Orijinalini görmek için tıklayınız : Timur Sivas'a doğru
SivasSpor.Com 02.08.2013, 07:18 http://resimzade.com/Show.html?i=41525&token=52625
PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü’nde gerek attığı goller, gerekse yaptığı asistlerle birçok süper lig kulübünün dikkatini çekmeyi başaran Timur Özgöz’e Sivasspor teknik heyetinden geçer not geldi.
Geçtiğimiz hafta Antalyaspor ile masaya oturan ancak son dakika bu transferden vazgeçen genç oyuncu, bir süredir Sivasspor’un Hollanda kampında Yiğidolarla antrenmanlara çıkıyordu. Önceki gün Kayseri Erciyespor ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısında forma şansı bulan Özgöz, sergilediği performansla teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.
Teknik Direktör Roberto Carlos’tan geçer not alan gole dönük genç orta saha oyuncusuyla, önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
Sivas İrade Gazetesi
sivasrehberim 02.08.2013, 07:32 hadi hayırlısı yaşı kaç acaba.
yerliturkuaz 02.08.2013, 07:52 1987 Almanya doğumlu bir futbolcu. Almanya'nın U-18 ve U-19 milli takımlarında forma giymiş bir oyuncu. Lakin kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamamış bir oyuncu. Türkiye'de Polatlı Bugsaş ve Ankaragücü'nde oynadı. Türkiye'deki en iyi sezonunu geçen sene oynadı. Orta alan oyuncusu olmasına karşın geçen sene 34 maçda 13 golü var. Umarım Ankaragücü'nde gösterdiği çıkışı bizdede gösterir. Yada Cihan Yılmaz gibi kaybolup gider...
sivaslıadem 02.08.2013, 08:51 bugüne kadar ankaragücünden bize gelen futbolcular hep büyük katkılar sağladılar bize
Beklenenin üzerinde performans gösterdiler
Bir çırpıda aklıma gelen sedat abdurrahman rajnoch ümit hep önemli işler yaptılar
Altyapısı güçlü
Genç oyuncu arayışı içerisinde olduğumuz için güvenilir bir liman
Insaallah timur da öncekiler gibi başarılı olur
yerli oyuncularin kiymete bindigi su siralarda iyi tercih oldugunu dusunuyorum
58g0kberk58 02.08.2013, 10:32 çok ciddi bir bedele gelecegını zannetmiyorum. takıma ıyı bır alternatıf olur hatta ılk 11e bıle gırebılme becerisine sahip bir oyuncu. turk olması bır dıger avantajı. 26 yasında eger kı benım sahsen timurdan bekledıgım performansı sergılerde alperın fenere gıttıgı gıbı ( turk futbolcuların degerının arttıgı bugunlerde) seneye belkı buyuk takımlara gıdebılcek bir oyuncu. tabıı kı pazarlama konusunda kulup olarak pek basarılı degılız ama en azından yeteneklı bır oyuncu umarım takımımıza katılır
gurbetim58 02.08.2013, 16:00 boşuna uğraşmayın antalya kapmış bile
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/timur-oezgoez/profil/spieler_38341.html
Murad_Kelleci58 02.08.2013, 16:06 Geçtiğimiz hafta Antalyaspor ile masaya oturan ancak son dakika bu transferden vazgeçen genç oyuncu, bir süredir Sivasspor’un Hollanda kampında Yiğidolarla antrenmanlara çıkıyordu. Önceki gün Kayseri Erciyespor ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısında forma şansı bulan Özgöz, sergilediği performansla teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.
Teknik Direktör Roberto Carlos’tan geçer not alan gole dönük genç orta saha oyuncusuyla, önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
Sivas İrade Gazetesi[/QUOTE]
59yigido58 02.08.2013, 16:07 böyle yetenekli gençleri takıma kazandırmak gerek geleceğe yatırım yapılmalı
myyiğido58 02.08.2013, 18:19 hadi hayırlısı ınsaallah iyi işler yapar :)
ozledımeskıyı 02.08.2013, 18:44 15 takım peşinde
Tarihinin en kötü dönemini geçirerek ligden düşen Ankaragücü’nde bu sezon 13 gol ve 9 asistlik performans sergileyen Timur Özgöz, futbol kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardı. Sarı-lacivertli kulüple bu ay sonu sözleşmesi sona erecek Almanya doğumlu gurbetçi Özgöz’e yurt içi ve dışından çok sayıda takım talip oldu.
Transfer tekliflerini değerlendiren Özgöz, çok sayıda teklif nedeniyle kafasının oldukça karışık olduğunu söyledi.
Özgöz, takımının ligde oynadığı son maç olan Denizlispor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle sezonu erken kapatmak zorunda kaldığını belirterek, “Sezonun yorgunluğunu atmak ve ailemle hasret gidermek için Almanya’ya gidiyorum. Bu süre zarfında da gelecek sezonla ilgili kararımı vereceğim” dedi.
Çok sevdiği Ankaragücü ile sözleşmesinin sona erdiğine dikkati çeken genç futbolcu, “Sezon boyunca gösterdiğim performans nedeniyle çok sayıda teklif gelmişti. Bunların hiçbirine kulak asmadan sadece sarı-lacivretli formaya layık olmak için çabaladım. Sezon bitince de geleceğimi düşünmek adına bir karar vereceğim” diye konuştu.
Özgöz, menajeri aracılığıyla Almanya’dan Bochum, Paderborn 07 ve Ingolstadt, Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Kayseri Erciyesspor ile Sivasspor, Medical Park Antalyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor, PTT 1. Lig’den Gaziantep Büyükşehir Belediye, Göztepe, Adana Demirspor, Boluspor, Denizlispor, 1461 Trabzon ve Manisaspor’dan teklifler geldiğini vurgulayarak, şunları söyledi:
“Ankaragücü forması giydiğim için çok gururluyum. Sarı-lacivertli kulüp, her zaman kariyerimde özel yerini koruyacak. Sözleşmemin bitmesinin ardından ben de geleceğimi düşünmek zorundayım. Sezonun yorgunluğunu atmak ve ailemle hasret gidermek için Almanya’ya gidiyorum. Bu süre zarfında da gelecek sezonla ilgili kararımı vereceğim.”
TEKNİK DİREKTÖRÜN GÖRÜŞLERİ
Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise Timur’un çok yetenekli bir futbolcu olduğunun altını çizerek, “Timur, hem futbolculuğu hem de adamlığıyla örnek bir futbolcu. Süper Lig dahil her takımda rahatlıkla oynar” dedi.
Türk futbolunun Timur tarzında futbolculara ihtiyacı olduğunu kaydeden Kaplan, şu ifadeleri kullandı:
“Timur, futbol bilgisinin, oyun anlayışının, top tekniğinin ve gol vuruşu becerisinin yanı sıra iki ayağını da iyi kullanmasıyla öne çıkan tarzda bir futbolcu. Bu kadar teklif alması normal çünkü Timur, bir takımın özellikle hücum organizasyonları için aranan tüm özelliklere sahip. Oynadığı her takımda fark yaratır. Açıkçası ben çalıştırdığım her takımda onu kadromda görmek isterim.”
İnşallah imzalar atılır böyle bir adam alıyoruz beyler küme düşen takımda iyi performans gösterdi yabana atılacak futbolcu değil.
ozledımeskıyı 02.08.2013, 21:03 Yurt içi ve dışında piyasası olan bir oyuncu Timur ve yabancı orta sahayla kapatırız transferi umarım orta sahaya Holmen alınır.
58CeZa58 02.08.2013, 21:59 insallah gelir sivassporumuza
kadro büyüdükce büyüor bence iyi birsey
artik sakatligi olan oyuncunun alternifleri oluyor
ve türk olmasida iyi bence cünkü cok yabanci oyuncumuz oldu
DOGU_BEY 03.08.2013, 00:48 timur, bir aksilik olmazsa takıma katılacak...
34yigido34 03.08.2013, 00:49 timur, bir aksilik olmazsa takıma katılacak...
dogu bey aydın karabulutla-serdar gürleri istiyoduk bu transferlerde bi son dakika gelişmesi varmı
GurbetciYigidom 03.08.2013, 00:53 gelecek vaad eden futbolcu böyle gencleri alip sans vermek lazim.gelecegin sivassporuna yatirim yapmak lazim
GurbetciYigidom 03.08.2013, 00:57 dogu bey aydın karabulutla-serdar gürleri istiyoduk bu transferlerde bi son dakika gelişmesi varmı
onlar bence balon transferlerdi simdiye kadar adi gecen isimlerin hicbiri alinmadi hep süpriz isimler alindi
ama bunlarada sükür yönetim sag gösterip sol cakiyor
mzahidsahin 03.08.2013, 03:46 bence sivasspor geçen sezonlarda yani rıza çalımbay yönetiminde genç oyuncuları fazla kullanamadı.abdülkadir ve cihan takımda kendini gösteremedi kiralık gittiler.bu sezon da alican kiralık gitti.geçen sezon sezon rıza hoca sadece ümit kurtu düzenli olarak oynattı.onun dışında rıza hoca gençleri pek kullanamıyor.roberto carlos da fazla yaşlı oyuncuları transfer etti ve ben yine sivasspor dan genç bir oyuncu parlatacağını düşünmüyorum.
Besyo_cu 03.08.2013, 10:31 Transfer Merkezi Dergisi'nin bugünkü konuğu Ankaragücü formasıyla gösterdiği başarılı performansla herkesin dikkatini çeken ve transferde Süper Lig takımlarının gözdesi haline gelen Timur Bayram Özgöz. Forvet arkası ve forvet pozisyonlarında görev yapan 26 yaşındaki oyuncu geçen sezon oynadığı 34 maçta 13 gol atarken 8 tane de asist yaptı. Oğuzhan Arslan'ın yaptığı röportajla genç yıldızı daha yakından tanıyalım.
Merhabalar Timur, bizlere futbola başlama öykünü anlatır mısın?
Merhaba Futbola 8 yaşında Almanya'nın SSC Südwest takımında başladım. İlk başlarda futbola ilgim azdı fakat arkadaşlarım oynayınca ben de merak sardım. Ankaragücü'ne gelmeden önce Almanya'da Tennis Borussia Berlin, Kaiserslautern, Torgelower, Viktoria 89 takımlarında forma giymiştirm.
Futbola başladığın ilk günden buralara kadar gelmende en çok kimlerin sana katkısı oldu, hangi hocalarının daha çok rolü var sence?
Bu günlere gelmemde en çok katkısı olan Borussia Berlin takımının eski hocası Hasan hocamdır gerçekten benimle çok ilgilenirdi. Her zaman beni takip eder benim gelişmem için elinden geleni yapardı, kendisine çok teşekkür ediyorum. Hasan hocamın emekleri sayesinde profosyonel bir futbolcu olduğumu söyleyebilirim.
Ankaragücü takımı bu sezon maddi ve manevi sıkıntılar açısından büyük zorluklar yaşadı ve küme düştü. Siz futbolcular olarak elinizden geleni yaptınız, kimsenin beklemediği sürpriz galibiyetlere imza attınız. Bu durum hakkında neler diyebilirsin?
Evet Ankaragücü çok büyük sıkıntılar yaşadı. Geçen sezon ilk günden itibaren inanmıştık başaracağımıza Mustafa hocamızın bizleri çok iyi bir şekilde geliştirmesi bu galibiyetleri getirdi. Taraftarlarımızın ve yönetimimizin bize olan inançları vardı, biz de takım halinde el ele vererek başaracağız demiştik fakat olmadı maalesef kümede kalmayı başaramadık ama ben yine de bizlerin Ankaragücü kulubünü iyi bir sekilde temsil ettiğini ve formanın hakkını verdiğimizi düşünüyorum. Ankaragücü'nün eski günlerine döneğini umuyorum.
Transfer döneminde birçok Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarının transfer listesindeki en önemli isimlerden birisin. Geçtiğimiz günlerde Antalyaspor ile anlaşmış olduğunu fakat transferin olumsuz sonuçlandığı haberleri çıktı. Transfer olamamanın nedenlerini okucularımıza aktarır mısın?
Antalyaspor beni transfer etmeyi çok istedi tabi bende Antalyaspor'a gitmeyi çok istemiştim imza aşamasına geldik fakat ödeme ve yapılanma konusunda anlaşma sağlayamadık, olmadı vazgeçildi. Şu an için kesin bir demeyeyim ama Sivasspor ile resmi görüşmelerim var.
Ankaragücü taraftarının bu sezon en sevdiği oyunculardan biri olmayı başardın. Peki senin Gecekondu taraftar grubu hakkındaki düşüncelerin neler? Bizlerin aracılığıyla iletmek istediğin mesajın var mı?
Gerçekten onlar benim gördüğüm en büyük, en ateşli, en güzel taraftarlar. Nereye gitsek bizi asla yanlız bırakmıyorlar, biz nerdeysek onlar da geliyor. Zor günde bize destek verdikleri için onlara çok tesekkür ediyorum. Onlarla kendi adıma ayrı bir bağım olduğunu söyleyebilirim.
Türk Milli Takımı tarafından davet almış bir oyuncusun fakat Almanya milli takımını seçmişsin. Bu kararın hakkındaki nedenleriyle birlikte düşüncelerini aktarır mısın?
Türkiye'ye o zamanlar hiç gelmemiştim, bilmiyordum. Türkçe'yi bile son yılda öğrendim. Almanya'da doğup büyüdüğüm için oraları seviyordum. Alman milli takım hocaları benim kalmamı çok istediler, ailem de orada olduğu için Alman milli takımlarını tercih ettim.
Hem Türkiye liglerinde, hem de Almanya liglerinde forma giymiş bir isimsin. Ligler arasında sence ne gibi farklılıklar bulunmakta?
Türkiye ligi gerçekten bana göre çok zor bir lig, sakatlıkların yoğun olduğu bir lig. Almanya'da ise futbol çok rahat bir oyun gerçekten geçen sezon bunu anladım. Almanya futbolunu ara ara özlüyordum fakat artık Türk futboluna alıştığımı düşünüyorum eskisi kadar zor gelmiyor. Aynı zamanda Türk taraftarları çok güzel ve heyecanlı. Bir an düşünüyorumda keşke Türk taraftarı Alman maçlarında da olsa. Buradaki tribünleri gördükten sonra Alman taraftarı çok durgun ve sessiz geliyor bana.
PTT 1. Lig'den ve Süper Lig'den en çok beğendiğin, kalite olarak bu ligin üstünde oyuncular olduğunu düşündüğün isimler kimler?
Süper Lig'den en çok beğendiklerim Fernandes, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz. PTT 1. Lig'de ise 1461 Trabzonspor'un kalecisi Fatih Öztürk, Adana Demirspor'dan Erçağ Evirgen ve İstanbul BŞB'ye yeni transfer olan Mehmet Battal'ın kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Kariyerin boyunca sayısız maça çıkma fırsatı yakaladın. Türkiye'de ya da Almanya'da nutamadığın maçın ve en anlamlı golün hangisi sence?
Ankaragücü - 1461 Trabzonspor maçındaki şık golüm diyebilirim, o maçı unutamam.
A Milli takımımızın son yıllarda beklenen başarıdan uzak, sence bu neden kaynaklanıyor? Milli takım ve Türk futbolunun daha ileriye gitmesi için neler yapılabilir?
Daha çok çalışmak ve inanmak gerekiyor şu an herkes teknik kadro sorunlu diyor ama takım çalıştırmak hiç kolay değil önce takım olmak gerekir, istikrar gerekir, 2 günde başarı yakalanmaz. İleriye gitmek için inanmak ve çalışmak gerekir.
Bu keyifli sohbet ve bize zaman ayırdığın için teşekkürler. Son olarak senin okuyucularımıza iletmek istediğin bir şey var mı?
Ben teşekkür ediyorum. Tribünlere gelen taraftarlara iletmek istediğim bir şey var; bizler futbolcular olarak taraftarların bizlere küfür etmesini istemiyoruz, futbolun bir oyun olduğunu unutmasınlar. Sizlere de ilgi ve alakanız için çok teşekkürler, iyi yayınlar dilerim.
http://www.transfermerkez.com/2013/08/roportaj-timur-bayram-ozgoz.html
Rallim58 03.08.2013, 11:29 .............................. ...... Şu an için kesin bir demeyeyim ama Sivasspor ile resmi görüşmelerim var.
Tribünlere gelen taraftarlara iletmek istediğim bir şey var; bizler futbolcular olarak taraftarların bizlere küfür etmesini istemiyoruz, futbolun bir oyun olduğunu unutmasınlar.
http://www.transfermerkez.com/2013/08/roportaj-timur-bayram-ozgoz.html
Röportajdan 2 olay dikkat çekti...
1- Sivasspor ile görüşmesi...
2- Futbolun bir "oyun" olduğu, taraftarlar için ise seyir zevki olan bir eğlence aracı olduğu.. Bu nedenle de "küfür edilmemesi"ni talep etmesi..
ahmet4158 03.08.2013, 16:25 Timur Özgöz SİVASSPOR DA
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/t...ler_38341.html
Ankaragücünün direnen, başkaldıran en son neferlerindendi Timur. Özellikle Ümit Kurt'un performansını hırsını gördükden sonra Timurdan çok ümitliyim. İnşallah o hırsı o enerjiyi bizdede gösterir. Antalyanın çok istediğini ve bu transferin yattığını duyunca çok sevinmiştim. Şimdi bizdesin, Yeni yuvana hoşgeldin TİMUR...
Del Piero 04.08.2013, 13:07 hayırlısı olsun kişilikli karakterli bir futbolcu eminim çok faydası olacaktır bize... ve kendisine...
59yigido58 04.08.2013, 20:44 bu transfer bittimi bilgisi olan varmı?
bu transfer bittimi bilgisi olan varmı?
Evet bu transfer bitti, lakin Timur kardeşimizin şöyle bir sorunu var. İlk 2 yada 3 hafta forma giyemeyecek. Hafızam beni yanıltmıyorsa ligin son maçında kırmızı kart görmüş ve cezalı duruma düşmüştü. Eğer seneye bu cezalar sıfırlanmıyorsa dediğim gibi en az 2 en fazla 3 hafta cezalı durumda olacak. Ayrıca makul bir bonservis bedeli ile alındı. Kaliteli ve uzun soluklu bir transfer oldu.
34yigido34 04.08.2013, 23:05 Evet bu transfer bitti, lakin Timur kardeşimizin şöyle bir sorunu var. İlk 2 yada 3 hafta forma giyemeyecek. Hafızam beni yanıltmıyorsa ligin son maçında kırmızı kart görmüş ve cezalı duruma düşmüştü. Eğer seneye bu cezalar sıfırlanmıyorsa dediğim gibi en az 2 en fazla 3 hafta cezalı durumda olacak. Ayrıca makul bir bonservis bedeli ile alındı. Kaliteli ve uzun soluklu bir transfer oldu.
nasıl bonservis verdik timur boşdaydı
nasıl bonservis verdik timur boşdaydı
Yanlış yazdım. Maliyeti ucuz diyecektim. Yani bizde 200 bine oynayacak. Anla işte gardaş hata bende :D
34yigido34 04.08.2013, 23:18 Yanlış yazdım. Maliyeti ucuz diyecektim. Yani bizde 200 bine oynayacak. Anla işte gardaş hata bende :D
önemli degil :D başka transfer duyumların varmı bizi heyacanlandır :D
önemli degil :D başka transfer duyumların varmı bizi heyacanlandır :D
Şimdilik yoktur. Hem kadro çok şişkin bi dünya yabancı oyuncumuz var. Gidende yok gelende. Sadece Paulinho (genç Brezilyalı) beklemede diye biliyorum. Başka da şu anda ne söylenti nede biten bir transfer yok.
psychology58 04.08.2013, 23:40 Yanlış yazdım. Maliyeti ucuz diyecektim. Yani bizde 200 bine oynayacak. Anla işte gardaş hata bende :D
Atilla Abi alınan diğer futbolcuların maliyeti hakkında bir bilgin var mı ? Mesela Da Costa, Rengifo, Utaka, Cicinho bunlar ne kadar kazanacak ?
34yigido34 04.08.2013, 23:42 Atilla Abi alınan diğer futbolcuların maliyeti hakkında bir bilgin var mı ? Mesela Da Costa, Rengifo, Utaka, Cicinho bunlar ne kadar kazanacak ?
cicinho bildigim kadarıyla 1,200.000 euro anlaşmıştık utakakada 2.000.000
psychology58 04.08.2013, 23:44 cicinho bildigim kadarıyla 1,200.000 euro anlaşmıştık utakakada 2.000.000
Ben de öyle bir duymuştum ama pek inanasım gelmedi açıkcası. 2 milyon euro yu bizim yönetim kolay kolay bir futbolcuya vermez.
babapiton 05.08.2013, 00:05 Ben de öyle bir duymuştum ama pek inanasım gelmedi açıkcası. 2 milyon euro yu bizim yönetim kolay kolay bir futbolcuya vermez.
Evet 2 milyon euro hatta Bursa istediği zaman 2 den fazla istiyordu.Bursa'da 2 milyon vermiş kabul etmemiş bizim teklifi bir kaç hafta sonra kabul etti...
Morten58 05.08.2013, 00:07 Timur geldi mi gelmedi mi , anlastik mi anlasmadik mi ?
Hayret nicin hic bir Haber cikmiyor.
babapiton 05.08.2013, 00:10 Timur geldi mi gelmedi mi , anlastik mi anlasmadik mi ?
Hayret nicin hic bir Haber cikmiyor.
Eğer bir oyuncu denenmeyi kabul ediyorsa gelmek istiyodur oyuncu istedikten ve Carlos onu beğendikten sonra (beğendiği konusundan haberler çıktı) bir sorun olacağını sanmıyorum.
Morten58 05.08.2013, 00:12 Eğer bir oyuncu denenmeyi kabul ediyorsa gelmek istiyodur oyuncu istedikten ve Carlos onu beğendikten sonra (beğendiği konusundan haberler çıktı) bir sorun olacağını sanmıyorum.
Reklam yapmak istemem , ama bir Sivasspor Sayfasinda , Yönetim le konustuk anlasilmadi vazgecildi yaziyor.
Insallah transfer olur.
GurbetciYigidom 05.08.2013, 01:52 cicinho bildigim kadarıyla 1,200.000 euro anlaşmıştık utakakada 2.000.000
benim yigenimin arkadasi cicinho nun menejeriymis cicinhonun senelik ücreti400 bin euro garanti paraymis digerlerini bilmiyorum
eyuphulagu 19.09.2013, 17:01 Arkadaşlar yeni transferimiz Timur'a sakatlığının son durumu nedir diye Facebook daki fan sitesine bir süre önce mesaj atmıştım;Timur bugün mesajıma cevap vermiş;Soru:Sakatlığınızın son durumu nedir;Timur ne zaman hazır olacak?Sivasspor taraftarı seni ne zaman izleyecek..Verdiği Cevap:Timur Bayram Özgöz (FanClub) dizimde bulunan ödem iyileşiyor iki haftadan beri antramanlarda calisiyorum inşallah Hocamin tarafindan kadroya girdigimde Allahin izniyle Sivasspor icin herşeyi yapmaya hazirim.....
cemahmety 19.09.2013, 18:19 Şu Timur artık oynamaya yavaş yavaş başlasa da ne olup olmadığını görsek, 6 yabancı kuralının olduğu bu dönemde eğer iyi bir performans gösterirse önemli bir alternatif olabilir.
58megayigido 19.09.2013, 19:15 Mehdi den formayi kapsa iyi olur
Tabi mehdiden iyi oynamasi lazim bunun icin
SivasliMuhammed 19.09.2013, 20:37 kupa macinda görürüz nasil oynayacagini.
|
|