Sivasspor'umuza sponsor olması sağlanabilir.
Yönetimimiz bu sezon artık hem yeni sezon ürünlerini, hem ürünlerin birkaç hafta içerisinde piyasaya sürülme işlemini, hem ürünlerin kalitesini hem de sponsorluk işini hallediversinler.
Rica ediyoruz, bu yıl bu heyecan ve yakalanan ivme ile bunu yapsınlar artık!
Rıza Hocanın son Elazığ maçında giydiği tişört sanırım günlük hayatta bile çoğu kişi tarafından rahatlıkla giyilir.
58_SEMİH_58 06.06.2013, 21:48 Rıza Hocanın son Elazığ maçında giydiği tişört sanırım günlük hayatta bile çoğu kişi tarafından rahatlıkla giyilir.
Konuyla ilgili Twitterdan genel menajer Oray abiyle irtibata geçtim.Ürünün kamp elbisesi olduğunu belirtti,Adidas'la görüşüp storede satılabilmesi için olumlu-olumsuz haberini belirtecek.
Arkadaşlar ben 91 kiloyum,bedenim XXL fakat üzerime giyeceğim forma satılmıyor.Ürünü alamadıgım için suç benim mi yoksa bizleri düşünmeyen yöneticiler mi ?
GurbetciYigidom 06.06.2013, 23:36 vallaa ben her sene izine geliyorum, storeden birkac forma atli tisört aliyim diyorum ama ,store sifir hic bir ürün yok olanlarda ya cok büyük yada cok kücük .enazindan izin sezonu storeyi doldursalar bizim gibi gurbetciler oraya cok büyük hasilat birakir.yönetimimizinde bu konuda cok dikkat etmesi gerekiyor
Rallim58 06.06.2013, 23:41 ...........................
bizler Sivasspor yönetiminden katkida bulunabilmemiz icin istekde bulunuyoruz
bizler almak istiyoruz, katkida bulunmak istiyoruz
istiyoruz ama izin vermiyorlar nasil cünkü ürünler yok
storenin kapisina dayanan genelde bos el ile geri dönüyor
lütfen yöneticilerimiz buna en kisa zamanada bir care bulun
yeni kaliteli formalar istiyoruz
her kisima uyacak sekilde olsun
bedenlerin gercek beden boyutunda olsun (lütfen kumastan calinmasin)
degisik degisik alternatif ürünler, sapka, atki, anahtarlik, top, fincan vs.
sezon baslamadan önce hazir olmalarini istiyoruz
izin icin yurtdisindan gelenler ve yurticinde olupte gurbetde olanlarin alabilmesi icin biranönce hazirlanmalarini istiyoruz
sizler bize güzel ürünler sunun ki bizler bol bol alalim
hem siz hem biz destekden dolayi mutlu olalim
Formaların kalitesi tartışılırsa...
XL bedenli forma, gerçek anlamda smoll gibi olursa...
Alternatif ürün ve malzemeler olmaz ise...
Store sorumlusu her kim ise, eksiklikleri günü gününe takip etmiyorsa...
Vitrin haftada bir kez olsun, temizlik yapılıp vitrin yenilenemiyorsa...
Müşteriye cevap verecek muhatap bulunamıyorsa...
Yiğido ne yapsın?...
Nasıl destek olsun?...
Orijinal ürününü nasıl temin etsin?...
Sorarız, maalesef cevap bulamayız...
Formalar çok dandik sanki tişörtün üzerine logoyu uhuyla yapıştırmışlar
yener_sahin 07.06.2013, 18:37 Konuyla ilgili Twitterdan genel menajer Oray abiyle irtibata geçtim.Ürünün kamp elbisesi olduğunu belirtti,Adidas'la görüşüp storede satılabilmesi için olumlu-olumsuz haberini belirtecek.
hı hı 10 sene sonra gelirse bana da haber et...
58_SEMİH_58 07.06.2013, 18:39 hı hı 10 sene sonra gelirse bana da haber et...
Cevap geleceği yok ama insan yinede bekliyor abi :D
sebasteia 07.06.2013, 19:31 lütfen bahane üretmeden ürünlere olan talebimizi gösterelim. kim bilir birazcık utanıp taraftara kulak verirler...
şimdi bahane değil destek zamanı. böyle bir havayı kaç yılda bir yakalıyoruz.
mustafa_kavak58 07.06.2013, 23:26 Istedegim ürünler olmassa nasil alıyım ney alıyımki
Her gittigmde eski formalar oluyo yeni sezon formasi bile cikmamis oluyo kis esyasi almak istiyorum mesala eldiven sapka soruyom yok diyolar daha cok önem vermerlei lazim bence simdiden doldursun magzayi yeni ürünlerle
kadirakin58 08.06.2013, 00:50 Beğenmesen, yırtılsa da, rengi de atsa Sivas'ın ürününü alacaksın arkadaş. kendimize dev aynasından bakmaya gerek yok. Biz de Galatasaray olalım, biz de daha kaliteli ürünleri yaparız, Yiğido diye super kalite market zincirini de kurarız.
58CeZa58 08.06.2013, 12:03 Resimde sivasspor ambelimi va altinda yigidolar yaziyor
Amblem yanlis iki S üst üste olmaz
Adidasdan ürünümüz hic yok
Pahali olsun kaliteli olsun
Benim bi ceketim var markasi stadyum dan
Adidas olsa her gün giyerim
Yani begendim diye almadim birsey almis oliyim diye aldim desem yalan olmaz
Internet üzeri satis cok önemli ama kalitel ürün olmasi sart ismarlayipta basit birsey gelirse herkez geri yollar
En önemlisi lig baslamadan önce yeni formalar tanitiliyor ve anca ligin 4.-5.haftasi oynandiktan sonra sivasspor store unda satiliyor
Ben izine geldim yeni sezon formasi almak istedim yoktu gecen sezonun formasini almak zorunda kaldim. Yani koca sivasspor camisai ürün satisinda zorlaniyorsa birileri düsünüp utansin. Hersey iyilesirse benden senede 200 lira garanti alisveris
58CeZa58 08.06.2013, 12:10 Formalar çok dandik sanki tişörtün üzerine logoyu uhuyla yapıştırmışlar
Ozmn seninki cakma forma bende son 4 senenin formalari var hepsi dikilmis
Yada sana orjinal diyip cakma satan oldu tr de
Formalar çok dandik sanki tişörtün üzerine logoyu uhuyla yapıştırmışlar
Mesele sadece formanın kalitesi değil arkadaş. Sen hâlâ anlamadın mı? Hadi mağazaya gel! ;)
yener_sahin 09.06.2013, 13:28 Bizim için yıllarca mesele forma olmadı da.logoyu eğri diken, cam bezi gibi tişört üreten, iki yıkamaya sökülen atkı yapan bu storda mesele ne peki? herşeyi aldım giymeyecegimi bile bile, insan biraz da özeniyor diğer takım ürünlerine.kaliteli giymek neden bizim de hakkımız olmasın ? birileri bu sorulara cevap versin.
Rallim58 09.06.2013, 20:59 Mesele sadece formanın kalitesi değil arkadaş. Sen hâlâ anlamadın mı? Hadi mağazaya gel! ;)
BOUN'um kendine dikkat et "alabora" olursun :D
Rallim58 10.06.2013, 08:31 Storede satılacak ürün kaliteleri ve beden ölçüleri kesinlikle gözden geçirilerek, bu işten anlayan bir kişi mutlaka görevlendirilmelidir.
Ayrıca, Kongre müzesi bahçesinde yer alan büfenin önüne sergi, tezgah vs ile farklı bir konsept seçilmelidir (Tabii Belediyenin ilgili kanun, mevzuat ve genelgelere ne kadar uygun olur?)..
ankastre 10.06.2013, 22:08 geçen sene formayı oğluma diye aldığım forma toruna ancak oldu.sahip çıkan kontrol eden yokmu.çocuk forması gibi formalar yapmışlar hepsi gücücük.
bigacti0n58 11.06.2013, 07:24 Tabiki taraftarımızın desteği şart ancak ilk önce büyük iş külüpte iyi bir sivasspor store açmalı suankinin süperlig külüplerinin storesinden uzaktan yakından ilişkisi yok.Dün kanalları geçerken survivor da alex'in oynadığı takımın yani coritibanın storesinin gösteriyolardı hayran kaldım ve üzüldüm o takımda bizimki nee ?..
Carlosunda gelmesinin ardından bu işe bir çare bulurlar heralde.Çünkü Carlos tesisleri vb külübümüzü tanımak için gezmiş eksikleri tespit edip yönetime sunacak die biliyodum bu konu hakkındada bir hamle yapmalı yönetim istanyon cafddesin büyük bir dükkana süper dekarasyonlu bir mağaza yavaş yavaş da ürünlerimizi düzeltirirz çok güzel olur.
Ancak bu yukarda yazdıklarımın olmasını isteriz heraalde hemen hemen herkez.İşte bu yüzden haydi kalkalım sivasspor storeye gidip yamuk yumuk bile olsa ürünleri alarak takımımıza destek olalalım..
Haydi sen hayla oturuyomusun çık dışarıı :D
SivasLady 12.06.2013, 09:46 herkes transfer ile ugrasiyor :rolleyes: formalara vakit bulamiyorlar sanirim
yönetim sesimizi duy, formalarida düsünün, hazirlansinlar izinciler gelene kadar
Serdar63972 12.06.2013, 11:04 Hafta sonu Sivastaydım, Rıza Hoca'nın ilk ve son kez giydiği kırmızı tişörtten almak düşüncesiyle Paşa Camii'nin karşısındaki mağazaya girdim. İstediğim tişörtten olmadığını söyledi mağaza sahibi. Dedim bari forma alayım. Turkuaz ve Siyah formayı kabullenemiyorum, Çubuklu formadan istediğimi söyledim. Ondan da olmadığını söyledi. Yanlış anlamayın bütün bunları Zagrep'te - Papua Yeni Gine de veya Yeni Delhi'de yaşamadım.
Memleketimin takımının formasını memlektimde bulamadım. Şimdi nasıl destek olacağız klübe, etkili ve yetkili biri çıkar açıklarsa sevinirim...
sebasteia 12.06.2013, 11:49 Hafta sonu Sivastaydım, Rıza Hoca'nın ilk ve son kez giydiği kırmızı tişörtten almak düşüncesiyle Paşa Camii'nin karşısındaki mağazaya girdim. İstediğim tişörtten olmadığını söyledi mağaza sahibi. Dedim bari forma alayım. Turkuaz ve Siyah formayı kabullenemiyorum, Çubuklu formadan istediğimi söyledim. Ondan da olmadığını söyledi. Yanlış anlamayın bütün bunları Zagrep'te - Papua Yeni Gine de veya Yeni Delhi'de yaşamadım. Memleketimin takımının formasını memlektimde bulamadım. Şimdi nasıl destek olacağız klübe, etkili ve yetkili biri çıkar açıklarsa sevinirim...
sen çok yanlış gitmişsin kardeş.
sivasspor ürünleri almak için ya stadyumun bahçesindeki mağazaya ya da kongre müzesinin bahçesindeki kulübeye gitmen gerekirdi.
mhmttopal 05.07.2013, 17:06 Oncelıkle Forma konusu hakkında yeni ve güncel bir konu acmak isterdim ki maalesef konu acma yetkısıne sahip değilim.SİVASSPOR gibi süperligde artık demirbaş haliıne gelmış bir klübün sportif acıdan amatör ınsanlarca yonetılmesi çok hos olmayan bir durum.Benim değerlendirmem şudur ki Takım dünyaca ünlü bir isim olan R.Carlosu Sportif Direktör'lüğede Murat Erdoğan'ı getiren Başkan Mecnun Odyakmaz'ın sportif ürünlerdede yeniden yapılanmaya gitmesini bekliyorum.Eger yeniden yapılanmaaı gidip bu işin başınada profosyonel bir kişi getirirse forma satısından cok iyi kar elde edilebilir. İkinci olarakta klübün iyi diksiyona sahip basın sözcüsüne sahip olması gerekiyor.Bunu tamamlayıcı olarakta www.sivasspor.org.tr yani sivassporun resmi sitesinin sürekli güncel bir hale gelmesi gerekiyor.Sivasspor taraftarı ıcın bunlar büyük eksikliktir.Örnek Sivasspor taraftarları takıma yapılan transferleri ya spor haberleri yapan internet sitelerinden ya da futbolcuların kendisi veya menejerlerinin twitter adreslerinden ogreniyor. Burdan sesleniyorum.İlgili kişilerin bu eksikleri tamamlası cozumler ugretmesini bekliyorum
migroArmis 06.07.2013, 02:41 Gecen yıl aynı baslıkta formaların sezon baladıktan 1 ay sonra satısa sunulduğu için kızmış ve kınamıştık..şimdi ise eğerki yazılanloar doğru yeni ürünler satışta ise bu organizasyonu yapanlara teşekkür ediyorym.R Carlosu her ne kadar tasvip etmesemde ben her sezon tek başıma Sivassporla birlikte ŞAMPİYONLUK
migroArmis 06.07.2013, 02:42 yürüyüşüne başlıyorum arzuluyorum...Bunun için her türlü oluşumuda destekliyorum camiaya hayırlı olsun
58fatihcan 06.07.2013, 11:26 Istanbulda da ufak da olsa bir dukkan olsa keske. Kagithanedeki standda cok mal satilmis. Millet istekli ama bulamiyor
berk5858 06.07.2013, 16:18 Böyle bir saçmalık yok arkadaş... Dün ordu ve kayseriden eski dostlar geldiler. Hatırası olur diye forma alacaktık. Adam akıllı bir ürün bulamadık... Saçma sapan tasarımlar, kullanışsız kalitesiz malzeme... 5 lira etmeyen formaya utanmasa 60-70 tl isteyecekler. Kombinede de aynı şekilde. Zaten her maça bilet buluyorum. Kombinenin fiyatı normal biletten daha cazip olmalı ki alayım..Mali konulara profesyonel ekipler bakmalı...Yemin ediyorum ben bu işin başında olayım her yıl en az 1 transfer bedavaya gelir..Pazarlama-reklam-kalieli tasarım olsa kim almaz bu ürünleri... T-short, eşofman, kupa, anahtarlık, şapka hediyelik eşya vs. vs. kaliteli olsa herkes alır. yanılıyor muyum acaba...
RCarlos58 06.07.2013, 19:26 Galatasaray 12/13 sezonunda 420 bin adet forma ve toplam 2 milyon 625 üyün satmis. gecen bizim formalarin yine sezon basina yetisemeyecegine duyunca, sinirlerime hakim olamadim. bu ne kadar sorumsuzluk, ne kadar becerisizlik, merchandising ve taraftar ürün satisinda sorumlu olan kisilere söyleyecegim birsey kalmadi artik. Sivasa gidiyorum forma yok, internete store yok, roberto carlos dan utunan. madem kendin yapamiyorsun 1 kisi tutarsin store sitesini kurar 1 kisi tutarsin ürünlere cargonan gönderir:D Elazigspor bile bu konuda bizden ileri. http://www.elazigsporstore.com/ Yeni sezon formala cikartmislar.
Bazıları 80,645 çiçekle yeni sezon formasını tanıtır;
https://mobile.twitter.com/Hazard1907/status/353505347023028224/photo/1
bazıları ise taraftarını adam yerine koymaz, isteklerini ciddiye almaz!
Aradaki 80,645 farkı bulun!
sebasteia 29.07.2013, 12:50 satışa çıkan kombinelerin bu sene tükenmesi lazım. şehrin bu duyarlılığı yakalaması gerek. bu sene olmazsa bir daha olmaz.
kulüp yönetiminin de artık pazarlama/satış konusunda profesyonelleşmesi gerekiyor. yaz sezonu bitecek hala formalar satışta değil.
şimdi değilse ne zaman satacaksınız be adamlar!?!?!?!!?
Bence bu konuda kulubumuzunde biraz hatalari var ya internet var bir suru avm de magazalar var niye onlarla irtibata gecilmior yada direkt bi insan internetten satis yapacak bak o zaman nasil urunler satilio ha burda su onemli tum sehirler ve yurt disida olacakki cok daha insana ulasilmis olsun .iste o zaman satislar cok artacak umarim yonetim bu sene bunu uygular..yoksa bi sivasdaki magazadan olacak bisi degil bu..
OzkanBaskan 29.07.2013, 17:46 Taraftarı dinleyecek ve isteklerine karşılık verecek birilerini çıkması lazım artık her sene aynı sorunlar neden çözüm bulunamıyor sormak lazım..bu Store işi artık can sıktı yeter ya her vatandaş aynı tepki gösteriyor ya kapatılsın ya da ciddi ciddi hizmet versin eğer şimdi taraftar yeni formasını almaacaksa o Store un bana göre hiç bir anlamı yok.. Kaliteli günlük kullanımlı güzel ürünler çıkartılmalı ve taraftarta o zaman taraftarlığını göstermeli bu konuda kulübümüz çok zayıf.
ankastre 30.07.2013, 00:44 gardaşım her gün bir futbolcu nöbetçi gibi durup, satılacak formayı imzalasa inanıyomki daha çok forma satılır.hatta carlos hocada her gün belli satte orada olsa daha çok alışveriş olur gibi ama bunu yapacak düşünce olması lazım nerdeee
Yeni sezon formaları ile ilgili konu göremedim. O nedenle buraya yazmak istedim. Henüz forma çalışmaları hakkında birşey duymadık. Bilgisi olan var mı ?
Antep'in formaları güzel görünüyor bu sene ;
http://www.tribundergi.com/forum/download/file.php?id=75195&t=1
psychology58 30.07.2013, 16:31 http://resimzade.com/Show.html?i=41433&token=37830 (http://resimzade.com/Show.html?i=41433&token=37830)
Bu da Akhisar'ın forması. Bence çok şık olmuş. Umarım bizden de güzel tasarımlar çıkar
RCarlos58 30.07.2013, 16:51 Yeni sezon formaları ile ilgili konu göremedim. O nedenle buraya yazmak istedim. Henüz forma çalışmaları hakkında birşey duymadık. Bilgisi olan var mı ?
Antep'in formaları güzel görünüyor bu sene ;
http://www.tribundergi.com/forum/download/file.php?id=75195&t=1
29 temmuz`da tanitilacaigini deniliyordu. bu sitede asspor yine formalari yetisdirememis ve bayramda taniticagini okudum. her seye ayni sikintiyi yasiyoruz, ama hatalardan örenen yok. forma siparislerini asspora degil baska bir üreticiye vermemis gerek.
cemahmety 30.07.2013, 17:44 Yiğidolar ben Gaziantep ve Akhisar'ın formalarını gördüm iki kulüpte (Biri nike diğeri puma) çok şık formalar yaptırmışlar. Eğer biz özellikle yeni forma istiyorsak ve Adidas sürekli aynı formaları gönderiyorsa Adidas'ta sıkıntı var ama eğer yönetim özel bir ricada bulunmuyorsa bizim yönetimde sıkıntı var demektir. Bu arada Mecnun başkan bu seneye önemli beklentilerle giriyoruz taraftarımızın bize destek olması gerekir dedi. Haklı ama hiç kimse 6 yıldır aynı olan formaya kolay kolay para vermez. Bizim açımızdan da düşünülmesi lazım. Zaten kulüpten güzel ve kendine has tasarımlar çıkarsa biz Yiğidolar olarak üzerimize düşeni yaparız, ekonomimizin el verdiğince takımımıza destek oluruz
myyiğido58 30.07.2013, 17:52 su işi bi rayına oturtamadılar
Lig tarihimizde ilk siyah formaları Samsunspor malum kazadan sonra tanıtmıştı Türkiye ligine.Sonra Diyarbakırspor dönemin Emniyet müdürü Gaffar OKKAN Şehid olduğunda giymişti yıllarca.. Çok şükür Sivassporumuzda 2009'da Muhsin YAZICIOĞLU'nun şehid olmasından sonra 4 yıldır siyah formayla çıkıyor maça..Hatta Başkan'ın şehit olduğu hafta sonu Bursa deplasmanında Tum gol atmış siyah forma ile maça çıkan Sivassporumuzun kaptanı hayrettin yerlikaya gidip takım arkadaşlarını uyarmıştı..
TEŞEKKÜRLER MECNUN BAŞKAN!
TEŞEKKÜRLER YÖNETİM!
tek bir yanlışın var hocam o da siyah formayı ilk kez denizli deplasmanında giydik.deplasmanda 2-0 kazanmıştık maçı.bülent uygun da cezalıydı yanlış hatırlamıyorsam.
http://spor.milliyet.com.tr/liderligi--font-color-darkblue--blink-birakmiyor--font---blink-/spor/spordetay/04.04.2009/1079336/default.htm
58megayigido 30.07.2013, 21:54 Bizimkiler hic biseyden anlamiyor para kazanmayi bilmiyor bizim yonetim denecek bir sey yok
58megayigido 30.07.2013, 21:54 Simdi cicinho nun kamilin atifin formalarini gurbetciler almazmiydii
Yukarıda arkadaşlar siyah formayı ilk kez 2009'da giydiğimizi yazmışlar ama ben çok daha önceki yıllarda siyah forma giydiğimizi hatırlıyorum.
babapiton 31.07.2013, 00:34 Tişört tasarımım
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1003035_507157049355406_180157 3909_n.jpg
u2sivasspor 31.07.2013, 03:13 bende hala göğüs reklamı TURKCELL olan 3 forma var her sene göğüs reklamı değişiyor e bizde öğrenciyiz her yıl nasıl alalım
58CeZa58 31.07.2013, 08:14 Bizimkiler hic biseyden anlamiyor para kazanmayi bilmiyor bizim yonetim denecek bir sey yok
Aynen seni gibi düsünüyorum sivasspor ticaret yapmasini bilmiyor
Burda bile herkez bunu cakmis
Taraftarlara hic ilgi göstermeyen bir Kulüp
Hic emek vermeyen yeni fikri olmayan
Kafasi calismayan ve bos sözler veren bir camianin iscileri var karsimizda
Hep herkez bizde önce yaptiktan sonra biz sona kalip sonra anliyan bir takimiz
Bizim yönetim biraz masraf yapipda sonra 10 katini geri alirim diye bir is düsüncesi yok
Bir misal roberto carlos geldi
Ve "welcome to sivas " diye bir t-shirt üretilebilinirdi
Kac bin kisi alirdi bu t-shirtü
Hem hatira kalirdi seneler sonra
Hem sivassporu tanitmis olurduk herkeze carlosu taniyan sivassporu tanimiyanlara
Bizimkilerle temas kurmak icin herseyi yaptim stada girdim kimse yoktu iki görevli
Telefonla ulasamadim
Sipas tv den mesajlar attim nail abiye oda dogru dedi ama hareketlik yok
Yazik bu büyük camiaya
Maddi anlamda batmis olsan bile bi takim
Formasini zamaninda satisa sunar
Sivas store daki bayani isi den atar hep kapali yemekde diye
Degisik degisik ürünler sunat pahali olsun kaliteli güzel kulanisli olsun
Internet üzeri dünyaya satis sunsun
Internet üzeri bilet satisida yapilabilinir
......
Harput0658 01.08.2013, 10:12 Aynen seni gibi düsünüyorum sivasspor ticaret yapmasini bilmiyor
Burda bile herkez bunu cakmis
Taraftarlara hic ilgi göstermeyen bir Kulüp
Hic emek vermeyen yeni fikri olmayan
Kafasi calismayan ve bos sözler veren bir camianin iscileri var karsimizda
Hep herkez bizde önce yaptiktan sonra biz sona kalip sonra anliyan bir takimiz
Bizim yönetim biraz masraf yapipda sonra 10 katini geri alirim diye bir is düsüncesi yok
Bir misal roberto carlos geldi
Ve "welcome to sivas " diye bir t-shirt üretilebilinirdi
Kac bin kisi alirdi bu t-shirtü
Hem hatira kalirdi seneler sonra
Hem sivassporu tanitmis olurduk herkeze carlosu taniyan sivassporu tanimiyanlara
Bizimkilerle temas kurmak icin herseyi yaptim stada girdim kimse yoktu iki görevli
Telefonla ulasamadim
Sipas tv den mesajlar attim nail abiye oda dogru dedi ama hareketlik yok
Yazik bu büyük camiaya
Maddi anlamda batmis olsan bile bi takim
Formasini zamaninda satisa sunar
Sivas store daki bayani isi den atar hep kapali yemekde diye
Degisik degisik ürünler sunat pahali olsun kaliteli güzel kulanisli olsun
Internet üzeri dünyaya satis sunsun
Internet üzeri bilet satisida yapilabilinir
......
Hatırlarsanız Geçen sezon Akhisarlı taraftarlar Gekas'a bir şarkı yazmışlardı "Ne perseus Ne zeus asıl tanrı bu deyus " http://www.youtube.com/watch?v=DG6WDylRFts
Akhisar Şarkı tutunca Hemen Tişört yapmışlardı. http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20130521/once_marsi_yazildi_sonra_tisor tu_basildi.html#yorumlaroku
Fırsatları değerlendirmek lazım.
Tişört tasarımım
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1003035_507157049355406_180157 3909_n.jpg
Amblemin arkasında sivas haritası olsa daha güzel olur.
kaplanlı 01.08.2013, 13:27 yaz tatili için zaraya gidiyoruz.bende formamı alacağım.
29 temmuz`da tanitilacaigini deniliyordu. bu sitede asspor yine formalari yetisdirememis ve bayramda taniticagini okudum. her seye ayni sikintiyi yasiyoruz, ama hatalardan örenen yok. forma siparislerini asspora degil baska bir üreticiye vermemis gerek.
Çaykur Rizespor da basın önünde bir programla tanıtmış yeni formalarını ve gayet de güzel olmuş. Bizde de değişiklik bekliyorum ama şimdiye kadar belli olsaydı iyi olurdu.
astaravisa 02.08.2013, 09:32 elalemin mağazalara bakın. en azından örnek alınmalı. çok mu zor şunlara benzer bir mağaza açmak.
http://img135.imageshack.us/img135/5471/villasj4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-04-21_fenerium446.jpg
http://www.sondakikahaberleri.info.tr/images/haberresim/94121-gs-store-da-gizli-calismalar.jpg
http://www.marmaragundem.org/wp-content/uploads/2013/02/Metrocity-GS-Store1.jpg
http://p.twimg.com/A2M3gibCAAA8A_d.jpg:large
http://www.besiktask.org/Blog/wp-content/uploads/kartal-yuvasi2.jpg
http://c1301.hizliresim.com/15/r/j8fz1.jpg
http://www.langirt.org/turnuvaresim/tsclub.jpg
hamsiler o kafayla bunu yaptıysa biz çok daha iyisini yapabiliriz! trabzondaki mağazalarıymış. http://www.ruzgarmedya.com/360/tsclub/
59yigido58 02.08.2013, 16:14 her sivaslı kulübüne gerek maçlara giderek gerek kulübün lisanslı ürünlerini alarak destek olması gerek bu şehrin takımı ayakta kalmalıdır
myyiğido58 02.08.2013, 18:27 haydi yiğidolarr
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/972110_10152128812778378_21286 35406_n.jpg
Bu tasarım da Sivasspor Facebook sayfasından. Tasarlayan arkadaş gayet güzel düşünmüş, biraz profesyonel düşünmek lazım. Pazar malı mantığından çıkmak lazım :)
|