Orijinalini görmek için tıklayınız : Dereli Yeniden Sivasspor'da
SivasSpor.Com 26.06.2013, 14:19 http://resimzade.com/Show.html?i=40841&token=29050
2007'de transfer olduğu Sivasspor'da 3 yıl oynadıktan sonra önce Orduspor, daha sonra da geçen sezon Kasımpaşa'ya transfer olan Abdurrahman Dereli tekrar Sivasspor'a döndü. Teknik direktör Roberto Carlos'un raporu ve Sportif Direktör Murat Erdoğan ile yönetiminde isteği ile Abdurrahman Dereli ile Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'da bulunan ofisinde bir görüşme yapıldı, anlaşmaya varıldı.
Transfer konusunda aceleci davranmak istemediklerini belirten Başkan Mecnun Otyakmaz, "Eski futbolcumuz Abdurrahman Dereli ile her konuda anlaştık. Bir iki ufak sorun kaldı. Onlarda çözülmeyecek sorunlar değil. Abdurrahman Dereli Sivasspor camiasına hayırlı olsun" dedi. Diğer transferlerinde bir kaç gün içinde netleşeceğini belirten Başkan Otyakmaz, şurları söyledi:
"Roberto Carlos bu gece İstanbul'da olacak. Daha sonra transfer komitesi ile toplanıp bir durum değerlendirmesi yapacak. Sportif Direktörümüz Murat Erdoğan'ın elinde çok kalabalık bir transfer listesi var. Bunlar tek tek değerlendirip Sivasspor'u başarıya taşıyacak isimleri alacağız."
Başkan Otyakmaz, daha önce transfer için görüşülen Semih Şentürk ve Milan Baros isimlerini gündemlerinden çıkardıklarını açıkladı.
58sinan58 26.06.2013, 14:23 hem sivasssporumuz hem de abdurrahman için hayırlı uğurlu olur inşallah
O BiR SiVaS 26.06.2013, 14:31 ama herşeyi bilen dogu bey demiştiki abdurrahman dereli şuan için gündem yok demişti ve yine demiştiki semihden vazgeçilmedi bizzat carlos devreye girecek demişti ee ikiside palavra çıktı
başkan çok iyi niyetli, ben olsam bu adama o formayı bir daha giydirmezdim!!!
Sivasli010 26.06.2013, 14:49 ama herşeyi bilen dogu bey demiştiki abdurrahman dereli şuan için gündem yok demişti ve yine demiştiki semihden vazgeçilmedi bizzat carlos devreye girecek demişti ee ikiside palavra çıktı
Semihi dun yazdiydi belki baskan bugun vazgecmistir.
Eski günlerindeki Abdurrahman'ı tekrar görebilirmiyiz inşaallah görürüz.
Sivasspor'a hayırlı olsun.
O BiR SiVaS 26.06.2013, 15:04 Semihi dun yazdiydi belki baskan bugun vazgecmistir.
abdurrahmanla ilgili girişim yok dedi ama ???
yigido yakup 26.06.2013, 15:08 gereksiz bi Transfer genede hayirli olsun.
bizde cok iyi zamanlarini gecirdi simdi o günlerin hatirina bu kapi bir daha aciliyor
Sivasli010 26.06.2013, 15:49 abdurrahmanla ilgili girişim yok dedi ama ???
o dogru ama daha imza atmadi apo
O BiR SiVaS 26.06.2013, 16:10 o dogru ama daha imza atmadi apo
baskan anlastık dedi dogu bey girişim yok dedi demekki adam bişey bilmiyo
bahbaba58 26.06.2013, 16:27 baskan anlastık dedi dogu bey girişim yok dedi demekki adam bişey bilmiyo
Her şeyi bilmek zorundamı veya onun görevimi Doğu bey bize burada bilgilendiriyor tşk etmek lazımken adamı yalancı durumuna düşürmek için elinizden geleni yapıyorsunuz
Erdal Sarılar Cicinho ile ilgilenmiyoruz dedi Roberto Carlos İlgileniyoruz dedi
ozaman Erdal Sarılarda yalancının teki bu ne saçmalık ya biraz olumlu düşünün
Genelde transfer bittikten sonra eleştirmek gibi bir huyum yok, ne de olsa artık bizim futbolcumuz destek olmak ve sahip çıkmak lazım. Fakat Abdurrahman'ı üç yıl sonra geri alacaktık neden gönderdik? Cichinho'ya karşı çıkanlara sormak lazım, sağ bekte kimi görmek isterdiniz? Abdurrahman geldi diye sevinenlere sormak lazım, hani sürekli 30 yaşın üstünde futbolcu istemiyordunuz ya! İlginç bir taraftar profili var gerçekten, somut verileri kullanarak analiz yapan adam sayısı çok az.
Neyse hayırlı olsun, ama eldeki verileri kullanarak baktığımda iki durum var ortada: Birincisi şampiyonluğu kaçırdığımız sene başkanın söylediği bir söz vardı, "Mehmet, Musa ve Abdurrahman ilk yarı performanslarını korusalardı şampiyonluğu vermezdik" demişti başkan. Şimdi bu Abdurrahman üç yıl daha yaşlandıktan sonra bize gerçekten fayda verecek mi? Şahsi görüşüm, Uğur Akdemir'e yedek olarak alındıysa hiç bir itirazım yok, her halükarda Uğur Kavuk'tan daha iyidir ama bir yıl boyunca sağ beki Abdurrahman'a emanet edeceksek kafamda soru işaretleri oluşuyor!
İnşallah beni yanıltır. Tekrardan hoşgeldin sevgili Abdurrahman.
58MySouL 26.06.2013, 16:51 uğur kavuktan kurtulmanın şerefine SİVAS A HAYIRLI OLSUN
Murad_Kelleci58 26.06.2013, 16:53 Denenmişi tekrar denemek bana sıcak gelmiyor..!! Ama yine de hayırlı olsun..
Casanova Rasit 26.06.2013, 17:04 Cicinho derken Apo cikti sansimiza...
neyse buna da sükür...
Hülefeciliğe başladık yine Abdurrahman nerden çıktı :mad::mad:
Morten58 26.06.2013, 17:41 http://resimzade.com/Show.html?i=40844&token=27799
http://resimzade.com/Show.html?i=40846&token=22328http://resimzade.com/Show.html?i=40845&token=14734
http://resimzade.com/Show.html?i=40849&token=32311http://resimzade.com/Show.html?i=40848&token=41856
Has Sivas`li 26.06.2013, 17:48 Genelde transfer bittikten sonra eleştirmek gibi bir huyum yok, ne de olsa artık bizim futbolcumuz destek olmak ve sahip çıkmak lazım. Fakat Abdurrahman'ı üç yıl sonra geri alacaktık neden gönderdik? Cichinho'ya karşı çıkanlara sormak lazım, sağ bekte kimi görmek isterdiniz? Abdurrahman geldi diye sevinenlere sormak lazım, hani sürekli 30 yaşın üstünde futbolcu istemiyordunuz ya! İlginç bir taraftar profili var gerçekten, somut verileri kullanarak analiz yapan adam sayısı çok az.
Neyse hayırlı olsun, ama eldeki verileri kullanarak baktığımda iki durum var ortada: Birincisi şampiyonluğu kaçırdığımız sene başkanın söylediği bir söz vardı, "Mehmet, Musa ve Abdurrahman ilk yarı performanslarını korusalardı şampiyonluğu vermezdik" demişti başkan. Şimdi bu Abdurrahman üç yıl daha yaşlandıktan sonra bize gerçekten fayda verecek mi? Şahsi görüşüm, Uğur Akdemir'e yedek olarak alındıysa hiç bir itirazım yok, her halükarda Uğur Kavuk'tan daha iyidir ama bir yıl boyunca sağ beki Abdurrahman'a emanet edeceksek kafamda soru işaretleri oluşuyor!
İnşallah beni yanıltır. Tekrardan hoşgeldin sevgili Abdurrahman.
Buna benzer bugün Sabah bir mesajda ben yazmistim. En önemlisi surasi İlginç bir taraftar profili var gerçekten, somut verileri kullanarak analiz yapan adam sayısı çok az ilk 11 icin düsünüldüyse bence cok yalnis olur, umarim öyle degildir.
34yigido34 26.06.2013, 18:00 transfer bombaları bir bir patlamaya başlıyo :mad:
sinan-58 26.06.2013, 18:09 cicinho yu beğenmeyenler apoyu yıldız yapmışlar :)
abdurrahmanla ilgili girişim yok dedi ama ???
adam sanki basın sözcüsü taraftar olarak herşeyi biliyor kıskançlık yapma daha siteye yeni üye olmuşun ben bildim bileli doğu bey hep doğru hyaberler veriyor iyiki bi yanlış haber vermiş
Sivasli010 26.06.2013, 19:01 baskan anlastık dedi dogu bey girişim yok dedi demekki adam bişey bilmiyo
Senin karakterin cok kotu kardes bence sen o fotorafdaki (senin profilin) adamdan ogrnek al, belki ozaman duzelirsin.
benozgurr 26.06.2013, 19:08 Apo muhtemelen yedek düşünülmüştur ben sahsen sevindim
musa harun 26.06.2013, 19:09 inşaallah 61 giymez.
noname87 26.06.2013, 19:10 Musa Aydın ile Sedat da geliyormuş buyrun cenaze namazına :D
Musa Aydın ile Sedat da geliyormuş buyrun cenaze namazına :D
kardeşim tüm Sivaslıları öldürmekmi istiyon :)
Abdurrahman ve Sivasspor için hayırlı olsun.
Ancak şu an apo, bizim gönderdiğimiz apo değil. O yüzden banko forma giymesi çok zor. Kadro derinliği düşünülmüştür bence. Ben o bölgeye bir transfer daha bekliyorum.
Morten58 26.06.2013, 20:19 Abdurrahman ve Sivasspor için hayırlı olsun.
Ancak şu an apo, bizim gönderdiğimiz apo değil. O yüzden banko forma giymesi çok zor. Kadro derinliği düşünülmüştür bence. Ben o bölgeye bir transfer daha bekliyorum.
25 yasind Ugur Akdemir de transfer edildi-
Ama bilemiyorum , bir oyuncu daha alirlar mi o bölgeye ?
30 yaşın üstündeki adam yedek düşünülerek alındıysa bunu akıl edenlerin bir daha düşünmeleri lazım.... Normalde genç arkadaş yedek düşünülerek alınır pişer tecrübelenir diye.
E madem 3 yıl sonra ihtiyaç duyacaktık neden gönderdik? Bizde zirve yaptığı formu tekrar beklemek tamamen göle yoğurt mayalamaktan ibaret kalır...
Ölenle olana çare yokmuş. Hayırlı olsun....
Ben sahsen trabzondan futbolcu alinmasina karsiyim , hic doru bir hareket degil isterse yildiz olsun, yarin birgün bu adam 61 formayi göstere göstere giyecek , ayiptir yaa Türkiyede baska futbolcumu yok
Morten58 26.06.2013, 22:23 Ben sahsen trabzondan futbolcu alinmasina karsiyim , hic doru bir hareket degil isterse yildiz olsun, yarin birgün bu adam 61 formayi göstere göstere giyecek , ayiptir yaa Türkiyede baska futbolcumu yok
Adam 61 nolu Numarayla Trabzonla öyle bir gol attmisti ki , cok profesyonel yani .
Ne gibi sorun olacak ki, Trabzonlularin hepsi öyle degil , biraz Yigidoluk olan Trabzonlular da var-.
cemahmety 26.06.2013, 22:50 Bence bu sene Uğur'la beraber sürekli değişerek oynar ve ona tecrübelerini aktararak yardımcı olur, Başarılı olursa seneye de yedek olarak takımda oynar. Bu arada Hayrettin de ayrıldığına göre Şampiyonluğa oynadığımız yıllardan kimse kalmamış diyecektik ki Abdurrahman geri döndü :D
cılgınsivas58 26.06.2013, 23:01 allah utandırmasın güle güle ugur (görüşmemek üzere
O kadar boş konuşanlara rağmen gelmesine en çok sevinenlerden biriyim.
Gitmek zorunda olduğu için gitmişti istediği için değil.
Evet eski formu olmayabilir ama olmayacak demek anlamına gelmiyor bu.
Biraz takımınızın oyuncularına güvenin. Şampiyonluğa oynadığımızda o takımın bir parçasıydı.
Şimdi yok Trabzonlu yok yaşlı yok o yok bu diyip kafa bulandırmaya gerek yok.
Güvenimiz sonsuz göreceğiz neler olacak ( Güvenmeyenlere inat )
vay be aklimin ucuna bile gelmezdi gel de sasirma su tranfere, insallah hayirlisi olur.
mühendisburak58 27.06.2013, 00:42 uğur kavuk gitti abdurrahmanb geldi ne anladım bu .... böyle transfer politikası olmaz olsun.
migroArmis 27.06.2013, 01:47 hayırlı olsun tum camiaya
Senin karakterin cok kotu kardes bence sen o fotorafdaki (senin profilin) adamdan ogrnek al, belki ozaman duzelirsin.
gardaş müthüşş konuştun helal olsun :)
sen kimsin lan trabzonlu fotbolcuya karşıymış yok olmazmış 61 taşıyacakmış taşısın adamda karekter olsun ne fark eder yavru işte sizin gibi kendini bilmezler sivası bu duruma getiriyor neyi var adamın adam gibi adam ne kadar anlıyorsun be spordan yorumlarınızı okudukca geriliyorum sizin gibilerinin yorumları yüzünden artık cahilena yazılarınız yüzünde sizler gibi alçak kapasitesi olanlardan dolayı bu sayfaya dahi girmek istemiyorum bu tür düşüncedeki sizin gibilerini kın ıyorum yazıklar olsun sizlereki herşeyi bilirsiniz sizden başkaları anlamaz ama esas boş kafalılar sizlersiniz herşeye muhalefet yeter yeter biraz kendinize gelin sivası siz temsil edemezsiniz
HababamHa 27.06.2013, 12:25 Dereli ile çok güzel maçlar izlemiştik hayırlı olsun.
sawyer5892 27.06.2013, 14:30 ugurdan iyi olacagina suphem yok
kamışlı58 30.06.2013, 15:04 bizim topçumuz tabiki yuvaya dönecek hayırlı olur inş
58fatihcan 30.06.2013, 15:10 İnşallah eski takımına döndüğü gibi eski günlerine de döner
59yigido58 30.06.2013, 18:45 bu adam değilmiydi kafasın göre çekip giden takımı en zor gününde yanlız bırakan değil takıma sivas a bile sokmam ben olsam bence müzmin bir yedek olur başkada bişey beklemeyin buna verilecek paraya yazık üstüne üç beş fazla verilip daha kaliteli biri alınsa olmazmıydı
fatih585858 01.07.2013, 01:06 A. Dereli'yi eğer yönetim yeniden getirip, Hayrettin'in de gitmesine izin verirse haksızlık yapmış olur. İkisi de aynı yaşta. Hayrettin senin altyapından yetişmiş. İzlediğim kadarıyla, Yedek kalmasından dolayı takımda huzuru bozmak gibi bir olayını da görmedim.
B.DUMANLI 01.07.2013, 18:22 Biz acaba toplum olarak unutkan bir toplummu olduk,yoksa eskileri hatirlamak isimizemi gelmiyor.Abdurrahman Sivas´dan ayrilmadan önce nasil oynuyordu hatirlayan varmi?Sivas´dan ayrilmadan önce genellikle yedek kaliyordu,sonradan kendisi ayrildi ve bu gecen zaman zarfinda Sivas´a geri dönüyor.
Türkiye´de ve dünya´da sagbek kitligi varmis gibi Abdurrahman´a teklif götürüldü.Tek merak ettigim neden biz eskilere bu kadar merakliyiz.Yollarini ayiran bir kisiyi neden bünyemize almak zorunda kaliyoriuz.Abdurrahman´a karsi degilim,fakat o mevkide oynayacak futbolcuyu bulmak okadar zormu buna anlam veremiyorum.
Sivasspor'un anlaşmaya vardığı sağ bek oyuncusu Abdurrahman Dereli, sağlık kontrolünden geçirildi.
Sivas Özel Anadolu Hastanesinde bazı testlere tabi tutulan Dereli'ye, sağlık kontrolü sırasında Sivasspor Kulübü Genel Müdürü Cafer Kaplan eşlik etti.
Kırmızı-beyazlı ekibin, eski oyuncusu Dereli ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Kısa ve net olarak saçma sapan bir transfer olduğunu düşünüyorum. Kronikleşmiş sakatlıklar yaşaması nedeniyle gönderilmiş bir oyuncu belli bir yaş düzeyine geldikten sonra nasıl geri alınır aklım almıyor.
B.DUMANLI 06.07.2013, 08:21 Bu transfere okey vereni cok merak ediyorum,hangi gaye ici alindi,mutlaka bir aciklamasi vardir.
Ne kadar boş konuşmayı seven bir taraftar topluluğumuz var. Her gelene bir laf etmeyi ne kadar da iyi biliyorsunuz.
Hiçbir şey bilmeden, neden gittiğini bilmeden ve nasıl geri geldiğini bilmeden o kadar çok yorum yapıyorsunuz ki. Hep dışardan duyumlarınızla.
Hakan Arslan, Ümit Kurt'da kimmiş dediğiniz günler nerede kaldı. Adamlar çatır çatır da top oynadılar konuşanlar birden sustu.
Şimdi bizim oyuncumuz geri geldi. Şampiyonluğa oynadığımızda harika futbol sergileyen, canını dişine katan bir oyuncu. Evet gitti belki ama gitmesi gerektiği için gitti bunu da böyle bilin.
Şimdi izleyip görün. Ondan sonra yorum yapın. Boş boş konuşmaya gerek yok ;)
Turan 59 06.07.2013, 14:00 Gereksiz bir transfer.
|