Orijinalini görmek için tıklayınız : Cicinho'yu Getiriyorum

SivasSpor.Com
18.06.2013, 12:16
http://resimzade.com/Show.html?i=40814&token=30295

Real Madrid ve Roma gibi iki dev kulübün formasını giyen tecrübeli oyuncu Sivassporlu oluyor. Brezilya basınına konuşan Carlos, “Cicinho ile her konuda anlaştık” dedi.

Teknik direktörlük koltuğuna Roberto Carlos’u oturtan Sivasspor, transferde atağa kalktı. Yerli olarak Burhan Eşer ve Uğur Akdemir ile anlaşan Yiğidolar, yabancı için Güney Amerika’ya rotayı kırdı. Brezilya’nın efsane isimlerinden olan Carlos, ülke basınına yaptığı açıklamada, ilk bombasını açıkladı. Carlos, “Aklımda iki futbolcu var. Bunlardan birisi genç, diğeri deneyimli olacak. Cicinho ile her konuda anlaştık. Real Madrid ve Sao Paulo’da oynadı. Ayrıca genç bir futbolcu daha arıyorum“ dedi. Sağ kanatta görev yapan 33 yaşındaki Cicinho, R.Madrid ve Roma gibi Avrupa’nın dev kulüplerinde forma giymişti. Son olarak Brezilya Ligi takımlarından Sport Club do Recife’de oynayan tecrübeli futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor.

17 Kez Milli Oldu

Esas mevkisi sağbek olan Cicinho, orta alanda da görev yapabiliyor. Brezilya Milli Takımı’nda da 17 kez forma giyen 1.72 boyundaki oyuncu, geçen sezon ise toplam 49 maçta görev yaptı, 3 gol attı.

Cicinho Kimdir

Tam adı: Cicero Joao de Cezare
D.Tarihi: 24.06.1980
D.Yeri: Pradopolis
Ülkesi: Brezilya
Boyu: 1.72
Mevkii: Sağ kanat
Oynadığı kulüpler: Botofago, A.Mineiro, Sao Paulo, Real Madrid, Roma, Villarreal, Sport

cemahmety
18.06.2013, 12:19
Cİcinho müthiş olur, bence burada ALLAH'ın adaleti söz konusu. Biz 4 senedir Uğur Kavuk'u sabırla çektik. Rabbim bize kariyeri dünya standartlarında bir oyuncu nasip edecek inşallah :)

psychology58
18.06.2013, 12:22
Uğur Akdemir geldi mi ?

Neredesin Dogu bey gel de bir haber getir bize

psychology58
18.06.2013, 12:24
Haber de dikkatimi çeken başka birşey de geçen sezon 49 maç yaptığı yazıyor bu doğrumu ? Maçkolik de farklı yazıyor transfermarket de farklı yazıyor burası farklı hangisine inanacağımızı şaşırdık

Sivasım5858
18.06.2013, 12:25
Hayırlı uğurlu olsun inşAllah takımımıza faydalı olur...

ZiDaNe58
18.06.2013, 12:56
hadi bakalım hayırlı olsun bi iki yıl daha iş yapar rahat

ELLİSEKİZ
18.06.2013, 13:06
Sivas'ıma hayırlı olsun İnşallah. Allah utandırmaya...

58SARKISLALI58
18.06.2013, 13:11
Hadi hayirli olsun faydali olacak bence tercubeli bizim ligde hayliyle faydasi olur

YİGİDOKENTLİ
18.06.2013, 13:22
Uğur Akdemir kartalspordan geldi sag bek oyuncusu galatasay alt yapisan yetisme.

yiğido58sinan
18.06.2013, 13:25
pedriele çok benziyormuş :)

infial§
18.06.2013, 13:34
Cicinho beckhamsız olmaz:)

musa harun
18.06.2013, 13:56
uğur akdemiri de getirmiş.Tüm sporda yazıyor.

4eylül
18.06.2013, 14:26
Hayırlı olsun inşaallah yalan çlkmaz

musa harun
18.06.2013, 14:47
lewandowski'ye benziyormuş.

aozdemir
18.06.2013, 14:47
çok iyi haber. bu sene uçacağız inşallah :)

58Sivaslilar
18.06.2013, 15:27
Hadi sivasspora ve tüm yigidolara hayirli olsun

u2sivasspor
18.06.2013, 15:32
Uğur akdemir le de anlaşmışız galiba 2 yıl cicinho oynar sonra uğur geçer sağ beke

Kokomo
18.06.2013, 15:50
UĞUR KAVUK oynamasında kim oynarsa oynasın arkadaş !

R.Carlos maç kasetlerini izler izlemez hemen SAĞBEKİMİZ olmadığını görmüştür tabii ...

Rıza'nın 3 yılda görmediği şeyi 2 kaset izleyince bir çocuk bile görür !

Rıza'dan kurtulduğumuz için her gün daha fazla seviniyorum.

cılgınsivas58
18.06.2013, 16:10
sag kanat abdurrrahmandan sonra otobana dönmüştü ugur sayesinde cicinho takıma faydalı olur hayırlı olsun

Sivas' lee
18.06.2013, 16:29
Bu adam dünya çapında tanınmış bir futbolcudur . öyle olmasa real madridde , romada , villeraelde ne işi var ? R. carlos bu takımda çok iş yapacakk çookkkk .. ;) Şanlı sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun , allah utandırmasın ....

cemahmety
18.06.2013, 16:55
Böyle olumsuz şeyler yazmak istemem ama medyasporun haberinne göre Erdal Sarılar Brezilyalı futbolcu Cicinho ile de ilgilenmiyoruz demiş. Roberto Carlos ilgileniyoruz dedi. Mecnun başkan transferde tek yetkili Roberto Carlos dedi. İşler birbirine girdi neye inanacaz ne diyecez bilemedim :D

DOGU_BEY
18.06.2013, 17:19
yeni bilgi: carlos cicinho ile anlaşmış fakat yönetim yaşından dolayı cicinho transferine sıcak bakmıyor hatta bu transfer olmayabilir...

Sivasım5858
18.06.2013, 17:19
Sivasspor'dan Cicinho ile ilgili açıklama!
Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, teknik direktörleri Roberto Carlos'un istediği 3-4 yabancı oyuncuyla görüşmelerini sürdürdüklerini ancak Cicinho ile görüştükleri iddiasını yalanladı.

Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, teknik direktör Roberto Carlos'un istediği 3-4 yabancı futbolcuyla görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.
Sarılar yaptığı açıklamada, gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Transferde ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Sarılar, Sivasspor'a yakışan futbolcuları kadroya katmaya çalıştıklarını dile getirdi.
Yeni teknik direktörleri Carlos ile başarıyı yakalayacak bir ekip oluşturma çabasında olduklarını belirten Sarılar, "Roberto Carlos'un istediği 3-4 yabancı oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Brezilyalı futbolcu Cicinho ile de ilgilenmiyoruz" diye konuştu.

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/sivasspordan-cicinho-ile-ilgili-aciklamaSXHBQ332770SXQ

musa harun
18.06.2013, 19:08
Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, teknik direktör Roberto Carlos'un istediği 3-4 yabancı futbolcuyla görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Transferde ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Sarılar, Sivasspor'a yakışan futbolcuları kadroya katmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Yeni teknik direktörleri Carlos ile başarıyı yakalayacak bir ekip oluşturma çabasında olduklarını belirten Sarılar, "Roberto Carlos'un istediği 3-4 yabancı oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Brezilyalı futbolcu Cicinho ile de ilgilenmiyoruz" diye konuştu.

ahmet ali
18.06.2013, 19:29
Yabancı transferlerini bir şekilde Carlos yapar ,bence iyi transferler yapar.peki Türk transferlerle kim ilgileniyor?? hangi Türk futbolcuları alacağız?? Burhan çok iyi bir futbolcu çok yararlı olacağına inanıyorum. Diğer mevkiler ne olacak?? Murat Erdoğan ilgileniyor çalışıyor deniyor ama kendisinden haberi olan var mı?? çok mevkide eksiğimiz var.. Bu arada Alpaslan Erdem alınıdı alınacak deniyor.. bu futbolcu solbek.. Ziya varken bir solbek almanın ne yararı var?? yedek olarak bir çok taraftar kızsa bile Hayrettin bazı maclarda Ziya olmadığı zaman pekala oynar..gereksiz transferler yapılmamalı...

Djamoka
18.06.2013, 20:06
yeni bilgi: carlos cicinho ile anlaşmış fakat yönetim yaşından dolayı cicinho transferine sıcak bakmıyor hatta bu transfer olmayabilir...

Bu yönetim senelerce gözlerini hic sağ tarafımıza çevirmemişler mi acaba?

Yıllardır sağ tarafta Gökhan Gönül oynadı da ondan boşalan yere mi Cicinho'yu getirmek istemiyorlar?

dedebali58
18.06.2013, 20:28
Hayırlı olur inşallah

eyuphulagu
18.06.2013, 21:10
Bu yönetim senelerce gözlerini hic sağ tarafımıza çevirmemişler mi acaba?

Yıllardır sağ tarafta Gökhan Gönül oynadı da ondan boşalan yere mi Cicinho'yu getirmek istemiyorlar?

..Gardaş Cicinho bir zamanlar Real Madrid'de 3 yıl oynamış.Sonra Roma'ya transfer olmuş..Orada da bir kaç yıl iyi oynamış..2009 yılında geçirdiği sakatlık sonrası uzun süre oynayamamış...2009 -2012 tarihlerinde oynadığı maç sayısı sadece 20..Yani sakatlıklardan dolayı yılda sadece 20 maç oynamış.Bir yılda oynanan maç sayısının ortalama 25-30 olması gerekirken bu oyuncu bir yılda sadece 4-5 maçta oynayabilmiş...Bu oyuncu 3 yılda ortalama 60 civarında maçta kadroya girip oynaması gerekirken sadece 21-22 maçta oynayabilmiş..Bu 21-22 maçın hepsinde de ilk 11 oynamamış;bazılarında sonradan oyuna girmiş..2011 de Villareal'e kiralık gönderilmiş;burada da 3-4 maçta oynayabilmiş..Sonra ülkesine dönmüş..Bu oyuncu ülkesinde yani Brezilya 2. liginde bir takıma ancak transfer olabilmiş...Geçen yıl sakatlık sorunu yaşamamış;bu takımda 24 maç oynamış...Sivassporun bu oyuncuyu istememesi gayet normal..Çünkü yaşı gereği eğer bir daha sakatlık sorunu yaşarsa bu oyuncu bizim lig gibi sert bir ligde zor oynar..Türkiye de futbol Brezilya ligi gibi çok yumuşak ve teknik de bir lig değil...Bilmem anlatabildim mi..Eğer Cicinho gelecekse sivasspor da ondan daha genç ve sakatlık sorunu olmayan Raynoch un gönderilmesi de daha saçma olur...Kimse yaşı daha genç ve sakatlık sorunu olmayan bir Cicinho nun glemsine hayır demez ama istatistiklerde Cicinho nun da yaşı ortada..Sivasspor emekli cenneti değildir;bizim 4 büyük takım gibi sokağa atılacak paramız da yok..Bu takıma genç,dinamik,tekmeye kafa sokacak,90 dak. koşacak oyuncular lazım...

ahmet ali
18.06.2013, 21:21
..Gardaş Cicinho bir zamanlar Real Madrid'de 3 yıl oynamış.Sonra Roma'ya transfer olmuş..Orada da bir kaç yıl iyi oynamış..2009 yılında geçirdiği sakatlık sonrası uzun süre oynayamamış...2009 -2012 tarihlerinde oynadığı maç sayısı sadece 20..Yani sakatlıklardan dolayı yılda sadece 20 maç oynamış.Bir yılda oynanan maç sayısının ortalama 25-30 olması gerekirken bu oyuncu bir yılda sadece 4-5 maçta oynayabilmiş...Bu oyuncu 3 yılda ortalama 60 civarında maçta kadroya girip oynaması gerekirken sadece 21-22 maçta oynayabilmiş..Bu 21-22 maçın hepsinde de ilk 11 oynamamış;bazılarında sonradan oyuna girmiş..2011 de Villareal'e kiralık gönderilmiş;burada da 3-4 maçta oynayabilmiş..Sonra ülkesine dönmüş..Bu oyuncu ülkesinde yani Brezilya 2. liginde bir takıma ancak transfer olabilmiş...Geçen yıl sakatlık sorunu yaşamamış;bu takımda 24 maç oynamış...Sivassporun bu oyuncuyu istememesi gayet normal..Çünkü yaşı gereği eğer bir daha sakatlık sorunu yaşarsa bu oyuncu bizim lig gibi sert bir ligde zor oynar..Türkiye de futbol Brezilya ligi gibi çok yumuşak ve teknik de bir lig değil...Bilmem anlatabildim mi..Eğer Cicinho gelecekse sivasspor da ondan daha genç ve sakatlık sorunu olmayan Raynoch un gönderilmesi de daha saçma olur...Kimse yaşı daha genç ve sakatlık sorunu olmayan bir Cicinho nun glemsine hayır demez ama istatistiklerde Cicinho nun da yaşı ortada..Sivasspor emekli cenneti değildir;bizim 4 büyük takım gibi sokağa atılacak paramız da yok..Bu takıma genç,dinamik,tekmeye kafa sokacak,90 dak. koşacak oyuncular lazım...
Yazdıklarına katılıyorum ancak bu durumda yani "Carlos istedi yönetim almadı" haberleri doğruysa bu Carlos ile yönetim arasında daha başlangıçta sorun çıkmış demektir. Bu da tehlikeli olur.... Yönetim Carlos'un beğendiğini almazsa Carlos'ta yönetimin aldığını oynatmayacak demektir. işte o zaman felaket ....

DOGU_BEY
18.06.2013, 22:11
Yazdıklarına katılıyorum ancak bu durumda yani "Carlos istedi yönetim almadı" haberleri doğruysa bu Carlos ile yönetim arasında daha başlangıçta sorun çıkmış demektir. Bu da tehlikeli olur.... Yönetim Carlos'un beğendiğini almazsa Carlos'ta yönetimin aldığını oynatmayacak demektir. işte o zaman felaket ....

yok hocam merak etme, karamsar olmayalım..hem carlosun hem yönetimin ortayolu elbette olacaktır..şu an transfer dönemi hala başlamadı sanırım 20'sinde başlıyor..bunlar biraz da nabız yoklamalar...ha dediğin gibi carlos 4-5 adam söyler yönetim hepsine yok derse o zaman sorun çıkar doğru ama şu anda böyle bir ayrılık veya zıtlık yok ve mecnun başkan da buna müsade etmez merak etmeyin...

selimdelen
18.06.2013, 23:27
hem teknik adamın istedi,kleri ne ise onu alıcaz dıyıp hemde yası uygun değil demez yonetim demez carlos okey demıs anlasmıs ıse para konusundada sivassporun carlosa bir butce vermiştir HAYIRLISI OLSUN

hatzivrettas
19.06.2013, 00:08
Bir ara sol bek oynamıyormuydu cicinho.

Tuncay
19.06.2013, 04:01
Ben kendi adima fikrim sudur. Mecnun baskana sonsuz guveniyorum, ne yaptigini bilen bir insan, bunuda yillardir kanitlamistir. Bir iki oyuncu sivassporu etkiliyemez. Baskan isini bilir.Benim icim rahat,sizde rahat olun,bize dusen gorev sivassporun arkasinda olmak.Buyuk takimlara bakin,milyonlar veripde oynamadan geri gonderilen futbolcular var. Baskan ne derse odur gercek.

4eylül
19.06.2013, 08:20
Balon haberler bir bir patlıyor erdal sarılar cicinhoyla ilgilenmediklerini açıkladı şimdi sıradaki kim acaba

benozgurr
19.06.2013, 08:25
Haber çıktığında çok sevinmemiştim şimdide çok üzülmedim her ne kadar kariyerli olsa da yaşı ve sakatlık durumu riskti.

infial§
19.06.2013, 09:32
3 yılda 30 maç oynamış,Erdal sarılar ilgelenmiyoruz demiş ,

alaattin 5858
19.06.2013, 10:18
keşke milan cerny i bırakmasaydık joker olarak böyle futbolcuya ihtiyaç var.

cemahmety
19.06.2013, 11:55
Eğer daha iyi bir transfer yapılmayacaksa Cicinho bence iyi bir tercih olabilirdi Çünkü eliimizdeki alternatife bakınca Uğur Kavuk daha doğru düzgün bir yedeği bile yok. Sağ Bek, stoper, ön libero ve forvet gibi kesinlikle transfer yapmamız gereken bölgeler

58fatihcan
19.06.2013, 13:53
Herhalde bu da yalan oldu

muzaffer
19.06.2013, 21:48
Ya arkadaş bu nasıl bir mantık ya? Carlos'un transfer etmek istediği oyuncular 33 yaş ve üstü. Maksat ne? Bir iki sezon başarılı olup fb'ye mi gitmek. Geleceğin sivassporunu bu yaştaki oyuncularla inşa edemezler

alboran
19.06.2013, 22:19
ya arkadaş adam size de adam beğendirilmiyor.bu adam gelirse türkiye'ye gelmiş en kariyerli savunma oyuncularındna biri olacak.bu takımın sağ beki yok işte.yok 3 sezonda 30 maç oynamış yok sakatmış yok şöyleymiş.arkadaş transfermakt'la wikipedia'yi bilgi diye vermeyin.oraya bilgileri veren de herhangi insanlar.ne düşünüyorsunuz dünya üzerindeki yüzbinlerce oyuncunun kaydını tutan insanlar olduğunu mu ?

sonra gelelim sakatlık mevzuuna adam en son 2009'da ciddi bir sakatlık geçirdi.sonra carlos yaşlı adamları falan da getirmiyor.lugano'yu,alex'i,de ivid'i carlos mu söyledi size ? basının uydurması hepsi.bu haber de brezilya basınında çıktı.belki bu da yalan olabilir.ama bence inşallah yalan haber değildir de hayatınızda ilk kez adam gibi bir sağ bek izlersiniz.

internetteki 2 tane videosuna göre yorum yapmaya çalışanlar var.bu adamdaki teknik bizim kamil grosicki'den fazla.uzaktan etkili şutları var.hücuma çıkar savunmaya döner.2 yönlü bir adam.abdurrahman dereli'nin 2 sezon hücuma çıkması dışında hangi bekimizden bunları gördük ? hele ki uğur kavuk gibi maçı yarı sahayı geçmeden bitiren bir oyuncudan sonra cicinho'yu beğenmeyen adam ya futboldan anlamıyordur,ya cicinho'yu tanımıyordur.

DOGU_BEY
20.06.2013, 01:05
cicinhoyu carlos önerdi yöentimle konuşuldu ekonomik anlamda bizi zorlayacağı fikri çıkınca carlos da yöentim de BİRLİKTE vazgeçtiler bu isimden yani carlos ekonomik durum ve kadro denegesi konularında görüş aldıktan sonra hem kendisi hem yöentim vazgeçti..bir ayrılık vea zıtlık yok, rahat olun..

mustafa585858
20.06.2013, 16:29
gelmez bence ee

mustafa585858
20.06.2013, 16:30
evt gelmiyor heryerde diyor