Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahmet ARAS

yerliturkuaz
15.06.2013, 10:00
https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/KisiresimleriTemp/328360.jpg

Pilot takımımızın bu sezon ortaya koyduğu başarılı performans da büyük katkısı olan Ahmet ARAS yeni sezonda takımımızda forma giyecektir. Kendisi bu sezon 22 maçda 14 gol atma başarısı göstermiştir..

Kendisine başarılar diliyorum...

kayayatakci
15.06.2013, 10:18
bence güzel haber alt yapidan genclere önem vermek cok iyi olur .hayrettin ve ziya gibi insallah basarili olur birde yasin elmas var onuda almak lazim 4 eylülden oda cok iyi daha nice genc futbolcular cikmasini istiyoruz

kngal yiğido
15.06.2013, 10:20
hadi hayırluısı

benozgurr
15.06.2013, 10:24
Eğer ki haber doğru ise gerçekten geleceği olan bi oyuncuya benziyor videolarında topu tutuşu vuruşu süratı iyi ve daha kendini geliştirebilir umarım asıl böyle gençleri çıkardığımızda ayakta kalırız

http://www.youtube.com/watch?v=Q0XirQZ982Q

Sivasli010
15.06.2013, 10:37
Bence bize genc sag bek lazim cunku bu is hep ugur kavuknan olmazzz

ozledımeskıyı
15.06.2013, 12:11
Umarım forma şansı bulur oyuncu hakkında kesin görüşü olanlar bizleri bilgilendirirse memnun oluruz.

Aklımızda soru işaretleri var çünkü daha öncelerde 2 oyuncu almıştık bu takımdan ve forma şansı bile verilmeden yollanmıştı.

psychology58
15.06.2013, 12:18
3.ligden Süper Lige gelip direk oynamak kolay bir iş değil. Bence bizimle sözleşme yapılıp ptt 1.lig takımlarından birine kiralanmalı ben bize gelir gelmez oynayabileceğine pek ihtimal vermiyorum. Zaten elimizde Piech ve Abdulkadir gibi isimler var bir de iyi bir forvetin gelmesini bekliyoruz bu durumda kiralamak en mantıklısı

onurcngr
15.06.2013, 13:01
biraz temkinliyim bu transferde yaşı 25 ve son 7 yılda 10dan fazla kulupte oynaması düşündürücü, hem genç denecek yaşta değil. 25yaşında 3.ligten süperlige gelip büyük gelişme göstermesini beklemek ne derece doğru?

Sivasım5858
15.06.2013, 13:16
Hayırlısı olsun ama forma şansı bulsa bile pilot takımdan direk süper ligte oynatılması anlamsız tecrübe kazanması için 1.lig çok güzel olurdu ama 1 sezonda orada oynasa 26 yaş fazla olur... Yinede inşAllah takımımız için iyi olur..

mysuskunx
15.06.2013, 14:04
başarılı olur, iyi kazanç olmuş, başarılar.

cemahmety
15.06.2013, 15:18
Arkadaşlar bu adam bizi kurtarmaz hatırlarmısınız bir İbrahim şahin olayı vardı Vanspor'dan mı ne 25 golle gol kralı olarak gelmişti ve bizde doğru düzgün maç bile oynayamamış sadece 2-3 gol atabilmişti bu oyuncu bence İbrahim şahin kadar bile yetenekli değil kimse kusura bakmasın Roberto Carlos'un gelişiyle hepimizin yaşadığı sevinç ve heyecan şu an itibariyle kursağımızda kaldı. Mecnun başkanın varıyla yoğuyla çalıştığını biliyoruz ama şuan daha doğru düzgün bir 11 kuracak bir kadromuz bile kalmadı. transferler için biraz acele edilmesi gerekiyor.

musa harun
15.06.2013, 15:33
(bu neya boru boku topluyorlar) dicektim ama demiyorum.
çok iyi transfer vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun

Morten58
15.06.2013, 16:08
Öncelikle altyapidan da Transfer olsa , bir Transfer haberi duymak cok güzel.

Insallah Sivasspor'umuza da cabuk uyum saglar , ve Teknik Direktörümüz Roberto CARLOS'un gözüne girerek , formayi kapar , ve atacagi gollerle hem Taraftarimizi mutlu eder hemde Sivasspor'umuzu evel Allah en iyi temsil eder temenisindeyim.

4eylül
15.06.2013, 17:15
İleriye dönük genç futbolcuları takıma kazandırmak takıma çok faydası olur tabiki yetenekli gençleri bulabilmek inşaallah ahmette bu şartlardadır

B.DUMANLI
15.06.2013, 17:28
Bu gibi transferler oyuncunun genc olmasi ve sonradan takima uyumuda göz önüne alinacak olursa bugün bir Ahmet Aras´i kimse tanimiyabilir,ama yarin Sivasspor´da ses getirdiginde bundan en cok karli cikacak Sivasspor olacaktir.Takimin genclesmesi ve yeni yüzler bize mutluluk verir.
Umarim A.Aras basarili olur ve Sivasspor´un vazgecilmezi olur.

ozledımeskıyı
15.06.2013, 18:14
Bari sağbek çıkartsaydılar genç olarak Uğur a tahammül edeceğimize genç birine tahammül eder en azından bir umudumuz olurdu.

eyuphulagu
15.06.2013, 21:11
Öncelikle altyapidan da Transfer olsa , bir Transfer haberi duymak cok güzel.

Insallah Sivasspor'umuza da cabuk uyum saglar , ve Teknik Direktörümüz Roberto CARLOS'un gözüne girerek , formayi kapar , ve atacagi gollerle hem Taraftarimizi mutlu eder hemde Sivasspor'umuzu evel Allah en iyi temsil eder temenisindeyim.

Gardaş keşke sivassporun altyapıda bilhassa Sivas'ta neler yaptığını bir bilsen..Sivasspor adeta Sivas'da renk körü...Zaman zaman amatör takımlarımızdaki bazı oyuncuların büyük takımların altyapılarına transfer olduğunu duyuyoruz...Sivasspor nedendir bilinmez bu yetenekli oyuncuları yetiştirme parasını verip kendi bünyesine katmıyor...Halbuki bu yetenekli oyuncular başka kulüpler tarafından yetiştirme paraları ödenerek transfer ediliyor..Bunun en son örnekleri;Demirsporlu Haktan..Bu oyuncu şu anda 15 veya 16 yaş genç milli takımının kaptanlığını yapıyor;sivassporda uzaktan bakıyor..Geçenlerde Sivas'taki altyapı takımlardan birinin hocası olan arkadaşım bana daha yeni bjk altyapısına transfer olan bir çocuğu gösterdi..Çocukla bir süre sohbet etme imkanım da oldu..Aslında bu konuda konuşacak o kadar çok şey var ki..Sivasspor maşesef kendi çocuklarına sahip çıkmıyor ama dışardan bazı kişilerin tavsiyesiyle altyapısına oyuncu getiriyor....Son yıllarda en acı olanı sivassporun 17 yaş takımı hariç hiçbir yaş grubunda altyapıda altyapıda şampiyonluğu yok...Ahmet kardeşime gelince inşallah o da Ziya gibi kendini gösterir ve sivassporun kadrosuna girer..

kıtıpiyos_87_58
15.06.2013, 22:19
dediğin oyuncu ibrahim şahin değil ibrahim ülüm

kıtıpiyos_87_58
15.06.2013, 22:21
Arkadaşlar bu adam bizi kurtarmaz hatırlarmısınız bir İbrahim şahin olayı vardı Vanspor'dan mı ne 25 golle gol kralı olarak gelmişti ve bizde doğru düzgün maç bile oynayamamış sadece 2-3 gol atabilmişti bu oyuncu bence İbrahim şahin kadar bile yetenekli değil kimse kusura bakmasın Roberto Carlos'un gelişiyle hepimizin yaşadığı sevinç ve heyecan şu an itibariyle kursağımızda kaldı. Mecnun başkanın varıyla yoğuyla çalıştığını biliyoruz ama şuan daha doğru düzgün bir 11 kuracak bir kadromuz bile kalmadı. transferler için biraz acele edilmesi gerekiyor.

dedğin oyuncu ibrahim ülüm

eyuphulagu
15.06.2013, 23:35
AHMET ARAS sivasspora transfer oluyor.

A.üsküdarsporun gol makinesi AHMET ARAS 1987-kızıltepe doğumlu,futbola 2001 yılında
çeşme belediyespor amatör takımında başladı.

2006 yılında manisaspor altyapısına yrasfer oldu,2010 yılında manisasporda profesyonel
oldu,

Sırasıyla istanbulspor,izmirspor,pendiks por,bucaspor,bursa nilüferspor,ankara demirspor
inegölspor takımalrında futbol oynadı.

2012-13 sezonunda anadolu üsküdarspora trabsfer oldu,oynadığı maçlarda 14 gol attı.

Hava toplarında etkili dağıtıcı özellikli santrfor AHMET ARAS sivassporda futbol oynayacak.

3.ligde 85 maç 33 gol
2.ligde 16 maç 5 gol
1.ligde 8 maç ortalaması bulunuyor.Kaynak.Yeni Maltepe Gazetesi

AYDIN1985
16.06.2013, 01:11
Hayirli Ugurlu olsun. Insallah yeterince firsat verilir ve takima faydali olur.

58SİVASIM BENİM
16.06.2013, 11:38
eğer sivaslıysa çok iyi olur

B.DUMANLI
16.06.2013, 13:53
AHMET ARAS sivasspora transfer oluyor.

A.üsküdarsporun gol makinesi AHMET ARAS 1987-kızıltepe doğumlu,futbola 2001 yılında
çeşme belediyespor amatör takımında başladı.

2006 yılında manisaspor altyapısına yrasfer oldu,2010 yılında manisasporda profesyonel
oldu,

Sırasıyla istanbulspor,izmirspor,pendiks por,bucaspor,bursa nilüferspor,ankara demirspor
inegölspor takımalrında futbol oynadı.

2012-13 sezonunda anadolu üsküdarspora trabsfer oldu,oynadığı maçlarda 14 gol attı.

Hava toplarında etkili dağıtıcı özellikli santrfor AHMET ARAS sivassporda futbol oynayacak.

3.ligde 85 maç 33 gol
2.ligde 16 maç 5 gol
1.ligde 8 maç ortalaması bulunuyor.Kaynak.Yeni Maltepe Gazetesi

Lig kategorigisi yükseldikcede basarinin (gollerin) azaldigini görmek mümkün.Buda demek oluyorki süperlig ona büyük gelecek.Zaten Inegöl´de basarili olsaydi daha oradayken Bursaspor´un dikkatini cekerdi,cekmedigine göre,lafin özü...
Genclere kapilarimizi acalimda U20´de oynayanlara falan,lig yükseldikce basarisi düsen oyunculara degil.

34yigido34
16.06.2013, 14:07
eğer sivaslıysa çok iyi olur

sivaslı degil mardinli

Abdullah DuMaN
17.06.2013, 10:27
Sivaslı olmaması daha iyi Sivaslı olupta takımda tutunan şuan 2 futbolcu var onlarda sol bek olmasından kaynaklı

Külhan
17.06.2013, 13:34
Ya a
kardasim üst ligden aliyoruz yasi büyük oluyor alt ligden aliyoruz tecrübesiz deniyor bunlar hep laf salatasi manhester bile ücüncü ligden aldigi futbolculari alti ay denedikden sonra rahat üst ligde oynatiyor fevkalada basarili oluyorlar buna ne demeli her futbolcu kendi yetenegini gelistirmesine bagli gecen sezon samsuna verdigimiz futbolcumuz neredeise ikinci ligin encok gol atani oldu ama biz haala birinci ligde oynamasini tartisiyoruz neden olmasin.

OzkanBaskan
01.08.2013, 11:16
Hazırlık kampında attığı gollerle dikkat çekiyor umarım bu genç kardeşimizi değerlendirir ve Türk futboluna kazandırırız.

babapiton
01.08.2013, 11:22
bence Türk olmanın avantajıyla forma şansı bulur Ligin ilk haftaları bir gol atar moral bulursa 11'i kapar.

myyiğido58
01.08.2013, 13:05
çok güzel bi kazanç

kaplanlı
01.08.2013, 14:36
altyapıdan oyuncu alınınca çok seviniyorum.inşallah başarılı olur.

batur0658
01.08.2013, 14:39
bence güzel haber alt yapidan genclere önem vermek cok iyi olur .hayrettin ve ziya gibi insallah basarili olur birde yasin elmas var onuda almak lazim 4 eylülden oda cok iyi daha nice genc futbolcular cikmasini istiyoruz

yasin elması çokdan almayı kaçırdık .kendisi maraşspor a transfer oldu.

cemahmety
01.08.2013, 14:41
Bu oyuncunun forma şansı en az olan forvet olduğunu düşünüyordum ama hazırlık maçlarında attıklarıyla bence şuan Cihan'dan öne geçti belki Abdülkadir ve Piech ile eşit durumda.

59yigido58
01.08.2013, 16:08
bu çocukta iş var üstüne düşülürse faydalı olur takıma

eyuphulagu
15.09.2013, 00:35
Bu yıl Üsküdar Anadolu dan sivasspora transfer olup hazırlık aşamasında sivasspor Forması giyen Ahmet Aras Fethiyespora kiralık verilmişti..Ahmet Aras bu hafta takımı Fethiyesporun Bucasporu 4-0 yendiği maçın 2. yarısında oyuna girip 82. dak. da takımının 3. golünü atmış...Ahmet Aras ın maçlarını Ptt 1. ligde izleyeceğiz..Bakalım Ahmet Aras gollerine devam edecek mi?

58 Amsterdam 58
15.09.2013, 02:32
Her defa ayni hatayi yapiyoruz. Bu adam saglam forvet güçlü ve kafa golleri güzel. Ben hazirlik maclarinda canli izledim. Tipik bi sonradan giren ve gol atan oyuncu. Süper bir yedek oyuncu. Bunu da hiç kullanmadan gönderecegiz gibi.

DoomsDay58
15.09.2013, 02:36
ilk maçında fethiyespor'da attı 1 tane bakalım devamını getirebilecek mi

58fatihcan
15.09.2013, 08:53
Yerli statusunde yedekte cok faydali olacak biriydi. Fethiyenin mavlarini takip edelim gorelim

34MUAMMER58
15.09.2013, 09:53
ahmet aras rengifodan daha iyi görüntü verdi kasımpaşa maçında az bisüre oynadı 2 gol kaçırdı fakat presi ,fiziği,ile rakibi zorlıyabilecek oyuncuydu abdulkadir ve cihandan fırsat bulup oynaması zordu ,fethiyede sürekli oynarsa gol krallığında iddalı olabilir başarılar diliyorum

B.DUMANLI
15.09.2013, 13:25
Pismesi acisindan Fethiyespor´a gitmesi iyi olmus.Ileride Sivasspor bünyesine geri döner ve basarili olur.Nitekim bu haftada Buca´ya 78. dakikada oyuna girmesine ragmen ,81 dakikada golünü atmis.Tebrikler Ahmet Aras..

dede58
15.09.2013, 13:47
Bana göre bu takımda direk ilk 11'de oynayabilecek yetenekte ki birisiydi. Bu takımı çözemiyorum arkadaş hangi akla mantığa dayanarak veriyorlar :@

''Samed58''
15.09.2013, 15:49
ilerde sivasspora faydasi olacagana inaniyorum.

kamışlı58
15.09.2013, 19:09
işte bu bunlara önem vermemiz lazım

Besyo_cu
10.03.2014, 11:48
Zamanında Ertuğrul Arslan'a yapılanlar şimdi de Ahmet Aras ve Abdulkadir Özgen'e yapılıyor.

Ahmet Aras'ın önceki gün oynanan Karşıyaka maçında attığı gol : http://www.trtspor.com.tr/videolar/karsiyaka-fethiyespor-3131.html

Pres'i, sürati, çalımı, son vuruşu her şeyiyle adam ben golcüyüm diyor ancak biz Pedro Oldoni gibi adamları zengin edip takımı güçsüzleştirmekten başka bir şey yapmıyoruz.

Ahmet Aras Fethiyespor'da bu sezon toplam 13. golünü attı, Ptt 1. Ligini izleyenlerde bileceği gibi Fethiyespor PTT 1. Ligde kadro kalitesi olarak en son sıralarda ki takım yani böyle bir takımda bile 13 gol atıyorsa Sivasspor'da oynaması için daha ne yapması gerek.

PETKOVİC
10.03.2014, 11:52
adam bütün kritik maçlarda gol attı helal olsun

eyuphulagu
10.03.2014, 12:15
Bu yıl sivas ta yapılan sezon öncesi antremanlarda hırsı,becerisi,sürati ve teknik vuruşlarıyla en çok göze çarpan oyuncuydu...İdmanları izleyen herkes Ahmet i izlemekten büyük zevk alıyordu..Ahmet Yurt dışı hazırlık maçlarında da forvet eksikliğinden dolayı forma giydi;Burhan la beraber goller attı...R.Carlos tarafından sürekli oynatıldı; o da hocasına attığı gollerle güven verdi;hoca tarfından getirilen Peru lu milli oyuncuyu bile yedeğe gönderd..Ardından takıma Utaka,Jebbur gibi kendisi ünlü ama sahada ne yapacağı bilinmeyen isimler alınınca bir anda Carlos un gözünden düştü..Lig maçlarında yedekte bırakılıp son 5 dak. larda sahaya sürüldü..Arkasından 27 yaşına gelmiş bir oyuncu pişsin diye (yakında pişmekten buharlaşacak)Fethiye ye kiralandı..Sesini çıkarmadı Ahmet sessizc e gitti ve gittiği takımın vazgeçilmezi oldu;gittiği günden beri de Carlos'a nazire yaparcasına gollerini sıraladı..Türkiye Kupasında takımı adına F.B. yi kupadan eledikleri maçta 2 gol birden attı...Yetmedi ligde şu an kadar tam tamına 11 gol attı..Oynadıkça atmaya da devam edecek gibi..Bu da yetmedi Fatih Terim tarafından devre arasında PTT 1. lig karmasına çağrıldı;oynanan maçta 2 gol birden attı..Ahmet daha ne yapsın nüfus cüzdanına Oviç,Ovski ,Souza lakaplarını eklettirsin ki birileri tarafından kadroya alınsın..Ahmetler kolay yetişmiyor;Ahmet'te sürat,hırs,son vuruş her şey var..Ama birileri renk körü ki Ahmet'i bir türlü göremediler..Sivassporun goller atamadığı,orta sahaları golcü diye oynatıp ,2-3 sene oynamammış oyuncuları Brezilyalardan getirdiği bir dönemde Ahmet in attığı goller sivassspor taraftarına hem sevinç hem de buruk bir mutlululuk tatttırıyor...Umarım Ahmet seneye gollerine Sivas'ta devam eder...

halilxx58
10.03.2014, 12:19
Zamanında Ertuğrul Arslan'a yapılanlar şimdi de Ahmet Aras ve Abdulkadir Özgen'e yapılıyor.

Ahmet Aras'ın önceki gün oynanan Karşıyaka maçında attığı gol : http://www.trtspor.com.tr/videolar/karsiyaka-fethiyespor-3131.html

Pres'i, sürati, çalımı, son vuruşu her şeyiyle adam ben golcüyüm diyor ancak biz Pedro Oldoni gibi adamları zengin edip takımı güçsüzleştirmekten başka bir şey yapmıyoruz.

Ahmet Aras Fethiyespor'da bu sezon toplam 13. golünü attı, Ptt 1. Ligini izleyenlerde bileceği gibi Fethiyespor PTT 1. Ligde kadro kalitesi olarak en son sıralarda ki takım yani böyle bir takımda bile 13 gol atıyorsa Sivasspor'da oynaması için daha ne yapması gerek.

Bizimde Pedromuz var, Barcelona gibi pas yapip ilerde top ceviren bir oyun anlayisinda tek bir golü bile yok :(

58 Amsterdam 58
10.03.2014, 14:35
Bu yıl sivas ta yapılan sezon öncesi antremanlarda hırsı,becerisi,sürati ve teknik vuruşlarıyla en çok göze çarpan oyuncuydu...İdmanları izleyen herkes Ahmet i izlemekten büyük zevk alıyordu..Ahmet Yurt dışı hazırlık maçlarında da forvet eksikliğinden dolayı forma giydi;Burhan la beraber goller attı...R.Carlos tarafından sürekli oynatıldı; o da hocasına attığı gollerle güven verdi;hoca tarfından getirilen Peru lu milli oyuncuyu bile yedeğe gönderd..Ardından takıma Utaka,Jebbur gibi kendisi ünlü ama sahada ne yapacağı bilinmeyen isimler alınınca bir anda Carlos un gözünden düştü..Lig maçlarında yedekte bırakılıp son 5 dak. larda sahaya sürüldü..Arkasından 27 yaşına gelmiş bir oyuncu pişsin diye (yakında pişmekten buharlaşacak)Fethiye ye kiralandı..Sesini çıkarmadı Ahmet sessizc e gitti ve gittiği takımın vazgeçilmezi oldu;gittiği günden beri de Carlos'a nazire yaparcasına gollerini sıraladı..Türkiye Kupasında takımı adına F.B. yi kupadan eledikleri maçta 21 gol birden attı...Yetmedi ligde şu an kadar tam tamına 11 gol attı..Oynadıkça atmaya da devam edecek gibi..Bu da yetmedi Fatih Terim tarafından devre arasında PTT 1. lig karmasına çağrıldı;oynanan maçta 2 gol birden attı..Ahmet daha ne yapsın nüfus cüzdanına Oviç,Ovski ,Souza lakaplarını eklettirsin ki birileri tarafından kadroya alınsın..Ahmetler kolay yetişmiyor;Ahmet'te sürat,hırs,son vuruş her şey var..Ama birileri renk körü ki Ahmet'i bir türlü göremediler..Sivassporun goller atamadığı,orta sahaları golcü diye oynatıp ,2-3 sene oynamammış oyuncuları Brezilyalardan getirdiği bir dönemde Ahmet in attığı goller sivassspor taraftarına hem sevinç hem de buruk bir mutlululuk tatttırıyor...Umarım Ahmet seneye gollerine Sivas'ta devam eder...

Dogru soyluyon gardas. Ben bu sene Hollanda'da hazirlik maclarinda
Ahmet Aras'i canli gordum ve gercekten fizik gucu super hava hakimiyeti var, gol atiyor. Bu oyuncu kesin yeni sezon bizim takimda ilk onbir'de oynamasi sart.

Arkadaslar aranizda antremanlar'a giden var ise ozaman Carlos'a yukardaki yazanlari anlatin lutfen.

Gelecegin Mehmet Yildiz'i olabilir bizim icin.

34MUAMMER58
10.03.2014, 14:47
ŞUNU net olarak söylüyorum,şu forvetsizlikte ahmet aras sivasda kalsaydı sivasspor şuan 2.3. olurdu,okadar net konuşuyorum,sivassporu rengifoya oldoniye mahkum edenlere ettirenlere kapak olsun,swezon sonuna kadar 20 golü bulur fethiyede ligde kalır,cihanada aynı muamele reva görülüyor,kupa maçında hocam beni unutma dedi resmen ,oynamadığı maçlardada konyadan 3 ,kasımpasadan 6 gençlerden 2 yedik forvetsiz oynayarak

sivasfutbol
10.03.2014, 16:51
ahmet arası ve abdülkadir özgeni takımda tutmayıp kiralık gönderenleri buradan en şiddetli şekilde protesto ediyorum vede kınıyorum sivasspor için düşman aramayın düşman sivassporun içinde sivassporun yönetimi bence ara transferde getirdiğiniz odoni ve almanya 3 liğinden getirdiğiniz adı ne idi şimdi hatırlayamadım ahmetten ve abdulkadirden ne üstünlüğü varki aldınız ne faydası oldu sivasspora paraları boşuna harcyorsunuz yazıklar olsun haram olsun aldğınız paralar 3 maçtır yeniliyorsunuz 3 trilyon kaybettik oyuncu almadık karlımı olduk simdi.

SivasliMuhammed
10.03.2014, 23:50
Gelecek sezonda ahmet arasla ve abdülkadir özgenle ikili forvet oynamaliyiz

FirtinaK
11.03.2014, 11:58
Gelecek sezonda ahmet arasla ve abdülkadir özgenle ikili forvet oynamaliyiz

Bu dedigin Sivasspor´da maalesef asla gerceklesmez güzel kardesim. Ancak PTT Ligine düsersek (Allah korusun) böyle birsey olabilir. Baska türlü bizimkiler Türk forvetlerine güvenmezler.

tekdoktirin
11.03.2014, 12:15
işte gerçek golcu ya anlamıyorum kardeşim

58YIGIDO58
11.03.2014, 19:14
Pedro sezon sonu gönderilsin ve Ahmet Aras tekrar gelsin Sivasspora !!

SenSetik
11.03.2014, 23:07
Ahmet Aras bizde oynasa ve bir iki maç bocalasa eminim yuhalanır, sonrada kadroya dahi girebilecek moral kalmazdı...kusura bakmayın ama bizim taraftarımızın önce ön yargılarından kurtulması gerekli !!!

DOGU_BEY
11.03.2014, 23:11
pedro gelmese, ahmet aras kalıp şimdiye kadar oynasaydı çoktan yerli bir golcü kazanırdık..antremanlarda da izlemiştim inşallah şans bulur da oynatılır demiştim ama rengifo denen kalas gelince ahmeti yollamışlardı...

GokhanTurna
12.03.2014, 00:26
Ahmet Aras bizde olsaydı yuhalanırdı falan konusuna kaılmıyorum. Hazırlık maçlarında ki performansı ile hepimiz zaten kendisini beğenmiştik. Ahmet Aras ve Cihan Özkara'nın değerini bilelim bu iki oyuncunun kumaşı çok iyi yeter ki biraz şans tanınsın bu iki isme. Seneye bu iki oyuncu bizim hücum hatımıza çok şeyler katar.

Abdulkadir'e gelince bence bize çare olamayacak sahada çok etkisiz kalıyordu bizde oynadığı maçlarda. Gerekli şans verildi mi derseniz çok maç oynamadı tabiki.

yorumyapıyombenya
26.03.2014, 12:19
Bu hafta da golünü attı Carlos ve ekibi takip ediyorlarmıdır ki

tekdoktirin
26.03.2014, 12:43
ya allah aşkına şu adamı niçin verdiniz kiraya anlamak mümkün deil gelecein hakan şükürü iddalıyım daha da iyisi

sebasteia
26.11.2014, 14:10
Bir televizyon kanalında spor yorumculuğu yapan Sinan Engin, Kırmızı-Beyazlıların genç forveti Ahmet Aras ile ilgili düşüncelerini söyledi.
Ahmet Aras’ı çok başarılı bulduğunu söyleyen Sinan Engin, Aras’ın fiziğinin de çok iyi olduğunu belirtti.

“AHMET ARAS SAYESİNDE MİLLİ TAKIMIN SORUNU ÇÖZÜLÜR”

Forvet sıkıntısı olan milli takımın Ahmet Aras sayesinde çözülebileceğine inandığını söyleyen Engin; “Ahmet Aras iyi bir futbolcu, fiziği de çok iyi. Oyun bilgisi anlamında geliştirip, ilk 11'de şans bulursa milli takımın forvet sorununu çözebilir. Fatih Terim'in Ahmet'i takip etmesi lazım.”

http://www.sivasirade.com/haber/fatih-terimin-ahmet-arasi-takip-etmesi-lazim/6474/

aozdemir
26.11.2014, 23:32
attığı gol güzeldi ama kaçırdığı da bir gol var ki inanılmaz.

DOGU_BEY
19.01.2015, 22:16
forvet sıkıntısı varken ahmet'in antalyaya gidecek olması kötü oldu...bari crisantusu yollayabilsek de yerine bir yabancı golcü alabilsek...

mustafa_kavak58
19.01.2015, 22:54
forvet sıkıntısı varken ahmet'in antalyaya gidecek olması kötü oldu...bari crisantusu yollayabilsek de yerine bir yabancı golcü alabilsek...

Bence yabanci bir forvet ile anlastikki ona güvenip ahmeti gönderiyolar yoksa gecen seneki gibi büyük bir hata yapmis oluruz !!!

dülger58
19.01.2015, 23:27
Ben Ahmet arası beğeniyordum.Gayet gayretli hızlı bir oyuncu.batuhandan iyi bir oyuncu.Niye gönderdiler anlamadım...

hakangulac
19.01.2015, 23:38
Sergen Hoca geldiginde az gol atıp yemeyen bir takım oluşturmaya çalışacağız demişti ki ilk 2 maça bunu yaptı ligde. Bu oyunu biraz daha geride kabul etmek defansı geride kurmak demek gibi geliyor bana. Oyle bir durumda en öndeki adam gerektiğinde top şişirildiğinde sırtı dönük top tutabilecek, arkadaşlarına servis yapacak ve top indirebilecek bir santrofor gibi olmalı. Bu tarife Batuhan da Eneramo da cuk diye oturuyor. Dolayısıyla golleri 4231 sisteminde arkadaki 3 lü atacakmış gibi duruyor. Bu acıdan bakıldıgında sag sol acıga forvet tarzı bir oyuncu gelebilir ki zorda kaldıgımızda Utaka da Aatif da en ucta oynayabiliyor...

stain
20.01.2015, 08:16
bu adamdan ümitliydik niye yolladınız yahu batuhan bir kapalı kutu eğer batuya güvenip yolladıysanız vay halimize

sefilix
20.01.2015, 10:23
bu adam iyi adam. ikinci bir mehmet yıldız vakası ile karşı karşıyayız. yollanmayacak adam. önder özen ve metin tekin bile ikinci ligde en değerli izlenmesi gereken oyuncu demiştik. sivas aldı falan dediler. biz neden yolladık anlamak güç

Murad_Kelleci58
20.01.2015, 10:31
Ahmet ARAS şu an eldeki forvetler içerisindeki en efektif golcü idi.. Onu da gönderdilerse diyecek tek söz bulamıyorum..

Ferhat06
20.01.2015, 10:56
Ahmet ARAS şu an eldeki forvetler içerisindeki en efektif golcü idi.. Onu da gönderdilerse diyecek tek söz bulamıyorum..

Murat Hocam sen bari böyle deme;adam geçemez,çalım atamaz ,top süremez ee boş kaleye topu ben de vururum.

pepsiyusuf
20.01.2015, 11:05
Fizik olarak Batuhandan daha diri duruyor sahada batuhana dokunmadan adam kendini yere atıyor ileride top tutamıyor isme bakıp batuhandan yana tavır takınmak hoş değil Ahmet Aras mücadeleci topu kolay kolay kaybetmiyor devamlı savaşan biri neyse bizim dememiz boş yazık oldu gidecekse batuhan gitmesi lazım durmadan sakatlanıp duruyor

savaş2
20.01.2015, 11:33
***ahmet hem mücadele ,hemde gollerini atıyordu.neden gönderiliyr utaka ve batuhanda daha yetenekliydi.

Murad_Kelleci58
20.01.2015, 11:44
Murat Hocam sen bari böyle deme;adam geçemez,çalım atamaz ,top süremez ee boş kaleye topu ben de vururum.

Kudret abi, o boş kaleye atmak için oraya koşu yapmakta gerekli.. En azından mücadele ediyordu.. Yapılamayan bir forvet transferinden bahsetmemiz gerekli iken; eldeki mevcut forvet adamınıda satmak hangi akla hizmet anlamakta güçlük çekiyorum..

karamik
20.01.2015, 13:56
Tamam vazgeçilmez bir adam değil fakat elimizde forvet kalmadı Utakayı sayma Batuhan ve Eneramo kaldı bunlardan Batuhan zaten 2.lig topçusu ön liberodan vazgeçip iyi bir forvet şart.

cemahmety
20.01.2015, 14:45
Olmaazsa olmaz veya yeri doldurulamaz bit futbolcu değildi tabi ama mevcut kadroda tutulması gerekirdi bence en azından kupa maçlarındakii rotasyonda forma giyerdi

yerliturkuaz
22.01.2015, 00:36
Kendisinden çok şeyler beklediğimiz Ahmet Aras Antalyaspor'a satılmıştır. Verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

İkinci bir Mehmet Yıldız vakası ile karşı karşıyayız. Keşke en azından gitmesi için sezon sonu beklense idi. Ne diyelim hayırlısı olsun...

savaş2
22.01.2015, 10:56
***Tam takımla kaynaşmıştı gönderiliyor,bazıları bu takımın toparlanmasını istemiyorlar.Yeni oyuncular alışma devresi geçirecekler biz hazır oyuncumuzu gönderiyoruz.Kötü oyuncu olsa antalya alırmı.Devre arası başka takımlar en az 4 hazırlık macı yaptı bizimkilerde MAC sayısı yok gibi.sonuc antalya maclarında izleyeciğiz ahmedi

FirtinaK
22.01.2015, 12:18
***Tam takımla kaynaşmıştı gönderiliyor,bazıları bu takımın toparlanmasını istemiyorlar.Yeni oyuncular alışma devresi geçirecekler biz hazır oyuncumuzu gönderiyoruz.Kötü oyuncu olsa antalya alırmı.Devre arası başka takımlar en az 4 hazırlık macı yaptı bizimkilerde MAC sayısı yok gibi.sonuc antalya maclarında izleyeciğiz ahmedi

Bizimkiler Türk forvetini begenmezler kardesim.

58fatihcan
22.01.2015, 12:35
Geçen sseneki 3-0 lık paşa hazırlık maçında canlı izlemiştim. O günden beri çok beğenirim. Göndderilmesine üzüldüm. Zira bana göre daha iyisi yok takımda. Olsa neyse

furky.b
22.01.2015, 17:55
Acaba kaca satildi bilen varmi?

yerliturkuaz
22.01.2015, 18:27
Acaba kaca satildi bilen varmi?

900 bin liraya transfer oldu

B.DUMANLI
22.01.2015, 20:01
Ahmet Aras´in hesabina sevindim gitmesine.Bu cocuk gelecek vaadeden biriydi sans verilmedi.En azindan futbol hayatini kurtarmis oldu bizde körelmektense.
Antalya´da basarilar Ahmet Aras,yolun acik olsun...

GokhanTurna
22.01.2015, 21:10
900 bine satıldıysa iyi paraya satmışız.Yolu açık olsun başarılar. Eneramo formda olursa üzülmeyeceğim Ahmet'in gidişine.

Yönetime not: En azından Ahmet'den gelecek para ile orta saha oyuncusu alın.

B.DUMANLI
22.01.2015, 21:28
900 bine satıldıysa iyi paraya satmışız.Yolu açık olsun başarılar. Eneramo formda olursa üzülmeyeceğim Ahmet'in gidişine.

Yönetime not: En azından Ahmet'den gelecek para ile orta saha oyuncusu alın.

Transfer kapanmistir,durum onu gösteriyor.Öyle tahmin ediyorum seneye bu takimdan ayrilanlar olacak,ayrica 6 ayligina alinan oyuncularin durumuda belli olmadigindan sayet ligde kalabilirsek köklü bir degisim yapilacak belkide transfer harcamalari sene icin düsünülüyor.
Fakat ligdeki durumumuz o kadar tehlikeliki,Sergen hoca iki macda 4 puan aldi diye yönetim rehavete kapilirsa kötü.Durumda onu gösteriyor.
Umarim bu yil ligde kalmayi basaririz.

citothehan58
23.01.2015, 02:38
Ahmet Aras 2.5 senelik sözlesme imzaladi.

http://i.sabah.com.tr/sbh/2015/01/23/650x344/1421951442168.jpg?691716786212 0150123015517

Transfermarkta göre Ahmet icin 360.000€ bonservis almisiz.

mayhos
23.01.2015, 09:01

bu yönetimm ne o salağı gönderir nede transfer yapar.takımda orta saha yok diyee mıllet kıçını yırtıyorr bunlar göremıyor

karamik
14.03.2015, 21:17
Tamam vazgeçilmez bir adam değil fakat elimizde forvet kalmadı Utakayı sayma Batuhan ve Eneramo kaldı bunlardan Batuhan zaten 2.lig topçusu ön liberodan vazgeçip iyi bir forvet şart.

Aylar önce böyle dedim ama forvet alınmadı Utaka ve Batuhan'a güvenip forvet transfer etmeyip üstelik aylarca futbolda en kıytırık mevki ön libero ile oyalayıp durdular gö göre göre 3 senedir forvetsizliğe mahkum olduk.