Orijinalini görmek için tıklayınız : Transferler tamam, hedef şampiyonluk


Rallim58
04.07.2013, 13:25
http://s1307.hizliresim.com/1c/4/pw2kg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)


BAL temsilcilerimizden Zara Belediyespor, son iki sezonda kaçırdığı şampiyonluğun ardından, sezona takviye transferlerle giriyor.

Önce, Ahad Kömürlüoğlu'nun başında bulunduğu teknik kadro ile yeniden anlaşma sağlayan Zara Belediyespor'da, hedefin şampiyonluk olduğu açıklandı.

Geçen ay içerisinde yapılan 60 kadar futbolcunun müracaat ettiği seçmeleri tamamlayan Zara Belediyespor, ilave nokta transferleri de yaparak sezon açılışını beklemeye başladı.

Zara Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Döner, “İki senedir son karşılaşmada kaçırılan şampiyonluk, sporseverleri ve bizleri üzdü. Bu sene sezon sonunda şampiyon olacak takım kadrosunu kurduk. Şampiyon olmamız için gereken her türlü desteği teknik kadromuza vereceğiz. Teknik kadro ve futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızın da desteği ile 3. Lige çıkacağız” dedi.

Son iki sezondur kaçırılan şampiyonluklardan edinilen tecrübelerle, işi sezon başından itibaren sıkı tutacaklarını belirten Zara Belediyespor’un başarılı teknik adamı Ahad Kömürlüoğlu ise; “Bu sezon sonunda Zara Belediyesporu 3. Lige çıkaracağımıza inanıyorum. İskelet kadroyu bozmadık, ihtiyaç duyulan yerlere tecrübeli arkadaşlarımızla takviye yaptık. Hedefimiz şampiyonluk” şeklinde konuştu.

Zara Belediyespor’un 28 Temmuz 2013 Pazar günü topbaşı yapacağı bildirildi.

BAL temsilcilerimize başarılar diliyoruz.

Salim58
04.07.2013, 13:36
Zara Belediyespor'un yaptığı transferlerle bu sezon daha güçlü olacağını düşünüyorum. İki senedir kaçırılan şampiyonluğun bu sene gerçekleşeceğni düşünüyor Zara Belediyespor'a ve teknik heyete başarılar diliyorum.

MaXiMuM
04.07.2013, 19:52
Abi yeter artık gelsin bu sene şu şampiyonluk.

Rallim58
08.07.2013, 09:36
Abi yeter artık gelsin bu sene şu şampiyonluk.

Ahad hoca ile görüştüm...

"Ağbi zaten iskelet kadroyu bozmadık. Takviye yapmamızın espriside o, bu sene inşaallah şampiyonluk, Sivas'ımızın, Zara'nın olacak" dedi...

Deneyimli teknik adam, Ahad hoca ve ekibine güveniyoruz. Bu sene şampiyon olunamaz ise farklı kan değişimi de görmüyor değilim...

Ya şampiyon olunacak ya da şampiyon...

4eylül
08.07.2013, 09:46
zarasporu şampiyon olarak görmüştük ama fiyaskoyla sonuçlandı nerde yanlış yapılıyor onu yargılamak gerek ı

SivasLady
08.07.2013, 09:48
ins. bu sezon yüzümüz güler ve zara sampiyon olur
Sivas`imizin takimlarinin basarili olmasini dileriz

Rallim58
08.07.2013, 10:23
zarasporu şampiyon olarak görmüştük ama fiyaskoyla sonuçlandı nerde yanlış yapılıyor onu yargılamak gerek ı

Bu sezon sonu şampiyon olunamaz ise, sorgulamalar farklı boyutta olacaktır diye düşünüyorum. Teknik heyet başarılı olmak zorundadır.

Geçen iki yıl içerisinde de son maçlarda şampiyonluğu elinden kaçıran tarafın Zara Belediyespor olması, biz futbolseverleri derinden üzmüştü.

Sezonun son haftalarına bırakmadan, şampiyonluğu garanti edecek atılımları önceden yapılacağa benziyor.

tavatir
08.07.2013, 12:15
Artık olsun bu sene. 4 Eylül, Zara, Yıldızeli bütün Sivas takımları zirvede olmalı.

sawyer5892
08.07.2013, 17:38
alt liglerde kulubumuzle baglantili takimlar olmsi genc yetenekler kazanmamiz acisindan onemli

myyiğido58
08.07.2013, 17:52
haydı bakalım inşallah iyi işler yaparsınız

Kokomo
08.07.2013, 20:10
Sivasspor’un 2.ligde şampiyon olduğu kadroda yer alan sağ kanat oyuncusu Kadir Demirel Zara Belediyespor’la anlaştı.
Zara Belediyespor’da yardımcı hocalık yapan Mahmut Hoşgiz’le birlikte Sivasspor’da forma giyen 36 yaşındaki Kadi,geçen sezon Balçova takımında oynadı.
Zara Belediyespor Kulübü İkinci Başkanı Ergüder Sümbüloğlu,tecrübeli bir ismi takıma katmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek “ iç ve dış transferde anlaştığımız futbolcularımıza imza attırdık. Yaş sınırlaması ve kontenjan sebebiyle bazı futbolcularımızla yollarımızı ayırdık. Takımımıza bugüne kadar yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni sezon için 28 Temmuz’da toplanarak çalışmalara başlayacağız. Bu sezonda son iki sezonda olduğu gibi hedefimiz 3.lig .”dedi.

58Taraftar
10.07.2013, 13:48
her sene ayni hüsrani yasiyoz valla yeter artik bu sezon bari sampiyon olsunlar

Kokomo
17.07.2013, 09:04
Zara Belediyespor,Kadir Demirel ve kaleci Tuğrul’dan sonra 4 Eylül Belediyespor’lu Emre Uyanık’ıda renklerine kattı.

Son iki sezondur 3.lige çıkma şansını son maçlarda kaybeden Zara Belediyespor bu defa işi biraz daha sıkı tutuyor. BAL liginde mücadele eden Zara Belediyespor,Sivasspor’un eski futbolcularından sağ bek Kadir Demirel’i ve Bulancakspor kalecisi Tuğrul’u renklerine kattıktan sonra,önceki günde genç futbolcu Emre Uyanık’la anlaştı.

İki sezon önce Özel İdarespor’dan 4 Eylül belediyespor’a gelen Emre Uyanık’ın Zara Belediyespor’da başarılı olması bekleniyor

Kokomo
23.07.2013, 08:40
BAL liginde mücadele eden Zara Belediyespor, 4 Eylül Belediyespor'dan transfer ettiği Emre Uyanık'a çok güveniyor.

Kulübü İkinci Başkanı Ergüder Sümbüloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek"Emre Uyanık'la her konuda anlaştık. Bize güç katacağına inanıyoruz. Kendisi de hedefi olan bir kulübe gelmekten son derece mutlu. Hedefimiz bu sezon 3. Lig'e yükselmek. Ana iskeletini koruduğumuz ve iç transferde anlaştığımız futbolcuların yanına çok kaliteli futbolcu takviyeleri yaptık" ifadesini kullandı.

Zara Belediyespor'un sezon açılışını 28 Temmuz Pazar günü Zara ‘da yapacak.

Kokomo
30.07.2013, 08:38
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, transfer çalışmalarını tamamlayan Zara Belediyespor yeni sezon için açılış töreni düzenledi. Zara İlçe Stadyumu'nda gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Zara Belediyespor Kulübü Başkanı Erdoğan Döner, takımın yeni sezonda başarılara imza atacağını belirtti.

Döner, "Hedefimizi 3.lig olarak belirledik. Geçen sezondan yarım kalan işimizi tamamlayarak 3. lige çıkmayı hedefliyoruz. Bizi her zaman destekleyen iş adamlarımıza, Belediye Başkanımız Hüsamettin Gürsoy’a, müsteşarımız Habib Soluk’a teşekkür ediyorum. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.

Zara Belediye Başkanı Güsamettin Gürsoy ise Zaraspor'un ilçenin önemli bir markası olduğunu aktararak, "İki sezondur kaçırdığımız şampiyonluğu inşallah bu sezon Zara’ya getireceğiz. Yeni sezonda ekibimize başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

Kulübün 2. Başkanı Ergüder Sümbüloğlu da ihtiyaç olan bölgelere takviyeler yaparak takımın transfer çalışmalarını tamamladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Deneyimli, tecrübeli isimlerle takımımızı güçlendirdik. Bayram sonrasında ilk etap çalışmamızı Sivas’ta yapacağız. 13 Ağustos’ta Zara’da toplanarak 10 günlük bir kamp yapacağız, 3.etap çalışmamızı ise Sivas dışında bir bölgede kamp yaparak tamamlayacağız. Bizim yanımızda olan ve bize destek verenlere teşekkür ediyorum.”

Zara Belediyespor'un yeni transferleri Serdar Mert, Emre Uyanık ve Övül Demir ile takım kaptanı Turan Bora, Zara Belediyespor'u ligde şampiyon yapmak istediklerini ifade etti.