Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni sezondan beklentileriniz?

oguzhan_1616
22.07.2013, 00:54
2013-2014 Sezonundan beklentileriniz neler?
Transferleri yeterli buluyor musunuz? Takımda neleri eksik görüyorsunuz? Carlos ilk teknik direktörlük deneyiminde başarılı olabilir mi? Takımımızı üst sıraları zorlayabilecek güçte görüyor musunuz? Transfer önerileriniz ve düşünceleriniz neler?
Yorumlarınızı ve ankete oy vererek katılımlarınızı bekliyorum...
-------------------------------------
Anket şıkları 1-3,3-5 gibi bir önceki şıkkın bittiği sayıyla başlıyor. İlk şık ilk 3 te bitirir diyenler için ikinci ise , 3-4 veya 5.sıra da bitirir diyenler için. Yani aynı sayı tekrar var oy verecek arkadaşlar için yanlışlık olmasın.Diğer şıklarda aynı şekilde arkadaşlar.

58_SEMİH_58
22.07.2013, 00:57
Anadolu takımları bu sene iyi transferler yapıyor ve yapmaya da devam edecek.İstanbul takımları zaten bir şekilde üst sıralarda oluyor.

Yeni bir hoca,yeni bir takım bakalım dikiş tutacak mı ? İlk 8 başarıdır bana göre.

DoomsDay58
22.07.2013, 00:59
Oyuncular bu yıl aşırı çalışıyor göründüler(fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla). Carlos inanıyor oyuncular da inanırlarsa bence ilk 5 imkansız değil

oguzhan_1616
22.07.2013, 01:02
İlk oy benden. 3-5 şıkkını seçtim. İnşallah daha yukarılarda da bitiririz hatta gönül istiyor ki şampiyon olalım ama biraz zor gözüküyor. En kötüsü ilk 5'e oynarız inşallah sezon boyunca.Hedefimiz 60 puan olmalı diye düşünüyorum.Ben Carlos'a ve takımımıza güveniyorum.Yerli ve 11'de oynayabilecek kaliteli bir kaleci alınması gerektiğini düşünüyorum.Yabancı kontenjanımızı kalecide kullanmamalıyız diyorum.Yerli sağlam bir forvet almalıyız.En az Erman kalitesinde frikikleri de iyi değerlendirebilecek bir oyuncu da almalıyız diye düşünüyorum başarı için. Yeni sezon hayırlı olsun.Şans ve başarı yanımızda olur inşallah.

münihli_58
22.07.2013, 01:18
Bence 5-10..

Kayseri, Kasimpasa, Eskisehir, Trabzon, Bursa'ya göre daha az kadro kalitemiz var + Galatasaray, Fenerbahce ve Besiktas sayarsak isimiz baya zor

eyuphulagu
22.07.2013, 01:42
Hazırlık maçları lig için kesinlikle ölçü olmaz..Ama unutmamak gerekir ki Sivasspor yeni kurulan,lige yeni çıkan bir takım değil;hazırlık maçları da lig maçları kadar ciddiye alınmalı;B.Uygun un son yılında Hazırlık maçlarındaki başarısızlık lige de yansımış;o yıl lig sonuna kadar çok zor anlar yaşamıştık..Bu ankete hazırlık maçları bitikten sonra bir kez daha göz atalım..Yorumlarımız da ona göre daha iyi yaparız..

oguzhan_1616
22.07.2013, 01:58
Hazırlık maçları lig için kesinlikle ölçü olmaz..Ama unutmamak gerekir ki Sivasspor yeni kurulan,lige yeni çıkan bir takım değil;hazırlık maçları da lig maçları kadar ciddiye alınmalı;B.Uygun un son yılında Hazırlık maçlarındaki başarısızlık lige de yansımış;o yıl lig sonuna kadar çok zor anlar yaşamıştık..Bu ankete hazırlık maçları bitikten sonra bir kez daha göz atalım..Yorumlarımız da ona göre daha iyi yaparız..

Hazırlık maçları ve son alınacak oyunculardan sonra oluşan takım düzeni bizlere önümüzdeki sezon için daha sağlıklı ipuçları verebilir evet ama sırf hazırlık maçlarını kriter almamak lazım. Çünkü hazırlık maçlarında antrenörler (özellikle de takımın başına geçmiş yeni antrenörler) tüm oyunculara şans vermeye çalışır. Direk düşündüğü takımı sahaya yansıtmaz. Eğer kafasında şekillendirdiği 11le sahaya çıkar ve en fazla 3 değişiklik yaparsa o zaman ölçü olabilir. Ama unutmamak lazım ki aynı şeyler karşı takım için de geçerli. Bi kere bulunduğun ortam mücadele ettiğin kulvar dahi çok önemli ciddiyet ve gerçekçilik açısından.

Playaz58
22.07.2013, 02:14
Suan bu konuya cevap vermek biraz zor, cunku sadece 1 hazirlik maci oynadik. Takim yeni sayilir, yeni bir vizyon, yeni bir teknik direktor.

Ama benim beklentim ilk 10 icinde bitirirsek iyi sayilir, cunku Anadolu kulupleride muthis transferler yapiyorlar. Demekki kuluplerimizde para cogaldi.

bahbaba58
22.07.2013, 02:16
SİVASSPORUMUZUN Şampiyonluk hedefinden başka ne hedef olabilir ki her zaman yanınızdayız ...

Ayrıca 16-18 Oy verecek olanları ben SİVASLI Olmayanlar ( SİVAS DÜŞMANI) veya SİVASLI olupta 3 büyütülmüşlerin yalakalığını yapanlardır diye düşünüyorum...

oguzhan_1616
22.07.2013, 02:32
Ben hiçbir zaman için ilk 10 başarıdır diyip sekizinciliği falan başarı görecek biri değilim. Sezon başında da o kadar iddialı açıklamalar yapıldıktan sonra o hedeflerden aşağısı bizim için başarı olmamalı bence. İlk 3 , şampiyonluk diyilip duruldu gerek hoca gerek oyuncu gerek başkan olsun sık sık tekrarladılar. Onlar kendilerine güveniyor bizde arkasında olmalıyız ilk 5 e girmeli Türkiye kupasında da finale gitmeliyiz bence.

Tuncay
22.07.2013, 04:07
Hazirlik maclari eksikleri gormektir.maci almak degildir. Superlig basladiktan 3-4 hafta sonra takimlar belli olur.Hepimiz umutluyuz,hadi hayirlisi.

yigido yakup
22.07.2013, 04:30
Benim Sahsi düsüncem 5-10 arasinda bitirirsek bizim icin gelecek adina yeterli bi hedef olacaktir.

Hazirlik maclari elbette ölcü olmaz ama diger takimlarin cogu asagi yukari takir takir isleyen takimlar benim ilk hazirlik macinda gözlemledigim bizim takim olmamiz icin cok cok daha Zaman var

Yani söyle desek hic yanlis olmaz 1-3 arasi falan asiri derecede yüksekten ucmak vede daha bu ligi tanimamaktan geliyor insallah 1 ay var ve bu zamanda bütün eksikleri tamamlar vede takim oluruz.

Poyrazcan
22.07.2013, 05:49
Gönülden geçen ŞAMPİYONLUK! Veya ilk üç.
Gerçekçi olmak gerekirse 3-5, Kupada final başarıdır; yeniden yapılanma adına...

34orhan58
22.07.2013, 06:41
Kendi düsüncemi döylemeden önce insallah yeni sezon takmmz icin hayrlı olur ve basari ol
uruz.
Kasmpasa bursa eskisehir kayseri genclerbirligi antalyaspor bu saydgm takmlar bence ligde oturmus bir takma sahip ve bana göre takm olarak bizden daha rahat konumdalar biz bazi oyuncular aldik ama bu takmlara göre biraz daha riskli konumdayz carlos iyi bir marka ama teknik direktörlüğnü herkes gibi bnde merak ediyorm bir baska durum da carlosun her röportajnda dikkat ettigim iddialı olması güzel ama.bana öyle geliyor ki bizim ligimizi hafife alıyor yada dedigim gibi ligimiz her gecen gün daha da zorlaşyor bu seneki pozisyonda bana göre ilk on iyidir ilk dört için iyi bir yapılanma ve daha oturmuş.bir kadri gerekiyor bu hedefde bu sene degil seneyw olabilir insallah bazi tereddütlerim gercek olmaz.ve sandığmdan daha rahat bir sezon gecirrz.

Kokomo
22.07.2013, 07:50
Ligler başlayıp, 4-5 hafta geçmeden bu soruya cevap vermek mantıklı değildir.

legolass
22.07.2013, 08:31
biraz gercekci olmak lazim.Roberto carlos o kadar iddiali konusuyr ki insallah husran olmaz.ligi tanimadigi icin boyle konusuyor birazda ligdeki tKimlarn kalitesz oldugunu dusunuyor.gaptigimiz transferlerle koyulan hedefler uyusmuyor. hedef ilk 3 diyosan ona gore transfer yaparsin ama su alinan oyuncularla ilk 8 basari sayilmali. diger rakipler gercekten cok kaliteli oyuncular aldilar zaten kadrolari cok iyiydi. 8 tane takim hedefimiz ilk 5 diye aciklama yapiyor bunlardan bursa kasmpasa kayseri antalya biraz daha on plana cikiyor. bizim acilen orta sahaya yaratici oyuncu almamiz lazim. bursada batalla bu isi cok iyi yapiyor. bu tarz bir oyuncu almaliyiz zlr bisey degil aslinda biraz arastirmayla ne oyuncular bulunur.carlos breziyadan iyi topculwr genc oyuncular getrir dedik.transferde rizadn geride kaldi.simdi hrkes doga kayayi soyler ama grosicki cerny navratl eneramo umit hakan gibi oyuncularida o getrdi. simdi rizede daha iyi oyuncular aliyor. rengifodan herkes gibi bende umutsuzum iyi bir golcuye ihtiyac var skkinti yasariz. insallah bu sene 4 senedir cektigmz gol yeme hastaligina bir cozum bulnur.

HALIL
22.07.2013, 08:50
Benim'de kafam'da birkac soru isaretleri var acikcasi. Ama rc faktoru ve bu mantalite ile devam edersek ilk 3'u bimemem ama ilk 5 neden olmasin

5sekız
22.07.2013, 09:21
2 sene kafaya oynayınca 5cılık bıle kesmıyor

alaattin 5858
22.07.2013, 09:25
orta sahaya birde forvete birer tane salam transfer yapmamız şart rengifo nun forvetin yükünü kaldıra bileceğini düşünmüyorum bizim asıl transferlerimiz bu sene grosicki ve milan cerny olur ikisinden busene çok şeyler bekliyorum anadolu takımları güzel transferler yaptı ama bizim kadromuz zaten güzeldi fakat kadro darlığı vardı bu sene kadroda genişledi alternatifler çoğaldı sağlam bir orta saha ve sağlam bir forvetle ligin ve kupanın ikisinin birden tozunu atarız ilk 5 ten başkasıda başarısızlık olarak görüyorum birde basın sözcümüz hala yokmu eğer hala yoksa bununda acilen çözülmesi lazım

asabibaba
22.07.2013, 10:09
Yıllardır bu takım da doğru dürüst forvet göremedik .Sanırım uzun yıllarda hasret kalacağız . Eneramo biraz ilaç oldu ama arkama yaslanıp maç izlemek ne zaman nasip olacak meraktayım ?

mksivas
22.07.2013, 10:27
arkadaslar hazırlık macında 2 0 yenılmısız yıne basladık yenılgı ıle hayırlısı olur

59yigido58
22.07.2013, 12:23
ilk 5 bizim için bu sene ideal olaur düşüncesindeyim bu kadro oturursa seneye bir kaç iyi nokta transferle şampiyonluğa oynarız

59yigido58
22.07.2013, 12:24
her yerde presle rakibi boğmalıyız tıpkı galatasarayın oyun sistemi gibi böyle oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok

myyiğido58
22.07.2013, 12:25
bunu söylemek için erken ama gormek ıstedıgımız yer tabıkıde üst sıralar

59yigido58
22.07.2013, 12:28
iyi başlayalım sonu iyi olsun şimdiden karalar bağlarsak sezonun sonunu getiremeyiz

psychology58
22.07.2013, 12:36
Yorum yapmak için erken olduğunu düşünüyorum. Takıma 2 tane transfer daha gelecek ve bu gelecek adamlar bence takımın lig de ki nerede olacağını belirleyecek. Forvete Semih ve ya İlhan Parlak gibi kaliteli yerli forvet orta sahaya da takımın beyni olabilecek asist yapma özelliği olan iyi bir on numara alabilirsek ilk 5 kesinlikle olur diye düşünüyorum. Yoksa ilk 8 bile zor. Kasımpaşa ,Bursaspor,Eskişehir,Antalya hep iyi takımlar kurdular. Üç büyüklerin de zaten yukarıda olacağı düşünülürse transfer şart bu kadroyla işimiz zor

mustafa585858
22.07.2013, 14:01
3-5-7-10 Şampiyon :D
3-5 arası

ozledımeskıyı
22.07.2013, 16:04
Eneramo gitti Rengifo geldi çok büyğk kayıp
Erman gitti kimse gelmedi. Takımı taşıyan 2 adamdı bunlar bu durumda çok büyük gol atma sıkıntısı yaşayacağız Eneramo 11 gol attı 2 si fb ye 3 ü ibb ye yalnız o gollerin değeri 6 puan eneramo geçen sene olmasa emin olun sefiller oynuyorduk ben bu seneden pek umutlu değilim.

museboy
22.07.2013, 17:13
biraz gercekci olmak lazim.Roberto carlos o kadar iddiali konusuyr ki insallah husran olmaz.ligi tanimadigi icin boyle konusuyor birazda ligdeki tKimlarn kalitesz oldugunu dusunuyor.gaptigimiz transferlerle koyulan hedefler uyusmuyor. hedef ilk 3 diyosan ona gore transfer yaparsin ama su alinan oyuncularla ilk 8 basari sayilmali. diger rakipler gercekten cok kaliteli oyuncular aldilar zaten kadrolari cok iyiydi. 8 tane takim hedefimiz ilk 5 diye aciklama yapiyor bunlardan bursa kasmpasa kayseri antalya biraz daha on plana cikiyor. bizim acilen orta sahaya yaratici oyuncu almamiz lazim. bursada batalla bu isi cok iyi yapiyor. bu tarz bir oyuncu almaliyiz zlr bisey degil aslinda biraz arastirmayla ne oyuncular bulunur.carlos breziyadan iyi topculwr genc oyuncular getrir dedik.transferde rizadn geride kaldi.simdi hrkes doga kayayi soyler ama grosicki cerny navratl eneramo umit hakan gibi oyuncularida o getrdi. simdi rizede daha iyi oyuncular aliyor. rengifodan herkes gibi bende umutsuzum iyi bir golcuye ihtiyac var skkinti yasariz. insallah bu sene 4 senedir cektigmz gol yeme hastaligina bir cozum bulnur.

Cok doğru tespitler, şu aşamada bakilmasi gereken en iyi perspektif bu olsa gerek. Tamam ilk 3 açiklamalariyla heyecanlandik ama bazi şeyler sözde kaldi -şimdilik-, bu hedefin futbolculari ile anlaşamadik. Ligde hiçbir şey eskisi gibi değil takimlar dişli maçlar sert ve her puan değerli. Şu anki görüntüde maalesef 5-10 arasina göz kirpiyoruz..

oguzhan_1616
22.07.2013, 19:32
Beyler umutsuzluğa kapılmayın bizim tespit ettiklerimizi Carlos zaten dünden tespit etmiştir baktı ki olmuyor bakar bir çaresine :) yabancı teknik adamlar genellikle takım için başarıdansa kendi kariyerleri için başarıyı düşündükleri için göz göre göre başarısızlığa kucak açmaz bence.. :) üstelik yakalayacağımız havaya bağlı her şey.
Bir de şunu görüyorum yorum yapmak için erken ligin ilk 3-4 haftasından sonra yorum yapmak doğru şimdi saçma olur diyen arkadaşlar var beyler zaten adı üstünde beklenti diyorum. Beklentileriniz nelerdir diye soruyoruz sonuçta. Carlos'a ve takıma ne kadar güveniyoruz görelim diye bir konu açtık altı üstü düşünceniz neyse o yönde kullanın oyunuzu çok dert değil ya yanlış tahminde bulunsanız ne olur sanki:)

4eylül
22.07.2013, 20:30
ilk dört geri başarısızlıktır çünkü taraftara hedef avrupa hedefi verildi

5sekız
22.07.2013, 22:19
hıç yenılmemek benım beklentım

anadolu5858
22.07.2013, 22:34
ilk 5 olacak.bunun dışı hiçbir şekilde başarı değildir.ilk 3 neyse zor diyoruz tamam anlaşılır ama 4,5 bizim için normal olacaktır ve olmalıdır.ligde milletin ne olduğundan ziyade bizim neolacağımız önemlidir.3 takım dışındaki takımların bütçeleri aşağı yukarı aynıdır. orta sahaya alınacak oyuncu bizim ligdeki yerimizi belirlemede büyük etken olacaktır.

cılgınsivas58
22.07.2013, 23:13
biraz temkinliyim carlosun ilk td.deneyiminden ve futbolcuların alısma döneminden dolayı 10 ile 16 arasında ligi bitiririz gibime geliyor

cemahmety
23.07.2013, 00:21
Seneye için Avrupa bileti alırsak çok büyük transferler yapabilir bu yüzden ligi kaçıncı bitireceğimiz değil benim için Avrupa bileti önemli. (Kupada şampiyonluk olabilir, final olabilir, FB- BJK ceza alacaksa ilk 6 almayacaksa ilk4 olur farketmez :D)

5sekız
23.07.2013, 01:18
ya bal ayı kısa surer yada 3 tane çocuk olur anlayan anladı

RCarlos58
23.07.2013, 01:33
ilk 5 girmemiz gayet mümkün gözüküyor. ama mutlaka topu dagitan, oyunu okuya bilen ve 20-30 metre mesafelerden iyi vuran ön stoper lazim, birde genc 18-21 yasindaki 10 numara takima yakisir, ama su 6+0+4 kurali kafa agritiyor sanirim, en azindan 1 yabanci yedek iyi olurdu . adem ve kadirnen bir sezon boyu gitmez, bu konuda sepatikleri ve hayaleri unutalim. teknik direktör konusunda r.carlosa güveniyorum, bu isi cok ciddiye aliyor ve takim basari görmesi icin elinden geleni yapiyor, ama hersey onda bitmez takimda caba göstermesi gerek. artik herseyin hayirlisi.

sivasporluyuz
23.07.2013, 18:11
Dostlar selamünaleyküm. Tüm sivaslıların yiğidoların ve yiğit insanların ramazanı mübarek olsun. Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah dostlar. Açıkçası benim Roberto Carlostan pek bir beklentim yok biz rıza hocayı daha çok ararız. İnşallah hayırlısı olur da hiç güzel transfer yapamadı erman ve eneramo gitti hala yerleri doldurulamadı bu kadroyla bu sene düşmezsek gene iyi neden böyle söylüyorum derseniz takımda doğru dürüst bir forvet yok. Neyse gene hakkımızda hayırlısı. Kimse de sivassporun düşmesini istediğimi sanmasın

59yigido58
23.07.2013, 22:13
iki mevkiye sağlam adam alırsak sıralama için tahmin yapabiliriz 1) santrafor semih veya elmander olabilir kiralık olarak tabiki 2) orta saha için culio veya ceyhun gülselam bu ikililerden hangisi olursa o zaman sivası kimse tutamaz

sivastatlıbelam
24.07.2013, 13:25
kayseri erciyesin bile kadrosu bizimkinden daha iyi.gerçekçi olmak lazım,bu kısıtlı kadroyla ilk 5 e girmemizin tek ihtimali futbolculara paralariının ödenmesi ve iyi antreenere edilmeleridir.

futbolcular paralarını alıyorla diye biliyoruz demek ki sorun antrenmanların çok çok iyi olmaması.aradaki futbolcu kalitesi açığını kapatmak için çok çalışkan olmalıyız.

sivastatlıbelam
24.07.2013, 13:26
hıç yenılmemek benım beklentım

çok sıradışı bir yaklaşım,buna ben de katılıyorum.yenilmez armada olmak süper bir şey

58hayati
24.07.2013, 15:51
bu anket kreter düşünce için .icrata sonra bakacağız..

tavatir
24.07.2013, 15:57
Bazı arkadaşlar kadro kalitemizin iyi olmadığını söylüyorlar ama ben geçen sene de kadro kalitemizin iyi olduğunu düşünüyordum. Bu sene de baktığım zaman ilk 11'de devamlı oynayacak 5-6 adam gerçekten iyi isimler.

Ziya, Cicinho, Aatıf, Grosicki ve Kadir bence herkesin takımında görmek isteyeceği isimler. Ben bu sene en büyük kayıp olarak Erman'ı görüyorum. Ayrıca Hayrettin ve Mehmet Nas gitmese yedek kadro açısından işe yararlardı.

Şu anda ön liberoda, oyun kurucu anlamında ve forvette bir eksiklik görünüyor. Yeni transferlere bağlı biraz da. Belki Aatıf veya Grosicki oyun kurucu olacak. Şu anda bilemiyoruz. Santfor olarak Renfigo veya Abdülkadir patlama yapar mı bilemiyoruz.

Bu sene en fazla patlamayı birkaç gündür söylediğim gibi Murat Akça'dan bekliyorum. Bu sene topu oyuna sokma ve top hakimiyetinde gelişim gösterirse ve gereksiz işlerden kaçınırsa Murat Akça'dan çok beklentim var.

oguzhan_1616
25.07.2013, 00:03
Erman'ın yerine Erman'dan daha iyi bir oyuncu bulabilirsek ve en az Erman kadar katkıda bulunup gol atar asist yaparsa ve tabi bir de 12-13 gol atabilecek bir yerli forvet alabilirsek o zaman ben yukarılara oynayabileceğimizi düşünüyorum. Ama şu da var biri yabancı biri yerli olmak üzere çift forvetle oynayıp iki oyuncudan da toplamda 25-30 gol civarında faydalanabilirsek bu sene iyi iş çıkaracağız gibime geliyor. Dediğim gibi iki tane tam isabet transfer yapmamız gerekiyor. Savunmada sıkıntı çekmezsek bu iş tamamdır diyorum. Savunmacılarımızın Carlos'tan öğreneceği çok şey var. Ah bi de Tolga Zengin gibi sağlam yerli bi kalecimiz olsa kaleyi ona emanet edip bi yabancıyı oyun içinde kullanabilsek o zaman mükemmel olacak işte.. Sinan Bolat'ı transfer ettiğimizi düşünün bu bahsettiğim transferlerin yanı sıra.. 60 puanın üstü garanti.. Hadi hayırlısı inşallah yeni sezon özlediğimiz Sivasspor'u izleriz.
Mesajda da 1000 olduk hayırlı olsun:)

58 Amsterdam 58
25.07.2013, 19:13
5 - 10 siralar daha mantikli geliyor malesef. Hersey iyi giderse 3 - 5 siralar mumkun insallah

5sekız
25.07.2013, 20:56
hersey olabılır bekletımız ılk 5

hatzivrettas
25.07.2013, 23:11
İlk 10 başarı olur.

B.DUMANLI
26.07.2013, 10:00
Bu takim ile gercekten ilk on basari olur.Cünki ileriye dönük genc diyebilecegimiz transferlerimiz yok.Hal böyle oluncada basaridan söz edilemez.Önce Peru´lu forvetimiz ,Brezilya´li stoperimiz ve Cicinho kar ve buzla bir tanissinlar bakalim.Sivas´in ayazini iclerine ceksinler bakalim görecegiz ,dünya kac bucakmis.

ozledımeskıyı
26.07.2013, 12:45
Antalya diyo herkes Antalya nerden çıktı Antalya dan bu sene bi şey olmaz ligin yarsını sakat geçirecek baroşu aldılar diye hmen iddialı oldular onlar bu sene düşmezse iyi

oguzhan_1616
31.07.2013, 14:44
Beyler tekrar devam edelim şu ankete beklentileriniz nelerdir? :)
Benim umutlarım çok arttı..

emrecan17
31.07.2013, 14:46
forvetımız de sağlam gibi hani artık 10 numara gelsın de coşalım :)

oguzhan_1616
31.07.2013, 15:03
kimi oynatacak hoca Borjan yerine Korcan oynasa diyeceğim de Korcan da o kadar güven verecek mi acaba? Bence iyi kaleci ama bi istikrarı yok istikrarlı bi şekilde kaleyi koruyabilecek mi?
10 numara mevkiine bir yabancı daha gelecekse kimi kesecek hoca acaba..

kamışlı58
31.07.2013, 17:56
ilk 5e girmemiz süpriz olmaz aksini düşünmek bize yakışmaz

59yigido58
31.07.2013, 21:58
lige iyi başlarsak iyi yerde bitiririz ama her maçta gol yeme alışkanlığımız hazırlık maçlarında bile devam ediyor buna acil bir çözüm bulunmalı

KIZILCAN
31.07.2013, 23:15
Süper ligin kalitesi geçmiş yıllara göre bayağı düştü.Bu akıma Sivasspor da uydu.Eğer takım geçen sezon gerçek kimliğiyle oynasaydı uefa kupasına rahatça giderdi.bu sene de takımların önemli bir kısmı iyi transferler yaptı ama senaryo yine değişmeyecek gibi.Eğer Sivasspor'da uyum ve birliktelik olup da herkes üzerine düşeni yaparsa ve bireysel hatalar yüzünden çok maç vermezsek 6 yada 7. bitirmek bana göre yeter de artar bile.

u2sivasspor
01.08.2013, 01:32
benim tahminim büyük bi aksilik yaşanmazsa 3.lük geliyor aklıma yada dört

oguzhan_1616
01.08.2013, 23:44
Süper ligin kalitesi geçmiş yıllara göre bayağı düştü.Bu akıma Sivasspor da uydu..

Kalite geçmiş yıllara göre düştü derken ?

burak58as553
02.08.2013, 00:00
5-10 arası tahminen 7.oluruz gibi düşünüyorum.İnşallah ilk 3'de bitiririz veya TR kupasını kazanarak Avrupa'ya gideriz..

ELLİSEKİZ
04.08.2013, 18:50
İnşallah bu sene transferler takıma çabuk uyum sağlar .En kötü ilk 8 diyorum .

59yigido58
04.08.2013, 20:41
bu sene inş şampiyonluğa oynadığımız seneler gibi oluruz hedef avrupa olmalı

münihli_58
13.08.2013, 23:01
Roberto Carlos'un özellikle bugün yaptigi kendinden emin konusmalarda ve ic sahada 4-4-2 veya 4-3-3- sistemine gecilecek olmasi, deplasmanda defansi daha SIKI tutma anlayisimiz yerimizin kesinlikle ilk 6'nin icinde olacagi yönünde, benim düsüncem bu

avare
14.08.2013, 01:01
carlosun ilk senesi icin ilk 10 fena sayilmaz, ikinci senede daha yukarilari dusunebiliriz