Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehdi Taouil Sivasspor'da

GokhanTurna
28.07.2013, 19:26
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/968844_490178761071926_1177144 440_n.jpg

İskoçya'nın Hearts takımında forma giyen Fas milli takımı oyuncusu Mehdi Taouil Sivasspor kampına katıldı.

Mevki: Forvet arkası

Sözleşme durumu belli değil.

babapiton
28.07.2013, 19:26
Deneniyor...Büyük ihtimal alınmaz henüz anlaşma yok

58_SEMİH_58
28.07.2013, 19:28
30 yaşında ki adamın neyi deneniyor acaba ?

Morten58
28.07.2013, 19:28
Manuel Da Costa ve Mehdi'nin arasindaki benim , ve Mehdi ile Aatif'in arasindaki ise benim kiz kardesim.

psychology58
28.07.2013, 19:29
Erman'ın boşluğu bu adamla doldurulmak isteniyorsa vay halimize

ozledımeskıyı
28.07.2013, 19:30
Vatandaki isim: مهدي طويل
Doğum tarihi: 20.05.1983
Doğduğu il: Villeneuve-Saint-Georges
Boyut: 1,73
Uyruk: Fas
Cezayir
Pozisyon: Orta saha - Orta ofans
Ayak: cift ayakli
Piyasa değeri: 250.000 €
600.000 TL Piyasa değer gelişimi: Mehdi Taouil
Oyuncu danışmanı: Mondial Promotion

31 maç tek asist mevki : forvet arkası ??????????????? Bu terste bi işlik var.

cemahmety
Manuel Da Costa ve Mehdi'nin arasindaki benim , ve Mehdi ile Aatif'in arasindaki ise benim kiz kardesim.

Tanıştığımıa memnun oldum Morten bende sana resmimi atarım en kısa zamanda :D :D :D

babapiton
Beyler alındığı flan yok deneniyor sakin :)

Morten58
28.07.2013, 19:32
Beyler alındığı flan yok deneniyor sakin :)

Bende anlamiyorum , iste emin olmak icin deneniyor, daha imza atilmadi ki.

Ben canli izledim , öyle cok kötü oyuncu degil , ama daha hazir degil.

Morten58
28.07.2013, 19:36
Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=W1SqHuBXjm4&hd=1

babapiton
28.07.2013, 19:44
Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=W1SqHuBXjm4&hd=1

Video'dan anladığım kadarıyla defanstan top alıp ileriye taşıyan bir futbolcu.forvet arkası sayılmaz.ortasahanın ortası daha çok ama böyle sıradan futbolcularla kontejyanı doldurma lüksümüz yok

adres58
28.07.2013, 19:47
Sistem oyuncusu.. Ayağında fazla top bekletmiyor hemen asist yapmaya yöneliyor, yada uygun bir pozisyona topu aktarmaya çalışıyor. Tek sorunu yaşının 30 olması. Futbolun olgunluğunda, yüksek kapasitede oynuyor. Defansın önünde de forvet arkasında da mücadele ediyor. Şu anda deneme sürüşleri gerçekleştiriyor. Alınırmı alınmazmı bilemem ama fayda sağlayabilir. Özellikle Ermanın gidişi ile bu mevkide direk düşünülen isimler arasında gösteriliyor. Hayırlısı...

yorumyapıyombenya
28.07.2013, 20:11
30 yaşındaki genç yeteneği deneyelim olmazsa paf takıma alırız orda pişer seneye kullanırız !!!

Besyo_cu
28.07.2013, 20:27
Belli bir yaşa gelmiş iyi oyuncular kendilerini asla denetmezler... Roberto Carlos gibi marka bir hocamız var ve hala 2. sınıf yabancı futbolcuları deniyoruz...

OzkanBaskan
28.07.2013, 20:36
Böyle bir transfer söz konusu dahi olamaz Romaric le büyük ölçüde anlaşma sağlandı bu bakımdan bu transferin olacağına ihtimal vermiyorum.

HALIL
28.07.2013, 20:47
gereksiz gibime geliyor

4eylül
28.07.2013, 20:49
yaşlılar kervanına döndük miadı dolmuş oyuncularla bu işler yürümez

u2sivasspor
28.07.2013, 20:58
deneme yapılan oyuncu benim bildiğim genç olur kendini ispatlamayı başarmış bir oyuncu niye denensin ki

eyuphulagu
28.07.2013, 22:51
Bu oyuncu bana Gabon vatandaşı Zita yı hatırlattı..Zita ilk geldiğinde bu oyuncuyla aynı yaşlardaydı...Bu arkadaş son 7 yılda İskoçya da oynayan bir oyuncu..Videodan izlediğim kadarıyla fazla suya sabuna dokunmadan top oynayan,arkadaşlarına pas atan bir oyun kurucu..Kimseyi alamazsak alabiliriz diyorum..Ama 2012 de yaklaşık 2 ay BEL PROBLEMLERİ nedeniyle de oynayamamış olduğunu da not düşmek gerekiyor...Bu oyuncu bana bir zamanlar f.b. de oynayan oldukça da eleştiri alan İsviçre vatandaşımız MURAT YAKIN ı hatırlattı..Murat kardeş orta sahada yaklşık 10 metre karelik alanda pas alışverileri yaptığı için medya tarafından topa tutulmuştu...Videodan izlediğim kadarıyla zaman zaman kaleye şut atan ama hep topları tribünlere gönderen bir oyuncu...Sakatlık problemi yoksa bize faydalı da olabilir...Gönlümüz en azından ATIF,Grosecki klasında 10 numaralar arıyor ama Sakat bir Romeric transfer edileceğine sağlam bir MEHDİ alınsa tabiki daha iyi olur...Sivasspor transferde gecikmeye başladı;bundan sonra bir oyuncu alınacaksa mutlaka hazır ve takımda direkt oynayacak bir oyuncu alınmalı diyorum..Mehdi alınırsa belki de yabancı kontenjanına bile takılabilir diyorum..Onun için R.Carlos iyi düşünüp son kararını vermeli...

babapiton
29.07.2013, 00:17
Sivasspor'a Faslı yetenek! (ÖZEL)

Teknik direktörlük görevine Roberto Carlos'u getiren Sivasspor, önemli isimleri kadrosuna katmıştı. Sivas'ın son transferi ise Faslı..

Sivasspor, geçtiğimiz sezon İskoçya Premier Lig'de Hearts forması giyen 30 yaşındaki Faslı forvet oyuncusu Mehdi Taouil'i denemeye almıştı. Geçtiğimiz gün Sivasspor'un kampına katılan tecrübeli futbolcunun performansından Roberto Carlos'un memnun kaldığı ve deneme süresinin sonunda Taouil ile sözleşme imzalanması için yönetime olumlu rapor vereceği belirtildi.

Fas Milli Takımı'nın formasını 5 kez giyen Mehdi Taouil, Nancy, Montpellier, Nürnberg, Kilmarnock ve Hearts takımlarında forma giydi.

Orta sahanın ortasında ve sağ kanatta görev yapabilen Taouil, geçtiğimiz sezon Hearts ile çıktığı 31 maçta 1 asist yaptı.

TurkFutbol.Com / Emre KACAN (http://www.turkfutbol.com/sivasspora-fasli-yetenek-ozel-17435.html)

5sekız
29.07.2013, 00:30
ınsallah rıza hocalı donemı aramayız .hıç yoktan geçlerı getırıyordu transfer donemınde .carlos takımın içinı boşaltıp kaçmazsa ıyıdır rıza hocayı çok arıycaz

myyiğido58
29.07.2013, 00:42
bu yasta bı futbolcu ne ıse yarıycak acaba cok merak edıyorum

yigido yakup
29.07.2013, 00:42
Adem Kocak bundan cok daha kaliteli biz onu kimseye begendiremiyoruzki kaldiki böyle bi oyuncu icin yabanci kontenjani kullanilmasi cok sacma gibi geliyor.

brezilyali denenen cocugu Transfer etmek bundan cok akilci Hemde cok daha isabetli olur.

SivasliMuhammed
29.07.2013, 01:04
insallah begenmezler bunu

Respect58
29.07.2013, 01:15
İyice saçmaladılar...

5sekız
29.07.2013, 01:18
denemeyle topcu alınmaz saçma sapan işler oluyor sonumuz ıyı olur ınsallah

PETKOVİC
29.07.2013, 08:29

itiraf ediyorum mehdinin kendisi benim :D

SivassporunSesi
29.07.2013, 08:49
Aatif'a benziyor ihtiyar versiyonu :D

mishka
29.07.2013, 10:42
Atıfla çok iş yapar. Yer tutuşu oyunu takibi çok iyi. Ayrıca ayaklarına da çok hakim ve geriden iyi top çıkarıyor.

AmiRaLL
29.07.2013, 13:01
HAdi bakalim kendisini gostermesi lazim..bide bizim insanlarda yas problemi var kardesim bize faydasi olsunda ne olursa olsun bune ya yok bu su yasinda ya bu su yasinda olmazki boylee.

RsT4
29.07.2013, 17:29
Paulinho ne oldu ?

etzel1967
29.07.2013, 17:32
30 yaşındaki adamın denenmesi biraz tuhaf...kendini 30 yaşına gelinceye kadar ispatlayamamış demek...yada bizde ispatlayacak nasipse...geçiniz efendim....

bahbaba58
29.07.2013, 17:35
Romaric alınacak tabi mehdinin lafı olmaz ama ben ikisininde alınmasından yanayım mehdiyi çok beğendim orta sahamızda ATIF stilinde bir oyuncumuz olmuş olur ayağında top tutan ve o topları hemen gol pasına dönüştürecek bir yapıya sahip
Paulinho yaşı genç hareketleri falan iyi ama ora ispanyanın kaçıncı ligi çok cılız 1461 jebrin bile süper ligte oynayamadı Paulinho nasıl oynayacak bence bana sorarsanız işimize Mehdi yara bu sene Geleceğe yatırım diyorsanız Paulinho derim tabiki...

B.DUMANLI
29.07.2013, 19:40
Yabanci kontenjanini bu tür oyuncularla doldurmakda neyin nesi...

59yigido58
29.07.2013, 22:13
saçma sapan adamlar almaya başladık ya hadi hayırlısı şimdiye kadar tüm futbolcular alınmalıydı her zaman ki gibi yine beceremedik

Respect58
29.07.2013, 23:55
GA Eagles maçındaki 15 numara bu adam herhalde?Basit oynuyor,istediği zaman ayağında top tutabiliyor.Bizim ligde iş yapar gibi ancak yaşlı futbolcularla doldu takım.

RCarlos58
30.07.2013, 02:46
hazir r.carlos gibi dünya markasi varken ancak böyle adamlarimi getirebiliyoruz? 30 yasinda, taninmamis videosunuda hic begenmedim. herseferinde bu adamlari nerden buluyorlar anlamis degilim. carlosu degerlendirmemis gerek bunu 50 basan adam getirebilir. ayrica sivassporun hic mi scoutleri yok? memlekte oyunca bulamiryorsan asyadan, güney amerika veya avrupadan yetenek getir bize. bizimkilir tek afrikalilari taniyor.

erhan 10
30.07.2013, 03:05
hazir r.carlos gibi dünya markasi varken ancak böyle adamlarimi getirebiliyoruz? 30 yasinda, taninmamis videosunuda hic begenmedim. herseferinde bu adamlari nerden buluyorlar anlamis degilim. carlosu degerlendirmemis gerek bunu 50 basan adam getirebilir. ayrica sivassporun hic mi scoutleri yok? memlekte oyunca bulamiryorsan asyadan, güney amerika veya avrupadan yetenek getir bize. bizimkilir tek afrikalilari taniyor.

Bu sene transfer konusunda tek dezavantajımız anlık karar verilen,uzun süre izlenmemiş oyuncuları almak olacak.Bu çok büyük bir risk.Umarım en iyi şekilde geri dönüşünü alırız.

oguzhan_1616
30.07.2013, 03:13
Bu sene transfer konusunda tek dezavantajımız anlık karar verilen,uzun süre izlenmemiş oyuncuları almak olacak.Bu çok büyük bir risk.Umarım en iyi şekilde geri dönüşünü alırız.

Kardeşim o kadar denenen oyuncu var. İzletmektense adam kendi takımına monte edip koyuyor takımla birlikte uyumunu performansını direk görüyor. Oyuncudan istediklerini aktarıyor oyuncuya , bunun karşılığında oyuncunun performansı tatmin ediciyse takımla uyum ve fayda sağlıyorsa alacak işte.
Bunun neresini dezavantaj olarak görüyorsunuz anlamıyorum? Adam başka takımda performansını İZLETMEKtense , kendi takımında performansını İZLİYOR.
Bu mu dezavantaj üstelik alırken her oyuncuyu böyle almadık ki. Burda hepimiz yorum yapıyoruz ama hiçbirimiz futbolu Carlos kadar bilmiyoruz. Bunu da bi düşünelim...

erhan 10
30.07.2013, 03:26
Kardeşim o kadar denenen oyuncu var. İzletmektense adam kendi takımına monte edip koyuyor takımla birlikte uyumunu performansını direk görüyor. Oyuncudan istediklerini aktarıyor oyuncuya , bunun karşılığında oyuncunun performansı tatmin ediciyse takımla uyum ve fayda sağlıyorsa alacak işte.
Bunun neresini dezavantaj olarak görüyorsunuz anlamıyorum? Adam başka takımda performansını İZLETMEKtense , kendi takımında performansını İZLİYOR.
Bu mu dezavantaj üstelik alırken her oyuncuyu böyle almadık ki. Burda hepimiz yorum yapıyoruz ama hiçbirimiz futbolu Carlos kadar bilmiyoruz. Bunu da bi düşünelim...

Eyvallah o da başka bir bakış açısı ama dezavantajları da var bana göre.İyi olsun da başka bir şey istemiyorum.

RCarlos58
30.07.2013, 03:40

kardesim benim düsündügüm, yönetim carlosa istedigi transferleri yaptirmiyor, mehdi, baydemir bunlar bosda onlara aliriz oda deneme zorunda kaliryor. yönetim veya carlos mehdiyi önceden takip ettini hic zannetmiyorum, yani erhan10 kardesin dedigi gibi ani transfer yapiliryor. carlosun getirdigi oyuncular cicinho ve costa hazirlik maclarinda kendilerini begendirmisler okunuyor. sen de yazmissin carlos gibi futbolu bilen aramizda yok, yani transferlerde m.erdogana veya yönetime degil daha fazla carlosa güvenelim. carlosun istedigi oyunculari alalim.

AmiRaLL
30.07.2013, 13:19
Ne olursa olsun ama onemli olan takima yararli olsun gerisi bos adam genc olmus takima katki sifir napimmm adam 33 yas olur gol bir asist bir o zaman o gelsin dimi yaniii

redwhite
30.07.2013, 16:49
içimden bir his bu adam bize çok faydalı olacak diyor

5sekız
31.07.2013, 00:12
zıta vardı ona benzıyor ..zıta da çok ıyı topcuydu

kasva
05.08.2013, 16:40
Ronaldinho tarzı var adamda :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=r2UYM0R6Qp0

59yigido58
05.08.2013, 19:43
bence daha kariyerli biri alınmalı sivasspor deneme tahtası olmamalı kaliteli adamlar alınmalı

A.Turan Korkmaz
05.08.2013, 19:48
http://www.youtube.com/watch?v=ln1cmP1HpXk
İyi bir takım oyuncusu olarak görünüyor. Varolan yabancılarımızdan birini gönderirsek sözleşme yapacağız. Uyum sağlarsa çok faydalı olabilecek bir transfer.

adres58
05.08.2013, 20:02
Futbolda en çok sevdiğim şey kollektiflik, ve ''gol attıran'' futbolcu.... Mehdi şu seyrettiğimiz videoda bile tamamen bu şahsi düşünceme uyan stilde oynuyor. İstatistikler mini eteğe benzer lafını çok severim. Bizim için bir defans oyuncusu 30 maçta 10-15 gol atacak ki ''hah tamam'' diyelim. Adamın 10 küsür senelik futbolculuk kariyeri hep asistlerle hep servislerle geçtiyse bu adama nasıl gol attıracaksınız ki... Şu anda defansımıza takviyeler yapıldı, forvete yapıldı orta sahamızda yıllardır bir Kadirden başka doğru düzgün bir adam alınmadı, alındıysa da vasatı geçemedi. Ya alan savunması yapan aldık ama servis edecek bir oyuncu profili çizdiremedik. Ya markaj yaptı asist yapamadı vesaire... Gördüğüm kadarı ile Mehdi bu tarz bir oyuncu. Adamın işi gücü arkadaşlarını oynatmak. Ne kadar güzel bir transfer olduğuna şimdi değil, maçlar başladıktan sonra karar vereceğiz. Ama gördüklerimizin ışığında verebileceğimiz karar şimdilik böyle...
Hayırlı olsun bakalım, inşallah umduğumuzu buluruz...

tavatir
05.08.2013, 20:25
Futbolda en çok sevdiğim şey kollektiflik, ve ''gol attıran'' futbolcu.... Mehdi şu seyrettiğimiz videoda bile tamamen bu şahsi düşünceme uyan stilde oynuyor. İstatistikler mini eteğe benzer lafını çok severim. Bizim için bir defans oyuncusu 30 maçta 10-15 gol atacak ki ''hah tamam'' diyelim. Adamın 10 küsür senelik futbolculuk kariyeri hep asistlerle hep servislerle geçtiyse bu adama nasıl gol attıracaksınız ki... Şu anda defansımıza takviyeler yapıldı, forvete yapıldı orta sahamızda yıllardır bir Kadirden başka doğru düzgün bir adam alınmadı, alındıysa da vasatı geçemedi. Ya alan savunması yapan aldık ama servis edecek bir oyuncu profili çizdiremedik. Ya markaj yaptı asist yapamadı vesaire... Gördüğüm kadarı ile Mehdi bu tarz bir oyuncu. Adamın işi gücü arkadaşlarını oynatmak. Ne kadar güzel bir transfer olduğuna şimdi değil, maçlar başladıktan sonra karar vereceğiz. Ama gördüklerimizin ışığında verebileceğimiz karar şimdilik böyle...
Hayırlı olsun bakalım, inşallah umduğumuzu buluruz...

Aynen katılıyorum. Oynadığı takımı, yaşını, istatistiklerini bir kenara bırakırsak Mehdi için videolardan göründüğü kadarıyla söylenebilecek en önemli şey; iyi bir pasör olarak göründüğüdür. Paslarındaki isabet oranı yüksek. Hareketsiz durağan bir oyuncu değil. Ve ülkemizde eksik olan bir özelliği de görünüyor videolarda. O özellik de top gelmeden önce atacağı yeri belirlemesi. Bu çok önemli bir özellik. Videolar umut veriyor. Fakat tek başına videolara bakarak karar vermek istemiyorum. Daha başka bazı kriterleri de görmek için beklemek lazım. İnşallah faydası olur takıma. Ama bu gidişle yabancı kontenjanı meselesi düşünülmesi gerekiyor ciddi ciddi.

HOLYWOOD HOGAN
05.08.2013, 21:46
DEGERLİ YİGİDOLAR YÖNETİMDEN ALDIGIM BİLGİYE GORE MEHDİ ALINMADI.ANTREMANLARDA BEGENİLMEDİ CARLOS TARAFINDAN.

psychology58
05.08.2013, 23:50
Bir de burdan izleyin Mehdi'yi : http://www.youtube.com/watch?v=r2UYM0R6Qp0

myyiğido58
06.08.2013, 01:46
ınsallah sıvasa katkısı olur

DOGU_BEY
06.08.2013, 02:08
izlediğim kadarıyla bilekleri çok iyi, aldığı topları hep dikine taşımayı ileriye götürmeyi amaçlıyor...zorda kalmadıkça yan pas yapmıyor...ortasahanın ortasında asıl yeri..ama sağ açık gibi de oynadığı olmuş...bence bizim ligimizde vasatın üzerine çıkar ve katkı sağlar...sanırım daha önceden atıf ve utaka ile de beraber oynamışlar bu da önemli bir avantaj...

alboran
06.08.2013, 06:29
izlediğim kadarıyla bilekleri çok iyi, aldığı topları hep dikine taşımayı ileriye götürmeyi amaçlıyor...zorda kalmadıkça yan pas yapmıyor...ortasahanın ortasında asıl yeri..ama sağ açık gibi de oynadığı olmuş...bence bizim ligimizde vasatın üzerine çıkar ve katkı sağlar...sanırım daha önceden atıf ve utaka ile de beraber oynamışlar bu da önemli bir avantaj...

yanlışın var hocam bu adam kariyerinin başında 2001'de nancy'de oynuyordu.aatif 2009'da nancy'de oynadı ve montpellier daha 2. ligdeyken mehdi montpellier'de oynuyordu.oysa john utaka montpellier'nin şampiyon olmadan önceki sezonunun devre arasında montpellier'ye transfer olmuştu.

alboran
06.08.2013, 06:55
benim izlediğim bir videosu var videoyu hazırlayan menajeri mi her kimse kafası baya iyiymiş heralde.17 dakika boyunca sadece her aldığı topu yanındaki arkadaşına veren bir oyuncu var.şutları auta gidiyor o da 17 dakikada 2 tane şutuna rastladım.gerçi bu adamdan gol atmasını beklemiyoruz o da ayrı bir mesele.

ama ben yapılan transferler içerisinde en boş transfer olduğunu düşünüyorum.mesele tekniği,yeteneği vs. değil.bi başka videosunu da izledim.çok teknik gerektiren hareketler yapıyor.dediğim gibi bu nedenle boş transfer demiyorum.diğer başlıklara bakabilirsiniz diğer tüm transferleri destekledim.ama bu transferde başka bir şey seziyorum.

navratil'in artık gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bence doğru bir karar.ama cerny ve piech bu ligde çok çok iyi işler yapabilecek oyuncular bana göre.en azından ikisinden birinin bu takımda kalması gerektiğini düşünüyorum.

bizim ligimizde 'hızlı' oyuncular her zaman iş yapmıştır.bunu asla unutmayın.balili ve bize ilk geldiği sezonda sahada fırtına gibi esen kamil grosicki teknikleriyle değil sadece süratleriyle ligimizde büyük işler yaptılar.cerny sakatlanmadan önce çok süratliydi bir sakatlıkla da süratinden pek birşey kaybettiğini sanmam.piech de aynı şekilde süratli bir oyuncu.

rıza çalımbay'ın istifa etmesi gerektiğini en başta söyleyenlerden biriydim.bunu zaten çoğu kişi biliyordur.ama rıza çalımbay gitti diye de getirdiği oyuncuların çoğunu yollamak bize bir şey kazandırmaz.yanılmıyorsam saydığım 3 oyuncu da takımdan gidince rıza çalımbay'ın getirdiği yabancılardan milan borjan,kamil grosicki ve aatif dışında kimse kalmıyor.grosicki de zaten sezon sonunda gideceği için bence onu yollamak için bir çaba sarf edilmedi.

carlos ismini duyduğumdan beri içimde büyük bir heyecan var.geleceği günden beri yaptığı transferleri de hep destekledim.ama gerçekten düşündüğüm gibi bir şey varsa bence çok yanlış bir hareket olur.çünkü aldığımız oyuncular arasında yanılmıyorsam 30 yaşın altında kimse yok.yani illa da genç oyuncu alınsın demiyorum ama 31-32 yaşındaki herhangi bir oyuncudan daha kaç sezon daha faydalanabilirsiniz ki ? hele hele hücum oyuncularından.tarihte uzun süre futbol oynayan hücum oyuncusu dendiğinde aklıma totti gelir.-ki totti de birkaç yıldır roma'da yedek kalıyor.

yani ben hollanda kampını izleyemedim sivas'tan doğal olarak ama tanıdığım kadarıyla cerny de piech de kendilerini göstermek için ellerinden geleni yapmışlardır.çünkü bu 2 oyuncu da sahada her şeyini vererek oynayan oyuncular.

carlos'a her zaman destek verdim ve vereceğim.belki mehdi taouil çok büyük katkı verecek takıma bunu bilemeyiz.ama bence bu transfer sırf kontenjanda bulunsun diye yapıldı ve cerny,piech ikilisinden biri bu takımda sadece ve sadece süratiyle birçok şey yapabilecekken sırf kontenjandan yollanıyor.

AvRuPaNiNKrALi58
06.08.2013, 08:19
Iskocyanin sert liginde bu sekilde teknik oynayan ve IYI oynayan bir oyuncu Türkiye liginde hic bir sekilde zorluk cekmeden oynar diye düsünüyorum.

Insallah bizi yaniltmaz ve Aatif la birlikte ön tarafta iyi isler yapar diye düsünüyorum!!

Hosgeldin Mehdi!!

muspol58
06.08.2013, 08:36
hayırlı olsun umarım faydalı olur

HALIL
06.08.2013, 08:55
Videolara bakarsak bu oyuncu asistler'in asistini yapiyor

59yigido58
06.08.2013, 10:29
mehtiyi bilmem ama ben henüz rengifonun ne işe yaradığını anlamış değilim o kadar hazırlık maçı yapıldı adamdan tık yok golleri genç adamlar attı ya oynatılmadı hazır değil diye yada başka bişey var bekleyip göreceğiz

59yigido58
06.08.2013, 10:30
utakaya lafım yok bir kaç maçını izledim adam canavar gibi yeterki pas olarak beslesinler ayagına aldımı yazıyor adam golü

59yigido58
06.08.2013, 10:32
bize acil yerli üst düzey bir kaleci lazım korcanla bu iş yürümez diğer kaleciyi oynatsak bir yabancı dışarda kalacak mesela gs den ufuk ceylan alınabilir

59yigido58
06.08.2013, 10:36
henüz transfer zamanı bitmedi bence kasımpaşa maçı bunun için en iyi test olacak umarım o maçta eksikleri görüp ona göre zaman geçirmeden gerekli takfiyeler yapılır madem köklü değişikliğe gittik bu sene olmuşken tam olsun bölük pörçük yapılmasın iyi kadro kurulursa en azından 5 sene ufak tefek takfiyeler dışında adam alınmaz takım iskeleti oturmuş olur eskiden takım şampiyonluğu kovalıyordu 2 sene üst üste saolsun bülent uygun takımın kimyasını bir bozdu taparlayamadık bir daha inş bundan sonra geçmişten dersler çıkarılmıştır

astaravisa
06.08.2013, 12:32
Mehdi miiiii yok canım

:cool:
06.08.2013, 12:46
İyi adama benziyor. Hayırlı olsun.

davulcu
06.08.2013, 13:16
topla oynamayı çok seven pırpır birisi başarılar dilerim

astaravisa
06.08.2013, 14:24
evet aynen öyle.
tabiri caizse çok pır pır

:cool:
06.08.2013, 14:35
Pırpırını cırcırını bilmem, Sivasspor'uma katkı sağlasın yeter.

OzkanBaskan
09.08.2013, 11:59
Bu transferin olması için navratil,cerny ya da piech takımdan gönderilmeli yoksa kontrat yapılamaz.. Gitmesi gündemde olan futbolculardan navratil ve cerny nin menejeri aynı kişi ve bu saatten sonra takım bulmasının zor olacağını söyleyip olayı zora sokmuş geride piech kalıyor o da alacağı yıllık ücretin yarısını talep edip para koparmanın peşinde.. Bakalım kim gidecek de bu transfer gerçekleşecek!!

dede58
09.08.2013, 14:46
Kim ne derse desin bu adam çok özel. Çok hızlı iyi tek pasçılardan birisi. Oyunu direk başlatması ve topu direk doğru noktalara dağıtması mükemmel bir özellik. Bu tarz oyuncu göreceksiniz sene bitiminde hayran kaldığımız oyunculardan birisi olarak anılacak.

sawyer5892
23.08.2013, 00:30
lisansi ne zaman cikacak ne zaman oynayacak bilen duyan var mi yigodolar