Orijinalini görmek için tıklayınız : Chelsea'ye 40'lık kaleci!
Abdullah DuMaN 10.07.2013, 07:57 Jose Mourinho'yu takımın başına getiren Chelsea, sürpriz bir transfere imza attı..
http://www.ajansspor.com/resimv3/Schwarzer_chelsea_poz.jpg
Chelsea, Ekim ayında 41 yaşına girecek olan kaleci Mark Schwarzer'ı kadrosuna kattı.
Kulübün resmi internet sitesinden transfer duyurulurken, son olarak Fulham forması giyen ve bonservisi elinde olan tecrübeli kalecinin "Buraya gelmek benim için bir onur. Açıkçası Chelsea'ye imza atmak için ikna olmam da çok uzun sürmedi" sözlerine yer verildi.
ajansspor
58g0kberk58 10.07.2013, 08:00 Mourinhonun ilginc kararlari... Onu digerlerinden farkli kilan da bu sanırım
PETKOVİC 10.07.2013, 08:02 adam kendi de şaşırmış zaten :D
mustafa585858 10.07.2013, 10:15 40 yaşmı :/ O oyuncu glck sezon antrenör :D
myyiğido58 10.07.2013, 11:54 antrenöre paraları yetmemeiştir belki bunu almışlardır :D
psychology58 10.07.2013, 12:04 Bir de ikna olmam çok uzun sürmedi demiş. Yok bir de naz yapsaydın :D
Bu yasin onemi olmadiginin bir kaniti
Futbolcu kendine iyi baktigi surece.
Murad_Kelleci58 10.07.2013, 12:33 Bastonu'nu da yanında götürseymiş..!!!!!!!! İhtiyaç olarak değil, aksesuar olarak..!! Bizde bazı arkadaşların "3" ile başlayan yaş rakamlarını görüp, felaket tellallığına soyunmalarından sonra bu adamı gördükten sonra yapacakları yorumları düşünemiyorum mazallah..
58fatihcan 10.07.2013, 13:59 Maşallah çok gençmiş. Gelecek vadeden bir oyuncu:D:D
Şu transferi biz yapsaydık, seyreyle yaygarayı.
Ama chelsea yapınca, hele ki dünya devi jose mourinho yaparsa vardır bir bildiği değil mi ?
sawyer5892 10.07.2013, 18:17 Şu transferi biz yapsaydık, seyreyle yaygarayı.
Ama chelsea yapınca, hele ki dünya devi jose mourinho yaparsa vardır bir bildiği değil mi ?
yorumlari okurken aynilarini yazmak gecti aklimdan agzina saglik. biz 30 ustu birini alinca baston fabrikasi acalim huzurevi acalim derler simdi ne diyorlar. tabiki biz de isteriz takimimiz genc dinamik oyunculardan olussun ama tecrubeli futbolcularin katkisini da unutmamak gerekir
Friedel Galatasaraydan sonra, en fazla 2-3 sene daha oynar dediler, adam kırha merdiven dayadı hala oynuyor. Demekki Kaleci ise Petkoviç bile olsa kırha gadar oynarmış!!!!
58CeZa58 10.07.2013, 20:00 Bir kalecinin yasi yok adam kosmuyor etmiyor
adam jason statham beyler :D
PETKOVİC 11.07.2013, 01:12 Bir kalecinin yasi yok adam kosmuyor etmiyor
ama reflleksleri zayıflıyor
bahbaba58 11.07.2013, 02:26 Biz bu transferi yapsaydık tepkiler böyle olurdu :)
Yaw başka adam bulamadılar mı 40 yaşındaki dedeyi getirdiler kesin düşeriz çok gol yeriz yönetim az kayseriyi örnek alsın derlerdi :D
Ben diyorum her zaman gençleştirmek önemli ama o gençleri piştiği zaman satmak yerine onlarla beraber tecrübeli futbolcularla başarıyı hedeflemektir başarı gelirse öyle gelir yoksa asla gelmez ;)
sawyer5892 11.07.2013, 03:17 Biz bu transferi yapsaydık tepkiler böyle olurdu :)
Yaw başka adam bulamadılar mı 40 yaşındaki dedeyi getirdiler kesin düşeriz çok gol yeriz yönetim az kayseriyi örnek alsın derlerdi :D
Ben diyorum her zaman gençleştirmek önemli ama o gençleri piştiği zaman satmak yerine onlarla beraber tecrübeli futbolcularla başarıyı hedeflemektir başarı gelirse öyle gelir yoksa asla gelmez ;)
kayseri meselesini unutmusum cok dogru bir nokta:-) kayseri kim ki ornek alalim ligde hic bir hedefi olmayan puan olarak rahatlayinca ligi birakan 1tl lik maclarina taraftar gitmeyen takim onlar bizi ornek alsinlar takim nasil olurmus gorecek herkes bu yil insallah
bahbaba58 11.07.2013, 13:40 kayseri meselesini unutmusum cok dogru bir nokta:-) kayseri kim ki ornek alalim ligde hic bir hedefi olmayan puan olarak rahatlayinca ligi birakan 1tl lik maclarina taraftar gitmeyen takim onlar bizi ornek alsinlar takim nasil olurmus gorecek herkes bu yil insallah
Gel gör ki bunu bizim taraftara anlat Kayserisporu tanımasam gerçekten porto sanacam kardeş adamları porto yaptılar heralde portunun başarılarını görmüyorlar yada portoyu nasıl bir takım olduğundan haberleri yok :)
Biz gerçekten şampiyonluğa oynadığımız dönemde yıldız oyuncuları satsaydık bu başarıyı rüyamızda görürdük biz oyuncuyu alıp satmak için almıyoruz bize başarı getirsin yararlı olsun maç kazandırsın yeter kayserispor ligin sıradan takımı belli bir puana geldiğinde oynadıkları oyun ortada bana bu ligte bir başarısını söyleyin başarı 8-9 milyona her sene oyuncu satmak değildir başarı o yetiştirdiğin adamları kendi takımın için kullanmak ve ligte ilk 3 girmektir kimse bana başarının kavramını öğretmesin dediklerine katılıyorum yürekten kardeşim...
Murat ARICI 11.07.2013, 14:49 Hakkaten gelecek vaad eden bir oyuncu avrupalı yapınca kesin bir bildiği oluyor,Biz yapınca bunlar futboldan anlamıyor olur ..
|