Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Futbolcuda Bizden Kampanyası
BÜTÜN SİVASLILARA HATTA DÜNYADA YAŞAYAN TÜM SİVASLILARA DUYURUDUR.
BİLİMDİĞİ ÜZERE SİVASSPOR SEZONA İDDİALI GİRMEK İSTİYOR VE BU KONUDA ÇALIŞMALARA BAŞLADI. SANIRIM GÜZEL ŞEYLER OLACAK. BAZEN PARALARI YETMİYOR HESAPLI BİR FUTBOLCU ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR. FİYATLARI DÜŞÜK OLAN FUTBOLCULAR PEŞİNDE KOŞUYORLAR. DEMEM OKİ BİZ SİVASLILAR NAPIYORUZ. BİZDE TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAYALIMMI. BİR KAMPANYA BAŞLATIP BİR FUTBOLCUDA BİZDEN BİR FUTBOLCUDA TARAFTARDAN DİYEMEYECEKMİYİZ. ÜÇ MİLYON SİVASLININ YAŞADIĞI DÜNYADA DEVEDE KULAK KALMAZMI BU DEDİĞİM. SİVASLIYSANIZ YÜREĞİNİZ SİVAS İÇİN ÇARPIYORSA BU KAMPANYAYI BAŞLATALIM. GERÇEK SİVASLI GERÇEK TARAFTAR OLDUĞUMUZU DÜNYAYA GÖSTERELİM. HAYDİ SİVAS KALK AYAĞA.
AYRICA SAYAYİCİ BÜYÜK ESNAF KARDEŞLERİMİZDE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR FAZLA KOMBİNE ALARAK BU KAMPANYAYA FAZLACA DESTEK OLABİLİRLER.
mustafa585858 20.06.2013, 10:18 hocam bunu okulun grubundada yayımlamışsınız :):):):):):):)
Plan guzel ama bunun halkla olamayacagini Sms kampanyasinda gorduk.Sivasli is adamlarinin yonetime girmesi ve para toplamak icin gece duzenlemeleri lazim.Oda zor .
Sivasım5858 20.06.2013, 10:38 Güzel ama kim yapacak nasıl yapacak bi de zaten Mecnun baskan bugune kadar Sivaslı iş adamlarının yanına pek gitmedik artık tek tek kapılarını çalacagız dedi diye hatırlıyorum... Böyle bişey yapılırsa ben gücümün yettiğini yaparım ama fazla kişi destek vermez otobus alırkenki durum ortada..
musa harun 20.06.2013, 10:43 3 milyon Sivaslı varsa her biri 1€ verse : 3milyon €.
3milyon €'ya çok iyi futbolcu(lar) alınabilir.
mustafa585858 20.06.2013, 10:44 3 milyon Sivaslı varsa her biri 1€ verse : 3milyon €.
3milyon €'ya çok iyi futbolcu(lar) alınabilir.
ama ne yazıkki sivasın yarısı dilenci :(
musa harun 20.06.2013, 10:45 ama ne yazıkki sivasın yarısı dilenci :(
O zaman geri kalanlar 2€ versin.;)
Poyrazcan 20.06.2013, 10:49 BÜTÜN SİVASLILARA HATTA DÜNYADA YAŞAYAN TÜM SİVASLILARA DUYURUDUR.
BİLİMDİĞİ ÜZERE SİVASSPOR SEZONA İDDİALI GİRMEK İSTİYOR VE BU KONUDA ÇALIŞMALARA BAŞLADI. SANIRIM GÜZEL ŞEYLER OLACAK. BAZEN PARALARI YETMİYOR HESAPLI BİR FUTBOLCU ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR. FİYATLARI DÜŞÜK OLAN FUTBOLCULAR PEŞİNDE KOŞUYORLAR. DEMEM OKİ BİZ SİVASLILAR NAPIYORUZ. BİZDE TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAYALIMMI. BİR KAMPANYA BAŞLATIP BİR FUTBOLCUDA BİZDEN BİR FUTBOLCUDA TARAFTARDAN DİYEMEYECEKMİYİZ. ÜÇ MİLYON SİVASLININ YAŞADIĞI DÜNYADA DEVEDE KULAK KALMAZMI BU DEDİĞİM. SİVASLIYSANIZ YÜREĞİNİZ SİVAS İÇİN ÇARPIYORSA BU KAMPANYAYI BAŞLATALIM. GERÇEK SİVASLI GERÇEK TARAFTAR OLDUĞUMUZU DÜNYAYA GÖSTERELİM. HAYDİ SİVAS KALK AYAĞA.
AYRICA SAYAYİCİ BÜYÜK ESNAF KARDEŞLERİMİZDE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR FAZLA KOMBİNE ALARAK BU KAMPANYAYA FAZLACA DESTEK OLABİLİRLER.
Çok yerinde bir düşünce.
100 TÜRK LİRASI ile ben kampanyayı başlatıyorum. Bundan sonraki durumu yönetimin üstlenmesi gerek.
Herkes gücü yettiği oranda katılsın!
Hedef 10 milyon TL.
ramazan5842 20.06.2013, 10:50 sivasta ve yurtdışında standlar kurulabilir.
recep cevik 20.06.2013, 11:17 Merhabalar, Düşünce mükemmel, lakin biz Sivaslılar böylesi konularda karanlıkta göz kırpıyoruz. Sadece boş gaza gelmeyelim. Eğer böyle bir düşünceniz var ise, yönetime sunulup ya bir banka hesabı, ya bir sms hattı alınması söylenir. Ardından ise iş burada başlıyor. Otobüs kampanyasında çok iyi propagandalar geçmemişti. iyi hatırlıyorum. Ben olsam şayet bu kampanyada. Gerek Sosyal medya, Gerek yerel basın, Gerek ise ulusal basına demeçler vererek, sürekli Sivaslılar üzerindeki baskıyı arttırır. Bu konuyu duyarlı hale getirirdim. Amaç insanları iyi kontrol edebilmek. Eğer böyle bir kampanya başlar ise, Sosyal medya kısmını ben hallederim. Aynı İBB maçında olduğu gibi :)
yigido yakup 20.06.2013, 11:33 düsünce gercekten cok güzel bizim Sivasspor olarak yasadigimiz bir SMs vede otobüs utancimiz varken tekrar insanlarin icine cikmak Sivaslilar olarak Kücük düsmemize sebep olacaktir 6 milyon sivasli var deniyor ama onlarin kimliginde sivasli yaziyor o Kadar.
bunun yerine söyle bi kampanya olabilir bu sene bütün kombineleri bitiriyoruz sivasta olmayanlarda maca gitmeyecek bir yakinina kombine alarak onun maclara gitmesini saglayabilir.
mustafa585858 20.06.2013, 11:37 O zaman geri kalanlar 2€ versin.;)
BUNU BEBEĞİ VAR ŞUNU VAR BUNU EN İYİSİ 1€ DEĞİL DE 10 VERİN 20 VERİN PARA KITLIĞINDA DEĞİLLERYA :D
mustafa585858 20.06.2013, 11:38 Çok yerinde bir düşünce.
100 TÜRK LİRASI ile ben kampanyayı başlatıyorum. Bundan sonraki durumu yönetimin üstlenmesi gerek.
Herkes gücü yettiği oranda katılsın!
Hedef 10 milyon TL.
parayı nereye verecez ?
musa harun 20.06.2013, 11:39 BUNU BEBEĞİ VAR ŞUNU VAR BUNU EN İYİSİ 1€ DEĞİL DE 10 VERİN 20 VERİN PARA KITLIĞINDA DEĞİLLERYA :D
en kötü 1€ olur.
Ama isteyen 100tl de verir. 10000 tl de verir
:confused::confused:
Bu nebicim Konu?? sanki 2.Lig Süper Lige ciktik....:rolleyes:
biz 9 sene dan beri Süper Lig oyniyorus bu Para nerde acaba?? birde su var eger Futbolcular icin Parasi yoksa ( hic sanetmem tek vazla Para vermeye korkuyorlar baska bisey yok ) Orijinal Formala ect. biraz daha fazla satsinlar... ( anliyanlar )
kaptann58 20.06.2013, 12:50 bırakın futbolcu parası toplamayı biz sivaslılar olarak önce stadın bütün kombinelerini alalım tribünleri doldıuralım yapacağımız en hayırlı iş bu olsun
biz bunu yazdık ve böyle bir konu başladı sanırım sivassporlu yönetivcilerimiz bu sayfaları okuyordur. en azından ilgiye bakıp bir hesap numarası yayınlayabilrler yada sms kampanyası başlatabilirler. ben şahsen çok istiyorum bir futbolcuda taraftar alsın diye. en azından katkımız olsun. sadece izlemek veya eleştirmek yetmiyor. elimizi cebimize sokmalıyız. herkesin gücü kadar.
:confused::confused:
Bu nebicim Konu?? sanki 2.Lig Süper Lige ciktik....:rolleyes:
biz 9 sene dan beri Süper Lig oyniyorus bu Para nerde acaba?? birde su var eger Futbolcular icin Parasi yoksa ( hic sanetmem tek vazla Para vermeye korkuyorlar baska bisey yok ) Orijinal Formala ect. biraz daha fazla satsinlar... ( anliyanlar )
kardeş konuyu beğenmedin galiba ama sen süper ligdesin hala kombine satılamıyor. sen süper ligdesin hala stat dolmuyor. sen süper ligdesin hala maç biletleri 2 lira 5 lira ve hala soruyoruzki bu para nerde diye. taraftar olarak ne katkımız olduki ne istiyoruz. Trabzon seyircisi stadı hıncahınç dolduruyor bizim stat boş. kendimize biraz özeleştiri yapmamız gerekmez mi. üstümüze giydiğimiz formalar atkılar bile lisanslı ürün değilken hala ne konuşuyoruzki.??
velibircan 20.06.2013, 15:28 Siz Bakkaldan yoğurt mu alıyorsunuz arkadaş ?
Siz hangi kampanyaya ne destek oldunuz da Süper lige futbolcu alıyorsunuz arkadaş ?
Tamam Eyvallah 3 5 atanlar olur ama bırakın bu yapmacık tavırlarınızı ınandırıcılığınız hiç olmuyor.Kaç taneniz forma kampanyasına 10 lıra destek verdı ? Burdaki insanların Yüzde 95 i siteye girip ona buna laf atmakdan zevk duyan , 1000 laf söyleyip 1 icraat yapan Sahte Sivassporlular.
Bişey mi yapmak istiyorsunuz ? Gidin kombine parası gönderin Sivastaki akrabanıza sizin adınıza kombine alsın maçlara gitsin gençler.
Gerekli yerler gerekli transferi yapar Siz önce derede yüzmeyi öğrenin okyanusa yüzmeye sonra çıkarsınız..
emre
Siz Bakkaldan yoğurt mu alıyorsunuz arkadaş ?
Siz hangi kampanyaya ne destek oldunuz da Süper lige futbolcu alıyorsunuz arkadaş ?
Tamam Eyvallah 3 5 atanlar olur ama bırakın bu yapmacık tavırlarınızı ınandırıcılığınız hiç olmuyor.Kaç taneniz forma kampanyasına 10 lıra destek verdı ? Burdaki insanların Yüzde 95 i siteye girip ona buna laf atmakdan zevk duyan , 1000 laf söyleyip 1 icraat yapan Sahte Sivassporlular.
Bişey mi yapmak istiyorsunuz ? Gidin kombine parası gönderin Sivastaki akrabanıza sizin adınıza kombine alsın maçlara gitsin gençler.
Gerekli yerler gerekli transferi yapar Siz önce derede yüzmeyi öğrenin okyanusa yüzmeye sonra çıkarsınız..
emre
iste bu cok güzel bir fikir kardesim,
ama malesef benim cousen Futbol hic ilgilenmiyo kendisi Sivas da yasiyo ama gitmiyoooooo :mad: nedense cok kisiyorum buna.....:rolleyes:
ben malesef Yurtdisina kaliyorum maca tek Sivasta tatil yaptim zaman gidebilirim baska care yok Evde olunca LigTv üzerine bakiyorum.....
ama eger burda gercek biri varsa ( yani parasi az olan kisi ) bana özel bi PM göndersin ve bu kisi Kombine alacam!!!!
SÖZ!!!
Siz Bakkaldan yoğurt mu alıyorsunuz arkadaş ?
emre
sizler taraftar olmayı bile beceremeyen kişiler küçücük sivasta sanki taraftar sayısı bir yerlere sığmıyormuş gibi taraftarı böldünüz beklentiniz çıkarınız neyse oda bilinmiyorya. sivasspora faydanızda bilinmiyor. ne faydanız var onuda bilmiyorum. yok yeniçeri yok yiğido bilmemne gibi guruplara ayrılıp tek vücut olmayı bile beceremeyen kişiler şimdi laf konuşuyor. siz kaç lira verip maça gidiyorsunuz. kaç lira harcıyorsunuz sivasspor için. başkalarını eleştirmeyin sadece kendi yaptıklarınıza ve yapacaklarınıza bakın. senin kombinen varmı. sizin eleştirdiğiniz yada söz söylediğiniz kişiler sizden daha akılllı. laf olsun diye abuk subuk şeyler yazmayın. burada Sivaslıya bir sorumluluk yükleniyor. sorumluluğuda olmalıdır. sivassporıun süper ligde olmasının hem otelciye hem lokantacıya hem esnafa hem Sivaslıya çok büyük faydaları vardır. herkes taşın altına elini sokmalıdır.
sizler taraftar olmayı bile beceremeyen kişiler küçücük sivasta sanki taraftar sayısı bir yerlere sığmıyormuş gibi taraftarı böldünüz beklentiniz çıkarınız neyse oda bilinmiyorya. sivasspora faydanızda bilinmiyor. ne faydanız var onuda bilmiyorum. yok yeniçeri yok yiğido bilmemne gibi guruplara ayrılıp tek vücut olmayı bile beceremeyen kişiler şimdi laf konuşuyor. siz kaç lira verip maça gidiyorsunuz. kaç lira harcıyorsunuz sivasspor için. başkalarını eleştirmeyin sadece kendi yaptıklarınıza ve yapacaklarınıza bakın. senin kombinen varmı. sizin eleştirdiğiniz yada söz söylediğiniz kişiler sizden daha akılllı. laf olsun diye abuk subuk şeyler yazmayın. burada Sivaslıya bir sorumluluk yükleniyor. sorumluluğuda olmalıdır. sivassporıun süper ligde olmasının hem otelciye hem lokantacıya hem esnafa hem Sivaslıya çok büyük faydaları vardır. herkes taşın altına elini sokmalıdır.
kardesim nedenmek kac lira harciyorsunus??? mesela eger I-Net üzerine bi satis yaparlarsa cünkü Almanya da yasiyorum malesef ben gercekten en az 500€ icin Forma ect. alirim ama yooooookkkk :mad:
Sivasa tatil gitim zaman 8 Okul Tatil zamani ) bu Sivasspor ya Kapali yada bisey yok icinde ben orda nasiol bisey alacam??
sen diyorsun siz kac lira verip maca gidiyorsun sana anlatirim....
Ben tek SIVASSPOR icin 3 Lig Tv Kartini aldim biri dükkan icin biri benin babanin ev icin ve biri benim ev icin her ay 74,70€ ödiyorum!!!!
ve Tek SIVASSPOR icin Üye oldum burda benim gibi yapacak biri var mi?? bence yok cünkü burda göriyorum kim Taraftar ve kim Taraftar deyil!!!
Mesela LINK VARMI valan!!! ( Anliyana )
Not. Lütfen yalnis anlama Abi ( ben üyenin ogluyum )
kardesim nedenmek kac lira harciyorsunus??? mesela eger I-Net üzerine bi satis yaparlarsa cünkü Almanya da yasiyorum malesef ben gercekten en az 500€ icin Forma ect. alirim ama yooooookkkk :mad:
Sivasa tatil gitim zaman 8 Okul Tatil zamani ) bu Sivasspor ya Kapali yada bisey yok icinde ben orda nasiol bisey alacam??
sen diyorsun siz kac lira verip maca gidiyorsun sana anlatirim....
Ben tek SIVASSPOR icin 3 Lig Tv Kartini aldim biri dükkan icin biri benin babanin ev icin ve biri benim ev icin her ay 74,70€ ödiyorum!!!!
ve Tek SIVASSPOR icin Üye oldum burda benim gibi yapacak biri var mi?? bence yok cünkü burda göriyorum kim Taraftar ve kim Taraftar deyil!!!
Mesela LINK VARMI valan!!! ( Anliyana )
Not. Lütfen yalnis anlama Abi ( ben üyenin ogluyum )
sevgili kardeşim böylessi taraftar guruplarını kasdediyorum ben. gerçek taraftarları değil. ben bir deplasmana gittim her mola yerinde o otobüsle giden diğer taraftarları bir soymadıkları kaldı. maç bileti bedava yemek içmek diğer taraftarlardan ohhh ne ala konuşmaya geldimi mangalda kül bırakmıyorlar. bizim dediğimiz o.
çok üzüldüm. hemde çok üzüldüm. cebinden para çıkacak diye bu konuya ilgisiz kalmak beni çok üzmüştür. biz sivaslılar ne zaman taraftar olmayı becereceğiz. aslında beceremeyiz. sivasın durumunu gördükten sonra bizim -aslında bişey beklememiz yanlış olur. sivasta işsizlik almış başını gitmiş biz halimizden memnunuz. yatırım yok fabrika yok memnunuz. sivas üç beş zenginin para babasının elinde oyuncak olmuş memnunuz. nemize bizim sivasspor nemize bizim sivas. haklısınız sivaslı kardeşlerim böyle bir konu açmakla hata yaptık. herkesten özür diliyorum.
Has Sivas`li 22.06.2013, 16:34 Cok güzel olur, ben varim bu iste.:)
Aslında para yardımından ziyade sivaslı olupta baska takım tutanları Sivassporlu yapmalıyız şu an sivassporumuz için yapacağımız en iyi şey bu .
eroldeger 22.06.2013, 20:43 BÜTÜN SİVASLILARA HATTA DÜNYADA YAŞAYAN TÜM SİVASLILARA DUYURUDUR.
AYRICA SAYAYİCİ BÜYÜK ESNAF KARDEŞLERİMİZDE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR FAZLA KOMBİNE ALARAK BU KAMPANYAYA FAZLACA DESTEK OLABİLİRLER. allah izin verirse 2 adet kombinealacağım
yener_sahin 22.06.2013, 21:59 ayran eker mi ? güzel kafa yapmış.
Uygulanabilir projeler üzerinde kafa yormak lazım. Bu bahsettiğiniz yol, Bülent Uygun zamanında denendi, başarılı olmadı, hatta rezil olduk. Milletten smsle para istenildi hatırlarsanız. Sonuç koca bir hiç! Yanlış hatırlamıyorsam gelen 20 bin sms vardı. Eğer başarılı olunsa sorun olmazdı ama sen 4-5 milyonluk bir kitleyiz diye ortaya çıkıp 20 binde kalırsan alay konusu olursun. Zayıf olan fiyakan iyice çizilir. Burada insanların bu konudaki suskunluğunu geçmiş tecrübelerine bağlamak lazım. Yürünmüş ve başarısız olunmuş bir yolda tekrardan yürümenin hiçbir anlamı yok.
Bizim şehir ve taraftar olarak yapabileceğimiz basit işlemler var. Nedir mesela? Forma almak, atkı almak, ıvır zıvır ürünlerden almak, kombine almak. Gerçi hoş millet buna da kulp buluyor ya! Forma kalitesizmiş, kombineyi istediği yerden alamamış vs, eşek kaçtı palan düştü. İş yapmak istemeyene bahane çok.
Özet geçeyim, destek olmak isteyene kapılar açık. Sivasspor mağazasında beş kuruş etmez bir ürüne gidip beş lira on lira verirsin, destek olursun. Ve bu mesaj güçlü bir şekilde yönetime gider. Hatta çok istekli olan adam gider kulübe beni üye yapın arkadaş der, her yıl bu kulübe aidat vermek istiyorum! Gidip de kapıdan kovulan oldu mu? Ben duymadım.
Olmayacak veya başarısız olması muhtemel isteklerde bulunup karşılık bulamayınca isyan etmek mantıklı gelmiyor.
Saygılar.
valla arkadas bu sene sirf sivasspora katkim olsun diye stad onundeki satis mazasinin onunde bir Saat bekledim (sahidim yan taraftaki bufe isleten genc arkadas) yemege gitmisler ne gelen var ne giden, ne forma alabildim ne de baska birsey elim bos geri dondum bu isler Boyle olursa bu takim nasil kalkinir
tek care var cok iyi oyuncular yetistirip satmak oda imkansiz gibi
bu para toplama isinide yetkili kisiler yapmali her hadi para topluyoruz diyene kimse para vermez
güneşyurdu 23.06.2013, 01:04 bu şekilde olmaz...kombine ve orjinal ürün ya da taraftar kartı alınmalı...
Benim fikrim sitemizin yonetim kurulu veya en az 3 kisi bir banka hesap numarasi acsin ve tum sivasspor ve sivasi seven herkes gonlunden ne koparsa hesaba yatirsin ve noter huzurunda hesapda ne birikirse belirlenip baskana teslim edilsin. Sitede uye olmak sadece yorum yapmakla kalmasin sitemizin gucunu ve sivasspor taraftarini herkes gorsun.Baska fikri olan varsa oda olur,benim dusuncem boyle.
musa harun 23.06.2013, 06:47 ama ne yazıkki sivasın yarısı dilenci :(
Sen kime dilenci diyorsun
ivancrayz 23.06.2013, 07:21 sizler taraftar olmayı bile beceremeyen kişiler küçücük sivasta sanki taraftar sayısı bir yerlere sığmıyormuş gibi taraftarı böldünüz beklentiniz çıkarınız neyse oda bilinmiyorya. sivasspora faydanızda bilinmiyor. ne faydanız var onuda bilmiyorum. yok yeniçeri yok yiğido bilmemne gibi guruplara ayrılıp tek vücut olmayı bile beceremeyen kişiler şimdi laf konuşuyor. siz kaç lira verip maça gidiyorsunuz. kaç lira harcıyorsunuz sivasspor için. başkalarını eleştirmeyin sadece kendi yaptıklarınıza ve yapacaklarınıza bakın. senin kombinen varmı. sizin eleştirdiğiniz yada söz söylediğiniz kişiler sizden daha akılllı. laf olsun diye abuk subuk şeyler yazmayın. burada Sivaslıya bir sorumluluk yükleniyor. sorumluluğuda olmalıdır. sivassporıun süper ligde olmasının hem otelciye hem lokantacıya hem esnafa hem Sivaslıya çok büyük faydaları vardır. herkes taşın altına elini sokmalıdır.
hemşerim aslında böldükleri de yok çoluk cocugu beleşe maça alıyorlar onlarda yarı olmadan bunların yanından ayrılıyor :) gruptaki kişilerin ben birgün para veripde maça gittiklerini görmedim bazı tipler olayı çıgrından çıkarıp okullarda dağıtılan beleş biletleri satıyorlar maç girişinde yani taraftar takıma yardımı olur genelde ama bunların yararı olmadığı gibi çıkar sağlamayada çalışıyorlar.
şehrin merkezinde işyerlerinde standlar açılırsa kampanya işe yarıya bilir .bir öneride benden standlarda kaşkol bulunsun yada çorap yada şapka her mamül 2 katı paraya verilirse bizim milletimiz karşılıksız bişey yapmıyor misal kaşkol 10 tl ise 20 tl karşılıgında işyerlerine satılabilecegine çok eminim bu yolu denemeliyiz.
ama ne yazıkki sivasın yarısı dilenci :(
asla katılmıyorum sana gereksiz bir cümle kurmuşsun yarısı fakir desen daha mantıklı olurdu o fakir olan insanlarda evinin ekmek parasını verir sivassporuna sen merak etme.asıl zengin olanlar varya sivasın yüzkarası onlar.toplantılarda söz veriyorlar sözlerini sonradan yutuyorlar.bu durumu iyi olupta sivasspora yardım etmiyenleri ben şiddetle kınıyor ve protesto ediyorum.
sivasspor ürünlerinin satildiği yer malüm. gidiyorsun istediğini bulamıyorsun. boy beden çeşit bulmakta zorlanıyorsun. oralar profesyonel yönetilmiyor. iki bayan konulmuş çalıştıkları yere birkaç forma ve atkı tamam. daha akıllı daha mantıklı olması lazım. gelen her taraftara bişeyler satılacak duruma sahip olunmalı. ağzı laf yapan gerçek sivasspor taraftarı olan bayanlardan seçilmeli. alırsa al almazsan kendin bilirsin banane mantığı ile orada duran çalışanlara gerek yok. işin başına işi iyi bilen mağaza yönetme yeteneği çok olan kişilerden getirilmeli. o mağazalara kaldıksa biz bittik demektir. kimse kusura bakmasın.
bigacti0n58 24.06.2013, 09:00 Sivasspor bence şu anda çalışan kongre gişedeki ve lisanslı ürünler deki çalışan 3 bayanıda işten çıkarmalı özelliklede lisanslı ürünlerde çalışanlar almış koymuşlar oraya ne anladığı var ne yaptığı bişey gişede çalışan ise bazen isteksiz tavırlarına rasladım şapka varmı diyene isteksizce kalkıyo getiriyo filan ama bilmiyorum belki gişedeki değişmiyebilir lakin lisanslı ürünlerde çalışacak 2 tane erkek alsalar iyi olur diyorum...
musa harun 24.06.2013, 18:40 sosyal medya gazeteler sivasın parası yok taraftardan para alıyor diye dalga geçer
mustafa585858 25.06.2013, 11:29 Sen kime dilenci diyorsun
çarşıysa çık ve gör:D
mustafa585858 25.06.2013, 11:29 bence iyi bir kampanya
sinansakru 25.06.2013, 11:37 Sms kampanyası yapalım destek çıkan çok olacaktır hem yönetiminde işine gelir ?
|