Abdullah DuMaN
16.07.2013, 06:55
Alican Karadağ Boluspor'da
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/7/15/fft104mm2407095.jpg
Transfer çalışmalarına devam eden Boluspor, Sivasspor'un orta saha oyuncusu Alican Karadağ'ı kiraladı.
PTT 1.Lig Transfer-Alican Karadağ Boluspor'da
23 yaşındaki futbolcu bir yıllık sözleşmeye imza atarken, yarın Yarenler’in kampına katılacağı açıklandı. Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz da yeni takviyelerin olacağını kaydedip, “Hazırlık maçlarında takımın eksiklerini gördüm. Yeni sezon öncesi bu bölgelere de kesinlikle transfer yapılaca” diye konuştu
Fethiyespor'un tüm yükselme ligi maçlarını takip ettim.
Alican devamlılığı olmayan ve disiplinsiz bir oyuncu.
Süper lig kalitesinde değil.
Bence satmamız lazım.
alaattin 5858
16.07.2013, 09:35
futbolculuğunu bilemem ama karakter olarak bize uymadığını düşünüyorum.
psychology58
16.07.2013, 10:18
Alican'a bir türlü ısınamadım. Sivas hakkında ki konuşmaları,Cerny'i sakatlaması kendinden soğuttu açıkçası.
DoomsDay58
16.07.2013, 11:21
2 sezondur kiralık göndermektense yollayalım gitsin patlama yapmasını mı bekliyoruz bu adamın?
Abdullah DuMaN
16.07.2013, 11:47
Bende twıterda yazdıklarından sonra kendısınden sogudum
myyiğido58
16.07.2013, 12:46
niye satmıyoruz bunu anlıyamıyorum
58 SiVaSıM 58
16.07.2013, 13:47
bu adi herif hala bizdemi satın gitsin şu nankör herifi
Elbeyliliyiz
16.07.2013, 17:10
hicbirseyi yok bunu kiralamanin bile faydasi yok bundan birsey olmaz. Tarla atindan Yaris ati olurmu acaba????????????????
ahlaksız futbolcumuz olacağına takımda 20 tane sabrş olsun
OzkanBaskan
17.07.2013, 10:54
Karektersiz biri olduğunu sizlerden öğreniyorum şoke oldum neden mi eski hoca Rıza Çalımbay özellikle alıp getirmişti bu çocuğu kendi görüşlerine yakın birisi olduğu için bu adamın kazıklarını çıkarmak kolay olmayacak biraz daha zamana bırakmak lazım..Defolup gitsin futbolcu bozuntusu.
yener_sahin
18.07.2013, 01:39
Karektersiz biri olduğunu sizlerden öğreniyorum şoke oldum neden mi eski hoca Rıza Çalımbay özellikle alıp getirmişti bu çocuğu kendi görüşlerine yakın birisi olduğu için bu adamın kazıklarını çıkarmak kolay olmayacak biraz daha zamana bırakmak lazım..Defolup gitsin futbolcu bozuntusu.
bir insanın karakteri sanal alemden okuduklarınızla anlaşılmaz.Oturur yan yana çay içersin muhabbet edersin belki o zaman sadece fikir sahibi olursun.Burda durduk yere adamın haberi olmadan etmeden arkasından sallamaya gerek yok.Yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri erkeklik yapıp sanaldan sallamayın.Alican'a gelene kadar çıkarılacak çok kazık sayarım ben size.
OzkanBaskan
18.07.2013, 07:15
bir insanın karakteri sanal alemden okuduklarınızla anlaşılmaz.Oturur yan yana çay içersin muhabbet edersin belki o zaman sadece fikir sahibi olursun.Burda durduk yere adamın haberi olmadan etmeden arkasından sallamaya gerek yok.Yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri erkeklik yapıp sanaldan sallamayın.Alican'a gelene kadar çıkarılacak çok kazık sayarım ben size.
Bir insana birden fazla kişi aynı yorumu yapıyorsa onunla çay içmeme gerek kalmaz benle çay içecek ortamı olamaz.. ayrıca erkeklik yapma sanaldan sallama merakı olan biri değilim çok gördüm ben böyle tıfıllları inş yeni takımına hayrı olur