Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaptanlar Gönderildi
SivasSpor.Com 27.06.2013, 06:35 http://resimzade.com/Show.html?i=40853&token=41077
Sivasspor'da kaptanlar takımdan ayrıldı
Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını devam ettiren Sivasspor'da Hayrettin Yerlikaya ile Uğur Kavuk yeni sezonda Sivasspor'un kadrosunda yer almayacak
Sözleşmeleri Uzatılmadı
Teknik Direktör Roberto Carlos'un verdiği rapor doğrultusunda Sivasspor yönetim kurulu da transfer çalışmalarında Hayrettin Yerlikaya ve Uğur Kavuk'un sözleşmelerini yenilemedi.Hayrettin Yerlikaya ve Uğur Kavuk'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edilirken, yeni sezonda birlikte olamayacakları ve kendilerine takım bulmaları istendi.
Kaynak : Sivas İrade Gazetesi
Poyrazcan 27.06.2013, 06:51 Futbol işte böyle bir meslek. Faydalı olduğunuz sürece varsınız.
Kendilerine Sivasspor'a katkılarından dolayı teşekkür eder başarılar dilerim.
benozgurr 27.06.2013, 06:58 Hayro kalabilirdi aslında umarım kırgın ayrilmamislardir uğur belki maçlarda hatalar yapmış olabilir ancak karekterli birisiydi
by_hunter 27.06.2013, 07:03 **********************
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
58sinan58 27.06.2013, 07:39 kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür eder bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar dilerim
Abdullah DuMaN 27.06.2013, 07:42 İki kaptanımızada bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim bir futbolcu sadece oynadığı oyunla değil duruşu ile de önemlidir. İki kaptanımızıda tanıyorum ikiside tam bir beyfendi bugüne kadar taraftardan duyduklarına karşın hiçbir yanlış harekette bulunmadılar Allah yolunuzu açık etsin.
Kaptanlarımıza Sivasspora yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.
Yeni sezonda kaptan Aatıf veya Ziya olsa güzel olur.
Yılın en güzel 2. haberi ! (Birincisi Teknik direktör değişimiydi)
Helal olsun sana Carlos, futbolu biliyormuşsun gerçekten ...
Çünkü aklı başında bir futbol adamı ne Hayrettin'i ne de Uğur Kavuk'u kadroya almaz ! (İLk 11'e değil, 23 kişilik ana kadroya !)
Umutlarım artıyor, hadi bakalım ...
Rallim58 27.06.2013, 07:57 Zaman zaman taraftarın tepkisini de alsa, Hayrettin'in sözleşmesinin uzatılmamasına üzülmemek elde değil...
Belki duygusallıktan, belki de memleket milliyetçiliğinden olsa gerek, Hayrettin; Sivasımızdan çıkıp başka forma giymeden "millî" olan ilk ve tek futbolcudur. Tarımspor, Çimentospordan Sivasspor altyapısına ve Sivasspor kadrosuna dahil olan, futbol hayatını Sivas ve Sivassporla idame ettiren tek futbolcudur. "Tekmeye kafa atan adam" olarak tanınmıştır.
Emeklerinin karşılığı, alınterini belki almıştır. Başlık dahi bir taraftar olarak (Hayrettini çocukluğundan bu yana tanıyan ve insan olarak seven biri olarak) beni incitmiştir. "Gönderildi" yerine "sözleşmesi uzatılmadı" denilse idi daha yerinde olurdu.
Aynı duygularım, benzer karakteristik özelliklere sahip, forma dağıtımı için Ulaş'a gittiğimizde ( http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36076&highlight=sitemiz+forma+da%F0% FDtt%FD ) yakından tanıdığım Uğur Kavuk kaptan içinde geçerlidir.
Belki farklı pencereden bakıyorum ama, futbol anlayışları farklı olabilir, tartışılır ama insani boyutlarını asla tartışamayacağım her iki karaktere de yolunuz da bahtınız da şansınız da açık olsun derim. Rabbim yar ve yardımcınız osun.
SivasLady 27.06.2013, 08:03 Sivasspor`a hizmet ederek verdikleri emekler icin cok tesekkür ederim,
ikisininde yolu acik olsun ins. istedikleri yolda devam ederler.
tabiki en cok hayrettin icin üzülüyoruz, hemserimizin senelerdir emegi var
jübileye kadar kalir diye düsünmüstük
futbolcu olmak böyledir, iyi olabilirsin ama senden daha iyisi gelirse yol gözükür
her zaman bunu düsünerek cabayla emekle gayretle azimle calismak gerek
yerliturkuaz 27.06.2013, 08:04 Her ikisine de takımdaki emeklerinden dolayı teşkkür ederiz.
Özellikle de Hayrettin Yerlikaya'nın bizler için yeri ayrıdır. Bu takımın efsane isimlerinden birisi olmuştur. Oynadığı futbol yaptığı emekler için kaptanımıza sonsuz teşekkür ederiz...
Yılın en güzel 2. haberi ! (Birincisi Teknik direktör değişimiydi)
Çünkü aklı başında bir futbol adamı ne Hayrettin'i ne de Uğur Kavuk'u kadroya almaz ! (İLk 11'e değil, 23 kişilik ana kadroya !)
aynen Kardesim,
agzina ve ellerine saglik.......
acaba Kadire ne olacak????:rolleyes:
EneS ElmaS 27.06.2013, 08:39 Keske Hayrettin böyle ayrilmasaydi. En azindan kendisine Sivasspor altyapisinda bir görev teklifinde bulunabilinirdi. Kendisi futbol hayatina devam etmek isterse hay hay, ama en azindan teklifde bulunulmasi gerekilirdi diye düsünüyorum. Hayrettin'in baska bir forma icin ter dökecegini nedense hic inanamiyorum. Gercekten tuhaf. Bence ayrilmamaliydi :(
sivaslıadem 27.06.2013, 08:58 hayrettinın gitmesi başka bir formayı sırtına geçirmesi ...
Nedense hiç kabul etmek istemiyorum
Kaptanlık görevi saha dışı faaliyetlerde daha önemli
Ilk 11de olmasa bile takımda kalmalı her zaman diye düşünüyorum
Tabi bunları kendisi sorun etmiyorsa
Ama uğur için aynı şeyi nedense düşünemiyorum
Her ne kadar karakterli sivası seven biri olsa da rıza hocada olan fazla kredisi taraftarı çileden çıkardı
Daha fazla tepki toplamamak için isabetli olmuş bu karar
en azından kaptan Hayrettin ile sözleşme yenilemeliydik,
yine de her ikisine de teşekkürler. umarım yeni takımlarında başarılı olurlar.
Abdurrahman'ın gelmesine üzüldüğüm kadar Hayrettin'in ve Uğur'un gönderilmesine de üzüldüm...
Bu iki emektar futbolcuyu(Hayrettin ve Uğur) Rize karşılamalı, Çalımbay'lı Rize.
canimsivas58 27.06.2013, 09:12 Ve böylece cektigim ugur cilesi bitmistir
Sira kadirde ondan sonra bam baska bir sivasspor olacaktir
58sinan58 27.06.2013, 09:20 Bu iki emektar futbolcuyu(Hayrettin ve Uğur) Rize karşılamalı, Çalımbay'lı Rize.
hayrettin i bilmiyorum da rıza hoca vazgeçemediği uğur unu yanına almalı bence
sivasfutbol 27.06.2013, 09:20 sivassporda misyonları bitmiştir güle güle arkadaşlar ha biryerde de bırakmayı bilmek gerekiyor takıma zarar vermeden süperliğde oynuyoruz 3 cü liğde oynasak olurdu değilmi.
58megayigido 27.06.2013, 09:23 Hayrettin kesinlikle harcanmamali son zamanlarda kotu oynadi diye kimse yaptigi fedekarliklari unutamaz .. sivasspor catisi altinda bi gorev verilmeli altyapiya falan baksin vs..
noname87 27.06.2013, 09:31 Hayrettin bence gönderilmemeli.Bir sene sonra futbolu bizim formamız altında bırakmalı.
58fatihcan 27.06.2013, 09:36 Ugur icin degil de hayro icin uzuldum. Bu adam cubuklu formadan baska forma giymedi. Acikta birakilmamali. Yonetim en azindan altyapi da bir gorev icin teklif yapmali
Abdullah DuMaN 27.06.2013, 09:49 Ermanda yok 4 kaptandan bırtek Kadir kaldı
cılgınsivas58 27.06.2013, 09:55 ugurun gitmesi iyi olduda hayrettinin ki yenilenmeliydi
cılgınsivas58 27.06.2013, 09:56 türkiyenin en kötü sag beki bizde kaptan olarak oynuyordu işte buda rızanın futbol anlayısıydı
DoomsDay58 27.06.2013, 10:01 Hayrettin'e takımda başka bir görev verilmeli sonuçta yıllarca bu kulübe hizmet etti ne kadar kızsakta taraftarın ve kulübün ona bir vefa borcu var.
cemahmety 27.06.2013, 10:02 Biz vefalı bir kulübüz bize hizmetlerini de katkılarını da unutmayız. Hayrettin belki 1 yıl daha kalabilirdi ama Uğur için kesinlikle yolun sonu gelmişti.
ZiDaNe58 27.06.2013, 10:09 Yolunuz açık olsun valla sevinmedim desem yalan olur ama hayrettine jübile teklifi yapılabilirdi belkide yapılmıştır.eminim ki onlarda o hataları yapmak istemezlerdi hepsi elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır ona şüphe yok ama kapasiteleri sivassporda kalmak için yeterli değil
fatihcan58 27.06.2013, 10:32 Hayrettin e bir veda yemeği düzenlenmeli emeklerinden dolayı plaket verilip teşekkür edilmeli. Sonuçta RIZA Hocadan takıma daha çok katkısı oldu ona yemek veriliyor Kaptanımıza verilmiyorsa çok ayıp etmiş oluruz.
balmandol 27.06.2013, 10:44 aynen Kardesim,
agzina ve ellerine saglik.......
acaba Kadire ne olacak????:rolleyes:
Yanlış düşünüyorsunuz..Yanlış hareket ediyorsunuz..Dalga geçmek kolaydır..Ama yıllardır emek vermiş 2 tane kaptan'a bu şekilde sevinmemek gerekir..Böyle diyeceğinize emeklerinize,ayağınıza sağlık denilebilir.Doğrusuda budur..
psychology58 27.06.2013, 10:47 Her ne kadar eleştirsem de ben Hayrettin'in kalmasından yanaydım.Bir takımın formasını 14 yıl giymek kolay bir iş değildir. Hayrettin bu takımın iyi gününde de kötü gününde de hep yanında oldu. Buradan milli takıma gitti. Keşke bu ayrılık olmasaydı da Sivasspor forması altında futbolu bırakıp sadece bu formayı giymiş olsaydı. Ama futbol böyle bir oyun işte. İyi olduğunuz sürece varsınız. Yarın bir gün olur da Hayrettin başka bir takımın forması ile 4 Eylül'ün çimlerine çıkarsa bu ben dahil bir çok Sivaslının içini acıtır.
Uğur için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Uğur da ayrılık vakti çoktan gelmişti.Her iki futbolcumuzun da yolu açık olsun.
Rallim58 27.06.2013, 10:55 Futbolcunun bilgisi olmayan bir haber olduğu bilgisi geldi.
Doğrusu ne diyeceğimizi bilemez konuma girdik.
Haberin doğruluğu da tartışılır hale geldi. Üzüntüm bir kat daha arttı, ancak futbolcuya intikal eden birşey olmaması ise sevindiren taraf oldu.
Bunca yılın emeği, "Sivassporum benim herşeyim, Sivasspora canımı veririm" diyen emektara karşı yapılan, en hafifinden "yanlışlıktır" diye düşünüyorum.
Bu yanlışlığın bir an önce "yanlış yapanlarca" düzeltilmesi ise erdemlik olarak görüyor, bekliyoruz.
psychology58 27.06.2013, 11:03 Futbolcunun bilgisi olmayan bir haber olduğu bilgisi geldi.
Haberin doğruluğu da tartışılır hale geldi. Üzüntüm bir kat daha arttı, ancak futbolcuya intikal eden birşey olmaması ise sevindiren taraf oldu.
Bunca yılın emeği, "Sivassporum benim herşeyim, Sivasspora canımı veririm" diyen emektara karşı yapılan, en hafifinden "yanlışlıktır" diye düşünüyorum.
Bu yanlışlığın bir an önce "yanlış yapanlarca" düzeltilmesi ise erdemlik olarak görüyor, bekliyoruz.
Abi inş yalan haberdir. Aksini düşünmek bile istemiyorum Mecnun başkan böyle bir hata yapmaz,yapmamalı
Rallim58 27.06.2013, 11:10 Abi inş yalan haberdir. Aksini düşünmek bile istemiyorum Mecnun başkan böyle bir hata yapmaz,yapmamalı
Bizler de şoktayız canım kardeşim, inşallah "YALAN HABER" olarak tarihe geçip, arşivdeki yerini alır.
Ama bu haberi yapan şahıs (Kaan olduğunu asla düşünmüyorum ama her kim ise) yanlış yaptığını kısa zaman içerisinde anlayacaktır
musa harun 27.06.2013, 11:15 Hizmetlerinizden dolayı teşekkürler.
Allah yolunuzu açık etsin
58Taraftar 27.06.2013, 11:22 ilk okudugumda gercekten üzüldüydüm, emektar futbolcumuz hemserimizin gitmesine ve yönetimin buna nasil izin verdigini düsünüyordum
yorumlarin hepsini okudum ve bu göze carpti birazda rahatlatti
Futbolcunun bilgisi olmayan bir haber olduğu bilgisi geldi.
bu nasil habercilik anlamiyorum, nasil olur insanlar baskalarinin üzülmesine yol acmak pahasina böyle yalan haber yazmalari,
futbolcunun dahi bilmedigi bir haberi yayinlamak bir yerel basina hic yakismiyor
Gazeteyi ve haberi yazani KINIYORUM
58Taraftar 27.06.2013, 11:24 http://resimzade.com/Show.html?i=40853&token=41077
Sivasspor'da kaptanlar takımdan ayrıldı
Kaynak : Sivas İrade Gazetesi
Haberi yazan kisiyi biliyormusunuz... kinama maili yolluyacagim bu gazeteye
psychology58 27.06.2013, 11:30 Bizler de şoktayız canım kardeşim, inşallah "YALAN HABER" olarak tarihe geçip, arşivdeki yerini alır.
Ama bu haberi yapan şahıs (Kaan olduğunu asla düşünmüyorum ama her kim ise) yanlış yaptığını kısa zaman içerisinde anlayacaktır
Geçen sezon başında da Hayrettin ile ilgili böyle bir haber çıkmıştı sözleşme uzatılmayacak diye ama daha sonra yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Ben eminim bu haberde öyle olacak. Gün içerisin de gerekli kişilerden düzeltme gelecektir
Sivasım5858 27.06.2013, 12:05 Vallahi helal olsun futboldan anlayan adam iste bu yaa Carlos harikasin yaa bundan daha iyi haber ne olsun ;))
favori58 27.06.2013, 12:08 Yılın en güzel 2. haberi ! (Birincisi Teknik direktör değişimiydi)
Aynen katılıyorum....
Sivasım5858 27.06.2013, 12:10 Hocam her sivasspot benim diyeni iyi oynamadigi halde takimdami tutalim yani yaaa birakin gitsinler insAllah dogrudur kazikmi cakacaksiniz kulube arkafas sevincimizi kursagimizda koydunuz.
favori58 27.06.2013, 12:11 Bu habere üzüldüğünü söyleyenlerin sivasspor sevgisinden şüphe ederim.bizim için önemli olan şahıslar değil sivasspordur.
bu mantıkla gidilirse o zaman,bir zamanlar kral olan mehmet yıldızı,muhammed ali kurtuluşu baliliyi filanda getirelim
Bu habere üzüldüğünü söyleyenlerin sivasspor sevgisinden şüphe ederim.bizim için önemli olan şahıslar değil sivasspordur.
bu mantıkla gidilirse o zaman,bir zamanlar kral olan mehmet yıldızı,muhammed ali kurtuluşu baliliyi filanda getirelim
Baska söylenece bisey yok aynen katiliyorum Kardesim.....
Burda eski oyncu önemli deyil en önemli SIVASSPORA bu sene güzel günleri geri gelsin iste bu Carlos Hoca yapmaya calisiyo!!!
Simdi sira Kadir :D
ozledımeskıyı 27.06.2013, 12:19 Yeni kaptanımız Ziya olmalı bu böyledir takımın alt yapısından çıkan oyuncular genç yaşta kaptanlık alabilir hem de Sivaslı içimden geçen Lugano nun gelip kaptanlık yapması tecrübesiyle takıma çok şey katar ayrıca hakemler kaptanlara biraz daha zor kart gösterirler özellikle hakeme itiraz hakkı vardır kaptanların.
Uğur ve Hayro ya katkılarından dolayı teşekkürler ve başarılar diliyorum ikisi de oyunlarıyla olmasa da duruşlarıyla 0 numara adamlar.
emrecan17 27.06.2013, 12:21 Gönderilme olmasa da ; kulüp bağlantısı kesılmeden eğer ahde vefa ilkesi uygulayacaksak ki bu hayrettin için yönetimin en önemli vazifesi olmalıdır.. O'nun zamanında SİVAS için yaptığı fedakarlıklar gözardı edilmemelidir.Futbol hayatına SİVAS'ta son koymalı , kulup içinde farklı pozisyonlarda görev verilmeli..HAYRETTİN bunu hakediyor..
anadolu5858 27.06.2013, 13:18 hayrettin yedek olabilir veya yardımcı hoca, altyapı hocası falan olabilir muhtemelen ilerde de olacaktır. duygusallığı kenarıya bırakıp da futbol gerçeğiyle konuşmak gerekirse ikisininde gitme zamanıdır özellikle uğurun gitmesi çok iyi olur. rıza hocada da aynı şeyleri tekrar ettik biz burda insanların kişiliği hakkında yorum yapmıyoruz bizim yorumlarımız sadece sahadaki futbolla ilgilidir.inşallah doğru bir haberdir.emeklerinden dolayı teşekkür ederiz..
İkisi de Adam Gibi Adamdı. Uğur'un Gönderilmesine Büyük Bir Tepki Veremem Ama Hayrettin İçin Aynısını Yapamam.
Hayrettin Sivasspor'un Efsane Oyuncusudur , Futbolculuğu İle Değil Ama İnsanlığıyla Yaptıkları Fedakarlıklarla.
Adam Ta 3. Ligdeyken Bizleydi Bu Kadar Kolay Gönderilmemeliydi. İnşallah Kırgın ve Üzgün Değildir. Jübilesini Bizde Yapsaydı Keşke. İnşallah Daha Başarılı Olurlar.
sawyer5892 27.06.2013, 14:28 en azindan bireysel hatalardan gol yemeyiz
yigido yakup 27.06.2013, 16:02 Futbol ciddiyet vede disiplin isteyen bir spor az bosverdimmi ne olursan ol yol görünür bazi futbolcular yaslaninca baska yönelrini gelistirmis olurlar o tecrübeyle onlari kullanarak durumu idare ederle ama bu yönü gelistirmeyince bir hic olmak kacinilmaz gercektir.
Kaptanlarin insanliklarina karakterine hic bir laf söyleyemem ama Hayrettin bu formadan baska forma giyerse üzülürüm.
Hayrettin Bülent Uygun gitti gideli hep cepten yedi kendisini zerre Kadar gelistirmedi Yas itibariylede biraz melekelerinide kaybetmeye baslayinca tamamen cuvalladi birde takimda oynadigi maclarda kötü oynadigi gibi bütün takimin dengesini bozdu takimda oyuncu olarak kalmasi bize cok zarar verecegi kesin bir durumdu
Takimda kalip liderlik yapacak kapasiteside olmadigi icin artik hakkinda hayirlisi insallah futbolu birakir vede baska türlü sivasspor a hizmet eder.
Sivasspor Kaptan Uğur Kavuk'la Yollarını Ayırdı
Sivasspor teknik direktör Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürürken, takım kaptanı Uğur Kavuk'la da yollarını ayırdı.
Başkan Mecnun Otyakmaz Uğur Kavuk'a Sivasspor'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Diğer sözleşmesi biten futbolcular ile de görüşmelerini sürdüren Sivasspor yönetimini, diğer kaptan Hayrettin Yerlikaya ile de bir görüşme yaptı. Görüşmede Hayrettin Yerlikaya'nın yönetime Sivasspor formasından başka bir forma giymek istemediğini söylediği ve takımda kalmak isteğinde olduğunu belirttiği öğrenildi. Yerlikaya ile ilgili kararın ise Roberto Carlos ile yapılacak görüşmenin ardından verileceği ifade edildi. Kırmızı Beyazlılar yeni sezon hazırlıklarına 4 Temmuz'da başlayacak.
haberler.com
üçyıldız58 27.06.2013, 16:45 bence hayrettin gitmesin carlos hocayada söyleyelim iki haftada bir on dakka oynatsın.
bizim sivasspor taraftarı sahada söveceği yuhlayacağı bir sivaslı futbolcu görmezse olmaz
bu sefer sivaslı diye ya ziyaya çatacaklar yada ademe.
acaba burdan hayrettin gitsin diyenler bu kulube hayrettinin milyonda biri kadar menfaati oldumu.
çocuk ömrünü verdi bu kulube ha şunu diyebilirsiniz karşılığınıda aldı ama? o yine aldığını size verdi.
şuan hayrettin sivasda 30 kişiye ekmek veriyor bir kız öğrenci yurdu daha açacak olacak 40 kişi ekmekden bilmezler.
bir bakın sivasdaki yurt açanlara elin trabzonlusu gelmiş sivasda yurt açıyor elin afganlısı gelmiş sivasda yurt açıyor.
memleketin ekmeğini başkaları yiyor sizde burda hem milliyetci oluyorsunuz hemde ahkam kesiyorsunuz.
hayrettin kesinlikle gitmemeli murat erdoğanın yanında kalmalı futbolcularla ilgilenip bir nevi genel koordinatörlük yapabilir.
Del Piero 27.06.2013, 17:42 üzülmemek elde değil bence vefasızlıktır bu arkadaş :mad:
Oldu olacak sokakta ne kadar sivaslı varsa doldurun takımın içine, vefasızlık yapmayın. Ya arkadaş Sivaslı diye bastonla yuruyene kadar takımda mı kalacak?
Nasıl ki zamanında takım sahip çıkıp buralara getirdiyse yeri geldiğinde de bırakmasını bilecek... Gözgöre göre takıma zarar vermesini sırf Sivaslı diye görmezden mi gelecez?
O zaman doldurun sivaslıları başka kimseyi almayın takıma. Sanki bedavaya oynuyorlar. Oynadıkları için paralarını alıyorlar, paralarını aldıkları için oynuyorlar. Sonuçta bu adamların mesleği. Profesyoneller.
Aslolan Sivasspor'un başarısı mı yoksa takımdaki kimlik milliyetçiliği mi? Sivaslı hoca Sivaslı hoca diye diye az kalsın takımı elden kaybediyorduk...
ozledımeskıyı 27.06.2013, 18:10 Sivasspor'un sokağa atacak parası yok kim takıma fayda sağlıyorsa aldığo paranın karşılığını veriyorsa takımda devam eder yok aldığı paranın sahada karşılığı yoksa bu işler vefayla meleketçilikle olmaz sonuç da biz profesyonel bir kulübüz. Olmadı Hayrettin jübilesini yapsın. Artık bazı şeyleri değiştirin.
Ömründe Sivasspor forması haricinde hiçbir forma giymemiş olan Hayrettin'in yeri bizde çok farklıdır. Bu saatten sonra takımda abilik yapması, gençlere rol model olması ve yavaş yavaş kendisini teknik görevlere hazırlaması bizim için yeterlidir. Kimse de bu saatten sonra Hayrettin'den süper futbol beklemesin.
Ayrıca haberi yapan Sivas İrade Gazetesi'ne haberi yazan kişi kimse resmen uydurmuş. Muhtemelen birkaç güne Hayrettin hakkındaki iddiaların yalan olduğu açıklanır. Kimse canını sıkmasın, Hayrettin bu takımda kalır, kalmalı da zaten.
Del Piero 27.06.2013, 20:00 her takımın simgeleri vardır milanda maldini... juventusta delpiyero, nedved liverpoolda gerard, barcelonada croyff, galatasarayda, metin oktay hakan şükür tugay kerimoğlu , bjk şifo metin ali feyyaz trabzonda hami mandıralı ünal karaman... vs.. vs...bizim simge isimlerimizden mehmet yıldızı gönderdik bari hayrettini elimizde tutalım el üstünde tutalım sahip çıkalım simgemiz efsanemiz olsun
Hayrettinin kesinlikle kulüple ilişkisi kesilmemelidir.
Mutlaka bir görev verilmelidir.
Başkan vefalı insandır, gereğini yapacağını düşünüyorum.
***yeni kaptanlar m.nas ve kadir olmalı
AYDIN1985 27.06.2013, 22:28 Emekleri icin tesekkürler, hersey gönüllerince olsun
Dark Force 27.06.2013, 22:53 Emeklerinden dolayı teşekkürler futbolda duygusallığa yer yok önemli olan sivasspor yararlı olmayacaklarını herkes biliyor bunu bile bile takımda kalmaları takıma zarar verir onların yerine başka transferler yapılır
hayrettin seni hç bir zaman unutmiyacagiz ama bu ligin topçusu degilsin.
ugur gitti oh be sonunda kurtulduk. bunu herkes dusunuyor galiba
citothehan58 27.06.2013, 23:29 ikiside efendi biriydi ama hayirlisi böyle olacak emekleri icin tesekkür ederim
Allah yolunuzu acik etsin..
DOGU_BEY 27.06.2013, 23:46 uğur kesin gönderildi ama hayrettinin durumu daha belli değil...
58Sivaslilar 28.06.2013, 00:00 herkes icin hayirlisi helallesip hekes kendi yoluna gitmeli bu futbolun cilvesi verimli oldugun sürece varsin verim biterse burasi dinlenme kampi degil kimsenin kusura bakmasina gerek yok her takim kendisine ileri hedefler belirler sizde varsiniz yada yoksunuz:confused:
58Sivaslilar 28.06.2013, 00:02 Hizmetlerinizden dolayı teşekkürler.
Allah yolunuzu açık etsin basrilar dileriz
Rallim58 28.06.2013, 00:07 uğur kesin gönderildi ama hayrettinin durumu daha belli değil...
Durumun belli olup olmamasından ziyade, kulağa kar suyu kaçırılmıştır...
Ama, başkanın devreye özel olarak girip vefa duygusu ile son kez diyerek veya alternatif teklifler sunarak, sözleşme imzalatılacağına inanıyorum...
Hayrettin'in, doğduğu yer de, top koşturduğu ve topu bıraktığı yer de Sivas ve Sivasspor olmalıdır...
Sivas ve Sivasspor sevdalısı olan, Sivasspor formasından başka bir forma peşinde koşmayı düşünmediğini aleni olarak beyan eden, emektar kaptan, sözleşme imzalatılmayacağı haberini, basın aracılığıyla alacak bir futbolcu asla olmamalıdır...
Sayın Mecnun başkanın, Hayrettin olayı ile ilgili, en kısa zamanda gerekli müdahale ile açıklama yapacaktır inancındayım...
58Sivaslilar 28.06.2013, 00:08 Kimsenin gönlünü kirmadan emeklerindn dolayi tesekkür ederek helelaleserek vedelasmali dogrusu budur
Allah yollarını açık etsin, sivassporda hayrettin emektar bir futbolcu aslında, futbolu bırakıp teknik kadroda yer almasnı isterdim
59yigido58 28.06.2013, 07:27 emekleri için tşk ler ama gitme zamanları gelmişti bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim
Harput0658 28.06.2013, 09:38 Hayrettin Sivassporun sembolü olmuştu. Eğer kendisi gitmek istemediyse yönetim onu göndererek çokbüyük ayıp etmiş.
Ben gidişini kabullenemiyorum.
FoRzA SiVaS58 28.06.2013, 15:32 allahım bu bir rüya olmalı ugur kavuk kazmasından ilelebet kurtulduk şükürler olsun darısı hayrettinin başına roberto bu işten gercekten anlıyormuş navratil kazmasıda giderse değmeyin keyfime çok iyi oluyor çok
balmandol 28.06.2013, 15:45 allahım bu bir rüya olmalı ugur kavuk kazmasından ilelebet kurtulduk şükürler olsun darısı hayrettinin başına roberto bu işten gercekten anlıyormuş navratil kazmasıda giderse değmeyin keyfime çok iyi oluyor çok
Ben bu yorumu bir taraftar olarak,taraftar birinin yaptığına inanamıyorum.!!!
Sizin bu yazdıklarınızı okuyan sembol olmuş 2 kaptanın okuyunca ne diyeceğini tahayyül edemiyorum..Öyle yazmaktansa '' teşekkürler '' demek zor olmasa gerek..!!!
Ben bu yorumu bir taraftar olarak,taraftar birinin yaptığına inanamıyorum.!!!
Sizin bu yazdıklarınızı okuyan sembol olmuş 2 kaptanın okuyunca ne diyeceğini tahayyül edemiyorum..Öyle yazmaktansa '' teşekkürler '' demek zor olmasa gerek..!!!
Kardesim,
burda herkeze kendi görüsü yazabiliyo!!!!
Roberto Carlos gelince icime dedim ki eger Adam Futbol dan anliyorsa simdi kadar gönderdin yada gittin Oyncu göndersin ve bak ne oldu ben bunu cooookkkk sevindim........ Simmdi tek 1 Oyncu kaldi bakali egr bu da gidecekse gercekten bi sezon sen ve ben baska bir SIVASSPORA görecek!!
kizmak icin deyil SIVASPOR icin söyliyorum cünkü BANA GÖRE bunlar SüperLig oyncu deyil!!
Hem giden futbolcuyu hemde gelen futbolcuyu seversin sevmessin oynadığı oyunu beğenir veye beğenmezsin bunları normal karşılarım ama Sivasspor formasını giyen hiçbir futbolcuya kötü ve incitici sözleri normal karşılamam.
Şerefli Sivasspor formasını giyen her futbolcu benim başımın tacıdır..
FoRzA SiVaS58 28.06.2013, 16:29 ne derseniz diyin siz dediniz diye lafımdan dönmem iyiki kurtulduk bu kazmadan hayrettinde gitsin navratilde gitsin bu takımda kazmaların yeri yokkk !
sebasteia 28.06.2013, 20:28 allahım bu bir rüya olmalı ugur kavuk kazmasından ilelebet kurtulduk şükürler olsun darısı hayrettinin başına roberto bu işten gercekten anlıyormuş navratil kazmasıda giderse değmeyin keyfime çok iyi oluyor çok
bir şekilde sivasspor'a hizmet etmiş insanlar hakkında daha nezih bir üslup kullanılması yerinde olacaktır. bu kişilerin de kendilerinin, yakın akraba ve ailelerinin bu forumları okuduğunu unutmamalı!
birisi çıksa sana kazma dese hoşuna gider miydi bilmiyorum!?!?
hatzivrettas 29.06.2013, 00:28 Hayrettin bu takımın tam bir emektarıydı bence kalabilirdi haber kesin mi bilmiyorum ama kalması iyi olur.
Cok güzel oldu, Sivasspor babalarinin yeri degil, sonunda yollandilar kurtulduk.
ezelşener 29.06.2013, 11:39 Zaman zaman taraftarın tepkisini de alsa, Hayrettin'in sözleşmesinin uzatılmamasına üzülmemek elde değil...
Belki duygusallıktan, belki de memleket milliyetçiliğinden olsa gerek, Hayrettin; Sivasımızdan çıkıp başka forma giymeden "millî" olan ilk ve tek futbolcudur. Tarımspor, Çimentospordan Sivasspor altyapısına ve Sivasspor kadrosuna dahil olan, futbol hayatını Sivas ve Sivassporla idame ettiren tek futbolcudur. "Tekmeye kafa atan adam" olarak tanınmıştır.
Emeklerinin karşılığı, alınterini belki almıştır. Başlık dahi bir taraftar olarak (Hayrettini çocukluğundan bu yana tanıyan ve insan olarak seven biri olarak) beni incitmiştir. "Gönderildi" yerine "sözleşmesi uzatılmadı" denilse idi daha yerinde olurdu.
Aynı duygularım, benzer karakteristik özelliklere sahip, forma dağıtımı için Ulaş'a gittiğimizde ( http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36076&highlight=sitemiz+forma+da%F0% FDtt%FD ) yakından tanıdığım Uğur Kavuk kaptan içinde geçerlidir.
Belki farklı pencereden bakıyorum ama, futbol anlayışları farklı olabilir, tartışılır ama insani boyutlarını asla tartışamayacağım her iki karaktere de yolunuz da bahtınız da şansınız da açık olsun derim. Rabbim yar ve yardımcınız osun.
ellerine sağlık rallim 58 çok güzel bir yazı olmuş.sonuna kadar sana katılıyorum.
Uğur'un gönderilmesi isabetli olmuş ancak hayrettin'in takımın abisi olarak kalması lazım. Sivassporun süper ligde en iyi en kötü günlerini de gören o. Tecrübesiyle takıma katkı sağlayacak birisi. oynamasa bile kulüpte tutulmalı. Sivasspor vefasını göstermeli.
Elbeyliliyiz 29.06.2013, 22:27 iksiyle de Tesislerde karsilastik ikiside kisiligi ve duruslari ile mükemmel insanlar Tesekkürler.Sivasspor icin döktügünüz her ter damlasi Helal olsun. Bundan sonraki hizmetlerinizde Basarilar dilerim. Güle Güle hele Hayrettinin Takimdan ayrilmasi biraz buruk gibi... nede olsa Sivasli
balmandol 29.06.2013, 23:09 Kardesim,
burda herkeze kendi görüsü yazabiliyo!!!!
Roberto Carlos gelince icime dedim ki eger Adam Futbol dan anliyorsa simdi kadar gönderdin yada gittin Oyncu göndersin ve bak ne oldu ben bunu cooookkkk sevindim........ Simmdi tek 1 Oyncu kaldi bakali egr bu da gidecekse gercekten bi sezon sen ve ben baska bir SIVASSPORA görecek!!
kizmak icin deyil SIVASPOR icin söyliyorum cünkü BANA GÖRE bunlar SüperLig oyncu deyil!!
Siz yurtdışındamı yaşıyorsunuz,yada Sivas dışındamı..? Bilemiyorum ama ben sizin yazdığınız cümleleri bile doğru dürüst anlayamadım.Burda herkes görüşünü paylaşır,eleştirir..Amenna...A ma kişi çıkıpta küfreder gibi KAZMA dememeli arkadaş..Rencide edilmemeli insanlar..KEKO bey...
B.DUMANLI 30.06.2013, 08:43 Seyircinin gördügünü Carlos kasetlerden görmüs olacakki bu olaya noktayi koymus.Gitmeleri dogru bir karar.
mustafa_kavak58 30.06.2013, 12:25 Ugur kavuk Gaziantepsporla görüsüyomus ,,FANATIK ^^ :)
59yigido58 30.06.2013, 18:49 bunca yıl emeklerine sağlık artık veda zamanı gelmişti bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim ayrıca apturahman dereliyi geri almışız gönderdiğin kaptanlar bile bundan iyiydi adamın posası çıkmış durumda bundan sonra ne faydası olabilirki galiba tesislere bekçi diye almışlar hayırlı olsun ne diyelim
İşte bı habere sevindim,bunların fayda dan çok zararı oldu takıma
|