Orijinalini görmek için tıklayınız : Eren Aydın Sivasspor'da

redwhite
02.07.2013, 16:15
https://pbs.twimg.com/media/BOK_vXGCYAAv97n.jpg

https://pbs.twimg.com/media/BOK_k2jCYAABsxS.jpg

ELAZIĞSPORDAN SOL BEK EREN AYDIN SİVASSPORDA

https://twitter.com/erenaydn34

svsli585858
02.07.2013, 16:17
hayrettinle aynı yaşta ve geçen sezon sadece 6 maç oynamış bi oyuncu için 14 yıl hizmet eden şehrimizin çocuğu hayrettini harcayan yönetimi kınıyorum...hayrettine yapılan çok büyük haksızlık bunun için mi gönderdiniz adamı canıyla başıyla kaç yıl hizmet etti bize karşılığı bumuydu

skep06
02.07.2013, 16:22
Yanlış bir transfer hele de Hayrettinin yerine.
Carlos bunu aldıracağına kendi futbola başlasa daha iyiydi.
Bir zamanlar Timuçin Çuğ yapmıştı eskiler bilir.

mustafa_kavak58
02.07.2013, 16:23
Yanlış bir transfer hele de Hayrettinin yerine.
Carlos bunu aldıracağına kendi futbola başlasa daha iyiydi.
Bir zamanlar Timuçin Çuğ yapmıştı eskiler bilir.

Carlos nerden tanisin bu futbolcuyu Murat erdogan ayarlamistir

Merat etmeyin carlos kendi tercübesiyle eren aydini da adam eder

legolass
02.07.2013, 16:35
fos çıktı transfer dönemimiz murat erdoğan tam bir hayal kırıklığı

u2sivasspor
02.07.2013, 16:41
ziya olduğuna göre yedek olarak alındı bence gereksiz şaban özel de sol bek hemde genç keşke bunu düşünseler

Sivasli010
02.07.2013, 16:44
Ben bu transfere karsiyim!

Hayrettin kalsaydi daha iyi olurdu!

Sizcedemi oyle? Oylese Tesekkur edin agabeyler merak ettim kac kisi karsi bu transfere.

balmandol
02.07.2013, 16:50
HAYRET(TİN)'ler içerisinde kaldım...işte buna kısacası VEFASIZ'lık denir. Hayrettin bu adamdan daha iyidir.Yapma Muratttt....Yapma Başkaaannnnnn...

58MySouL
fos çıktı transfer dönemimiz murat erdoğan tam bir hayal kırıklığı

hemen fos cıktı demeyin bir sabredın arkadaslar yaw gün ola harman ola murat erdoğan a hemen hayal kırıklıgı demışsiniz..(

Morten58
Öncelikle sunu belirtmek isterim ki , EREN AYDIN Elazigspor'da sürekli ilk 11'de oynayan oyuncu degil , bu oyuncuyu hangi mantikla aliyoruz anlamiyorum.

Hayrettin Yerlikaya yollayip , Eren AYDIN transfer etmek kime olumlu , mantikli geliyor?

Eren Aydin degil Alparslan Erdem'i alsaydik ozaman derdim en azindan takimi solbekleri ikiside genc , ama bunu bile diyemiyoruz.

Cok sacma cok ama cok sacma.

Ayrica Hayrettin Yerlikaya'ya okadar küfür etmeden sahip cikmadiniz , simdi hic sahip cikamayiz , bu oyuncu yu ilk Taraftarlar sildi.

hasantuan
02.07.2013, 16:55
Ne bu şimdi... Hayriyi gönder yerine aynı yaşta başka birini al... Yok böyle bir şey...Yazık oluyor Sivasa...Neler bekliyorduk neler çıktı....

Morten58
02.07.2013, 17:00
Geçtiğimiz sezon devre arasında Elazığspor’un Eyüpspor’dan kadrosuna kattığı Eren Aydın, Sivasspor’la anlaşma sağladı.

Sezonun sona ermesiyle birlikte Bordo-Beyazlı kulüple olan sözleşmesi sona eren tecrübeli oyuncusunun Sivasspor’la yaptığı görüşmeler sonunda kendisine sunulan teklife evet dediği belirtildi.

Böylelikle Eren Aydın, yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek.

Sol kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon Elazığspor formasıyla 6 karşılaşmada forma giydi. Başarılı sol kanat oyuncusu toplam 338 dakika sahada kaldı.

www.elaziginsesi.com

redwhite
02.07.2013, 17:12
ayda yılda bi transfer başlığı açtım bende hiç mutlu olmadım doğrusu hayrettini gönderiyorsan onun gibi bu kulübe 10 sene hizmet edecek adam alacaksın transfer yaptım diye transfer olmaz

yigido yakup
02.07.2013, 17:14
gereksiz Transfer durumu 2.5 oldu insallah biz utaniriz bu oyuncular gösterdikleri performanslarla eskilerini aratmazlar.

Hayrettin ile bu gelen oyuncuyu kiyaslamak sacmalik olur benim kendi düsüncem Hayrettin kadroda oldugu hic bisey yapmadan (1-2 yedigimiz gollerdeki asist haric )hep tavan ücretten ücretretlenen bir oyuncu ama bu gelen oyuncu 2.lig 3. lig ücretiyle kadroda bulunsun diye alinan bi oyuncudur diye düsünüyorum.

DoomsDay58
02.07.2013, 17:16
Sırf yedek oturtmak için yapılmış bir transfer...

OLCAY_58_AKKUS
02.07.2013, 17:22
hayrettinle aynı yaşta ve geçen sezon sadece 6 maç oynamış bi oyuncu için 14 yıl hizmet eden şehrimizin çocuğu hayrettini harcayan yönetimi kınıyorum...hayrettine yapılan çok büyük haksızlık bunun için mi gönderdiniz adamı canıyla başıyla kaç yıl hizmet etti bize karşılığı bumuydu

ya bırakın şu duygusallığı Futbol bu duygusallık kabul etmiyor Hayrettin geçen yıl ne yaptı bize ki bu yıl ne yapsın... tamam eskiden iyidi eyvallah ama artık bitmiş adam zorlamanın anlamı yok.
yuhalatmak daha mı güzel oluyor.geçen sene adamı zorla yuhalattı rıza hoca asıl o zaman yazık oluyor.

Ahwettt
02.07.2013, 17:35
Ben bu Sivsspor taraftarlarını anlamıyorum geçen yıl Hayrettini yuhlayıp yönetimin önüne atanda aynı taraftar değilmiydi. Şimdi ne olduda Hayrettine sahip çıkmaya başaldınız geçmişe dönük yorumlara bakarsanız bu sitedeiklerinin yüzde 80 hayrettinin ve Rıza hocanın gitmesini istedilerr .Ben Şahsen Sivaslı olarak Hayrettine ve Rıza hocaya yapılanlar o günde üzülmüştüm bu günde üzlüyorum şimdi transfer yapılan arkadaşa bakacak olursak ön yargılı olmaya gerek yok kim bilir belkdie daha iyi olur

Djamoka
02.07.2013, 17:49
Ziya sakat veya cezalı olmadığı müddetçe çimlere ayak basamaz. E o zaman madem yedek düşünüldüyse daha genç ve istikbal vadeden biri olabilirdi. Şaban varken hele..... İlginç. Bekleyip görecez...

keko 58
02.07.2013, 17:49
Ben bu Sivsspor taraftarlarını anlamıyorum geçen yıl Hayrettini yuhlayıp yönetimin önüne atanda aynı taraftar değilmiydi. Şimdi ne olduda Hayrettine sahip çıkmaya başaldınız geçmişe dönük yorumlara bakarsanız

aynen Kardesim,
senin Kirimizi yazdiklari 100 de 100 katiliyorum cok kisi öyle Yorum yapiyorlar nedense...:rolleyes:

sivasfutbol
02.07.2013, 17:55
sivassporun parası bol demekki böyle lüzumsuz transfer yapıyorlar A2 den 1 tane genç topcu alsalar daha iyi olurdu degilmi yazıklar olsun ne diyelim..

Ahwettt
02.07.2013, 18:08
aynen Kardesim,
senin Kirimizi yazdiklari 100 de 100 katiliyorum cok kisi öyle Yorum yapiyorlar nedense...:rolleyes:

Kardeş ben böyle yazarlar ki ben hayrettine karşıyım.Bu sitenin en eski üyesiyim kombine çıktı çıkalıda kombinemi alırım hatta 2 liğden beride Sivassporumzun elimden geldiği kadarı ile maçalrını kaçırmam Ama maalesef şu şu bir gerçek ki biz Sivasspor taraftarları hala taraftar olmayı öğrenmedik.
Zannediyorlarki eleştiri yapmakla ön yargılı olmakla taraftar olunuyor.
Şimdi ben burdan yazıyorum hocamızın yaptığı transferler sadece ve sadece günü kurtarmak için yapılan transferdir. Hiç kimsede Sivasporun geleceğini kurtarıyor zannetmesin. Bu yıl belkide çok başarılı olabilir ama gelecek yıllar için muamma Eğer Sivassporun gelecğeini kurtarmak için transfer yapılacak ise Kayserisporun izlediği yol izlenmeli onlar gibi geleceğe yatırım yapılmalı

citothehan58
02.07.2013, 18:19
arkadaslar hemen hemen yönetime yüklenmeyin lütfen..

Mehmet Nasin ve Hayrettin Yerlikayanin gitmesine cok üzüldüm

belkide ikiside kalmak istemiyorlardi takima zarar vermemek icin..

Mehmet Nas yaslandi daha fazla oyniyamiyor Kayseri macinda güzel gol atti
ben yine kalsin derdim 1 sene ara sira oynardi

Hayrettin fazla sakatlik gecirdikten sonra formuna kavusamadi evlendi yigidimiz allah yolunu acik etsin

keko 58
02.07.2013, 18:38
Kardeş ben böyle yazarlar ki ben hayrettine karşıyım.Bu sitenin en eski üyesiyim kombine çıktı çıkalıda kombinemi alırım hatta 2 liğden beride Sivassporumzun elimden geldiği kadarı ile maçalrını kaçırmam Ama maalesef şu şu bir gerçek ki biz Sivasspor taraftarları hala taraftar olmayı öğrenmedik.
Zannediyorlarki eleştiri yapmakla ön yargılı olmakla taraftar olunuyor.
Şimdi ben burdan yazıyorum hocamızın yaptığı transferler sadece ve sadece günü kurtarmak için yapılan transferdir. Hiç kimsede Sivasporun geleceğini kurtarıyor zannetmesin. Bu yıl belkide çok başarılı olabilir ama gelecek yıllar için muamma Eğer Sivassporun gelecğeini kurtarmak için transfer yapılacak ise Kayserisporun izlediği yol izlenmeli onlar gibi geleceğe yatırım yapılmalı

Kardesim,
senin dedikleri anliyorum ama ne yapmamiz lazim acaba..:rolleyes:

bu sitedeiklerinin yüzde 80 hayrettinin ve Rıza hocanın gitmesini istedilerr .Ben Şahsen Sivaslı olarak Hayrettine ve Rıza hocaya yapılanlar o günde üzülmüştüm bu günde üzlüyorum şimdi transfer yapılan arkadaşa bakacak olursak ön yargılı olmaya gerek yok kim bilir belkdie daha iyi olur

senin yukarda yazilari katilmam Kardesim cünkü Riza, Hayrettin vs. en elestiren kendim oldu bunu bil bütün hattalari gördük ve biktik..:)
Yani benim icin Oyncu hatta Hoca olarak nerden geldise benim icin HIC önemli deyil en önemli SIVASSPORA sahip ciksinlar ve Insallah eski günleri geri geliyo.....
BU SENE BIZIM SENE OLACAK

HALIL
02.07.2013, 18:42
hayal kirikligi yine malesef

58fatihcan
02.07.2013, 18:45
Hayrettinin yerine elazigda oynayamatan adam mi? Biri bana saka desin. Tamam hayronun gitmesi uzucu. Futbol duygusal degildir ama Sivasspor vefa takimidir. Hadi gitti eyvallah olur. Yerine hayroyu unutturacak birini bulsalardi. Hayroyu hatirlatacak biri degil

58fatihcan
02.07.2013, 18:46
Ne yalan soylim ismini ilk defa duydum. Forumda ismini gorunce tamam dedim cok genc birini bulduk saban kaan gibi. Hayal kirikligi...

psychology58
02.07.2013, 18:50
Ben bu transfere kesinlikle karşıyım. Ziya'ya alternatif diye alıyorsun anlarım ama niye 31 yaşında ki adam yerine daha genç birini almıyorsun ? Niye Hayrettin gibi bir değerini sadece 6 maç oynamış biri için değişiyorsun ? Senin elinde Şaban gibi daha genç biri varken onun RC'nin elinde pişmesine niye imkan vermiyorsun ? Ondan sonra da ağlar dururuz işte alt yapı dan adam çıkmıyor diye.

Ayrıca geçen sezon Rıza Hoca'ya laf edip onun transfer politikasını eleştiren arkadaşlarda görsün bunları. Keşke Rıza Hoca gitmeseydi de bu adamlar yerine daha genç daha kaliteli isimler alsaydı. Rıza Hoca Rize ye Koray diye 21 yaşında bir oyuncu getirdi bu sene iyi izleyin onu bir kaç seneye tüm büyütülmüşler onun peşinden koşacak. Bizde otuz küsür yaşında ki Eren den medet umalım hem de Hayrettin'i harcayarak,gönlünü kırarak...

svsli585858
02.07.2013, 18:51
ya bırakın şu duygusallığı Futbol bu duygusallık kabul etmiyor Hayrettin geçen yıl ne yaptı bize ki bu yıl ne yapsın... tamam eskiden iyidi eyvallah ama artık bitmiş adam zorlamanın anlamı yok.
yuhalatmak daha mı güzel oluyor.geçen sene adamı zorla yuhalattı rıza hoca asıl o zaman yazık oluyor.

tek suç hayrettin in mi adam 2 hata yaptı diye taraftar iyice baskı kurdu her topu aldığında yuhaladı emin ol o yuhalama moralini bozdu o kadar hata yaptırdı sahip çıkıp desteklesek böyle olmazdı..ama bizim taraftar saolsun lafa geldimi esirgemezler desteğe geldimi çıtları çıkmaz

svsli585858
02.07.2013, 18:53
ayrıca konu hayrettinin gitmesinden çok yerine getirilenden dolayı kaynaklanıyor hayrettinde 31 yaşındaydı eren de aynı yaşta ve geçen sene 6 maç oynamış sence yıllarca emek vermiş hayrettini göndermek bu oyuncu için değermiydi ?

kngal yiğido
02.07.2013, 18:55
Trampet çalmayı bırakın hala boş konuşuyosunuz çok güzel transsferler oluyor sivas şaha kalktı seyre devam hiğixolar eskiler mazi oldu

Del Piero
02.07.2013, 19:10
Hayrettini gönderip bunu almak valla pes doğrusu hayrettine üzülürken bunun yapılması gerçekten ayıp ayıp....

MaXiMuM
02.07.2013, 19:15
Yav arkadaş 30 tane yorum var, birinizde HAYIR OLSUN diyin be kardeşim!
Hemen başlamışsınız gene İstemezük diye...
Bu oyuncuyu hepinizden en iyi tanıyan ve aldıran Murat Erdoğan.
Yok yaşıymış, yok yedek kalmışmış..
Murat Erdoğan salakmı ki işe yaramaz birini aldırsın ?
Murat Erdoğandan dahamı iyi tanıyorsunuz adamı ?
İnternetten aldığınız klasik bilgilerle gelip burda yorum yapıyorsunuz.

noname87
02.07.2013, 19:35
Abdurahman Dereli Eren Aydın Rengifo Cicinho hepsi 30 yaş üstü oyuncular.Roberto Carlos Projesi mi Huzurevi projesi mi?:mad:

Ayrıca Öz evladını harcayıp geçen yıl 6 maç oynayan adamı getirmek ancak bize yakışırdı utandım.:(

etzel1967
02.07.2013, 19:38
otuzunun üstünde olmayan futbolcuyu, futbolcudan saymıyor bizim yönetim demek ki...tekayyütler takımına doğru adım adım...

savaş2
02.07.2013, 19:41
***eren aydın hayırlı olsun, murat ERDOĞAN a güveniyorum

34yigido34
02.07.2013, 20:06
arkadaş bu yönetim napmaya çalışıyo bu gidişle yine kümeye oynucaz haralde :mad:

Rallim58
02.07.2013, 20:20

Aynen katılıyorum...

Aynı yaşta olup, boş mukaveleye imza attırmak varken, Hayrettin'e emeklerinin karşılığı olarak, sessiz sedasız veda edilmesi reva görüldü, bu inanılmaz hatadır.

Oysa, kulübün organizatörleri veya başkanın varsa danışmanları; Başkan Otyakmaz'ı bilgilendirerek, sağına Hayrettin'i , soluna Mehmet Nas'ı veya Erdal Sarılar'ı alarak ortak basın toplantısı yapılması daha samimi bir açıklama olurdu, diye düşünüyordum.

Adeta; "Milli futbolcuya amatör veda" oldu.

atrium58
02.07.2013, 21:13
Hayretinin kalmamasını bir yerde kabul ediyorum fakat gelen adam Elazığ gibi bir takımdan 6 maç çıkarmış ve 31 yaşında olunca söz bitiyor konuşacak yorum yapacak birşey kalmıyor vesselam..

Kokomo
03.07.2013, 07:41
Süper ligdeki her oyuncu HAYRETTİN'den daha iyidir, bırakın bu boş işleri !

Hayrettin bu takımı Uğur ile birlikte 2 yıldır yakan 2 kişiden biridir !

Şu 1 haftadır Hayrettin hayranlığını anlamakta güçlük çekiyorum !

Ben de deli Sivaslıyım, Sivaslı diye her futbolcuyu takımda tutarsan PTT 1.lig yolları görünür bizlere !

Teşekkür ederiz, plaket veririz, dahası alt takımlarda hoca yaparız, daha ne olacak ?

Eren hayırlı olsun, her halükarda Hayrettin'den iyi olacaktır.