Orijinalini görmek için tıklayınız : Carlos iki ismin biletini kesti !

Morten58
23.07.2013, 02:49
Kırmızı-Beyazlılar'da neşter vuruldu... Yiğido'nun iki yabancısı Cerny ve Navratil kadro dışı kaldı. Kamil Grosicki ise disiplinsiz hareketleri nedeniyle uyarıldı

http://resimzade.com/Show.html?i=41174&token=64956

Sivasspor’da dün flaş bir gelişme yaşandı. Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Roberto Carlos neşteri vurdu. Brezilyalı hoca, yönetime verdiği raporda Cerny ve Navratil’in kadro dışı bırakılmasını, Kamil Grosicki’nin de disiplinsiz hareketlerine son vermesi için uyarılmasını istedi. Sivasspor Yönetimi, bu raporun ardından yetersiz oldukları gerekçesiyle Cerny ve Navratil’le yollarını ayırma kararı aldı. Kırmızı-Beyazlılar, Grosicki’den de kamp çalışmaları ve devamında daha dikkatli olması ve disiplinsiz hareketlerden uzak durması istendi. Bu arada savunma ve forvete takviye yapan Kırmızı-Beyazlılar, orta alana da
tecrübeli bir ismi almak için çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK (http://www.fanatik.com.tr/sivassporda--flas-gelisme_3_Detail_246_322374.ht m)

Morten58
23.07.2013, 02:50
Sivasspor Avusturyada Kamp yapiyormus ya :D:D:D:D:D:D:D

Haber yalan mi dogru , yoksa Avusturya disinda hersey dogrumu ?

oguzhan_1616
23.07.2013, 02:53
Avusturya mı ? :D

SivasliMuhammed
23.07.2013, 02:56
insallah öyle degildir.fanatik cok yalan haber cikariyo

erhan 10
23.07.2013, 03:04
Gece gece nasıl haberler bunlar arkadaş..

oguzhan_1616
23.07.2013, 03:08
Allah Allah... Aslı yoktur inşallah yahu.

mdogan58
23.07.2013, 03:18
Asli yoktur bu haberlerin..

5sekız
23.07.2013, 04:14
haber dogruysa yenı transfere yer açamak içn en zayıf halkalar seçılmış:confused:

benozgurr
23.07.2013, 05:12
eger ki haber dogru ise navratilin ve cerny nin gitmesine karakterli insan olduklarindan dolayi uzuldum.navratil agir bi oyuncu o sebepten dogru karar olabilir cerny ise sakatliktan yeni cikti biraz daha beklenebilirdi. futbolun aci gercegi ayriligin cok olmasi hayirlisi olsun biz onlari iyi hatirlayacaz umarim onlarda sivasimizi iyi hatirlar.grosicki hususunda oynayacaksa tamam ama senede 3 mac oynayacaksa o da gonderilsinki bi an once tedbir alinsin.

59yigido58
23.07.2013, 07:21
cerny neyse nede navratil bu takımın değişmezi grsiçki bir var bir yok adam gitmek için her şeyi yapıyor nerde o ilk sene gelen kamil adam resmen yatıyor bence grosiçki ve cerny gönderip navratil ve raynock u tutmamız lazım takımda

yigido yakup
23.07.2013, 07:22
bu haberin altinda bir capanoglu var ama bakalim ne cikacak Navratil su ana Kadar hic bir yanlis hareket yapmadi bizde sahit olmadik duymadik.

PETKOVİC
23.07.2013, 07:45
Geçen seneden beri diyordum. Yediğimiz gollerin çoğu Navratilin yavaşlığından kaynaklanıyor sürekli araya kaçırıyor diye. Futbolu bilen bir adam getirebildik sonunda. cerny zaten 1 yıldır top oynamıyor kendine çok iyi bakması lazımdı demek ki bakamadı o da doğru karar. Grosicki için de aynı şeyleri defalarca yazdım maçları sallamıyor yine de oynatıyorlar diye. Carlos geldiği zaman da ilk cümlem yiyorsa şimdi sallamasın demiştim. Tek tek çıktığı için üzgünüm...

Kokomo
23.07.2013, 07:45
UMarım yalan haberdir !

Çünkü Navratil ve Cerny bence son derece iyi yabancılar.

Yapılan transferler ile belki Cerny'ye ihtiyaç kalmamış olabilir.

Ama bu uzun maratonda STOPER kesinlikle alternatifli olmalı.

NAVRATİL GÖNDERİLMEMELİ !!!

yol58
23.07.2013, 07:51
futbola ömrünü vermiş bir insan prosüdürüde bilir heralde öyle bir hataya düşmez gereksiz bir haber

58g0kberk58
23.07.2013, 09:38
Arkadaslar cerny hakkinda davranislari acisandan cok bilgi sahibi degilim ama ben navratilin son derece agir basli saygili sessiz sakin birisi oldugunu biliyorum. Ki zaten bu haberde yazdigi gibi sıkıntilı olsa neden senelerdir hic kadro disi birakilmadi? Ben bu haberin dogruluguna inanmiyorum acikcasi

kempes
23.07.2013, 10:17
atmasyon bir habere benziyor,

babapiton
23.07.2013, 11:04
M.Erdoğan Cerny ve Navratil'in ayrılacaklarını doğruladı

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Sivaspor'da kontenjan kurbanları da belli oldu. Teknik direktör Roberto Carlos'un verdiği rapor doğrultusunda yabancı futbolculardan Milan Cerny ve Jakub Navratil'e kendilerine kulüp bulmaları söylendi.
Sportif Direktör Murat Erdoğan bu futbolcuların disiplinsiz davranışlarından dolayı kadro dışı bırakıldıkları yolundaki iddiaları yalanlayarak, "Böyle bir durum söz konusu değil. Şu anda bizimle birlikteler. Ancak yabancı sınırlamasından dolayı kendilerine kulüp bulmaları istendi" açıklamasını yaptı.
Erdoğan, yeniden bir yapılanmaya giren Sivasspor'un hedeflerinin de büyüdüğünü ve bu doğrultuda takviyeler yaptığını belirterek, "Şu anda bir iki futbolcu için görüşmelerimiz sürüyor. Bir yerli bir de yabancı futbolcu kadromuza katabiliriz" dedi.

SivasSpor.Com
23.07.2013, 11:20
http://s1307.hizliresim.com/1c/5/pxbfj.jpg

Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda iki futbolcuyla yolar ayrılacak.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Sivaspor'da kontenjan kurbanları da belli oldu. Teknik direktör Roberto Carlos'un verdiği rapor doğrultusunda yabancı futbolculardan Milan Cerny ve Jakub Navratil'e kendilerine kulüp bulmaları söylendi.

Sportif Direktör Murat Erdoğan bu futbolcuların disiplinsiz davranışlarından dolayı kadro dışı bırakıldıkları yolundaki iddiaları yalanlayarak, "Böyle bir durum söz konusu değil. Şu anda bizimle birlikteler. Ancak yabancı sınırlamasından dolayı kendilerine kulüp bulmaları istendi" açıklamasını yaptı.

Erdoğan, yeniden bir yapılanmaya giren Sivasspor'un hedeflerinin de büyüdüğünü ve bu doğrultuda takviyeler yaptığını belirterek, "Şu anda bir iki futbolcu için görüşmelerimiz sürüyor. Bir yerli bir de yabancı futbolcu kadromuza katabiliriz" dedi.

sporx.com

SivasLady
23.07.2013, 11:28
yabanci kontenjandan dolayi böyle birseyin olacagi belliydi
sinirlamadan dolayi hepsi oynayamazdi ve iyiler kalir seklinde oldu

ahmet ali
23.07.2013, 11:39
Carlos'un tercihine saygı duymak gerekir. Bir futbolcuyu oynatmamayı düşünüyorsa o futbolcunun kadro dışı bırakılması, satılması normal ..
Şu anda Carlos'a güven sonsuz. bu güveni boşa çıkarmaması çok önemli. Kendi aldırdığı yabancı transferlerin Navratil ve Cerny'i aratmaması şart..Navratil bu takımın senelerce değişmez stopperi idi....Gelenler daha iyi oynayamazlarsa sıkıntı doğacaktır...
Yerli transferlerimiz ise Burhan hariç yeterli gözükmemekte..İnşallah umulandan, gözükenden çok daha verimli olurlar....
İlk hazırlık maçımız sonucu bir burukluk yarattı....Bundan sonraki maçlarımızı hazırlık kadar moral açısından da önemli görmeli ve ciddi oynamalılar... Carlos'ta bu önemi dikkate almalı....

tavatir
23.07.2013, 11:47
Cerny'den umudum vardı açıkçası. Yabancı kararı nedeniyle mecburen azaltılacak oynaması zor olanlar. Stoperde bu sene sakatlanmazsa ve top hakimiyetini geliştirirse Murat Akça'dan çok umutluyum.

Cerny ve Navratil'e başarılar diliyorum. Umarım tazminatla değil de anlaşmayla ayrılırlar. Kendi ülkelerinden ve Rıza Hoca'nın takımından teklif gelebilir belki. Bonservis bedeli kazanma ihtimali olursa daha iyi olur. Maddi zarara uğramayalım yeterki.

yol58
23.07.2013, 11:48
emeklerine saglık bence isabetli bir karar olmuş hedef büyük

tavatir
23.07.2013, 11:48
Bir de 6 tane yabancı oyuncu ilk 11'de oynayabileceği için 6 tane iyi yabancı yeter bize. 6'dan fazlası denenen genç oyuncu gibi devamlı oynaması zor olan veya U-20 turnuvasından seçilebilir bana kalırsa.

kadirakin58
23.07.2013, 11:50
Hani şöyle geçen sene ligde zirveye oynamış bir takımımız olsaydı düzeni niye bozuyorsun derdim de, zaten geçen sezon ortada, takımda 11 oyuncu gönderip 11 yeni oyuncu almadığı sürece sorun yok.

58Taraftar
23.07.2013, 11:52
yollari acik olsun...hizmetlerinden dolayi tskler...hoca yapmasi gerekeni yapiyor

onur0634
23.07.2013, 11:56
http://s1307.hizliresim.com/1c/5/pxbfj.jpg

Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos'un raporu doğrultusunda iki futbolcuyla yolar ayrılacak.

sporx.com rıza çalımbayın yapamadığını roberto carlos yaptı kadroda gönderilmesi gereken tüm oyuncuları gönderdi o yüzden tbr ediyorum.

B.DUMANLI
23.07.2013, 12:08
Roberto Carlos belkide Sivas´daki yaptigi antremanlarda bu iki kisinin biletini kesmisti ,fakat Hollanda kampini bekledi ve belkide Nijmegen macinda süphelerinin bosuna olmadigini görmüs olacakki,yollar ayrildi.Cennry ve Navratil´in gitmesi isabetli bir karar bence.Stoper zaten alinmisti,elimizdeki yabanci sayisi cok oldugundan gitmeleri isabetli olmustur.Artik bu taraftar yeni yüzler görmek istiyor.

AmiRaLL
23.07.2013, 12:33
arkadaslar karara aygi duymak gerekir duygusal olmayalim isin acikcasi navratil iyi has saygili emektar ama cok yavasssss bunu herkes bilio carlosda gormus ha cerny de sakatlik gecirdi zaman alir zaman sonrada ne olacagi belli degil oda oyle ikisinede basarilar tesekkiurler..

myyiğido58
23.07.2013, 12:37
navratıl gıderse butakım bozulur

58svs58
23.07.2013, 12:40
navratil kalmalıydı roberto neden yaptın bunu

ezelşener
23.07.2013, 12:42
Sivasspor Avusturyada Kamp yapiyormus ya :D:D:D:D:D:D:D

Haber yalan mi dogru , yoksa Avusturya disinda hersey dogrumu ?

aynen sana katılıyorum kardeşim.kesinlikle yalan 1.sivas avusturyadamı kamp yapıyor.2.carlos.navratili ve çerny i beğenmese idi daha gelir gelmez gönderiridi.tıpkı.uğur.hayro.m ehmet nas gibi.tamamen masa başı uydurma haber

DoomsDay58
23.07.2013, 12:47
Adamlar bırakın kamp yerine gidip 1.ağızdan haber almayı googledan takımın nerede kamp yaptığına bile bakmadan haber yapmışlar. bence sırf uydurma bir haber

psychology58
23.07.2013, 12:59
Umarım haber yalandır. Eğer Manuel De Costa'ya güvenerek Navratil gönderiliyorsa yanlış yapılıyor. De Costa her sene ayrı bir takımda oynamış ve oynadığı maç sayısı da fazla değil. Oyuncunun belirli bir istikrarı yok belki bizde de öyle olacak bu yüzden ne olursa olsun Navratil takımda kalmalı. Navratil'in kalmasını istediğim bir diğer nokta ise kadroyu çok dağıtıyoruz. Bunu sürekli belirtiyorum fakat kadroyla çok oynayan takımların sonu hep hüsran oluyor. Navratil yedek bile kalsa ses çıkarmaz. Bugüne kadar ne saha içinde ne de saha dışında bir olumsuz davranışını görmedik.

Cerny'i den çok umutluydum. Fakat geçen sene yaşadığı talihsiz sakatlık onu çık kötü etkiledi. Şu an da ki form durumunu da bilmediğim için Cerny ni nin gönderilmesi mantıklı olabilir. Ama Navratil takımda mutlaka tutulmalı !!!

ZiDaNe58
23.07.2013, 13:09
navratilin gönderilmesi bence hata adam bi sezon boyunca istikrarını koruyordu çokta başarılıydı bence kendisi,ayrıca eskişehir maçında tekneye kafa sokup iki dişi kırılıp dökülmesine rağmen ve dakikalarca yerde yatmasına rağmen tekrar kalkıp oyuna devam edecek kadar da FEDAKAR bi futbolcu inşallah gönderilmez seni seviyoruz yakup navratil

cemahmety
23.07.2013, 13:09
Bu haber umarım yanlıştır Cerny ve Navratil bizim en efendi kişilikli yabancılarımız tabiki efendi oldukları için performansları da kötü olsa da oynatacak değiliz ama özellikle Cerny joker gibi her bölgede oynayabilen bir oyuncu yabancı kontenjanı ile ilgili sıkıntıdan dolayı tribünde durmayı bence dert etmez çalışır oynar, ama Navratil için bakacaksak onunda profesyonelliğini tartışmam çok çalışkanlığıyla bilinir ama gönderilmesi Cerny'den daha yüksek ihtimal

sawyer5892
23.07.2013, 16:26
bu olay eger dogruysa iki ihtimal var ya yabanci oyuncu almak icin kontenjan aciliyor yada yedek kulubesinde oturacak yabanciya para verilmek istenmiyor

sivastatlıbelam
23.07.2013, 16:40
eğer yerlerine kaliteli oyuncu alınacaksa gitmelerinde bir sakınca yok ama:confused::confused:

OzkanBaskan
23.07.2013, 17:00
Sivas'ta yapılan kamp çalışmalarında da navratili beğenmediğini çok ağır bir stoper olduğunu bu mevkide daha hızlı teknik ve topu oyuna iyi sokabilecek bir stoper aradığını yönetime söylemişti.. Mevcut stoperlerden Ümit'i çok beğenip Murat Akça içinde olumlu düşüncelerini yönetime iletmişti.. Bu bölgeye transfer olur mu olmaz mı bilmem ama navratili oynatmayacağı kesin.

Cerny konusu ise daha iyileri gelecekse ki bu sene öyle görünüyor gönderilebilir sıkıntı olmaz.

58Yiğidoo58
23.07.2013, 17:05
Lugano geliyor millet

cemahmety
23.07.2013, 17:08
Arkadaşlar maalesef geçen seneden Hayrettin Uğur Mehmet Nas Cerny Navratil Pedriel Eneramo Erman Erhan takımdan ayrıldı. Bu kadar büyük bir değişiklik en son Bülent Uygun'un takımdan ayrıldığı sezon yaşanmıştı ve o sezon 2 sene şampiyonluğa oynayan takım yeni bir jenerasyon oluşturmak için bozulmuştu ve sonucu çok kötü olmuştu. Bu sezonla ilgili ilk kez bu kadar kötümser konuşuyorum ama kafamda soru işaretleri oluşuyor maalesef. Erman ve Eneramo kendileri gitmek istediler ama bence Pedriel Cerny'nin gönderilmesi çok büyük hata olacaktır. Pedriel'in attığı gollere bakarsanız genelde 1-0 yendiğimiz 1-1 berabere kaldığımız 3-2 yendiğimiz maçlarda yani golün kritik olduğu maçlarda atmıştı. Yedek kalmayı hiç dert etmeyen oyuna girdiğinde çok üstün yetenekleri olmasa da bütün gücüyle mücadele eden bir oyuncuydu ve camiamızı 3 sezondur çok iyi tanımıştı. Cerny'e gelince joker gibi her yerde oynayabilen aynen Pedriel gibi yedek kalmayı hiç dert etmeyerek çalışmasına devam edecek bir oyuncuyu nasıl olur da göndeririz onu anlamıyorum. Bunlar yeni transferler için yapılıyor da olabilir İnşallah orta sahaya kaliteli,sezonda 5-6 gol 7-8 asist yapabilecek bir transfer yapılırda bende bu yazdıklarımı silip atmak zorunda kalırım. İnşallah

5sekız
23.07.2013, 19:54
ınsallah takım bulur 2 sıde

59yigido58
24.07.2013, 09:32
kasımpaşadan adem büyük bu adamı almalıyız ortasaha için birde forvet aldıkmı süper olur

nightmare58
24.07.2013, 18:55
ben Navratilin kendisine sordum, teşekkür edilmiş ve ihtiyaç duyulmadığı söylenmiş Ona ve Cernye. Kamptan ne zaman ayrılacağını bilmiyormuş kimse birşey söylememiş kulup ararlar yakında.

ozledımeskıyı
24.07.2013, 21:48
kasımpaşadan adem büyük bu adamı almalıyız ortasaha için birde forvet aldıkmı süper olur

Adem forvet yalnız.

Del Piero
24.07.2013, 22:18
cernny kiralık olarak da verilebilir bence kumaşı iyibir futbolcu olduğuna inanıyorum yaş itibariyle de genç... 1 sezon kiralık verilip sonra yine değerlendirilir olmazsa yol ayrılır

psychology58
24.07.2013, 22:26
Allah sonumuzu hayır etsin kadroyu çok dağıttık. Umarım gelen gideni aratmaz.

hatzivrettas
25.07.2013, 23:16
Navratil devam edebilirdi.

sivasliapocan
26.07.2013, 00:30
navratil iyiydi yaaaa

selimdelen
26.07.2013, 21:41
cok fazl degısıklık olması iskeletin fazla değişmesi sıkıntı yaratacak takımın oturması uyumun hat safaya cıkması uzun zaman alacaktır inş bu uzun zaman puan kayıplarını beraberinde getirmez

DoomsDay58
27.07.2013, 01:19
Transfer yapmadan bu oyuncuları nasıl göndericez ki? kadroda zaten 24 oyuncu var :confused:

50sekiz
15.08.2013, 20:03
Piech ve Cerny A2 takimina gönderilmis