Orijinalini görmek için tıklayınız : Lugano Sivasspora doğru
SivasSpor.Com 03.07.2013, 14:32 http://resimzade.com/Show.html?i=40897&token=34437 (http://resimzade.com/Show.html?i=40897&token=34437)
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Lugano'nun Sivasspora göz kırptığı bildirildi.
33 yaşındaki Uruguay'lı stoperin Sivasspora gelmesinde, eski takım arkadaşı olan Teknik Direktörümüz Roberto Carlos'un etkili olduğu öğrenildi.
İstanbul'da Başkan Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde yapılacak son görüşmelerin ardından Sivas'ta yapılacak kampa katılacağı öğrenilen, Diego Lugano süper ligde hırsı ile dikkat çeken futbolcu olarak biliniyor.
Türkiye'de bulunduğu 5 yıllık serüvenin ardından 2011 yılında PSG'ye oradan da Malaga takımına transfer olmuştu.
Diego Lugano'ya hoşgeldiniz diyor, başarılar diliyoruz.
Sivasspor.com özel haberidir.
Rallim58 03.07.2013, 14:35 Agresif futbolu ve hırçınlıklarıyla dikkat çeken "korkusuz cengaver" olarak bilinen Uruguaylı stoper Diego Lugano, gelirse defans blokumuza set çekilmiş olur.
Tek korkum, her an takımımızı 10 kişi bırakmasıdır.
Hayırlı olsun demek lazım.
buraks58 03.07.2013, 14:36 inşallah gerçekleşirse takımımız adına en önemli transfer olacak. geriye bir orta saha ve bir tane daha da forvet kalmış olacak.
anilcan213 03.07.2013, 14:36 Dünya üzerinde neredeyse en beğendiğim stoper... Bu sene gerçekten heyecanlı geçecek. Tüm taraftarımız kombineleri ilk gün bitirmeli, nasıl başlarsak öyle gider inşallah.
Çok umutluyum bu sene çok
Admin geldigi kesinmi, kaynak nedir?
buraks58 03.07.2013, 14:39 sağ bek- uğur,abdurrahman
sağ ön- cicinho ve burhan
sol bek- eren
forvet- rengifo
stoper- lugano???
şimdi geriye bir orta saha birde forvet kaldı.
psychology58 03.07.2013, 14:39 Türkiye liginin çok üstünde bir stoper. Transferi kolay olmamıştır. Transferde emeği geçen herkesi kutlamak lazım.
DoomsDay58 03.07.2013, 14:40 Navratile yol göründü demek oluyor bu, Lugano takımımıza hayırlı olsun
Diego Lugano Fenerbahçe forması giyerken adeta Defans mafyası gibiydi... Gözlerini bi förtlettimmiydi hakem bile acaip gorhar ve kart gösserdemezdi. Ama bu Sivasspor forması altındayken biraz zor gibi gözüküyor. Lakin şu kolay gol yeme hastalığımıza ilaç olsun, defansın arkasına atılan toplardan adam geçmesin yeter... Zaten öyle yada böyle gol atıyoruz. Yemeyelim yeter. Bu arada Şimdi defansta kiminle oynayacağı sorusu aklıma takıldı. Ümit Kurt'la oynarsa Navratil kızakta olacak. Şu yabancı kontenjanı bir açılsada ırahat nefes alsah :D :D
Eğer doğruysa Hayırlı olsun ne diyelim....
Diego Lugano Fenerbahçe forması giyerken adeta Defans mafyası gibiydi... Gözlerini bi förtlettimmiydi hakem bile acaip gorhar ve kart gösserdemezdi. Ama bu Sivasspor forması altındayken biraz zor gibi gözüküyor. Lakin şu kolay gol yeme hastalığımıza ilaç olsun, defansın arkasına atılan toplardan adam geçmesin yeter... Zaten öyle yada böyle gol atıyoruz. Yemeyelim yeter. Bu arada Şimdi defansta kiminle oynayacağı sorusu aklıma takıldı. Ümit Kurt'la oynarsa Navratil kızakta olacak. Şu yabancı kontenjanı bir açılsada ırahat nefes alsah :D :D
Eğer doğruysa Hayırlı olsun ne diyelim....
http://k1307.hizliresim.com/1c/3/pux24.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Böylemi yapıyordu.:)
Diego Lugano Sivasspor'a hayırlı olsun diyelimmi.?
Ferhat06 03.07.2013, 15:01 Artık çok olmaya başladık.Lugano, o ne la!İnşallah bitmiştir.
Morten58 03.07.2013, 15:02 Lugano 33 degil 33 yasinda , ama 4 ay sonra 33 yasina girecek!
Ayrica cok tercübeli kaliteli bir Stoper , eger sakatligi ve problemleri yoksa , Sivasspor'umuza en az 3 yil imza atmali!!!
ZiDaNe58 03.07.2013, 15:05 çokda golü var duran toplardan inşallah imza attırırız şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Morten58 03.07.2013, 15:10 Bilgi , Lugano'nun bonservis bedeli , Ranjoch'dan da hatta Navratil'den bile acik ara daha düsük.
Ama kaliteli , tercübeli , derger mi derseninz ,deger.
Yanliz sunu unutmayalim . Abdurrahman , Eren AYDIN , Cicinho , Rengifo , 30 yas ve bazilari 30 üzerindeler. Lugano'da gelirse oda dahil.
Tamam Eren AYDIN disindakiler iyi ve tercübeli olabilirler ama diger gelecek yerli , ve yabanci Ortasaha veya Forvet oyuncusumu , en azindan 19-25 yas arasi olmalidir ki dengeyi ine saglayalim.
Ferhat06 03.07.2013, 15:11 Rajnoch nereee,Lugano nere.Dağlar dağlar kurban olam yol ver geçem.
Lugano 33 degil 33 yasinda , ama 4 ay sonra 33 yasina girecek!
Ayrica cok tercübeli kaliteli bir Stoper , eger sakatligi ve problemleri yoksa , Sivasspor'umuza en az 3 yil imza atmali!!!
Morten sizin oralarda sıcahlıh kaç Fahrenhaytttt... 33 yaşında değil 33 yaşında ne demek gozel gardaşım...
Morten58 03.07.2013, 15:17 Morten sizin oralarda sıcahlıh kaç Fahrenhaytttt... 33 yaşında değil 33 yaşında ne demek gozel gardaşım...
33 degil suan 32 dicektim , Lugano biraz heycan basti galiba abi!
ahhguzum 03.07.2013, 15:22 inanmam son ana kadar hayırlı olsun dogruysa
PETKOVİC 03.07.2013, 15:44 onu bunu bilmem gardaş ben süper girecez lige
58Yiğidoo58 03.07.2013, 16:12 Hayırlı, uğurlu olsun. Fazla yırtıcı olmasın yeter, kart müpdelası olursa canımızı yakar. Ama hırsını düzgün kullanırsa defansın mafyasi olur :)
58Sivaslilar 03.07.2013, 16:41 Lugano en begendigim stopelerden biri baska yelerde oynarken hep sivsspora böyle bir stoper gerektigini sivsta oynamasini haya letmisimdir dimekki hayalin gercege dönüsmesi cokta uzak olmasa gerek gelirse yigidoya hayirli olsun
58Yiğidoo58 03.07.2013, 16:45 Yalnız Twitter Facebook Yıkılıyor! Artık Duyursalar Bari! Fenerlilerden tut diğer takımlar ağzının suyu akmış :)
Artık ligtedi adımız değişti bize genelde Sivas city olarak anılıyoruz
Murad_Kelleci58 03.07.2013, 16:48 Artık ligtedi adımız değişti bize genelde Sivas city olarak anılıyoruz
Sivas United , Sivas Saint German, FC Sivasspor, Real Sivas vs vs vs de olabilir :D
58Yiğidoo58 03.07.2013, 16:50 Sivas United , Sivas Saint German, FC Sivasspor, Real Sivas vs vs vs de olabilir :D
Real Sivas Diyen Cok :)
Sivas United , Sivas Saint German, FC Sivasspor, Real Sivas vs vs vs de olabilir :D
:D aynen ne dersek diyelim ama şu bir gerçek ki bizim başkan gömü bulmuş
Murad_Kelleci58 03.07.2013, 16:59 https://twitter.com/SporGndemi35 burada da haber düşmüş.. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış :D
cemahmety 03.07.2013, 17:33 Lugano gelirse takımımızın tek soru işaretli bölgesi olarak (Erman'dan sonra açılan) orta sahadaki gol atabilen orta saha oyuncusu mevki kalır
Besyo_cu 03.07.2013, 17:35 Lugano 32 yaşında ve hala Avrupanın Üst düzey liglerinde üst sıraları hedefleyen bir çok takımda rahatlıkla oynayabilecek bir oyuncu. Psg'nin geniş kadrosunda sürekli olmasada kendisine yer buldu ayrıca son olarak forma giydiği Malaga'da da özellikle son haftalarda düzenli olarak oynadı ve form grafiği de artarak devam etti.
Uruguay Milli Takımı kaptanı olarak çıktığı Konfederasyon Kupasında bence çok iyi performas gösterdi, Uruguay'da bu turnuva da Forlan, Suarez ve Cavani ile birlikte 3 tane forvet ile defansı ikinci plana atarak oynadı biraz kapalı oynasaydı Lugano daha verimli olurdu.
Lugano en az iki sene çok rahat Sivasspor formasını giyer ve harika maçlar çıkartır, Sivasspor için ise hem Türkiye'de hemde yurt dışında önemli bir reklam olur.
Yönetim kombine satmak, stadı doldurmak, forma satmak istiyorsa Cicinho ve Lugano tarzı oyuncular alması lazım. Eğer bu iki transferde bir aksilik çıkmazda imza atarsa şimdiye kadar görülmemiş bir forma satışı olacaktır.
58MySouL 03.07.2013, 17:51 sağ bek- uğur,abdurrahman
sol bek- eren
forvet- rengifo
stoper- lugano???
Sol bekte ziya yı kimse kesemez ALLAH nazarlardan saklasın.
Sitede ne cok yanar döner var gecen sene baskalarinin transferlerine laf atanlar simdi luganoyu övüyor biraz tutarli olun bir sene öyle bir sene böyle söylerseniz inanirliginiz kalmaz
isim vermeden bir kac alinti yapacam onlar kendilerini bilir
İsim yapmış transfer ne zaman yaparız, bence ozaman bizim için tehlike çanları çalıyor demektir. Bize, memlekte uyacak adamlar ile yola devam, uymayacaklara vedam olsun..
33 yaşındaki bir oyuncuyu almak için büyük çaba sarfedeceğimizi zannetmiyorum. Kadroyu gençleştirmek yerine dahada yaşlandırmaktan başka bir şey değil bu. Gördünüz Antalyanın halini, yok tecrübeliydi yok isimdi derken paçayı sayemizde yırttılar. Ligin 2. yarısında kondüsyondan düştüler ve tepsi aşağı gideceklerdi. Uğur Hayrettin Nicelau (transferi bittiyse) zaten yaşlı oyuncular yanlarına bir iki tane daha koyarsak bu seneki aldığımız gençleri inkar etmek olur.
kasımpaşadan olsa olsa en fazla eski istanbulspor olur. sonra yine kümeyi boylarlar.
bu işte para önemli ama camia olabilmekte en az onun kadar önemli. kasımpaşanın eti butu beli.
Hatırlayın istanbulsporu.
Cem Uzan gibi bir güç vardı arkalarında. Dönemin en iyi topularını alıyorlardı. ama koca bir FIS oldular.
Kasımpaşada şuan aynen bu örnekteki yolda ilerliyor. okadarda değiller.
Sivassporumuzun büyümesi ve taninmasi adina bence cok olumlu gelismeler yasaniyor , insallah ligdede basarili olursak ve avrupaya ganca atarsak degmeyin keyfimize , bu barasilari bide lig sampiyonu olursak süper olur, böyle yildiz futbolcularin takimimizda olmasi taraftarimizin cogalmasina vesile olacagini tahmin ediyorum ,ve bu sene taraftar patlamasi yapacagimizi düsünüyorum ;)
ozledımeskıyı 03.07.2013, 17:55 Çok evindim çok yerinde bir transfer defansa ve daha önemli takıma liderlik yapabilecek kariyerli ve tecrübeli bir futbolcu.
***luğano sedat gibi hırcın, coğu maclarda takımı eksik bırakabilir.alınmasa daha yerinde olur.
u2sivasspor 03.07.2013, 18:07 inşallah gelir ama fb de ki gibi bizde de oynarsa orda verilmeyen kartlar bizde verilir
***murat akcay 10 tane kugano eder.verilecek paraya yazık
münihli_58 03.07.2013, 18:10 Lugano Insallah hayirli olur takimiza. Bu transfer bana Ujfalusi transferini hatirlatti. Yasli denildi dalga gecildi ama tecrübesiyle (Cek Milli Takimi, Atletico Madrid) Galatasaray defansini ayakta tutan adamdi. Aynisini Lugano icinde söyleyebiliriz, tecrübesiyle (Uruguay Milli Takimi, Paris Saint Germain, Malaga ve de Fenerbahce kariyeri) defansimizi ayakta tutacagina inaniyorum. Türkiye Liginde oynadi evet ama cok zaman gecti Türkiye ligi önemli mesafeler katetti ve kalitelendi insallah tanidigimiz Lugano defansimizin diregi olacaktir
Tek korkum cirkeflik yapip baska takimlari bize düsman etmesi ve cok kart görmesi
sebasteia 03.07.2013, 18:13 ***murat akcay 10 tane kugano eder.verilecek paraya yazık
nasıl ölçtün merak ettim?!?!? bol bol fırsat verildi murat'a. kötü kullandığı söylenemez ama harikalar da yaratmış değil.
izmirliyigido 03.07.2013, 18:38 Carlos gelsin, Carlos'la vizyonumuz genişler, tüm dünya bizden bahseder dediğimizde bana gülenler vardı. Gördünüz mü onları bu aralar?
.
Del Piero 03.07.2013, 18:45 hayılır olsun bakalım.....
babapiton 03.07.2013, 18:57 hayırlı olsun sıra orta sahada...
Lugano'nun gelmesine şaşıranları İtalya'daki adamı alabilirsek ne yapacaklarını düşünmek istemiyorum :)
Sivasli010 03.07.2013, 19:05 Bu habere cok sevindim, bu oyuncu hem defansini iyi yapiyior hemde goller atiyior :D
Del Piero 03.07.2013, 19:24 hayırlı olsun sıra orta sahada...
Lugano'nun gelmesine şaşıranları İtalya'daki adamı alabilirsek ne yapacaklarını düşünmek istemiyorum :)
di natali mi, françesko totti mi :D
Sivasli010 03.07.2013, 19:26 di natali mi, françesko totti mi :D
Balotelli varkene niye di natale veya totti alalim kardes:D
Del Piero 03.07.2013, 19:28 Balotelli varkene niye di natale veya totti alalim kardes:D
yaş sınırından dolayı dedim :D yok edison kavanide olabilir :D
by_romantic 03.07.2013, 19:28 kwadwo asamoah beyler hayırlı olsun diyelim
Del Piero 03.07.2013, 19:29 kwadwo asamoah beyler hayırlı olsun diyelim
yok artık lebron james :))) şakamı bunlar gardaş la
by_romantic 03.07.2013, 19:30 http://www.transfermarkt.com.tr/tr/kwadwo-asamoah/profil/spieler_63531.html
kiralık büyük ihtimalle
Sivasli010 03.07.2013, 19:31 yok artık lebron james :))) şakamı bunlar gardaş la
yok kardes dogu_bey dediydi asamoah ve carlos gorusuyorlar diye ama kiralik gelebilirmis
babapiton 03.07.2013, 19:33 Carlos Anzhi'de 4-2-3-1 ve 4-3-3 oynamış gelen ve istenilen transferlere bakılırsa 4-3-3 için hazırlık yapılıyo
Asamoah Juve'de tüm maçlarda 4-3-3 ün sol orta saha oynamış mesela.
4-3-3
-----------------Korcan-----------------
-Apo------Lugano-------Ümit-------Ziya-
----Cicinho------Kadir--------Asamoah(?)--
---Kamil--------Rengifo--------Aatif-----
4-2-3-1
-----------------------Borjan-------------------
--Apo---------Lugano---------Ümit--------Ziya-
------------------Kadir----Hakan----------------
-Kamil---------------Asamoah(?)------------Aatif---
--------------------Rengifo---------------------
by_romantic 03.07.2013, 19:34 zaten geçen sene sadece 7 maça çıkmıs bu senede kadroda düşünmüyolar
58_SEMİH_58 03.07.2013, 19:35 Carlos Anzhi'de 4-2-3-1 ve 4-3-3 oynamış gelen ve istenilen transferlere bakılırsa 4-3-3 için hazırlık yapılıyo
4-3-3
4-2-3-1
Gerçekçi olmak gerekirse 4-3-3 bu takıma ağır gelir.
Sivasli010 03.07.2013, 19:36 Carlos Anzhi'de 4-2-3-1 ve 4-3-3 oynamış gelen ve istenilen transferlere bakılırsa 4-3-3 için hazırlık yapılıyo
4-3-3
4-2-3-1
kardes 4-2-3-1
asamoah ve aatifi yerden degismeli cunku roberto carlos demisti 10 numarada oynayabillirmis aatif (ermanin yerine)
Sivasli010 03.07.2013, 19:41 -----------------------Borjan-------------------
-Cicinho--------------Aatif------------Asamoah---
Grosiscki sonradan oyna girme cunku cabuk yoruluyor
unizon58 03.07.2013, 19:57 Yıllardır uruguayın kaptanlığını yapmış bir isim Allahtan bi mani olmazsa kesinlikle katkı sağlayacağını düşünüyorum.
ahmet ali 03.07.2013, 20:22 sağ bek- uğur,abdurrahman
sol bek- eren
forvet- rengifo
stoper- lugano???
Solbek Eren?? Ziya ne olacak??? Eren kim tanımıyorum ama Ziya'nın yedeği olabilecek bir solbeke çok ihtiyaç var...
Ayrıca bence Burhan alternatif değil Sivasspor'da mevcut en önemli Türk oyuncu.. Kesin ilk 11 de olması gerek ..Tabii formuz zamanları hariç...
mrhgnr58 03.07.2013, 20:27 Solbek Eren?? Ziya ne olacak??? Eren kim tanımıyorum ama Ziya'nın yedeği olabilecek bir solbeke çok ihtiyaç var...
Ayrıca bence Burhan alternatif değil Sivasspor'da mevcut en önemli Türk oyuncu.. Kesin ilk 11 de olması gerek ..Tabii formuz zamanları hariç...
Ahmet Ali Abi , Arkadas yeni gelen oyunculari mevkileriyle birlikte saydi :D
Bu ilk 11 degil :D rahat ol
MeD_Turc 03.07.2013, 20:44 Luganayi gecen gun uruguay fransa macinda izledim, adam milli takim kaptani yasi geregide olabilir ama 90 dk ben bi yanlisini hakeme rakibe daldigini gormedim, fenerdeyken cok hircin falan diyorsunuzda bizdeki efendi bilicayi fenerde neler yaptigini herkez gordu yani sivasin yonetimi ve anbiyansiyla baska takimlarinki bir degil biz bu ligin agir abisiyiz.... Genel anlamda takima bakarsak eger suan sivasta bir milat yasaniyor seyitci yonetim ve antrenorlerin yuzundeki heycani gorebiliyorum yillarca mehmet nas cem can ugur kavuk tipindeku duz topcular bu takima hic birsey katamadi varsin bu senede dunya yildizlariyla oynayalim bogulursak buyuk denizde bogulalim kaldiki son bir kac senedir dusme potasinda dolasiyoruz suanki kadro her halukarde ligde tutunur yani arkadaslar
sivaslıadem 03.07.2013, 20:56 şimdi tam anlamıyla ihtiyarlar heyeti kurmuş olduk
Madem dünyaya meydan okumak gibi bir amacımız vardı
Diğer ihtiyarlar (hayrettin ,mehmet nas ,uğur )niye gönderildi
luganonun kalitesine lafım yok
Ama bu kadroyla iki sene sonra iddiamız kalmaz
sebasteia 03.07.2013, 21:00 şimdi tam anlamıyla ihtiyarlar heyeti kurmuş olduk
Madem dünyaya meydan okumak gibi bir amacımız vardı
Diğer ihtiyarlar (hayrettin ,mehmet nas ,uğur )niye gönderildi
luganonun kalitesine lafım yok
Ama bu kadroyla iki sene sonra iddiamız kalmaz
her sene süper iddialı mı oynuyorduk da, şimdi iki sene sonra iddiamızı sürdüremeyeceğiz diye korkuyoruz? :D
iki yıl iddialı oynayalım da iki yıl sonrasını da o zaman düşünürüz
hakan367 03.07.2013, 21:04 bilicadan sonra defansı toparlamaya aday bi isim hayırlısı diyelim
lugana geldi de luganoyu beğenmiyoruz ne günlere kaldık be
GokhanTurna 03.07.2013, 21:39 Avrupada mücadele eden en iyi 10 defans oyuncusundan biri benim için. Yılın transferi bizim adımıza Lugano olacak, çok sevindim.
Insallah olur , kaldi orta saha ve forvet
Hadi hayirlisi,sanki sivasspor yeniden doguyor.Her sey yeni,eger bir cikis yakalanirsa uzun sureli olur. Her sey hocanin elinde,takimi iyi motive ederse basari kesin demektir. kontrol altina alamazsa yeni oyuncular havalara girer,takimda basibozukluk baslar. Basarinin anahtari carlosun ellerinde. Hadi hayirlisi.
fatih585858 04.07.2013, 01:30 Yıllardır stoper mevkisinde sıkıntılar yaşadık. Bir türlü takıma basamak atlattıracak iyi bir stoper bulamadığımız senelerden sonra takımın defansını toparlayabilecek kalite ve tecrübeye sahip bir oyuncuyu transfer ettiğimizi düşünüyorum. Lugano gibi sahada rakibe karşı fizik mücadelede etkili ve güçlü bir oyuncu için 32-33 yaş bence Süper lig'te o kadar problem olmaz. Daha 2 yıl önce 30 Yaşında iken; Fransa şampiyonu PSG'nin transfer ettiği, Geçtiğimiz sezonun 2.yarısında La liga'nın güçlü ekiplerinden Malaga'nın kiralık olarak kadrosuna kattığı bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu takımların ilk 18'inde yer alan bir oyuncu sakatlık yaşamadığı takdirde Süper lig'te çok rahat oynar. Ayrıca Uruguay milli takımı gibi 2010 Dünya kupasında 4.cü olmuş, kaliteli bir takımın 2006'dan beri kaptanlığını yaptığını da unutmayalım. Rengifo transferinden dolayı eleştirdiğim, yönetimi ve hocayı gerçekleşir ise bu transfer dolayı tebrik ediyorum. İnşallah düşüncelerimizde yanılmayız ve kulübümüze önemli katkıları olur.
citothehan58 04.07.2013, 01:47 Yıllardır stoper mevkisinde sıkıntılar yaşadık. Bir türlü takıma basamak atlattıracak iyi bir stoper bulamadığımız senelerden sonra takımın defansını toparlayabilecek kalite ve tecrübeye sahip bir oyuncuyu transfer ettiğimizi düşünüyorum. Lugano gibi sahada rakibe karşı fizik mücadelede etkili ve güçlü bir oyuncu için 32-33 yaş bence Süper lig'te o kadar problem olmaz. Daha 2 yıl önce 30 Yaşında iken; Fransa şampiyonu PSG'nin transfer ettiği, Geçtiğimiz sezonun 2.yarısında La liga'nın güçlü ekiplerinden Malaga'nın kiralık olarak kadrosuna kattığı bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu takımların ilk 18'inde yer alan bir oyuncu sakatlık yaşamadığı takdirde Süper lig'te çok rahat oynar. Ayrıca Uruguay milli takımı gibi 2010 Dünya kupasında 4.cü olmuş, kaliteli bir takımın 2006'dan beri kaptanlığını yaptığını da unutmayalım. Rengifo transferinden dolayı eleştirdiğim, yönetimi ve hocayı gerçekleşir ise bu transfer dolayı tebrik ediyorum. İnşallah düşüncelerimizde yanılmayız ve kulübümüze önemli katkıları olur.
haklisin kardesim bir de unutmayalim confederation cup da da oynadi ilk 11 de muslerayla ilk 3 e kaldi uruguay.
lig tv de birhaberde neymar luganoyu rezil etmis insallah bizdede Boyle oynamaz
karşıyakalı 04.07.2013, 10:14 lig tv de birhaberde neymar luganoyu rezil etmis insallah bizdede Boyle oynamaz
avare gardaş türkiye liginde bırak neymarın kalitesine yakın onun yarısı kalitede topçu varmıki sence luganoyu rezil etsin
Alibey58 04.07.2013, 10:15 halen anlayamıyorum sivasa ronaldinyoda gelse bizim millet bir şey bulur ya arkadaşlar lugano cicinho bunlar roberto Carlos olmasa geleceğinimi sanıyosunuz ve beğenmiyosunuz daha bişey demiyorum şunu düşünün geçen yıl uğur kavuk bu yıl cicinho fark yokmu arada adam brezilya milli takımında oynamış siz 1 kez forma giyene milli diyosunuz 17 kez forma giymiş bence bu seneki kadro en mükemmel kadro olacak ayrıca renfigoyu izleyin burak yılmaz tarzı hem kafa hem teknik özellikle son vuruşlar kalecinin uzanamayacağı yerlere bence destekleyelim arkadaşlar birde yok önümüzdeki yıllar falan iskelet bozulmadı takımın ve hepi genç bunlarda olacakki eksik olduğumuz bölgelere tecrübe lazım yoksa sağ kanat yol geçen hanı gibiydi stoper bir tek şuana kadar bilica iyiydi bu sene ümit,ziya cicinho ve lugano bence harika 4 lü olur
karşıyakalı 04.07.2013, 10:25 umarım eski agresifliği üzerinde değildir.yoksa hakemler luganoya fenerbahçede gösterdiği toleransı sivasta göstermez.her maç kırmızı kart görebilir
mustafa_kavak58 04.07.2013, 13:31 Lugano nezaman gelecek sivasa nezaman imzayi atacak ?????
citothehan58 04.07.2013, 13:37 Luganoyu cok severim Sivasimiza ve Sivassporumuza hayirli ve ugurlu olsun ins.
Luganoyu kötüleyen arkadaslara sesleniyorum..
Sivassporda her oyuncu adam edilir ve ona göre davranir..
Lugano bizde süper olacaktir Fenerle ne karistiriyorsunuz anlamiyorum ..
Lugano Sivassporda ve artik bizim futbolcumuz onu deskteleyip güvenmemiz lazim
hasan5884 04.07.2013, 15:26 adamın gelmesini bırak sivasla isminin duyulması bile çok büyük reklam oldu twitter,facebookta gazetelerde sivassporumuzu güzel reklam yaptı lugano işallah çok güzel maçlar olacak..
citothehan58 04.07.2013, 17:32 Diego Lugano Confederation Cup da 4 mac da forma gitmis
Uruguayin kazandigi 2-1 lik maci Nigeriyaya karsi Lugano bir gol kayit etmis..
yani macin kazanilmasina sebep olmus..
Daha ne istiyorsunuz beyler ??
Saglam bir defans oyuncusu Navratil ve Rajnoch dan daha fazla gol atiyor üstelik..
Neymarin Luganoyu rezil ettigi video tartisilmaz neymarin kalitesit belli adam 45 milyona barcelonaya transfer oldu ama bizim ligimizde neymar gibi biri var mi acaba ? Hayir yok o yüzden gerisi bos!!!
citothehan58 04.07.2013, 17:38 Kangal Yigido Savasci Lugano sivasa hosgeldin !!!
http://spor.internethaber.com/data/news/580x385/1370852536-lugano.jpg
http://www.bolavip.com/wp-content/uploads/2012/11/lugano1.jpg
http://www.insidespanishfootball.com/wp-content/uploads/2013/01/Diego-Lugano-PSG-to-Malaga.jpg
http://www.lavozdelsandinismo.com/img/info/diego-lugano-2013-01-22-54793.jpg
http://paris-ile-de-france.france3.fr/sites/regions_france3/files/styles/top_big/public/assets/images/diego-lugano.jpg?itok=-Y0FeB_s
http://staticmd.lavozdelinterior.com. ar/sites/default/files/styles/nota_periodistica_745_408/public/nota_periodistica/diego_lugano.jpg
http://i.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/01/15/fft226_mf2957998.Jpeg
http://img.futbolsapiens.com/wp-content/uploads/2013/01/2013.01.22-lugano.jpg
cengizzzhan58 04.07.2013, 17:41 ortada daha resmi birşey yok hemen havalara girdik :/
citothehan58 04.07.2013, 17:44 ortada daha resmi birşey yok hemen havalara girdik :/
Biz hepimiz Sivassporumuza, Baskanimiza ve Dogu Beye güveniyoruz !
Sivasli010 04.07.2013, 17:45 Diego Lugano Confederation Cup da 4 mac da forma gitmis
Uruguayin kazandigi 2-1 lik maci Nigeriyaya karsi Lugano bir gol kayit etmis..
yani macin kazanilmasina sebep olmus..
Daha ne istiyorsunuz beyler ??
Saglam bir defans oyuncusu Navratil ve Rajnoch dan daha fazla gol atiyor üstelik..
Neymarin Luganoyu rezil ettigi video tartisilmaz neymarin kalitesit belli adam 45 milyona barcelonaya transfer oldu ama bizim ligimizde neymar gibi biri var mi acaba ? Hayir yok o yüzden gerisi bos!!!
Evet var. Aatif diye birisi :D ama korkmamak lazim o bizden tek antremanda luganoyi yerlerde surutebilir ama rezil olmaz :D
citothehan58 04.07.2013, 17:49 Evet var. Aatif diye birisi :D ama korkmamak lazim o bizden tek antremanda luganoyi yerlerde surutebilir ama rezil olmaz :D
Aatif bizden biri ayni Ziya ve Borjan gibi bir gercek Yigidodur.
etlidöktürek 04.07.2013, 19:36 lugano bize tecrübesi ile çok faydalı olacaktır, inş gelir..
Muzaffer6758 04.07.2013, 20:47 Böyle saçmalık olmaz. Lugano da gelirse 3 seneye kalmaz tüm oyuncuların jübilesini toplu yaparız. Bu gidişle takımda genç oyuncu olmayacak . Bu nasıl bir mantık, Carlos'un ve yönetimin aklından ne geçiyor anlamak güç. Transferler uzun vadeyi olmasa da orta vadeyi düşünerek yapılmalı.
yigido yakup 04.07.2013, 21:32 Su imzayi atsakta bi rahatlasak.
Lugano aradigimiz lider oyuncudur insallah Sivasspor formasiyla görürüz.
kamışlı58 04.07.2013, 22:05 ben baston yapmaya devam edecem yaptıgım ürünleri sivassta satarım bu gidişle hem de yok satarım gibi yapılan transferler gösteriyorki karlos işin cidiyetinin bilincinde kendisini mahcup etmeyecek tanıdıgı futbolcuları alıyor yani ileriye dönük düşünmüyor haklıda en azından mantıklı düşünüyor
ben bu sene sivassporumuzun bu sezon başarılı olacagını düşünüyorum inşallah başarılı olacak yigidoların heyacanla maçlara gitmesi lazım biz istanbulda gerekeni yaparız
burak58as553 04.07.2013, 22:23 Taraftar sayımızda bayağı bi artış olacak heralde.Kızlar bu adamın en büyük hayran kitlesi. :D :D
AvRuPaNiNKrALi58 04.07.2013, 22:25 Transfer yatti!
YİGİDOKENTLİ 04.07.2013, 23:15 Defans Ziya Umit Murat gibi 3 tane gelecek vaat eden oyuncumuz var bunlarinda yaninda Navratil ve yeni transferimiz cicinho lugano abdullahman dereli ugur akdemir Eren aydin alindi defansi saglama aldik.
citothehan58 04.07.2013, 23:16 Transfer yatti!
Nasil Yatti ?? Kaynak ??
insallah yatmamistir bu transfer bize cag atlatir resmen
yorumyapıyombenya 04.07.2013, 23:29 Bu aşamadan sonra lugano sadece uyumak için yatar
avare gardaş türkiye liginde bırak neymarın kalitesine yakın onun yarısı kalitede topçu varmıki sence luganoyu rezil etsin
bi bizim atif var oda luganoya karsi oynamicak korkmamiza gerek yok sanirim
kadirakin58 05.07.2013, 09:24 Hemşolarım takımı bağrımıza basmak boynumuzun borcu. Maç günü sahaya değil de kahveye gidene tepkinizi koyun, gerekirse adam yerine koymayın, yok öyle boş beleş taraftarlık yapmak, sahip çıkalım takıma..
benozgurr 05.07.2013, 12:15 Lugano geride takimi toplayici olarak iyi bir oyuncu umarim problem cikmaz
Besyo_cu 02.08.2013, 22:27 Beğenmediğiniz Eneramo Beşiktaş, Erman'da Galatasaray ile anlaştı bu oyuncular gittikleri yerde forma bulur veya bulmaz orası ayrı önemli olan hedefi şampiyonluk olan takıma transfer olmaları...
Son olarak da yaşlı dediğiniz, Sivasspor'da oynayamaz dediğiniz Diego Lugano Dünya'nın en zorlu ligi olarak kabul edilen Premier Lig'den West Bromwich'e transfer oldu...
Eleştiriye her zaman saygı duymuşumdur ve olmasını da hep istemişimdir bazen bu eleştirinin kantarını kaçırdığımız oluyor amacımız Sivasspor'a destek olması gerekirken bazen bu durum kösteğe dönebiliyor Sizcede bir yerde yanlış yapmıyormuyuz ? ? ?
ozledımeskıyı 03.08.2013, 00:58 Lugano preimer lige gitti. Lugano west bromwich le anlaştı keşke biz alıp Navratil'le helalleşseydik keşke.
myyiğido58 03.08.2013, 02:29 bıze gelsede bıseye yaramazdı zaten
Beğenmediğiniz Eneramo Beşiktaş,
Erman'da Galatasaray ile anlaştı bu
oyuncular gittikleri yerde forma
bulur veya bulmaz orası ayrı
önemli olan hedefi şampiyonluk
olan takıma transfer olmaları...
Elin tavuğu ele kaz elin gelini ele kız görünürmüş. Erman kaliteli oyuncu, fakat Galatasaray'da oynayacağını düşünmüyorum. Eneramo ise kesinlikle Beşiktaş standartlarında bir oyuncu değil. Ligler başlıyor artık izleyip göreceğiz.
Lugano konusunda haklısın. Sivasspor'da kesinlikle iş yapardı. Lakin şımarıklığı beni tedirgin ediyordu.
PETKOVİC 03.08.2013, 11:06 Lugano preimer lige gider Lugano west bromwich le anlaştı keşke biz alıp Navratil'le helalleşseydik keşke.
keşke öyle olsaydı keşke :)
Abdullah DuMaN 03.08.2013, 13:24 Biz ermanı degıl o bızı ıstemedı aynı sey eneramo ıcınde gecerlı ermanı bılmem ama hıcbır takım, hoca, yonetıcı, taraftar eneramoya bızım kadar sabır gostermez bekleyıp gorelım ama lugano bıze katkı saglardı
59yigido58 03.08.2013, 17:28 lugano vestbromviçle sözleşme imzaladı doalyısıyla bu haber fos
|